Tuigsalafist Arnoud van Doorn: ‘Nederlanders zijn nazi’s en fascisten!’

Het salafistische Haagse raadslid Arnoud van Doorn is er niet blij dat Nederland nog altijd een seculier is, dat inmiddels van nature een afkeer heeft van geloven van verschillende pluimage – waaronder ook de islam. Van Doorn slaat wild om zich heen en komt met de Tweede Wereldoorlog aanzetten: kennelijk zijn we nu allemaal ‘nazi’s en fascisten’.

doorn fascistenD98TnfoWsAAXF7znazifascisten

Terwijl Nederland doodmoe van alle hitte allang op bed was geploft, was een zekere Haagse woestijnfan nog klaar wakker. Alhoewel hij een geboren en getogen Nederlander is, vond dit heerschap – Arnoud van Doorn geheten – het tóch noodzakelijk om zijn eigen land maar even zwaar te beledigen. Hij las namelijk een stukje in het AD, waarin staat dat het oerseculiere Nederland (verrassing!) niet zoveel op heeft met een geloof als de islam.

Mag dat? Natuurlijk mag dat. Ik heb ook niet zoveel op met cricket. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik alle cricketspelers wil uitroeien. Hetzelfde geldt voor geloven en gelovigen. Een afkeer van een bepaalde ideologie of godsdienst is niet hetzelfde als de vernietigingskampen al optuigen voor een hele bevolkingsgroep. Dat onderscheid is echt essentieel – don’t hate the player, hate the game.

Maar waarom zou je nuchter naar zaken kijken als je ook even lekker de misdaden uit de Tweede Wereldoorlog in de schoenen van een heel volk kan schuiven. Arnoud van Doorn doet bepaald niet onder voor Pakistaanse haatpredikers die kernwapens op Nederland willen afvuren (ja, die zijn er), en hij verwijt 17 miljoen mensen dan maar snel even een “overblijfsel van het nazisme” te zijn. En natuurlijk ook “fascisten,” because why not?

In het geval van 16 miljoen en meer dan negenhonderdduizend heeft Van Doorn sowieso ongelijk. Maar in één geval heeft hij helemaal gelijk, wat betreft overblijfselen van het nazisme en fascisten. En dat is hij zelf. Iemand die hult met buitenlandse haatmachten, zich associeert met gruwelijke gifgasdictators en opschept dat er een burgeroorlog zit aan te komen kan maar beter even z’n grote waffel houden over hoe extremistisch anderen wel zouden zijn, nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. dario

  Er zou een prijs op zijn … moeten staan .

 2. Heras

  Nederlanders moeten inderdaad niets van de islam weten. Een haatdragende ideologie.
  Nou, gekke arnoud moet maar een enkeltje iran kopen.
  Dag knul.

 3. peetjoh. k

  Blijkbaar heeft 62% dan toch nog wat verstand.

 4. Toverkol

  Onthoud dat maar goed !
  Wij zijn nazi’s en facisten, en hebben een hekel aan tuig !

  1. Bosche draak

   En van Doorn gaat als eerste de oven in als die lafbek zich hier ooit nog durft te vertonen.
   Een beetje vanuit het buitenland hier lopen te stoken.
   Misselijk miskraam dat het is…..

 5. Confucius

  Slechts 62% van de Nederlanders heeft een hekel aan moslims; er is dus nog werk aan de winkel om tot een betere score te komen.

  Wie wel beter scoort is die Arnoud, daar heeft 100% van de Nederlanders een hekel aan.

 6. Vit

  Net als zijn vriend Rudolph Holierhoek alias Abu Babyschudder zo gek als een deur dus dit verbaasd mij niets.

 7. Vit

  Volgens Timmermans je weet wel die halve tamme uit het driemanschap met Druncker en Verhofstad hoort de islam al 2000 jaar bij Europa, nou hier kennelijk niet en dat is logisch bij een woestijnreligie in een polderlandschap, ennuhh niet te vergeten zijn we daar te intelligent voor (gemiddeld).

 8. rchvo

  Tim, wie zijn volgens jou die gifgasdictators?

 9. Veteraan

  He Arnoud, kom eens voor mijn auto liggen pedofiele halve moslim

 10. bejaarde

  Wanneer heeft deze amoebe zijn mogelijk niet aangeboren hersenbeschadiging ontdekt?
  In Den Dolder is er misschien nog een éénpersoons kamertje met tralies voor de ramen beschikbaar, maar dan wel met dag- en nacht video observatie tegen buiten gaan. Die amoebe is echt de weg kwijt en hiervoor is echt geen routeplanner beschikbaar, dan alleen maar in een inrichting verblijven zonder één stap buiten de deur. Deze amoebe is het Nederlanderschap niet waard. Is l am maakt hier meer kapot dan ons lief is.

 11. Roughwood

  Generaliseren, shockeren, polariseren en zijn eigen nest bevuilen is het enige dat ie doet. Iets positiefs aan de NL samenleving bijdragen? Ho maar. Daarom dit zieke schepsel en zijn bende, evenals die verstandelijk beperkten van (krijg het bijna niet getypt) BIJ1 en Denk eenvoudigweg negeren en doodzwijgen.

 12. Mars020

  Laat die achterlijke omgebouwde moslim toch lekker de tering krijgen met zijn NSB gelul.

 13. Behold My Negativity

  Als dit Fallout was, dan was Doorn al meerdere keren compleet opgeblazen door nucleaire wapentuig.

 14. shidaian

  ach, die man spoort toch al heel lang niet. Zeer “verwarde”man

 15. tailgunner

  ‘Nederlanders zijn nazi’s en fascisten!’
  Prima, ga zo door en ik zal het als Geuzennaam gebruiken.

 16. Decca

  Landverrader

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.