Zogenaamd links moraalorakel Arnon Grunberg blijkt vrouwenmishandelaar, abortusdwinger en serie-vreemdganger

Dat we ooit nog eens Sunny Bergman nodig zouden hebben om aan te tonen wat voor een ongelofelijke hypocriete lapzwans die zogenaamde linkse moraalridder Arnon Grunberg is. Toch is het zo. Bergman fileert de mafkees met vlijmscherp mes: hij dwong z’n vriendin tot een abortus, sleepte haar aan haar haren door een hotellobby en ging vreemd bij het leven.

Ah, daar hebben we onze goede ouwe kameraad Arnon Grunberg weer. Bij u wellicht nog vaag bekend als schrijver, maar ook als links-extremist. Even een bloemlezing uit de pennenvruchten van de afgelopen paar jaar van Grunberg: het gewone volk van Nederland is een “lompenproletariaat met rancune“, Geert Wilders een “geestesgestoorde” alsmede een “jihadist” – net als Thierry Baudet, trouwens, kritiek op de islam heet “holocaustontkenning” en het FVD-partijprogramma is “strafbare volksopruiing.”

Ditmaal heeft hij niet weer iets intens lasterlijks of doms gezegd over rechts Nederland. Niet eens, nee. Maar wat Grunberg wel gedaan heeft is de eigen verheven principes die hij zo trouw predikt op zijn Twitter-account en in columns eigenlijk geen fluit waard zijn. Arnon Grunberg blijkt namelijk gewoon een intens slecht mens met een inktzwart hart.

Dat kunnen we wel opmaken uit een openbaring die Sunny Bergman deed op haar Facebook-profiel. Zij nam het op voor Roos van Ees, een goede vriendin van haar. De ex van Arnon Grunberg, dus, die door hem als oud vuil behandeld is. Bergman geeft aan erg boos op hem te zijn, en beschrijft ook waarom:

“Sterker nog: ik ben heel boos op je. Niet omdat je verliefd bent op een ander. Dat kan iedereen gebeuren. Ik was woedend toen ik van R hoorde dat je haar onder druk probeerde te zetten middels intimidatie om een abortus te plegen. Het concept ‘baas in eigen buik’ is je wellicht niet bekend? Ik ben boos omdat je publiekelijk schrijft over het kind wat jij niet wilt, terwijl het nog in haar buik zit. Ik ben boos omdat voor jou al dit drama en verdriet ‘inspiratie’ is. Ik weet dat je een keer R aan haar haren door de hotellobby getrokken hebt omdat je zo jaloers was. Ik zie dat je vooral jongere vrouwen kiest, en ze na een paar jaar inruilt voor een nieuwe. Ik vermoed dat een gelijkwaardige langdurige liefdesrelatie niet aan je besteed is omdat je geen waarachtige verbinding aan kan gaan. “

Grunberg, wat ben jij een misselijke pannenkoek. Jij bent af!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

45 reacties

 1. victus

  Medelijden met de jonge vrouwen waar deze meneer op valt. Dan moet toch wel heel HOPELOOS zijn als je valt voor deze onfrisse puistenkop. Helaas voor hem vallen de dames niet voor zijn charmes en looks maar voor een mespuntje BN’r worden ambities.

 2. edoc431

  Al je hem op zijn gezicht timmert loopt de pus er uit bah smerige hond .

  1. Vraagtekentje

   Wil je hem aub niet met een trouwe viervoeter vergelijken dat is echt teveel eer voor dit heerschap.

  2. Joop Klepzeikert

   @edoc431: Daar kan het alleen maar van opknappen.

 3. van Urk

  “Jullie, Farizeeen, maken de buitenkant van de beker en schaal schoon, maar van binnen zijn jullie vol hebzucht en slechtheid. Dwazen! Degene die de buitenkant heeft gemaakt, heeft toch ook de binnenkant gemaakt?” Lukas 11:39-40

  1. Meester Kong

   @Urki
   Was dat een tweet van Lucas gisteravond om 11:39.
   Wel leuk dat hij zijn leeftijd er bij zet.

   1. van Urk

    🙂

   2. Vraagtekentje

    11.39 is avond?

  2. hansishier

   helaas bestaat god niet en heeft dus ook niets gemaakt

   1. Jantje

    God bestaat wel, maar jij kent Hem niet.
    Uiteindelijk gaat je dat zuur opbreken.

    1. hansishier

     een hoop hocus pocus bangmakerij zonder bewijs, geen wetenschap: dus sprookjes en verzinsels, met een gebrek aan realiteitsbesef. geloof wat je wil maar haal beter die waas voor je ogen weg, vertrouw op jezelf en op de toekomst in plaats van je te verschuilen achter een geloof en god. God is dood en leve de ratio!

     1. van Urk

      Op wat voor toekomst vertrouwt u dan op als er na de dood volgens u niets meer is? Er zijn ook geen bewijzen dat God niet bestaat. Het feit van een machtige heelal en onze piepkleine aarde vol bloei van leven geeft voor mij al een bewijs dat er veel meer is. Als u denkt dat alles in uw ogen vanzelfsprekend lijkt dan kunt u mij ook gaan uitleggen waarom dat zo vanzelfsprekend is. Iets uit het niets lijkt mij niet vanzelfsprekend en voor wetenschappers ook niet. De vraag voor mij en de wetenschappers is niet alleen maar de vraag ”hoe” of “wat” maar om de belangrijkste vraag “waarom” ! De getuigen van God en christus hebben die antwoord op de vraag ”waarom” generatie lang doorgegeven aan de mensheid.

     2. hansishier

      @vanurk,… eigenlijk wordt ik wel een beetje moe van altijd maar dezelfde tegenargumenten van relies waarom wel en hoezo niet. U bent niet te overtuigen van uw ongelijk, geen enkel argument zal tot u doordringen, net als linkse jokers die rondjes blijven draaien in hun eigen overtuiging en niet tot rede te brengen zijn. Zelfs god zelf zou me nog niet kunnen laten geloven! iemand die perfect onderbouwd hoe de vork in de steel zit is John Shook, artikel: not even god could make me believe en Proving god’s existence is impossible so stop trying. Gek genoeg weet u en alle andere mede relies zoveel van god terwijl u de simpele dingen in het leven al niet kunt verklaren. gelukkig bent u geen theoloog alsook geen wetenschapper anders zou u met deze onzin niet aankomen. Lees John Stook en misschien is er nog hoop voor u.

     3. hansishier

      en “waarom” is de domste vraag die je kan stellen en kan verzinnen om alle onzin die jullie relies verkondigen te legitimeren. Er is GEEN “waarom”! maar als dat je pet al te boven gaat dan snap ik dat je je toevlucht zoekt in religie…helaas .. hersendood

     4. van Urk

      hansishier. Wie is hier nou gek. John Shook is niet de enige atheist met een theorie dat God niet bestaat. Ik kan u ook veel theorieen van anderen gaan opnoemen dat God wel bestaat. Men kan niet alles aan de tastbare natuurwetten toe gaan schrijven. Want er bestaat ook iets van levenswet oftewel geestelijk natuurwet. Daarnaast kan niemand verklaren waarom alles zo geometrisch in elkaar kan zitten als alles zomaar uit zich zelf is ontstaan. Daar is een rekenwonder voor nodig.

     5. Beukman

      Tja @Urk, bewijzen dat iets niet bestaat is nu eenmaal niet eenvoudig, of het nu gaat om kaboutertjes, om UFO’s of om God. Het enige dat er op zit is bewijzen dat deze zaken wél bestaan om uit te sluiten dat ze niet bestaan.
      Gelukkig is dit nog steeds niet gelukt, waardoor dit aangename schemergebied van niet-weten blijft bestaan.

     6. van Urk

      Inderdaad beste Beukman. “Het was Gods bedoeling dat ze Hem zouden zoeken en Hem al tastend zouden kunnen vinden, aangezien Hij van niemand van ons ver weg is” Aldus Paulus in een toespraak in Athene. De Romeinse Keizer Trajanus kwam in gesprek met een Joodse rabbi en zei; “U stelt dat God overal aanwezig is en in het bijzonder bij uw volk woont.” Wel laat mij uw God dan maar eens zien! De rabbi antwoordde; “Dat is goed. Komt u maar eens naar buiten.” Daar stond de zon hoog aan de hemel. “Kijkt u eens in de zon” vroeg de rabbi aan de keizer. “Onmogelijk” zei de keizer, “het licht verblindt me”. De rabbi zei toen; “Keizer, als u niet het licht van de schepping van God niet kunt verdragen, hoe zou u dan God kunnen zien, die veel verhevener en heerlijker is dan de zon” ? Maar goed..Mij is ook geleerd dat God zich laat zien door andere mensen. Dus we zien Hem niet maar wel door daden en woorden van sommige mensen.

     7. hansishier

      wat een hoop onzin en citaten van dwazen, ongelofelijk dat volwassenen zulke troep uit hun mond krijgen en op internet durven zetten. vUrk is niet te redden en hou je geloof lekker binnenskamers

     8. van Urk

      @hansishier, Ach ja, middelmatige geesten veroordelen over het algemeen alles wat hun begrip te boven staat. Belachelijk hoe u opzettelijk raar reageert. Ik noem u toch ook geen dwaas omdat u er anders over denkt?

     9. Beukman

      @Urk schrijft:
      Mij is ook geleerd dat God zich laat zien door andere mensen. Dus we zien Hem niet maar wel door daden en woorden van sommige mensen.

      Dit vind ik een mooie en vindingrijke gedachte, waarmee ik als ongelovige prima kan leven; sterker nog: beter mee kan leven dan met al die verbeeldingsloze atheïsten die zichzelf op de borst kloppen vanwege hun hoge mate van rationalisme.

    2. hansishier

     jij kent hem ook niet laat staan dat hij jou kent,… misschien ben je best aardig maar wel het product van indoctrinatie en institutionalisering

     1. van Urk

      Ik ben geen product van..Ben oud en wijs genoeg om voor mezelf te denken. Wie de bijbel niet leest kan God ook niet leren kennen. Maar u kende de heer John Shook ook niet in het begin totdat u in aanraking mee bent gekomen door over hem te lezen . Voor mij is het logisch dat er een schepper bestaat. Voor u is niet logisch. Dat kan. Maar zoals Beukman al zei; Het blijft een schemergebied om meteen met een oordeel klaar te zijn alsof de bewijzen al zijn gevonden.

   2. van Urk

    “Het is een bewijs van bitter weinig verstand antwoorden te vinden op vragen waarop geen antwoord te geven is.” George Eliot 1819-1880 Laten we deze discussie maar tussenwegen laten.

 4. Tguard

  Ik zou sunny Bergman gezien haar reputatie niet als maatgevend aannemen!

 5. EU kok

  Arnon Grunberg: Geert Wilders een “geestesgestoorde” alsmede een “jihadist”
  Tim Engelbart: Maar Wilders, laat een onschuldig feest toch gewoon lekker met rust, joh. Radicale mafkees.
  .
  Zoek de verschillen.

  1. Sealgaire

   Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

 6. Joop Klepzeikert

  Joh, wie had dat nou verwacht, een ultra extreem linkse agressieveling die niet alleen rechtse mensen haat, maar ook kinderen en vrouwen. Dat soort geestelijk gehandicapten haten iedereen en alles wat beweegt, behalve zichzelf. Vinden zichzelf helemaal geweldig en superieur aan iedereen en alles. Daardoor denken ze ook alles maar ongestraft kunnen maken.
  Arnie zou zomaar één van de linkse trollen hier op DDS kunnen zijn.

  1. Top

   Wat is narcistisch misbruik?
   ,,Het is een vorm van psychologische mishandeling die moeilijk valt aan te tonen. Een mens met een narcistische persoonlijkheidsstoornis kleineert, manipuleert, controleert, buit uit en is vaak lichamelijk en seksueel agressief. Anders dan fysieke mishandeling laat narcistisch misbruik geen zichtbare sporen na. Een narcist herken je aan talrijke kenmerken, ik vat ze samen als liefdeloos gedrag. Hij of zij – meestal is het een hij – geeft nooit onvoorwaardelijke liefde. En doet-ie lief, dan is dat uit eigenbelang.

   1. Top

    Psychologisch misbruik in relaties speelt een belangrijke rol in het ontstaan van angststoornissen. Daarom benadruk ik het herstel van je gezondheid als je in zo’n situatie zat.

    Narcistisch misbruik is een onderschat probleem. Volgens internationale onderzoeken heeft 1 tot 6 procent van de bevolking last van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Als iedereen in zijn of haar leven vijf keer een relatie aangaat, dan ondergaat een verrassend grote groep de gevolgen. Zelfs met de meest conservatieve inschattingen betekent dit dat de impact enorm is.’’

    1. Top

     Narcisten snakken niet naar liefde, want ze kennen die gevoelens niet. Ze willen worden gevreesd of geadoreerd. Narcisten zijn zelfs bang voor de liefde, daar kunnen ze niet mee omgaan. Hoe meer liefde je ze geeft, hoe minder je terugkrijgt. Narcisten hongeren naar aandacht en bevestiging, wat ze proberen te verbergen met arrogantie en bravoure.’’

     1. Top

      Kan iemand zonder uw ervaring een narcist er snel uitpikken?
      ,,Nee, want Narcisten zien er vaak goed uit, hebben een vlotte babbel en kunnen zeer charmant zijn als het ze uitkomt. Ze dragen een perfect masker. Een giftig mens is net een giftige paddenstoel, die moet je leren herkennen. Veel slachtoffers van narcistische mishandeling zijn zich er niet van bewust dat ze een vorm van geestelijk misbruik ondergaan

     2. Joop Klepzeikert

      @Top: Arnie is inderdaad overduidelijk een narcist, met een ernstige vorm van antisociale persoonlijkheidsstoornis en minstens een chronische psychose.

 7. Kapitein Haddock

  Deze A G heeft ook een column in de grootste leugen, linkse-Volkskrant!
  Nog meer uitleg?

 8. Beukman

  Laten we blij zijn dat Grunberg een goede schrijver is en een slecht mens, en niet andersom.

  1. F.C. Labrouste

   Een slecht mens is op DDS niet het grootste probleem, het is een links mens. Dat zou verboden moeten worden!

   1. Beukman

    Linkse mensen die doen waar het klootjesvolk alleen maar van kan dromen, BAH!

  2. Niet L niet R

   Niemand zou van deze intens slechte man, nog een boek van moeten lezen!

   1. Beukman

    @L en R
    Dat is net zoiets als niet meer naar Maradonna kijken omdat hij een paar keer overspel heeft gepleegd.

 9. Bolkestein

  Arnon Grunberg is een buitengewoon onaangenaam en minderwaardig mens die bij normale mensen de sterkste gevoelens van intense walging opwekt.

 10. The Challenger

  Een zeer overschatte en blijkbaar domme schrijver die eenmalig een goed boek heeft geschreven. De rest van zijn oeuvre bestaat uit wat boekjes die je normaal alleen in de knakenbak vindt bij het Kruidvat en eens per week een zure column in de völkische beobachter. Het schijnt dat bij het Centraal Boekhuis een dikke laag stof ligt bij zijn ISBN nummers. Mijn vermoeden is dat we hier niks over gaan horen bij M/V
  (ik wil niet misgenderen), Pauw en andere programma’s

 11. Niet L niet R

  Dit is een man, van het aller laagste soort!
  Lopen er meer van rond bij die linkse kliek!

 12. Kapitein Haddock

  Zo,……….. Noppie heeft zijn middagdutje gedaan;
  deze namen Labrouste, Beukman, Sealgaire bij dit artikel.
  PS
  Emmertje geleegd? Wel even ontsmetten, kan je weer vooruit om het emmertje vol te maken!

 13. DidiMadloba

  troeteljood

 14. fanof43

  Altijd al naar mannetje met bizarre emoties gevonden. Ooit schreef hij dat het onnozel is om verdriet te hebben als je moeder overlijdt.

 15. Lao Tse

  Groot alarm voor dreigende persbreidel.

  🙂

  Een betere illustratie van de irrelevantie van de PVV is bijna niet te vinden.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.