Oké, DOEI! Harddrugs- en spuugwethouder Jorrit Nuijens treedt af

Dat duurde niet lang. Gisteren werd de Diemense wethouder Jorrit Nuijens in de boeien geslagen, en vandaag treedt hij af. Het uitschelden en bespugen van politie-agenten gisteren terwijl hij lekker aan trippen was op GHB en wiet, doet hem de das om.

Kijk, dat is weer één GroenLinks-smeerlap minder:

“Beste Diemenaren,
Gisteren ben ik gearresteerd op het Waterlooplein in Amsterdam.

Ik heb besloten om per direct terug te treden als wethouder van de gemeente Diemen. De komende dagen en weken zal ik rust nemen om op de gebeurtenissen te kunnen reflecteren.

De berichtgeving over mijn arrestatie bevat een aantal onwaarheden. Hoewel ik de behoefte voel dat recht te zetten, neemt niets weg dat het een wethouder niet past om politieagenten op deze manier toe te spreken. Aanblijven zou mijn gemeente en mijn partij verdere schade berokkenen. Dat is het laatste wat ik wil.

Ik bied mijn oprechte excuses aan. Allereerst aan alle inwoners van de gemeente Diemen, maar ook aan mijn partij en aan de raad en het college van Diemen. Het spijt me ook dat ik, tegen mijn aard, mijn werkzaamheden voor de gemeente Diemen niet netjes kan overdragen.

Het beste wat ik echter nu voor mijn idealen, Diemen en GroenLinks kan doen is onmiddellijk vertrekken.

– Jorrit”

Opgeruimd staat netjes, toch? Zeker omdat ook in dat vaarwelbriefje op de website van GroenLinks Diemen heel snel wat excuses geschrapt werden in de richting van de politie-agenten die hij in het gezicht gespuugd heeft:

Kortom: Jorrit Nuijens is wat je krijgt wanneer je een GroenLinkser, Darth Vader, Silvio Berlusconi en Barbie uit Oh Oh Cherso mengt. Zo’n persoon moeten we inderdaad niet aan het roer hebben van het land, of zelfs maar van een gemeente. Tijd voor Norrit om de komende tijd te ‘reflecteren’ (lees: GHB gebruiken op kosten van z’n wachtgelduitkering), en daarna weer aan de slag te gaan. Als UWV-plantsoentjesaanharker, of iets dergelijks.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Jumping

  Ik gun het eigenlijk niemand zo’n afgang, behalve sympathiesanten van het Linkse Demoniserende Rutte kartel.

  1. Agios

   Zo is het. E e n van de Farizeeers ruimt het veld. Nu de rest nog.

  2. Top

   En het wachtgeld?

   1. Cycle25

    @ Top,

    Appa uitkering, of terwijl een pensioen voor ambtsdragers.

    Deze beloning is zo ziek, check dit eens :

    Bij APPA loopbaan van <3 maanden is de uitkeringsduur 6 maanden.

    Bij APPA loopbaan van 3 maanden tot 2 jaar is de uitkeringsduur 2 jaar.

    Bij APPA loopbaan van 2 jaar of langer is de uitkeringsduur 3 jaar en 2 maanden.

    Sollicitatieplicht

    De uitkeringsgerechtigde moet zolang hij een uitkering ontvangt voldoen aan bepaalde verplichtingen en betrokkene heeft in beginsel een sollicitatieplicht. Dit betekent dat hij moet proberen passende arbeid te vinden, aangeboden passende arbeid moet aanvaarden en mee moet werken aan activiteiten die daarvoor bevorderlijk zijn. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om met behoud van de Appa-uitkering te werken aan de opbouw van een eigen bedrijf.

    GVD !! Een eigen bedrijf starten op kosten van de staatsruif, wat een bevooroordeelde regeling is dit.

  3. Top

   Ik heb alle dagkranten bekeken, maar alleen de Telegraag en Geenstijl, maken er gewag van. Alle andere kranten kijken de andere kant op.

   1. Confucius

    Het AD heeft er om 13:58 ook een artikel over geplaatst, inclusief een foto van die gast.

   2. Janna47

    @Top
    Tja …het betreft geen FvD’ er hé? Dan houden ze zich allemaal stil…..Anders gaan ze helemaal los….Maar dit is dan een wethouder van GL….fijn clubje van Jesse

    1. Top

     Als die klootzak het bij mij geflikt zou hebben, had ik zijn proleten kop zo verbouwd, dat zijn eigen moeder hem niet meer had kunnen herkennen. Wat een smeerlap, iets smerigers, kan ik mij niet in denken.

   3. trutje

    Nee hoor Joop heeft er ook aandacht aanbesteed Han van der Horst vond het zo zielig voor hem. Als het Baudet of Wilders was reageerde hij wel anders. Als je je wilt ergeren moet je Joop lezen. Wat een mafklappers zijn dat.

    1. Isengrijn

     @trutje,

     “…Als je je wilt ergeren moet je Joop lezen. Wat een mafklappers zijn dat…”

     Welkom op DDS, hier heb je bijna geen mafklappers. Bijna.
     🙂

     1. Mars020

      De meesten zijn hier wel ok, behalve Beukman, Rien Noppen, EU Kok, Ragmilla, Brazil en nog een paar van die achterlijke trollen. Op Krapuul, Joop en dat soort extreem linkse sites, breek je echt je nek over de trollen. Daar zijn ze echt totaal de weg kwijt. Zo nu en dan komt er zo’n extreem linkse trol bij DDS langs en begint kolder te spuien, net als die wethouder.
      Aan het gedrag van linkse figuren kan iedereen zien, dat er toch bijna altijd een steekje los zit bij dit soort volk. Een arrestatie van kansparels heeft veel raakvlakken met deze arrestatie. Kansparels beginnen ook altijd met een discussie, die vervolgens uit de hand loopt. Dan auauauauau.. roepen bij hun arrestatie, daarna spugen huiliehuilie doen en vervolgens de politie en de camera de schuld geven.

 2. santiago

  Jammer he dat het weer geen PVV er is.
  Blijkt eens te meer, verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.
  Laat dit een les zijn voor alle schoolmeisjes die op Jesse Klaver hebben gestemd omdat het zo’n leuke jongen is.

 3. Blokkeer-Fries

  Briljant! Na een jaartje “werken” met het verkloten van zijn habitat, 2 jaar teren op het door de belastingbetalende bewoners van Diemen opgehoeste wachtgeld, uiteraard vermeerderd met vakantie-uitkering, eindejaarsuitkering, alsmede pensioenopbouw.

  www .wethoudersvereniging.nl/belangenbehartiging/rechtspositie/wachtgeldregeling

  1. Shadow1100

   Diemen heeft 27.750 inwoners, dus deze wiethouder “verdiende” dus € 6.247,44 per maand en mag nu lekker in zijn wachtgeldtijd gaan slikken, blowen, snuiven en spuiten op de kosten van de rechtsstemmende gemeenteleden.
   Bij APPA loopbaan van 3 maanden tot 2 jaar  is de uitkeringsduur 2 jaar.
   De omstandigheden – of het nu gaat om vrijwillig of gedwongen aftreden, een politiek conflict, langdurige ziekte of bijvoorbeeld het opzeggen van vertrouwen – doen niet ter zake.
   Het recht bestaat alleen niet als de uitkeringsgerechtigde rechtens zijn vrijheid is ontnomen of wanneer hij vrijwillig, zelf, afziet van wachtgeld.

   1. Niet L niet R

    Vergeet niet die burgemeester van Amsterdam heeft ook van de cocaïne gesnoept, misschien in die partij dat het normaal is!

  2. Kapitein Haddock

   logisch denken
   Zo werkt het in Nederland, dank zij de sociale voorzieningen die ALTID in het voordeel van Linkse Gutmenschen en “nieuwkomers werken!”

 4. Piet51

  Dat schrappen van de excuses aan de agenten is verstandig als je niet kunt uitsluiten, dat er nog een strafzaak volgt. Excuses aanbieden kan gemakkelijk worden uitgelegd als erkennen, dat er een fout is begaan. Nuijens suggereert in zijn brief, dat de hele affaire met die agenten niet correct wordt weergegeven. Dan is het onverstandig om hen nu al excuses aan te bieden. Er is duidelijk een advocaat actief geweest.

  1. Top

   Ik ben blij, dat ik uit uw reactie kan opmaken, dat er ook nog verstandige mensen op dit forum zitten. U heeft volkomen gelijk.

   1. Piet51

    De meeste deelnemers hier zijn verstandige mensen. Ze maken alleen op een heel bijzondere manier gebruik van dat intellect, namelijk om andersdenkenden (meestal links) te jennen in plaats van door discussie het eigen standpunt te versterken of bij te stellen. Ze doen dat soms zelfs tegen beter weten in. Ik denk en doe links en wordt daarin op dit forum vooral gesterkt.

  2. Trien Knoppen

   De advocaat zal er wel ‘praten met consumptie’ van maken…
   Schandvlek!

 5. Baron von Munchhausen

  Groen-Links:

  (Kooten de Bie hadden in de jaren ’80 een vooruitziende blik)

  “Wij zijn zo stoned… als een garnaal
  Stoned… als een garnaal
  Neem nog maar een haal
  Want stoned… als een garnaal
  Zijn we allemaal (2x)

  De bakker van de hoek
  Doet hasjish in zijn koek
  Pa nam een pondje mee
  Als koekje bij de thee
  We hadden net bezoek
  Dat kwam om half twee
  En zit nou door die koek
  Nog steeds op de WC!”

  Enzovoort,.

 6. Vraagtekentje

  Das lastig, zitten we meteen zonder LOCOburgervader

 7. Godefroy France

  HA HA HA HET WARE GEZICHT VAN DE GROENE KMER LEDEN KOMT BOVENDRIJVEN!!!!!!!!

  Velen gingen hem voor,,,,,, meerdere zullen volgen,,,Yasser en z’n antisemitische criminele bende vallen en masse door de mand,,, hun schijnvertoningen worden door velen doorzien!!!! PEK EN VEREN !!!!!!

  PVV EN FVD 76 ZETELS

 8. Niet L niet R

  Dat is er een van GroenLinks die tegen de lamp is gelopen, zo lopen er meer rond in die partij, kan ook niet anders een burgemeester die van de cocaïne gesnoept heeft, twee uiterst linkse personen zoals Rosenmoller en Duyvendak lopen er ook rond!

 9. RvdBe

  Wordt ie nu gelijk ergens burgemeester ofzo of gaat ie nog een paar jaar genieten van zn welverdiende wachtgeld?

  1. Trien Knoppen

   Burgemeester van Medellin Colombia een optie misschien? 🙂

 10. Kretoloog

  Als een echte GroenLinkser lopen te zijken over te veel aan fijnstof. En ondertussen zelf de meest gore troep opsnuiven en roken. Zo kennen we de meest hypocriete partij van Nederland weer.

 11. Baron von Munchhausen

  Zou het op journaal 18.00 uur NOS komen?
  Waarschijnlijk niet!
  Ook niet bij DWDD en PAUW.

 12. logisch denken

  op naar het volgende heren baantje of commissietje als de rust is weder gekeerd. Wijnand weet precies hoe die weg loopt. Wijnand heeft geen tomtom maar kan blindelings de weg vinden in rellend links. RARA hoe doet ie dat

  1. Kapitein Haddock

   logisch denken
   Zoals het Linkse mensen betaamt: ze weten hoe de hazen lopen!
   PS
   Voor de honderste maal: deze minkukel komt aan een baan dankzij,
   …ja,…ja,… “onze” Linkse Ministeries!

 13. Brennivin

  Wat een mafklapper. Dit figuur was dus Diemens op één na hoogste burger. Hij was namelijk ook nog locoburgemeester. Mooi volk die Groene Khmer.

 14. toelos

  mooi nu femke en jesse nog gewoon hilarish haha

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.