Video! FVD laat zien hoe Mark Rutte in negen jaar tijd Nederland ronduit KAPOTBELAST heeft

Forum voor Democratie kiest de vlucht naar voren, en zet de aanval in op de VVD. Die partij belast alles kapot de afgelopen jaren, en is absoluut geen goede thuishaven voor de rechtse stem. In een nieuw filmpje zet Thierry Baudet uiteen waarom Mark Rutte zijn land, en de hardwerkende burgers die er wonen, grandioos gefaald heeft met zijn eindeloze belastingverhogingen.

Als we na Ruttes vertrek uit het Torentje terugkijken naar zijn tijd als minister-president, wat blijft ons dan het meeste bij? Wellicht zijn oneindige lach, of het feit dat zijn VVD in no-time transformeerde tot de graaiende boevenpartij. Maar bovenal zullen we Rutte vermoedelijk herinneren als de man die Nederlandse bedrijven liet floreren, maar Nederlandse burgers hard aanpakte in de portemonnee. Centrum-rechtse partij? Eigenlijk is de VVD van Mark Rutte die naam niet waardig.

In een nieuwe video van Forum voor Democratie legt men uit hoe dat kan: de economie groeit en de handel bloeit. Maar burgers blijven achter met een lege portemonnee, hoe kan dat? Eenvoudig: belastingverhogingen. Mark Rutte kon er de afgelopen negen jaar maar geen genoeg van krijgen, en FVD beschrijft dat als volgt:

“De crisis ligt achter ons, zegt men. De economie groeit. Maar waarom merken we daar zo weinig van? Onder de kabinetten-Rutte zijn de belastingen met ruim 25% gestegen; meer dan 3.000 euro per huishouden. De collectieve belasting- en premiedruk loopt inmiddels op tot bijna 40%.

Dat alles is het directe gevolg van financieel wanbeleid, waarbij VVD en CDA keer op keer weigerden te kiezen voor het Nederlands belang en onze welvaart lieten wegvloeien naar zinloze klimaatmaatregelen, massale immigratie, steunfondsen voor Zuid-Europa en een alsmaar uitdijend overheidsapparaat.

Forum voor Democratie wil dat Nederlanders eindelijk weer meer te besteden krijgen. Een radicale koerswijziging is nu echt noodzakelijk om de dynamiek terug te krijgen in de economie. “

Doe ons dus een lol en verlaag die belastingen eens, Mark. Voor die holle lach van je kopen we allang al helemaal niets meer.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

70 reacties

 1. logisch denken

  tja het is doodsimpel.

  Onder nagenoeg elke rekening staat + 21 % btw. (ook uw verzekeringen)
  De energie nota is voor ruim 50% belastingen
  De belasting op arbeid is ongekend want buitenom uw loon betaald uw werkgever nog 30%.

  Als u een euro verdient bent u gemiddeld 40% belasting kwijt en aankoop van iets bent u 61% kwijt. Hoe bedoel je gelegaliseerde diefstal !

  1. Brazil

   Ja en de kasgrabbelaars het FvD gaan hier verandering in brengen.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. logisch denken

    jouw linkse graaigrabbers doen het in ieder geval enkel voor zichzelf
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   2. Vliegenvanger

    En jij betaald je scheel en blauw aan die belastingen.Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch

   3. Brennivin

    Teveel aan de ramen gelikt?
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   4. Buzz68

    Ignored

  2. DennisEijs

   Het zou niet eens zo erg zijn, als er er echt iets voor terug kregen. Maar die verhoogde belastingen zijn er slechts om multinationals te spekken, en hun aandeelhouders. En natuurlijk om ‘vluchtelingen’ op te vangen, maat dat is een carrière move om in de EU te komen. Zoals Lunch ons naaide en het gas spotgoedkoop verkocht om Italië in de NAVO te krijgen. En hij kreeg een mooie NAVO aanstelling. Dus deze gore handelswijze bestaat al jaren. En met onze toekomst wordt gespeeld.

 2. Watcher

  Populistisch geneuzel van een door gesnoven lavendel snuiver .

  1. logisch denken

   Sinds wanneer is de waarheid populistisch geneuzel populist.

   1. Brazil

    De waarheid volgens populisten is de waarheid, zie Trump met zijn 10.987 leugens, en oh ja zijn vader is in Duitsland geboren
    in het dorpje Manhattan.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Janna47

     @Brazil
     Sinds wanneer bent u ontslagen uit de inrichting? Of hebt u uzelf ontslag gegeven? Daar lijkt het veel op. Misschien toch nog een paar jaartjes terug?
     Het zou u goed doen. Wellicht heeft u zelf niet in de gaten dat alles wat u inbrengt een lacher is, dus voor u niet erg maar voor ons lastig!

     1. Brazil

      Hahahahahahaha propaganda-boy Joop zit nu onder
      Janna47 op DDS, dan ben echt zielig.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. Mars020

      @Janna, het kind is op proefverlof… Hij zit in Den Dolder en mag van de geitenwollensokkentherapeut af en toe naar buiten. Zijn Trol-fetisj heeft hij nog niet helemaal in de hand, dus vandaar dat gebrabbel..

 3. tonna

  Consumerend Nederland klaagt inderdaad steen en been,modaal staat wat betreft uitgavenpatroon en financiële mogelijkheden op hetzelfde niveau als de minima 15 jaar geleden!
  Als de mokkende bevolking blijft stemmen op de EU omhelzende partijen,zal de belastingdruk alleen verergeren!
  Je zou mogen verwachten dat het stemvee inmiddels het licht heeft gezien,in 2021 zullen we het zien!

  1. Watcher

   Het FvD is een partij die opkomt voor de zwakkere in onze samenleving.
   Tja dat Vindicat volk weet wat goed is voor u.

   Dat conservatisme zal leiden tot een dictatuur.

   1. logisch denken

    ach , heel langzaam openen mensen de ogen omdat de portemonnee het niet meer trekt. De oplossing van de roverheid ” geef ze toeslagen en subsidies ” zal eindig blijken want die sigaar uit eigen doos wordt nog eens extra belast door het ambtenarren apparaat in nivellerend Nederland. De arbeider zal ervaren dat hij het linkse beleid niet kan betalen.

    De dictatuur is overigens al een feit dus ik zeg minder minder minder

    1. Brazil

     Heel langzaam gaan de ogen inderdaad open , is het nu wel nodig om de 3 maanden een nieuwe smartphone, is het wel nodig om 3x per jaar op vakantie, is het wel nodig een tweede auto voor de deur..
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Bosche draak

      Dat jij zo’n decadente patjepeeër bent wil nog niet zeggen dat iedereen het zo kan laten rollen.

      Denk maar aan:

      Brandstof steeds duurder, je zal maar van de auto afhankelijk zijn voor je werk.

      Energie steeds duurder, voortaan in een scheepstrui je huis in omdat dubbel dure gasrekening en achterlijke aangesmeerde waterpompen je niet warm kunnen houden?

      Eten steeds duurder, een voorbeeld.
      Van een kilo kip voor €5 naar 800 gram voor €7.
      Wat meer betalen voor dierenwelzijn ben ik helemaal voor, maar tegelijkertijd kost het meer geld voor minder eten.

      Dus als je je de volgende keer weer vol zit te douwen met Chateau di Brioche aangelengd met kastanjes en duivenscheetjes.
      Met ernaast een Chardonnay Grand Cru uit het jaar “het zal wel” denk dan ook eens aan de wat minder bedeelde medemens en hang eens niet de eeuwige achterlijke uit met je “gewaldig, waarlijk amusant”

     2. Mars020

      Inderdaad gaan de ogen open.. , is het nu wel nodig om van alles en nogwat uit Afrika binnen te halen, is het wel nodig om die gasten allemaal een smartphone te geven, is het wel nodig om ze allemaal bovenaan op de wachtlijsten voor een woning te plaatsen, is het wel nodig om ze een uitkering te geven, is het wel nodig om de rest van de families over te laten komen, is het wel nodig, dat ze vakantiegeld krijgen om naar hun levensgevaarlijke geboorteland op vakantie te gaan?. Links heeft veel over voor hun stemvee, maar je kunt het natuurlijk ook een beetje overdrijven.

     3. Brennivin

      Ik ga niet meer op je reageren.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     4. oknarf

      Praat niet zo dom joh!
      We weten allemaal dat de lasten gewoon stijgen en de burger steeds minder te besteden heeft. Een gezin met 2 kinderen en ouders die bijvoorbeeld in de verpleging of in de de schoonmaak of horeca werken kunnen zich helemaal geen vakantie veroorloven, geen auto, geen dure abonnementen.
      Die OVERLEVEN…

      Dus praat niet zo dom!

   2. Brazil

    De zwakkere in onze samenleving worden juist door het FvD
    aan de kant gezet.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. logisch denken

     De zwakkere in onze samenleving worden juist door de salon socialisten
     aan de kant gezet.
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Brazil

      Gezien de sociale voorzieningen die er zijn en
      waar iedereen gebruik van kan maken niet.
      Het FvD wil namelijk van al deze sociale voorzieningen af, dus ook bij deze hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   3. ManusR

    Klets niet uit je nek, met de VVD zijn we al jaren een dictatuur want de andere partijen lopen alleen maar in de maat van de VVD omdat het pluche belangrijker is dan hun idealen.

  2. Brazil

   Klopt, 7% klaagt over alles en nog wat, de rest vind het prima zo.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Bart

    Zo moeilijk te geloven dat iemand echt zo ontzettend dom kan zijn als jij je hier op deze site voor doet.
    Kan eigenlijk niet anders dat jij een van de verachtelijke betaalde EU trollen bent, of he bent gewoon echt heel dom, en dan heb ik heel veel medelijden met jou en je naasten.

  3. HierBenIk

   Heb er een heel hard hoofd in. Heb de tarieven in ons bedrijf al sinds 2012 niet meer kunnen aanpassen. De kosten daarentegen stijgen elk jaar. En zo verdien ik per saldo elk jaar minder. Sinds ‘Franskes overwinning’ heb ik er weinig vertrouwen dat dit nog goed gaat komen. Wanneer de PVV’ers en (denk ook) een deel van de FvD’ers te lui waren om te gaan stemmen, dan heb ik weinig of beter gezegd geen vertrouwen in de betrouwbaarheid van dit slappe stemvolk voor de toekomst. Helaas!

  4. goedisfout

   Ja de kiezers hebben het licht gezien, zie de stemmen voor EU. Massaal stemmen op Frans Brusselmans. Eerlijk gezegd heb ik het opgegeven met het gezonde verstand van de kiezer, de schreeuwers hebben de macht en dat blijft zo.

   1. logisch denken

    quote
    goedisfout 12 minuten ago Beantwoorden
    Ja de kiezers hebben het licht gezien, zie de stemmen voor EU. Massaal stemmen op Frans Brusselmans. Eerlijk gezegd heb ik het opgegeven met het gezonde verstand van de kiezer, de schreeuwers hebben de macht en dat blijft zo.
    end

    geheugenverlies laat de pvda groeien tot ongekende grote, de verantwoordelijke voor de shit onder nepbankier bos groeit harder dan welke plant. Ben benieuwd welke doping ze gebruiken

 4. Cycle25

  IMF heeft Nederland al gewaarschuwd voor begrotingsoverschotten, maar Nederland luistert niet, volgend jaar opnieuw lastenstijgingen, en het jaar daarop weer. Meer voedselbanken, meer energielasten, de CO2 tsunami aan belastingen, warmtepompen, rekeningrijden, verzekeringen, totdat de gewone man zijn 41% belastingdruk ziet stijgen naar 60 a 70%.

  En VVD-ers ? Die merken niets, die hebben half Nederland ingericht met fiscale knutselkantoren en bureau’s, en ambiëren het belastingontwijk model van de Zuidas.

  Gratis een Tesla naast je 52% gesubsidieerde paleis, en blijven glimlachen Rutte…je bent een wolf in schaapskleren.

  Je besodemietert stelselmatig minimale en modale sukkeltjes, en links zag dat het goed was.

  1. Brazil

   Voor luxe moet je nu eenmaal betalen.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. logisch denken

    Voor luxe van een links ambtenarren legioen moet je nu eenmaal betalen.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Brazil

     Ik zou zeggen pak je koffers als het zo slecht gaat, of
     toch maar blijven zitten op je zolderkamertje en genieten van alle luxe die Nederland heeft ze bieden.
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. logisch denken

      kan me zolderkamertje niet verkopen, mag niet splitsen van je linkse vrindjes dus blijf nog even genieten van je bull shit
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. Cycle25

      @ logisch denken,

      Don’t feed the troll, jullie geven dit nageboorte veel te veel aandacht. Gewoon links reageren : Verdeel en negeren die hap.

   2. Mars020

    Sinds wanneer is een land vol met moslims een luxe?..

    1. Bosche draak

     Sinds brazielig vijfmaal daags knielend met z’n billetjes omhoog sidderend van genot op z’n halal-hubby wacht?

     1. Mars020

      Met zijn neus tussen de tarrels van zijn knielende vriend… hahaha…geweldig….

  2. toetssteen

   @Cycle
   Jeaup delinquent, HRA is geen subsidie, het is een sigaar uit eigen doos!

   1. Cycle25

    Ligt er aan welke doos, huurders in de vrije sector krijgen helemaal….niks.

 5. Jumping

  Rutte is het slechtste wat NEDERLAND na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Hij steelt je geld en heeft een kruiwagen vol met leugens geventileerd.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Bedankt RUTTE onder jouw supervisie is Nederland zo ver afgegleden.

  1. Kees

   Precies, zoals Merkel Duitsland kapot maakte, zo gaat Rutte hier tekeer. Gelukkig hebben we FvD!

   1. Brazil

    Ja en daarom zitten we nu op Rutte III omdat het allemaal
    zo slecht gaat.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. logisch denken

     kijk even naar de eerste kamer roeptoeter. Dat is de laatste stand voor verkiezingen en coalties. bye bye rutte bye bye

     1. Brazil

      Klopt Rutte gaat bye bye naar de EU, het hoogste wat je kunt bereiken, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Brazil

   Inderdaad, het gaat super goed met de economie, het gaat super
   goed met Nederland over het algemeen, en Nederlanders
   zijn super gelukkig.
   Maar ja 24/7 op zolderkamertje zitten is niet alles of niet propaganda-boy.
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. logisch denken

    Daarom zit 20% van de gezinnen in de schuldsanering en hebben betalingsproblemen. roeptoeter
    1/5 van de beroepsbevolking aan de bedelstaf , lang leve de voedselbank roeptoeter

    1. Brazil

     Klopt die kunnen niet met geld omgaan, misschien
     eerst maar de oorzaak aanpakken in plaats van symptoombestrijding.
     Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. logisch denken

      tja als je bruto loon wordt afgeroomd door nutteloze linkse trollen is het symptoom bekent. aanpakken die linkse trollen dus. Fijn dat je ook voorstander bent. Dacht dat je ook zo een nutteloze linkse trol was.
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     2. Kapitein Haddock

      Brazil

      We zijn je zat:
      Laat je lekker pakken door een twee-meter brede en twee-meter hoge Somalier; links denkend, Moslim en uitkering-trekkend!
      Kom je tot je gerief en,uiteraard, de links denkend, Moslim en uitkering-trekkende Somalier ook!
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!!!
      PS
      Je, (wat ben je: dier/man/iets/vrouw?) bent een minderwaardig dier/man/iets/vrouw!
      En je commentaar:
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch?
      Nog een PS:
      je reacties moet je doen in je geliefde Moslim-wereld. Je kop was er, allang, afgehakt!
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!!!

     3. Brennivin

      Je bent een troll!
      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    2. Onslow

     Jawel, ieder gezinslid een smartphone, roken en zuipen, in de kroeg je vakantiegeld in de gokautomaat pluggen. Netflits abonnement. Zelf kan je een hoop doen.

     1. logisch denken

      u schetst niet zo een fraai beeld van uw familie en vrinden

 6. observer

  Zag gisteren dat programma over de boeren, waarbij een uitspraak mij bijzonder opviel (ging over alle regeltjes): “Die vrachtwagen van links rijdt je te pletter als je niet oplet”

  1. Onslow

   Daar ben ik het mee eens. In Engeland is het anders. Pas op rechts ! Elke keer moet ik er weer even aan wennen.

 7. Lao Tse

  “Forum voor Democratie kiest de vlucht naar voren”

  Een kat in nood maakt rare sprongen.

 8. Heras

  Volgend jaar gaan we het echt in de portemonnee merken, zegt ” leugenrutte”. Hoeveel gaan mensen er op vooruit? 20 euro? En, hoeveel jaar zegt hij dat al???
  Er moeten meer mensen in de media hun woordje doen over hun financien, eerlijk zeggen hoe moeilijk het geworden is.
  Misschien, heel misschien ziet een vvd-er het dan en gaat er een lichtje branden.

  1. logisch denken

   Ach op rijksbelastingen gaat u er 0,0001% op vooruit maar dan komen de waterschapsbelastingen, de gemeentelijke heffingen , een verhoginkje van de btw, een verhoging van ecotax, een vehoging van huren , een verhoging van houderschapsbelasting , een verhoging van accijnzen. Kortom aan de andere kant pakt rutte en zijn 149 rovers alles dubbel en dwars terug. Vervolgens roept pinokkio dat het zoet eraan komt en dat we er allemaal op vooruit gaan. Helaas gooit dan het COA roet in het eten omdat ze weer rubberboten binnen hengelen die mee willen doen in de loteriij van verblijfsvergunningen

 9. Raveltje

  Rutte zou het zelf eens een jaar zonder inkomen moeten doen
  gaat hij het ook voelen in zijn portemonnee.

 10. Duke

  Het geld voor de massa-immigratie en de EU moet ergens vandaan komen.

  1. Mars020

   De huisdieren van links kosten miljarden per jaar, aangezien ze zelf ook aan het uitkeringsinfuus hangen, zadelen ze ons op met dubbele lasten. Daarnaast hebben ze nog commentaar op hun sponsoren, die hun hobby’s financieren.

 11. Theo_de_CEO

  Waar staan de loonbelastingen in die rijtje?

 12. Theo_de_CEO

  Benieuwd of FvD de horeca goedkoper weet te gaan maken als ze aan de macht zijn.
  Staat niet voor niets in dit lijstje, dat schept verwachtingen.

 13. HDNW

  Als de belasting omhoog gaan zodat ik relatief gezien hetzelfde verdien, is het geen probleem. Als ik minder belasting krijg, ga ik meer verdienen. Dat kan gevolgen hebben met inflatie van de euro.
  Daarnaast, kunnen we een artikel krijgen waarin we alles dat de VVD voor mekaar heeft gekregen (goed en slecht) naast elkaar zetten? Hebben we een goed overzicht, want dit focust vooral op de slechte punten, en is dus moeilijk oriënteerbaar….

 14. Piet Klein

  Dat de burger bij de kabinetten Rutte onderaan staat blijkt ook weer tijdens de pensioenbesluitvorming. Nadat het concept besluit er ligt en FNV leden in een referendum zich mogen uitspreken mag Dijsselbloem melden dat als men niet akkoord gaat de pensioenen grof gepakt gaan worden. Het is laf om een dergelijk standpunt naar voren te brengen tijdens het referendum en niet vooraf in de discussie te betrekken. Het ruikt naar chanteren. De FNV leden worden in een merkwaardige positie geplaats. Klopt het voorstel wel als de overheid een chantage middel in gaat zetten? Het antwoord is simpel het pensioenvoorstel is slecht. Er is voldoende geld om gewoon aan de pensioenverplichtingen te voldoen. Er worden spoken in de toekomst bedacht waarvoor we nu maar voorzichtig aan moeten doen. Er wordt tweespalt gezaaid tussen jongeren en ouderen. Allemaal onzin, in een kapitaalpensioen spaar je voor je eigen pensioen er is geen tegenstelling. Het enige wat je deelt is het overlijdensrisico. De hoogte van premie wordt mede bepaald door het rendement. Bij een gezonde economie (en een normaal monetair beleid) heb je een normaal rendement. Het creëren van spoken is onzin, alleen maar bedoeld om verwarring en onzekerheid te creëren onder de burgers. Ook wat de AOW leeftijd betreft speelt de overheid met dreigingen en onzekerheden. De overheid heeft een overschot op de begroting. Het IMF maant Nederland om geld in de economie te brengen. Het verhogen van AOW leeftijd, en al helemaal het later weer gaan verhogen van de AOW leeftijd is niet nodig. Het is niet nodig en het is niet eerlijk. Het enige doel wat Rutte lijkt te hebben is burgers pakken. Zet daarbij dat ZZP-ers ineens een verzekering moeten nemen om ook die groep nog even te pakken. Een onderwerp wat helemaal niets met pensioenen en of AOW te maken heeft. Zet daarbij dat de overheid nu begint te chanteren met Dijsselbloem dan snap je dat het niet het goede akkoord is. Voor de FNV leden ontstaat de keus dit voorstel accepteren en klein voordeeltje pakken of het voorstel afwijzen maar de consequentie is dan dat er weer actie gevoerd moet gaan worden. In dat geval moet u als u met het OV moet reizen even kijken of dat kan vanwege de planning van de FNV. Een ding is zeker Rutte en zijn coalitie houden niet van de burgers.

  1. logisch denken

   @piet klein

   Nu nog het besef dat de laatste wijzigingen op pensioen allen uit de koker van Klijnsma komen die ongehinderd door kennis maar wat deed en je verhaal klopt als een bus. De pvda maakt meer kapot dan je lief is

 15. edoc431

  Een beetje moderator haalt zo zeikerd als brazil er hier af tjonge jonge .

 16. Tcj

  Ja het is inderdaad een boef die Rutte, hoe kun je nu de bevolking belasting laten betalen en telkens weer meer. Gelukkig hebben wij hier in NL dan ook wegen met kuilen en geen zorg en dergelijke. Moet ik in de regen nog altijd op de fiets omdat er geen openbaar vervoer is.. Hoe kansloos wil je het hebben, wij willen vanalles zoals een goede infrastructuur maar ervoor betalen ho maar, iedereen denkt natuurlijk dat alles gratis is

 17. Shadow1100

  Mijn geld op de bank levert een rendement van 0,25 % op. Ik haal er nu drank voor. Dat levert de (R)overheid weer heel veel accijns, btw, etc op, maar ik krijg nu ten minste 40% voor mijn geld.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.