Video! Avondje anti-Trump spinnen bij Pauw, met schoonzoon van Democratenleider Nancy Pelosi

NPO-actualiteitenrubriek Pauw heeft zich gisteravond weer eens niet van z’n meest objectieve kant laten zien. Het ging de politieke situatie in de Verenigde Staten bespreken… met een uitgesproken Democraat, die er geen geheim van maakte een hardvochtige hekel aan Trump te hebben. Niet zo gek ook, want de gast was letterlijk de schoonzoon van de Democratische voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi.

Dat de meeste Nederlanders geen uitgesproken fan zijn van Donald Trump, staat als een paal boven water. De man stelt bondgenootschappen op de proef, roept op tot het verbreken van samenwerkingsbijeenkomsten en heeft een nogal… bijzondere kijk op het verschijnsel huwelijkse trouw. Om over muren, Mexicanen en Mueller nog maar te zwijgen.

Maar alhoewel de Nederlandse burger onbeschaamd anti-Trump mag zijn, zijn er voor de media natuurlijk hogere standaarden. Daar mag niet aan persoonsverheerlijking of keiharde demonisering gedaan worden. Zeker actualiteitenrubrieken moeten een afgewogen beeld geven.

Dus wat deed Pauw gisteren? Ze nodigden zonder tegengast de schoonzoon uit van Nancy Pelosi, momenteel de hoogstgeplaatste Democraat. Deze Michiel Vos begon vervolgens de hele avond Trump verwijten te maken, terwijl de Democraten uiteraard helemaal niets verkeerd konden doen. Dat is natuurlijk het goed recht van meneer Vos, maar bij Pauw hadden ze echt beter moeten weten. Een béétje meer afgewogen en een béétje meer het-mes-snijdt-aan-twee-kanten had de bestbekeken talkshow van Nederland absoluut niet misstaan. Want zoals het nu was, was het de grote Democratenspinshow. En Nederland verdient beter dan dat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. lIN-T

  Damn wat een valse, hypocriete, schijnheilige ratten daar bij de Nederlandse propaganda omroep.

  Ik kijk daar niet naar, vooral niet naar die achterlijke Nederlandse praatprogramma’s met die suffe bners.
  Zouden meer mensen moeten doen, je wordt vals voorgelicht met hun sneaky politieke agenda’s.

 2. tonna

  Waarom wordt de schoonzoon van Trump niet uitgenodigd door Pauw?
  Lijkt mij een veel interessanter gesprek te kunnen worden,om meer te ontdekken van trump’s ideeën,drijfveren en info te krijgen die eens niet uit de context is gehaald of politiek is gekleurd door de Donald Trump verafschuwende linkse media.

  1. Seneca

   de schoonzoon van Trump spreekt geen Nederlands en daar het gebrek van de Engelse taal bij Pauw een rol van belang is, wordt de Nederlander Vos uitgenodigd. bovendien past diens sympathie voor Pelosi (hij zal wel moeten anders mag hij niet het bed met zijn vrouw delen) naadloos bij de Trump hetze bij de Nedrlande Publieke Omroep.

 3. santiago

  Belachelijke vertoning weer bij pauw. Trump gaat fantastisch. De Brexit is geregeld met steun van de USA.
  Snel voor ons ook de Nexit. Ons land weer terug en ons geld weer voor onze eigen mensen. Fatsoenlijk onderwijs, zorg en pensioenen.

  1. F.C. Labrouste

   De opstelling van Trump terzake de Brexit is ronduit vijandig jegens Europa.
   Amerika is in toenemende mate geen bondgenoot meer.

   1. santiago

    Labrouste. Lees nu zelf je stukje nog eens terug.
    Schaam je diep voor wat je beweert. Ik doe het niet vaak maar wil nu toch wel even kwijt dat ik je een enorme onbeschofte hufter vind. Hoe durf je.

   2. tonna

    @F.C. Labrouste
    Waarom is het promoten van een Brexit vijandig?
    Het idealiseren en promoten van de EU is een vijandige houding jegens ALLE lidstaten,deze organisatie is een politiek door de strot gedrukte economisch/sociale miskleun!
    Brexit,Nexit dus!

    1. F.C. Labrouste

     Omdat de Brexit zeer schadelijk is voor ons en Trump hoopt ermee onze handelsbelangen te schaden.

     1. Sealgaire

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     2. santiago

      Hou toch eens je grote mond man. Ondankbare onbeschofte flikker en stop met het napraten van al die knuppels die in opdracht Trump moeten neerhalen. De EU maffia schijt in hun broek dat ze de macht en hun geld kwijtraken.
      Trump is een wereldgozer voor het volk en dat blijkt uit alles. Hij wordt met een grote overmacht voor een tweede termijn gekozen en daarna is Ivanka er klaar voor. Wen er maar vast aan.

    2. Meriadoc Brandebok

     Een nodeal Brexit heeft enorme nadelige economische gevolgen voor het continent en Groot-Brittannië. Trump ziet kennelijk graag dat Europese landen schade ondervinden aan de Brexit. Met andere woorden: hij naait je waar je bijstaat. Sommige mensen vinden Trump zo’n geweldige vent dat ze het niet erg vinden om door hem te worden genaaid.

     1. Sealgaire

      Kan het nog dommer Guusje? Het is natuurlijk volslagen idioot, dat jij een waardeoordeel, denkt te moeten geven. Kijk liever in je eigen gierput. Stront zat te vinden.

   3. ZiggyStardust

    F.c. Noppen. Misschien zou het voor de relatie tussen Europese landen en de VS een goede zaak zijn als de Europese landen zich eens aan de afgesproken NAVO bijdrage van 2% gingen houden. De VS betalen nu voor onze veiligheid en dat geld zouden ze daar ook liever besteden aan gezondheidszorg en onderwijs. Het is dus de nalatigheid van de Europese landen die de relatie met de VS onder druk zet.

    1. tonna

     @Ziggy
     ++++++

    2. I.W.A.B

     Ik vind ook dat Nederland zich moet houden
     Aan die 2% en moet meteen die oude Amerikaanse patriotten raketten
     Vervangen door de Russische S400

    3. Meriadoc Brandebok

     Canada en Turkije houden zich niet aan de twee procent en Griekenland en Polen wel. Frankrijk kruipt langzaam naar de streep.

     Trump breekt met een jarenlange traditie van de Amerikanen om de Europese samenwerking te steunen en aan te moedigen. Sterker nog: de Verenigde Staten hebben vlak na de Tweede Wereldoorlog een grote rol gespeeld in de totstandkoming van de Europese samenwerking.

     Door een nodeal Brexit te bepleiten moeit Trump zich in de aangelegenheden van een ander land (het parlement heeft de nodeal Brexit afgewezen), stelt zich vijandig op tegen de Europese Unie en meent hij dat de Europese Unie een economische schade van de Brexit mag ondervinden.

     Trump ondermijnt de Europese lidstaten.

     1. Sealgaire

      Kan het nog dommer Guusje? Het is natuurlijk volslagen idioot, dat jij een waardeoordeel, denkt te moeten geven. Kijk liever in je eigen gierput. Stront zat te vinden.

     2. ZiggyStardust

      Terecht dat Trump zegt: genoeg is genoeg. Er zijn harde afspraken gemaakt over een datum waarop landen aan de 2% moeten voldoen. En die afspraak gaat weer niet nagekomen worden. Daarbij de hoge importtarieven op Amerikaanse auto’s in Europa, maar Europese auto’s in de VS nauwelijks. De VS laten zich al te lang als pinautomaat gebruiken.

     3. Meriadoc Brandebok

      Nou goed, laten we dan zeggen dat zijn oproep tot een nodeal Brexit, en het moeien in de interne aangelegenheden van Groot-Brittannië, samenhangt met Trumps standpunt over de bijdrage aan de NAVO. Wat schiet de NAVO dan in ’s hemelsnaam op met een verslechterde economische positie van Groot-Brittannië en de Europese lidstaten? Welk belang binnen de NAVO is ermee gediend als Groot-Brittannië en haar bondgenoten uit elkaar worden gespeeld in plaats van dat zij economisch meer verweven blijven?

      Kun je me dat uitleggen?

      Kom op, Ziggy, ben je echt zo naïef? Nederland heeft veel te verliezen bij een nodeal Brexit en zo’n beetje iedereen staat hier de oproep van Trump te verdedigen. Een bizarre situatie.

     4. Sealgaire

      Kan het nog dommer Guusje? Kijk liever in je eigen gierput. Stront zat te vinden.

   4. Roughwood

    Hahahaha! Hoe tragikomisch deze digitale scheet van reaguurder Broekhoest.

   5. Cycle25

    Wat een bullshit, je woont nog veilig achter de geraniums dankzij Amerika, en dat zal een andere president echt niet veranderen. Maar de haat jegens Trump neemt hysterische vormen aan, hij is goed voor zijn land en als het goed gaat met Amerika is dat vervelend voor socialistisch links en daarom een vijand aan het worden.

    1. Meriadoc Brandebok

     Ben je bekend met de oproep van Trump tot het bewerkstelligen van een nodeal Brexit?

     Ben je bekend met de gevolgen die een nodeal Brexit heeft voor Nederlandse en Britse economie?

     Waarom neem je het nu nog op voor Trump? En waarom mag Trump zich in de Britse aangelegenheden bemoeien?

     1. Cycle25

      Omdat protectionisme helemaal zo slecht nog niet is, zeker qua milieu zou links dit moeten ambiëren.

      En al eerder heb ik al gemeld dat ’t VK en Amerika een dik pact gaan afsluiten, zij zijn klaar met de EU. Brussel wil de dienst uitmaken, inclusief ons een oorlog met Rusland infrommelen. Daar heeft rechts Amerika geen zin in, net zo min dat Trump destijds een faliekant tegenstander was van 2e Golfoorlog.

     2. Meriadoc Brandebok

      Een nodeal Brexit heeft onvermijdelijk *negatieve gevolgen* voor de Nederlandse economie en dat geldt overigens ook voor de Britse, wiens grootste handelspartner de Europese Unie betreft.

      Nederlandse Trump-supporters zouden tweemaal moeten nadenken voor ze zich achter deze oproep scharen. Trump bepleit iets dat in het nadeel is van Nederland. En ook in het nadeel van de Europese Unie: hij gedraagt zich, zosls deheer Labrouste terecht stelt, in toenemende mate vijandig ten opzichte van de Europese samenwerking. Dan houdt het ook een keer op.

     3. Cycle25

      Jaja, vijandig, Trump is Europa spuugzat na talloze beledigingen van staatshoofden afgelopen jaren, en een exit NAVO voor ’t einde van 2019 zou mij niet verbazen. De verwende paupers uit de EU zullen nog ff achter de oren krabben zodra Trump groen licht geeft om alle troepen uit de EU te halen.

      Hij heeft het al eerder gezegd, en je weet…het is een man van doen.

     4. Meriadoc Brandebok

      Het is duidelijk dat Trump-supporters niet voor rede vatbaar zijn: inmiddels steunen zij de president als deze iets bepleit dat rechtstreeks tegen het Nederlands belang ingaat. De bewondering/adoratie voor Trump is groter dan trots op het Nederland. Zolang Nederland deel uitmaakt van de EU is elke aanval van Trump op de EU een aanval op Nederland.

      Want reken maar dat Nederland, wiens tweede handelspartner het Verenigd Koninkrijk is, een nodeal Brexit keihard gaat voelen.

      De NAVO staat hier verder los van.

     5. Cycle25

      @ Meriadoc Brandebok,

      Niet trots op Nederland ? Uit welke duim zuig je dit ? Voorlopig heb ik m’n land gediend bij de Kon Marine tijdens de koude oorlog, kun jij dat zeggen linkse safe-space geranium ?

      Bel de VN zou ik zeggen, help !

     6. F.C. Labrouste

      “heb ik m’n land gediend bij de Kon Marine tijdens de koude oorlog”

      En laat me raden: je hebt nu Putin een stuk hoger zitten dan onze eigen democratische gekozen bestuurders.

     7. Meriadoc Brandebok

      Welnee, Cycle, want als je enige trots op Nederland had, had je samen met mij de oproep van Trump tot een nodeal Brexit keihard afgewezen. Jouw adoratie voor een buitenlands staatshoofd gaat boven het streven naar het belang van Nederland. Dat is het probleem.

  2. Lee

   Trump gaat fantastisch???? Ben benieuwd of u dat nog steeds vindt als we straks in een recessie terecht komen vanwege de handelsoorlog die Trump meent te moeten voeren.
   En Nexit??? Wanneer we dat zouden doen dan kost dat zoveel geld dat er dan helemaal
   geen geld meer over is voor onderwijs, zorg en pensioenen.

 4. Beukman

  @Tim timt:
  Daar mag niet aan persoonsverheerlijking of keiharde demonisering gedaan worden.

  Die Tim! Wat we uitgerekend te zien krijgen is een filmpje waarin Pelosi, een tgegenstander van Trump wordt gedemoniseerd met gemanipuleerd beeld- en geluidmateriaal. Pelosi’s schoonzoon, een Nederlander, komt dat uitleggen.

  Tim, een praatprogramma is geen nieuwsprogramma hoor. Pauw mag helemaal zelf weten wie hij uitnodigt, en alleen iemand die een gigantische berg politieke correctheid op zijn hoofd heeft, vindt dat Jeroen bij ieder item een voor- en een tegenstander moet uitnodigen.

  1. santiago

   Pauw mag zelf weten wie hij uitnodigt. Pauw krijgt een strak script mee en wijkt daar geen komma of punt vanaf.
   Pauw heeft de stront tot voorbij de ellebogen zitten. Een trekpop van de npo elite. Walgelijk meelopertje. Voor hem 10 anderen. Gewoon een farizeeër dus.

   1. Beukman

    Welnee @Santiago. Pauw is een trekpop van Baudet. Tijdens dat recente debat heeft hij Thierry de grootst mogelijk onzin laten zeggen zonder in te grijpen.

  2. Ritter

   Beukman

   Twee jaar lang hebben deze media gemanipuleerde video’s en complot theorieën (Trump zou met de Russen hebben samengewerkt) over Trump verspreid. En dat blijft maar doorgaan.

   Maar dat is kennelijk wel leuk. Alles om Trump negatief in het nieuws te zetten.

   Maar als Trump zijn politieke tegenstanders bekritiseerd is dat kennelijk taboe voor de media. Dan liegt Trump volgens deze media en word hij bekritiseerd door deze media.

   1. Beukman

    @Ritter
    Bewezen is dat de Russen zich hebben gemengd in de Americaanse verkiezingen.
    Logisch dat dus moest worden onderzocht of Trump met hen had samengewerkt.
    Mueller heeft daar geen harde bewijzen voor gevonden, al heeft hij evenmin kunnen aantonen dat Trump brandschoon is. Daarmee is de kous af.

    Dit item van Pauw gaat echter over iets heel anders: het gaat niet over Russen en niet over verkiezingen, maar over pogingen van Trump-aanhangers om de schoonmoeder van Michiel Vos zwart te maken door te suggereren dat ze dronken was.

    Ik concludeer dat jij kennelijk zó lichtgeraakt bent, dat je zelfs hierin een onterechte aanval op Trump ziet.

  3. Sealgaire

   Beuklul op de bejaarde hangplek, verzint z’n eigen waarheid en berijdt de pisvlek.

   1. I.W.A.B

    @Sealgaire
    Heb je de ziekte van Tourette ?
    Bijna alle woorden die schrijft bestaan uit scheldwoorden
    Of heb je gewoon last van verbale diarree?

 5. victus

  Daar zit je dan, doodsbang voor je ouwe schoonmoer.

  1. santiago

   Helemaal juist.++++

 6. Piet51

  “Deze Michiel Vos begon vervolgens de hele avond Trump verwijten te maken.”???
  Ik heb het hele programma gezien. Die “hele avond” duurde ongeveer 10 minuten en was voor een deel gevuld met feitelijke voorbeelden van de manipulaties uit het Trump-kamp om tegenstanders, zoals Pelosi, in een kwaad daglicht te plaatsen. Ik hoop op meer van dergelijke uitzendingen.

  1. tonna

   @Piet
   ” feitelijke voorbeelden”
   Nee Piet,die persoon vertelde gewoon een verhaal aangevuld met weerlegbare `bewijsvoering`,álles in de huidige media kan naar wens gemanipuleerd worden in deze digitale eeuw!
   Niet goedgelovig worden piet!

   1. Piet51

    @tonna
    Je hebt gelijk, alles kan worden gemanipuleerd en we moeten niet te goedgelovig worden. Maar dat geldt voor alle partijen, ook voor info afkomstig van Trump. En helaas voor hem, heeft hij wel vaak de schijn tegen. Kijk alleen al naar de gedocumenteerde leugens van hem. Van al die leugens wordt het tegendeel door feiten onderbouwd.
    Ik heb heel veel meer vertrouwen in de Trump-kritische pers, maar blijf wel waakzaam.

  2. Ritter

   @Piet51

   Sinds de verkiezing van Trump proberen Democraten( en hun vriendjes in de media!) Trump in een kwaad daglicht te stellen.

   Kortom, de gevestigde media zijn de spreekbuis van de Democraten en hun propaganda machine.

   Iedere dag proberen deze media Trump te ondermijnen door het verspreidden van roddels ,complot theorieën en leugens over Trump.

   1. Piet51

    @Ritter
    Je hebt helemaal gelijk, want dat is vaak de stijl van politiek bedrijven. Moet je bijvoorbeeld Trump eens tekeer horen gaan tegen Hillary Clinton, Obama, de burgemeester van Londen en heel veel anderen. Een gelukkig voor Trump, heeft hij ook een hem goed gezind deel van de pers.

 7. Michael

  Ach ach, ik hoop dat je traantjes weer droog zijn Tim. Was een betere titel van dit stukje niet “ochtendje anti-NPO spinnen op DDS”?

  Een paar weken geleden nog een volledig rechtse uitzending met Rutte en jullie Grote Leider Baudet. Toen was je toch ook niet aan het huilen over “waar is de linkse invalshoek in deze?”

 8. Ritter

  De gevestigde media gedragen zich als anti-Trump activisten……………niet als journalisten die hoor en wederhoor toepassen.

  Het nieuws wat wij hier krijgen over Trump komt voornamelijk van zenders als CNN, MSNBC , de NYT en Wapo. Allemaal media die centra zijn van anti-Trump activisme.

  Daarom moet men het nieuws over Trump van deze media met een zeer grote korrel zout nemen.

  Een voorbeeld van deze media bias.

  Twee jaar lang hebben deze media de complot theorie gepromoot dat Trump met de Russen zou hebben samengewerkt. Dat blijkt dus complete onzin te zijn. Na grondig onderzoek is daarvoor geen enkel bewijs gevonden.

  En zo gaat het maar door met deze zeer gekleurde (negatieve) verslaggeving over Trump.

 9. Michael

  Het is een zielige vertoning. Je zou, als Tim zijnde, inhoudelijk de kritiek van Vos kunnen weerleggen oid. De discussie aangaan. Maar nee hoor, je gaat alleen maar emmers traantjes laten omdát er überhaupt kritiek is.

  Jullie willen graag links verwijten van zielig doen en slachtofferschap, maar ik zou maar eens goed in de spiegel kijken als ik jou was.

 10. Heinz

  Trump kan mijn held worden wanneer hij in Rusland Poetin gaat vertellen wat hij daar graag veranderd zou willen zien.Of het bolle vrindje uit Noord Korea eens bij de hand neemt, een eindje gaat wandelen en hem ondertussen vermanend toespreekt. Maar nee, inzake de Brexit accepteert men liever zijn onbeschaamheid om zich daarmee te bemoeien.

  1. Sealgaire

   Blablabla Zouaaf

  2. cmsuijkerbuijk

   @Heinz
   Waarom mocht Obama zich wél bemoeien met Brexit? (En bovendien ook nog dreigementen uiten?)

   1. Heinz

    Wat ik ervan weet waren het geen dreigementen, slechts een welgemeende boodschap dat een ‘leave’ de Britten achteraan in de rij zou plaatsen. Obama is hiermee een visionair. Vandaar dat de Britten allerlei pogingen doen om zoveel mogelijk te redden van het voordelige lidmaatschap van de EU en aansturen op een remain. Uiteindelijk zijn ze niet gek!

    1. Sealgaire

     Blablabla Zouaaf

     1. Aaldering

      Bent u niet in staat om meer te produceren dan dit kleutergebabbel @Sealgaire ?

  3. santiago

   Neem maar van mij aan dat Trump dat allang gedaan heeft . Die Kim durft nog niet met een doosje lucifers op zak de straat op.

 11. AS210854

  Laten de journalisten zich maar eens zo inspannen bij de EU top, als ze bij Trumph doen. Kijken wat daar uitkomt. Zeker is dat bij de Europese bevolking de ogen open gaan.

 12. Kapitein Haddock

  Het wordt tijd dat VARA reclame geld gaat betalen.
  Gisteravond onvervalste linkse propaganda!
  En Slob?, (Lid van de inmiddels zeer linkse CU)
  vindt het allemaal goed! 40 Miljoen extra op de 700 Miljoen die ze al krijgen!
  Het “gepeupel en klootjesvolk” moet en zal geindoctrineerd worden.
  De onzichtbare dictatuur, op Ministeries, van Groen-Links heeft de touwtjes stevig in handen.
  En Pauw? Mag weer een spreekbeurtje doen bij een of ander ondermijnende linkse club, a 10.000 Euro. NIET PER MAAND, maar voor een avondje.
  Zo doen wij, socialisten dat!

 13. Cycle25

  Nancy heeft overeenkomsten met die andere vermogende narcist Macron, beide hebben een partner die 23/24 jaar ouder is. Pelosi komt uit een schatrijke familie, en net zoals Clinton denkt ze dat ze Amerika eventjes in haar “tas” heeft. Het is zo’n cliché, democraten die denken dat ze de wereld eventjes kunnen hervormen met propaganda bureau’s vol linkse onzin, hier en daar een Bilderbergje, en het 24/7 gedemoniseer op rechts. Heb volop gelachen hoe Trump haar beruchte filmpje ventileerde op sociaal media, want als ze onder druk komt te staan begint dit mens akelig te stotteren als een demente tante die er niet meer uit komt.

  1. Piet51

   @Cycle25
   Ik krijg niet de indruk dat je je serieus hebt verdiept in de achtergrond van Nancy Pelosi. Je gilt maar wat in het rond, blijkbaar in de hoop, dat er iemand is die dit serieus neemt. Ze hoort wel tot één van de machtigste vrouwen op aarde, of je dat nu wel of niet leuk vindt. Als Trump en aanhangers van rechts niets beters weten te doen dan haar belachelijk maken, heeft ze voorlopig nog niet veel te vrezen.

   1. Bosche draak

    Als dit gezever voor weerwoord moet doorgaan, dan geef ik Cycle25 het voordeel van de twijfel.

    1. Piet51

     Ik vind twijfel aan rechtse uitingen bij DDS al pure winst, zelfs als die het voordeel krijgen.

     1. edoc431

      Fijn bij Joop gaan spelen dan swamjannus daaaaaaaaaag

     2. Cycle25

      @ edoc431

      Daar krijgen ze de ruimte niet, Jole bepaalt met zijn zure moderators wat je kan plaatsen. Alleen progressief geleuter past door z’n straatje.

    2. Cycle25

     @ Bosche draak,

     Het linkse spectrum kan niet tegen kritiek, accepteert geen kritiek, en gooit alles op onwetendheid zodra gevoelige snaren geraakt worden. Je krijgt automatisch een politieke correctie, want alles wat anders klinkt hoort bij ’t rijtje : xenofobie, racisme, fascisme en nog meer bruinhemden onzin.

     En als het aan links ligt, krijgt rechts zelfs een censuurslot en willen ze deze groep buiten de maatschappij stoten. Het is niet meer verdeel en heers, nee..het is verdeel en negeer.

   2. Aaldering

    @Piet51,..Nee, dan Trump, die heeft met zijn visie op de vrije wereldhandel veel “rust” gebracht. Om maar iets te noemen.

   3. Cycle25

    Het zal mij een biet wezen wie de machtigste vrouw op aarde is, maar democraten schijnen dit te koesteren. Neem de fun vooral serieus, op een zere tenen stappen kunnen de tere zieltjes niet verdragen.

    1. Cycle25

     herstel, op zere tenen..

   4. edoc431

    Ze heeft geen reet te vertellen jandoedel of heeft ze ook een sleutel van het atoom koffertje .hahahahaahah

  2. Lee

   Heb met verbazing deze argumentatie gelezen. Ten eerste de schatrijke familie.
   De vader van Trump had een vermogen opgebpuwd.
   Dan het verschil in leeftijd met de echtgenoot. Het verschil in leeftijd van Trump en zijn echtgenote is 21 jaar ( niet dat leeftijdsverschil iets te maken heeft met de geloofwaardigheid van iemand).
   Het gedemoniseer op rechts??? Trump doet niet anders dan het demoniseren van de pers wanneer ze iets schrijven dat hem niet zint en wat doet u nu met links???
   Het beruchte filmpje: daarvan is gebleken dat die is gemanipuleerd waardoor het lijkt alsof ze niet uit haar woorden komt. Op het echte filmpje praat ze heel normaal.
   Wat u in uw verhaal vergeet zijn al de leugens die Trump verteld.
   De laatste over Meghan Markle die hij NIET nasty genoemd zou hebben.

   1. Cycle25

    Causaliteit, als media een zittende president 2 jaar lang uitmaakt voor verrader en Russische spion mag de beste man best wel z’n tanden laten zien.

    We gaan het proces rustig afwachten, en kijken wat Durham en Barr te melden heeft. Iets met collusion in reverse kan in je vertellen, met als toetje dat Hillary wellicht in een oranje pak op vakantie gaat naar tralieland.

  3. Lee

   Heb met verbazing de argumenten van Cycle 25 gelezen.
   Trump scheelt 21 jaar met zijn vrouw ( niet dat dat er ook maar iets toe doet)
   De vader van Trump had een vermogen opgebouwd.
   Het demoniseren van rechts???? Trump demoniseert constant de pers wanneer er over hem iets gezegd wordt dat hem niet bevalt. Wart doet u nu bovendien met links???
   Het filmpje waar u het over heeft was gemanipuleerd waardoor het lijk of ze stotterend
   spreek. Op het werkelijke filmpje praat ze heel normaal zonder haperingen.
   En dan hebben we het nog niet eens over alle leugens die Trump verteld.
   De laatste: hij had Meghan Markle niet NASTY genoemd. Op de opname toch duidelijk te horen.

   1. ManusR

    Trump heeft gezegd voordat hij president werd dat hij zich zal onthouden van politieke correctheid. Hij heeft zijn woord gehouden, klasse van hem.

 14. Goudvink

  Hebben linkse mensen geen recht op nieuws.
  Of moeten we allemaal alleen naar de telegraaf en dds lezen

  1. F.C. Labrouste

   De functie van DDS is het bestuderen van andersdenkenden om daar vervolgens schande van te spreken. In die strategie is alles wat links staat van PVV en FvD ‘knetterlinks’.

 15. nienke

  Wat een akelige ratelende mafkees is dit, de democraten hebben het verlies nog steeds niet geaccepteerd.
  Dag in dag uit proberen ze hem weg te zetten als een gek en Pauw en z’n linkse vriendjes lusten hier wel pap van.
  Schandalig.

  1. Cycle25

   @ nienke,

   Klopt, de democraten zitten nog steeds in een “2016” fase, juist het Mueller rapport had het tegendeel moeten bewijzen. Deze faliekante tegenstander van Trump was het laatste redmiddel, totdat ze niets konden vinden. Daar maakte Mueller handig gebruik van om z’n laatste gif nog eens op Trump los te laten, en van collusion obstruction te maken.

   Het Mueller team was Clinton gekleurd, en zelfs met deze Trump haters lukte het niet om collusion te vinden. Dan blijft obstruction over, en als dat niet helpt overstappen naar z’n vermogen. Democraten willen kostte wat het kost Trump uit de Amerikaanse geschiedenis schoppen, helaas zal dat niet zonder slag of stoot gaan.

 16. fanof43

  Ja, het was tenenkrommend. Vreselijk!

 17. james

  Wat een met zich zelf ingenomen manneke.Volgens mij krijgt hij een spontaan orgasme van zijn eigen domme links gelul.

 18. ManusR

  Nou, wees maar trots dat je zo’ n democratisch gedrocht als schoonmoeder hebt, liever vrijgezel dan dit te moeten toelaten in je huis.

 19. Piet51

  Inderdaad interessant gisteravond met Michiel Vos, maar dan bij Jinek. Het ging ibderdaad over Trump en enkele anderen, maar naar aanleiding van de misdragingen vanr Jeffrey Epstein, die vanwege bezit van kinderporno en misbruik van kinderen zo maar 45 jaar achter de tralies zou kunnen verdwijnen. Zulke straffen worden tegenwoordig ook in Amerika aan dergelijke rijke mensen gegeven als ze zich maar voldoende misdragen. Maar veel interessanter was, wat je tussen de zinnen door kon horen. Jinek noch Vos legden het er duimendik bovenop. Maar het lijkt erg onwaarschijnlijk dat min of meer vaste bezoekers als Trump, Clinton, Prins Andrew, en Stacey van zijn huizen, vliegtuigen en buitenlandse trips geen weet hadden van zijn escapades of misschien zelfs wel deelnemers waren. Clinton ontkent, maar staat op bezoekerslijsten en Trump prijst Epstein zelfs voor zijn voorliefde voor jonge vrouwen. Epstein was al eens eerder veroordeeld voor misbruik. Het is niet zo moeilijk te voorspellen, dat hierover binnenkort weer een massa tweets verzonden zullen (moeten) worden.

  1. Lao Tse

   “Maar het lijkt erg onwaarschijnlijk dat min of meer vaste bezoekers als Trump, Clinton, Prins Andrew, en Stacey van zijn huizen, vliegtuigen en buitenlandse trips geen weet hadden van zijn escapades of misschien zelfs wel deelnemers waren. Clinton ontkent, maar staat op bezoekerslijsten en Trump prijst Epstein zelfs voor zijn voorliefde voor jonge vrouwen.”

   Precies en bondig verwoord.

 20. janderuijter

  Over Michiel Vos: hij is de schoonzoon van Nancy Pelosi, de ‘speaker of the United States House of Representatives’ die in januari 2019 er zo zeker van was dat zij de speaker zou worden ondanks dat een groot aantal democraten, de meerderheid zelfs, een jongere speaker wilden. Hoe bereikte Pelosi haar doel? Door haar tegenstanders om te kopen en te bedreigen. Bedreigen met het einde van hun carriere als ze niet voor haar stemden en hen plaatsen in belangrijke commissies voorspiegelen als zij hun stem op haar uitbrachten. Pelosi blijkt de machtigste vrouw in Amerika’s politieke wereld en een van de rijkste. Geld uitdelen en afpersen zijn haar methoden. Een walgelijk mens en Michiel Vos maar lekker meebabbelen;de man is veel te veel op de televisie en doet net alsof hij er toe doet, of hij belangrijk is. Hij is lid van een walgelijke familie en met al zijn kritiek op Trump kan ik alleen maar zeggen: “look who’se talking”! De hele familie Pelosi is geen haar beter als Trump, ze overtreffen hem 100 procent als het op corruptie en liegen aankomt! En wat heeft Michiel Vos gedaan en bereikt om zoveel kritiek op Trump te hebben. Michiel Vos is een niksnut, een niemandalletje die handig met een rijke vrouw is getrouwd, een kwal. Pauw moet de man niet eens uitnodigen.

 21. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Cycle25!!!! EU knuffelaars die sferen dat de EU een enorme betekenis is voor Nederland en dat het garant staat voor nooit meer oorlog – wat overigens een illusie is garantie heb je nooit- de vijand zal nooit en te nimmer onderscheid maken als het op een oorlog aan komt EU land of niet het land wordt toch wel aangevallen. Eurofielen zijn niet trots op Nederland sterker die hebben helemaal niets met Nederland. Engelsen die voor de brexit hebben gekozen DIE!!! zijn trots op Engeland. als je toe treed tot de EU ben je je vrijheid kwijt. En ja Nienke de democraten hebben de kater van de verkiezingsnederlaag nog steeds niet verwerkt – duurt bijna al 3 jaar, de langst durende kater ooit. En van objectiviteit is bij die NPO ‘talkshows’ in het geheel geen sprake, Jan Roos en Geert Dales hebben het Eva Jinek wel even onder de neus gewreven maar het is niet veranderd. Gewoon negeren die linkse rotzooi, let wel er zit een knop op je TV, die helpt je zo uit de puree, druk hem in en ga maar mee de bloemen buiten zetten : Temptation Island.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.