Sylvana juicht keihard: café-lasteraar en ‘Baudet=Hitler’-roeper Rebekka Timmer benoemd tot BIJ1-bestuurslid

Het bestuur van Sylvana Simons’ politieke partij BIJ1 is weer compleet, en daar is het Amsterdamse raadslid uiterst content mee. “De sylvanasimonisering van Nederland looks pretty damn good to me,” schrijft ze op Facebook. Ook is ze “trots” en “dankbaar.” Eén van de nieuwe bestuursleden is echter SP-overstapper Rebekka Timmer. Niet al te lang geleden probeerde ze nog een café failliet te laten gaan vanwege “racisme” en schreef ze dat Baudet vergelijkbaar was met Thierry Baudet en Benito Mussolini.

Het was een feestelijk weekend voor BIJ1 van Sylvana Simons. De partij schreef verheugd: “Met veel plezier kan BIJ1 na de Algemene Ledenvergadering van 8 juni 2019, die in Utrecht heeft plaatsgevonden, mededelen dat Maurits Boote, Rebekka Timmer, Ryan Ramharak en Ivanka Annot (niet op de foto), allen met een ruime meerderheid, op democratische wijze verkozen zijn tot bestuursleden.

Heel democratisch, natuurlijk. Zo mogen de nieuwe bestuursleden aanschuiven bij Lynn Fokkens, die heel democratisch de blanken in Zuid-Afrika wil helpen uitroeien. Fokkens krijgt gezelschap van Rebekka Timmer. Timmer was tot voor kort raadslid namens de SP in Hilversum, maar legde die functie neer nadat bleek dat die partij helemaal niet zat te wachten op haar luidruchtige social justice warrior-acties. Zoals haar poging een koffietentje financieel te ruïneren, alleen maar omdat daar een bord met een zwarte butler voor de deur stond. Timmer noemde de tent “walgelijk” en stelde een boycot in.

Maar niet alleen lunchrooms in mediadorpen krijgen de wind van voren. Ook op “democratische wijze verkozen” – hoi Sylvana! – Tweede Kamerleden worden vergeleken met twee van de ergste dictators die Europa de afgelopen eeuw gekend heeft: Mussolini en Hitler. Via het principe ‘grote stappen, snel thuis’ oordeelde het kersverse BIJ1-bestuurslid dat Thierry Baudet eigenlijk even erg is als die twee:

baudethitlertweet

Nou Sylvana: succes ermee, hè, met deze unhinged miep in je bestuur. Die termijn wordt vast net zo’n succes als Rebekka Timmers kortstondige carrière als SP-raadslid!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. victus

  Halfslachtige, geestelijk gecastreerde, afgerichte en bange mannetjes en hysterische ADHD bakvissen met een sterk sociaal persoonlijkheid probleem mogen de tent meehelpen runnen?

  Tsja… Amsterdam hé!

 2. Jumping

  Er moet een warme liefde zijn tussen DDS (Tim) en S.S. anders is het bij herhaling terug komen via DDS voor mij niet te verklaren.
  Geert Wilders wordt op een geheel andere manier behandeld, maar ja dat is een kerel.Deze

 3. henkie

  Tis een heerlijke meid. Kan bij mij geen kwaad doen.

  1. logisch denken

   ze castreert je in je slaap. nodig haar uit

 4. Brazil

  Heerlijk mens, en hup weer heel rechts schuimbekken gewoon
  prachtig om te zien echt geweldig hilarisch hahahahahaha 🙂

  1. Brennivin

   Het zal wel aan mij liggen, maar bij jou reacties krijg ik altijd een beeld voor ogen van iemand met een waanzinnig lachje. Of zo iemand die in de bus aan de ramen likt.

   1. Matig rechts

    Brennivin
    Het zal wel aan mij liggen, maar bij jou reacties krijg ik altijd een beeld voor ogen van iemand met een waanzinnig lachje. Of zo iemand die in de bus aan de ramen likt.

    Brazil is net zo’n grote gluiperd als Prutte.
    Die lacht ook alles weg om zijn domheid en leugens te verbergen

  2. Kaashoofd

   Super leuk lachen hahahahahaha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 5. Vrijedenkert

  GGZ-sekte van BIJ1 gaat dus weer uitbreiden met nieuwe patient-lid in het bestuur…

 6. Brennivin

  Rebekka Timmer. Die gaat het nog eens heel ver schoppen. Die zoekt straks net als Sylvana twee oude rijke blanke kerels uit, plukt ze kaal vertrekt en gaat de vermoorde zwarte onschuld uithangen. Rebekka heeft wel een minderwaardigheidcomplexje aan het feit overgehouden dat ze zo blank is. Zelf noemt ze zich liever ‘wit’ omdat blank in tegenstelling tot zwart een positieve connotatie heeft. En dat wil Bekka niet. Ze kan wat dat betreft zó bij de NPO. Trouwens, als ik die foto van Sylvana zie dan moet ik aan een toilet denken. Of eigenlijk aan die borstel die er altijd trouw naast staat.
  Enfin, niks te zien mensen, gewoon doorlopen.

 7. Isengrijn

  Tim Engelbart schreef:

  “…en schreef ze dat Baudet vergelijkbaar was met Thierry Baudet…”

  🙂

 8. tonna

  De fractievoorzitter van BIJ1 heeft ernstige psychische problemen,haar onbedwingbare hang naar aandacht(zelfs negatieve aandacht) wordt steeds erger.
  Ze is ook gaan beseffen dat ze in de ogen van mannen nooit méér zal zijn dan een spermacontainer!
  “Vrouwelijke kenmerken” zijn niet genoeg om succesvol te blijven,haatzaaien zal óók niet helpen,haar neerwaartse spiraal is niet meer te stoppen!
  Het is een oudere verbitterde vrouw!

 9. Kaashoofd

  Boeiend, ze krijgen toch niet veel stemmen :p

 10. Joop Klepzeikert

  Wie helemaal gestoord is en door iedereen uitgekotst wordt kan altijd nog bij het BIJ1 geraapte zooitje geestelijk gehandicapten van $letvana $imons terecht.
  Zelfs de linkse trollen hier op DDS zouden zo aangenomen worden bij dat stelletje malloten.

  1. Julian

   Dan ben jij de perfecte kandidaat Klepzeikert.

 11. Matig rechts

  Toch zielig hè dat er evengoed nog zo’n clubje geestelijk gestoorde elkaar opzoeken.

  Snap niet waarom SS nog niet vast zit.
  Ze discrimineert in het openbaar, maar als Wilders wat roept {ben geen fan van hem, het gaat om het principe } dan wordt er nog de zelfde dag een aanklacht ingediend.

 12. peetjoh. k

  En dan te bedenken dat daar gewoon een hollander opgekropen is. Je vraag je af of die in den dolder heeft gezeten.

  1. Original NL

   Q…..Volle kracht vooruit.

   Ik kijk naar de foto van ons nieuwe landelijke bestuur. Ik zie diversiteit in al haar glorie.
   Gender, kleur, leeftijd, seksualiteit, etniciteit en een gezamelijk IQ van 70.

 13. Godefroy France

  MEEST RASCISTISCHE HAAT – MULAT VAN WEST-EUROPA

  PVV EN FVD BUITENSCHOPPEN DIT ANTISEMITISCH BRUINHEMD!!!!!!!

 14. Kristalix

  Ook dit gedrocht hoort uit de samenleving geschopt te worden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.