Haatkok start campagne om FVD’ers bij hun werkgever te verlinken: ‘Stuur ze desnoods de laan uit!’

Een Amsterdamse kok die zichzelf tegenstander van het Forum voor Democratie heeft verklaard, vindt dat het tijd wordt voor werkgevers om ‘gesprekken’ te gaan voeren met FVD-stemmende werknemers. Desnoods moeten ze zelfs gewoon ontslagen worden, aldus Jesse Hero.

hero fvd streek

Het was weer een, uhm, ‘levendig’ weekend. JFVD, de jongerenorganisatie van FVD, liet een datingcoach wereldvreemde warreltaal uitslaan. Daarnaast moet een FVD-senator zichzelf verdedigen voor rare teksten over de holocaust en het verspreiden van complottheorieën over de MH17. Klein vermoeden: Thierry Baudet heeft betere weekenden gehad als partijleider.

Politieke tegenstanders van de partij ruiken nu bloed, en hebben hun aanval op de partij – die zij sinds de gemeenteraadsverkiezingen aanduiden als “fascistisch” – daarom opgevoerd. Onder hen ook een Amsterdamse kok genaamd Jesse Hero. Op Twitter moedigt hij werkgevers en HR-medewerkers aan om personeelsleden die FVD steunen stevig aan te pakken. Puur en alleen om het feit dat zij een bepaalde politieke voorkeur hebben, zouden zij werkomgevingen onveilig maken, met hun “homofobie, seksisme, racisme en anti-democratische opvattingen.” En omdat kleintje Hero zelf wél een democraat is, vindt hij dat mensen die een politieke voorkeur hebben die niet de zijne is ook maar meteen richting het UWV moeten gebonjourd: “Stuur ze desnoods de laan uit.”

Ook leerkrachten moeten kennelijk het punt van Forum voor Democratie bewijzen dat het onderwijs is overgenomen door linkse indoctrinatiepushers. En dus hun (J)FVD-leerlingen aanspreken op de “walgelijke” zaken waar zij voor zouden staan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  En zo krijgt het zielige extreem linkse figuurtje precies wat hij wilde, aandacht. Dat soort NSB’ers behoren enkel en alleen aandacht van politie en het OM te krijgen. Liefst zo veel mogelijk.

  1. santiago

   Er wordt hier een Amsterdamse kok genoemd. Dat zou toch niet onze eigen kok zijn? alhoewel, ik acht hem er toe in staat.

   1. Joop Klepzeikert

    @santiago: Die ultra extreem linkse trol die zich hier kok noemt en minstens 16 uur per dag zit te trollen is geen echte kok. Die heeft nog nooit gewerkt en weet misschien een ei te bakken, maar dan houdt het ook echt wel op.

    1. Brazil

     Ja propaganda-boy jij weet het, zit 24/7 op DDS met zijn
     kopie en plak berichten, moet je niet werken ofzo.
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   2. Mars020

    Je bedoelt onze ouwe trouwe gifmengertje… Die wil iedereen in een grote pan gooien en door elkaar heen roeren. Hij denkt, dat er dan iets geweldigs ontstaat, wat iedereen lust. Ikzelf denk, dat het niet te vreten is, maar hij heeft geen smaak, dus zal niet veel klandizie krijgen.

  2. Brazil

   Zoals de Gestapo Lijn van het FvD bedoel je , hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. victus

    Er wordt naar hartelust gebruik gemaakt van benamingen en instanties die misdadig actief waren tijdens WW2. Dit om mensen een etiket op te plakken. Wat nauwelijks effect heeft want de exacte omschrijving en betekenis van die benamingen kan door 99,999% van de gebruikers toch niet uitgelegd worden. Proberen zich te onderscheiden door er een pseudo intellectueel sausje overheen te gieten, maar helaas, dat flopt ook geweldig.

   2. bifbof

    U stottert ? U hoeft zich daar helemaal niet om te schamen , gewoon doorgaan .

 2. Vit

  Wat nou als die werkgever/docent ook FvD’er is?

  1. Brazil

   Altijd handig voor later dan kunnen deze FvD’ers of mensen
   die op het FvD hebben gestemd laten niet huilie huilie
   gaan doen van wir haben es nicht gewusst.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. Jumping

  Draai het om., wie is de werkgever van deze kok.
  En boycot de toko, waar deze kok werkzaam is.

  1. Vliegenvanger

   Helemaal met je eens, die toko waar hij werkt boycotten. Dan gooien ze hem van zelf buiten. Wat een onnozele kok zeg, ojee hij heet ook Jesse. Dan snap ik dat het een klootzak is. Boycotten die toko.

 4. Tcj

  Groot gelijk, we leven nu eenmaal in een multiculturele democratische samenleving waar vrouwen, homo’s en buitenlanders dezelfde rechten hebben als de “witte man”. En zo hoort het ook te zijn, een andere mening hebben is prima maar zodra deze tot uiting komt en een bepaalde doelgroep hier last aan ondervindt dient er toch echt een gesprek en desnoods een officiële waarschuwing te komen. Het lijkt mij dat dit niet een erg vreemde conclusie is? Als “witte man” wil jij toch ook gerespecteerd worden en je “ding” kunnen doen..

  1. Mars020

   Werkgevers hebben doorzetters nodig en geen watjes met een knotje in hun haar. Als er een of andere geitenwollensok in een gebreide slobbertrui komt solliciteren, wordt hij toch niet aangenomen in een echt bedrijf. Deze watjes worden ambtenaar op een ministerie of Trol bij DDS.

  2. Kaashoofd

   De Witte man wordt al jaren onderdrukt door de overheid. Huizen worden eerder toegewezen aan de moslim, uitkeringen idem. Vriend van mij is laatst geweigerd voor een baan bij de politie omdat hij niet in het plaatje paste wat ze zochten: persoon met migratie achtergrond.

   Hij werkt nu fijn bij een private multinational tussen 98% witte mannen en vrouwen. Rara waarom nemen bedrijven liever geen linksgekkies aan?

  3. Bosche draak

   Ten eerste zijn er geen witte mensen maar blanke mensen.(pc-kul bewaar je maar voor thuis, de enige witte mensen zijn albino’s & opgebaarden)
   En ten tweede is het nogal wat om mensen te willen uitsluiten van de maatschappij vanwege hun politieke voorkeur.
   Verder is “last ervan ondervinden” een nogal vaag begrip en niet robuust genoeg om anderen ervoor te moeten vervolgen.
   Ik ondervind last van Hero’s ploertige oproep, mag ik nu dus pleiten voor zijn ontslag?

   Tcj, hier je steun aan verbinden is niet alleen onwenselijk, het is je tevens op glad ijs bevinden want waar ligt de grens dan nog?

 5. NoDoubt

  De jongen heeft geen respect voor democratie en verdraaid woorden die er niet gezegd zijn. Net zo goed dat mensen voor Europa zijn wil niet zeggen voor de EU. MH17 moet door de rechter bepaald worden wie er schuldig. Niet de tweede kamer, dat is wat Baudet heeft aangegeven. Dat heet scheiding der machten. Als de rechter heeft bepaald dat het de Russen zijn, dan is Baudet het daar mee eens, maar niet omdat de tweede kamer vindt dat de Russen schuldig zijn.

 6. Brazil

  En terecht.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 7. toetssteen

  Het stinkt naar het communisme.

  1. Brazil

   Deze kok is gewoon een held, het FvD tuig moet je gewoon
   aangeven, deze Ruslandknuffelaars, het zijn gewoon landverraders bah.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Peter Oudshoorn

    Basil probeert steeds harder en wanhopiger te trollen. Maar niemand reageert meer op zijn gebral en wartaal. Hij zal bijna ten einde raad zijn.

    1. Mars020

     Brasil is een lulletje met een knotje in zijn haar. Gaat op vakantie naar een islamitisch land met in zijn rugtas 12 condooms. Als hij terug naar huis gaat heeft hij er opeens 13, want er zit er nog eentje in zijn aars. Dat vond hij hilarisch…

     1. Kaashoofd

      Hahahahahahaha hilarisch gewoon geweldig 🙂

    2. Bosche draak

     Ik zal er geen traan om laten dat die kansloze ramenlikker te weinig aandacht krijgt.

   2. logisch denken

    Jouw helden zijn larven die vermenivuldigen aan je schoenen en de maatschappij vervuilen

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Ragmilla

   Nee dat doen kliklijnen. Weer een ernstige misser.

   1. Matig rechts

    Pffffffffff, de gierput gaat weer open

 8. Jean Nederland

  Simpel, opzoeken en een heftig gesprek voeren. NSB en fascistisch gedrag mag je met alle middelen bestrijden aldus AFA, dit is dat gedrag maar dan van het linkse fascisme, dus…

  1. Bolkestein

   Op welke sociale media kan Jesse Hero Schermer zo al aangesproken worden op zijn NSB-gedrag?

 9. Mars020

  Iedereen, die op GL heeft gestemd op staande voet eruit trappen en echt personeel aannemen.

  1. Brazil

   Zet maar op je CV groen links stemmer dan kun je morgen
   aan het werk bij de gemeente, zet je erop FvD stemmer dan hebben ze nog werk bij de gemeentereiniging, bijvoorbeeld afvoerputjes schoonmaken, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch, ik kom niet meer bij 🙂

   1. Peter Oudshoorn

    Domme jongen toch. Neem je pillen even in.

   2. Mars020

    Als GL stemmer kom je alleen nog maar in aanmerking voor een baantje als ambtenaar of wordt uitkeringstrekker.

   3. lIN-T

    De enigste wie hilarisch is ben jij zelf. Wat een ongelofelijke mongool ben jij met je hahah hilarisch. Achterlijke sukkel.

    1. Brazil

     U maakt zeker afvoerputjes schoon , hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   4. logisch denken

    Quote
    Zet maar op je CV groen links stemmer dan kun je morgen
    aan het werk bij de gemeente,
    END QUOTE

    als postzegel likker of vergadertijger ?

    hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch, ik kom niet meer bij 🙂

 10. logisch denken

  Ken meneer de nsb kok even bij ons langs komen. Ons hoofdkwartier zit in Charlotte en ik ga graag met pre pensioen. Wat een idioterie en een uitstekend gevoel voor democratie. Wat zal die eikel het moeilijk hebben in Amerika

 11. Sprookjesfiguur

  Is dit een geintje? Heeft DDS niets beters te melden. Een kok? Who cares.

  1. Bosche draak

   Z’n beroep is niet relevant, het is meer dat zo’n “menneke dat net komt kijken” nu al zo’n verziekt politiek beeld heeft.
   Tis toch treurnis den top dat iemand zo jong al zo’n pc-plaat voor z’n harses heeft?

 12. Tguard

  laat die kerel lekker gaan. Ik ben zelf werkgever en stel alles in het werk om de medewerkers te overtuigen vooral op het fvd te stemmen en gelukkig, na leuke interessante gesprekken zijn er behoorlijk wat om. Ach ja en voor de duidelijkheid wij zijn werkzaam in de zorg en daar zitten behoorlijk wat linkse denkers. Maar goed argumenten en weten waar je over spreekt helpt bovendien helpen de ongefundeerde fascist en racisme roepers onbedoeld ook een handje mee.

  1. Ragmilla

   Bij de NSB zaten eerst ook joden, jij zult er als indo wel achterkomen met wat voor extreem rechts tuig jij je hebt ingelaten. Dat als je hier leest wat er geschreven wordt je ogen nog niet heeft geopend, ongelooflijk.

   Wat is de naam van je bedrijf? Racisten zijn waardeloos. Baudet is een racist.

   1. victus

    Racisten houden in ieder geval de NoNo’s, klaplopers en mislukkelingen uit je company. Geen luie bosapen of ander buitenlandse engerds die altijd ziek of stoned zijn maar gewoon frisse Hollandse jongens waar je op kan bouwen en trouw aan het bedrijf zijn. Goed voor de winst en werkgelegenheid. Slappe weeïge praatjes horen we al genoeg.

   2. ZiggyStardust

    Ragmilla, ik heb Antilliaans/columbiaans/Chinese buren die PVV gestemd hebben en christelijke Congolese buren die PVV gestemd hebben. Dat zijn volgens jou racisten dus? Die mensen zien gewoon dat de vriendinnetjes van hun kinderen op 7 jarige leeftijd met een hoofddoek op naar school moeten, en dat moeders zelf in een boerka rondloopt en vader in een salafisten gewaad. Die mensen zien ook in dat dat geen gezonde ontwikkeling is in Nederland en stemmen daarom PVV. Daarbij ken ik ook boel Surinamers die PVV stemmen. Het heeft niets met huidskleur te maken, maar wel alles met een veilige en goede toekomst willen voor je kinderen.

    1. Ragmilla

     Er staat toch duidelijk FvD? Ik denk niet dat Wilders racist is, die verdedigde pasnog een ijssalon houdster tegen FvD stemmers. Baudet is een racist. Nogmaals joden waren eerst ook lid NSB.

     1. Seneca

      @ragdol
      wat is uw fascinatie toch met Joden? ik beschouw dit zo langzamerhand als hoogst verdacht en verdenk u ervan – ondanks uw ontkenning inzake – dat u een anti joodse persoonlijkheid heeft. dat mag, wij leven – zegt men – in een vrij land. maar kom er voor uit en draai er niet om heen, u maakt zichzelf compleet belachelijk.

   3. edoc431

    Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

  2. Ragmilla

   “lIN-T 17 minuten ago Beantwoorden
   Wat een sukkel. Hahah FVD wordt steeds groter, groter, groter. Ik zou maar uitkijken als ik hem was want met verraders loopt het verkeerd af.”

   Wordt wakker man. Dit is het FvD. Het zijn racisten en hebben ongelooflijk veel fascistische kenmerken. Man man als ik gelovig zou zijn ging is voor je redding bidden. Zo triest dit.

   1. lIN-T

    Ja en hoe zou dat komen denk je? Doe eens je best om anderen te begrijpen ipv ze aan te vallen. Je snapt het niet dus wat je hier doet is zinloos.

 13. meanstreak2099

  zo zie je maar dat een ex collega toch gelijk heeft gehad om bij de vvd stage te lopen dan uit te komen voor forum

 14. lIN-T

  Wat een sukkel. Hahah FVD wordt steeds groter, groter, groter. Ik zou maar uitkijken als ik hem was want met verraders loopt het verkeerd af.

  1. Brazil

   Ik ben inderdaad bang dat het met de grootste verrader Ruslandknuffelaar Baudet niet goed afloopt.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. lIN-T

    Ga je paf doen? Pff kap eens met dat domme haha hilarisch. Denk je dat je daardoor serieus genomen wordt? Moet jij weten maar het komt echt enorm dom over. Echt heel dom.

    1. victus

     Inderdaad, heel veel Surinamers, misschien wel bijna allemaal stemmen op de PVV of FVD. Waarom? Omdat de meesten zich helemaal kapot irriteren aan “ Arabieren” vooral tijdens de Ramadan krijgen de Surinaamse collega’s maar ook de zuid amerikaanse het te erg. Ergeren zich kapot eraan!
     Dat is toch gewoon hilarisch?

     1. I.W.A.B

      @Victus
      Behalve die Surinamers die naar de Surinaams/Pakistaans
      Djame Masdjied Taibah moskee gaan in de Bijlmer…
      Suriname is lid van de organisatie van islamitische landen(1996)…. Ongeveer een vijfde van de Surinaamse bevolking is islamiet.

 15. J.Rademaker

  Dat was een vrij democratisch land met vrijheid van meningsuiting en godsdienst.
  Met uitzondering van burgers die een andere mening hebben natuurlijk.
  Laten we dus een heksenjacht starten onder de bezielende leiding van deze Hero.

  1. Ragmilla

   Je bedoeld zoals FvD steeds klopjacht op andersdenkenden wil? De pot verwijt de ketel…….. Achterbaks is vereist voor extreem rechts.

 16. Kapitein Haddock

  Deze warm-water koker is, vrijwel 100% zeker, kok bij een of andere Linkse ambtenaren organisatie!
  Stadhuis Amsterdam? Potjeskoker voor uitgeprocedeerde vluchtelingen? Een of andere vreetschuur van een Stadsdeel?
  Restaurant ondernemers zullen onder geen beding politieke stellingen uiten en zeker geen indoctrinatie-agitatie van hun medewerkers!

 17. Bes Tolen

  In Amsterdam zijn ze toch niet allemaal zo als die Hero? Nou ja, Amsterdam kent de meeste achterlijkheid van heel Nederland en dat noemen ze daar vooruitgang of in hun woorden progressief, die linksers. Amsterdam is verloren, de voorrang is aan de zotten.

 18. Bolkestein

  Jesse vertoont NSB-gedrag en dan druk ik me zacht uit. Hij mag wat mij betreft hetzelfde worden behandeld als NSB’ers na de oorlog voor hun collaboratie met de buitenlandse bezetter.

  Naam en rugnummer zijn al bekend. Nu nog even de rest van zijn gegevens opsporen en hem gaan belagen.

 19. Ron

  Wat is dat zogenaamde vredelievende linkse volk toch …..
  Dus hij roept op zo’n groot deel van de bevolking te ontslaan. Slimme jongen. Wie levert er morgen dan zijn producten om zijn geitenwollen sokkensoep te koken?
  Wie maakt er morgen zijn bakfiets dan als die gesloopt is door wat kans pareltjes?
  Hij en de bestuurders van dit land vergeten dat het volk dat werkelijk zorgt voor het draaiend houden van deze maatschappij het zat worden, en dat de zogenaamde bestuurders die zogenaamd hoogopgeleid zijn eigenlijk niets toevoegen dan ellende. Valt alles nu in elkaar ,zijn het die vakmensen die nu zo bekritiseerd worden, waar iedereen op moet kunnen bouwen.

 20. Matig rechts

  Precies wat ik iedere keer beweer, we leven niet in een democratisch land.
  Het zijn inmiddels dictators geworden die sluipend steeds erger de bevolking gaan beïnvloeden.

  Tip van de dictators:
  ‘Gelieve de planten geen water te geven, anders roesten de microfoons.’

 21. I.W.A.B

  Dus dit figuur wil FVD keukenmedewerkers laten ontslaan
  FVD wil af van linkse leraren
  Dan zouden die ontslagen keukenmedewerkers voor de klas kunnen gaan staan
  En de ontslagen linkse leraren de keuken in
  Dat is de droom van groen links alleen les over de bedreigde boreale uilen
  En in het restaurant alleen nog groen voer
  Sarcasme off

 22. DidiMadloba

  Tuurlijk
  Wie FvD stemt kan niet zelfstandig denken en is bevattelijk voor demagogie.

  Zo iemand is niet bruikbaar in een bedrijf.

 23. Roughwood

  From Hero to zero in 2 NSB tweets. Man, ga toch koken!

 24. Bolkestein

  De reacties op zijn tweet liegen er niet om. En terecht. Hij is een NSB’er 2.0. Ben benieuwd of hij ook een Linked Inn of een Facebook account heeft. Wat mij betreft mag hij ook daar flink met woedende reacties belaagd worden. En we hebben zijn foto, dus we weten hoe hij eruit ziet.

 25. Godefroy France

  ISLAMIETEN EN GROENE KMER DE NIEUWE BRUINHEMDEN

  PVV EN FVD BESCHERM NEDERLAND TEGEN DIT SCHOREM

  1. I.W.A.B

   PVV beschermt dit land tegen schoren.. ?
   Heeft dat stuk schorem van een fraudeur Dion Graus al dat onterecht
   Gekregen geld terug geven…?

   1. logisch denken

    quote
    I.W.A.B 14 uur ago Beantwoorden
    PVV beschermt dit land tegen schoren.. ?
    Heeft dat stuk schorem van een fraudeur Dion Graus al dat onterecht
    Gekregen geld terug geven…?
    end

    Heb je weer zo slecht opgelet tijdens de les ? De heer Graus wou al de teveel betaalde gelden terug betalen. Dat mocht dus dus de poezenboot heeft een aardige donatie ontvangen.

    Zo als altijd laat je weer je onderbuik de vrije loop. Heeft Alexandertje al aangifte gedaan van een gift of heeft dat stuk schorem nog steeds geen successierecht betaald ?

    1. logisch denken

     HET MOET ZIJN ,

     Dat mocht dus NIET , de poezenboot heeft een aardige donatie ontvangen.

    2. I.W.A.B

     @LOGISCH DENKEN
     Ja ja zo als altijd laat ik weer me onderbuik de vrije loop
     Aldus de grapjas die zich zelf logisch denken noemt…
     Ik heb niet slecht opgelet maar u wel
     Want het is namelijk Theo Hiddema die het
     Geld aan de poezenboot heeft gegeven
     Geen idee of dat stuk schoren van een Alexandertje aangifte
     Heeft gedaan u?

 26. Willem Alexander

  Jesse Hero is het schoolvoorbeeld en definitie van fascist.
  Wat een walgelijk heerschap.
  Daar lusten de honden geen brood van.
  Weet iemand waar deze engerd werkt?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.