Sneue racisten hopen dat Geert Wilders snel Marokkanen komt doden in Gouda: ‘Heil Hitler!’

snapshot
Foto: Geert Wilders op campagne in Urk. Bron: Screenshot PVV / YouTube.

Kennelijke PVV-fans hebben in Gouda een muurtje beklad. Daarin wordt het bekende Kamerlid aangespoord om snel langs te komen om Marokkanen te doden. Ook zijn de vandalen fan van de nazi’s, getuige hun hakenkruizen en spreuken uit het Derde Rijk.

Dat er bij PVV-voorman Geert Wilders een draadje los zit, dat wisten we natuurlijk al zeer geruime tijd. Maar ook bij een groot deel van zijn fans zijn de hersencellen niet ten overvloede aanwezig, zullen we maar zeggen. Een bekladde muur in Gouda bewijst dat vandaag namelijk wel.

Fans van Wilders hebben ondergestoepkrijt met racistische leuzen, die zeer nadrukkelijk worden verbonden aan de naam van Geert Wilders. “Heil Hitler”, een tweetal hakenkruizen met de haken de verkeerde kant uit, en verder nog “Dood ALLE MAROKKANEN”, “VOL = VOL” en “PEGIDA”. In het midden van dat alles: “Geert, waar blijf je?”

Los van de moordlustigheid achter de daad van deze vandalen, is dat laatste ook nog eens een hele domme vraag. Want waar Geert blijft? Thuis. Of op z’n fractiekamer in Den Haag. Hij twittert een beetje hier, pest andersdenkenden een beetje met een block daar maar voert verder niet bijster veel uit. We zullen niet van chronische luiheid spreken, maar… nee, wacht, dat doen we wel: Geert is honderdduizend keer liever lui dan moe.

En ket opknappen van de vuile klusjes? Dat mogen zijn aanhangers lekker zelf doen. Wilders komt daar echt z’n bed niet voor uit hoor. Hij deelt wel weer een meme op social media, en stuurt senator René Derksen op pad om een hele stapel ophitsende fake accounts te retweeten. En z’n fans in Gouda mogen als regelrechte straatterroristen tekeer gaan op het onroerend goed van die stad. Of zijn het de fans van ome Adolf? Het onderscheid is niet altijd even duidelijk…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  O Tim, is dit Wilders zijn schuld dat iemand dit op de muur heeft gekrijt???

  1.   

   Waar blijft Tim’s antwoord?

 2.   

  Je kan het sneu vinden, maar als de overheid op haar handen blijft zitten kan het best wel eens deze kant op gaan en dat is dan dus niet de schuld van Wilders.

 3.   

  Lijkt me toch een beetje een pvda handschrift.

  1.   

   Dit kan inderdaad door een extreem linkse idioot opgeplakt zijn. Ik schat die kans zelfs groot in omdat er enerzijds zeer weinig echte facisten in ons land zijn en anderzijds Geert Wilders al vaak heeft aangegeven niets met dit soort mensen te maken wil hebben. De Pegidaclub is tegen meer immigratie maar ik heb ze nog nooit leuzen horen uitkramen die gelinkt zijn aan de NSB, NSDAP of andere ongezellige clubs. Links doet dat wel graag en dus denk ik dat hier sprake is van een provocatie v ASN extreem links.

 4.   

  FvD heeft dit mogelijk gemaakt, niemand anders.

  1.   

   O gelukkig dat u dit ontdekt hebt, ik vroeg het mij al af!

  2.   

   Misschien waren het jou geliefde linkse rakkers die mensen met een andere overtuiging dit in de schoenen willen schuiven!

  3.   

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 5.   

  Dat soort mensen stemt geen PVV, maar zijn net zulke extreem linkse trol figuren als die scheldende Tokkies die hier constant op FvD zitten te kafferen en net doen of ze PVV stemmen.
  Dat heet linkstuig wat erop uit is zowel PVV als FvD zo veel mogelijk te schaden.

  1.   

   joop + heel veel!

   1.   

    Draadje los bij Wilders?
    Aldus mit de geen die aardappels kan laten aanbranden.
    Die valt op gestoorde sfro vrouwen die zelf toegeven heks tezijn
    staat zijn opvolger al klaar?
    Linkser kan je ze niet vinden .

 6.   

  Sneu?
  Het is sneu dat de overheid niet tegen die achterlijke Marrokanen optreedt.
  Beetje Muiswinkel trekjes die Tim, bang dat moslims hem wat aan doen, dus maar een beetje naar de mond praten.

 7.   

  Dit is wel heel erg overdreven om zoiets op een muur te kliederen
  Geert te vergelijken met Hitler. Kan niet door een pvver zijn gedaan
  Maar eerder door een stelletje opruiers.

 8.   

  Tim, moslimlover, je doet net alsof GW zelf die teksten schreef? En hem belachelijk maken, steekje los, hij een steekje, jij bent total loss. Als je eens meer op fora van je vriendjes rond ga struinen zul je erachter komen dat die teksten 9 vd 10x door Marokkanen worden gekalkt alsof het Nazis zijn. Op hun fora zijn ze altijd heel stoer hierover. En lachen zich rot over die stomme, vooral, linkse journalisten die er in trappen.

 9.   

  Het was blonde Greet die zijn achterban minder Marokkanen beloofde. Dat is een feit.

  Welnu, nu willen mensen dat hij zijn belofte inlost.

  1.   

   Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
   Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
   Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

   1.   

    Edoc, Ik stel vast dat jij hier van nul en generlei waarde bent.

    Jouw “feiten” interesseren hier niemand.

    Ik weet niet of je het weet, dramorgel, maar je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul.

    Jij hebt geen bord voor je kop, maar een complete balk. Werkelijk waar, dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt – man, ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een VPN niet in staat was terug te komen.

    1.   

     Je weet toch dat je met je gescheld hier de huisregels overtreedt? Oprotten dus.

     1.   

      Ik heb edocs tekst exact gecopy-past. Deze tekst is van hem afkomstig. Kan ik daaruit concluderen dat je meent dat edoc moet oprotten?

    2.   

     En daarom zit jij niet aan de ban-knop.
     En jouw stompzinnig gezwets wordt toch ook geduld?
     Alles of niets broekie, en ga anders maar lopen huilebalken op dreksites als Joop.nl

  2.   

   Daar zijn de andere linkse partijen die zeiden dat het niet kon reeds op zeer bescheiden aantallen mee begonnen. Uitzettingen en intrekken nationaliteit gebeurd al wijsneus

   1.   

    Bron?

    1.   

     leer google te gebruiken !

  3.   

   Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou meer Marokkanen? Niemand toch? Ik en met mij vele anderen ken niemand in mijn wijde omgeving die meer Marokkanen wil.

 10.   

  Natuurlijk is dit door moslims gedaan het is per slot van rekening ramadan.
  De tijd van het jaar om ‘niet’ gelovigen te terroriseren.

  Vind het alleen vreemd dat alleen dit de aandacht krijgt.
  Vier weken van islamitische terreur in Nederland en dit is het enige wat DDS weet te brengen.
  Hoeveel verwarde mannen hebben er op onschuldigen in gestoken, hoeveel met een verlaagd bloedsuiker spiegel zijn er ingereden op onschuldige deze afgelopen weken?

 11.   

  Wtf DDS…. Iemand klat iets op een muurtje (niemand weet echt wie) en er word een stuk over geschreven…..belachelijk…. Loop eens door een mooie kansparel buurt, ga je eens lezen wat daar allemaal geschreven staat op de muurtjes….

 12.   

  Wat heeft Wilders er mee te maken wat een of andere trol op een muur klad?
  Maar Timmy tim kan weer los gaan op z’n PVnee orgel.

  MENS GA KOKEN! MISSCHIEN WEL EEN GEBAKKEN AARDAPPELTJE?

 13.   

  Wie heeft er op de muur gekrijt ? fascistische linkse leeghoofden om het vuurtje aan te wakkeren is mijn overtuiging.

 14.   

  “Maar ook bij een groot deel van zijn fans zijn de hersencellen niet ten overvloede aanwezig”
  De denkbeelden van neonazi’s zeggen niets over de intelligentie van Hitler vereerders!
  Je kunt deze heren verafschuwen en het totaal met hen oneens zijn,zij leven met het besef dat indien een soortgelijk iemand als Hitler aan de macht zou zijn,het heel vlug afgelopen zou zijn met illegalen,donkere mensen,joden en verder alle niet geïntegreerde buitenlanders.
  Het is inmiddels een gedachte die velen overdenken,omdat de EU geen doeltreffende antwoorden heeft op het ongenoegen van massa’s burgers!

 15.   

  Ik vind het niet kunnen dat de schrijver van dit stuk naar GW wijst. Hoezo, hij laat de karweitjes opknappen?
  Ondanks dat er velen op hem gestemd hebben-w.o. ik- heeft hij flink verloren en kan nu weinig doen tegen zoveel marokkanen, die geweld plegen.
  Trouwens, ik had dit soort acties eerder verwacht: de overheid is te passief.
  En wie zegt mij dat dit gedaan is door pegida..misschien willen de mocro s zo een hetze veroorzaken

  1.   

   Ik las dat scribent dezes proza’s meende het nodig te vinden iets te schrijven over een draadje los bij Geert Wilders. Toen ben ik maar op dit artikel afgeknapt en had ik er m’n reet mee afgeveegd. Wanneer gast DDS eindelijk eens al hun peilen richten op de vijanden van Nederland, te weten links en de Islam? En in de strijd tegen links dienen de linkse trollen hier op dit blog te worden verdelgd. Want zij zijn de NSB’ers. Zij zijn het kwaad. Zij zijn de vijanden van Nederland.

 16.   

  Van Gouda weet ik dat er een Marokkanenprobleem is en ik kan best begrijpen dat veel Gouwenaren minder minder minder Marokkanen graag geregeld zien. Tijdens de Ramadan al 24 autobranden in Houda. Echte bankieutoestanden. En de politie doet niets. Hooguit met de daders gezellig Iftarren. Geen wonder dat in Gouda niemand staat te wachten op meer Marokkanen.

  Willen we meer of willen we minder Marokkanen?

  [ ] meer
  [X] minder
  [X] geen

  1.   

   Dat geldt niet enkel voor Gouda maar ook voor grote delen van Amsterdam , Haarlem en Zaandam.(mijn directe omgeving) Kennelijk geeft deze bevolkingsgroep overal problemen conform de statistieken van het CBS . Maar vreemd genoeg als je de cijfers erbij pakt en het uitspreekt discrimineer je en komt het OM volgas achter je aan. minder minder minder is derhalve helemaal geen vreemde wens.

  2.   

   Misschien lastig te doen maar is het mogelijk om te kijken van wie die auto’s zijn??
   Zijn alleen boreale of ander niet tot een bepaalde club behorende bijzitters de klos?
   Deze vraag is sinds Veenendaal/ede bij mij blijven hangen.

 17.   

  De swastika als symbool was afgelopen 2000 jaar in gebruik bij meerdere groeperingen, dom sneu figuur die dit als verboden Nazi-symbool op muur heeft gekalkt heeft het ook nog eens verkeerd om afgebeeld!

  Of neergekalkt door domme fascist of door dom gespuis die Geert Wilders dwars willen zitten en hem zwart willen maken…

  1.   

   QUOTE dom sneu figuur die dit als verboden Nazi-symbool op muur heeft gekalkt heeft het ook nog eens verkeerd om afgebeeld! END

   De gedachten dat dit geschreven is om uit te lokken krijgt steeds meer handen en voeten. Immers iemand die het symbool zou kennen plaatst het niet op zijn kop.

   1.   

    Inderdaad, Nazi-extremisten en fascisten weten echt wel hoe ze een swastika moeten afbeelden, zeer hoogstwaarschijnlijk gespuis die met deze actie Pegiada en Geert Wilders een hak willen zetten en zwartmaken!

 18.   

  Dit lijkt me eerder een actie van linkse raddraaiers. De zogenoemde radicale anti Geert Wilder Anti PVV activisten.

  Ik geloof er niets van dat radicale PVV aanhangers dit gedaan hebben.

 19.   

  Wanneer houdt dit Wilders-bashen nou eens een keer op ? Wilders heeft helemaal niks te maken met die idioten en zou er ook onmiddellijk afstand van nemen als het hem gevraagd wordt. Maar dat gebeurt natuurlijk niet. Makkelijk, tegen Wilders aantrappen. Waar is de oude DDS gebleven? Of is het nu de DBS, de dagelijkse Baudet Standaard. Engelbart, ga je schamen

 20.   

  Dat er bij PVV.voorman een draadje los zit, dat wisten we natuurlijk al geruime tijd.

  Is dit bewezen dat het door PVV. leden is gedaan?
  En waarom zit er bij Geert een draadje los? omdat hij een andere mening heeft als het linkse tuig.
  Als je niet LINKS handelt en denkt deug je niet.
  Vrijheid van meningsuiting is schijnbaar alleen voor links denkende mensen, een andere mening bestaat niet bij hun.
  Dan ben je of gek, of racist, of hitler, enfin noem het maar op.
  Links is net zoals de moslims denken niemand deugt er alleen de moslims.

  1.   

   De PVV kent geen leden, terug naar je poppenhuis.

 21.   

  Hitler had het niet zo op joden en hun vriendjes.
  Dus diegenen die dit op de muur hebben gekalkt moeten zich nog maar eens flink verdiepen in de geschiedenis.
  Wilders en PEGIDA… tss, tss… Hitler zou zich omdraaien in z’n graf…

 22.   

  Tim, als je denkt dat je met:: we weten dat er bij Geert een draadje loszit, A: ik niet bij “we” hoort en als we het toch daarover hebben, bij jou zitten er hele klossen garen los. Tijd voor een afspraakje bij het PBC misschien?.

 23.   

  Overdaad schaad zeggen ze weleens. En zie, een perfecte mooie muur war nog niet eerder op was geknoeid. Nu ineens een blok met diverse teksten die je normaal nooit samen zult zien. Als of iemand nog al wil overdrijven met zijn wilders haat, met deze neppe wildersfan actie.

 24.   

  WILDERS IS EEN HELD MET GEVAAT VOOR EIGEN LEVEN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  DEZE BESCHULDIGINGEN EN DADEN WERPT HIJ VER VAN ZICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Dit is gedrag van geestelijk gestoorden!!!!!!!!!!!

  PVV EN FVD REDDERS VAN NEDERLAND!!!!!!!!!!

 25.   

  Wel mooi dat ze de hakenkruizen niet eens de “goede” kant op kunnen kleuren want dit is het symbool van een religie en heeft iets met vrede te maken dacht ik… 100% door een links gekkie gedaan die te dom is om te poepen

 26.   

  DDS wordt extreem links.

  Van politicologen leerde ik het “hoefijzermodel” van de politiek: de uiteinden liggen vlak bij elkaar.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!