Thierry Baudet (FVD) door het slijk gehaald door links: "man met een GGZ indicatie"

Geen categoriejun 30 2019, 10:02
Thierry Baudet was deze week in Gouda om te spreken over het 'merkwaardige einde van Europa'. Tijdens de bijeenkomst werd de Nederlandse vertaling van het boek 'The strange death of Europe' van predikant Prosman gepresenteerd en viel links Nederland op Twitter massaal over de uitspraken van Baudet. Volgens sommigen zou Baudet een GGZ indicatie moeten krijgen.
Als de argumenten op zijn dan is het natuurlijk gewoon makkelijk om een flinke ad hominem neer te pennen en dat deed Jelle Houtsma-Grech dan ook. Zo vraagt Houtsma-Grech zich af of het parlement is verworden tot dagopvang voor 'mannen met een GGZ indicatie?' Waarom? Baudet natuurlijk! Overigen was niet iedereen even negatief:
Maar op links maakt het dus niet uit wat de andere persoon zegt. Wanneer men het er niet mee eens is dan is men gewoon een 'GGZ-ganger'. Dan ben je dus kansloos. Je mag verder niets, behalve in een hoekje gaan zitten en tekenen met een paar potloden. Wat Baudet ook zegt -het zal nooit goed genoeg zijn-, uiteindelijk vervalt de discussie toch wel weer in 'schelden en schurken'.
Op zich is het wel begrijpelijk om te twijfelen aan iemands mentale gezondheid als er geluiden te horen zijn die dit suggereren. Echter zou men op rechts hetzelfde gedrag kunnen hanteren voor het linkse geluid dat we in Nederland horen. Laten we dat maar niet doen. Het zal geen verbetering blijken van de debatsfeer in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten