NSB’er Arnoud van Doorn verraadt Marokkaanse activisten bij overheid Marokko: ‘Daar weten ze wel raad mee!’

Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn heeft vandaag weer eens aangetoond dat hij z’n Nederlandse paspoort niet waard is, en beter de onderdaan van één of andere naargeestige bananenrepubliek in het Midden-Oosten kan worden. Nederlands-Marokkaanse activisten die niet op de lijn van de Marokkaanse overheid zitten, worden met screenshots, naam en toenaam door Van Doorn namelijk verlinkt aan de Marokkaanse overheid. “Daar weten ze wel raad met dit soort figuren,” is zijn steenkoude commentaar.

D8sbs8fWkAAcDJN.jpg large

Veel laffer dan keyboardheld Arnoud van Doorn ga je het denk ik niet krijgen. Van Doorn – geboren en getogen Nederlander, hier genietend van de vrijheid van meningsuiting – is namelijk van mening dat hij wel alles mag zeggen. Maar ben je een Nederlander met een Marokkaans paspoort? Dan geldt de meningsvrijheid niet voor jou en moet je dansen naar de pijpen van de Marokkaanse overheid, die niet toestaat dat je zegt wat je wil over – ik noem maar een zijstraat – protesten in het Rif-gebergte en de bezetting van de Westelijke Sahara.

Wie zich niet houdt aan de dictatoriale lijn van de regering van Marokko, die wordt door Arnoud van Doorn hoogstpersoonlijk verraden bij de klikkanalen van het Afrikaanse land. Op Facebook schept Van Doorn openlijk op over z’n banden met overheden die het niet zo nauw nemen met mensenrechten van hun onderdanen:

“Binnenkort weer in Marokko. Zal zijn [die van een Nederlands-Marokkaanse activist] anti-Marokko uitingen daar meteen even melden inclusief screenshots. Heb daar inmiddels goede contacten. Daar weten ze wel raad met dit soort figuren mocht hij daar weer bij die douane opduiken.”

Kortom: fijne vent, die Van Doorn. Écht iemand bij wie je in de oorlog met een gerust hart kan onderduiken, maar niet heus. Hij int z’n kopgeld en schreeuwt het vervolgens van de daken. Is er ergens in Nederland een walgelijkere volksvertegenwoordiger dan Van Doorn? Lijkt me een hele opgave zoiemand te vinden…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Bosche draak

  Moet hij vooral doen, zal er echter geen traan om laten als hij de verkeerde erbij lapt en een hele horde boze mocro’s achter zich aankrijgt.
  Mag hopen dat karma die galbak op z’n plaats zet.

  1. ZiggyStardust

   Lees net op ad. nl dat de Marokkaanse regering de verkoop en productie van boerka’s verboden heeft uit veiligheidsoverwegingen. Vraag me af of Arnoud van Doorn nu stappen gaat ondernemen tegen de Marokkaanse regering.

 2. F.C. Labrouste

  “Hij int z’n kopgeld en schreeuwt het vervolgens van de daken. ”

  Het artikel vermeldt niet dat hij geld ontvangt van de Marokkaanse overheid voor dit klikgedrag.

  1. logisch denken

   QUOTE
   F.C. Labrouste 7 minuten ago Beantwoorden
   “Hij int z’n kopgeld en schreeuwt het vervolgens van de daken. ”

   Het artikel vermeldt niet dat hij geld ontvangt van de Marokkaanse overheid voor dit klikgedrag.
   END QUOTE

   Om jouw logica aan te houden , er staat ook nergens dat ie geen kopgeld krijgt voor zijn nsb praktijken

  2. Vrijedenkert

   Het gratis klikken is nog ernstiger dan betaald klikken!

 3. Joop Klepzeikert

  In elk fatsoenlijk land worden figuren als van Doorn liefdevol verzorgd in een gesticht en verre van het publiek debat gehouden. Alleen in Nederland kunnen en mogen dat soort gevaarlijke gekken vrij rondlopen en zelfs aan het politiek debat deelnemen.
  Nederland is onderhand dieper gezakt dan welke willekeurige bananenrepubliek dan ook.

 4. Korporaal Monty

  Ik denk niet dat er veel mensen hier bij DDS waker zullen liggen van wat er met mensen met een Marokkaanse en Nederlandse paspoort zal gebeuren in Marokko.

  Hadden ze maar moeten kiezen voor het Nederlandse.

  1. Hans Brusselmans

   Zo is het maar net, elke marokkaan minder op straat is mooi meegenomen.

  2. ZiggyStardust

   Ah Korporaal Monty, jouw interesseert het dus niets. We hebben hier in Nederland nog steeds vvmu en demonstratierecht, maar jij voelt je wel thuis bij het nsb clubje van Arnoud van Doorn blijkbaar.

   1. Korporaal Monty

    “jij voelt je wel thuis bij het nsb clubje van Arnoud van Doorn blijkbaar.”

    Ik voel me door geen enkel clubje aangetrokken.

  3. Tguard

   @monty de gemiddelde lezer van DDS heeft geen hekel aan Marokkanen. Wel aan onaangepaste mensen die denken dat ze Nederland even gaan vertellen hoe wij hier de maatschappij moeten inrichten zonder zelf een fatsoenlijke bijdrage te leveren.

   1. Korporaal Monty

    @Tguard
    “geen hekel aan Marokkanen”

    Er is echter een politicus die er wel een hekel aan heeft en hij zou wel even regelen dat er minder Marokkanen in Nederland zouden blijven.

 5. tonna

  Minder negroïden,marrokanen,moslims?
  Graag!

 6. Lex

  Nog iemand die op de kosten van de belastingbetaler beveiligt moet gaan worden.

 7. victus

  Is dat niet die Turkse mafkees met zijn kinderachtige “ stoer doen bij het winkelcentrumpje” gedoe met die debiele maatjes van hem die denken dat ze levensgevaarlijk en berucht zijn?

 8. Veteraan

  Ach Arnoud toch,

  Je bent alleen maar bij dat clubje gegaan omdat je nu met die fijne knullen kan praten en samenzijn. Veel beter dan in dat homo parkje waar je het altijd snel moest doen.
  Je mag ten alle tijde voor mijn auto komen liggen hoor, maak maar een afspraak.
  Maar waarschijnlijk wordt je nog wel een keer door 1 van die mafkezen gekeeld als ze het even niet met je eens zijn.
  Vuile NSBer.

  1. Bolkestein

   Ach Arnoud toch,

   Wat vernemen we nu van Omroep West?

   Haags raadslid Van Doorn ‘bezocht homobars en genoot van de jonge jongens’

   DEN HAAG – Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn bezocht samen met oud-collega Paul ter Linden homobars en ‘genoot daar van de jonge jongens.’ Dat zegt Ter Linden in het tv-programma PowNews. Van Doorn en Ter Linden zaten samen in de fractie van de Haagse PVV.

   Van Doorn is inmiddels raadslid voor de islamitische Partij van de Eenheid. Ter Linden is voor zichzelf begonnen, met de Groep Ter Linden. Van Doorn zei donderdag in AD/Haagsche Courant dat de gemeente Den Haag moet stoppen met aandacht geven aan homo-emancipatie, omdat homoseksualiteit verwerpelijk is.

   Hij hekelt vooral de aandacht die de PvdA, GroenLinks en D66 in hun verkiezingsprogramma’s geven aan homo-emancipatie. ‘Er zijn nu eenmaal homo’s, maar dit betekent niet dat je het hoeft te benoemen’, zegt Van Doorn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.