Video! DENK-engnek Öztürk weigert bij microfoon Tweede Kamer te vertrekken, scheldt Kamervoorzitter Arib verrot

vlcsnap-2019-06-06-13h47m32s732
Foto: Selçuk Öztürk maakt ruzie. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Het is weer eens raak met DENK-straatvechter Selçuk Öztürk, die maar niet lijkt te begrijpen dat de Tweede Kamer geen arena is voor kooigevechten. Hij beschimpt andere Kamerleden door ze in verband te brengen met terroristische organisaties, en weigert te vertrekken bij het spreekgestoelte van het parlement. Ondertussen kaffert hij Kamervoorzitter Khadija Arib uit en staat hij krokodillentranen te huilen.

De Tweede Kamer veranderde vanochtend weer eens in een schoolplein. Dankzij – jawel! – DENK. Die partij lijkt er maar niet in te slagen om zichzelf als een volwassene te gedragen in de plenaire zaal. Vandaag was het opnieuw raak, nadat Selçuk Öztürk het nodig vond om – volledig ongerelateerd aan het debat – een collega uit te maken voor steunpilaar van terroristen.

Het is niet voor het eerst dat Öztürk dit doet, dus Kamervoorzitter Arib was het eindelijk wel eens een keer zat. Ze viel de DENK-gorilla in de rede, en zei hem eerst maar eens met bewijs te komen en anders niet zulke zware beschuldigingen te uiten. Dat kon de ophitser natuurlijk niet, dus vanaf dat moment richtte hij z’n pijlen maar op Arib. Die maakte hem “monddood”, en zou zich inhoudelijk met de behandeling van het debat bemoeien. Allemaal lariekoek natuurlijk, maar Öztürk ging schreeuwen.

En dus besloot Arib dat het wel een keer welletjes was: Öztürk werd teruggestuurd naar z’n plaats. Dat weigerde hij, en bleef gewoon intimiderend bij het spreekgestoelte staan. Trucjes die wellicht op straat werken met rivaliserende bendes, maar in een vergaderhuis echt te gek voor woorden zijn. Dus na nog even zichzelf het alfamannetje geacht te hebben, moest hij toch de aftocht blazen. Om vervolgens uit te huilen bij Bram van Ojik van GroenLinks.

Och, zielig hoor, Selçukje. Wat is de wereld toch weer oneerlijk, hè? Ben ik met je eens hoor. Maar dat komt vooral doordat jij er rondloopt, met je grote bek en je onbeschofte manieren. Bokito is er niets bij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

33 reacties

 1.   

  Elke moslimaap wil de zilverrug nadoen in achterlijkheid die zij als fantastisch bewonderenswaardig gedrag beschouwen. Daarom komen zij ook niet verder. Na eeuwen. Na bijna 1,5 millennium.
  Nog steeds zo achterlijk dat zij die pedofiele genocidepleger bewonderen. Nog steeds zo achterlijk dat zij bang zijn voor een imaginaire geest die hen gaat straffen.
  In feite mogen we al blij zijn als zij kunnen poepen en niet direct op familieleden springen om te trouw-verkrachten maar het is natuurlijk allemaal ontzetten triest dat wij die debielen hier binnenlaten alsof we de hekken van de dierentuin openen en zeggen: hier, gratis huizen, gratis Miele en gratis verkrachten. GO!

  1.   

   @Top: Het lukt ze echter geen van allen die zilverrug goed na te doen, daar zijn moslims nog lang niet ver genoeg voor geëvolueerd en plegen ze veel te veel incest.

 2.   

  Islamitisch…
  schorriemorrie
  adderengebroed,
  boeventuig,
  gespuis,
  geteisem,
  satansgebroed,
  slangengebroed,

  Ik heb er geen woorden voor.

  1.   

   Wat dacht je van Turk. Turk, dat zegt toch wel genoeg en bovendien een moslim, die hoeven/mogen geen enkel respect te tonen voor een christenhond.

 3.   

  Dit kun je verwachten als je agressieve ongeciviliseerde wezens, die sinds de oertijd niet geëvolueerd zijn, maar wel massaal incest plegen, in ons land en politiek toelaat.
  Alleen de aller domste extreem linkse idioten kunnen en willen maar niet inzien je alleen maar problemen importeert met die agressieve ongeciviliseerde wezens.

 4.   

  Hoe lang gaan we dit soort zwakzinnige idioten toelaten als bestuurders van ons mooie Nederland. Schop dit soort rioolratten terug naar waar ze thuis horen.

 5.   

  islamitisch tuig is het, het enige wat die woestijn apen willen is de boel verstieren.
  Weg met die islamitische schooiers, rot op naar het land waar je vader vandaan komt en probeer daar eens zo’n rotzooi te trappen, ik wil wel eens zien of zij daar in de politiek ook die grote bek durven opzetten en weet haast wel zeker dat dat niet zo is.

 6.   

  Het vergelijk met een sociale Zilverrug is mijn inziens geheel misplaatst. Zo een brok asociaal hoort meer thuis in het rijtje knaagdieren zoals ratten en muizen.

  1.   

   U heeft gelijk, ik doe de zilverrug te kort, excuses.

 7.   

  Kan op steun rekenen bij zuster-partij:
  de Moslim- Groen-(s)Links!
  Bedankt Asscher voor het laten ontstaan van DENK! Goed gedaan slampamper!

 8.   

  Misbruikers van het Nederlands staatsburgerschap mogen en kunnen hier voor de Tweede Kamer worden gekozen, om daar vervolgens doodleuk de agenda van Ankara te gaan voeren. Deze Ottomaanse patjakkers zitten hier niet voor mensen die NL een warm hart toedragen. Hun minachting voor onze normen en waarden, dat zich ondermeer uit in neerbuigend gedrag richting (vooral vrouwlijke) collega’s en andersdenkenden, straalt er vanaf. Een absoluut misselijkmakende schande en dieptepunt in onze parlementaire geschiedenis!

  1.   

   Dagelijks / wekelijks worden de Erdogan preken in de Europese moskeeën verkondigd. Daarom is het heel hard nodig dat Overheidspersoneel en in de politiek alleen een NL paspoort mogen hebben. Gelukkig zijn Turken en Marokkanen verplicht hun paspoort van het ´moederland´ te behouden, dus dat wordt makkelijk.

   1.   

    Turken kunnen gewoon afstand van de Turkse nationaliteit
    Marokkanen niet

 9.   

  Haha Tim, moet DDS het hebben van bovenstaande bagger wat niet zou misstaan bij Stormfront.

  1.   

   Volgens het huisregelement krijgen ze toch een IP ban?

 10.   

  Zal me niet schamen wanneer ik deze DENK aap tegenkom en hem met varkensvet onderdompel.

  1.   

   Ach daar hebben we weer een reaguurder waar DDS trots op is.

   1.   

    Blablablabla blaaskaak en pisvlek

    1.   

     Gedenk Oldebarnevelt, gestikt in de Andijvie en Peterselie soep.

  2.   

   Toch wel kokend heet varkensvet mag ik hopen ?

 11.   

  Ik vind het helemaal te gek, dat dit Denk jongetje zijn A-sociaal en m.n. PRIMITIEF gedrag ten toon spreid, ik zal zeggen ga alstublieft door met dit SCHOFTERIG gedrag, dan kunnen wij ervan op aan, dat Denk dan NIET meer in de Nederlandse politiek zit.
  Het leuke is n.l. dat de Denk achterban zich schamen voor de Denk kamerleden en niet meer op deze partij stemmen. Kun je nagaan hoe impulsief deze kereltjes zijn, de provinciale verkiezingen (0) ZETELS en de Europese verkiezingen (0) ZETELS. De 2e kamer verkiezingen komen eraan, dus waarschijnlijk (0) zetels. Ik zou zeggen, ga door op deze weg, JULLIE ACHTERBAN GOOIT JULLIE WEL UIT DE 2E KAMER EN UIT DE POLITIEK.

  1.   

   @hansjagt
   Ik hoop dat u gelijk krijgt.

 12.   

  Deze dubbele paspoort statushouder, hoog opgeleid in de vastgoedfraude, kan beter in Turkije toeterturken gaan vertegenwoordigen.

 13.   

  De ene Turk tegen de andere Turk
  Er zijn foto’s dat Karabulut mee loopt in een pro PKK demonstratie
  Maar Ozturk moet niet lopen zeiken hij is weer een vriend
  Van de Hammas

 14.   

  Mevrouw Arib heeft al vaker aanvaringen gehad met deze DENK-hork en hem vaak genoeg gewaarschuwd en hem afgekapt maar blijkbaar helpt dat niet…
  Dus verwijderen, grote bek verwijderen, regels niet willen opvolgen vewijderen, geen respect verwijderen, aanwijzingen voorzitter niet opvolgen verwijderen!

  Onbeschofte DENK-trollen hebben met Eerste kamer en EU-parlement verkiezingen niks voor elkaar gekregen en geen enkele zetel behaald en dat is een goede zaak!
  Minder, minder, minder DENK…

 15.   

  Ik snap niet dat zij hem niet de kamer uit trapt
  Iemand die zich niet fatsoenlijk weet te gedragen en ook nog zo’n grote bek heeft die trap je er toch uit.

  1.   

   Nee je moet hem niet de kamer uit trappen dan voer je ze alleen maar..
   En geef je hem meer podium..
   De andere moeten als die Ozturk praat de kamer uitlopen kan hij
   tegen een lege kamer blaten….niemand is verplicht te blijven als iemand spreekt

 16.   

  Even laten bezinken…dus in de ‘Nederlandse’ Tweede Kamer debatteren twee Turken over Turkije en probeert een Marokkaanse dame de rust te bewaren. Alleen nog een clown en het circus is compleet. En allemaal van uw centen, dat wel.

 17.   

  Schop die Turk het land uit.

 18.   

  In het uiterste geval sancties toepassen? Waarop wachten we dan nog? Schop die haatbaarden de grens over.

  1.   

   rexm en macsjang tonen aan dat de veel Nederlanders de wet niet kennen. Dit soort domheid is meer regel dan uitzondering.

 19.   

  ANTISEMITISCH TUIG, DE WARE WOESTIJNAAP KOMT UIT DE MOUW!!!!!!!!!
  DUBBELE PASPOORTEN NOOIT REGERINGS OF OVERHEIDSFUNCTIES!!!!!!!!

  PVV EN FVD OP NAAR 76 ZETELS

 20.   

  LS…

  Wel lachen hoor met deze Crypto Ashkenazi Khazaar met een Islamitisch sausje. De infantiele reacties zijn weer zoals te verwachten…

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!