Kastgays van Civitas Christiana voelen zich “altijd gekwetst door homolobby.” Gossie, homofobe snowflakes!

Pak je zakdoek er maar bij, want in het NRC Handelsblad huilen Hugo Bos en z’n legertje jeugdige vrouwenverschrikkers er tranen met tuiten op los. Ze voelen zich beledigd en gekwetst door de zogenaamde ‘homolobby’. “Het is een belediging voor de Kerk en voor Onze Lieve Heer,” zo janken ze uit.

Wat zijn problemen die Nederland momenteel plagen, vraagt u? Daar zijn natuurlijk een hoop antwoorden op te geven. Stagnering van de koopkracht, verslechtering van de pensioenen. Voor mijn part massa-immigratie of de immer soevereiniteitsgraaiende EU. Allemaal tot uw dienst.

Maar je moet toch wel echt een paar flinke hengsten voor je kop hebben gehad om tot het antwoord te komen waar het extremistische christelijke clubje Civitas Christiana op is uitgekomen: homo’s. Ja, dat leest u goed. Homo’s zijn een “belediging” voor hen. En ook voor de kerk en hun Zeus-achtige verschijning. En vooral als ze zich heel kwaadaardig verenigen in een zogenaamde “homolobby”. Dan zijn ze al helemaal eng en vervelend:

“Homoseksualiteit heeft veel overlap met pedofilie, zegt Bos. Als voorbeeld noemt hij het misbruik in de Katholieke Kerk. „Dat waren allemaal mannen die jongetjes hebben misbruikt.” Bos is fel tegen het homohuwelijk, want: „Dat is stap één, stap twee is pedofilie legaliseren.”

Civitas Christiana voelt zich vaak bedreigd door homoseksuelen. „Bij vreedzame demonstraties van ons in Nijmegen en Gouda zijn we aangevallen met confetti en zijn onze kleren verscheurd”’, vertelt Bos. Toch ziet Bos niet iedere homoseksueel als tegenstander. „De homolóbby is mijn vijand. Die is begonnen, met het ophangen van onsmakelijke posters, de indoctrinatie op scholen. Het gaat altijd maar om de homo’s die zijn gekwetst, nou, dit kwetst mij! Ik word daardoor beledigd en erger nog, het is een belediging voor de Kerk en voor Onze Lieve Heer!””

Dat stukje tekst stond dus vandaag in het NRC Handelsblad. Nee, niet bij De Speld. Al had het daar vermoedelijk beter bij gepast. Want pedofilie legaliseren? Niemand die daar mee bezig is. Ondanks dat we toch alweer zo’n 18 jaar het homohuwelijk hebben, en de wereld nog steeds niet is vergaan. Maar kijk uit: de homopedo’s komen eraan, en ze komen God beledigen. The horror!

Weet je wat ik denk? Civitas Christiana is helemaal geen groepje naargeestige anti-homoactivisten. Het is een club christelijke homo’s die niet uit de kast durven te komen, omdat ze dan uit de bankjes in hun enge kerkjes worden getrapt. En dus kiezen ze vlucht naar voren met een campagne tegen homoseksuelen op Westboro Baptist Church-“God hates gays“-niveau.

Maar kijk dan hoe die lui erbij lopen: bij publieke uitingen hullen ze zich in kleurrijke gewaden die echt niet zouden misstaan op de gemiddelde Gay Pride. En hebben ze allemaal baarden en sikjes waar de gemiddelde bear wel warme gevoelens bij krijgt. Civitas Christiana een sneue homofobengroep. Joh! Daar moet je doorheen kijken. Lid van die organisatie zijn louter mannen (dat moet al een flinke verdenking opleveren, nietwaar?) die het de godganse tijd hebben over mannen die met elkaar zoenen. Het moge duidelijk zijn: dit is een support group voor christelijke homo’s die niet uit de kast durven komen. En voor hun “zondige verlangens” boeten door met vlaggen en toga’s door de straten marcheren. Net als Jezus, behalve dan dat de Verlosser graag zijn eigen kruis droeg. De Civitas-jongelui dragen maar graag de ferme plank hout van een ander.

Zo bekeken valt ook ineens te verklaren waarom Civitas Christiana het op zo’n karikatureske wijze blijft opnemen voor Zwarte Piet. Volkstraditie? Ja, dat zal er misschien ook wel wat mee te maken hebben. Maar ze hebben volgens mij vooral interesse in de zogenaamde BBC die deze Sintknechten al even trouw met zich meedragen als de staf van Sinterklaas…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. C.A.Barstow

  Wat is er eigenlijk op tegen dat die gasten in de kast blijven?
  of mag ik dat tegenwoordig niet meer uitspreken?
  Homofilie is niet natuurlijk, het is een genetische afwijking.
  Dat ik dat normaal zou moeten vinden wordt door smerig en verachtelijk links door je strot geduwd.
  Overigens vind ik het niet kloppen om homofilie en pedofilie in één adem te noemen,
  pedofilie is een misdaad en dat is homofilie niet.

  1. Peter Oudshoorn

   Barstow, homofilie komt in de hele dierenwereld voor. Bij de zoogdieren (waaronder de mens) is gemiddeld 1 op de 7 homofiel. Niks genetische afwijking dus: doodnormaal!

   1. santiago

    Peter Oudshoorn. In de dierenwereld heeft het meer te maken met dominant gedrag.

    1. Peter Oudshoorn

     Waar baseer je dat op Santiago? Als ik twee koeien op elkaar zie klimmen (voor iedere boer een alledaags, volstrekt normaal beeld) komt dat vooral doordat de ene koe ‘tochtig’ is. Hormonen dus.

     1. santiago

      Ja maar niet gericht op de daad.

     2. 007

      dus je gaat hier het tijdelijke gedrag (vaak al weer afgelopen binnen de dag wanneer ze weer lekker vrij de wei in gaan) vergelijken met wat homoseksuele liever verheven zouden willen zien tot liefde? Ik weet niet of een homo daar echt blij mee gaat zijn

     3. Peter Oudshoorn

      Je raaskalt, Santi.

     4. 007

      Peter Oudshoorn
      Je raaskalt, Santi.

      Ik ook?

     5. peetjoh. k

      Als jij 2 koeien op elkaar ziet klimmen is dat zeer zeker geen homoseksualiteit. Dat heeft met hele andere dingen te maken je denk toch zeker niet dat koeien hersens zo ver kunnen denken lol. Dit verklaart een hoop, praat je ook met katten?

   2. 007

    ja en ook zo lekker productief, dat homofilie zo ontzettend ‘normaal’ zou zijn in de natuur is trouwens absoluut niet waar. daarnaast wij christenen zien homofilie als een van de vele verdraaiingen van God’s originele scheppingsorde, die verdraaiing heeft invloed op de gehele schepping… dus om de natuur aan te halen als argument van wat wel of niet normaal zou zijn snijdt geen hout. en als je dat dan doet moet je wel consequent zijn… dus ga er maar even aan zitten om jezelf voor te stellen hoe de menselijke maatschappij eruit gaat zien als we alles op de ‘natuurlijke’ manier gaan doen, veel plezier ermee

   3. peetjoh. k

    Daarin tegen hebben de homoseksuele dieren weinig kans op overleven. 1 op de 7 is denk ik ook een beetje fout. Meer 1 op de 7000 ofzo. Anders waren er wel heel veel van en dat vertaald zich niet op straat ofzo. Over doodnormaal zullen we het nooit eens worden. Ik ben niet tegen homo,s of autisten of iemand met een andere vorm van geestelijke beperking. Maar dat neemt niet weg dat homoseksualiteit gewoon een hersen afwijking is (een hele kleine en je kan er perfect mee leven) net als autisme of het syndroom van asperge.

   4. denktenk

    Niks normaal. 0,8% is homo. Dit is 8 op de 1000.

  2. Watcher

   ”Dat ik dat normaal zou moeten vinden wordt door smerig en verachtelijk links door je strot geduwd.”

   Zie hier een verwrongen kijk….

  3. 007

   de overeenkomst is dat beide onnatuurlijk zijn. nu is pedofilie nog een misdaad ja, maar met het verschuiven van alle moraal gaat het niet lang meer duren voordat we ineens vinden dat jonge kinderen veel meer zelfbeschikking zouden moeten hebben (die trend is al aardig aan het inzetten) en ja als het kindje dan zegt dat het echt heel erg prettig is met die fijne oude meneer, dan is het ineens geen misdaad meer

 2. Peter Oudshoorn

  Leuk geschreven Tim.

 3. Watcher

  Ja mense, de maatschappij is aan het veranderen
  De opkomst van het FVD geeft het conservatisme weer een boost.
  Zie hoe de SGP zich thuis voelt bij het Forum.

  Om te kotsen…

  1. 007

   ja echt jammer voor de progressieve club dat de conservatieve mensen de pogingen tot complete remake van onze maatschappij zo ondertussen helemaal zat zijn en nu dus een steeds sterker tegengeluid laten horen. bereid je er maar alvast op dat dit geluid heel snel veel harder gaat worden

  2. Peter Loosduinen

   Om te kotsen…
   Neen , om te juichen !
   Homoseks is vies en smerig .
   Respect voor de homoseksuele medemens is bij mij aanwezig maar ik hoef niet getrakteerd te worden met hun seksuele activiteiten.
   Punt uit.

   1. 007

    exact peter
    en we weten dat we tegenwoordig in een wereld leven waar mensen ervoor mogen kiezen op goddeloze manieren hun leven te leiden
    dus ja, ook al vinden wij het helemaal niets, ze mogen het doen binnen hun eigen 4 muren. maar wat ik zo sprekend vind is dat het hun niet genoeg is om simpelweg dezelfde rechten te kunnen krijgen als bijvoorbeeld een huwelijk tussen man en vrouw. maar waarom moet dat perse binnen het kader van het huwelijk? er had best voor een totaal andere vorm en raamwerk gekozen kunnen worden waar dan dezelfde juridische aspecten aan worden gekoppeld. want nu is het niets anders als het zoveelste ding waar de christelijke normen en waarde worden aangevallen, en dat is waar wij nu tegenin komen!

    het is trouwens een van de fundamentele peilers van God’s bedoeling met de mensheid, je mag zelf kiezen of je wel of niet in het (gezonde) patroon wat God voor ons heeft bedacht wilt wandelen, maar je bent ook zelf 100% verantwoordelijk voor alle gevolgen als je het op je eigenwijze manier wilt doen.

  3. Bosche draak

   De volgende keer die piemel wat minder ver over je huig laten gaan, dan wordt het kotsen aanzienlijk minder.

 4. Jumping

  Halsema heeft na wat gebruik, het licht gezien, alle overlastgevende gelukszoekers,
  moeten uit het aso-azc en gaan richting het paleis op de dam.
  Ze krijgen wel allemaal een forse verhuispremie.

 5. 007

  Homofiel zegt: “Maar het is gewoon wie ik ben, ik heb mij altijd al aangetrokken gevoeld tot mensen van mijn eigen geslacht, dat moeten jullie als feit accepteren!”
  Publieke reactie: “Ja natuurlijk twijfelen wij niet aan de realiteit van jouw ervaring!”

  Transgender zegt: “Maar het is gewoon hoe het is, ik heb al vanaf jonge leeftijd geweten dat ik in het verkeerde lichaam ben geboren, dat moeten jullie als feit accepteren!”
  Publieke reactie: “Ja natuurlijk twijfelen wij niet aan de realiteit van jouw ervaring!”

  Christen zegt: “Maar het is gewoon wat ik weet, ik heb een persoonlijke relatie met de Levende God, Hij heeft mijn leven veranderd, dat moeten jullie als feit accepteren!”
  Publieke reactie: “Jullie christenen baseren jullie zogenaamde zekerheid op een fantasie!”

  Waarom het verschil in reactie?

  1. Peter Oudshoorn

   Natuurlijk mag jij je persoonlijke relatie met je levende God hebben, 007. Niemand die je een strobreed in de weg legt. Ik vind het absurde idioterie, maar dat zal ik nooit hardop zeggen. Los daarvan ben ik er van overtuigd dat jouw God zijn/haar zegen geeft over iedere relatie waar echte liefde tussen twee mensen heerst. Jouw God is toch liefde?

   1. 007

    Mijn God heeft een wereld geschapen en die wereld wijst Hem af, zowel door hun woorden als door hun daden.
    God heeft de wereld geschapen op een manier die Hem behaagde en Hij organiseerde de hele boel op een bewuste manier om te zorgen dat alles naar behoren werkt… Dus dat wij proberen van de order die God heeft ingesteld af te wijken en dat er dan ook nog een velen zijn die God de schuld willen geven als het fout gaat is als een horloge kopen, dat volledig misbruiken en dan bij de winkel klagen dat ie stuk is

   2. 007

    mijn God is liefdevol EN rechtvaardig
    heb je wel eens een kind proberen op te voeden met alleen liefde maar geen greintje gerechtigheid?

   3. 007

    en het punt wat ik maakte is de (gepushde) goedkeuring versus de afkeuring in de publieke opinie

    1. Peter Oudshoorn

     Het is al goed hoor, 007. Ik zie dat je een orthodoxe, fundamentalistische, rechtlijnige, rigide en bijbelgetrouwe gggristen bent. Gefeliciteerd, je bent er nogal gelukkig mee, zo te zien. Ik respecteer het niet, maar accepteer het wel. Vrijheid, blijheid, ieder zijn meug.

     1. 007

      de mate van acceptatie blijkt inderdaad volledig uit de door jou gekozen bewoording

     2. Peter Oudshoorn

      Ja 007, ik zie alle religies als rudimenten en overleefde archetypen uit zeer voorbije tijden. Er is geen god, er bestaat geen god. Wat wel bestaat is vervoering, extase, spiritualiteit, maar toch ook altijd opgezweept door de mens zelf.

      Zoals gezegd, ik accepteer gristengekkies. Maar serieus kan ik ze niet nemen – mensen die niet in staat zijn zelfstandig te leven maar een ‘goddelijke houvast’ nodig hebben, kan ik niet anders zien dan (doorgaans) aardige en vriendelijke patienten.

     3. 007

      Peter, ja je hebt het recht om ons niet serieus te nemen, net zo goed als wij de ‘onderbouwing’ voor homofilie, transgender en al wat meer voor zaken die tegenwoordig zo worden bejubeld niet serieus nemen

     4. ZiggyStardust

      Peter, +10. Je kunt het mooi verwoorden. Waar ik mezelf vaak op de kast laat jagen, blijf jij netjes en correct. Ik ben het volledig met jou eens.

 6. santiago

  Barstow . Helemaal goed. Pedofilie is een op zichzelf staande ziekte, die zowel bij hetero’s als bij homo’s voorkomt. Homofilie is idd wel een afwijking, niet normaal , maar het bestaat. We moeten het dus wel accepteren en ieder mens in zijn waarde laten.

  1. 007

   aha, dus…
   noem iets een afwijking en dan kunnen we het gewoon accepteren
   noem iets een ziekte en dan kunnen we het gewoon afkeuren

 7. Peter Loosduinen

  Tim Engelbart
  Het spijt me jou tegen te moeten spreken !
  Op You Tube kun je filmpjes vinden hoe de mensen van Civitas Christiana werden belaagd door GEMASKERDE lieden van de homolobby.
  Glittertjes werden in hun gezicht gewreven door GEMASKERDE lieden van de stinkende lesbische gleuvenbrigade !
  Hetzelfde soort types als de GEMASKERDE lieden van Antifa.
  Zoek dit maar eens op Tim en dan piep je wel anders !!
  Jij hoeft het niet eens te zijn met Civitas Christiana dat is dan weer jouw goed recht !
  Maar mensen fysiek te proberen beschadigen door gevaarlijke glittertjes in de ogen te wrijven is een misdaad die om straf vraagt.
  Overigens ben ik en velen met mij een voorstander van ZWARTE Piet.
  Zwarte Piet heeft niets met discriminatie van doen en dit werd ook bevestigd door de paus van de Linkse Kerk te weten Maarten van Rossem.
  Zwarte Piet word zwart gemaakt door de beruchte Sylvana Simons die hiervoor een podium kreeg bij de VARA.
  Lang leve Zwarte Piet.
  PS ook op YOU TUBE te vinden: Zwarte Piet op Curaçao ( Wat nou discriminatie ! )

  1. 007

   exact, en als een paar gemotiveerde christenen een beetje te confronterend zijn bij een abortuskliniek dan zitten onze regenten er als de bliksem bij om daar een stokje voor te steken

   1. Peter Loosduinen

    mee eens !

  2. Sprookjesfiguur

   @ Peter,

   Dit is nou net het hele probleem in Nederland. Geweld van links wordt goed gepraat, geweld van rechts zwaar bestraft. Demonstraties van links worden opgehemeld, demonstraties van rechts gedemoniseerd. Geweld van allochtonen verdoezeld, geweld van autochtonen vergroot. Rechts is fout, links is goed. De overheid, rechtspraak, onderwijs enz enz is links georiënteerd. Zolang de burgers dit stemmen, wil men dit.

 8. logisch denken

  Deze zijn van hetzelfde allooi en net zo gevaarlijk als de islamieten met hun sharia en homohaat.

  1. Peter Loosduinen

   logisch denken
   Christenen roepen niet op tot het doden van homo’s en dat is dus van een andere orde.
   Liefde is het toverwoord waar het bij de christenen om gaat.
   Er wordt verschillend over het uitoefenen van de homoliefde gedacht binnen de wereld van het christendom.
   De mens die homo is wordt NIET als mens afgewezen en gerespecteerd.
   Dood en verderf horen bij de “islamkerk” thuis.

 9. Kapitein Haddock

  Nederland is het land van LINKS MOETEN!!!
  Ik moet van klimaatwaanzin houden.
  Ik moet Moslims verrijking van Nederland vinden.
  Ik moet tegen Zwarte-Piet zijn.
  Ik moet van Homo’s houden.
  Ik moet voor de EU zijn.
  Ik moet, dat ouderen geen indixatie pensioen, fijn vinden.
  Ik moet vinden dat onderwijs gevende te hard werken.
  Ik moet dat werkenden meer belasting betalen.
  Ik moet accepteren dat werkenden in de file staan.
  Ik moet PAUW en DWDD goed vinden.
  Ik moet Nederlandse geschiedenis verloochenen.
  Ik moet begrip hebben voor extreme lage straffen allochtonen.
  Ik moet begrip hebben voor de asielindustrie.
  Ik moet………………….
  Vult u de volgenden in:
  Ik moet
  Ik moet
  Ik moet
  Ik moet
  Ik moet,
  enzovoort, enzovoort,.
  Kortom, links is de baas in Nederland!!!
  En het hele erge: ALLE Ministeries zijn pro-Moslim, links en anti-Nederland!
  Daar is het MOETEN ontstaan!
  Vrije gedachten bestaan, vrijuit spreken verboden!
  Onze overheid heeft alle communicatie technieken van, vergane communistische, DDR uitstekend overgenomen!

  1. Peter Loosduinen

   Kapitein Haddock
   you got it !

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.