Haha! Thierry Baudet aangehouden door handhaving in Amsterdam

Geen categoriejun 16 2019, 9:00
De Amsterdamse zender AT5 laat trots haar nieuws vangst van burgerlijke ongehoorzaamheid zien: niemand minder dan Thierry Baudet van Forum voor Democratie. De politieke leider werd aangehouden op het fietspad waar sinds kort niet meer met een brommer mag worden gereden. Achterop had de vermeende Baudet -hoe kan het ook anders- een jonge vrouw.
Met de scooter op het fietspad is natuurlijk wel erg fout en de Amsterdamse handhaving was gelukkig in de buurt om deze enorme overtreding te beboeten. Hoeveel gevaar de situatie heeft opgeleverd weten we niet precies, maar Annabel Nanninga (FVD) is vast tevreden met de handhaving, gezien haar eerdere toespraken over het belang van wetshandhaving in de Amsterdamse Gemeenteraad.
Op de beelden zien we een man gelijkend Thierry Baudet, al weet niemand 100% zeker dat hij het ook écht was. Als we kijken naar de foto dan lijkt de persoon op het eerste ogenblik zeker op de FVD-leider, maar de scooter, die is eigenlijk veel te lelijk voor Baudet. We verwachten toch een Italiaans model en niet een vreemde groene plasticscooter. Afgaand op het model scooter zouden we moeten zeggen: nee, het is niet Baudet.
Geheel toevallig was D66-raadslid Jan-Bert Vroege ook aanwezig om foto's te maken en de handhaving op de vingers toe te zien of zij hun taken wel uitvoeren. En dat deden ze dan ook, niet veel later kon de vermeende Baudet vertrekken mét boete. De vraag blijft: was het nu Baudet of niet?
Update 13.54u: het blijkt daadwerkelijk om Thierry Baudet te gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten