LOLWHUT! Politie stopt stomdronken automobilist, reed met vonkelende velgen over de A15

Geen categoriejun 01 2019, 21:15
Er kan behoorlijk wat mis gaan op een stapavond zo blijkt. De één slaat iemand in elkaar met honkbalknuppels en anderen halen nog vreemdere streken uit. Zoals een dronken bestuurder op de A15. De man reed daar in zijn auto over de weg, maar zonder wielen. Op zijn velgen liet hij een spoor van vonken achter. Hij was niet alleen dronken, maar ook onder invloed van cannabis.
De bestuurder van de auto had ogenschijnlijk een goede tijd en wilde in zijn auto nog een afterparty organiseren. Die afterparty slaagde, maar eindigde met politieagenten in de buurt. Andere weggebruikers maakten melding van de vreemde snuiter wiens auto zich met vonken over de snelheid voortbewoog, zo lezen we op de website van RTL Nieuws. Uiteindelijk werd de brokkenpiloot aangehouden nabij Hendrik-Ido-Ambacht. Van de velgen is overigens niets meer over, zo schrijft de politie op hun Facebookpagina:

"De beide velgen aan de rechterkant van het voertuig bleken volledig kapot"

Goh! Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk na een ritje zonder rubberen wielen. Maar het kan dus blijkbaar wel. Over de snelweg rijden zonder rubber. Waarom de bestuurder toch met zo'n auto de straat op gaat weten we niet, maar dat zijn geestelijke toestand er iets mee te maken had kan gewoon niet anders.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten