DENK viert Suikerfeest op z’n DENK’s: iedereen een fijn Suikerfeest gewenst, maar zwijgen als het graf over Kerst

61465006_2409986202564270_3781080115505528832_o
Foto: De DENK-heren wensen iedereen een fijn Suikerfeest. Bron: DENK / Facebook.

Het meten met twee maten is bij DENK tot evangelie uitgeroepen. Dat zien we vandaag opnieuw: de partij pakt heel groot uit op alle social media-kanalen voor Suikerfeest. Maar Kerstmis? Daarover geen woord, natuurlijk.

Het is vandaag nog maar eens bevestigd: DENK is geen Nederlandse politieke partij, maar slechts een politieke partij in Nederland. De reden voor die aanduiding is eenvoudig: DENK is er namelijk niet voor alle Nederlanders, maar slechts voor een heel klein smaldeel. Een deel dat niets opheeft met tradities die in dit land al zo’n 1000 jaar gevierd worden. Vandaag zien we dat opnieuw; het is vandaag namelijk Suikerfeest voor alle moslims in ons land. DENK noemt dat “Ramadanfeest” en wenst alle volgelingen vna Mohammed dan ook een gezegende dag toe.

Dat is natuurlijk allemaal nog tot daar een toe: ook moslims hebben recht op hun lolletje. Maar wat bij DENK opvalt is de discrepantie die bij deze zogenaamde seculiere partij regeert als het gaat om feestdagen. Want moslims krijgen wél een hele gelikte mediacampagne. Maar christenen? Kijk voor de aardigheid maar even mee naar de Facebook-timeline van DENK-Kamerlid Öztürk (met dank aan Christo Ruijs):

D8NJatwWwAAD3Xk

D8NJbVyXoAA5gAx

Precies: het zogenaamde inclusieve DENK is helemaal niet zo inclusief. Of de partij een apartheidsstaat nastreeft, is op basis hiervan niet te zeggen. Maar ze voeren in ieder geval wél alvast een apartheidsbeleid wat betreft feestdagen. Treurwilgen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

34 reacties

 1.   

  FvD is geen politieke partij voor Nederland maar een politieke partij in Nederland. Vele malen schadelijker dan dat marginaal Turks clubje en vele malen extremer.
  Prettig suikerfeest.

  1.   

   @Ragmilla, helemaal eens hiermee, aan dat Turkse clubje, een padvindersgroepje, weet je wat je hebt. Van het FvD moet je dat nog maar afwachten. In de peilingen lijken de kiezers die houding ook al aan te nemen.

   1.   

    Ik hoop het.

   2.   

    Negeren, zij kunnen er ook niets aan doen dat bepaalde hersenfuncties niet ontwikkeld zijn

  2.   

   Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

  3.   

   Nazi Ratten Turks clupje

 2.   

  “DENK is er namelijk niet voor alle Nederlanders, maar slechts voor een heel klein smaldeel.”

  Geldt dat dan niet voor andere politieke partijen in Nederland?

  1.   

   Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   1.   

    Volkomen losgeslagen. Hebt u al eens geinformeerd of er nog verbeteringen te verwachten zijn bij uw aandoening? Ik had andere ideeën van dit weblog.

    1.   

     Aaldering…

     Er moet iets achter zitten dat deze reaguurder getolereerd wordt door de redactie… Is het de redactie zelf in de hoop op reacties !? Of is het uitlokking en staan we op een zwarte lijst. Bedenk wie de oprichter is van deze club !

 3.   

  In een land met joods christelijke wortels heeft DENK het over een suikerfeest…gisteren op het journaal ook al dat grote warenhuizen niet inhaken op dat suikerfeest…ze hebben de Aldi, Lidl en Action al…wat een land hebben we toch gekregen door links

  1.   

   Je zou verwachten dat supermarkten in moslim rijke buurten in het gat springen.

   1.   

    Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

   2.   

    Wat let je Raggebol?
    Open een kraampje en leef je uit!

 4.   

  Vier weken van islamitische terreur in Nederland welke op de één of andere manier niet in de media verschijnt.
  Zelfs hier bij DDS niet.

  Maar verbolgen zijn over die asociale Denk drammers.
  Verkeerde prioriteiten.

 5.   

  “Een klein smaldeel” Tim?

  Dat zal dan wel, maar dat ‘kleine deel’ heeft héle grote negatieve gevolgen en invloeden voor en op onze samenleving, dat is ten treure al overduidelijk geworden!

  Mede dankzij het uitermate domme deugvolk, dat net zo als zo’n tachtig jaar geleden, dat wassende klein deel steunt of bewust wegkijkt en het daarmee de ondergang van onze vrijheden faciliteert!

 6.   

  Mee eens Rud56. Denk gaat een staat in een staat vormen. Ze zijn GEEN Nederlanders. Houden niet van het Westen. Moslims willen heersen en door die geitenwollen sokkenbreiers zou het ze nog lukken ook. Maar Goddank hebben we de PVV en FVD.

  1.   

   “Maar Goddank hebben we de PVV en FVD.”

   Denk jij dat Wilders voor Baudet gaat werken?
   Dan moet hij wel heelveel water bij de wijn doen.

 7.   

  Snel die rioolratten partij verbieden. Hebben we alleen maar last van

 8.   

  De volgers van Mohammed heeft 490 miljoen moorden door uitroeien van Dhimmies opp hun geweten. Mohammed vermoordde eigenhandig meer dan 800. Bij islam kan pas vrede zijn als de dhimmies zijn opgeruimd. Islam erkent geen vrijheid van meningsuiting, democratie, gelijkheid.

  1.   

   Een druppel uit de Koran:
   De truc is om de niet-islamieten te doen geloven dat het aan hen ligt;
   De 3 fasen van jihad om de macht (met geweld) te veroveren. Het eerste geweld begon bij Mohammed (800 vermoord) De wereld trapt erin. Moslims zullen niet integreren als er een imam komt. Dat is waarom de eerste moslims niet voor rottigheid zorgt want dan is er geen imam. Wekelijks wordt haat gepredikt in de moskee door o.a. imam Erdoghan.

   Oorlogsverklaring; Verover en islamiseer de [westerse] wereld
   Koran 61:9, 48:28, 9:33

   Moslims zijn superieur aan ongelovigen. Hun kinderen zijn brandhout voor het hellevuur. Migreer naar landen van ongelovigen en beroof hen van hun eigendommen. Geniet ervan. Allah belooft jullie een grote buit en beschermt jullie op dit rechte pad:
   Koran 22:78, 3:110, 3:10, 8:69, 8:74/75, 9:28, 33:27, 48:20

   Haat, veracht, verneder, vernietig, verwond, vermoord, vermink, verbrand, verraad, martel, mishandel, bevecht, bestraf, bestrijd, onthoofd, terroriseer, chanteer en bekeer de ongelovigen tot de wereld geïslamiseerd is.
   Koran 2:191, 2:193, 2:216, 3:32, 3:112, 3:157, 4:56, 4:74, 4:76, 4:89, 4:171, 5:33, 7:138, 8:12, 8:39, 8:60, 8:65, 9:14/15, 9:29, 9:41, 9:111, 17:18, 22:22, 25:25, 47:4, 48:25, 48:29, 96:13.

   Lieg, bedrieg en span de nuttige ongelovigen voor je karretje om de islam te beschermen en te versterken:
   Koran 2:225, 3:28, 3:54, 9:3, 16:106, 40:28, 66:2

   Moslims zijn ongelovigen tot niets verplicht. Sluit geen vriendschappen of verdragen mits je hen ermee belazert. Geloof ongelovigen nooit, het zijn verliezers en bedriegers. Zij haten moslims. Ongelovigen zijn vervloekt en verdoemd.
   Koran 2:6, 2:8, 2:88, 2;121, 3:28, 3:73, 3:118, 3:149, 4:89, 4:144, 5;51. 5;81, 9:7-9, 9:23, 60:1, 60:9, 76:24.

   Volkeren die zich afwenden van de islam, worden vernietigd en vervangen.
   6:6, 47;38, 9:30, 3:141, 10:13, 19:98, 21:10, 28:43, 28:78, 36:31

   Vrouwen zijn domme tweederangs wezens, als huisdieren zonder bezittingen. Trouw jonge meisjes voor seksueel genot. Maak van ongelovige meisjes jullie verhandelbare seksslavinnen:
   Koran 53:27, Muslim B1N142, Bukhari 6:301, 4:3, 4:24, 23:1-6, 33:50, 65:4, 70:30, Bukhari 62:137, Bukhari 34:432, Ibn Ishaq 693, Tabari IX 113

 9.   

  Radicale moslims zijn slangen. Gematigde moslims zijn het gras waarin ze zich verbergen.

  1.   

   @ No Doubt
   Mee eens maar dan wel het gras wat irritaties geeft en geen nut heeft.
   En ik vind het wel een belediging voor een slang om met een criminele moslim te worden vergeleken, vind slangen heel wat hoger op de evolutionaire ladder staan.
   Daar hebben we in NL tenminste geen last van.

 10.   

  Deze aspirant kapo’s, zo snel als mogelijk, inpakken en op transport zetten, desnoods op een of andere kamelen caravan.
  Suikerfeest geloof ik, ga werken en geef daarmee het voorbeeld aan de vazallen.

 11.   

  Nooit anders geweest: autistische islam haat alle andere religies en culturen want alles wat niet islamitisch is is vijandig volgens koran en hadith. Toonbeeld van barbaarse discriminatie, xenofobie, uitsluiting en jawel fascime als je het gewelddadige totalitaire intolerante en onderdrukkende karakter en doel van de islam onderkent: de hele wereld moet islamitisch, goedschiks of kwaadschiks.

 12.   

  Vandaag is het de einde van de 30 dagenlange moslim vasten + vreten feest. Nu zullen velen bakkerijen en supermarkten veel gaan verdienen op de “Suikerfeest” van vandaag.
  De fanatieke Salafisten en waarschijnlijk vele leden van Denk willen dat de Suikerfeest,
  een Nationale Feestdag wordt…in plaats van Hemelvaart of Pinksteren. Zoals het altijd gaat met het islamiseren, zou dit heel geleidelijk moeten gaan: eerst eisen dat alle moslims vrij krijgen voor hun Suikerfeest, zowel volwassenen als kinderen. Daarna dat een van de bekende christelijke feest dagen zal gaan vervallen, en het Suikerfeest de plaats innemen. Denk en hun aanhangers zullen als argument geven dat onder de niet-moslims heeft Nederland veel meer niet-gelovigen dan christenen. En daarom zou tenminste een van onze bekende oude feestdagen moeten vervallen. De salafisten zullen zeggen dat de islam de enige religie is. Niet alleen veroorzaakt de Ramadan jaarlijks gezondheidsproblemen onder onze bevolking, en veel leed onder de slachtdieren, maar omdat de Ramadan jaarlijks plaats vindt op een andere maand, zou het onmogelijk worden om het “suikerfeest” op een vaste datum plaats te zetten.
  De zou alleen overal alleen maar grote chaos veroorzaken in onze georganiseerde
  samenleving.

  1.   

   Rosasolis
   Afgezien van het feit dat ik niets heb met ‘vasten’, waarom niet de Mecca tijd aanhouden?
   05.38 gaat de zon op en om 18.59 gaat ie onder.
   Moet u hier zien! 05.27 en onder om 21.50. Dat scheelt wel een kleine drie uur.

 13.   

  DUBBELE PASPOORTEN PERSONA NON GRATA IN REGERINGS EN OVERHEIDSFUNCTIES!

  INDIEN EEN VEROORDELING NEDERLANDS PASPOORT INLEVEREN,,,,, RETOUR NAAR LAND VAN ANDER PASPOORT!!!

  PVV EN FVD VOOR BEHOUD VAN DE NEDERLANDSE NORMEN EN WAARDEN!!!

 14.   

  De DENK-heren wensen iedereen een fijn Suikerfeest.

  Wat iedereen?
  Laat hen oprotten met die medieval islamic shit crap!

 15.   

  Denk moet verboden worden, moslims gedeporteerd, uitgezet naar land van herkomst, en mensen als Tim moslimlover mogen gratis mee.

 16.   

  Ik wens denk een prettige untergang. Na de eerste kamer en de provinciale staten ook millimeteren in de tweede kamer

 17.   

  @NOdOUBT.

  Radicale moslims zijn slangen.
  Gematigde moslims zijn het gras waarin ze zich verbergen.

  Leuk gezegd, en slangen kunnen gevaarlijk bijten voor al als je ze niet ziet, een beet is vaak dodelijk zeker bij dit soort gif slangen.

 18.   

  Laten ze allemaal maar suikerziekte krjgen, is dat suikerfeest ook meteen verleden tijd. Islam hoort niet thuis in een geciviliseerd land en zeker niet in Europa. Leest u ook mee meneer Timmermans?.Racistisch?, nee hoor islam en moslims zijn geen ras en is 100% zeker ook geen religie.

 19.   

  Laat die lui toch in hun Islamitische sop gaarkoken . Wel goed in de gaten houden en ons bij de 3e Wereldoorlog niet laten verrassen door een 5e colonne zoals in de meidagen van 1940…

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!