Heldhaftige Instagram-moslima smijt hoofddoek bij oud vuil: ‘De juiste beslissing’, jank-islamisten uiteraard boos

Another one bites the dust! Het lijkt ingewikkeld, maar het is kennelijk dus wel degelijk mogelijk: een islam die zich niet manifesteert als Middeleeuwse ideologie maar als onderdeel van het moderne Europa. Instagrammodel Sarah Dimani bewees het: ze wierp als moslima openlijk haar vrouwonvriendelijke hoofddoek af. De zelfbenoemde online haatimams zijn uiteraard woedend.

Wie onbevangen naar bovenstaande foto kijkt, ziet ongetwijfeld een energieke, goedlachse en modieuze jonge vrouw. Good for her. Maar radicale haatislamisten zien hier iets anders: een afvallige vrouw die schande over de hele islam heeft afgeroepen. Dit is namelijk Sarah Dimani, en tot voor kort een hoofddoekdragende moslima. Maar aan die tijden zijn een eind gekomen, en ze neemt op Instagram nu publiekelijk afstand van het vrouwonvriendelijke lap stof.

Veel steun, uiteraard, voor Sarah, van mensen die vinden dat ze haar hart moet volgen. En als haar hart ingeeft dat je je niet hoeft te verkleden als een Michelin-mannetje, dan is dat de juiste keuze.

Maar natuurlijk nemen salafisten en andere radicale moslimlieden er aanstoot aan. Hoe durft iemand die het ‘ware geloof’ heeft gevonden te seculariseren? Schande! Sharia! Haram! Arabische teksten! Bespottelijk natuurlijk. Ook radicale islamfans moeten leren dat in Europa vrouwen hun eigen keuzes mogen maken. En geen haatbaard of treurtulband die zich er vervolgens mee te bemoeien heeft. De Vlaamse politicus Hicham El Mzairh (gemeenteraadslid van Antwerpen) wist het bijzonder duidelijk te verwoorden:

“De Antwerpse modeblogster Sarah Dimani heeft besloten om niet langer een hoofddoek te dragen. ”Geen gemakkelijke beslissing, maar het voelt wel juist voor mij”, schrijft ze op Instagram. En al gauw werd zij ‘immoreel’ en ‘kafira’ genoemd en gelyncht door de hypocriete “internet moefti’s”. Gewoon omdat ze op Instagram een foto van zichzelf zonder hoofddoek postte.

Het is wraakroepend om te zien dat een groep die, dag in, dag uit. Jaar in jaar uit, voor zijn vrijheid en rechten vecht, de vrijheid en rechten van anderen afneemt. Je kan geen verdraagzaamheid opeisen van de samenleving als je zelf niet verdraagzaam bent voor anderen.”

En kijk beste “internet imams”; jullie zijn géén haar beter dan de racisten die van achter hun computerscherm hun gif van haat en tribalisme spuwen op het net.”

Hulde dus aan Hicham, en bovenal hulde aan Sarah. En dikke middelvinger naar alle haat en jihad.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. Brazil

  Weer zo’n verrader, bah !!!
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Job Jansen

   Braziliaantje mag ook wat zeggen, braziliaantje wil ff lekkert trollen… hihi toetoet… hahawawa toetoetoet…. blablablabla hihihi hilarisch geweldig boink boink toetoet… prrrt pffft hip hip toet!!! Flikkerstraal lekker op naar de kindercrèche.

  2. ZiggyStardust

   Haar bloed kunnen de moslims wel drinken nu. Haha hilarisch. Ze is haar leven nu waarschijnlijk niet meer zeker. Fantastisch! Religie van de vrede op en top! Valt toch niets tegen in te brengen! Hahaha geweldig gewoon. Hilarisch! ( kinderachtige emoji).

  3. Kapitein Haddock

   Brazil

   Laat je lekker pakken door een twee-meter brede en twee-meter hoge Somalier; links denkend, Moslim en uitkering-trekkend!
   Kom je tot je gerief en,uiteraard, de links denkend, Moslim en uitkering-trekkende Somalier ook!
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!!!
   PS
   Je, (wat ben je: dier/man/iets/vrouw?) bent een minderwaardig dier/man/iets/vrouw!
   En je commentaar:
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch?
   Nog een PS:
   je reacties moet je doen in je geliefde Moslim-wereld. Je kop was er, allang, afgehakt!
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!

  4. ZiggyStardust

   Brazil, ik zal mezelf 1 keer laten gaan nu. Ik hoop, dat alle aanhangers van de zogenaamde religie van de vrede, die anderen in naam van die zelfde religie proberen te onderdrukken en hun wil op proberen te leggen, allemaal ongezien de typhus krijgen, en mogen branden in de hel als die zou bestaan. Religie is a bah bah. Sterf, stelletje idioten dat in naam van een ruimtepapa mensen veroordeelt. Sterf en brand!

   1. Erkenbrand

    +1

  5. Mars020

   Jij ziet natuurlijk liever een vacuüm verpakt mokkel?.. past beter bij jouw jurk?.. Als al die vrouwen nu eens die achterlijke boerka’s, hoofdoeken enz, eindelijk eens af doen, dan wordt het straatbeeld iets beter.

 2. logisch denken

  Schaf maar vast bewaking aan want elk normaal denkend mens weet wat er nu gaat gebeuren met deze afvallige.

 3. Peter Oudshoorn

  Wat een mooie vrouw. Als vrouwen zich massaal los maken binnen de patriarchale islam, kan het hek eerder van de dan zijn dan menig achterlijke imam denkt.

  Hup meiden, zet ‘m op! Eis je plaats op en zet die malle mannen te kijk!

  1. Bosche draak

   Leuk verhaal, tis te hopen dat ze het einde van de maand haalt.
   Religie van vrede en zo….

 4. Kim Verlouw

  Dit vinden de linkse trollen niet zo leuk. Ze houden niet van sterke vrouwen. Nee, ze willen de slaafjes en onderdrukten als stemvee misbruiken en zeggen dat ze pal achter hen staan.

 5. victus

  Waar blijven onze progressieve feministen nu? U weet wel, die hysterische wijven die alleen een echte vent willen om ze uit de shit te helpen als ze weer eens voor de zoveelste keer in de schuldsanering beland zijn!

 6. Jumping

  In Indonesië leven ca 300 Miljoen Moslims.
  En die dulden geen ander geloof.
  En de vrouwen, die dragen gewoon een hoofddoek.

  1. Kapitein Haddock

   Jumping

   Klopt,…..maar zijn minder agressief dan de Arabische Moslim.
   Uiteraard, op de altijd uitzonderingen na, en die zijn gevaarlijk!
   Gelet op de aantallen agressievelingen zijn de Indonesische Moslims peanuts!
   Vrijwel alle Indonesische Moslims accepteren “anderen!”

   1. Jumping

    Haddock.
    Michel Maas stopt als NPO correspondent in Indonesië, in zijn laatste bijdrage, kwam toch een vrij agressief gedrag naar voren, van de Indonesische Moslims.

   2. ManusR

    Nou, dat vredelievend valt ook wel mee want de shariapolitie heeft het er maar druk mee, net als de beul die weer aan het werk moet om zoveel stokslagen te geven. Hoezo gematigde moslims?.

  2. toetssteen

   @Jumping
   U heeft geen idee hoeveel druk er op die zogenaamde vrije vrouwen wordt gelegd. Het is mensonterend!

   1. Kapitein Haddock

    toetssteen

    Kan zijn wat u zegt.
    Ik heb met Indonesie andere ervaringen! Ook met de Moslima’s.
    Voorbeeld: ziet u een Arabische Moslima op een bromfiets rijden met wapperende hoofddoek? (Gebeurt wel in Indonesia!)
    Dat ziet u niet in Nederland: alleen “hun” prinsjes op bromfiets om alles te doen wat God (ook Allah) heeft verboden!
    PS
    Ik ben geen Moslim aanhanger, integendeel!

    1. toetssteen

     @haddock
     Ik ben een bekende in die regio. Maar mark my words, dit is pas het begin.

  3. Vrijedenkert

   In Indonesië waar men altijd een gematigde vorm van de Islam aanhing gaat het helemaal mis, het Wahabisme verdrijft lokale gebruiken en tradities ook de lokale Islam moet wijken!

 7. Jantje

  Maar zijn al die haters al van Instagram getrapt?
  Of is dat alleen maar voorbehouden aan mensen die, welbespraakt, de ‘verkeerde’ mening uiten?

 8. Blokkeer-Fries

  Het feit dat hier aandacht en applaus aan moet worden gegeven in Europa, geeft al aan hoe beroerd het er hier aan toe gaat. In Europa waar voor vrijheid is betaald met bloed, zou wat deze vrouw deed, eenvoudigweg haar goed recht moeten zijn.
  Het wordt Tijd dat we in Europa weer gaan normaliseren en onze eigen normen en waarden, de boventoon gaan voeren.

 9. Vrijedenkert

  Deze moderne Moslima ziet er goed uit is netjes gekleed geen opzichtige dingen of overdadige make-up dus helemaal niks mis mee en een voorbeeld voor veel vrouwen!

  1. Brennivin

   Heel moedig. Helaas zal ze ze nu een of andere fatwa aan d’r broek krijgen, met als gevolg dat er een horde geloofswaanzinnigen achter haar aan gaat. We kunnen ernstig voor haar leven of haar gezondheid gaan vrezen. En dat alles in ons(?) ‘Modern Europa’

 10. fusilier

  Laat Wilders hier maar vol op inzetten, om die moslim vrouwen te emanciperen .Een goede manier om de islam te bestrijden.

 11. tonna

  Sarah Dimani gooit het dogmatische islam juk van zich af!
  Dat is pas écht integreren!

 12. pejoar

  In de koran staat ook niks over hoofddoekjes.
  Er staat iets over dat vrouwen zich moeten bedekken.
  Nou hoe dacht je dat vrouwen er in de 7de eeuw bij liepen in Afrika?
  Maar de mannetjes willen nu eenmaal alles beter weten en zoals bekend zijn vrouwen volgens die religie minderwaardig.
  Jammer is ook dat de MSM altijd meedoen met dat beeld van een moslim vrouw.
  Ze laten ze allemaal alleen maar zien met hoofddoeken.
  Dat terwijl in die islam wereld er genoeg zonder dat doekje rondlopen maar dat vinden ze hier in het westen niet relevant.

 13. Rosasolis

  Afgelopen zaterdag was er in Trouw een interessante ingezonden brief aan een bekende sociale redactie medewerker, die advies geeft aan mensen met probleem. De anonieme brief was van een Nederlandse vrouw, die getrouwd is met een Nederlandse man van Turkse afkomst. Zij schrijft dat hoewel haar huwelijk goed is, dat zij wordt door zijn familie gedwongen om aan ALLE Turkse moslim tradities mee te toen. Omdat zij nu een hoofddoek draagt verliest zij all haar gewone Nederlandse vriendinnen, Als zijn familie op bezoek komt, moet zij tenminste 5 dagen koken om voor hun een Turkse feestmaal te bereiden. Zij houd niet zo veel van koken. En al lang voordat die familie arriveert, is zij helemaal op. Als al die mensen in haar woning zijn, spreken zij alleen maar Turks, hoewel zij allemaal Nederlands kunnen praten. Ze kan geen woord Turks verstaan, en ziet geen reden om het te gaan leren.
  De redactie medewerker gaf haar zeer strenge advies: In eerste plaats gooi die hoofddoek weg. En dan kom op voor jezelf. Je bent geen Turkse vrouw. Je hoeft de eisen en tradities van je schoon-familie te accepteren. Als je niet voor jezelf opkomt dan zal je uiteindelijk of huwelijksproblemen krijgen, of compleet onderdrukt worden.

 14. Jean Nederland

  Mooie vrouw, goed dat ze die Nijab af deed. De Iraanse dames willen het ook zo graag. Hun natuurlijke schoonheid tonen, want als je over mooi praat.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.