Wilders WOEST over vrijspraak bijlbedreiger: ‘Oké bedankt, gestoorde D66-rechters, ik ben vogelvrij verklaard!’

PVV-leider Geert Wilders is not amused met de rechtspraak vandaag. Een man uit Heerlen die op pad was met een bijl en twee messen en riep dat hij Wilders ging vermoorden, is vandaag vrijgesproken. Formeel omdat de zogenaamde aanslag een ‘grap’ was, maar de PVV’er wijst een andere oorzaak aan: het zijn ‘gestoorde D66-rechters.’

wilderstweets

Terwijl de strafzaak tegen PVV-voorman Wilders zelf nog altijd loopt, is één van z’n bedreigers vandaag met de schrik vrijgekomen. Ondanks dat de man een bijl en messen op zak had en aankondigde dat hij de kop van de PVV-leider ging inslaan, is hij vandaag op vrije voeten gesteld. Volgens de rechter was het plan voor een aanslag één grote grap en vormde hij niet daadwerkelijk een gevaar voor de bestbeveiligde man van heel Nederland.

Voor de grap op pad gaan met een bijl en messen, en dan schreeuwen dat je iemands kop komt inslaan? Is dat wat je onder een grap verstaat? Nogal een wrange grap, waarbij je zeker kan twijfelen of dit wel de hele waarheid is. Iemand die dat alles ook niet ontgaan is, is Geert Wilders zelf. Hij reageert op Twitter woest op de vrijspraak. En – zeer onkarakteristiek – komt Wilders er in meerdere tweets in de tijdspanne van een uur achter elkaar op terug.

Het geeft de indruk dat de PVV-voorman écht boos is:

“Een bijl, twee messen en naar me op zoek om mijn hoofd in te slaan. Rechtbank: vrijspraak De rechterlijke macht is gestoord in dit land.

Ik ben veroordeeld voor het stellen van een vraag maar wil je met een bijl mijn hoofd inslaan dan krijg je vrijspraak. Fatwa’s, politieke processen, cordon sanitaire, D66-rechters, het zal Rutte en zijn vriendjes allemaal niet helpen. Ik vecht altijd door! Altijd.

Ok bedankt rechters voor het vogelvrij verklaren, nu weet iedereen dat als je wapens meeneemt, me opzoekt en wil vermoorden, je ermee wegkomt als je zegt verward te zijn en het niet zo bedoelde. U sprak hém vrij en geeft mij daarmee levenslang – maar goed, dat had ik toch al.”

Het Openbaar Ministerie kan nog besluiten in hoger beroep te gaan. Wilders zelf is formeel geen partij bij deze zaak, en kan dat dus niet. Hij kan slechts lijdzaam toezien hoe mensen met hakbijlen weer worden losgelaten – en dan zelfs hun wapentuig weer terugkrijgen van Justitie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

67 reacties

 1. fockingworst

  Zo gaat dat in de rechterlijke bananenrepubliek nederland.
  Snap ook niet dat de Nederlanders opstaan en demonstreren tegen het gerechtelijk ambt en justitie in het algemeen.
  Kijk maar naar zulke instellingen als in den dolder en het tbs systeem wat nu al niet deugt en nog minder gaat deugen met een enkelband die je 1 2 3 kan afknippen.
  Dit soort gasten die tbs hebben moet je onder narcose chippen zodat ze niet weten waar die zit.

  1. fockingworst

   Chippen met GPS tag

  2. Siemien

   Sorry hoor maar die moet je helemaal niet vrijlaten natuurlijk wel of geen chip, een tbs-er interesseert het namelijk geen reet, zodra dit soort zieke geesten de kans krijgen leiden ze iedereen om de tuin, sterker nog, Anne Faber was slachtoffer van een gek die 4 instanties om de tuin heeft geleidt, je leest het goed 4 professionele instanties wel te verstaan..

   1. Bolkestein

    Professioneel?

   2. Bolkestein

    Van welke partij was die rechter die zo’n flinke hap van de strafeis deed eigenlijk lid? D’66? Was de strafeis overgenomen, dan had Anne Faber nu nog geleefd. Want dan had hij nu nog tussen muren gezeten.

 2. Arnoniemuss

  Inderdaad een vreemde gang van zaken. Zelfs als het een grap was, mag de dader best merken dat je over zoiets geen grappen moet maken. Een celstraf als waarschuwing was niet verkeerd geweest. Maar misschien komt er nog een hoger beroep.

 3. Marija

  Het is niet te verteren dat Wilders zo door onze rechterlijke macht wordt getreiterd.
  Het is echt maffia tuig.
  De enige voldoening die Wilders krijgt is, dat ze kennelijk zo bang zijn voor hem, dat het maar door blijft gaan en er niemand is die dit een einde kan toeroepen.
  Geert, ik bewonder je uithoudingsvermogen, je inzet om ons land te redden van de islam en heb grote waardering voor jouw gevecht tegen de bierkaai.
  Waren er maar een paar meer zoals jij.
  Ik wens je veel sterkte en ik hoop van harte dat Nederlanders nu eens massaal achter en om je heen gaan staan en je tot steun zijn.
  Je verdient het amigo.

 4. santiago

  Gestoorde d66 rechter is een pleonasme.

 5. Vliegenvanger

  Dus dat betekend dat iedereen met bijlen en messen over de straat kan gaan. Word je opgepakt zeg je dat het een grap was. Dan trapt zo’n slome rechter er in en krijg je vrijspraak. Wat is Nederland toch een compleet achterlijk land geworden, Dram66 rechters werken net zo hard mee om Nederland totaal te verzieken. Schandalig.

 6. Agios

  Als het bericht waar is- en daar ga ik vanuit – is er iets heel erg mis in Nederland. Wat is de onafhankelijkheid van de rechter nog waard? Aan wie is deze rechter verantwoording verschuldigd? Onmiddellijk op rapport met deze man. ‘Een grapje’. En ‘minder Marokkanen’ dan? Kan toch ook afgedaan worden als ‘grapje’. Het vertrouwen in Nederland heeft bij mij een enorme deuk opgelopen. Inderdaad, wat is dit voor een banananrepubliek? Daarentegen krijg ik meer en meer bewondering voor Wilders. En als ik nu eens oproep tot een revolutie? Wordt dat dan ook afgedaan als een ‘grapje’? Welnu, dan wil ik best eens grappig zijn…

  1. DidiMadloba

   Het zou ook kunnen dat u niet precies begrijpt waarom de rechter tot dat oordeel kwam. Een zwakbegaafde man van 61 maakt een opmerking tegen een agent. Dat hij een bijl en messen bij zich heeft kan hij uitleggen, lees ik.
   De agent neemt zijn opmerkingen bloedserieus, terwijl het echt heel onwaarschijnlijk is dat hij tot gevaarlijke daden zou overgaan.
   Rechters beslissen niet met een natte vinder, maar moeten hun vonnissen tot in detail motiveren.

   Het kan dat ze het OM overtuigen, maar het kan ook dat het OM in beroep gaat. En als de Raadsheer bij het Hof dan nog tot een onvoldoende gemotiveerde uitspraak komen kunnen ze naar de Hoge Raad.

   Maar u denkt natuurlijk dat al die juristen onder één hoedje spelen. Mijn ervaring is dat rechters en andere juristen er een sport van maken om altijd ook de andere kant te belichten.

   Net als ik op dit moment aan het doen ben.

   Maar Wilders beseft dat zijn carrière aan een zijden draadje hangt en zet dus alle zeilen bij om de aandacht te trekken. Dat daarbij de hele rechterlijke macht het moet ontgelden, de steunpilaar van onze rechtsstaat, kan hem niets schelen als hij vecht voor zijn politieke leven.

   Politiek maakt meer kapot dan je lief is.

   1. Stanly2000

    Frits J. de gesjeesde rechtenstudent heeft gesproken!

   2. Joshuak

    Ja en het kan zijn dat jij niet precies begrijpt waar strafrechtelijke onderzoeken voor zijn.

    Het is om een gevoel van gerechtigheid op te wekken onder de bevolking om te voorkomen dat ze zich genoodzaakt voelen het recht in eigen hand te nemen..

    Rechters in Nederland zijn zo druk bezig met de gevangenen een kans te geven een nieuw leven op te bouwen dat ze het gevoel van rechtvaardigheid compleet zijn vergeten..

    En vroeg of laat zien mensen geen reden er meer in om aangifte te doen want er wordt toch niks mee gedaan meer en dan krijg je lynchpartijen.

    Overvallers die worden doodgetrapt moordenaar die wordt vermoordt door familie van slachtoffers.

    Maar ja DAAR heb jij natuurlijk nooit aan gedacht of wel?

 7. Watcher

  Tja wat moet je er van zeggen.
  Hij liep op Wilders af met in zijn linkerhand de grote bijl en in zijn rechter 2 messen met het lemmet van 25 cm.
  Een agent hield hem staande en vroeg wat de bedoeling was.

  Zijn verklaring:
  Ben PVV fan, maar Geert helpt de partij naar de kloten, dus zijn kop eraf.

 8. Rosasolis

  Vorige week kwam Min. Grapperhaus ( justitie) op voor hardere straffen voor criminelen.
  Groot gelijk heeft hij. Hoe is het mogelijk dat iemand naar een zaal mag komen met een bijl en messen. Behalve het dreiging aan een politiek spreker, was hij een gevaar voor de hele groep mensen in die zaal! Hoe is het mogelijk dat dit griezel werd vrij gesproken?
  Misschien zou het een goed idee zijn om tenminste 2 politie agenten te sturen naar ieder
  politieke vergadering, of welke grote openbare vergadering dan ook? De begroting voor de politie is verhoogd, en er zijn nu ook meer jonge agenten in opleiding.

  1. Watcher

   @R
   Er was politie aanwezig met vuurwapens en vlak de bewaking ook niet uit.
   Achteraf blijkt dan een agent ook kwade bedoeling had, maar deze kon geen contact krijgen met een bewaker.
   Dat was Geert’s redding.

  2. DidiMadloba

   Grapperhaus weet blijkbaar niet dat straffen niet goed werkt. Iemand die na een paar jaar de gevangenis uit komt is volkomen berooid: baan weg, vrouw weg, kinderen willen je niet meer zien. Maar “gelukkig” heeft hij in de gevangenis nieuwe vrienden opgedaan, die best met hem willen samenwerken.
   Zo maak je beroepsmisdadigers van gelegenheidscriminelen. En daardoor zijn de recidivecijfers torenhoog. Nóg harder straffen? Een vader die zijn stoute zoontje steeds harder slaat wordt uit de ouderlijke macht ontzet.

   1. Bosche draak

    Dus dan helemaal niet straffen? Dat is helemaal bij de beesten af.
    En anders draaien ze dat soort mafketels maar de nek om, kosten ze helemaal niks meer ook.
    Als de slachtoffers toch eens half de steun kreeg die de daders krijgen in dit rare landje, wat een zegening zou dat zijn.

   2. Bolkestein

    Ging bij Michael Panhuis ook zo geslaagd he? Zo kort mogelijk vasthechten en zo vroeg mogelijke terugkeer in de samenleving. Want het was daar on Den Dolder me dunkt vrije in-en uitloop. En dat heeft hem zich inderdaad op z’n gemak doen voelen. Niet gehinderd door muren greep hij optimaal zijn nieuwe kans zich opnieuw te kunnen gaan vergrijpen. Helaas had Anne Faber geen schijn van kans.

   3. Mars020

    Iemand, die uit de gevangenis komt, heeft alles aan zichzelf te danken. Verder zitten er bijna alleen maar allochtonen in de gevangenis en die hadden toch al geen baan, voordat ze werden opgesloten. Iemand met een baan, huis, vrouw en kinderen, zit niet in een cel, maar werkt en leeft voor zijn gezin.

  3. Bolkestein

   Voor de Iftar bezoeken heeft de politie ook genoeg personeel.

 9. H.Vaes

  Nederland is ziek…..zwaar ziek……Of beter gezegd…..De Nederlandse macht is gestoord…..zwaar gestoord…….

  1. AS210854

   H.V.++++++++++++

  2. DidiMadloba

   De rechter moet goede argumenten hebben. En anders kan het OM altijd nog in beroep.
   U denkt toch niet serieus dat rechters – hoezeer ze Wilders ook haten – handenwringend zitten te wachten tot iemand hem een kopje kleiner maakt?

   1. Kretoloog

    Wel denk ik dat deze rechter stijf staat van de adrenaline omdat hij het gewaagd heeft Wilders dwars te zitten. Dat wordt me een neukpartij vanavond met het vrouwtje….

   2. Duke

    Van sommige rechters denk ik dat eigenlijk wel ja. Ben je al vergeten dat Wilders in zijn eerdere zaak meerdere malen een rechter met succes heeft laten wraken?

 10. werikke

  Wilders is een held. In iedergeval mijn held . Ik heb dezelfde ideeen en mening als hij maar ik ben te laf en te weinig vrije tijd om hem echt te steunen. Ik zou allang gestopt zijn dus precies wat de D66 en GL kliek wil . Want als Wilders weg zou zijn dan zijn volgens hun ook de problemen weg. Belachelijk dat verder niemand opstaat om tegen deze beslissing van de D66 rechters te protesteren. terwijl wel de voorgedrukte formulieren klaarlagen om zijn uitspraak aan te vechten. Net als ik dus veel laffe nederlanders . Als je een baan hebt vrouw en kinderen gaat natuurlijk je inkomen en gezin voor maar het is al zover dat je zelfs gedemoniseerd wordt als je steun aan Wilders betuigd. Nederland is een eng hypocriet land geworden.

  1. Bolkestein

   Dus waarom dan wel bedreigingen aan het adres van Sylvana Simons of Femke Halsema wel bestraffen? Deze straffen dan ook maar teniet doen?

  2. Marija

   Nederlanders zijn een laf volk geworden. Ga maar lekker verder slapen en oogjes dicht.
   Dan krijgen de grootste lafaards, zij die ons land weggeven aan moslims en Arabieren, de kans hun verwerpelijke linkse ideeen uit te voeren.

 11. Korporaal Monty

  Als de dader een autochtoon was geweest had die d666 rechter hem flink laten bloeden.

  Maar ja verwarde moslim dan kom je met alles weg.

 12. DidiMadloba

  Wilders heeft liever Sharia strafrecht, want dat is echt meedogenloos.

  1. Kretoloog

   Zit niet te bazelen Didi, Wilders wil helemaal geen sharia-strafrecht. Hij wil dat het nou eens stopt met die bedreigingen aan zijn adres en persoon. Meer dan 100 per maand, en dat hij bijna 15 jaar lang (100x12x15 = 18.000 bedreigingen!). Dat is geen leven meer.

   De Officier van Justitie neemt het wel bloedserieus, eiste daarom 4 jaar cel. Maar de totale imbeciele rechter geeft doodleuk vrijspraak. Zeer terecht dat Wilders daarover woest is. Hopelijk gaat het OM in hoger beroep.

  2. Bosche draak

   Zwijg jij dwaas! Het zou onderhand eens afgelopen moeten zijn met dat constante gedreig naar dhr Wilders.
   Terwijl de anderhalve paardekop die naar Simmons gromde in no-time voor de rechter stond, is het hier weer de zoveelste geval van “tja, we kunnen er geen chocola van maken”

   Dus ik mag op mijn gemak met werk tenue en het daar bijbehorende gereedschap eens naar de eerste en tweede (slaap)kamers lopen en politici belagen met hamer en tang zolang ik maar roep dat ik verward ben?

   Het wordt tijd dat ze de gekkenhuizen weer openen…

   1. Bolkestein

    Jij hebt ‘m dus ook al door.

 13. Jumping

  Inderdaad Wilders dit is niet uit te leggen.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Het Linkse Demoniserende Rutte kartel heeft Nederland gemaakt tot een bananen republiek.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.
  Rutte is de loopjongen van de Bilderberg vergadering.

  1. Brazil

   Als dit zo is Jumpie zou ik zeggen pak je koffer, of toch maar in Nederland blijven en eind van de maand gratis geld bij de gemeente.
   Typisch rechts, schreeuwen van het dak hoe slecht het gaat maar ondertussen wel de handjes ophouden, BAH!!!!
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 14. Mar

  Voor de goede orde had het volgende er toch wel bijgezet mogen worden:

  “De verdachte, Dirk J., zei voor de rechtbank dit gekscherend te hebben bedoeld. Het was een grapje gemaakt tegen een hem bekende wijkagent. De rechtbank gelooft dat, temeer omdat de man fan van Wilders is en een verstandelijke beperking heeft.

  “Door die beperking kan de man volgens de rechtbank moeilijk overzien welke gevolgen zijn woorden hadden en welke dreiging uitging van de bijl die hij bij zich had. Bovendien sprak hij met een agent die hem al langer kende, en met wie hij vaker grappen maakte. Alleen was dat in de gegeven situatie vragen om problemen, aldus de rechtbank.”

  “En die heeft de man ook gehad. Hij zat tot vrijdag al meer dan honderd dagen vast, constateerde de rechtbank. De man kreeg van de rechtbank ook zijn bijl en stanleymessen terug.”

  1. Kretoloog

   “Zwakbegaafd en verstandelijk beperkt is de verdachte”.

   Maar de rechter geeft hem wel zijn bijl en messen terug.

   Dat is de rechterlijke macht die ons moet beschermen tegen bedreigers.

   Arme Wilders en arm Nederland.

 15. Lao Tse

  Ik hoorde dat de verdachte een fanatieke aanhanger van Wilders was.

  In die aanhang loopt inderdaad veel gestoord volk rond.

  1. toetssteen

   @LT
   En u weet natuurlijk wat deze man de laatste maal heeft gestemd, want u stond met hem in het stemhok…. Zo is het toch?

   1. Lao Tse

    De man verklaarde een groot fan van Wilders te zijn en dat de PVV ‘zijn partij’ is. Hij wist dat voor de rechter ook aannemelijk te maken.

    Lees eens een krant, Toetssteen.

    1. toetssteen

     @LT
     Aaah, dus wat een verward iemand zegt is waar…….?
     Wat die rechter voor waar aanneemt, moet hij/zij zelf maar uitmaken. Ik vind dat een persoonlijke mening die niet thuishoort in een rechtszaal.

 16. Bolkestein

  Deze D’66-rechter die een vrijbrief voor politieke moord heeft gegeven verdient het om zelf opgezocht en met een bijl en messen opgeleukt te worden. Graag zijn naam en rugnummer!

  1. EU kok

   Aan stoere praatjes geen gebrek lees ik.

   1. Bolkestein

    Die van jou mogen er ook wel bij hoor. Goedpraters zijn niet minder schuldig dan de daders zelf. Het is niet voor niets dat de daders zich beroepen op hun goedpraters. En ook jij verdient het om bewerkt te worden met een bijl en messen. En wil je dan ook zo consequent zijn om te zeggen dat straffen niet helpt als jou overkomt wat jij van anderen goedpraat?

  2. Kretoloog

   Uitspraak 28-06-2019 door meervoudige strafkamer te Maastricht bestaande uit: Mr. Bisscheroux, mr. Wouters en mr. Notermans.

   1. Kretoloog

    Mr Bisscheroux (een ‘zij’) was ook de rechter die in 2014 de Pool die 3 fietsers doodreed, veroordeelde tot de ‘zware’ straf van…120 uur schoffelen.
    Deze mevrouw de rechter is dus nog niets veranderd: emotioneel beïnvloedbaar en extreem gevoelig voor huilverhalen van de daders.

    1. Bolkestein

     Zo’n mokkel moet zelf eens met een bijl en messen bewerkt worden.

     1. EU kok

      Ik neem aan dat dhr Bolkenstein zich aan zijn woord houdt en de door hem voorgestelde actie gaat ondernemen

    2. Bolkestein

     En zich beklaagde over dat een nabestaande een stoel naar die volksvreemde rechters wierp. Tsja, een mening over de zoveelste dwaling van volksvreemde D’66-rechters is natuurlijk zoveel erger dan drie mensen doodrijden… Nietwaar, linkse daderknuffelaars? Nietwaar, linkse NSB’ers?

    3. Bolkestein

     Laat haar daar niet mee wegkomen! Goed dat je haar in kaart hebt gebracht opdat wij haar kunnen vervolgen tot in de hel. En hoe eerder een plekje in de hel, hoe beter. Zij heeft namelijk zelf de levens van talloze nabestaanden middels een trap in hun gezicht na ook tot een hel gemaakt.

 17. Bolkestein

  Terroristen mogen met een auto vol gas op een mensenmassa inrijden; De naam van een terrorist noemen mag niet. Zo oordelen die landverraders van die volksvreemde D’66-rechters.

  Voor de goede orde: Deze terrorist heet geen Khalid Onwelwording, maar Khalid Karmaoui.

  120 uur taakstraf voor agent die naam suikerspiegelchauffeur aan GeenStijl lekte

  Het lot van de 31-jarige politiemedewerker Denis V. (m) is bezegeld: 120 uur vuil rapen wegens het lekken van de naam van de Amsterdamse suikerspiegelstationspleinrammer naar het roemruchte shocklog Geenstijl.nl.

  De 48-jarige Khalid Onwelaoui uit Marokko aka Stealth Lord 3000. Want probeert u maar eens zonder gefilmd te worden 8 mensen aan te rijden op een traject van zo’n 150 meter waar welgeteld VIJFTIEN (360°-)camera’s hangen. Kunnen = inzenden!

  Maar goed, de achtergrond-achterhouders van Justitie hielden de naam van de verdachte in uiterste verkramping buiten beeld, maar toen stond-ie toch ineens op beeld.

  De politierechter noemde het lekken “een rare, merkwaardige daad”. Denis verklaart op zijn beurt: “Ik snap nog steeds niet dat ik die impuls niet kon weerstaan”.

  Volgens zijn advocaat werd Denis gedreven door “een gifcocktail van wrok, verbitterdheid, frustratie en cynisme”.

  In 2015 kreeg hij na een reuma-diagnose, waardoor hij niet langer zijn gewenste functie uit kon voeren. Hij kwam terecht bij afdeling cybercrime, waar “ik steeds somberder werd en mij vaak niet serieus genomen voelde. (…) Ik zat in een wolk van veel te lang opgekropte emotie.”

  In tegenstelling tot het OM, dat 6 maanden cel eiste, gelooft de rechter hem wel. De chauffeur zelf is trouwens nooit ergens voor veroordeeld, het was immers een suikerspiegel-onwelwording.

 18. Arnoniemuss

  @Vaes, @Jumping.
  Uitspraken als die van Vaes en van Jumping zijn betekenisloos. Te algemeen, niet onderbouwd en feitelijk onjuist. Op het moment dat je Nederland op objectieve indicatoren vergelijkt met andere landen in de wereld, blijkt steevast dat Nederland bij de beste 10 % hoort; qua welvaart, welzijn en mensenrechten. De uitspraken van Vaes en Jumping zeggen dan ook meer over de schrijvers, dan over Nederland. Ik was -heel lang geleden- op een congres met de bekende Britse psycholoog Eysenck. Hij zei op een gegeven moment dat zijn linkerschoen aan schizofrenie leed. Hij wachtte tien tellen. Om vervolgens te constateren dat vrijwel iedereen even naar zijn schoen gekeken had. “Waarom doen jullie dat?’ zei hij: “de uitspraak zegt iets over Eysenck, over mij. Niet over de schoen”. Zo gemakkelijk werkt framing. Als Jumping stelselmatig beweert dat Nederland keiverrot is, twijfel ik aan zijn oordeelsvermogen. Maar veel reaguurders accepteren zo’n frame klakkeloos met likes of ++++ jes. Zonder de feiten erbij te betrekken.

  Als uitspraken gedaan worden door niet rechtse reaguurders -zinvol of niet- vervallen veel rechtse reaguurders in een verzetsmodus. Als men geen weerwoord meer heef, breekt men de ander af als vijand, als trol. En niet via een op de persoon toegesneden kritiek, maar via een domme standaard riedel die het gebrek aan originaliteit moet verhullen.

  Ik denk anders dan velen van jullie. Maar ik ben wel een medemens, geen trol

  1. toetssteen

   @Arno
   Hé die zwatelaar Jansen!

   1. Lao Tse

    Toetssteen levert een pijnlijke illustratie bij het sterke betoog van Arnoniemuss.

    1. fockingworst

     @lao Tse is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
     Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
     De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
     Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

  2. Bolkestein

   Waarom neem je het dan voor die trollen op?

  3. Bosche draak

   Leuk verhaal, doen we niks mee

 19. Pescador

  Ja zo werkt dat in nederland, de rechters zijn gestoord en spelen voor god de straffen varieren enorm omdat er geen rechter is die zich aan de strafmaat houd. Ze doen jaren over een rechtzaak zodat er serieuze zaken moeten blijven liggen. Nederland is dood en doodziek

  1. Korporaal Monty

   “Nederland is dood en doodziek”

   Vreemd, wetenschappelijk onderzoek heeft aangegeven dat Nederland één van de betrouwbaarste landen in de wereld is.

   1. Bosche draak

    Het vreemde van die onderzoeken is altijd:
    -wie deed het onderzoek?
    -met hoeveel mensen werd het onderzoek gedaan?
    -hoe was de vraagstelling van het onderzoek?
    -hoe divers waren de ondervraagden?
    En dan niet zoiets doms als hoeveel vrouwen of hoeveel verschillende kleuren er werden ondervraagd, maar welke beroepsgroepen en wat voor financiële status hadden de ondervraagden.

    Klakkeloos aannemen is onverstandig, ja Nederland is een van de betere landen ter wereld, maar is altijd ruimte voor verbetering en er zijn genoeg zaken waar het geen kwaad kan om het eens nader te bekijken.
    De rechtelijke straffen lijken misschien fors op papier, maar in de praktijk heerst teveel de norm van “softheid” van de rechters.
    “D66 rechters” is een term die al even rondwaart, net als “groene Khmer” en “PC cultuur”
    Allemaal dingen die verbeterd mogen worden.

 20. Michael M

  Als zulke rechters vrijspraak geven aan een gestoorde, dan kunnen wij ons beter meer zorgen gaan maken om het functioneren van deze rechters. Hiermee kan dus elke gestoorde verwarde of als verwarde acteren en met wapens de straat over om een moord te gaan plegen en als ze betrapt worden dan zeggen we gewoon: “het was maar een grapje”? …Rechters zeggen dan uiteindelijk: “ach ja,.. joh ga maar lekker weer vrijuit”. Deze rechters zouden dus niet functioneren. Zouden zij dan niet uit hun functie moeten worden gezet?

  1. Bolkestein

   Ja natuurlijk moeten zulke verknipte rechters uit hun functie worden gezet.

 21. Michael M

  Universiteiten en opleidingsinstituten zouden meer moeten toezien en scherper moeten worden op studenten en alleen nog knappe koppen toelaten om überhaupt rechter te mogen worden. Om Rechter of Piloot te worden moeten de toelatingseisen veel strenger worden en worden aangescherpt. Zomaar even Rechter of Piloot worden, wordt je niet zomaar meer.

 22. Cesare

  Die rechters zijn inderdaad zo zot als een deur en ze wonen op de achterkant van de maan. Wat een treurig clubje figuren.

 23. TheovdWal

  Sprakeloos, uitzichtloos, toekomstloos, zinloos, waardeloos, hopeloos!

  Er gaan een hoop mensen depressief worden in dit land, de basis bestaat niet meer, valt steeds verder weg. In en in triest! Wat nog erger is is dat de meerderheid hier bewust voor gekozen heeft, voel me alleen, een minderheid en die club van mij lijkt steeds kleiner te worden.

  Ik heb geen zin meer om me in te zetten voor verzet, letterlijk vechten tegen windmolens, op voorhand verloren zaak. Ik ga profiteren van dit verhaal, join-the-club, sorry gelijkgezinden, je moet weten wanneer het genoeg is, je verlies nemen, dom volhouden heeft geen zin!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.