Video! Asociale taxibuschauffeur weigert invalide vrouw te helpen, schreeuwt en hindert winkelcentrum

taxibusmeneer
Foto: Eikel van een taxibusmeneer. Bron: Screenshot GeenStijl.

Een filmpje is opgedoken van een taxichauffeur in Zeist, die weigert een gehandicapte vrouw te helpen met haar rollator. Hij schreeuwt en geeft iedereen de schuld, waarna winkelpersoneel uiteindelijk de vrouw in de taxibus moeten tillen. Jammer genoeg voor de chauffeur staat alles op video.

In slechts zes minuten al uw vertrouwen in de mensheid kwijtraken? Dat kan. U hoeft alleen bovenstaand filmpje maar even te kijken, waarin u ziet hoe een chauffeur van een taxibussenbedrijf weigert om z’n baan naar behoren uit te voeren. Hij hoort gehandicapten, invaliden en ouderen van dagen rond te rijden, maar op de één of andere manier snapt deze knuppel niet dat het voor die lui lastig is om op tijd op de oppikplek te staan. Snapt u? Ze zijn nogal slecht ter been en hebben hulp nodig. Hadden ze dat niet, dan hadden ze ook die hele taxibus, compleet met schreeuwende chauffeur, ook niet nodig gehad. Nogal wiedes, hè?

Hoe dan ook: uiteindelijk moeten medewerkers van de Jumbo er aan te pas komen om de vrouw richting de taxibus te krijgen, terwijl de chauffeur met z’n armen staat te wapperen en schreeuwt dat “het niet helpt.” Omstanders bemoeien zich mee, maar de chauffeur gedraagt zich als volgevreten hork met een armwappertic.

Eind goed, al goed, want de vrouw bereikt na veel gevloek en getier en vooral veel inspanning van anderen de bus van de taxitiran. En dat vooral meer ondanks in plaats van dankzij zijn ‘inspanningen’ in het winkelcentrum in Zeist. Wat een volslagen mafkees!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

27 reacties

 1.   

  Quote : medewerkers van de Jumbo
  Quote : vooral veel inspanning van anderen
  .
  Had de wagenverplaatser dit ook alleen voor elkaar kunnen krijgen ?

 2.   

  Fijn zo een idioot. Komt dit niet doordat bedrijven verplicht zijn om dit soort figuren aan te nemen. De participatiewet gaat immers erg ver met zijn verplichtingen. Was toch niet zo een goed idee het opheffen van die sociale werkplaatsen.

  1.   

   Misschien had de planning wel haast waardoor de chauffeur zich zo opgefokt voelde. Bij een werkpakket aannemen hoort ook voldoende capaciteit om het uit te kunnen voeren. En laten nou bij hogere bedrijfspolitiek materieel en personeel in veel organisaties een geliefde bezuinigingspost zijn.

  2.   

   Opheffen van de sociale werkplaatsen is nooit een goed idee geweest, omdat het nou eenmaal aan een stukje finishing touch ontbreekt om op de reguliere arbeidsmarkt mee te kunnen komen. De werkenden in de sociale werkplaats behoeven maatwerk op hun level playing field, welke anders is. Maar geef ze ook de kost hoeveel bedrijven of inleners maar wat graag gebruik wil maken van de subsidieregeling en daarvoor zelfs bereid is contracten van bestaand personeel niet te verlengen, ondanks gebleken geschiktheid in de tijd dat ze hebben gediend.

 3.   

  Gelukkig zijn we het rijkste land en het gelukkigste land van de wereld waar niets kapot bezuinigd is en er geen voedselbanken zijn en partijen niet lijnrecht tegenover elkaar staan.

  1.   

   Klopt, maar zelfs in ons land leven a-socialen, racisten en zwakbegaafden.

   1.   

    Quote
    Lao Tse 8 minuten ago Beantwoorden
    Klopt, maar zelfs in ons land leven a-socialen, racisten en zwakbegaafden.
    end

    benoemd u nu uw kwaliteiten

    1.   

     Als ik mijn persoonlijke verdiensten als argument zou inbrengen maak ik me schuldig aan de drogreden ad hominem. Die zou ik graag willen vermijden en weet zeker dat dat ook zo ziet.

     1.   

      quote
      Lao Tse 3 minuten ago Beantwoorden
      Als ik mijn persoonlijke verdiensten als argument zou inbrengen maak ik me schuldig aan de drogreden ad hominem. Die zou ik graag willen vermijden en weet zeker dat dat ook zo ziet.
      end

      persoonlijke verdiensten ? :) :) :)

      pas op dat u zich niet verslikt in uw onbegrensde arrogantie

     2.   

      Voor mijn persoonlijke tekortkomingen geldt hetzelfde.

     3.   

      Binnenkort weer een nieuwe naam, pisvlek, blaaskaak en vette speklap.

   2.   

    O ja, de racist troefkaart, het heeft geen zak te maken met het onderwerp, maar toch heb je je Simons ding weer uit je onderbuik gehaald.

 4.   

  Wat een grote lul, die vent! Zo’n onbeschofte stresskip is totaal ongeschikt voor die baan!

 5.   

  Gewoon met de eerste de beste groep gelukszoekers meegeven, die het land worden uitgezet.
  Oh wacht ff, die worden het land niet uitgezet, heeft deze chauffeur mazzel.

  1.   

   Die moeten ze overplaatsen naar Ter Apel, dan kan hij de hele dag kansparels vervoeren.
   Dat figuur is uitermate geschikt om privéchauffeur van gajes te worden. Qua niveau en gedrag, zullen ze prima bij elkaar passen.

 6.   

  Deze man is totaal ongeschikt om dit werk te doen. Goede reclame voor zijn werkgever. Bij mij was deze man klaar geweest en linea recta de deur uitgezet. Dienstverlening is een vak die je alleen kan uitvoeren wanneer je hart bij de doelgroep ligt. Dit respectloze gedrag is gewoonweg idioot!

  1.   

   @Tguard. Zo denk ik ook.

 7.   

  Sommigen kunnen door zich niet aan afspraken te houden (tijden) de boel flink ophouden. Moeten nog van 14 hoog komen.

 8.   

  Het gaat wel heel errug langzaam. Had mevrouw zich niet beter met een rolstoel kunnen verplaatsen? Reken maar dat de chauffeur onder enorme werkdruk staat. De klanten na deze rit hangen al aan de telefoon waar hij blijft. Neemt niet weg dat dit gedrag niet kan

  1.   

   Voeg hier aan toe dat er doorgaans ook geen materiele of personele buffer aanwezig is om kinken in de kabel zoals tijdverlies oplopen doordat de passagier zoals in dit geval (te) kreupel is.

 9.   

  Wat een vreselijk verhaal. Potentieel chauffeurs van taxibussen moeten goed ondervraagd worden voordat zij aangenomen worden. Als zij geen begrip en respect hebben voor invaliden, dan moet de ban naar iemand anders gaan. Gelukkig kreeg die invalide vrouw hulp van de supermarkt personeel. Enkele maanden geleden kreeg ik hulp van de winkel personeel toen ik een astma aanval kreeg, terwijl achter in de winkel ze bezig waren brood te bakken, en al de voordeuren dicht waren, wegens slechte weer.

  1.   

   Nu bent u de wachtende passagier. Afgesproken 20.00 uur. Om 20.30 uur nog geen vervoer. U gaat bellen uiteraard en krijgt te horen nog 20 minuten geduld te hebben. Taxi is onderweg.
   Het verhaal heeft 2 kanten, @Rosa. Ik zou die baan voor geen goud willen. Je bent een speelbal.

 10.   

  Eind van het verhaal is: Het taxibedrijf heeft zijn excuus aangeboden en de lulhannes van een chauffeur is ontslagen, dus toch nog wel gerechtigheid.

 11.   

  This een beetje zoals de Nederlandse regering al jaren met zijn onderdanen omgaat.. Muil houden en door rennen.

 12.   

  Dit is fake, hoeveel sufferds trappen er in ? Het Ajax jongetje, Jiskefet, Papa kan wel janken…

 13.   

  Drie decennia lang ” alles moet kunnen, gedogen, ikke ikke, gezag ondermijnen, etc,”.
  Ja, dat brengt dit soort figuren op.
  En nu het ERGE:
  genoemde punten worden ondersteund, gepromoot door het linkse zakkenvullende Hilversum!

 14.   

  Die lul is dus ontslagen. Wellicht zal die bij de NPO ergens aan tafel kunnen aanschuiven om z i j n verhaal te doen. Want n u is hij slachtoffer, hé.

  En hoe zou hij zich gedragen in het verkeer? Moet er niet aan denken! Zo’n gesjeesde achter het stuur.

  En ja, hij had de centrale moeten bellen dat hij vertraging op zou lopen, van zo’n vijf minuten ….

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!