Heibel in de DENK-tent! Zelfs DENK-jongeren nemen nu schreeuwende lomperik Öztürk onder vuur: ‘Onhandig, griezel!’

Het lijkt erop dat Selçuk Öztürk z’n hand toch overspeeld heeft met z’n respectloze schreeuwactie vandaag in de Tweede Kamer. Voorzitter Arib stuurde hem weg, en alhoewel OPPOSITIE – de officiële jongerenbeweging van DENK – formeel het DENK-Kamerlid steunt, uiten ze ook kritiek op de kerel. Hij zou “strategisch onhandig” zijn, en bovendien een “griezel”.

oppositie ozturk

Hij heeft het weer voor elkaar. Selçuk Öztürk, de straatvechter van DENK, krijgt overal aandacht voor z’n nieuwste kansloze actie. Ditmaal weigerde het Limburgs-Turkse Kamerlid om bij het spreekgestoelte te vertrekken, omdat hij per sé z’n verhaaltje wilde afdraaien. Hij schold mede-Kamerleden uit en gedroeg zich als een soort opstandige gorilla. Het is ze ook niet ontgaan bij OPPOSITIE, de officiële Jongerenbeweging van DENK. Daar hebben ze op Facebook een collage gemaakt van reactie op social media over Öztürk. En wat opvalt: ze zijn niet onverdeeld positief.

Ja, ze hekelen het feit dat Kamervoorzitter Arib hem het woord ontnam (“Nooit zie ik haar dit tegenover de PVV doen!”), maar ook Öztürk en zijn fractie worden stevig aangepakt door de jeugdige DENK’ers. Zo wordt in een tweet verweten dat DENK op een “strategisch onhandige manier” politiek bedrijft. Resultaten wijzen dat ook wel uit: noch in de Eerste Kamer, noch in het Europese Parlement, noch in negen van de twaalf provincies wist de partij dit jaar zetels te scoren. Bijna overal werden ze kansloos afgedroogd, en de barbaarse optredens van Öztürk mag je daar volstrekt niet los van zien.

Een andere door OPPOSITIE aangehaalde Twitteraar schrijft: “Ik vind Öztürk een griezel.”

Kortom: mogen we al spreken van LPF-toestanden? Misschien is dat nog een beetje vroeg, natuurlijk. Maar één ding is wel duidelijk: geplaagd door rampzalige verkiezingsresultaten en bizarre optredens in de Tweede Kamer zit DENK momenteel in zwaar weer. De jeugdbeweging begint nu als eerste te morren. Is dat het begin van het einde van het rancuneuze partijtje DENK? Hopelijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. logisch denken

  leuk toneelspel.

 2. Duckday

  Deze partij is alleen bezig met heibel te schoppen Als ze het niet naar hun zin hebben zoek iets anders

 3. Ragmilla

  DENK en die andere griezelige clubjes kunnen worden opgeheven. De achterban van die partijen scheelt niet veel van elkaar. Zwakkeren die een apart beleid voor zichzelf willen.

  1. ZiggyStardust

   Te doorzichtig gewoon, jouw reactie. Ga eens wat beter je best doen Satya, je bent niet zo scherp meer de laatste tijd.
   Niemand trapt in jouw val.

   1. Ragmilla

    Val? Het is zoals het is, FvD, DENK, PVV en Bij1 allemaal hebben ze hetzelfde slachtoffer gedram.

    1. toetssteen

     @Satya
     Komt u nu eens met bewijs in plaats van geraaskal.

     1. F.C. Labrouste

      Ik zie geen bijdrage van Satya in deze draad.
      Is Toetssteen weer in de war?

     2. toetssteen

      @Labrouste
      Man hou eens op met dat domme trollen. Ik ken u al jaren, maar om DDS onder uw gerommel zien vallen, is me dan net weer een deur te ver.
      Ja ik ben het ook door omstandigheden even zat geweest, maar Hutten en al uw aliassen, ik ben klaar met uw gekloot!
      Andere meningen zijn me welkom. Maar u hebt geen andere mening. U schoffeert.

      Inzake bewuste dame, die knoeit aan met diverse aliassen.

     3. toetssteen

      Indien de directie het toestaat krijgt u respons Hutten.

     4. Ragmilla

      F.C. Labrouste

      Toetssteen is in constante staat van verwarring.

      Toetssteen

      Lees de artikelen van de schrijvers op DDS en de reacties op de artikelen en de slachtoffer rol is bevestigd. Tenzij u zo geïndoctrineerd bent dat u het gedram en gejammer al niet meer herkent. Alles wat ik of mijn zus beweer is getoetst, misschien een les voor u?

      Gratis advies, de ene schuld met een nieuwe financieren brengt u op lange termijn in de problemen.

     5. koeiepoep

      Yep. Toetssteen blijft hardnekkig de zusjes met elkaar verwarren.

     6. Abdul is Lam

      Waarom is Satya zo chagrijnig, Rammadan is toch over, zeker nog geen beurt gehad

    2. ZiggyStardust

     Rien en Satya, vaak heb ik het idee dat jullie gewoon naast elkaar op de bank zitten, het lijkt vaak afgesproken werk die reacties van jullie. Moet wel zeggen dat nu Rien zijn taalnazi periode voorbij is, er weer op een leuke manier met hem te discussiëren valt. Satya daarentegen is haar scherpte een beetje kwijt op het moment. Zelfs op Joop . Nl pruimen ze haar Afrika samenzweringstheorieën niet meer, dus dan moet je het wel bont gemaakt hebben. Haar nieuwe tactiek is afgeven op zwakkere mensen, in de hoop dat er iemand in meegaat die dan vervolgens als domme pvv’er of fvd’er weggezet kan worden. Het is allemaal zo doorzichtig.

     1. Ragmilla

      Dus u geeft toe dat ik gelijk heb wat betreft de slachtoffer rol ? U kunt mij Satya blijven noemen, dat maakt mij nog steeds geen Satya. Misschien dat dat verklaart waarom mijn reacties minder scherp op u overkomen. Maakt niet uit hoor, ik weet dat wat ik schrijf klopt. Ik schreef al voor de gevestigde media dat hoe de Telegraaf de cijfers omtrent criminele asielzoekers presenteerde niet klopte maar daar hoef je geen genie voor te zijn, logisch denken was voldoende. Dat komt niet uit bij zwakkeren die zijn complot theorieën nodig om hun zwakte te verklaren. Overigens is dit zwakkere een generalisatie en zitten er natuurlijk ook angsthazen tussen, wat dan ook wel een vorm van zwakte is.

      Er is wat Afrika betreft geen samenzwering, het is allemaal prima te controleren. Het is net wat u wilt, eerlijk en feitelijk of verzinsels en oneerlijk, dat is uw keuze.

    3. Matig rechts

     Pfffffffff, is het weer zo ver, volle maan is weer geweest. 🙁

     Ga een rondje op je bezem vliegen en zoek een forum waar je wel serieus genomen wordt.

    4. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet terug zou kunnen komen.

 4. tonna

  Partij “Denk” is in tegenstelling tot de PVV en FvD géén blijfertje!
  De Nederlandse rechtse partijen zullen nóóit meer van het toneel verdwijnen,ondanks het tegenspartelen van de linkse linkerds!

  1. Ragmilla

   Jawel, de troep zal uiteindelijk WEER opgeruimd moeten worden. Het blijft een herhaling van zetten. Extremisten maken er een zooitje van, of het nu links, rechts of religieus is en fatsoenlijke mensen mogen jouw rotzooi weer oplossen. Zo jammer dat een deel van de bevolking geen vermogen tot leren heeft. FvD en PVV rechts Hahahaha.

   1. tonna

    @Aytas
    Fout,”rechts” gaat in heel Europa de toon aangeven!
    Kijk om je heen,kijk naar Europa en zie hetgeen je niet WILT zien!

    1. Ragmilla

     Ik zie het, ik ben niet zo blind als u, sociaal democratie en nationalisme.

     1. Ron

      @ Ragmilla

      Fout links of rechts is een begrip die heel makkelijk schuift. Voor rechts is links snel fout en extreem voor links andersom.
      Dat rechts nu groeit wil niet zeggen dat ze allemaal fout zijn. Dat wil wel zeggen dat er ontevredenheid is over de huidige politiek wat wel fout is.
      Zoveel corruptie als in deze laatste periodes is bijna middeleeuws.
      Verdwenen sms’jes foute bonnetjes enzovoort enzovoort.
      Stop met elkaar te bestrijden want dat is precies wat de overheden in de kaart speelt

   2. ZiggyStardust

    Waar we ons de komende tijd op moeten focussen is Denemarken. Daar is de socialistische partij met behoorlijk nationalistische trekjes de grootste geworden. Does that ring a bell? De bruinhemden zijn terug, dit keer in Denemarken.

    1. Ragmilla

     Zijn al lang terug. Wilt u beweren dat u die taal al niet veel langer hoort. Overigens geen socialisten, sociaal democraten die nationalisme de boventoon laten voeren. Hun stem lees je hier dagelijks.

     1. Sealgaire

      Hoofddoekje weer te strak om gedaan? U heeft zuurstof nodig. U hallucineert.

 5. Joop Klepzeikert

  Onze roverheid haalt nog steeds elke dag duizenden nieuwe DENK stemmers binnen, dus die gaan alleen maar groter worden. Vooral wat nu binnen komt is ernstig agressief en denkt, net als denk dat ze binnen een paar jaar Nederland kunnen veroveren en onderdrukken.
  Als we dat tuig zo door laten gaan zal dat ze nog lukken ook. Met dank aan de ultra extreem linkse politici en hun aanhang.

  1. F.C. Labrouste

   “Onze roverheid haalt nog steeds elke dag duizenden nieuwe DENK stemmers binnen,”

   Dit is een oorverdovende leugen maar dat zijn we van Klepzeikert gewend. Gisteren beweerde hij hier nog met droge ogen dat IJsland de tweede economie van Europa is.

   1. Sealgaire

    Zet je adres erbij, dan kom ik ‘hulp’ bij ‘U’ halen, want ‘U’ heeft blijkbaar ‘de wijsheid in pacht’. Ik kan komen wanneer ik wil, want ‘U’ bent altijd thuis, want ‘U’ zit thuis, net zoals flopper de handjes op te houden, en die denkt hier Jantje bijdehandje te moeten uithangen. Dus? Een opvreter met weinig tot geen fatsoen. Tipje; U bent NIET interessant genoeg. Ik zal daarom, geen letter fatsoen, met u delen.

    1. F.C. Labrouste

     “Ik zal daarom, geen letter fatsoen, met u delen.”

     Ik begrijp dat u zich daartoe wel in staat acht?

 6. Ritter

  Laten we niet vergeten dat Selçuk Öztürk uit de PvdA komt.

  Hoeveel “Selçuk Öztürk’s” lopen er nog rond in de PvdA?

  1. logisch denken

   teveel

  2. ZiggyStardust

   13 in een dozijn.

  3. Willem Bever

   Als ze in NL rondlopen teveel

 7. Vrijedenkert

  Achterban van dit pro-Erdogan gespuis moet niet zeuren maar niet meer op hen stemmen en lidmaatschap opzeggen!

 8. Pescador

  Trap die turken toch het land uit

 9. NoDoubt

  DENK is alleen loyaal aan Mohammed, en die was een massamoordenaar en pedofiel. We maken ons druk om onze geschiedenis die moet worden herschreven!!!! Maar we maken ons niet druk om het grootste gevaar aller tijden. De moordmachine van Mohammed, waarbij dhimmies stevast worden uitgeroeid.

 10. peetjoh. k

  Door onze democratie mag zo iemand hier in de kamer plaats nemen. Uiteindelijk zal hij zelf bewijzen daar niet thuis te horen. Elke echte Nederlander weet dat. Behalve die wereld vreemde links koppen maar die horen dus niet bij de echte Nederlanders. Echte Nederlanders houden van hun land zijn er trots op en dat is dus niet wat links aanhangt. Het word tijd dat alleen echte Nederlanders in de kamers mogen. De import gasten hebben inmiddels bewezen niet om te kunnen gaan met democratie.

 11. Kapitein Haddock

  DENK moet even met de oprichter Asscher gaan praten.
  Misschien nog een PVDA kamerlid naar DENK?

  1. Baron von Munchhausen

   KH
   Of Asscher zelf? Is immers pro-Moslim. Of PVDA met DENK samen?

 12. Politiek Profeet

  Deze jongeren zullen wel inbinden als de sterke arm van Erogan even langs komt,hebben niets in te brengen, zijn er dus voor de show om e.e.a. democratisch over te laten komen…is dus gewoon een farce.
  Helaas zal denk groeien en groeien, aan geld geen gebrek, erdogan dokt wel,en de imams zullen het slaafs moslimgepeupel oproepen cq dwingen om op denk te stemmen bij elke gelegenheid.
  Nu al zijn de grotere steden overbevolkt met allochtonen en dat blijft groeien,deze overmacht aan gestuurde kiezers zal ervoor zorgen dat denk explosief zal gaan groeien in vooral de grote steden.

 13. Beukman

  Mooi om te zien hoe Nederlanders altijd weer neigen naar politieke midden: ze lopen weg van DENK, ze lopen weg van de PVV, ze lopen weg van de SP. En straks zullen ze ook weer weglopen van FvD.

  1. F.C. Labrouste

   Inderdaad, het beeld van de afgelopen verkiezingen en peilingen is dat het electoraat de populisten zat is. PVV, SP en DENK kraken in hun voegen en het FvD is begonnen met een langzame implosie.

   Een verheugende ontwikkeling zou ik zeggen: de Nederlandse kiezer wil boter bij de vis en bestuurders die zaken voor elkaar krijgen. Het gebral van populisten levert volksvermaak maar je schiet er, behalve verloedering van de politieke discussie, uiteindelijk weinig mee op

 14. hansjagt

  Ik denk dat het juist goed is, dat dit kereltje van Denk, een A-Sociaal en PRIMITIEF GEDRAG LAAT ZIEN. Bij de provinciale verkiezingen en de Europese verkiezingen, heeft Denk geen enkele, dus 0 zetels behaald, (de mannekes van Denk dachten wel 3 zetels binnen te harken) dat kwam stevig over, m.n. dat de achterban van Denk voor een groot gedeelte niet zijn gaan stemmen, m.b.t. schaamte, voor de 3 mannekes.
  Waarschijnlijk krijgt Denk ook 0 zetels m.b.t. de 2e kamer verkiezingen, reden: KINDERLIJK PRIMITIEF GEDRAG en daardoor is NEDERLAND mooi VAN DIT PARTIJTJE AF.
  Een groot gedeelte van de Denk achterban, wil ook niets meer met deze jochies te maken hebben.

 15. Heras

  Bewondering voor Arib, dat ze toch altijd beschaafd blijft bij die denkschreeuwers.
  ik zou niet zoveel geduld kunnen opbrengen. en weet je; mensen krijgen steeds meer walging van dit soort optredens. Dus denk; ga zo door zou ik zeggen. Erdogan zal trots op jullie zijn.

 16. DennisEijs

  Ik denk dat dat de ‘sugarrush’ was, nog van het Suikerfeest. We weten at suiker mensen nogal hyper maakt.

 17. Godefroy France

  KIJK NAAR DEZE WOESTIJNDEBIELEN EN HUIVER,,,, DIT ANTISEMITISCH TUIG GAAT REGEREN!!!!!!!!!!!!!!

  PVV EN FVD 76 ZETELS,,,,, REDDING VOOR NEDERLAND!!!!!!!!!!!!!

  DUBBELE PASPOORTEN PERSONA NON GRATA IN OVERHEIDS EN REGERINGS FUNCTIES!!

 18. Fritsie

  Land uittrappen de kl…zak en het liefst naar Turken land!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.