Zuur Joop.nl gaat los tegen de Thierry Baudet-kids: ‘Hipsterfascisme, Mussolini kan er een punt aan zuigen!’

De tijd dat alleen Thierry Baudet werd gedemoniseerd, ligt echt definitief achter ons. Van het Forum voor Democratie mag echt geen spaan heel blijven, zo hebben de politieke tegenstanders van die club besloten. FVD-stemmende werknemers moeten ontslagen worden, en zelfs de jeugd moet het ontgelden. Dat zijn allemaal “hipsterfascisten”. Aldus Joop.nl dan, hè?

Het geduld van de politiek-correcte orde is op. Forum voor Democratie vertoont na tweeënhalf jaar nog altijd geen tekenen van implosie. En dus moet de boel maar een handje geholpen worden. Geholpen door onhandig gedrag van nog onervaren FVD’ers zijn tegenstanders van de partij in rap tempo de aanvallen tegen de club aan het opvoeren. Dat is ook te merken bij Joop.nl, het linkse online hetzeblaadje van BNNVARA. Eerder al probeerde het medium Geert Wilders met een pen te vermoorden, en nu moet collega-Kamerlid Thierry Baudet het ontgelden.

Of eigenlijk: de jongerenbeweging van de club. Nauwelijks droog achter de oren, maar nu al kwaad over tafel getrokken bij Joop.nl. Nou, dan heb je kennelijk iets belangwekkends gezegd. Excuus-pensionado Han van der Horst van Joop.nl trok JFVD’ers Freek Jansen en Massimo Etalle over tafel en maakte ze uit voor rotte vis. Of eigenlijk: voor rotte nazi. Check:

“Zij zijn op hun best dom of misleid maar meestal van kwade wil. Ze weten dat ze ongelijk hebben maar ze volharden in de boosheid vanwege hun nihilisme en hun totaal gebrek aan ethiek. Zij zijn bewust aan het misleiden. Zij deugen niet.

Er is maar één manier om deze levensbeschouwing te definiëren: hipsterfascisme: de afkeer van de zwakken en de slachtoffers, de mateloze bewondering voor de krachtfiguur, de westerse Übermensch in het geestelijk universum van Jansen en Etalle wijzen duidelijk in hun richting. Datzelfde doen de samenzweringstheorieën, de stelling dat het ware volk van buiten wordt belegerd en van binnen ondermijnd. Mussolini kan er een punt aan zuigen.”

Joop.nl’er Han van der Horst heeft er een handje van zijn politieke tegenstanders te willen demoniseren. Hij vond Thierry Baudet een “haatimam” en misbruikte de tragische zelfmoord van PVV-raadslid Wille Dille om haar van “smeerlapperij” te betichten. Ook wenste hij het PVV-Kamerlid Martin Bosma toe om verkracht te worden door een “geile neushoorn.”


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Agios

  Als de foto een weergave is van het aanwezige publiek, dan concludeer ik dat ik keurige jongelui zie, die in alle opzichten anders ogen dan de club van de antifascisten; een schreeuwend en joelend publiek waarbij de boosheid uit de ogen schiet, zoals je ze ook aantreft in de voetbalstadia. Verschil tussen bierzuipers en wijndrinkers?

  1. Watcher

   Je bedoelt Vindicat tuig.

   1. Agios

    Ook, maar dan het bierzuipende deel ervan…

    1. Sans Rancune

     Zeer zeker de ‘meisjes’ , bitches.

   2. Kaashoofd

    Neukt wel lekker deur heur

   3. logisch denken

    quote
    Watcher 8 uur ago Beantwoorden
    Je bedoelt Vindicat tuig.
    end

    Eender welk tuig het is altijd minder schadelijk dan links fascistisch tuig

  2. Watcher

   DDS heeft ook er een handje van zijn politieke tegenstanders te willen demoniseren.

   Iets met splinter en balk.

   1. Sealgaire

    Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Rancune/Watcher slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

    1. Kaashoofd

     Hahahahahaha hilarisch gewoon genieten 🙂

   2. logisch denken

    quote
    Watcher 8 uur ago Beantwoorden
    DDS heeft ook er een handje van zijn politieke tegenstanders te willen demoniseren.

    Iets met splinter en balk.
    end

    Als tegenstander ergens van heb je argumentatie nodig. Maak u dus niet druk , u kunt hooguit een splinter in uw duim krijgen als u onhandig loopt te klunzen ongehinderd door kennis .

 2. Sans Rancune

  Willie Dulle werd ook voor oud vuil achter gelaten door de PVV. No comment.

 3. F.C. Labrouste

  Joop zou als het om de toonzetting van kritiek op andersdenkenden aangaat een voorbeeld kunnen nemen aan DDS.

  😉

  1. Sealgaire

   Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

   1. Kaashoofd

    Hahahahahaha hilarisch gewoon genieten 🙂

 4. Sealgaire

  Vuk Joop.nl

 5. Sans Rancune

  De foto doet mij denken aan de jeugdige leden van de Komsomol. Ze zien er wel beter uit, in de kleertjes gestoken door Pa en Ma. Ademloos is heel treffend benoemd. Bij de Komsomol heette dat ‘geestdrift’

 6. toetssteen

  Goed gezegd Tim! 10 punten van mij.

 7. Roughwood

  Ach gut, joop.nl. Deze immer ‘verbindende’, aan het staatsinfuus hangende (en nee, niet gefinancierd uit ledencontributie zoals men u graag wil doen geloven), sneue azijnzeikers zijn niet serieus te nemen. Wegbezuinigen dat monopolie op de waarheid claimende en ‘moralistisch superieure’ deugrapalje. Hebben namelijk nog nooit iets constructiefs bijgedragen, maar wel van polarisatie der NL maatschappij hun verdienmodel gemaakt. Alhoewel, verdienmodel? Ik betwijfel of die terpentijnpissende subsidieparasieten überhaupt wel eens een eurocent hebben verdiend…

 8. Dropje

  “Dat is ook te merken bij Joop.nl, het linkse online hetzeblaadje van BNNVARA. “

  Aldus een jankende redacteur van de website bij uitstek voor immigranten, EU, links, D66, partijkartel etc.. hatend volk

 9. Jean Nederland

  Ach joh, dat hele Joop moet je totaal niet serieus nemen, net als dat broertje Krapuul en die anderen waar ik de namen kwijt van ben. Kun je nagaan. Al deze blaadjes steunen op een paar gekkies die elkaars stukkie kopieren en in hun eigen blaadje plakken. Die stukkies zijn 99% verzonnen, het klopt vrijwel nooit en zijn doordrenkt van linkse leugens. Behalve dat zijn het veelal ook nog anti semieten propaganda tegen de Joden waarmee ze zich gelijk schakelen met de Nazis en de Islam (Nazis). Geef ze geen aandacht.

 10. Kaashoofd

  Links: joop.nl
  Rechts: DDS

  Tsja, neem ze allebei met een grote korrel zout hoor

  1. Bosche draak

   Wel zo verstandig

 11. J.Rademaker

  Als je helden Stalin,Pol pot en Kim zijn moet je anderen wel heel origineel fascisten noemen.

  1. EU kok

   U bedoelt Kim, de grote vriend van Trump?

 12. shidaian

  Joop.nl……..laat me niet zo lachen. Zielepoten

 13. Brazil

  Allemaal opgeschoren kopjes, doet me ergens aan denken.
  Hahahahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 14. Han van der Horst

  Dit artikel van Tim Engelbart berust voor een belangrijk gedeelte op een verkeerde interpretatie van het door mij geschrevene. Daarom heb ik een link geplaatst naar dit artikel onder mijn stuk op Joop.nl met nadere uitleg. Die uitleg luidt als volgt:’In de loop van dinsdag heeft Tim Engelbart op de Dagelijkse Standaard een reactie geplaatst. Hij geeft daarin blijk mijn bedoelingen niet te hebben begrepen. Engelbart citeert: “Zij zijn op hun best dom of misleid maar meestal van kwade wil. Ze weten dat ze ongelijk hebben maar ze volharden in de boosheid vanwege hun nihilisme en hun totaal gebrek aan ethiek. Zij zijn bewust aan het misleiden. Zij deugen niet”. Hij denkt dat ik daarmee de leden van de JFvD bedoelt. Dat is niet het geval. Dit is hoe voorzitter Freek Jansen blijkens zijn toespraak over zijn tegenstanders denkt. Daarom staat er ook voor (maar dat citeert Engelbart niet): “Zij miskennen de integriteit van hun politieke tegenstanders”. De volgende zinnen zijn een uitwerking van de manier waarop ze die miskennen. Om elk misverstand weg te nemen zal ik het eerste zij in “Die” veranderen. Dan krijg je: “Die zijn op hun best dom of misleid etc..”

  1. Michael

   Kijk, netjes reageren en uitleggen wat je bedoelt. Zo hoort het, op een respectvolle manier. Zou mooi zijn als Tim ook zou reageren, maar hij blijft zo stil…

 15. Michael

  @Tim, is dit een bewuste verdraaiing van het artikel op Joop.nl, of heb je het gewoon niet goed gelezen. Die classificatie die je citeert ja niet wat van der Horst zegt over de JFvDers, maar is hoe dr JFvDers tegen hún politieke tegenstanders aankijken.

  Al met al is zijn stuk goed onderbouwd, vol met twijfelachtige citaten van de JFvDers die in de jaren 30 van de vorige eeuw ook niet hadden misstaan. Dat ontken je dan weer niet. Je doet alleen zielig dat iemand hier iets kritisch schrijft over die jochies, en doet het nog foutief ook.

  1. logisch denken

   hahahaha , leuk zo correct mogelijk. Wees blij dat jij hier commentaar mag geven michael . Bij joop worden reacties anders dan meepraterij niet geplaatst. De rode haan is in tegenstelling tot hier erg gekleurd. De onderbouwingen op joop ontbreken volledig maar de onderbuik borrelt vrolijk verder tegen elke anders denkende mening.

  2. peetjoh. k

   En waarom haal jij er weer de jaren 30 bij. Daar word ik zo moe van. Deze jeugd en fvd stemmers willen liever niet te veel imigratie. Ze willen geen (bezettende) macht hier die de dienst uit gaat maken (moslims). Net zoals de normale Nederlanders die nazi.s niet hoefden in de jaren 30. Het heeft niks met racisme te maken. Ze willen graag hun cultuur en normen en waarden houden meer niet. En dat is nou precies wat de imigranten kapot willen maken. Iemand die wil vechten om zijn land te houden is een verzetsheld en geen racist.

   1. logisch denken

    klopt wat je zegt , probeer je reactie nu eens bij joop te plaatsen. Linkse anarchisten plaatsen enkel berichten als je meepraat. Ongehoord die linkse censuur maar gelijk aan de oude site stand.nl

 16. Behold My Negativity

  Zou het fijn vinden als joop.nl een enorme datalek heeft.
  Maar ach wee, mensen die hun verstand niet eens gebruiken zullen niet in paniek raken wanneer hun gegevens op straat liggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.