Doldrieste Zwarte Piethaters intimideren NTR: dringen gebouw binnen, delen propaganda uit

Omdat Nederland nog steeds niet op de democratische wijze van Zwarte Piet af te helpen is, zijn meedogenloze traditiehaters dan maar overgegaan op illegale acties. Vanmiddag konden we dat zien in Hilversum: de onverlaten bezetten de kantine van de omroep NTR, en gaven aan iedereen hun propagandaboodschap af.

De tijden dat de Zwarte Piethaters alles nog keurig volgens het wetboek deden, ligt inmiddels wel weer een tijdje achter ons. Jerry Afriyie slaat agenten in elkaar om zijn zin te krijgen, en de radicale actigroep NTR komt niet over de brug is zelfs bereid wegen en gebouwen te bezetten om maar te bewerkstelligen dat de publieke omroep ook de laatste Zwarte Pieten verwijdert uit het jaarlijkse Sinterklaasjournaal.

Die laatste sneue groep bezette vorig jaar al één van de toegangswegen naar het Mediapark, om aan te geven dat de NPO nu écht eens moest ophouden met Zwarte Piet. Want anders… nou, dan worden ze heel boos!

En die wetteloze actie smaakte kennelijk naar meer, want vandaag werd een poging gedaan om het gebouw van de NTR te bezetten. Democratie? Nah, daar doen de radicalen niet aan. De traditionele kindervriend zal en moet door chantage en dwangacties richting de slachtbank geduwd worden. En daarvoor is men kennelijk zelfs bereid om gebouwen van mediabedrijven te bezetten. Lekker intimiderend:

“Vandaag voerden zes mensen in Hilversum actie tegen Zwarte Piet in het Sinterklaasjournaal. De actie vond plaats tijdens de lunchpauze in de goed gevulde kantine van het NTR-gebouw. Ze deelden in totaal ruim honderd flyers uit. Daarin vroegen ze alle NTR-medewerkers om zich uit te spreken voor de verdwijning van de blackface-figuur uit het Sinterklaasjournaal, een programma onder verantwoordelijkheid van de NTR.”

Mag ik het zeggen? Ja, ik mag het zeggen: tuig van de richel. Ga eens een baan zoeken en wérken, in plaats van midden op een doordeweeks dag de media te intimideren met jullie aanstellerige SJW-achterhoedegevecht over een alom geliefd kinderfiguur. Dus kssht, wegwezen!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. F.C. Labrouste

  Het lijkt me een keurige en vreedzame demonstratie.

  Ik zie het bezwaar niet.

  1. ZiggyStardust

   Bij iemand op de werkplek binnendringen om daar te komen demonstreren vind ik toch vrij intimiderend overkomen. Het is zelfs te triest voor woorden deze actie. Mensen van de publieke omroep intimiderend benaderen om zwarte piet van de televisie te halen, terwijl die ook maar in loondienst zijn. Het is een publieke omroep, dus het volk bepaalt wat er op tv komt, en niet een paar drammers. Dacht dat ze op het mediapark de boel wel beter beveiligd hadden, vooral na de moord op Pim Fortuyn en die gijzelingsactie tijdens het journaal.

  2. ZiggyStardust

   F.c. L., dus als Pegida in een moskee zou binnendringen om daar op een vreedzame manier te demonstreren zou je daar ook geen problemen mee hebben?

   1. Joop Klepzeikert

    @Ziggy: Nee, dat is anders volgens trol F.C. Lulhannes. Die malloot komt hier enkel en alleen om te trollen, omdat hij niets anders kan. Heeft nog nooit een schooldiploma gehaald en helemaal nog nooit gewerkt.
    Voor de bezuinigingen op GGZ zat hij z’n hele leven in een gewatteerde kamer. Sinds de bezuinigingen is hij in een flatje gezet met oetkering en soepsidies en doet hij niets anders dan op internet trollen. Best zielig eigenlijk.

   2. F.C. Labrouste

    Die vergelijking lijkt me niet geheel juist. Het binnenvallen van een moskee met een moslimvijandige bedoeling is strafbare huisvredebreuk.
    Hier gaat het om vreedzaam demonstreren in een publieke ruimte.

    1. ZiggyStardust

     F.c. L. Dan moet ik je toch wijzen op het bericht dat je zojuist geplaatst hebt. “Maar wij willen geen debat, wij willen dat de racistische karikatuur wordt afgeschaft.”
     Hier is dus geen sprake van een vreedzame demonstratie, want het debat wordt uitgesloten. Hier is sprake van een dwingend karakter. Exact hetzelfde dus als Pegida een moskee zou binnendringen om daar aan de imam en medewerkers flyers uit te delen om de islam in Nederland te verbieden.

     1. Ragmilla

      Dan bent u snel geïntimideerd. Iemand deelt wat flyers uit, oh jee.

      De vergelijking met Pegida gaat volledig mank. Die halen constant de raarste acties uit.

      “Vandaag voerden zes mensen in Hilversum actie tegen Zwarte Piet in het Sinterklaasjournaal. De actie vond plaats tijdens de lunchpauze in de goed gevulde kantine van het NTR-gebouw. Ze deelden in totaal ruim honderd flyers uit. Daarin vroegen ze alle NTR-medewerkers om zich uit te spreken voor de verdwijning van de blackface-figuur uit het Sinterklaasjournaal, een programma onder verantwoordelijkheid van de NTR. De meeste aanwezigen reageerden positief. “Zwarte Piet uit het Sinterklaasjournaal? Dat wordt tijd!” En: “Ja, dit soort acties kun je verwachten als er niets verandert”. Na 10 minuten vertrokken de actievoerders weer. De actie was georganiseerd door de groep “NTR komt niet over de brug”, die in 2018 actie voerde tegen Zwarte Piet op het station Hilversum Mediapark.”

      Klinkt erg intimiderent.

      De eigenaar of uitbater kan gewoon aangeven hier niet van gediend te zijn en de actievoerders vragen te vertrekken, kennelijk is dat niet gebeurt.

      Ik vraag mij af wat u denkt dat uw rol in de samenleving zou zijn zonder activisme?

      Waar ik wel moeite mee heb is als Pegida wordt wegegetreitert. Wat dat betreft had die moskee in ik meen Utrecht het beter aangepakt, toen Pegida bleek hun filmpje niet te kunnen afspelen omdat ze geen stroomvoorziening hadden heeft de moskee aangeboden om hun aansluiting te gebruiken.

     2. ZiggyStardust

      Ragmilla, “Ik vraag mij af wat u denkt dat uw rol in de samenleving zou zijn zonder activisme? WTF!!!! Ik heb die narcistische sneuneuzen echt niet nodig om voor mij op te komen. Laat die beroepsactivisten die vrijwel allemaal een uitkering hebben maar een keer echt gaan werken, of een vak gaan leren. Misschien dat ik dan ooit een keer iets aan ze heb. Nu kosten ze me alleen maar geld, terwijl ze denken dat ik ze daar nog dankbaar voor moet zijn ook zeker? Get a life, stelletje sukkels.

     3. ZiggyStardust

      Ragmilla, jij bent rijp voor Den Dolder. Er zijn de laatste tijd wat plaatsen vrijgekomen heb ik begrepen. Grijp je kans.

    2. ZiggyStardust

     Daarbij, F.c. L., is de kantine van de NTR geen publieke ruimte, maar Prive terrein. De NTR huurt deze ruimte, is niet de eigenaar en het is zeker geen openbare ruimte. Als het openbare ruimte zou zijn, dan zou ik zeg maar ook gewoon tijdens de lotto trekking de studio naar binnen mogen lopen en naast de ronddraaiende balletjes gaan demonstreren? ( ik ben daar overigens ooit een keer per ongeluk naar binnen gelopen tijdens de trekking).

     1. F.C. Labrouste

      Uit het feit dat je daar zomaar naar binnen kunt lopen en ook niet medewerkers kunnen eten in dit restaurant kan gevoeglijk worden afgeleid dat dit een publieke ruimte is.

     2. ZiggyStardust

      F.c. L., dus zou ik een ziekenhuis ook de bedrijfskantine mogen binnenwandelen en daar gaan demonstreren. Of in een kantoorpand met meerdere bedrijven? Het personeelsrestaurant restaurant van het Binnenhof? Het personeelsrestaurant van de EU in Brussel? Van die laatste weet ik iig zeker dat je daar alleen op uitnodiging van een personeelslid naar binnen mag. De publieke ruimt houdt meestal op bij de balie. Filmen mag alleen met toestemming, en het terrein achter de balie, dus ook de personeelskantine kom je niet zonder toestemming binnen. Tot zover jouw publieke ruimte.

    3. logisch denken

     publieke ruimte ? hahahaha hilarisch 🙂

    4. Bosche draak

     Fart cloud labrouste kletst weer raak.
     Deze demonstranten hebben wel degelijk een cultuur-vijandige instelling, dus waarom zij wel en anderen niet?

     Als (s)linkse loetjes geen dubbele moraal hadden, hadden ze helemaal geen moraal.

  3. Top

   Blablabla. Blaaskaakje.

  4. logisch denken

   QUOTEF.C. Labrouste 45 minuten ago Beantwoorden
   Het lijkt me een keurige en vreedzame demonstratie.

   Ik zie het bezwaar niet. END QUOTE

   Illegaal binnen dringen ziet het linkse kamp al als ongevaarlijk en vreedzaam. Deze fascistische trekjes beginnen irriterend te worden.

  5. edoc431

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

 2. Joop Klepzeikert

  Zolang politie en justitie die terroristen volledig ongestraft hun gang laten gaan zullen ze ook steeds verder gaan. Het is dus hoog tijd dat politie en justitie leeg geruimd worden en daar mensen met verstand en moraal voor in de plaats gezet worden.
  Pas dan zal al die extreem linkse narigheid ophouden.

 3. F.C. Labrouste

  “Zes activisten van de groep ’De NTR komt niet over de brug’ hebben donderdag actie gevoerd in de kantine van het NTR-gebouw op het Media Park in Hilversum.

  De activisten deelden honderd flyers uit. In de pamfletten vroegen ze de NTR-medewerkers om zich uit te spreken voor het verdwijnen van Zwarte Piet. ’Voor de NTR is het maatschappelijke debat over Zwarte Piet een verdienmodel. De makers van het Sinterklaasjournaal lijken te denken: hoe meer debat, hoe meer aandacht voor ons programma. Maar wij willen geen debat, wij willen dat de racistische karikatuur wordt afgeschaft’, luidde de boodschap.”

  Het moet niet gekker worden!

  🙂

  1. ZiggyStardust

   Ze hanteren dezelfde tactiek als Sealgaire.

 4. logisch denken

  Als u niet democratisch gehoor geeft aan onze wensen dwingen we het desnoods met misdrijven af en treden we illegaal uw panden binnen en vernielen uw spullen. De ware fascisten zijn weer aan de slag. Heeft het OM al toegezegd te vervolgen of heeft vrouwe Justitia haar gekleurde blinddoek weer op en ziet ze niets.

  1. Decca

   HaHa dat luie tuig heeft geen eens bezittingen.

 5. Tguard

  Begint zo langzamerhand wel een trieste bedoeling te worden met dat zwarte piet gebeuren. Ach ja ik kan het me ook we voorstellen. Ik als indo voel me ook gekwetst door al die gemene blanda’s die mijn voorouders hebben vernederd. Mijn moederland hebben leeggeroofd en alles hebben stuk genaakt waar wij in geloofden.
  Echt het doet me veel verdriet maar ………. gelukkig leef ik nu lekker in Nederland geniet mee van alle welvaart heb een baan een gezin en we leven er samen lekker op los dus eigenlijk zou ik willen zeggen alsjeblieft mede slachtoffers leef in het heden, waardeer de cultuur van dit land, wees blij dat u hier woont en in rijkdom mag leven.
  Doe gewoon mee en niemand maar dan ook niemand zal u discrimineren.
  Eer het land waar u van eet en gedraag u fatsoenlijk!

 6. Bolkestein

  En dit vuilnis wordt door overheid en justitie de hand boven het hoofd gehouden. Wedden dat het niet tot opsporing en vervolging komt? En dus geen straffen, geen DNA afgeven? Vergelijk dit met de Blokkeerfriezen die een aangekondigde moordaanslag temidden van kleine kinderen tot stoppen hebben weten te brengen. Die worden als de zwaarste misdadigers vervolgd. Het wekt bij mij en met mij vele anderen alleen maar meer woede tegen links.

  1. ZiggyStardust

   Idd, het is dat continue meten met 2 maten. Als het in hun straatje past, schijt aan de wet. Maar een ander die niet in hun straatje past het gebruik maken van hun rechten onmogelijk proberen te maken, geen probleem.

 7. Blokkeer-Fries

  Als dat extreem linkse terreurtuig zo graag aan kindermishandeling wil doen, om Zwarte Piet te verbannen, dan moeten ze ook alle zich hiermee identificerende “black faces” verbannen uit Nederland. Scheelt meteen een hoop belastinggeld, want van alle uitkeringen, toeslagen en giften die daar mee bespaard worden, kunnen ze met gemak met een enkeltje business class, met de KLM naar Aapfrika.

 8. tonna

  Het is huisvredebreuk,een protestactie in de openbare omgeving is iets heel anders!
  Hier is politieoptreden en verwijdering door politie 100% gerechtvaardigt,althans indien de heldhaftige linkse Nederlandse politie daartoe bereid is!

  1. F.C. Labrouste

   Voor zover ik kon nagaan heeft de directie van de NPO de demonstratie vriendelijk gedoogd.

   1. logisch denken

    uiteraard , wat hadden ze gedaan als Pegida was komen flyeren ? hahahaha , hilarisch gewoon 🙂 NPO gedoogd huisvredebreuk als de club welgevalt.

    1. ZiggyStardust

     Volgens mij heeft F.c. L. schoenmaat 35 aan de ene voet en 46 aan de andere voet.

     1. ZiggyStardust

      Buiten dat het er niet uitziet, loopt het ook erg ongemakkelijk en zul je in het leven met zo’n afwijking regelmatig op je bek gaan.

    2. Vrijedenkert

     Pegida was met wapenstok verwijderd en met handboeien afgevoerd!

 9. Vrijedenkert

  Een gebouw verboden voor onbevoegden zonder toestemming binnendringen is illegaal en huisvredebreuk, dit is geen overtreding maar een misdrijf en kan worden bestraft als misdrijf!

  Deze mensen zijn naar mijn idee hoewel men geen geweld heeft toegepast gewoon criminelen…

 10. Vrijedenkert

  Huisvredebreuk door radicaal-links en illegaal-gespuis wordt in dit land al heel lang niet meer aangepakt!

  Illegale krakers inbraak en huisvredebreuk Amsterdam niet aangepakt niet verwijderd mochten 8 weken blijven kamperen daarna elders hetzelfde.
  Radicaal schorem inbraak en huisvredebreuk in schuur bij boer pas na vele uren met zachte hand afgevoerd.
  Nu weer link-Antifa gespuis wat zich schuldig maakt aan huisvredebreuk NTR en autoriteiten die niet optreden.

  Het met twee maten meten door overheid en wetsdienaars is een vorm van discriminatie.

 11. Decca

  Ga aan het werk stelletje domme luie Zoeloes. En als het je hier niet aanstaat donder dan op met de eerste de beste trein naar Verweggiestan. Stelletje lui tuig.

 12. Heras

  Nu gaan “activisten”over tot het dwingen van hun eisen door inbraken. Of het nu een veehouderij is of een kantoor; maakt niet uit gewoon binnenvallen…en jouw mening opdringen. Mag in nederland.

 13. Rud56

  Lijkt me puur een gevalletje huisvredebreuk!
  Maar ja, het zijn weer de getinte en zwarte parasieten, hé! Die mogen in dit land ongestraft hun gang gaan, hangend aan het uitkeringsinfuus!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.