Wilders gruwt van ISIS-kinderen naar Nederland halen: ‘Na algemeen kinderpardon nu kinderterreurpardon!’

PVV-voorman Geert Wilders zit er niet op te wachten om horden geradicaliseerde kinderen van Syriëgangers weer met open armen op te vangen in Nederland. Hij noemt de beslissing van het kabinet om dit wel te doen een “kinderterreurpardon”.

wilders isiskids

Als het aan Geert Wilders ligt, blijven kinderen van ouders die zich bij ISIS hebben aangesloten in Syrië en Irak gewoon daar. De PVV-voorman heeft een tweet laten uitgaan waarin hij het “kinderterreurpardon” van het kabinet-Rutte veroordeelt.

Alhoewel Wilders zich in die boodschap een man van weinig woorden toont, is zijn intentie duidelijk: premier Rutte en zijn ministers hebben hun rug niet recht gehouden, en daardoor komen er nu door genocidale massamoordenaars gehersenspoelde kinderen naar Nederland. De implicatie is dat gevaar met zich meebrengt – Wilders twitterde bij zijn boodschap ook een screenshot uit ISIS-propaganda. Daarop staat kindje met om z’n hoofd een bandana met daarop de ISIS-vlag. Verder wijst het kind naar de woestijn, waar vermoedelijk verderop in de video gruwelijkheden plaatsvinden.

Gruwelijkheden die ook naar Nederland kunnen komen, zo lijkt de PVV ons te willen zeggen.

De hamvraag: heeft ome Geert gelijk? Feit is dat het – vooralsnog – gaat om kinderen die wees geworden zijn. Hun beide ouders hebben de bevrijding van Syrië niet overleefd. Dat betekent dat wanneer ze naar Nederland komen, ze geen geradicaliseerde ouder meer hebben om hen een opvoeding vol haat en terreur mee te geven. Er is een goede kans dat de verweesde ISIS-kindjes zullen uitgroeien tot modelburgers van het Koninkrijk der Nederlanden. Zeker is dat de systemen om zo’n ommezwaai te maken aanwezig zijn in ons land. En zeker is ook dat we kinderen niet kunnen verwijten dat hun ouders terroristen waren.

Toch is er één vraag die deze kwestie zo lastig maakt: wat weegt uiteindelijk zwaarder? De ontplooiingsmogelijkheden voor deze kinderen, of het ontploffingsgevaar voor heel Nederland? Dat is een lastig dilemma waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Ook niet door Geert Wilders en zijn toch ietwat voorspelbare open deuren-tweets.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

120 reacties

 1. logisch denken

  Het is dus wachten op de eerste terreur daad van zo een ongeleide projectiel waarna de politiek zegt we zo zijn geschokt , de opsporingsdiensten deze zagen we niet aankomen en Wilders weer volmondig het gelijk aan zijn zij krijgt. Krankzinnige beslissing om die geradicaliseerde idioten naar Europa te halen wat zelfs bevestigd word door de eigen familie

  1. DidiMadloba

   Kinderen van 2 en 4.
   U bent wel bang aangelegd zeg.
   Bibberen voor een jihadkleuter.

   1. Mars020

    @Didi, als ze 2 en 4 zijn is er inderdaad nog niet veel gevaarlijks aan. Maar het schijnt, dat kleintjes groeien.. Als ze eenmaal volgroeid zijn, gaan ze zoeken naar hun achtergrond. Dan komt zo’n figuur er achter, dat zijn vader vroeger een baard met jurk had en zijn moeder in een boerka rondliep. Dat ze later naar het kalifaat vertrokken om daar mensen te vermoorden en verkrachten, maar werden lastiggevallen door vliegtuigen, die bommen op hun kanis gooiden. Die lastige figuren met die bommen, waren westerse piloten en kwamen soms ook uit Nederland. Dan begint Abdul opeens geheel onverwacht op straat mensen aan te vallen, omdat hij denkt, dat die mensen zijn ouders hebben platgebombardeerd.
    vervolgens wordt hij gearresteerd en krijgt een paar jaar cel en TBS. Al snel tijdens zijn behandeling krijgt hij proefverlof. Tijdens dat verlof maakt hij weer opnieuw slachtoffers, want je kunt natuurlijk een aap uit de jungle halen, maar de jungle niet uit een aap. Linkse figuren kunnen niet anticiperen op toekomstige problemen, daarom gaat het ook altijd fout als ze een beslissing nemen.

   2. Peter Loosduinen

    Kinderen van 2 en 4.
    U bent wel bang aangelegd zeg.
    Bibberen voor een jihadkleuter.
    Weet dat Adolf Hitler op die leeftijd ook een lief kindje was !!

 2. tonna

  In de eerste 2 levensjaren neemt een kind de meeste indrukken en onderbewuste info
  in zich op!
  Dat weet élke kinderpsycholoog!
  Dus laat die kinderen mooi in het land waar ze zijn geboren!

  1. HierBenIk

   Zo is het! Geen enkele kind, welke leeftijd ook moet je niet terug willen halen, evenals de ISIS vrouwen. Ze zijn bewust daarheen gegaan en nu ‘huilen’ dat ze spijt hebben. Stelletje hypocrieten.

  2. cuoretx

   En daarna zijn de kinderen niet meer manipuleren en indoctrineren?? zou zeggen psycholoog verdiep u eens wat meer in psychologie van kinderen. En daar blijven kunnen lekker nog meer radicaleren en als ze 16 of 18 komen alsnog en dan de jonge generatie ermee. Goede opvang in de regio bij christelijke gezinnen dat is her beste. Maar lekker daar laten is dom

   1. Mars020

    @cuorext, we hebben hier al genoeg ellende, dus laat ze maar daar. Het is juist dom om die koters op te halen, omdat hun roots daar zijn. Verder kunt u zich in de tussentijd misschien eens verdiepen in de Nederlandse taal?. Hier en daar een lettertje of een punt vergeten is niet zo erg, maar het bovenstaande verhaal is zo onsamenhangend, dat alleen een kind van 4 het nog begrijpt.

  3. Peter Loosduinen

   tonna
   Laat die kinderen mooi in het land waar ze zijn geboren!
   Mee eens.
   Het zij daar gewortelde kinderen !

  4. Heinz

   Wat weet u nog van voor uw 2e levensjaar ?

 3. Vraagtekentje

  Als ze nog zo klein zijn zijn ze daar geboren, hoezo NL kindertjes??

  1. Peter Loosduinen

   Als ze nog zo klein zijn zijn ze daar geboren, hoezo NL kindertjes??
   Inderdaad !
   Hoezo Nederlandse kindertjes ?
   Wie het weet mag het zeggen.

 4. Jumping

  Ik denk dat Wilders weer op tijd waarschuwd, maar de Linkse Demoniserende wegkijkende Rutte kliek, is ziende blind en horende doof.

 5. Duckday

  Deze kinderen hebben een heel andere opvoeding dan dat wij gewend zijn Wilders heeft gewoon gelijk Nu gaan wij zo zielig doen maar straks kan het mis gaan en dan Wie neemt dan de verantwoording voor waarschijnlijk de slachtoffers Dit kabinet liegt en bedriegt is gewoon niet te vertrouwen Eerst nee dan achterbaks ja Wie gaan de kosten betalen de gewone burger En die Mw van de vvd ex minister van defensie is ver van de werkelijkheid af kan .

 6. Joop Klepzeikert

  Alleen zwakzinnig links gruwt daar niet van.
  Die denken werkelijk dat kinderen van terroristen, die vanaf zeer jonge leeftijd al tot terroristen opgeleid zijn, geen terroristen zijn.

 7. tonna

  Maar het is inmiddels actueel in Europa,dat de EU beslist en dus alle richtlijnen en besluiten neemt mbt illegalen/vluchtelingen en samenhangende problematiek!
  De schuldigen? het stemvee in Nederland!

 8. Hans Brusselmans

  Fijn, als je kinderen op school naast zo’n moslimlarf worden geplaatst, ik haalde mijn kind direct van zo’n school af.

  1. santiago

   Brusselmans. Dat zal niet kunnen, want voor deze kinderen zullen aparte, zwaar gesubsidieerde scholen worden gecreëerd. Met speciale leerkrachten etc etc.

   1. Hans Brusselmans

    Dat zal best wel, wat gaat er dan voor de klas staan zo’n bebaarde moslimaap in een pisjurk vol met vlekken?

 9. Kapitein Haddock

  En de volgende stap?
  Moordenaressen moeder mogen ook komen en……..ja,ja, daarna recht op gezinshereniging! M.a.w. de kop afhakkers mogen zich tot hun dood laven aan de sociale potten!
  En wie heeft gewonnen? De almachtige linkse asielindustrie; geworteld in ALLE Ministeries!
  Welke linkse dwaas durft nu nog te beweren dat Nederland echt niet Islamiseert?
  En vanaf morgen weer “zielige” verhalen over de “kindertjes” op: NOS, Nieuwsuur, Volkskrant, NRC, PAUW, DWDD en zeer duistere ambtelijke stukken op Ministeries!
  Wie is er nu gek? Ik?
  PS
  Groen-Links; waar blijven jullie met je verhaal over CO2? Weer een zooitje moorddadige CO2 fabrieken erbij! Voorts is Nederland propvol! Of toch alles in opdracht Brussel en Bilderberg? (Waar Opper-Priesteres Kathalijne Buitenweg (GROEN-LINKS) aanwezig was.
  Lopen de lijnen toch over de hoofden van de Nederlander, dank zij linkse landverraders?

 10. Sam C

  Gewoon lekker daar laten. Ook weeskinderen kan men daar opvangen. Wilders heeft gelijk ook wtb het rug recht houden van Rutte.

 11. Brennivin

  Ze zijn daar geboren, het zijn geen Nederlanders en ze hebben ook geen Nederlands paspoort lijkt me. Ik zou ze lekker daar laten, kunnen ze hun land opbouwen in hun eigen taal en genieten van hun eigen religie waarmee ze al jong mee zijn vergiftigd.

  1. tonna

   Juridisch zijn het vaak Nederlanders,immers de IS gangers/ouders hadden/hebben vaak een NL paspoort!

   1. Kapitein Haddock

    tonna
    Zijn bijna allemaal van Allochtone oorsprong! En hebben gevochten in vreemde krijgsdienst; dan automatisch paspoort kwijt!
    Maar…….”onze” Linkse asielindustrie” zal blijven vechten om ze naar Nederland te halen! Zakken met geld laten onze linkse “broeders” echt niet lopen!

    1. tonna

     @Kapitein Haddock
     Mooi om te horen,maar is het óók effectief deze wetmatigheid?
     “gevochten in vreemde krijgsdienst” moet wel weer waterdicht bewijsbaar worden bevonden,middels de fantastische rechtsspraak in ons land!

    2. I.W.A.B

     Vreemde krijgsdienst? Ik wist niet dat Nederland het Kalifaat had erkent als land..
     PS ook van de Joden in Nederland met dubbele nationaliteit hun Nl pas intrekken
     Als ze naar het Israëlische leger gaan om hun dienstplicht te doen..en dus in vreemde krijgsdienst treden…graag deze ook niet meer laten terug komen

     1. logisch denken

      QUOTE

      Vreemde krijgsdienst? Ik wist niet dat Nederland het Kalifaat had erkent als land..
      PS ook van de Joden in Nederland met dubbele nationaliteit hun Nl pas intrekken

      END QUOTE

      Begin eerst maar met de turken en anderen islamieten

   2. logisch denken

    QUOTE
    tonna 1 minuut ago Beantwoorden
    Juridisch zijn het vaak Nederlanders,immers de IS gangers/ouders hadden/hebben vaak een NL paspoort!
    END QUOTE

    niet correct wat u zegt zie http://www.overheid.nl,

    Niet automatisch Nederlandse nationaliteit
    Heeft alleen de vader de Nederlandse nationaliteit? En is hij niet met de moeder getrouwd. Of is hij niet haar geregistreerde partner? Dan krijgt het kind niet automatisch de Nederlandse nationaliteit. De vader moet het kind daarvoor eerst erkennen.

    De vader is in de meeste gevallen overleden dus het door u geschetste automatisme is niet altijd een zekerheidje

   3. logisch denken

    QUOTE
    tonna 18 minuten ago Beantwoorden
    Juridisch zijn het vaak Nederlanders,immers de IS gangers/ouders hadden/hebben vaak een NL paspoort!
    END QUOTE

    Wat u zegt is niet correct zie hiervoor de site van de overheid punt nl. Helaas woirdt het bericht met link niet gepubliceerd

   4. Mars020

    Juridisch gezien ben je je paspoort kwijt, als je gaat vechten voor een ander land. Wordt er dan een koter gefabriceerd, dan heeft die koter de nationaliteit van het land, waar het geworpen is door die broedmachine. Er is dus geen enkele reden om die kleine baardaapjes deze kant op te halen en op onze kosten verder te laten radicaliseren.

   5. Joshuak

    Is niet zo, in principe krijg je altijd een paspoort waar je bent geboren..

    Egypte had laatst ook zo’n verhaal dat een Nederlands gezin daar van een kind is bevallen en toen dus eerst een paspoort moest aanvragen voor het kind moesten regelen.

    En dat duurde weken geloof ik.. En moet via de ambassade geregeld worden. (Die die terroristen niet kunnen bereiken)

    Dus als dat kind geen paspoort had, waarom zouden kinderen van terroristen die wel hebben?

  2. I.W.A.B

   Geert Wilders moeder is hier ook niet geboren ook terug schoppen naar Indonesië..

   1. logisch denken

    QUOTE
    I.W.A.B 2 minuten ago Beantwoorden
    Geert Wilders moeder is hier ook niet geboren ook terug schoppen naar Indonesië..
    END QUOTE
    Je moet eens proberen om bij het onderwerp te blijven wat jezelf steeds bedenkt stakker.

   2. F.C. Labrouste

    Orban vergeet ook graag dat we in 1956 duizenden Hongaarse vluchtelingen opvingen.

    1. Hans Brusselmans

     Dat waren geen moslims!

     1. Jumping

      Inderdaad Brusselmans of het moslims waren geloof ik
      niet.
      Geen hoofddoekjes in ieder geval.
      Het waren wel eerlijke hard
      werkende vakmensen.
      Veel plezier aan beleefd en sommige konden nog lekker voetballen ook.

     2. F.C. Labrouste

      Het is walgelijk maar er zijn mensen die menen dat je vluchtelingen moet selecteren op basis van hun geloof.

     3. Peter Oudshoorn

      Labrouste, het is een meer dan uitstekend criterium om vluchtelingen te selecteren op hun geloof. Daarmee valt precies te bepalen of die mensen in onze samenleving zullen passen of niet. En dat is de enige basis om toelating en hulp toe te staan: vluchtelingen mogen nooit een bestaande samenleving ontregelen.

     4. F.C. Labrouste

      “Daarmee valt precies te bepalen of die mensen in onze samenleving zullen passen of niet.”

      Het selecteren van vluchtelingen op basis van de vraag of ze hier passen of niets slaat ook helemaal nergens op. Geen land hanteert dat criterium en het in de kern ook in strijd met de mensenrechten.

     5. Sealgaire

      Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     6. F.C. Labrouste

      Ik wil hier nog wel even mijn waardering uitspreken voor de bijdragen van Sealgaire op dit veelgelezen prachtblog. Ze zijn zonder uitzondering gedegen, inhoudelijk, sterk beargumenteerd, beschaafd, altijd op de bal en nooit op de man en zeer on topic.

      Mijn complimenten!

     7. Sealgaire

      Ik reageer in de meeste gevallen met het geijkte antwoord Blablabla Blaaskaak! In ieder geval laat ik weten dat ik deze misselijke speklap, antisemiet en drager en pleitbezorger van de orde van Martijn, in het ‘snotje’ blijf houden. Ik ga er niet mee in discussie, dat doe je ook niet, met een hondendrol.

 12. Pescador

  Onbegrijpenlijk.

 13. Ritter

  “Er is een goede kans dat de verweesde ISIS-kindjes zullen uitgroeien tot modelburgers van het Koninkrijk der Nederlanden”
  ——–
  Voor deze stelling is geen enkel bewijs. Eerder het tegenovergestelde als we naar de feiten kijken.

  Kijk maar naar de z.g deradicalisering programma’s. Ondanks het vele geld dat daar naartoe gaat zijn de meeste z.g deradicalisering programma’s mislukt.

  Deze kinderen zullen opgroeien bij moslims die hun vertellen dat hun ouders zijn gedood door acties waar ook het westen ( inclusief Nederland) aan heeft meegedaan. Er is dus grote kans dat deze kinderen kinderen wrok opbouwen naar de Nederlandse samenleving.

  Kortom, je haalt vrijwillig grote problemen het land binnen. En vroeg of laat zullen Nederlanders daar de wrange vruchten van plukken.

  Daarbij zullen deze kinderen door een leger van hulpverleners moeten worden begeleid. En daar kan natuurlijk de belastingbetaler voor opdraaien.

  1. Hans Brusselmans

   In plaats van zo veel mogelijk foute moslims deporteren haalt deze regering die haat larven binnen onze grenzen, alsof we nog niet genoeg van dat ongedierte hebben.

   1. F.C. Labrouste

    De nazi’s noemden Joden ratten en Brusselmans noemt moslimkinderen larven. Er zit een perverse logica in: als je mensen gaat zien als dieren kun je ze ook ruimen.

    1. Hans Brusselmans

     Precies, foute moslims en hun nazaten mogen wat mij betreft subiet worden geruimd.

     1. F.C. Labrouste

      Hans stelde hier ook al eerder voor alle moslims in Nederland op te sluiten in concentratiekampen in afwachting van hun deportatie.

      Hij is dus consequent in zijn genocidale logica.

     2. Sealgaire

      Blablabla Labrouste/Noppen/Dopper pisvlek

    2. logisch denken

     QUOTE
     F.C. Labrouste 5 minuten ago Beantwoorden
     De nazi’s noemden Joden ratten en Brusselmans noemt moslimkinderen larven. Er zit een perverse logica in: als je mensen gaat zien als dieren kun je ze ook ruimen.
     END QUOTE

     Wederom een voortreffelijk inhoud. Bulls eye on topic en helemaal niet op de man gespeeld. U overtreft uw kwaliteiten als debater. Werkelijk uitmuntend voor een leeghoofd

    3. santiago

     Laproeste. Hoe kun je nu joodse kinderen vergelijken met moslim kinderen. Appels met peren. Je zit nu alleen de boel maar op te kloten ouwe jodenhater. Ga je schamen.

     1. F.C. Labrouste

      “Laproeste. Hoe kun je nu joodse kinderen vergelijken met moslim kinderen”

      Omdat kinderen kinderen zijn, trieste sukkel.

 14. Pronounce

  Als asielkinderen in Nederland worden uitgezet dan is het volgens deuglinks een grote schande. Maar als kinderen uit een moslimland worden uitgezet – het land waar ze zijn geboren en/of opgegroeid – dan is het ineens géén schande, nee: noodzákelijk. Deze kinderen horen niet hier, ze horen bij familie in het moslimland van herkomst.

 15. Korporaal Monty

  Wanneer worden de terreur daden van de terreur marathon tijdens de ramadan dan naar buiten gebracht.

  Of durft niemand zijn vingers daaraan te branden?
  Ik denk dat Wilders met deze keihardr cijfers direct zijn bewijs kan aantonen.
  I.p.v. wachten tot deze wezen ouder zijn om zijn gelijk te bewijzen.

  1. I.W.A.B

   Korporaal Monty
   Laat me niet inspanning geef jij even die cijfers vrij van die terreur
   Of druf jij ook je vingers niet te branden?

   1. logisch denken

    QUOTE
    I.W.A.B 4 minuten ago Beantwoorden
    Korporaal Monty
    Laat me niet inspanning geef jij even die cijfers vrij van die terreur
    Of druf jij ook je vingers niet te branden?
    END QUOTE

    Die moet je boven water halen met een WOB verzoek zoals de media regelmatig doet. Het liefste houd men die gegevens onder de pet dan wel in de doofpot

    1. I.W.A.B

     Korporaal Monty begint er over en ik moet een WOB verzoek doen?
     Waarom hij/zij niet?…of Geert Wilders?

     1. logisch denken

      Jij kan het niet doen dat begrijp ik. Begrijpend lezen en schrijven is niet 1 van je kwaliteiten

    2. Korporaal Monty

     “Het liefste houd men die gegevens onder de pet dan wel in de doofpot”

     Hoe kan je nou terreur daden “onder de pet houden” er zijn toch slachtoffers en lokale media die hiervan berichten?

 16. Lex

  Och Och Och Och.

  Toch weer door de knieën gegaan door de linkse zieligheid industrie.

  Inderdaad er worden gehersenspoelde kinderen hier naar toe gehaald. Het linkse grachtengordel elite heeft toch weer hun zin gekregen.

  En wie worden hier weer de dupe van, de belastingbetaler. Het geld wat aan deze zieligheid industrie word uitgegeven gaat weer ten kosten van andere budgetten en/of reservevers.

  Vreselijk dat dit kabinet dit toe laat.

  Ik zou een leeftijd grens hanteren van 5 jaar en zeker niet ouder.

  1. van Urk

   De overheid kiest altijd de verkeerde zijde. Wordt niet aan de slachtoffers (Yezidi,s b.v.) gedacht maar wel aan hun beulen. Nederlandse kinderen zijn het niet omdat ze hier niet ingeschreven staan en de vraag is of hun vaders de wettelijke vaders zijn. Paspoorten worden meestal daar ingeleverd en of vernietigd plus dat het meestal ook nog om twee paspoorthouders gaat en de verantwoording dus niet alleen bij Nederland hoeft te liggen maar ook bij het land waar zij ook ingeschreven staan.

   1. F.C. Labrouste

    Christelijke mededogen met weerloze kinderen is aan de heer van Urk niet besteed.

    Hij woont in Urk maar is zeker geen christen.

    1. Sealgaire

     Blablabla blaaskaak en pisvlek.

 17. F.C. Labrouste

  Het betreft hier verweesde kleine kinderen van Nederlandse afkomst die in afschuwelijke omstandigheden verkeren.
  Het zou een humanitaire misdaad zijn deze kinderen te laten barsten.

  1. van Urk

   F.C. Labrouste. Bewijs het allemaal maar dat deze weesjes van Nederlandse ouders zijn. Er zijn misschien een paar kinderen die daadwerkelijk vanuit Nederland naar Syrie zijn vertrokken. De rest zijn daar geboren waarvan de vraag is of het om dezelfde vader ging of opgenomen als wees omdat hun wettelijke pa en ma daar gesneuveld zijn en misschien zelfs geen Nederlanders waren.

   1. Lex

    Juist. heel goed omschreven.

    Voordat we het weten is het zieligheidsniveau dermate hoog dat ze allemaal naar Nederland mogen komen van de linkse grachtengordel elite.

    De zieligheid industrie staat ze met open armen op te wachten.

    TTTTTTT.

    Onbegrijpelijk Waanzinnige Waanzin.

  2. Mars020

   Ze kunnen gewoon daar wonen.. ruimte genoeg en mini terroristjes zitten wij niet op te wachten.

  3. Bosche draak

   Ga jij ze in huis nemen kwallebak?
   Miezerige mensjes als jij gaan altijd de moraalridder uithangen terwijl anderen het vuile werk mogen opknappen.
   Je mocht kinderen toch niet zomaar uit hun geboorteland wippen?
   Want zielig?
   Lekker daar laten zitten dan!

 18. logisch denken

  QUOTE
  F.C. Labrouste 2 minuten ago Beantwoorden
  Het betreft hier verweesde kleine kinderen van Nederlandse afkomst die in afschuwelijke omstandigheden verkeren.
  Het zou een humanitaire misdaad zijn deze kinderen te laten barsten.
  END QUOTE

  Of het kinderen van Nederlandse afkomst zijn moet nog worden bezien roeptoeter.
  Kinderen van IS zijn overigens geen kinderen zoals wij kinderen beoordelen maar gehersenspoelde wrakken. Zelfs de eigen familie laat in interviews weten dat je ze beter daar kan laten.

 19. santiago

  Ik heb een vaag vermoeden dat het hier niet om weeskinderen gaat. Als ze eenmaal in Nederland zijn zullen de ouders zich plotsklaps melden en uiteindelijk naar Nederland komen in het belang vam de kinderen. Linkse advocaatjes zijn zo slim in het bedenken van truckjes .

  1. van Urk

   Net als in Aziatische landen waar de arme ouders hun kinderen achterlaten in weeshuizen. De weeshuizen draaien financieel goed omdat overvolle weeshuizen een aantrekkingskracht zijn voor buitenlandse gift-gevers, toeristen en vrijwilligers. Zo krijgen de kinderen massaal te eten omdat hun levende ouders daar niet voor kunnen zorgen.

 20. Bolkestein

  Ze zijn toch daar geworteld? Daar laten!

 21. Against The System

  Wat een walgelijk reacties, ik schaam me wel voor jullie allen die zo over kinderen kunnen praten!!!

  Jullie ogen zijn totaal zwart geblakerd en jullie hart is versteend!!!

  Ooit komt een dag dat jullie gaan zeggen of denken; had ik maar niet gezegd wat ik was, had ik maar gezegd wat ik zal worden.

  Tenslotte is de enige die niet valt en opstaat alleen God!

  1. logisch denken

   quote
   Tenslotte is de enige die niet valt en opstaat alleen God!
   end

   Wat is er mijn zoon ?

   1. Against The System

    Logisch denken, als je logisch had nagedacht was je er al snel genoeg achter waar ik op had gedoeld. Die logica is voor jouw nog helaas een stap te ver.

    1. logisch denken

     Gelukkig is jouw logica onlogisch onsamenhangende logica die logisch denkende mensen zo doorprikken als ideologische bul shit ver van de realiteit.

  2. santiago

   AtS. Beste jongen, zijn er wel mensen bij jou in de buurt die voor jou zorgen.

   1. Against The System

    Santiago, tot nu toe heb ik geen zorg meer nodig en ik hoop dat dat voor derest van mijn leven ook zo zal blijven.

    En als het nodig zal zijn, zal ik ook zorgen voor mijn medemens, inclusief voor jouw.

  3. Brennivin

   Weet je wie ook zwart geblakerd waren? De lijken van mensen die ISIS levend verbrand heeft in een kooi. Ook allemaal in de naam van god. Deze kinderen zijn waarschijnlijk ook al vergiftigd door ze in deze god te laten geloven. Ze kunnen daarom later zonder blikken of blozen ook jouw strot doorsnijden. Tenzij je natuurlijk in dezelfde god geloofd…dan zit je gebakken.

  4. EmC2

   Lees eens een boek. Bijvoorbeeld over lerares; Fenny Brinkman – boek Haram.

   Dan zijn je oog niet dicht (zwart), maar open!

   Hoe open, vrij, liefdevol, multicultureel je ook bent. Er zijn grenzen aan onze waarden.

   Helaas is de geest al uit de fles..

  5. Mars020

   Deze zogenaamde lieve kotertjes, worden ooit groot. Het zijn dus gewoon mini terroristjes, die straks jouw strot komen afsnijden.

  6. Bap

   Ik schaam mij er ook voor.
   We praten over kinderen niet over moordmachines.

   Kijk naar de geschiedenis waar indoctrinatie tot het perfecte is uitgevoerd.
   Zijn alle Duitse Hitler jugend kinderen ook verkeerd geëindigd?

   Nou nee dus, geef de kinderen wat ze nodig hebben.

 22. C.A.Barstow

  Wilders heeft voor de zoveelste keer gelijk!
  Het is nog altijd ”jong geleerd oud gedaan” maar dat zal je dat linkse tuig nooit wijs kunnen maken.
  Weg met die massamoordenaars in spe, laat hen in de woestijn waar ze vandaan komen.

 23. fusilier

  Geef een kind een wapen en zet ze onder druk , dan zijn het geen kinderen meer, maar worden moordlustige vecht machines ,en als zodanig moeten ze ook behandeld worden. De verwekkers van deze tijbommetjes mogen ze van mij allemaal de doodstraf geven in Irak. Na al die jaren weten wij ook waar de hitlerjugend toe in staat was.

 24. Jean Nederland

  Beter voorkomen dan genezen. Laat die kids daar alsjeblieft en zoek of haal die mogelijke onzin niet op en naar ons land.

 25. Veteraan

  Ik zeg laten adopteren door Arabieren.
  Als ze geen crimineel worden door genen, inteelt en opvoeding zijn ze in ieder geval een belasting voor sociaal NL. Dat worden weer uitkeringstrekkers en meer.

  1. I.W.A.B

   @Veteraan
   Alleen Arabieren en inteelt..Joden kunnen er ook wat van
   “Wij zijn joods gebleven door binnen het joodse volk te trouwen”, aldus Evers(Rabbijn en vader van 10 kinderen)maar dat had genetisch nadelen. “Door moderne technieken hebben we die problemen behoorlijk onder de knie.”
   Door inteelt is een op de dertig joden drager van de ziekte van Tay- Sachs, een dodelijke spierziekte. De meest voorkomende ‘joodse’ ziekte is die van Gaucher, waarbij de lever en de milt uitzetten en botproblemen ontstaan”

   1. Hans Brusselmans

    Nou hier gaan Beukmans en zijn gabber Laproest vast tegen ageren…..o wacht effe……

    1. I.W.A.B

     @BRUSSELMANS
     Serieus! vraag je nu andere om te ageren
     Probeer het zelf eens..
     Zeg maar dat het niet waar is…het zijn gewoon feiten.
     Of is het bij jou nu ook…O wacht effe…

     1. Hans Brusselmans

      Beste jodenhater IWAB, doorgaans reageer ik niet op ongedierte zoals jij, maar gezien het feit dat Beukmans en Laproest geen poging onbenut laten om anti-semitisme bij hoofdzakelijk mensen met een rechtse mening te veroordelen, om maar een voorbeeld te geven, Jeremy Corbyn is helemaal top in de ogen van die dwaallichten, meende ik cynisch te moeten reageren, snap je het nu of wil je er ter verduidelijking een tekening bij?

     2. logisch denken

      Bevalt het uitgangspunt niet ? meten met twee maten is je wel toevertrouwd

    2. I.W.A.B

     Ja ja Brusselmans ik benoem een feit
     Waar je niet op antwoord…nee begin je over Cobyn
     Lekker belangrijk

   2. F.C. Labrouste

    Dat 1 op de 30 lijkt niet te kloppen. Wikipedia: ” De aandoening komt met name voor bij Asjkenazische joden (1 : 3900 tegenover 1 : 112.000 in het algemeen).

 26. Rud56

  Tim, jouw aversie tegen Wilders is weer overduidelijk! Maar helaas ook voor jou, hij heeft voor de zovéélste keer het gelijk aan zijn zijde!
  Die kinderen worden hier opgevangen in islamitische gezinnen, dus de satanische indoctrinatie wordt voortgezet. Tevens faalt Jeugzorg en al die andere instanties met sociologen e.d. continue, zijn onze inlichtingendiensten laat staan de politie niet in staat tot juiste controle, al dan niet gehinderd door onze oh zo fijne privacywet!

  Dus daarom Tim, heeft Wilders gelijk en krijgt hij dat ook in de toekomst ten aanzien van deze kleine tijdbommen. Bommen die groot en onberekenbaar worden!

 27. Against The System

  Brennivin, IS heeft geen God en geen enkele religie behoort zo ook tot geen enkele ras in mijn ogen.

  1. Peter Oudshoorn

   Je komt nogal verward over ATS. Kun je je reacties misschien wat coherenter formuleren?

  2. Brennivin

   Oh? Nou, ze vinden zelf van wel heur! Die noemen ze allah. De rest van je zin loopt niet echt lekker, geen idee wat je probeert te zeggen.

  3. Bosche draak

   In jouw ogen? Zo werkt het niet dommerik.
   Moet je aan die moslimslagers daar vertellen, dan vinden we je hoofd de dag erna terug op een staak.

 28. Kapitein Haddock

  Reactie op nr.12

  Nu op TV!
  Wat ik vermeldde: PAUW nodigt alleen gasten uit die de ISIS kinderen (en daarbij de Moordenaressen) terug willen laten komen!
  De Linkse indoctrinatie gaat van start! Morgen NOS-Nieuws, Volkskrant en de gehele rataplan!
  Lees nog maar eens mijn reactie!

 29. Bap

  We hebben het hier over kinderen die je nie t verantwoordelijk kan stellen voor hun ouders.

  En na de 2e wereldoorlog waar toch een hoop kinderen door de Hitler-jugend zijn opgevoed hebben we ook geen 2e nazi partij gezien.

  Dus gewoon terughalen en ze liefde en zorg geven.

  Ik ben rechts naar over de rug van kinderen gaan wij niet discussiëren.

  1. Peter Oudshoorn

   Bap is een emo-wijf dat door haar baarmoeder niet nuchter kan redeneren over gruwelkids.

   Waarom ga je niet lekker naar die zandbak om ze daar te zogen, Bap?

   1. Hans Brusselmans

    Het is natuurlijk al te laat, de regering heeft een besluit genomen om die haatlarven naar Nederland te halen daar kunnen we dus niets meer aan veranderen behalve stemmen op Wilders, de enige politicus die er stelling tegen neemt Peter!

    1. Peter Oudshoorn

     Dat is correct Hans. En het is ook wat ik al 12 jaar doe. Helaas tevergeefs: de meute valt op mooie smoeltjes, laffe leugens en om-de-brij-heendraaiers. Ik vrees te moeten constateren dat Nederland verloren is.

     1. F.C. Labrouste

      Nederland doet het op nagenoeg alle punten beter dan de omringende landen, Oudshoorn. Dat moet jij vanuit het verre buitenland toch ook kunnen zien?

      Ik denk dat een van de oorzaken daarvoor is dat de overgrote meerderheid van de kiezers weinig ziet in regeringsverantwoordelijkheid voor Geert Wilders.

  2. Mars020

   @Bap, een hoop kinderen, door Hitler-Jugend zijn opgevoed??.. De Hitler koters hebben volgens jou dus kinderen opgevoed?.. Hoe dan?.. Aan jouw schrijven kan iedereen duidelijk zien, dat je een moslim bent. Dat is ook de reden, dat je zo graag alles naar Nederland wil halen. Ik heb een beter idee… Ga lekker naar die koters toe en blijf samen met hun in de woestijn.

 30. Peter Loosduinen

  Binnenkort kan hij zijn kunstjes vertonen op de kleuterschool van onze kinderen .

 31. DidiMadloba

  De woedebuien van Wilders klinken steeds vermoeider. Wilders mag honderd keer gelijk hebben, hij is wel “over de datum”.

  Dat hij nu zijn pijlen richt op kleuters kan wel eens als een boemerang werken want veel mensen vinden dat je zulke kleine kinderen menselijk moet benaderen. Zeker als ze onder ellendige omstandigheden in een kamp zitten.

 32. nienke

  Natuurlijk moet je ze niet hier halen hebben daar al veel te veel gezien en meegemaakt zoals al die wreedheden.
  Bij ons woont een Syrisch gezin met 3 kinderen waarvan de oudste 10 is, wandelde met mijn hond en hij kwam naar mij toe en maakte een gebaar met z’n hand naar z’n keel en zei, Hond dood maken.
  Schrok ervan dat een jongen van 10 jaar zoiets tegen je zegt.
  Ik riep hem en vroeg waarom hij dat zei waarop hij antwoordde alle honden in Syrie worden de keel doorgesneden honden zijn vies.
  10jaar oud je schrikt je toch dood.

  1. Hans Brusselmans

   Ik had die moslimlarf een pak slaag gegeven dat hij zijn leven lang niet zou vergeten als hij zo’n beweging richting mijn hond zou maken.

   1. F.C. Labrouste

    Hans is achter zijn computer een dapper kereltje. Uiteraard heeft hij een hond.

    1. Sealgaire

     Aldus de pisvlek, masochist en fokteckel , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

     1. Meriadoc Brandebok

      Sealpedofiel spreekt.

     2. Sealgaire

      Guusje, kan het nog dommer?

    2. Bosche draak

     Fart Cloud Labrouste was niet alleen op z’n knieën gevallen al smekend om vergiffenis, hij zou ook nog zelf z’n hond van kant maken.
     Alles om maar niemand van die mekka mormels voor het hoofd te stoten.

     Lamlendige laffe worm dat het is!

   2. Mars020

    @Hans Brusselmans, daar heb je gelijk in!. Dit soort figuren zijn vanaf jonge leeftijd al verpest, door dat achterlijke geloof. Net als jij, had ik het ook niet geaccepteerd, dat zo’n teringkoter een snijbeweging naar zijn strot maakt. Alleen linkse watjes accepteren alles van die idioten uit Afrika.

  2. Heinz

   @nienke, in het verre oosten eet men honden. Trouw : “REPORTAGE

   In een smoezelig eettentje in de stad Yogyakarta verkoopt Bu Wairah al ruim dertig jaar alleen maar hondevleesgerechten. De barbecuerook verspreidt zich door de bedompte, donkere ruimte. In de verte klinkt het geluid van een hakmes. Wairah’s specialiteiten zijn hondesaté met ketjap en kruiden, tongseng (een soort soep) en op verzoek maakt ze het gerecht rica-rica, waarbij de hond nog leeft als hij wordt gebarbecued.”

   1. Hans Brusselmans

    En wat wil Heinz daar mee zeggen, dat zo’n moslimlarf maar keel doorsnijdende gebaren mag maken als je je hond loopt uit te laten? Ik had hem 7 kleuren moslimstront laten schijten….

    1. Heinz

     Maar niet ouder dan 10, liever wat jonger. Jongens van 10 kunnen gevaarlijk terug slaan als ze worden aangerand.

 33. Godefroy France

  GEERT WILDERS HEEFT AL JAREN GELIJK!!!

  PVV EN FVD ,,,,,,, HOEDERS VAN DE JOODS – CHRISTELIJKE WAARDEN

 34. Vrijedenkert

  Nu twee kinderen, wees 2 en 4 jaar dus niet geindoctrineerd door IS zeggen bestuurders en bewindslieden…
  Maar hoe zit het met familie waar ze terechtkomen?
  Zijn dat mischien symphatisanten van IS of Al-Queadaof zitten die ertussen?

  Twee schapen over de dam nu volgen er meer, het hek staat nu open en al die kinderen die men hier heen gaat halen hebben recht op gezinshereniging.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.