Zieke salafist Arnoud van Doorn nu ook MH17-complotdenker: ‘Waarom schuld Rusland en niet boevenstaat Oekraïne?!’

Het gestoorde islamitische raadslid uit Den Haag, Arnoud van Doorn, raakt steeds verder van het padje. Niet alleen ondersteunt hij vrouwenbesnijdenis en vraagt hij zich openlijk af of de nazi’s misschien de ‘good guys’ waren in de Tweede Wereldoorlog, maar hij sluit nu ook aan in de lange rij complotdenkers die beweren dat Oekraïne stiekem de MH17 uit de lucht schoot, in plaats van – zoals alle bewijs uitwijst – Rusland.

doorntweet

Het is nogal een understatement als we stellen dat Arnoud van Doorn, raadslid voor de ‘Partij van de Eenheid’ in Den Haag, dringend psychische hulp moet zoeken. In het afgelopen jaar heeft de islambekeerling een hoop bizarre rommel de wereld ingesmeten. Zo maakte hij zich hard voor vrouwenbesnijdenis, verlinkte hij pro-democratie-activisten bij de Marokkaanse overheid en besloot hij dat de nazi’s niet de slechterikken waren waarvoor iedereen ze uitmaakt. Ze ‘beschermden’ Europa namelijk tegen de Joden. Antisemitisme en homofobie lijken de twee rode draden in de ideologie van Van Doorn te zijn, en dat is natuurlijk al walgelijk genoeg.

Maar vandaag maakte Van Doorn het nog een stukje erger voor zichzelf door ook de toedracht van de aanslag op de MH17 in 2014 in twijfel te trekken. Bij het onderzoek is geen enkele twijfel mogelijk: Russisch wapentuig, vervoerd door Russische rebellen afgeschoten vanuit door Rusland beheerst gebied haalde het passagiervliegtuig met aan boord zo’n 200 Nederlanders neer. En walgelijk genoeg blijven die waardeloze flut-Russen tot op de dag van vandaag ontkennen.

Daarbij krijgen ze vanaf vandaag hulp van niemand minder dan Arnoud van Doorn, die vindt dat Rusland niet “koste wat het kost” de schuld moet krijgen. Eerder zou “corrupte bandietenstaat Oekraïne” de dader zijn. Lekker dom complottokken, dus. Want de stapels bewijs die het JIT en het OM overlegden zijn voor geen normaaldenkend persoon weg te redeneren.

En zo is lapzwans Van Doorn toch nog goed voor één ding: het bewijzen van de politieke theorie van de hoefijzer. Die zegt dat de uitersten altijd zeer dicht bij elkaar staan. Op dit vlak klopt dat. Islamist Van Doorn is wat betreft de MH17-onzin net zo ontspoord als moslimhater Joost Niemöller. Allebei even zwakzinnig!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. Pescador

  ik heb nog geen bewijs gezien dat de russen het gedaan hebben het enige wat vast staat is dat het een buk raket was en dat die vanuit Oekraïne is afgevuurd. dus kom maar met dat bewijs

  1. Brazil

   Kijk weer zo’n Ruslandknuffelaar, BAH!!!!
   Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Buzz68

    Ignored

  2. Brennivin

   @Pescador
   Eh…ja sorry, maar dat kan dus niet hè? Dat mag je hier niet zeggen. Dat mag je trouwens bijna nergens zeggen. Het ‘bewijs’ is er volgens MSM en overheidstrollen dus daar moet je het maar mee doen.
   De voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17, Piet Ploeg wordt dan helemaal boos. Maar waar kennen we die nog meer van? Oh dat is óók een VVD-er.

   Algemeen Dagblad 12-03-15, 13:32:

   “Voorzitter Stichting MH17 legt functie neer na verdenking corruptie

   Oud-wethouder Piet Ploeg van Stichtse Vecht legt tijdelijk zijn taken neer als voorzitter van de Stichting Vliegramp MH17. Het bestuur en Ploeg hebben dit besloten, nadat deze week bekend werd dat Ploeg genoemd wordt in het strafrechtelijk onderzoek naar voormalig VVD-fractievoorzitter Kathalijne de Kruif uit Stichtse Vecht.”

   Tja, daar zullen dan wel weer géén bewijzen van zijn…

 2. Blokkeer-Fries

  Lapzwans en domme kwartel Van Doorn is nergens goed voor en zou niet zelf op zoek moeten naar dringende psychische hulp, maar gedwongen moet worden opgenomen, voorzien van dwangbuis en geïsoleerde opsluiting in een ronde, gewatteerde kamer, om het kleine beetje beschaving wat er nog is in dit kalifaat, te beschermen tegen die haatbaard. Ondertussen kunnen de papieren in orde worden gemaakt voor de one way immigratie naar een zandbak naar keuze en met een gebiedsverbod van 1000 km rondom Europa.

  1. Brazil

   Ex PVV daar komt alleen dom volk vandaan, het zelfde met het
   FvD die zijn nog te te dom om te poepen, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. logisch denken

    Ex PVV daar komt alleen dom volk vandaan, het zelfde met het
    FvD die zijn nog te te dom om te poepen, hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    Ken je nagaan hoe slim die islamieten zijn waar ie nu mee heult
    hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂
    Mogen ze zijn reet afvegen
    hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 3. Meriadoc Brandebok

  Inderdaad, Van Doorn toont zich als van een en hetzelfde laken en pak als die mafketel Niem*ller.

  1. fockingworst

   @meriadoc brandewijn trol van doorn heeft nog 1 hersencel meer als u..
   En Joost niem@ller heeft meer verstand in zijn balzakhaar als u…

   1. EU kok

    Huisregels, hoofdstuk5
    Maar we accepteren geen content van websites die als raison d’etre het verspreiden van waanzinnige complottheorieën, extremistische propaganda of nepnieuws hebben. We staan dus geen links toe naar websites van – Joost Niem*
    Met deze pulp willen wij op geen enkele manier in verband worden gebracht.

    1. fockingworst

     @cock u bent van het zelfde laken en pak.. Hooguit 2 cellen in uw hoofd.. Trollemans

    2. edoc431

     Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent ,jouw feiten boeit hier niemand.
     Ik weet niet of je het weet dramorgel je zit op de verkeerde site, niemand hier heeft enige interesse jouw gelul .
     Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, werkelijk waar dat jij hier na al die jaren nog steeds rond huppelt ,man ik had je allang zo ver verbannen dat je zelfs met een vpn hier nog niet terug zou kunnen komen .

 4. fusilier

  Waarom heeft die overloper van Doorn geen bid plek op zijn voorhoofd?

  1. Peter Loosduinen

   Waarom heeft die overloper van Doorn geen bid plek op zijn voorhoofd?
   Leuk, maar nu niet relevant.

   1. Brazil

    Er zitten meer overlopers bij de PVV gezien de leegloop, allemaal verraders.
    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 5. Peter Loosduinen

  Ik moet niets van de islam hebben , maar tot u teleurstelling sta ik wel achter de scepsis van de “heer” Van Doorn.
  Zie ook de opmerking van Pescador waarin ik mij herken :

  Ik heb nog geen bewijs gezien dat de russen het gedaan hebben het enige wat vast staat is dat het een buk raket was en dat die vanuit Oekraïne is afgevuurd. dus kom maar met dat bewijs

  1. Trien Knoppen

   Bewijs presenteer je voor een rechter! Niet in de media tijdens een persconferentie…
   Zo is de wet! Het OM verzamelt bewijs en pas als ze alle andere scenario’s hebben uitgesloten klagen ze iemand aan. Een onafhankelijke rechter mag hier vervolgens over oordelen! Niet meneer Van Doorn en niet die mafklapper uit Maleisië die z’n eigen mensen zwaar voor schut zet hiermee!

   Die ontkent overigens ook de holocaust. Rare jongens, die moslims…

 6. Trien Knoppen

  Van Doorn kan samen met die seniele idioot uit Maleisië aluminium hoedjes gaan vouwen!
  5 jaar onderzoek wat meneertje de bekeerling met 1 tweetje onderuit denkt te halen… lekker geloofwaardig! Mafkees!

 7. henkie

  Veel islamiaieten zijn heel intelligent. Zij hebben het alfabet en wiskunde ontdekt. Arnoud zou heel goed gelijk kunnen hebben.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!
  JIT en Rutte …. Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!

  Nederlanders geloven teveel geodkope misdaadromannetjes, als het maar door een betrouwbare bron wordt bevestigd, zoals Rutte bijvoorbeeld
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!

  WODC Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch!

  Rutte en zijn doorzichtige oplichtingspraktijken Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  VVD firma list leugen bedrog en oplichting Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Trien Knoppen

   ‘het alfabet en wiskunde ontdekt’ 1. Waar lag dat dan?
   En 2. De islam is zo’n 1400 jaar geleden ‘ontdekt’ zoals jij het zou zeggen… De Egyptenaren, Grieken en Romeinen, om maar een paar voorbeelden te noemen, konden dus nog niet lezen en schrijven? Hilarisch!

   1. henkie

    Trien Knoppen wel “on topic” blijven aub.

    We hebben het over islamiaiet Arnout en de conclusies uit zijn diepgravende onderzoek, die het al even diepgravende onderzoek van JIT weerlegt.

    Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

    1. Trien Knoppen

     Mark Twain had gelijk. Never argue with stupid people…

     Hilarisch!

     1. henkie

      Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 8. Buzz68

  Tja
  Zonder proces is er geen dader.
  Met de schijn van partijdigheid weg te nemen geen eerlijk proces.
  Ik hoop op een verstandige rechter die zichzelf niet ontvankelijk zal verklaren. Verstandiger zou zijn om het proces in Engeland te laten voeren, net zoals Nederland in het verleden het proces van vliegramp in Lockerbie heeft geleid.

 9. Garland S. tucker

  Het zegt genoeg dat zo’n gestoord persoon hier nog bijval krijgt van bepaalde Nederlandshatende lieden.

 10. Piet Klein

  Het is volstrekt duidelijk dat deze ramp een fout is. Een vliegtuig dat passeerde over een informeel oorlogsgebied werd niet herkend als vertrouwd en werd dus neergehaald. Zijn er schuldigen, hen die de oorlog begonnen zijn, of hen die het vliegtuig hebben neergehaald, of hen die toestonden dat het vliegtuig over het informeel oorlogsgebied kon vliegen. Zijn de MH17 slachtoffers onschuldige burgerslachtoffers in een gewapend conflict? Burgerslachtoffers die ook door toe doen van Nederland in Irak en Syrie gevallen zijn? Is degene die de knop van de buck-raket schuldig en is de piloot van de F16 die een burger doel raakte in Irak niet schuldig. Het zijn vragen die gaan over welke rechten gelden in oorlogsgebied en over een rechtspraak die in alle gevallen gelijk oordeel moet vellen om recht recht te laten zijn. Zijn er daders en slachtoffers of zijn er alleen slachtoffers?

  Er zijn rechtszaken geweest over zinloos geweld waarbij iemand in elkaar geslagen is zelfs tot de dood toe waarin de rechtszaak geen dader kon aanwijzen omdat niet duidelijk kon worden gemaakt wie de fatale klap uitdeelde. Kan er in deze kwestie wel een dader worden vastgesteld of heeft de premier van Maleisië een punt. Ook hier wordt van belang of de rechtspraak in alle gevallen gelijk oordeelt.

  Kritisch zijn is lastig op dit onderwerp omdat het schijn wekt niet betrokken te zijn bij de slachtoffers en de nabestaanden van de slachtoffers. Echter te veel emotie in de daderdrang kan leiden tot een rechtspraak die geen oordeel kan vellen. Of erger een recht dat geweld aan wordt gedaan. Te veel focus op het blind jagen naar daders kan de echte discussie in de weg staan. Was de belangrijkste fout misschien wel dat de Nederlandse overheid niet tijdig heeft duidelijk gemaakt dat het vliegen over een informeel oorlogsgebied niet veilig was.

  1. Brennivin

   Piet Klein: +1
   Goed geschreven.

  2. Piet Patat

   Piet heeft het absoluut niet op die van Doorn maar hij heeft een punt en wat u hier plempt heer andere Piet snijdt wel degelijk hout.
   Het betreffende vliegtuig was nog niet koud uit de lucht gehaald of daar gingen de vingertjes al richting Moskou. Zonder ook maar enig bewijs was Rusland bij voorbaat al schuldig. Dat het gros van de plempers hier braaf achter het JIT-team aanhobbelt is triest en kuddegedrag. Het is zeer vreemd dat Rusland niet in het onderzoeksteam vertegenwoordigd is. Als je een schuldige ( bij voorbaat ! ) aanwijst dan lijkt het logisch dat deze bij het onderzoek betrokken is. De stukken die rusland aanleverde ( oa. radarbeelden ) werden bij voorbaat al van tafel geveegd, de vooringenomenheid is stuitend. De aanklacht is vaag en op vermoedens gebaseerd. Een ieder die ook maar enige kritiek levert op het JIT wordt bij voorbaat al belachelijk gemaakt. De rechtszaak is nog niet eens begonnen, vind plaats op onneutraal terrein en zal tot doel hebben Oekraine vrij te pleiten want die willen graag bij de €U en dat is niet zo makkelijk met zo’n aantekening op je CV. Complotdenkers ? Ga eens in Brussel te rade bij Verhofstadt en van Baalen bijvoorbeeld die op de barricaden in Kiev het €U lidmaatschap al bijna kado gaven. De belangen zijn groot, zeer groot in deze.

   1. Trien Knoppen

    Het vliegtuig was nog niet koud uit de lucht of de separatisten gingen er prat op dat ze een ‘vogel’ uit de lucht hadden geschoten! De vingertjes gingen dus naar Oost-Oekraïne… niet naar Moskou.

    1. Meriadoc Brandebok

     Het echte probleem is dat de anti-EU-bonzen hun oordeel laten vertroebelen door de politiek. Hun politieke mening is tegen de EU, en voor Rusland, waardoor zij vooringenomen zijn. Rusland mág het niet gedaan hebben, dus elk rapport – OVV, Bellingcat, JIT – wordt van tafel geveegd.

   2. Brennivin

    @Piet Patat +1
    Dat is ongeveer wat advocaat Knoop ook schreef.

   3. Trien Knoppen

    De complotdenkers bevinden zich in ieder geval in goed gezelschap… een bekeerde pvv’er, een 93 jarige seniel die de holocaust ontkent en een Russische president die al 20 jaar ‘democratisch’ aan de macht is…

    Als er dan nog geen belletjes gaan rinkelen…
    man man

   4. Robert Leiden

    @ patatje.
    Een verdachte van een beroving wordt toch ook geen lid van het opsporingsteam dat die beroving onderzoekt?
    Die hoort het wel tijdens de rechtszaak.

    Bij de MH17 precies zo.

    1. Trien Knoppen

     Precies!

     En mensen die lopen te schreeuwen om bewijs… de enige die daar recht op heeft is de rechter! En wat je ook van ze vindt… in Nederland worden ze benoemd voor het leven en zijn niet gekozen of geplaatst door de politiek. Wacht dus de rechtzaak af en oordeel dan over het geleverde bewijs… en dat is veel omvangrijker dan we nu weten!

     1. Meriadoc Brandebok

      Inderdaad. We hebben hier geen volksgericht waar het OM haar bewijzen op tafel legt en het volk vervolgens haar oordeel mag vellen. Ondanks de bijzondere omstandigheden blijft het een “gewone” zaak, waarbij het OM de partij is die de aangehoudene voor de rechter brengt en de beklaagde het recht heeft op een verdediging.

 11. Godefroy France

  DEZE ISLAMPIJPENDE ANTISEMIET is het prototype van de nieuwe nederlander !!!!!!!!
  HOEWEL,,,,,,, voorlopig is de Oekraïne nog niet vrij van zonde in deze !!!!!!!!!!!!
  Geen waterdicht bewijs voor de schuld van Rusland!!!!!!

  PVV EN FVD 76 ZETELS

  1. Robert Leiden

   Waterdicht bewijs is er wel.
   Feiten door het JIT bekend gemaakt zijn ‘rechtbank proof’.
   Dat het JIT niet het achterste van de tong laat zien tot de rechtszitting is een strategische afweging.
   Wat men nu wel bekend heeft gemaakt heeft men kunnen onderbouwen.
   Andersom geredeneerd… waar is het onderzoek en het bewijs dat het JIT fout zit?
   9 maart 2020 gaan we het zien.

   En de PVV en FvD 76 zetels??
   Voor sprookjes moet je naar de Efteling.

  2. Trien Knoppen

   De enige zonde die Oekraïne verweten kan worden is dat ze het luchtruim niet hebben gesloten…
   De bewijzen zullen in de rechtszaal geleverd gaan worden! Telefoontaps uit meerdere bronnen, honderden getuigenverklaringen, berichten van sociale media waar je uit op kan maken waar bepaalde eenheden zich bevonden in combinatie met foto- en videomateriaal.
   Dan moet je toch wel een aluminium huis ipv hoedje hebben als je nog steeds ontkent dat het de separatisten waren… 🙂

 12. Bes Tolen

  De gemiddelde Nederlander is een vrouw of man met als enig doel een zombie te worden om iedereen uit de hele wereld hoe crimineel ook, allerhartelijkst hier of in eigen thuisland te begroeten. Alleen hebben ze, de gemiddelde Nederlanders, een ontzettende hekel aan tegenspraak en die krijgen ze wel van mede Nederlanders meest autochtoon, want dat is de groep, die het meest door de subversieve politiek maatschappelijke gedragingen van de meerderheid richting zombies, wordt geschaad, Niet een beetje maar essentieel.
  Ook nu in de kwestie MH17 is de politiek voor de gemiddelde Nederlander betrouwbaar terwijl diezelfde Nederlanders aangeven de politiek over het algemeen onbetrouwbaar te vinden tot en met. Zo’n houding is onaanvaardbaar en toont hoe diep Nederland als natie is gevallen en hoe labiel de gemiddelde Nederlander is geworden. Daar valt alleen maar met de deugnieten, die de laatste decennia in Nederland de politiek beheersen wat mee aan te vatten. Naar blijkt dus. Kortom Nederand is geschift. Ja, werkelijk we zitten op het dieptepunt in ’s lands historie door eigen toedoen.

 13. Jean Nederland

  Moslim Tim, waar is het harde bewijs dat de russen het gedaan hebben? Het vliegtuig was nog maar net beschoten of er werd al geroepen, de Russen….er zouden Ukrainse radarbeelden zijn, alleen heeft niemand ze gezien, waarom niet? Getuigen daar hebben meerdere vliegtuigen gezien, Ukrainse…waarom worden die getuigenissen niet officieel opgenomen? Onderdelen van het vliegtuig zijn daar nog en nooit onderzocht, bewust? Waarom niet. De belangen voor Ukraine en de EU zijn groter dan die van 298 slachtoffers.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.