Erik van Muiswinkel wil president Trump ‘in een oranje overall naar een uiterst gesloten inrichting laten vervoeren’

muiswinkel-boot
Foto: Erik van Muiswinkel op een boot. Bron: Screenshot AVROTROS.

De Hollandse koning van de wraaklustige ideeën, Erik van Muiswinkel, is weer eens op pad! Ditmaal is Donald Trump de pisang: Van Muiswinkel wil graag dat de man naar de gevangenis wordt gestuurd.

Vroeger moeten er in het hoofd van cabaretier Erik van Muiswinkel een hoop creatieve processen gedraaid hebben. Dat moet haast wel, want anders word je geen nationaal bekende komiek. Maar wat daar tegenwoordig nog van overblijft? Alleen een hoop venijn en het brandende verlangen om met alles en iedereen in deze wereld af te rekenen. Met Thierry Baudet. Met Wierd Duk. Met De Telegraaf. Maar ook het buitenland ontkomt niet aan de wraaklust van Van Muiswinkel.

Zo zal de VARA-grappenmaker niet rusten totdat de democratisch gekozen president van de Verenigde Staten, Donald Trump, naar de gevangenis zal zijn gestuurd. Vanwege een gerechtelijke dwaling in de jaren ’80 waarbij Trump net zoveel op het verkeerde been was gezet als de rest van Amerika. Toegegeven, Trump had wat minder hoog van de toren kunnen blazen over de doodstraf. Maar hij was geen onderdeel van Justitie en hij was ook niet degene die een groepje onschuldige tieners veroordeeld heeft tot lange gevangenisstraffen. Trump was gewoon een persoon met een mening. Die – naar later bleek – gebaseerd was op een gemankeerd gerechtelijk onderzoek.

Maar nee, oordeelt Van Muiwinkel. Trump is evil en moet boeten. Achter de tralies er dus mee! Met z’n oranje overall en weet ik het allemaal nog meer.

Ziet u? Ik vond Erik van Muiswinkel leuker toen hij nog gewoon grapjes maakte over de actualiteit. Deze nieuwe functie van honorair openbaar aanklager van de hele wereld past hem niet.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

58 reacties

 1.   

  en ik wil dat Erik van Muiswinkel opgesloten wordt in een kliniek in Den Dolder in volledige beperking zonder uitzicht op enige vorm van proefverlof!!!

  1.   

   Wat een geweldig idee!
   Opsluiten die lamlul.

 2.   

  Van Muiswinkel is een bekend gezicht bij vele inrichtingen.

 3.   

  Balkanker is nog grappiger dan die zielepoot

  1.   

   Schitterend inkijkje in de geest van een gestoorde.

   1.   

    Hèhè, daar is onze ”huis antisemiet’ weer. Een geboren lafaard, die alleen met ‘’soundbites’ hier reageert.

  2.   

   @bd, schaam je, je weet waarschijnlijk niet wat je zegt.
   Ik kan daar de humor niet van inzien.

   1.   

    Ik weet prima wat ik zeg, en het zegt vooral wat over die muiskinkel.
    Stelletje aanstellers!

 4.   

  Eric heeft groot gelijk maar het gaat pas na 2020 gebeuren.

  Die man is compleet gestoord, leugens en bedrog aan de lopende band.

  Mooi voorbeeld is zijn belastingaanslag, tijdens campagne roepen, openbaar wanneer ik word gekozen.
  Mooi niet dus..

  1.   

   Pisvlek, blaaskaak, meeloper.

   1.   

    Haha die Peter Selie.

    1.   

     Aldus Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

     1.   

      Nee, ben niet Dopper maar Confucius :

     2.   

      Ik weet niet hoe het kan maar ik kan niet op @Watcher reageren.

      Graag zou ik dat persoon duidelijk willen maken dat hij niet moet zeggen Confucius te zijn.

      Misschien dat @Tim Engelbart hier corrigerend kan tegen optreden.

     3.   

      Confucius = Meester Kong :)

     4.   

      Ik kan nog steeds niet op die @Watcher reageren maar ik wil hem/haar wel duidelijk maken dat ik Meester Kong niet ben.

      Watcher, laat mij gewoon met rust en reageer op artikelen i.p.v. te vissen naar wie wie is.

      Ik heb 1 account en daar zult u het dus mee moeten doen.

  2.   

   Voorwaarde was, dat Hillary Clinton tegelijkertijd haar inmiddels beruchte e-mails zou tonen. Dit heeft zij niet gedaan, dus…… Bovendien is het geen verplichting voor een president, dat te doen. En gek, de democraten die dit van Trump eisen, weigeren zélf om hun eigen belastinggegevens openbaar te maken.

  3.   

   Geef ff een link want ik kan me er niets van herinneren.

   1.   

    @Manus
    Podesta emails intikken.

 5.   

  Over die vier tieners heeft Muiswinkel gewoon gelijk. Echter is dit uiteraard geen reden om de man zomaar op te sluiten, laat staan in en gesloten inrichting.

  Gelukkig is daar Nancy Pelosi nog:

  Donald Trumps grootste Democratische tegenstander, Nancy Pelosi, wil dat de president na de verkiezingen van 2020 in de gevangenis belandt, onder andere voor het dwarsbomen van het Rusland-onderzoek. Het is voor het eerst dat deze prominente Democraat zo duidelijk zegt dat Trump de cel in moet als hij niet wordt herkozen.

  (bron: Volkskrant)

  Lock him up! Lock him up!

  1.   

   Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

  2.   

   Nancy Pelosi, dat veenlijk mag hopen dat zij 2020 haalt. Jullie voorspellingen betreffende Trump gaan net zo min uitkomen als de voorspelling dat hij nooit POTUS zou worden, mark my words.

   1.   

    Wie de hel is “jullie”, Hans? Ik heb nooit voorspeld dat Donald geen president zou worden. Als je je feiten al niet op een rijtje hebt, wat is de rest van je uitspraken dan nog waard?

    1.   

     Niet doen Beuklulletje. Geef eens een keer aandacht aan je ‘gezin’ en met name, aan je kinderen, die je niet meer willen zien. Hahahahaha!

     1.   

      Ik heb mijn kinderen gewaarschuwd om bij jou uit de buurt te blijven, vieze man @Top.

  3.   

   Ooo, 2020 pas…voor die tijd komt de grote klap, Durham en Barr gaan de deepstate ondersteboven halen, en eerst verdwijnen een paar corruptocraten achter de tralies.

 6.   

  Eén van de ergste gekken die er op de wereld rondlopen gaat van een gekozen staatshoofd van een vrij, democratisch land zeggen dat die in een gesticht hoort te zitten… Echt, dat soort gekken behoort tegen zichzelf in bescherming genomen te worden. Alleen in Nederland en Engeland kun je een bevriend staatshoofd zo smerig beledigen. Zelfs in Duitsland zou Erik voorlopig tralies en bakstenen van zijn isolatiecel mogen gaan tellen.

  1.   

   Als het dan maar niet Den Dolder is, daar is men niet zo secuur gekken kunnen er gewoon hun gang gaan. Naar nu blijkt hebben ze ook gewoon toegang tot internet en reageren op DDS. Misschien weleens iets van gelezen, een of andere J. Klepzeikert. Oh wacht u bent het.

   Trump zal vast op de hoogte zijn van de opmerking van van Muiswinkel en zich er iets van aantrekken. U moet uw grootheidswaan niet op anderen projecteren.

   1.   

    @Ragmongool: Jij spreekt duidelijk uit ervaring hè. Hoog tijd dat je overgeplaatst wordt naar de isoleercel. Gevaarlijke gek.

 7.   

  Trump, Obama en Bush zijn de grootste terroristen die de wereld in lange tijd heeft gekend dus een straf is totaal op zijn plaats.

  Ik vind dat er nogal overdreven op van Muiswinkel wordt gereageerd. De man heeft gewoon een mening, zoals u zelf als verdediging voor Trump aanvoert. Baudet en Duk zijn grote mafklappers, wie dat niet inziet heeft een groot persoonlijkheids probleem, gebrek aan zelfvertrouwen en overdreven angstig, misschien dat er medicatie tegen gebruikt kan worden, al die slachtoffertjes in dit land, zo vermoeiend.

  1.   

   Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

   1.   

    Sterke inhoudelijke bijdrage, Sealgaire. Je bent een topper!

    1.   

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     1.   

      Raak, edoc!

   2.   

    @Sealgaire: De kovod losser doen heeft geen nut als er niets dan lucht in het hoofd zit, zoals bij Ragmongool. Ze/hij/het (geen idee wat die trol echt is) schrijft net dat je in de kliniek in Den Dolder ook op internet mag.
    Dat lijkt mij inside information die alleen patiënten van die kliniek kunnen weten en naar buiten kunnen brengen.
    Als het personeel, wat daar overigens ook volkomen gestoord is, dat zou doen is dat ernstig strafbaar. Die zullen dat dus niet zo snel doen. Helemaal niet op een openbaar forum.
    Ragmongool is dus overduidelijk een patiënt in Den Dolder.

    1.   

     Ook de bijdrage van Klepzeikert is van een inhoudelijk hoog gehalte en bezit een grote overtuigingskracht.

     Wat is het toch geweldig op een blog te zitten met debaters van zo’n hoog niveau!

     1.   

      Blablabla blaaskaak en pisvlek

     2.   

      De spijker weer op de kop, Sealgaire. Mijn complimenten!

     3.   

      Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

     4.   

      Weer sterk beargumenteerd, edoc431.

      Je bent echt goed in het inhoudelijke debat!

     5.   

      @trol Rien: ga lekker op het VARA blogje je krommentaar leveren. Dat is meer jouw ‘niveau’.

     6.   

      Ik vind van wel, als jij nou ook eens een keer wat boeiends te melden hebt.
      Oeverloos geblaat hebben we hier al genoeg…

     7.   

      @fc
      u heeft gelijk! het is storend te zien hoe dit blog wordt verziekt door figuren die argumenten noch feiten aandragen. weet u wat zo treffend is aan uw reactie? het slaat op uw eigen gedrag dat van nul en gener waarde is. indien u nog van uw leven wilt genieten, stop dan met reageren want een grotere onzin die u hier plempt – m.u.v de waanzin die ene ragdol, keukenmeester?, ketchup, satya/aytas, robbie uit leiden hier plempen – ben ik nog niet tegengekomen.

  2.   

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

  3.   

   Trump is net zo min een terrorist als dat jij een bron van vertrouwen bent.
   Wat minder snuiven aan de verfverdunner, daar krijg je rare gedachten van.

 8.   

  Hij kan zich beter door een psychiater laten nakijken, compleet gestoord misschien iser in den dolder nog een plaatsje vrij maar dan op een gesloten afdeling met TBS.

 9.   

  Haha, van Muistoko als woordvoerder van de Nerveuze Nancy. Samen hand in hand Trump afvoeren in een oranje pak, of pak je Sinterklaas boot en ga ff Oswald uithangen, links gestoorde mafklapper die je er bent.

 10.   

  Zuiphannes maakt het bonter en bonter hahahaahahah wat een koekwaus

 11.   

  Nergens hoor je iets over van Muiswinkel behalve op de DDS. Het mij een raadsel waarom de DDS aandacht aan besteedt aan van Muiswinkel met z’n rare uitspraken wat hem denk ik steeds meer het imago oplevert van een mislukkeling, een zielig figuur.

  1.   

   @Piet
   Er is naar mij gelekt dat Muiswinkel, Sylvana en nog een paar anderen maandelijks een bedrag aan DDS betalen om over hen te schrijven.
   Tja, ook bij DDS moet de schoorsteen roken. Ik heb er dus wel begrip voor.

 12.   

  Die man heeft toch wel een heel erg verwrongen brein hoor.Hij wordt met de dag dwazer en verwarder. Straks moeten ze hem opsluiten en tegen zichzelf beschermen.Duurt zo lang niet meer hoop ik

 13.   

  Hij heeft het er maar druk mee die Van Muiswinkel. Niet zo gek natuurlijk als uitgerangeerde ‘komiek’ zonder schnabbels. Tja, dan moet je maar op deze manier in de belangstelling blijven blijkbaar.

 14.   

  Ach, Ragmilla zit nu ook hier al te trollen? Ga eens weg.

 15.   

  Om hem te bezoeken aldaar? Want dit figuur wordt met de dag gekker.

 16.   

  TBS VOOR DIT ANTISEMITISCH GEDROCHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  SAMEN MET SS OPSLUITEN,,,,,, EERST CASTREREN,,,, nazaten nicht erwünscht!!!

  Smerige bruinhemden

 17.   

  Van dit soort randdebielen zijn er al veel te veel in ons land.
  Deze dient dus levenslang te worden opgesloten in een gecapitonneerde kamer met alleen een matrasje.
  Een ander afdoend middel om van deze debiel af te komen is levenslang in coma houden.

 18.   

  Nederlanders willen kennelijk dit land opheffen. Het zal me langzamerhand ook een worst wezen. Ik heb toch geen familie meer. Medelijden heb ik wel met dit “volk”.

 19.   

  De mentaliteit van bepaalde Amerikaanse groepen is die om anderen te belasteren. Dat is wel op links al lang geleden begonnen maar is heviger geworden. Het is de de laatste decennia toegenomen invloed van extreem links en die waant zich nu vrijwel onaantastbaar Vertegenwoordigt nu bijna overal links denken en dat is echt ernstig fout.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!