DENK-kiddo’s lachen Pegida-druif Edwin Wagensveld uit: ‘Hij gaat vaker naar de moskee dan moslims, geniaal!’

Alhoewel nog steeds horden agressieve moskeegangers iedere demonstratie van eenmans-actiegroep Pegida staan op te wachten, kunnen ze bij OPPOSITIE, het jeugdhonk van DENK, wel lachen om Edwin Wagensveld die staat te barbecuen of anderszins te provoceren: ‘Hij gaat vaker naar de moskee dan de gemiddelde moslim,’ zo staat er gekscherend op hun Facebook-pagina. Dat vinden ze “Geniaal.”

wagensveld pegida

Het is inmiddels een vast beeld geworden. Edwin Wagensveld van Pegida die bij een moskee de boel staat uit te dagen, en een stel overgeprikkelde moslims die de handschoen oppakken en beginnen met vechten stenen gooien en rammen. En de politie die er vervolgens een einde aan moet maken.

Bij OPPOSITIE, de jongerenbeweging van DENK, zijn ze niet al te scheutig met het veroordelen van het geweld tegen Wagensveld, maar ze doen ook hun best om het – in ieder geval in het openbáár – niet aan te moedigen. Maar wel lachen ze de actievoerder vierkant uit. Ze plaatsen een foto van Wagensveld die weer eens door de politie wordt afgevoerd, met daarbij de tekst “Hij gaat vaker naar de moskee dan de gemiddelde moslim.” En dan nog even ingekopt: “Hij wordt ook vaker opgepakt dan de gemiddelde moslim..Dit alles met het bijschrift “Geniaal.

Als officieus islamitische (islamistische?) partij heeft DENK uiteraard weinig op met Pegida. Eerder al zette partijleider Kuzu de beweging van Edwin Wagensveld weg als een clubje “hersenloze lui.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. EU kok

  Een eenmans-actiegroep!
  Geniale vondst.
  .
  Ik ben er van overtuigd dat mijn trouwste volger/fan Worstje hier nog wel iets aan wil toevoegen.

  1. Deukman

   Cock, met ‘ck’

  2. fockingworst

   @eu cock is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

 2. ikweetwatikwil

  Wie het laatst lacht, lacht het best. 🙂

 3. Lao Tse

  Ik vind het wel een leuke grap.

  Het is met het moskeebezoek van de moslims inderdaad niet best gesteld.

  1. Bosche draak

   Alleen maar goed, breken we die foeilelijke dingen eerdaags weer af.

  2. logisch denken

   Dan is het geweld gebruikt tegen politie en burgers vast erg ongepast zo niet crimineel. Die nationalistische turken moeten dus keihard aangepakt worden want van pegida gaat geen enkele dreiging uit toch ?

 4. Blokkeer-Fries

  Echte, Nederlandse modelburgers, die dubbele paspoort en radicaal salafistische DENK-jugend. Druk met “vrijwilligerswerk” in het criminele circuit en als “mantelzorgers” in het loverboy circuit.

  1. EU kok

   Bent u enigszins bevooroordeeld of lijkt dat maar zo?
   .
   Ik ben er van overtuigd dat mijn trouwste volger/fan Worstje of Deukman of Top hier nog wel iets aan wil toevoegen.

   1. Jormungandr

    Nee hoor, ik doe het wel. Je bent een kneus.

    1. Deukman

     met ‘ck’

   2. Bosche draak

    Ik neem even waar voor de heer der worsten.

    Je bent een misselijk miezerig mensje en gaat maar eens wat nuttigs doen met je kut!

 5. werikke

  Die man en zijn volgers zijn voor mij helden. Ik ben of te laf of ben aan het werk maar ben blij dat deze mensen het risico willen lopen afgezeken te worden en toch voor hun mening te blijven staan. Ook ik vind de islam een verderfelijke ideologie en hun gelovigen een gevaar aangezien deze volgers geen tegenspraak dulden en als hun ideologie zien dat Nederland islamitisch wordt . Dit is hun goed recht maar daarom vind ik het recht hiertegen te waarschuwen en te protesteren een groot goed.

 6. NoDoubt

  Het zijn de mensen die voor onze vrijheid vechten. Die “hersenloze lui” van denk, die zijn alleen maar bezig dhimmies uit te roeien en hebben het geluk nu nog aan hun zij. Maar de veiligheid door de komst van imams en moskeeën hebben de samenleving volledig in gevaar gebracht. Het is Moham die meer dan 800 mensen heeft vermoord, vrouwen als minderwaardig benoemd, vrouwen heeft verkracht. En hij is degenen die heeft gezegd dat het geoorloofd is alle dhimmies te vermoorden en te worden beloond met 77 maagden. Wat een geweldige ‘religie”. met inmiddels tienduizenden no-go’s in heel Europa en dat noemt zich de partij van verbinden. DAt heet TAKIIYYA oftewel Pinokkio

 7. Jean Nederland

  Ik ken em persoonlijk en vind em als mens niet de fijnste. Maar het respect voor zijn doen en laten, zijn volhardendheid, is niet verdwenen. Als ie dat BBQ met een varkenslapje nu eens achterwege liet en gewoon stilzwijgend zou demonsteren? Hoe je het wend of keert maar ook hij heeft recht op demonstratie. Het is een gotspe dat hij moet rennen voor zijn leven en dat de politie niets doet tov de geweldadige jeugd. Het lijkt de UK wel met o.a. Tommy Robinsson, die laat de politie ook toekijken en of maken dat ze wegkomen en TR aan zijn lot over. Gewoon doorgaan Wagensfeld, eens valt het kwartje wel bij de elite, links en rechts, de stemmers L&R, als het dan maar niet te laat is.

  1. Deukman

   de islamisering van ons land ligt op schema. vreedzame demonstranten oppakken en stenen- eierengooiers laten gaan, hoofdcommissarissen die zich op kousenvoetjes in de moskee laten fotograferen, alles is al bedacht.

   1. Hans Brusselmans

    Moslims blijken een beschermde diersoort te zijn, in dit geval een beschermde ongedierte soort.

 8. Suidland

  Respect voor die man! Held!

 9. ReneR

  Islam, de religie vd duivel. Geweld, moord, verkrachting, pedofilie, onderdrukking, diefstal en liegen, worden door de oprichter gepromoot en zelf uitgevoerd. Dit geloof staat haaks op het christendom, wat de basis is voor de westerse beschaving.

  Helaas kennen de meeste Moslims hun eigen Quran niet eens, anders zouden ze zich denk ik wel dood schrikken.

  Het door de strot gedrukte en niet begrepen Islamitische geloof. DE ultieme tegenhanger van afles wat goed is.

  Dit geloof en deze volgers van deze idiote denkbeelden horen niet in een westerse vrij denkende samenleving thuis.

 10. DennisEijs

  Waar maken ze zich dan druk om als de moskee hun geen reet kan schelen? Dus het is gewoon rellen dus. Duidelijk toch?

 11. Vrijedenkert

  Ik moet helemaal niks hebben van DENK-trollen aka Erdogan-gespuis maar hier moest ik wel om lachen…

 12. Juriaan

  Opsporing verzocht gezien, dat zegt meer dan genoeg

  1. Trien Knoppen

   Raar programma is dat… slachtoffers zijn meestal blank ehh wit. En de daders Getintiërs… maar ik heb geen flauw idee waar dat land ligt eigenlijk!? lol

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.