Video! DENK-treitermafkees Öztürk lacht PVV’er uit: ‘Door gebrek aan Russische inmenging 0 zetels!’

Gisteren vond in de Tweede Kamer een klein opstootje plaats bij een commissiedebat tussen DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk en PVV-parlementariër Martin Bosma. Een smalend glimlachende Öztürk kwam even z’n collega pesten met het feit dat z’n partij het slecht deed bij de verkiezingen van de afgelopen maanden. Volgens de DENK’er kwam dat, doordat de Russen ditmaal niet geïntervenieerd hebben in ons verkiezingsproces.

Het was gisteren weer eens bonje in de Tweede Kamer, ditmaal dankzij DENK-Kamerlid Selçuk Öztürk die een commissievergadering over verkiezingen moest misbruiken om de PVV even flink in de hoek te zitten. Öztürk wilde beweren dat deze partij eigenlijk vrijwel geen enkele steun geniet in Nederland. Maar de reden dat de partij in sommige verkiezingen het tóch heel erg goed doet, komt doordat de Russen zich inmengen in onze verkiezingen met een grote hoeveelheid desinformatie en andere ‘handige’ digitale trucs.

Öztürk was erg blij met zichzelf terwijl hij deze ongefundeerde claim openbaarde, waarvoor hij overig geen enkel bewijs in handen heeft.

Het kostte de altijd gevatte Martin Bosma die namens de PVV het woord voerde dan ook weinig moeite om alle beschuldigingen van tafel te vegen. Öztürk doet wel een beetje stoer over de 0 zetels van de PVV in het Europese Parlement en de gebrekkige vertegenwoordiging in de Provinciale Staten, maar DENK doet het echt niet beter. Nul Eerste Kamerzetels, en nul europarlementariërs. Dat Öztürk überhaupt nog in de Tweede Kamer zit is een gigantische genante blunder voor DENK, want het idee was eigenlijk dat de treiterpoliticus zou opschuiven naar de Eerste Kamer.

Kortom: Öztürk kan wel een toontje lager zingen met z’n ‘haha, nul zetels’-rant en z’n smalende toontje over vermeende Russische beïnvloeding van onze nationale verkiezingen ten gunste van de PVV. Of moeten we de DENK’er er soms aan herinneren welke buitenlandse overheid zich met hart en ziel inzet voor zíjn partij?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. Ritter

  Hoeveel Öztürk’s zitten er nog in de PvdA?

 2. santiago

  sws verschrikkelijk dat we dit soort turks afval in ons parlement tolereren.
  Gekozen door soortgelijk turks tuig laten wij dit in ons mooie Nederland gebeuren.

 3. Korporaal Monty

  “Öztürk doet wel een beetje stoer over de 0 zetels van de PVV in het Europese Parlement en de gebrekkige vertegenwoordiging in de Provinciale Staten, maar DENK doet het echt niet beter.”

  Dat Denk het niet goed doet en geen zetels heeft is verklaarbaar en logies.

  Maar waarom doet Wilders het de laatste tijd zo slecht?
  Hoe valt dat te verklaren?

  1. santiago

   Wat dacht je van de aktie van onze charlatan Baudet slimpo.

   1. Korporaal Monty

    Helemaal vergeten die had een veel overtuigender verhaal dan Wilders.

    Vandaar.

 4. Kretoloog

  Na de Brexit krijgt de PVV alsnog een zeteltje in het Europese Parlement.
  Denk blijft echter op 0 staan. Ofwel: Wie het laatst lacht…

 5. Ramon

  Heerlijk deze reactie van de heer Ozturk. Eindelijk eens een partij die de leden van deze haatpartij verbaal aanpakt en het bloed onder hun nagels vandaan haalt. Op naar de 1 zetel voor de PVV!

  1. Kretoloog

   Voorlopig heeft de PVV nog 20 zetels, en Denk maar 3. En het Forum nog minder…

 6. Westerling

  @monty

  Ik vind het niet logies, maar wel logisch.

  1. santiago

   Westerling. Begin daar nu niet aan bij Monty, want dan kan je wel aan de gang blijven.

 7. ikweetwatikwil

  Dat krijgt dacht niet voor elkaar het bloed onder de nagels van Bosman vandaan halen. Te kinderachtig.

  Waarom kreeg de PVV wat minder stemmen? Er zijn mensen die denken als een PVVer maar graag bij de elite horen , dus stemmen ze FVD. En tel nu die twee partijen bij elkaar op. Niet gek hé

 8. Agios

  Wat is die Öztürk toch een vervelende lamstraal.

 9. Blokkeer-Fries

  De jammerdan is zeker weer afgelopen. Die criminele, schizofrene dubbele paspoortcrimineel, kan beter met Erdogan op een terras gaan zitten baco’s wegtikken in Instandtroel, i.p.v. hier in de regering te zitten trollen. NL paspoort kan je gratis afgeven bij de Marechaussee op Schiphol.

  1. La Vida Loca

   Istantrul ja ja constantinopel was de naam in betere tijden.

 10. Heras

  Het blijven walgelijke denkertjes. Niemand wil ze. Ze treiteren alleen maar

 11. logisch denken

  Die haatbaard heeft helemaal niets te vieren maar hij is te dom dat te begrijpen. Hij zit niet in de eerste kamer en denk heeft geen EU invloed. Nu nog even wegwerken uit de tweede kamer en klaar is Nederland

 12. Veteraan

  Turk met grote bek.
  Niets nieuws, er lopen er nog honderdduizenden hier.

 13. Jean Nederland

  Ach, ondanks Turkse steun 0 zetels!

 14. Angelus pacis

  Ooit was het Ottomaanse rijk een wereldmacht.
  Ottomaan Ozturk mag nu niet een meer in de eerst kamer plaats nemen.

 15. Brennivin

  Blijft raar: Stem je op een partij (in dit geval de PvdA) gaan er twee Turken met zetels aan de haal en beginnen doodleuk een partij voor zichzelf. Ik vind dit nog steeds niet kunnen, het is kiezersbedrog. Trouwens, dat geldt voor iedereen die ‘voor zichzelf begint’ vanuit een gekozen (andere) partij.

 16. Arafat

  @Tim. Heeft u bewijs welke buitenlandse overheid zich met hart en ziel geeft voor de partij DENK? Tuurlijk zal Erdogan pro DENK zijn en dat is ook niet zo vreemd! Maar WAAR heeft u bewijs dat de AK partij zich met hart en ziel inzet voor DENK? WAAR is uw BEWIJS? Toch misschien eerst bron-onderzoek voordat u een artikel schrijft? LES 1 JOURNALISTIEK. Maar u heeft geluk dat u ook hoofdredacteur bent! Wie controleert uw schrijven?

  1. Bosche draak

   Een keer om bewijs vragen is wel voldoende hoor, zoiets als dit:

   “Waar halen die koekenbakkers van Denk het bewijs vandaan betreffende enige inmenging van russische zijde?”

 17. Arafat

  @Brennivin. Die zetels hebben ZIJ verdiend!
  Kiezers hebben op HEN gestemd en niet op een partij! het feit dat zij uit de PVDA zijn gestapt is omdat de PVDA hun achterban benadeelden en daar waren ZIJ het niet mee eens! Als ik op hen had gestemd dan had ik ook gehoopt dat ze me op dat moment mijn belangen zouden behartigen! Maar jij zou dus je zetel inleveren en je kiezers bedriegen? Of hoe zou jij dat gedaan hebben?

  1. logisch denken

   Ik had er in ieder geval voor gezorgd dat een oorlogs minnende randdebiel niet de nobel prijs voor de vrede had gehad.

 18. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Ozoturk is de moeder van de Khazaren ! Wat wil je nou ?!

 19. Vrijedenkert

  Eerste Kamer slecht score en EU-parlementsverkiezingen heeft PVV inderdaad nog slechter gescoord maar de DENK-trollen hebben helemaal nada noppes niks gescoord dus ik begrijp totaal niet wat Öztürk hier wil bereiken?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.