Video! Wilders over vrede in Israël: ‘Wilders-plan is het beste plan; alle Palestijnen terug naar Jordanië!’

“Mijn plan, het Wilders-plan, is een beter plan namelijk; alle Palestijnen terug naar Jordanië,” aldus PVV-leider Geert Wilders in reactie op het vredesvoorstel van president Trump en zijn schoonzoon Jared Kushner.

Hoewel PVV-voorman Geert Wilders normaalgesproken de plannen van de Amerikaanse president Trump zonder meer onderschrijft, vindt hij nu dat de Commander-in-Chief en zijn schoonzoon niet ver genoeg gaan met hun nieuwste plan voor vrede in het Midden-Oosten. Trump en Kushner willen de Palestijnen paaien met miljarden aan investeringen, maar Wilders ziet er niets in. Hij wil het liefst dat de miljoenen Palestijnen uit het land worden weggetrapt en hun heil gaan zoeken in buurland Jordanië.

Dat zegt Wilders vandaag voor de camera van de onafhankelijke politiek verslaggever Ernst Lissauer. Wilders heeft een obsessie met mensen groepsgewijs uit landen trappen. In Nederland wil hij de ‘hele islam’ en alle Marokkanen er uitzetten, en in Israël heeft hij soortgelijke plannen. Alle Palestijnen het land uit. Ook al zijn de meesten van hen helemaal geen immigranten.

Of zoals Lissauer het nog even samenvat:

“Een vijftig-milard-dollar-plan voor de Palestijnen werd deze week door de VS aan de wereld gepresenteerd in oliestaatje Bahrein. Ruim twee jaar is er gewerkt aan een Midden-Oosten Vredesplan dat onder andere het Palestijns Israëlische conflict moet beëindigen. In Bahrein werd deze week het financiële deel van het plan aan de wereld gepresenteerd. Een ‘Marshall-plan’ dat een einde moet maken aan de bodemloze Palestijnse put waar de UN al zestig jaar tevergeefs geld in stort. De EU is niet gekend in de plannen die voornamelijk door rijke Arabische staten moeten worden opgehoest. In Den Haag is er nauwelijks belangstelling voor dit project van Trump. ‘Mijn plan, het Wilders-plan, is een beter plan namelijk; alle Palestijnen terug naar Jordanië’ zegt PVV-leider Geert Wilders.”

Laten we blij zijn dat Wilders het niet voor het zeggen heeft in Israël, want zijn beleid leidt vrijwel zeker tot een oorlog die de levens van honderdduizenden mensen zou kunnen claimen…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Brazil

  Ja en Wilders terug naar het gekkenhuis.
  Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Zozo

   Hè gelukkig, de idioot is weer terug, kunnen we weer lachen om zijn onnozele flauwekul!

  2. Ts

   Geachte heer Brazil
   Wederom geen inhoudelijke reactie, is misschien wel jammer en gemiste kans
   Maar vooruit: voordat U inhoudelijk gaat reageren op dit redelijk complexe probleem waarin tot nu toe alleen maar verliezers zijn is het misschien zinvol eens te kijken naar enkele opnames / interviews van de heer Mosab Hassan Yousef ( alias the green prince) lid van Human Right Watch van de UN
   Geeft U misschien een iets genuanceerder beeld over deze tragische kwestie
   (Ook in deze kwestie geld: It is all about money)

   1. Zozo

    Beste ts, niet zoveel vragen aan Brazil, hij begrijpt dat niet, dat gaat allemaal boven zijn pet.

    1. Ts

     Beste Zozo
     Begrip begint met luisteren, daarna lezen en vervolgens schrijven
     Aangezien hij het laatste veelvuldig doet ( zijn taal ontwikkeling kan nog wel een zetje gebruiken) ga ik ervan uit dat hij en kan lezen en kan luisteren
     Daarom is het het proberen waard om hem echt inhoudelijk op de columns en de daarbij behorende reacties als een volwassene te laten reageren
     Is succes verzekerd? Nee

     @Brazil:
     Kennis spreekt Wijsheid luistert

     1. Zozo

      Beste Ts, doe geen moeite, dat is niet aan dit persoontje besteed, altijd tegen alles, hij luistert nergens na. Altijd trollen.

   2. tailgunner

    @Ts
    Het is een Trol! Niet voeren a.u.b.!

  3. Mars020

   Dus jij wilt Geert graag naast jou hebben in die inrichting, waar jij zit?. Is trouwens die Somaliër jou nu al zat?. Het was namelijk lekker rustig, zonder jou hier op DDS.

 2. ikweetwatikwil

  Waar is de video waar Wilders dat zegt.

  1. Niemandalletje

   Klik op het woordje (in het blauw) “samenvat” in het artikel. 😉

 3. Peter Oudshoorn

  In essentie heeft Wilders natuurlijk gelijk: het thuisland van de Palestijnen is namelijk (Trans)Jordanie. Ik denk overigens dat Wilders niet de Palestijnen in Israel bedoelt die Israelisch staatsburger zijn, maar met name de Palestijnen die constant amok maken in Libanon, Syrie en Gaza. Goed plan.

  1. Sans Rancune

   Ik schat het zo in dat wanneer er een vredesaccoord is getekend, Palestijnen in Libanon, Jordanië en elders direct over de grens met Israel worden geholpen/gezet. Deze landen houden geen kostgangers.

   1. fockingworst

    @sans rancune u weet net als ik dat er nooit een vredesaccoord komt vanwege de jodenhaat van de palestijnen….
    @sans rancune is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
    Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
    De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
    Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   2. Mars020

    We zitten hier niet op de muziekschool met je accoord… We hebben het over Wilders, Israël, eigen land voor Palestijnse criminelen enz. Blijf met je zogenaamde intelligente kop bij het onderwerp. Verder is er niks mis mee om die gasten lekker bij elkaar in een eigen kalifaat te proppen. Kunnen ze daar lekker rellen en elkaar het leven zuur maken. Ze voelen zich toch niet thuis in een modern land, dus is de woestijn een perfect alternatief.

  2. toetssteen

   Peter Oudshoorn
   Correct.
   Moet gaan slapen. Nite.

  3. Okeoke

   De ‘Palestijnen’, hun thuisland is ‘Jordanië’? Waarom noem je ze dan Palestijnen? En nee Wilders bedoelt de Palestijnen in andere landen niet, want dat heeft helemaal geen effect op vrede voor het conflict. In Gaza worden de Palestijnen alleen gebombardeerd en dan zeg je nog dat de Palestijnen daar het probleem zijn? Je bent niet goed bij je hoofd.

 4. Ritter

  Interessant artikel op de website : “Een Ander Israëlisch Geluid”
  =============

  Meer dan drieduizend jaar doorlopende aanwezigheid van Joden in het Land van Israël

  “In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen, zelfs na het bloedbad van de helft van een miljoen Joden in Palestina tijdens de tweede Joods-Romeinse oorlog van 135 na C., was er nog steeds een groot aantal Joden dat bleef wonen in Palestina gedurende vele jaren na en tot aan de opkomst van het moderne zionisme in 1882. In feite is er zelfs geen enkel jaar geweest in de afgelopen 3000 jaar zonder noemenswaardige en constante Joodse aanwezigheid in hun thuisland, Palestina.

  Veel mensen over de hele wereld en in Israël, denken dat na de vernietiging van de Tweede Tempel in Jeruzalem in 70 na Christus al de Joden werden verbannen uit Palestina om slechts terug te keren tijdens en na de herleving van het Joodse nationalisme aan het einde van de 19de eeuw. Anderen denken dat na de mislukte opstand in 135 na C. tegen het Romeinse Rijk (gekend als de Bar Kochba Revolte), het grootste deel van de Palestina Joden werden verbannen naar Europa, terwijl de overigen eventueel werden uitgeroeid tijdens de Byzantijnse en Arabische bezetting van Palestina.

  Deze automatische aanname dat er een lange periode was waarin er geen Joden in Palestina woonden, is de basis voor het vermoeden dat het Arabische volk in Palestina woonde, lang voordat de Joden terugkeerden en dat hun terugkeer ten koste ging van het Arabische volk en vanaf daar is het slechts een korte afstand tot de volledige stopzetting van het Zionisme en de ontkenning van het recht van het Joodse volk om zelfstandig in zijn thuisland Palestina te wonen. Deze veronderstelling is fout.”

  ==============

  U kunt de rest lezen op de website van “Een Ander Israëlisch Geluid” onder de kop : “Meer dan drieduizend jaar doorlopende aanwezigheid van Joden in het Land van Israël”

  1. Okeoke

   Je bevestigt alleen dat Joden heel normaal leefden tussen de Moslims in Palestina. Pas toen de Joden per se het land hun eigen wouden maken is het land op zijn kop gegooid. De Joden die daar altijd al hebben gewoond hebben de Palestijnen geen probleem mee. Zij zijn ook gewoon Palestijnen. Het probleem ligt bij de zionisten die het land binnen kwamen vallen om hun ‘recht op land’ te ‘claimen’. Palestina is van de Palestijnen en daar horen ook Joden tussen. Israël is helemaal niet nodig om er Joden te laten leven. Het ging goed voor de afgelopen 3000 jaar waarom nu verpesten?

 5. M. Brandenburg

  Zullen we eerst ophouden met ze Palestijnen te noemen, het was Arafat die de islamitische arabieren in de regio sinds 1964 zo begon te noemen. Dit om een valse verbondenheid te creeren met het gebied, een fantastische staaltje van leren van de geschiedenis, want het waren de Romeinen die Judea omdoopte in Palestina, om de verbondenheid van de Joden met het gebied te verwijderen, immers als je het gebied anders noemt dan heb je er ineens niets meer te zoeken, Arafat dat draaien we om, we gaan ons vernoemen naar het gbeied en we zijn er ineens rechtmatig aan verbonden.

  Daarnaast miljoenen Palestijnen, waren het er bij de forming van de Israelische staat nog maar 475.000 Islamistische Arabeiren die in de gehlee streek woonden, veel minder dan het aantal Joden en Christenen, nu zijn het er meer dan 4 miljoen, en dan heb je de linkse figuren in Nederland die durven roepen dat Israel genocide pleegt op de Islamitische Arabieren, het is maar goed dat de Israeliers niet zo veel van de geschiedenis hebben geleerd als Arafat, want met het voorbeeld wat de moslims en Nationaal Socialisten met Joden doen, is er voldoende voor handen om het probleem met de zichzelf Palestijnen noemende Islamistische arabieren zo de wereld uit te helpen. Gelukkig vallen de Joden niet terug op zulke maatregelen en laat dat gewoon aan links en de islamieten over die daar veel beter in zijn.

  En inderdaad het merendeel van de islamitische arabieren komen ook gfewoon uit Trans Oceanie, wat tegenwordig ook wel bekend is al Jordanie, een land dat overigens op exact dezelfde manier is gevormd als Isreal, Ik vraag me akltijd af hoe kan het dat daar niemand ovewr viel, zoals ook niemand viel over de andere landen die nu bestaan ndat zij op een zelfde wijze als Isreal door de dezelfde mensen zijn gevormd, zou het zijn omdat zij islamitisch zijn en Israel is dat niet. Neeeeeee want dat zou inhouden dat het probleem met Israel enkel en alleen bestaat omdat het Joods is. Exact zoals in de verschillende manifesten van de volkeren die van ze af willen is vermeld, maar dat kan het nooit zijn natuurlijk.

  1. fockingworst

   @m.brandenburg 100 x duimpje omhoog..
   Palestijnen en Palestina is geschiedvervalsing op en top.

  2. Brennivin

   @M. Brandenburg
   Geweldig geschreven. Het wordt tijd dat generation Snowflake eens wat aan geschiedenis gaat doen.

  3. Kristalix

   Gelukkig m brandenburg geeft U het juiste antwoord.

   Mij ontgaat de lust het tiepwerk te doen.
   Voor figuren die niet eens weten of willen weten dat Iran de gebieden sponsort. De doctrine in scholen van Hamas in de gebieden. Wijlen Yasser Arafat die notabene de Nobel prijs kreeg. Dat zwijn had de kogel moeten hebben.

  4. Okeoke

   Dus wat er in de geschiedenis is gebeurt geeft Israël het recht om onschuldige mensen te bombarderen en vermoorden? Als je zo wilt spelen doe dat dan ook bij de rest van de wereld. Genoeg redenen voor andere mensen om oorlog te voeren, waarom mag alleen Israël dit? Mogen de Indianen nu oorlog voeren om Amerika over te nemen? Israël pleegt nu onmenselijke criminele zaken tegenover de Palestijnen. En als jij dit goedkeurt vanwege wat er in de geschiedenis gebeurt is, dan ben jij net zo erg.

 6. Lao Tse

  Hitler wilde alle Joden deporteren naar Madagascar.

  Uiteraard mogen we Wilders niet met Hitler vergelijken.

  1. fockingworst

   @lao Tse is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

  2. Kretoloog

   Dat is juist, Lao. Zo zie je maar dat Hitler eigenlijk helemaal geen Holocaust wilde, aanvankelijk. Maar hij bleek gevoelig voor zijn adviseurs, Goering en Himmler. We weten hoe het is afgelopen…

  3. Zozo

   Jij mag dat zeggen, maar een slimmerik niet

  4. Peter Oudshoorn

   Het duurde toch nog 10 reacties voor de eerste Godwin door Lao Tse Tse werd gedeponeerd. Een ware prestatie.

   1. fockingworst

    @peter oudshoorn.. Hoe langer u hier verblijft hoe meer u het patroon herkent van deze vieze multinick trol…
    De tijd zal het voor u leren.
    Ik wens u verder veel plezier hier op dds

    1. Peter Oudshoorn

     Focking, doe niet zo achterlijk: ik ben (onder een andere nick) hier al op DDS sinds het allereerste begin in 2009. In de eerste week van het bestaan van DDS kreeg ik nog van Joshua Livestro een berisping wegens een adhominem. Maar evengoed bedankt voor je wens 🙂

   2. Zozo

    Ja Peter, dit vrouw/man moet toch minstens een duim van een meter hebben om op te zuigen, en in die meter zit heel veel rotzooi

   3. Lao Tse

    Als de vergelijking met de politiek van Hitler hout snijdt spreken we niet van een Godwin.
    Wilders stelt hier schaamteloos voor om een volk dat al eeuwen in Palestina woont te deporteren ten gunste van Westerse kolonisten. Dat is te smerig voor woorden.

    1. fockingworst

     @lao Tse is al een Godwin op zichzelf
     @lao Tse is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
     Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
     De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
     Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

    2. Zozo

     Na dit antwoord weet ik zeker dat je een antisemiet bent!

    3. Ts

     Geachte Lao Tse
     Verdrijven is van beide zijden geen oplossing
     Ik heb eerder een reactie gegeven op de heer Brazil met de inhoud over Mosab Hassan Yousef.
     Ik denk (niet mij tekst) maar wat deze heer te vertellen heeft een genuanceerder beeld van deze complexe materie kan geven
     Solutions are simple, there are no simple solutions!

     1. Lao Tse

      @Ts,

      Er bestaat een simpele oplossing en dat is een faire twee-statenoplossing volgens de grenzen van voor 1967. Die oplossing wordt echter door Israel geblokkeerd omdat de huidige landroofpolitiek te profijtelijk is. Israel heeft geen belang bij een tweestatenoplossing omdat ze dan geroofde gebieden zullen moeten teruggeven. Deze akelige schending van het Volkenrecht wordt door het Westen gedoogd en daarom zal het Palestijnse volk worden teruggedreven op een steeds kleiner gebied.

     2. fockingworst

      @lao Tse is een geschiedvervalsende trol
      @lao Tse is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
      Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
      De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
      Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

     3. Peter Oudshoorn

      De eerste poging om tot een tweestatenoplossing te komen, was het VN-verdelingsplan van 29 november 1947, ook bekend als VN-resolutie 181. De Oslo-akkoorden van 1993-1995 waren een hernieuwde poging om het conflict op te lossen door het gebied te verdelen.

      Beide pogingen werden door de Arabieren (o.a. Arafat) geweigerd en verworpen. En dat weet jij donders goed, ouwe antisemiet.

     4. Ts

      Geachte Lao Tse
      Uw oplossing lijkt een van de oplossingen maar daar begint deze oplossing niet.
      Even een klein stuk over de huidige werkelijkheid:
      De bewoners van zowel Gaza als west bank buiten de nederzettingen worden bestuurd door twee verschillende bestuursgroepen. Hierdoor is afstemming van beleid niet optimaal. De Arabieren welke in Israël wonen hebben in meerderheid geen problemen met het samenleven met de Joodse bevolking. Israël heeft geen interesse in een twee statenoplossing zolang als niet beide bestuurs entiteiten aan Palastijnse zijde expliciteer uit hun beider handvest de vernietiging van de staat Israël schrappen (staat er nog steeds in). Israël heeft geen belang bij een twee statenoplossing aangezien men hierdoor minder toegang en controle krijgt over bepaalde historische gebieden hetwelk de huidige politieke en geloofsverhoudingen in Israël niet toestaat.
      De leiding van de Palastijnen op beide zijden heeft geen belang bij een echte duurzame oplossing aangezien dit de groepen welke leiding geven aan de bevolking zal beroven van echte vele miljoenen dollars aan steun welke men incasseert en deze maar voor een klein deel gebruikt voor de ontwikkeling van het eigen volk, de rest is voor eigen gebruik, zoals huizen en landgoederen in Jordanië, huizen in Londen en Parijs en zelfs in de VS. (Dat is een van de redenen waarom men steeds binnen de grenzen van het toelaatbare op het wereldpolitieke vlak probeert te blijven aangezien reisverboden en bevriezen van tegoeden hun zal tijdelijk de toegang tot deze middelen zal ontzeggen).
      Zoals in een heel klein stukje van de werkelijkheid te zien is is het probleem echt wel complex vanuit elk perspectief. De grote realiteit is nog veel complexer.
      Wat is dan wel de oplossing volgens velen in het internationale politieke en economische veld: een aan beide zijden van de lijn voor elkaar aanvaardbare bestuursentiteiten welke zowel naar hun eigen achterban als naar elkaar toe vertrouwen genieten. Daarnaast dienen deze draagvlak te hebben in zowel internationaal politieke en economische groepen. Men dient bereid te zijn besluiten te nemen welke misschien wel erg radicaal lijken maar wel noodzakelijk zijn voor het leven met elkaar in de regio. Het bewustzijn in de regio dat de financiering van het huidige model aan beide zijden steeds minder houdbaar is (Israël ivm een kritisch “umfeld” van welk het nog steeds afhankelijk is en de Palastijnen wiens financieringsvorm model elke jaar beetje bij beetje meer in de verdrukking komt ivm het “opdrogen” op termijn van de olie dollars in de regio) geeft aan dat een oplossing steeds noodzakelijker wordt.
      Er is dus geen eenvoudige oplossing maar de oplossing begint wel eenvoudig: echt vertrouwen in en naar elkaar toe, en daar is op dit moment aan de onderhandelingstafels nog niet echt veel van te merken zolang er partijen zijn welke profijt hebben van wantrouwen.
      Solutions are simple, there are no simple solutions.
      It is all about money and influence.
      Dit zijn op dit moment de twee adagiums aan de onderhandelingstafels, helaas.

     5. Lao Tse

      “Israël heeft geen belang bij een twee statenoplossing aangezien men hierdoor minder toegang en controle krijgt over bepaalde historische gebieden hetwelk de huidige politieke en geloofsverhoudingen in Israël niet toestaat.”

      Zo kun je het formuleren maar het ligt naar mijn gevoel eenvoudiger. De nederzettingenpolitiek, die al decennia gaande is en feitelijk een sluipende annexatie van Palestijnse gebieden behelst, is erop gericht gaandeweg een nieuwe status quo te laten ontstaan. Die status quo is de grenzen van 1967 allang voorbij en een twee-staten oplossing met welke grenzen dan ook betekent voor Israel dat veel nederzettingen in Palestijns gebied komen te liggen. Die situatie probeert men te voorkomen zodat men het grondgebied ten koste van de oorspronkelijke bevolking steeds kan blijven uitbreiden.

      Het is geen onlogische politiek maar wel schrijnend in strijd met het volkenrecht.

    4. Peter Oudshoorn

     De Wet van Godwin: “als een online-discussie maar lang genoeg duurt, trekt een van de deelnemers geheid een keer een vergelijking met de nazi’s of Hitler.”

     Ik heb dus gelijk en jij kletst uit je nek.

     De Palestijnen bestaan uit meerdere nationaliteiten, worden vaak aangeduid als zwerfarabieren (nomaden) en wonen niet al eeuwen in Palestina. Bovendien is ‘Palestijnen’ is een woordvondst van de smerige pedofiel en misdadiger Jasser Arafat.

     1. fockingworst

      @peter oudshoorn u heeft 100% gelijk

     2. Lao Tse

      De discussie hoefde niet lang te duren, Oudshoorn, het was van stonde af duidelijk dat de smerige deportatiepolitiek die Wilders hier voorstaat voor een autochtoon volk één op één is te vergelijken met het Madagascar-plan van de nazi’s.

     3. Peter Oudshoorn

      Nee droplul, Madagaskar is niet het oorspronkelijke thuisland van de Joden, terwijl (Trans)Jordanie wel het oorspronkelijke thuisland is van de ‘Palestijnen’.

      Dus je zette de Godwin onterecht in en je lult nu weer uit je nek. Zeg maar gewoon: je liegt dat je barst en dat is niet gek voor een pathologische leugenaar die altijd alles omdraait en vervalst.

     4. Lao Tse

      Niet zo schelden, Oudshoorn, dat komt dom over en doet je elke inhoudelijke discussie bij voorbaat verliezen.

      In het volkenrecht zijn oorspronkelijke landen van herkomst niet relevant. Relevant is dat Palestijnen woonden in het gebied waar ze nu uit worden verdreven.

      Als je dit niet direct kunt doorgronden is de volgende parabel mogelijk verhelderend:

      Stel: in de Verenigde Staten wordt een gek de baas die alle mensen met een Friese grootvader laat oppakken en afmaken. Het wordt een moordpartij van ongekende omvang en als het Anti-Friese bewind eindelijk ten val komt, is duidelijk dat de Friese overlevenden niet meer in Amerika willen wonen. Dus komt er een plan: de Friezen krijgen een eigen staat. En wat is een logischer plek dan het land dat volgens de oude teksten Fries is? Ondanks Nederlands verzet stemmen de Verenigde Naties met het plan in en uit de hele wereld trekken mensen met een Friese grootouder richting de nieuwe Friese staat, royaal gesubsidieerd door Amerika. De overige Nederlanders protesteren: ”Wij hadden toch nooit problemen met de Friezen?’ Maar in de internationale opinie overheerst het medelijden met de Friezen. Er komt een voorstel: de helft van Nederland wordt Frisia, en in de andere helft kunnen de Nederlanders blijven wonen.

      De Nederlanders pikken dit niet en er komt een oorlog die de Friezen, met Amerikaanse hulp, winnen en een nog groter deel van Nederland valt in Friese handen. Miljoenen niet-Friese vluchtelingen overstromen de grote Nederlandse steden en de spanningen lopen op, vooral omdat kleine groepjes Nederlanders een guerrilla zijn begonnen tegen de Friezen. ‘Terrorisme!’, roepen Friese voorlichters op CNN: ‘They are killing innocent Frisians!’ Intussen vraagt het Nederlandse volk: ‘Wat hebben wij voor leiders?’

      Er volgt een militaire coup en wanneer Nederland probeert in het buitenland wapens te kopen, verovert de jonge Friese staat met een ‘preventieve aanval’ de rest van Nederland, plus stukken van Duitsland en België. Drommen niet-Friese Nederlanders vluchten de grens over naar Duitsland en België, waar ook coups volgen: we moeten voorkomen dat de Friezen ons pakken! Intussen regeert het Friese leger met harde hand over de bezette Nederlandse provincies, wurgt de economie en confisqueert de mooiste stukjes voor nederzettingen en speciale wegen van die nederzettingen naar Frisia.

      Dan komt er een vredesproces en krijgt Nederland Limburg, een stukje Brabant en een Zeeuws eiland aangeboden. Die brokjes mogen geen Nederland heten, Nederland mag geen leger hebben en alle grenzen worden bewaakt door Friese troepen.

      Dit fragment komt uit ‘Het zijn net mensen’ van Joris Luyendijk.

     5. Peter Oudshoorn

      Lees de reactie van M.Brandenburg nog eens door op #16. Dan weet je precies hoe het ‘volkenrechtelijk’ in elkaar steekt.

      En verder debatteren doe je maar met je antisemitische vrienden. Bonjour.

     6. Lao Tse

      Verstandig dat je de handdoek in de ring gooit, Oudshoorn.

     7. fockingworst

      @lao tsp is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
      Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
      De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
      Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

    5. Mars020

     Ze moeten al die gasten in Iran dumpen, want de Palestijnen zijn de Marokkanen van Israël. Grote bek, agressief, dwars, simpel enz. Daar valt niet mee te leven, dus opzouten met die gasten.

    6. DidiMadloba

     Goed in zelf heeft onlangs nog gezegd dat hij zeker niet tegen terechte vergelijkingen met Adolf H. is.

  5. DidiMadloba

   Had hij het maar gedaan, dan had hij ze niet hoeven vermoorden, en was hij nu niet de grootste misdadiger aller tijden geweest (op Stalin na misschien)

   1. Kretoloog

    Ho ho, Didi, u vergeet Pol Pot (van GroenLinkser Paul Rosenmöller) en Mao Tsedong (van SPer Jan Marijnissen) die doen H.H. in de schaduw staan.

    Overeenkomst Hitler, Stalin, Mao en Pol Pot: alle 4 uitgesproken links!

   2. Mars020

    Al die linkse dictators toch…pffff… De kronkel komt toch van links…

 7. Korporaal Monty

  Wilders heeft momenteel niet zoveel in de melk te brokkelen.

  Niet nationaal.
  En al helemaal niet internationaal.

  Maar toe gegeven, dankzij Wilders hebben wij niet na genoeg geen terroristische aanslagen in ons land dan in andere landen.

  1. Peter Oudshoorn

   Gelukkig voor je Monty dat er op de valreep nog een item over Wilders voor je kwam. Anders had je vast nier kunnen slapen.

  2. DidiMadloba

   “niet na genoeg geen”?
   U Nederlandst als een immigrant.
   Feit is dat de moslimhaat die Wilders al 15 jaar uitkraamt moslims ernstig kwetst, wat de heethoofden onder hen tot terroristische aanslagen brengt, zodat de belastingbetaler een vermogen kwijt is aan veiligheidsmaatregelen, niet alleen van Wilders zelf, maar ook van vliegvelden enz. enz.

   Wilders mag honderd keer gelijk hebben, hij zorgt wel voor overlast, en het effect van zijn haat is averechts.

   1. Peter Oudshoorn

    Didi denkt dat de wereldwijde aanslagen die gepleegd worden uit naam van de islam, allemaal de schuld zijn van Wilders.

    Hoe naief en simpel kun je zijn.

 8. Siemien

  Wilders heeft gelijk Palestijnen hebben al een land

 9. tailgunner

  Er is maar één manier om van die vervelio’s af te komen:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Omgaan_met_trollen

  …reageer niet op ze!

 10. Kristalix

  Waarom zou je terroristen willen verplaatsen?
  Ze zijn nu perfect ingeperkt. Als Iran weer raketten doneert? Weet je waar je moet zoeken in een klein gebied.

  Makkelijker kan het niet.
  Niet slim Geert. Dat gebied moet kleiner. Niet groter.

 11. Agios

  Door te schrijven over ‘eruit trappen’ krijgt het bericht een sterk subjectief karakter. Het is een wijze van schrijven die vaak voor komt ten behoeve van stemmingmakerij. Het bericht krijgt zo een sterk veroordelend karakter. Daar heb ik moeite mee. Gebruik bijvoorbeeld het woord ‘transmigratie’ en het artikel wordt dan meer beschouwend en neutraal.

  1. Piet51

   In principe ben ik het wel met je eens over dat “eruit trappen”. Maar het werd gepresenteerd als visie van Wilders en in dat verband is het wel weer verhelderend. Maar als Wilders het over ‘transmigratie’ zou hebben, wordt hij lachwekkend en wordt zijn intentie niet goed weergegeven.Bij hem is het meer ‘etnisch zuiveren’, terwijl het aan de andere kant van de schaal ook ‘vrijwillig terugkeren’ kan betekenen.

 12. DidiMadloba

  En dan moeten de Palestijnen de hele westelijke Jordaanoever opgeven, met steden waar ze al eeuwen leven?

  Inderdaad, Wilders moet terug naar het gekkenhuis.

  1. Agios

   Geen argument. Mensen kunnen niet ergens al eeuwen leven. Een mens kan zijn hele leven ergens leven. Een duidelijk verschil. Bovendien, waarom wordt hier het ‘eeuwig leven’, als argument gebruikt? En waarom dan niet bij moslims die al eeuwen in een gebied wonen en dan allemaal op willen stappen? Kortom een komme redenatie van Didinogwat.

  2. Agios

   “…Inderdaad, Wilders moet terug naar het gekkenhuis.”. Deze zin houdt in dat hij er al eens was…Wel, dat is niet zo, dus jouw gewauwel komt direct uit de onderbuik. Geen woord of zin wordt overdacht. Dat is wel een beetje dom.

   1. tonna

    @Agios
    Didi is gekleurd en pro islam, dus zijn reaguursels beantwoorden of bekritiseren heeft totaal géén nut!

 13. Robert75

  Wilders heeft gewoon 100% gelijk. De Palestijn is gewoon een mythe want die bestaan helemaal niet, van oorsprong zijn het Jordaniërs want daar komen ze vandaan. En ik vind het tamelijk grappig om Wilders een oorlog is de schoenen te willen schuiven terwijl de Palestijnen zelf tegen dit plan zijn.

  De Palestijnen willen geen vrede. Die willen maar een ding namelijk de totale vernietiging van Israël.

  1. Lao Tse

   Het Palestijnse volk zijn ook geen echte mensen, die bestaan alleen in de verbeelding. Om die reden kun je ze gewoon vervolgen en deporteren.

   Zo lossen we op DDS problemen op met volken die ons in de weg lopen.

   1. Robert75

    Helemaal niemand heeft het over deporteren. Helemaal niemand als alleen jij. Wilders heeft natuurlijk 100% gelijk als die zegt dat de Palestijnen al een thuisland hebben namelijk Jordanië. Dus waarom gaan ze niet daarheen en laten ze Israël met rust.

    1. Lao Tse

     Hoe noem je beleid om mensen uit hun thuisland te verdrijven liever?

   2. Mars020

    Dan noemen ze het een vakantie, aangeboden door het gastland. Gratis een enkele reis, naar Iran ofzo?.. Met dat land hebben ze het meeste gemeen, dus zullen deze figuren het daar perfect vinden.

 14. Heras

  De situatie is hetzelfde als hier. Egypte wil ze niet hebben, Jordanie ook niet. Hamas en p.a maken de dienst uit en censureren de hele boel. Kinderen worden al jong gehersenspoeld dat israel de duivel is, Jeruzalem en hun leefgebied van hun is. Kortgeleden heb ik een artikeltjes gelezen van een imam die verkondigde dat Jeruzalem helemaal niet belangrijk is voor de moslims omdat het om medina gaat. Alle strijd voor niets.
  Als de internationale gemeenschap hamas en pa eens ging veroordelen, stoppen met subsidies verstrekken, moet je kijken wat er gebeurt. En als iedereen nu achter israel zou staan dan is de zaak helemaal snel opgelost.

 15. hansishier

  Wilders heeft gewoon gelijkt, snijdt dat gezwel in gaza en de westbank eruit en drop die in de vuilnisbak bij jordanie. solved! “palstijnen” zijn zuigers die nieman wil dus zadelen ze israel er mee op. Dat moet een afgelopen zijn. drop ze anders in een leeg stuk sinai van egypte en laat ze daar de boel zelf zegelen zonder leger en wapens.

  1. Bolkestein

   Inderdaad: Niemand wil die “Palestijnen” hebben. De voorouderen van deze Zwerfarabieren of liever gezegd dit Arabisch zwerfvuil die in de 19de eeuw vanuit Egypte en vanuit Saudi Arabië als sprinkhanen naar Israël trokken om te gaan parasiteren op de Joden die daar na jaren van inventiviteit, noeste arbeid en doorzettingsvermogen van Arabieren gekochte stukken waardeloze aride grond tot bloei hadden gemaakt werden in deze herkomstlanden als Zigeuners gezien. Voorwaar weinig vleiend. En zo wordt er daar nog steeds tegen hen aangekeken. Ze zullen het er wel naar gemaakt hebben. Gek he dat niemand dit zwerfvuil wil hebben? Parasieten, dat zijn het.

   1. Brennivin

    @Bolkenstein:
    Inderdaad! Legio landen om de ‘Palestijnen’ heen die dezelfde taal spreken, dezelfde religie aanhangen, maar niemand wil ze hebben. Daar hoor je niemand over.

 16. Bolkestein

  Wat bijeen hoort dient zich te verenigen.
  Wat niet bijeen hoort dient uit elkaar te gaan.

  Abraham Kuyper

  Duidelijker kan het niet verwoord worden.

 17. Jean Nederland

  Prima plan van Wilders, ze woonden altijd al in Jordanie, groot genoeg en die Jordaanse koning zal heel graag zijn soortgenoten willen helpen. Politiek kan zo simpel zijn. TOP Geert!

 18. Rosasolis

  Sinds Israel werd officiel als land door de VN in 1947 erkend, zijn er ook nu miljoenen
  niet-joden geboren en opgegroeid in dit land. Waaronder ook veel christenen. De moslims hebben zeer weinig rechten en gedwongen zijn om te leven onder erbarmelijke omstandigheden.
  De christelijke Palestijnen hebben wat meer rechten en zelfs zitting het parlement hebben. Zij spreken Hebreeuws en geven les in gewone westerse (niet orthodoxe joodse) scholen, en ook op de hoge scholen en universiteiten. Maar geen enkele niet-jood maag een huis kopen! Zodat ook de christenen worden vreselijk gediscrimineerd in Israel. Terwijl zowel de katholieken als de protestanten volgen de psalmen en verhalen uit zowel de oude als de nieuwe testamenten van de bijbel.
  Kortom: hoe zou Trump, Kushner, en Wilders een enorme bevolking uit elkaar willen schuren, en besloten wie mag in Israel blijven en wie moet gedumpt worden, naar Jordanie…tenminste als dit zeer arme land nog een enorme golf van palestijnen zouden willen accepteren, om ze te laten vegeteren in de vreselijke jarenoude kampen langs te grens met Israel…Welke families uit gemengde huwelijken van moslim, of christelijk, met joden mannen en vrouwen mogen in Israel blijven en welke niet?
  Terwijl ieder maand steeds meer Amerikaanse joden naar Israel immigreren, en in een leuke nieuwe eigen woning in een van de bezette gebieden komen te wonen, leven vele miljoenen niet-joden ver onder de armoede grens, terwijl zij in Israel geboren en opgegroeid zijn. Trump, Kushner, en Wilders moeten zich met eigen zakken bemoeien.
  Ben benieuwd hoe het zal gaan worden met de gigantische belasting fraude zak tegen
  Mevr. Nethanyahu.

 19. Pronounce

  “De EU is niet gekend in de plannen die voornamelijk door rijke Arabische staten moeten worden opgehoest.”

  Dat lijkt mij een uitstekend uitgangspunt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.