DENK blij dat ze Amsterdam hebben gekneveld en sorry gaat zeggen voor slavernij: ‘Wij schrijven geschiedenis!’

Erg bescheiden zijn ze niet, die Denkio’s uit Amsterdam: ze schreeuwen van de daken dat ze de hoofdstad toch maar zover hebben gekregen dat men volgend jaar officieel en formeel op de knieeën gaat en officieel excuses aanbiedt voor de slavernij. Mind you: aan mensen die de slavernij nooit hebben meegemaakt, door mensen die nooit slaaf zijn geweest.

Bij DENK is het vandaag voor de tweede keer binnen één maand Suikerfeest. Deze keer niet omdat de Ramadan is afgelopen, maar omdat de politieke partij goede stappen zet met het aanpakken van Nederland. Ditmaal moet de trots van ons land het ontgelden vanwege zaken uit de negentiende eeuw. Toen werd de slavernij afgeschaft, maar er moeten nu toch écht eens excuses worden gemaakt, vindt DENK. En bizar genoeg gaat heel links en zelfhatend Amsterdam daar in mee, van GroenLinks tot de ChristenUnie.

Op 1 juli 2020 moet het dan gebeuren: mensen die niets met de slavernij te maken hebben moeten sorry gaan zeggen tegen mensen die geen slaaf zijn geweest, en niemand kennen die slaaf zijn geweest. De gemeente Amsterdam, dus, hè. Ooit de hoofdstad, nu de kniel-en-kruipstad.

En zoals altijd zijn de DENK-hannessen er weer als de kippen bij om deze overwinning op Nederland met veel bombarie te vieren:

denkvier1

denkvier2

Sodemieter toch een eind op. Zullen we de gemeente Den Haag dan ook maar meteen excuses aanbieden voor de moord op Johan van Oldenbarnevelt? Of  – nog beter – DENK voor de slavenhandel die de Turken dreven in de renaissance?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Confucius

  En ik maar denken dat Amsterdam niet verder meer kon zinken.

  Ik heb me dus vergist; een nieuw dieptepunt dient zich aan.

  Die blije hoofddoek op de foto mag van mij ook best ons land verlaten.

  1. toetssteen

   @Confusius
   ‘Het aantal Europeanen dat ‘enige tijd’ in islamitische slavernij ‘doorbracht’ in de drie genoemde eeuwen – in plaats van de door Davis gehanteerde 250 jaar – moet in werkelijkheid een veelvoud van die 1 miljoen zijn geweest. Een niet-gering aantal Europese christenslaven werd immers via de Ottomaanse hartlanden uit Rusland en de Balkan gevoerd, en viel daarom buiten Davis’ studie. Zo zou het Ottomaanse Rijk, volgens de gerenommeerde Turkse historicus Halil Inalcik, tussen 1450 en 1700 zo’n 2,5 miljoen Poolse, Russische en Oekraïense slaven via de Krim hebben geïmporteerd.’

   Te lezen op het historischnieuwsblad.

   1. I.W.A.B

    @toetssteen
    Gewoon te lezen in de bijbel
    Ook Joden hielden slaven
    “Dat bijna iedereen, inclusief de Bijbelse hoofdrolspelers zoals Abraham en Jacob, slaven bezaten blijkt wel uit het feit dat het 10e gebod speciaal slaven vermeldt. Tekenend is ook dat slaven in één adem met het vee worden genoemd.

    (Genesis 17:23) Toen nam Abraham zijn zoon Ismael, en al de ingeborenen van zijn huis, en alle gekochten met zijn geld, al wat mannelijk was onder de lieden van het huis van Abraham, en hij besneed het vlees hunner voorhuid, even ten zelfden dage, gelijk als God met hem gesproken had.

    (Genesis 30:43) En die man brak gans zeer uit in menigte, en hij had vele kudden, en dienstmaagden, en dienstknechten, en kemelen, en ezelen.

    (Exodus 20:17) Gij zult niet begeren uws naasten huis; gij zult niet begeren uws naasten vrouw, noch zijn dienstknecht, noch zijn dienstmaagd, noch zijn os, noch zijn ezel, noch iets, dat uws naasten is.

    Ook Jezus en de schrijvers van het Nieuwe Testament komen niet in opstand tegen het onrecht van de slavernij maar doen hun uiterste best om de bestaande gezagsverhoudingen, hoe onrechtvaardig deze ook mogen zijn, in stand te houden.

    (Mattheus 25:14-30) Jezus presenteert ons een wereldbeeld waarin de meester absolute zeggenschap heeft over zijn ondergeschikten en hij kan handelen zoals dat hem belieft.

    (Lukas 12:47) Jezus heeft geen probleem met lijfstraffen.

    (1 Timotheus 6:1) Slaven moeten, in naam van God en de leer, gehoorzamen aan hun meesters.

    (Titus 2:9-10) Slaven moeten hun meesters gehoorzamen ter meerdere glorie van God.

    (Efeziers 6:5) Slaven dienen hun meesters te gehoorzamen net zoals ze Christus gehoorzaam zijn.

    (Kolossensen 3:22) Gij dienstknechten, zijt in alles gehoorzaam uw heren naar het vlees

    (1 Petrus 2:18-19) Zelfs als ze onrechtvaardig worden behandeld moet een slaaf zich neerleggen bij de grillen van zijn meester.

    (Filemon) Paulus stuurt Onesimus, een bekeerde slaaf, terug naar zijn meester.”

   2. Van der Scheur

    Er was zelfs een afvoer systeem bij de Turken voor opgebruikte slaven. Die werden de zee op gevaren en in een zak levend gedumpt.
    Dit gebeurde in de vorige eeuw nog. Er zijn vast nog Turken in leven die hiervan hebben gehoord, maar denk maar niet dat die iets toe zullen geven.

 2. Brazil

  Wir sind wieder da.
  DENK helden.
  Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Vraagtekentje

   Man van 86, dat verklaard een hoop, u kinderlijke gedrag, dat past bij de leeftijd, kinds word dat genoemd. Als u denkt dat dit op de kast jagen is heeft u het mis dit is te triest voor woorden, gezien u leeftijd gun ik u toch dat u rustig in mag slapen zodat iedereen op adem kan komen.

   1. Brazil

    Wir sind wieder da.
    Ik kom niet meer bij, ik ben niet 86 jaar maar 92 jaar.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. logisch denken

     dementie laat ook de eigen leeftijd vervagen
     Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. victus

   Jammer,
   Net te jong geweest om serieus +volwaardig “fout” te zijn geweest in WW2!
   Gemiste kans! Jammer, volgende keer nog maar eens proberen!

 3. peetjoh. k

  Vanaf hier toch een ander geluid. Ik ben trots op ons (slavernij) historische verleden dat heeft ons gebracht waar we zijn. Tevens zou ik graag excus ontvangen van elke negert die over het slavernij verleden praat. Vergeet niet dat jij als nazaat van een slaaf leeft dankzij de slavernij. Je voorouders waren niks meer dan een voedsel concurrent voor de naburige stam. Dankzij de fijne blanken die ze kocht en wegbracht werden ze niet gelijk gedood. Dus jij leeft dankzij de fijne blanke mens. Wat meer dankbaarheid zou op zijn plaats zijn.

  1. Blokkeer-Fries

   ++++++++++

  2. Brazil

   Zonder het leegroven en plunderen door de VOC was Nederland nu arm.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. ZiggyStardust

    Je hebt winnaars, en eeuwige verliezers vanwege aangeboren laag IQ en incest. Haha ik kom niet meer bij. Hilarische waarheid gewoon sterf doei. Kinderachtige emoji

   2. ZiggyStardust

    Laat die wezen van die Syriëgangers ook maar betalen voor de daden van hun ouders, tot de 6de generatie. Hahaha hilarisch, stelletje kutkinderen, betalen zullen ze. Kinderachtige emoji.

   3. toetssteen

    @Brazil
    Google eens moedernegotie, de Oostzeehandel, daar dankt Nederland zijn welvaart aan. Dat had niets van doen met slavenhandel.
    De WIC was overigens een failliete boel.

   4. logisch denken

    zonder de VOC liepen die stammen nog steeds met een botje in hun neus elkaar af te slachten
    Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  3. bejaarde

   Peetjoh: je zult geen schouderklopje krijgen van de hier reaguurders, maar wat mij betreft haal je nu iets aan, wat verborgen moet blijven. Thumb up!

 4. struisvogelpolitiek

  Dan is het wachten op een of andere bijdehante advocaat die schadeclaims gaat indienen voor de over, over bed grootouders van oa. Sylvana Simons.

 5. C.A.Barstow

  Kort gezegd, we zijn knettergek geworden.
  Smerig links is hard op weg om dit trieste land de afgrond in te werken,
  en we laten het gewoon gebeuren?
  dan heb je ook niet beter verdiend.

  1. Brazil

   Wir sind wieder da.
   Je kunt altijd nog je koffers pakken als het zo slecht gaat, of
   toch maar in Nederland blijven en eind van de maand je
   handjes ophouden bij de gemeente.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch:)

   1. ZiggyStardust

    Hardwerkende Nederlanders die na de oorlog het land weer opgebouwd hebben tot de welvaartsstaat die het nu is, moeten geld aan Afrikanen geven die in hutjes van koeienpoep wonen en niet eens kunnen lezen en schrijven. Hahaha hilarisch gewoon, bodemloze put.

 6. Blokkeer-Fries

  Die dubbele paspoort, achterlijke is lam, geestelijke gestoorde raddraaiers mogen optieven naar een all-inclusive kerker in Turkije.
  Het wordt tijd dat dit terrortuig hun excuses gaan aanbieden aan Nederland, voor alle ellende en kosten die ze de Nederlandsche VOC-samenleving hebben berokkend. Inclusief herstel- en terugbetalingen, van o.a. alle ten onrechte ontvangen uitkeringen en subsidies.

  1. Brazil

   Wir sind wieder da.
   Ze komen het goud halen wat Nederland ooit heeft gestolen.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. fockingworst

    @brazil is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   2. ZiggyStardust

    Ze komen het goud halen, waar ze zelf nooit de kennis voor hebben gehad om het op te graven vanwege aangeboren laag IQ door incest. Haha hilarisch gewoon. Het periodiek systeem der elementen opgehangen in een hutje gemaakt van koeienpoep.

 7. victus

  Aan wie moet er dan excuus worden gemaakt? De verre nazaten van die slaven hebben werken niet echt als prio 1 op de lijst staan.
  Wat zakt die maffe stad toch geweldig door het ijs.

  1. ZiggyStardust

   Aan Shaniquia in de Bijlmer, die van het geld nieuwe air Max en KFC gaat halen.

   1. victus

    Of vette Yeezy 350 Oreo gympies en wat uit de coffeeshop om relaxed te worden. Maar eerst uitslapen tot 4 uur!

 8. Angelus pacis

  De meeste slaven gekocht en verkocht werden aangeleverd door lokale stammen. Deze slaven werden aangeboden aan de Nederlanders in bijvoorbeeld Elmina in Ghana. In Ghana doen ze helemaal niet zo sentimenteel over slavenhandel. Er werd goed aan verdiend en kwam het ze soms goed uit dat de Nederlanders hun concurrenten mee namen. Dus wie moet er nu eigenlijk excuses aanbieden? Zouden Italianen ook excuses moeten maken voor het houden van slaven door hun voorouders de Romeinen? Nog even voor de mevrouw met hoofddoek; ongeveer een vijfde deel van het Ottomaanse rijk bestond uit slaven. Graag een nederig excuus van u over het gedrag van uw voorouders, maar ook een bedankje zou op zijn plaats zijn over het feit dat u in een land mag wonen waarin u alle kansen krijgt. Nog een tip: mocht het u hier nou niet bevallen dan zijn er alternatieven genoeg aan de andere kant van de Middellandse Zee.

  1. Blokkeer-Fries

   ++++++++++

 9. Vrijedenkert

  DENK wil schuldgevoel opdringen aan Nederlanders om daar vervolgens misbruik van te maken om zo eigen hun agenda door te kunnen drukken!

  DENK>Erdogan AK partij>Moslimbroederschap met hoofdkwartier gevestigd in Ankara!

  Moslimbroederschap manifest, Het project:

  Netwerken met en het coördineren van acties met gelijkgestemde islamistische organisaties.
  Het vermijden van open allianties met bekende terroristische organisaties en individuen om de schijn van “gematigdheid” op te houden.
  Infiltreren in en overname van bestaande moslimorganisaties om ze op één lijn te stellen met de collectieve doelstellingen van de Moslim Broederschap.
  Gebruik maken van misleiding om de voorgenomen bedoelingen van islamistische acties te maskeren, zolang dit niet tegenstrijdig is met de wetten van de sharia.
  Het vermijden van lokale, nationale en globale conflicten met Westerlingen die op de lange termijn het vermogen om de islamistische machtsbasis in het Westen uit te breiden schade zouden kunnen berokkenen of die een negatieve reactie tegen moslims zouden kunnen veroorzaken.
  Het opzetten van financiële netwerken om de bekering van het Westen te financieren, inclusief de ondersteuning door fulltime bestuurders en medewerkers;
  Verkennen, gegevens verzamelen, en het opbouwen van capaciteit om gegevens te verzamelen en op te slaan.
  Het opzetten van een controlesysteem om toe te zien op de Westerse media om moslims te waarschuwen voor “tegen moslims gerichte internationale samenzweringen”.
  Het ontwikkelen van een islamistische intellectuele gemeenschap, inclusief het opzetten van studiecentra en belangenorganisaties, het publiceren van “academische” studies om de islamistische positie te legitimeren en de geschiedenis van de islamistische bewegingen te boek te stellen.
  De ontwikkeling van een allesomvattend honderd-jaren-plan om de islamistische ideologie over de hele wereld te bevorderen.
  Internationale doelstellingen afwegen tegen plaatselijke flexibiliteit.
  Het creëren van uitgebreide sociale netwerken van scholen, ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen die de islamitische idealen zijn toegedaan, zodat moslims in het Westen constant in contact staan met de beweging.
  Het betrekken van moslims die onze ideologie trouw zijn bij democratisch gekozen instellingen op alle niveaus in het Westen, inclusief overheid, NGO’s, particuliere instellingen en vakbonden.
  Gebruik maken van bestaande Westerse instellingen tot ze kunnen worden overgenomen in dienst van de islam.
  Het opstellen van islamitische grondwetten, wetten en beleid voor uiteindelijke ten uitvoerlegging.
  Conflicten binnen de islamistische bewegingen op alle niveaus vermijden, inclusief de ontwikkeling van processen om conflicten op te lossen.
  Allianties sluiten met Westerse “progressieve” organisaties met vergelijkbare doelstellingen.
  Autonome “veiligheidstroepen” organiseren om moslims in het Westen te beschermen.
  Geweld ontketenen om de moslims die in het Westen wonen “in de stemming te houden voor jihad”.
  Jihad-bewegingen in de hele islamitische wereld ondersteunen door preken, propaganda en financiële, personele en operationele steun.
  Zorgen dat de Palestijnse kwestie wereldwijd een wig drijft tussen moslims en het Westen.
  De bevrijding van heel Palestina uit handen van Israel en de oprichting daar van een islamitische staat tot een hoeksteen maken van het plan voor globale islamitische overheersing.
  Een doorlopende campagne op touw zetten om onder de moslims haat tegen de joden op te wekken en elke discussie over verzoening of co-existentie met hen af te wijzen.
  Het actief oprichten van jihad-terreurcellen in Palestina.
  De terroristische activiteiten in Palestina verbinden met de wereldwijde terreurbeweging.
  Voldoende geld inzamelen om de jihad wereldwijd voor onbepaalde tijd voort te zetten en te ondersteunen.

  1. Vrijedenkert

   Erdoğan AK partij,

   Tegelijkertijd seculier en moslim zijn, is niet mogelijk.

   Mahmoud Ahmadinejad is zonder twijfel onze vriend.

   “Als ze ons niet willen accepteren in de EU vanwege Halki, dan zij het zo!”

   Assimilatie is een misdaad tegen de menselijkheid.

   Democratie is slechts de trein die wij nemen totdat wij op onze bestemming zijn aangekomen. Minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten.

   — Recep Tayyip Erdoğan

   Standpunten en uitspraken van Erdogan passen prima bij de Moslimbroederschap en beleid waar hij warme banden mee onderhoud en het is DENK die standpunten en beleid ten uitvoer moet brengen in Nederland.

   1. Blokkeer-Fries

    Kom gezellig bij de EU. Wij hebben héél véél belastinggeld, euh pardon subsidie, om jullie armzalige Turkse Lira a.k.a. shit economie, te ondersteunen. Shorten die TRY.

 10. Isengrijn

  Tim Engelbart:

  “…Sodemieter toch een eind op. Zullen we de gemeente Den Haag dan ook maar meteen excuses aanbieden voor de moord op Johan van Oldenbarnevelt? Of – nog beter – DENK voor de slavenhandel die de Turken dreven in de renaissance?…”

  +++!

 11. Pater1

  Gaat denk nu ook excuus maken voor de nog steeds toegestane slavenij in de islam, zoals we recent nog hebben gezien bij isis

 12. Westerling

  @fockingworst

  Niet reageren op figuren als Brazil van der Waals. Zij zijn het niet waard.

  1. Brazil

   Ik zou ook niet reageren.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. ZiggyStardust

    Hahaha, Brazielig kan beter eens uitzending gemist kijken, last says op NPO 2, haha hilarisch gewoon, allemaal oplichters, geweldig.

 13. ikweetwatikwil

  Heb je het over slaven? Mijn Blanke overgroot ouders , die konden je verhalen vertellen over slavernij. En dat betrof hen zelf. Op je knieën op het land werken van rijke boeren . Of je nu zwanger was of niet, werken moest je anders kon je ,je huisje verlaten die van de boer was. Heel wat baby’s stierven op het land. Het geld wat ze verdienden moesten ze uitgeven in het winkeltje van de boer. Dat was ook slavernij. Dus ik vind Amsterdam een laaghartige kl.te stad. Bah.

  1. toetssteen

   @ikweetwatikwil
   Juist, lijfeigenen, turfstekers, mijnwerkers enzovoort; wat waren zij anders dan slaven?

   1. peetjoh. k

    Nee kwa dat niks anders. Kwa inborst wel natuurlijk wij gaan niet janken over vroeger. Wij gaan door en zeuren niet. Wij laten onze vrouwen ook niet achter in oorlogs gebied. Dat zou die schapenmoordenaar van denk wel doen. Die laat zn trekzeug gewoon achter. Tijd dat we dit zinloze overschot het land maar is uit gaan trappen.

   2. van Urk

    Laat staan over die arme kinderkes met hun kleine handjes die de machines lieten draaien in fabrieken.

    1. ikweetwatikwil

     Zo is het v Urk.

   3. ikweetwatikwil

    Toetssteen. Dank u. U begrijpt het. Gelukkig hebben mijn grootouders zich er uit kunnen worstelen en zijn ze gaan bouwen aan Nederland.

    1. toetssteen

     @ik weet
     Juist dat dus.

  2. van Urk

   Nu heeft de stad Amsterdam de weg vrijgemaakt voor schadeclaims.

 14. van Urk

  Heeft Turkije al zijn excuses gegeven? Wat is dat nou toch weer voor een onzin dat een partij met een Turks achtergrond, de Nederlandse hoofdstad op zijn knieen krijgt om excuses te laten zeggen. En de softe Linkse ja knikkers..ach die zeggen al sorry als iemand op hun tenen trapt.

 15. J.Rademaker

  Moet ik aan dit soort volslagen onzin mijn belastinggeld laten verspillen ook nog door volk dat een hekel en minachting heeft aan mij en mijn voorouders.

 16. Farao

  Het zou Denk sieren als ze van de gelegenheid gebruik maakten om hun excuses aan te bieden aan al die slaven die door de eeuwen heen door moslims zijn gevangen genomen en verhandeld.

 17. Fritsie

  Ze zijn knettergek geworden, weg met dat zooitje ongeregeld.
  Moet eigenlijk zeggen opsodemieteren.
  Vergeet niet dat slavernij ons ook wel veel goeds heeft gebracht.

 18. Diversiteit betekent divergentie

  Deze ontwrichtende manouvre komt vanuit de Europese top, het is niet zozeer een initiatief van Amsterdam zelf. U kunt meerdere verontschuldigingen van instanties verwachten, niet alleen vanuit Nederland.

  “MEPs suggest carrying out reparations, such as apologising publicly and return stolen artefacts to their countries of origin.”

  https://www.europarl.europa.eu/news/en/press-room/20190321IPR32133/end-racist-discrimination-against-afro-european-people-in-the-eu

  Zoals u weet is de technologie, en de “mensen” die deze inzetten om ons westen te verdelen en te heersen, verantwoordelijk voor deze poging om de artificiële schaping van de publieke opinie door te drukken. Het eindresultaat zal uiteindelijk leiden tot een vergaring van kapitaal door enkelen, en weggekropte frustratie en strijd tussen velen.

  Zoals u weet is het nu de tijd om te organiseren. Wendt u zich niet tot de technologie, maar ga het gesprek aan in persoon en zoek de eenheid weer op.
  Laat alle techniek met microfoons achter voordat u belangrijke gesprek aangaat (stukje wandelen), en verzoek uw gesprekspartner hetzelfde te doen. Dit gooit roet in het eten van het predictiemodel van de vijandige variant van kunstmatige intelligentie die tegen ons is gericht door het kapitaal en belanghebbenden, waaronder een aanzienlijk deel van de zionisten, maar ook satanisten en iedereen wiens belangen haaks staan op dat van het westen.

  Trekt u zich niets aan van bepaalde vrouwen, die niet verder kunnen zien dan hun emoties en hun vagina. Hergeprogrammeerd door de media en de porno zullen zij de strijd tegen uw genetisch belang, en daarmee hun eigen belang voeren. Ze zijn helaas te kortzichtig en emotioneel om dit te erkennen, en gaan enkel af op het streven voor het grootste orgasme (lust). Deze vrouwen komen er alleen mee weg omdat wij mannen dit toelaten. Let wel dat u genuanceerd blijft en niet elke vrouw over deze kam scheert, want er zijn vrouwen die wel het bewustzijn en de overlevingsspirit in pacht hebben.

  Succes, volksgenoten

 19. Cesare

  Ik weet dat Amsterdam een trieste stad is, maar dit slaat alles. wat een zakken. GL en aanverwant.

 20. Brennivin

  Nederland kan beter ‘sorry’ zeggen tegen alle autochtone Nederlanders wegens het koloniseren van Nederland door massa immigratie.

  De Nederlander kan straks in een reservaat gaan leven als ‘Native Dutchman’.

 21. bejaarde

  Als uitzondering op deze maffe regel: Geen excuses namens mij!
  Ik voel mij niet schuldig, mijn lieve ouders, grootouders en over grootouders hadden met dit alles niets van doen. Dus………een knieval is wat mij betreft onnodig.
  Is dit kluppie ook zo pertinent naar de staten die nu nog miljoenen mensen als slavengebruiken? Want slavernij is er nog steeds in o.a. het Midden-Oosten/ de rijke arabische olielanden.

 22. RvdBe

  Als zonodig tot in het oneindige excuses moeten worden gemaakt in air b&b city.
  Gooi dan heel die grachtengordel plat die dankzij de slavernij is gebouwd en laat die correcte linkse salonsocialisten tijdens de sloop lekker binnen zitten.

 23. RvdBe

  Las net in het AD dat IS een buitenpost zoekt in Europa om vanuit daar aanslagen te coördineren, nou dat zal een verrassing worden welke gemeente zich daar voor laat lenen…..

 24. Cesare

  weten jullie trouwens dat die moslims veel malen grotere slavenhandelaren zijn als de christenen? Daar hebben die hypocrieten van denk t niet over.

 25. Shadow1100

  Het geloof van de Vrede…..
  Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
  Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
  Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
  Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
  Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
  Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
  Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
  Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
  Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
  Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
  Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
  Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

  “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.”
  Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, 4 jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 
  Er is nog NIETS veranderd………!

 26. Piet Klein

  Dit is hoe zot Nederland is geworden. Als het gaat om de slavernij waren het Afrikaners en Arabieren die de slaven ronselden en naar de kust vervoerden en waren Europeanen die de slaven verscheepten naar Amerika. Geen enkele Nederlander of Arabier van nu was er bij betrokken en omdat er maar beperkte bemanningen / ronselaars bij betrokken waren was ook het merendeel van het voorgeslacht er niet bij betrokken. Amsterdam maakt zich compleet belachelijk. Maar het is ernstiger. Want veel moslims die nu in Nederland wonen nemen / namen niet publiekelijk afstand van het terrorisme dat uit naam van de islam is gepleegd. Waar dan ook. Je kan niet tegelijkertijd leven van de tolerantie die Nederland biedt en weigeren afstand te nemen van de intolerantie die uit naam van jouw geloof wordt beoefend. Als er excuses gemaakt moeten worden dan zijn excuses van het gebrek aan standpunt innemen tegen het islam terrorisme, de vrouwen onderdrukking, de homohaat, de inperking van persvrijheid in Turkije etc. Dat is gedrag van mensen die vandaag verantwoordelijk zijn voor hun eigen gedrag, voor hun (gebrek) aan daden. Amsterdam is zichzelf en de weg volledig kwijt.

 27. logisch denken

  totaal krankzinnig maar typisch groen links

 28. logisch denken

  idioten

 29. Jv

  Het wordt tijd dat die smerige Turken een excuus aanbieden aan Armenië en alle andere landen daar in dat oorlogzuchtige gebied vol met oorlogszuchtig islam tuig! Dit islam volk is het vergif van deze wereld!

 30. Tguard

  Als ik straks een kleinzoon heb gaat hij dus zijn excuus aanbieden voor iets wat zijn over,overgrootvader heeft gedaan. Alstublieft hou op met deze achterlijke idioterie en ga de bosjes in de parken knippen of haal de letters van het iamsterdam weg. Nee, leg een vaarverbod op voor boten met meer dan 12 personen!

 31. Decca

  DENKBEELDEN

 32. Henk Albarda

  De initiatiefnemer tot deze slavenhandel ‘excuses’ onzin komt zelf uit een familie waarvan de voorouders actief de slavenhandel hebben geintieerd, in Turkije wel te verstaan!
  Een Turkse nazaat van een slavenhandelaar biedt dus excuses aan aan zijn mede-slavenhandelaren voor de slavenhandel….. Hoe gestoord kun je zijn.
  Wat vervelend voor de FvD haters hier dat je nu geen andere keus hebt te erkennen dat jullie hier maandenlang links populistische onzin hebben lopen uit te kramen.

  1. logisch denken

   Kan u in normaal Nederlands nogmaals uitleggen wat u bedoeld ? De links populisten zijn uw initiatiefnemers.

 33. Piet Patat

  “Mind you: aan mensen die de slavernij nooit hebben meegemaakt, door mensen die nooit slaaf zijn geweest.
  Even een nuancering in deze : Excuses aangeboden door achterlijke, door het stof kruipende hielenlikkers die helemaal niets met de slavernij te maken hebben gehad !
  Wat is dit voor waanzin ?
  Waarom gaat de huidige generatie die totaal niets met de slavernij van doen heeft gehad excuses aanbieden aan een generatie die geen slaaf is of zijn geweest ?
  Dit alles speelde eeuwen geleden en dan dienen de lui die er verantwoordelijk voor waren eventueel sorry te zeggen maar die liggen allemaal al lang onder de zoden.
  De mensheid raakt compleet van het padje hier !

  1. Piet Patat

   Enj nog iets : waar blijft het Turkse excuus voor de Armeense genocide ?
   “don’t hold your breath !”

 34. Jantje

  De moslims zijn de grootste maar ook meest wreedste slavendrijvers die er waren en nog steeds zijn.
  Als ze de kans krijgen dan doen ze het zo weer.
  Kijk maar was IS heeft geflikt.
  Dat was geheel volgens het boekje, de koran.
  De islam is duivels, blijkt hier duidelijk uit.

 35. Jean Nederland

  Kunnen we als Nederland zijnde een petitie maken met het verzoek om Amsterdam uit te gaan sluiten als stad in Nederland? M.a.w. Amsterdam dwingen een zelfstandige staat te worden die hun eigen broek moeten ophouden? We moeten af van de linkse slechterikken en helaas moeten de goeien daar voorlopig onder lijden.

 36. hansjagt

  Ik blijf het herhalen, Denk is en blijft een RAMP m.b.t. onze Nederlandse democratie,
  Sins dat Denk in de 2e kamer zit, is de POLARISATIE in de Nederlandse samenleving, sterk aan gewakkert. Het is m.n. oorzaak, dat deze 3 jongetjes, kamerleden zijn, die een A-sociale en PRIMITIEF gedrag ten toon spreiden en laten merken, niets met Nederland te maken willen, maar het liefst de Nederlandse kamerleden (m.n. kamerleden met buitenlandse roots) beschadigen en zichzelf slachtoffer voelen. Deze kereltjes denken echt dat ze gelijk hebben, daaraan kun je toch zien, dat de culturen (islam) ver uit elkaar liggen.
  het zal nog vele generaties duren, voordat wij met zn allen in vrijheid samen leven.

 37. Cornelie

  Wat zou het mooi zijn als Nederlanders hun geschiedenis zouden kennen.
  1. Nederland werd rijk door de moedernegotie: de graan-en houthandel m.n. op de Oostzee.
  2. De WIC is nooit winstgevend geweest.
  3. Afrikanen verkochten slaven aan Nederlanders, Portugezen en anderen. Die aanvoer wordt altijd onder het kleed geschoven, maar zonder aanvoer van slaven geen slavenhandel.

  Wat is het van een ongelooflijke treurigheid dat het geschiedenisonderwijs geen volwaardige plaats meer heeft in basis- en voortgezet onderwijs.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.