Amsterdam islamiseert doorrrrr… Halsema houdt geheim overleg met moskeeën én DENK in haar woning

Wellicht dat het binnenkort eens tijd wordt voor een naamsverandering. Wat dacht je van Allahakbardam? Met de handelingen van de kersverse burgemeester van onze hoofdstad, lijkt zo’n nieuwe naam eigenlijk alleen maar toepasselijk. Want waarom zou je in vredesnaam achter gesloten deuren moskeebestuurders laten meebeslissen over het beleid, om daar als ‘democratische controle’ alleen het pro-theocratische DENK tegenover te zetten?! Knettergek.

Herinnert u zich Amsterdam nog? Het stad uit de prachtige liedjes van Wim Sonneveld en Johnny Jordaan. Bomen die dromen, bloemen die voor de ramen staan. Dat soort idyllische teksten. Oh, wat een mooie tijd was dat nog. Binnenkort worden het echter minaretten die dromen, en vrouwen als brievenbussen die voor de ramen staan. Nou ja, misschien een beetje een karikatuur, maar burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) zal het in ieder geval geen millimeter in de weg staan.

Dat kunnen we wel weer opmaken uit een geheim topoverleg dat ze gisterenmiddag hield in haar ambtswoning. Op de aanwezigenlijst: moskeebestuurders, en de politieke partij DENK. Verder helemaal niemand. Nou ja, de nationale terreurbestrijder. Maar zéker geen andere politieke partijen. Slegs vir DENK’ers:

“Bij de ambtswoning van burgemeester Halsema is op dit moment overleg gaande over het islamitische Cornelius Hagalyceum. Daarvoor heeft ze bestuurders van de moskeeën uit de hoofdstad uitgenodigd.

Ook de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg en Denk-fractievoorzitter in Amsterdam Mourad Taimounti zijn aanwezig.”

Is dit wat voor democratische controle moet doorgaan in het Amsterdam van 2019? Een islamitisch onderonsje met de burgemeester, en als democratische controle daarop één partij die al bijzonder nauw verbonden is met diezelfde islamitische lobbyclubs? Bizar, natuurlijk. Forum voor Democratie kaartte het gisteren gelukkig al aan:

Dus: hup Annabel. Leg Halsema maar even goed over de verbale knie in de eerstvolgende gemeenteraadsvergadering!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. santiago

  De teloorgang van Amsterdam is allemaal part of the plan van onze verrotte elite. Onze machtige elite die schijt heeft aan het plebs . We worden met van alles belazerd via de msm dus wat weten we. Af en toe bedenken ze weer iets zoals Tjerrie om het volk bezig te houden. Nu heeft in opdracht van de club ene Huib Modderkolk, die een z.g. boekje over onze AIVD mocht schrijven, waaruit dan blijkt dat er op een paar kleine puntjes na, het best wel meevalt met onze AIVD.
  En zo worden we als klootjesvolk lekker beziggehouden en rommelt de elite lekker door.
  Goed voor jezelf zorgen , want de OVERHEID doet geen fuck voor je.

  1. Sans Rancune

   U geeft wel hoog op over uzelf. Plebs, klootjesvolk. Daar houdt toch geen enkele bestuurder zich mee bezig ? Die heeft het over burgers. Dat doet mevrouw Halsema vakkundig.

   1. santiago

    Als je vroeger op de autosloperij van het woonwagenkamp kwam en ze zeiden meneer tegen je, wist je zeker dat je belazerd werd.
    Ik schaar jou nog niet eens onder het plebs en klootjesvolk, want daar ben je zelfs nog te stom voor.

   2. logisch denken

    valsema heeft het nooit over burgers , valsema spreekt over wandelende kassa’s.

    Waar is valsema vakkundig in ? Haar enige wapenfeit was 100 duizenden huismoeders beroven van hun belasting vrije som door ze stigmatiseren als werkschuw en afhankelijk van hun echtgenoot. Door hun belastingaftrek te verlagen tot aanrechtsubsidie heeft dit valse stuk vreten menig gezin gedupeert

    1. hans-e-pans

     Gek, gekker Amsterdam.

 2. Lao Tse

  “Nou ja, misschien een beetje een karikatuur”

  Daar lijkt het inderdaad wel op.

  Soms is de term islamofobie ook semantisch juist en betreft het inderdaad paranoïde angst.
  Halsema probeert naar de beste Amsterdamse traditie de boel een beetje bij elkaar te houden en poldert de partijen een beetje bij elkaar in haar ambtswoning. Als je die effectieve manier van besturen naar de knoppen wilt helpen moet je er olifanten van het slag Annabel bij betrekken.

  1. Tman

   laotse:
   Een woord dat niet bestaat kan ook geen semantische betekenis hebben!
   Heer moslim!

   1. Bolkestein

    Islamofobie bestaat niet – een psychologische benadering
    Mensen zijn banger voor islamkritiek
    Door: Lonneke van de Weijer , 18:33, 30 mei 2017

    De standaard reactie van vele mensen na een terroristische aanslag is om de social media vol te gooien met uiterst nuttige berichten. Opvallend is dat deze berichten bij bepaalde mensen vaak niet gaan over steunbetuiging aan de slachtoffers en nabestaanden. Nee, want dat zou logisch zijn en logica staat nou eenmaal niet erg hoog in het vaandel bij onze deugmensjes die vastgeklampt zitten aan hun eenhoorn in hun reis over de regenboog. Deze mensjes komen op voor de echte slachtoffers, de moslims. Zij krijgen het pas echt te verduren met alle ‘islamofobie’ van de rechts-extremisten. Er zijn zelfs talloze facebook-pagina’s zoals ‘meld islamofobie’, ‘meldpunt islamofobie en discriminatie’, ‘exposing islamophobia‘, ‘stop islamofobie’ etc. etc. Zoals verwacht claimen zij het monopolie op de slachtofferrol na een terroristische aanslag en dit wordt dat ook hard aangemoedigd door onze eenhoornruiters. Deze aanslagen hebben volgens hun namelijk helemaal niets met de islam te maken en iedereen die anders beweert is een islamofoob.

    Maar, lieve deugmensjes, ik heb nieuws voor jullie. Net als de eenhoorn bestaat islamofobie helemaal niet. Echt niet? Nee, echt niet.
    Wat is een fobie?

    Volgens de DSM-IV (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) is een fobie een aanhoudende overdreven of onredelijke angst die wordt veroorzaakt door de aanwezigheid of verwachting van een specifiek object of een specifieke situatie. De blootstelling aan een fobische prikkel veroorzaakt altijd een directe angstreactie. Deze kan zich uiten in een paniekaanval. Kenmerken van een paniekaanval zijn een verhoogde hartslag, zweten, beven, korte ademhaling, gevoel van verstikking, druk op de borst, misselijkheid, duizeligheid, angst om dood te gaan of om de controle te verliezen etc. etc. De persoon ziet wel in dat de angst overdreven of onredelijk is en hij/zij zal de fobische situatie zoveel mogelijk mijden. Dit kan in ernstige mate het dagelijks leven belemmeren.

    Denk aan arachnofobie (angst voor spinnen). Iedereen weet dat spinnen niks doen (op die enkele giftige spin na dan). Zodra de persoon met arachnofobie geconfronteerd wordt met een spin, al is het maar een foto van een spin, zal hij/zij de symptomen van een paniekaanval vertonen. De persoon vlucht weg en de symptomen nemen gestaag af. De persoon in kwestie koppelt deze afname aan de afwezigheid van de spin. In werkelijkheid treedt deze afname van paniekreacties ook op in aanwezigheid van de spin. Vandaar dat exposure therapy toegepast wordt bij de behandeling van een fobie. De patiënt wordt geleidelijk aan steeds meer blootgesteld aan de spin en vluchten is niet toegestaan. De patiënt zal de afname van de paniekreactie in het bijzijn van de spin ervaren en de fobie zal afnemen. Uiteindelijk zal de patiënt zonder problemen een spin op zijn/haar hand kunnen laten lopen.
    Rationele paniek

    Neem nou een paniekaanval in aanwezigheid van een leeuw. Is dit dan een fobie? Nee, het is superlogisch om in paniek te raken en weg te vluchten van iets dat jou wil doden. Dit gedrag dient dan ook absoluut niet afgeleerd te worden door middel van exposure therapy. Daarom valt er ook niet over islamofobie te spreken, aangezien er iets te vaak in de Koran opgeroepen wordt om de niet-moslims te vermoorden. Daarbij komt ook nog eens kijken dat dit successievelijk wordt uitgevoerd door iets te veel moslims.

    Is de angst voor de islam dan irrationeel? Absoluut niet. Mensen lijden dan ook niet aan paniekaanvallen wanneer ze geconfronteerd worden met (aspecten van) de islam. Behalve misschien op het moment dat een haatbaard naast je ‘Allahu akbar’ roept. Deze paniekaanval is dan volkomen rationeel aangezien je dan in levensgevaar bent, dus is er geen sprake van een fobie. Daarbij komt de term ‘islamofobie’ precies nul keer voor in de DSM-IV. Nog een indicatie voor de totale onzin van de term. Hetzelfde geldt trouwens voor xenofobie.
    Waarom bestaat de term?

    De reden van het bestaan van dit ongefundeerde foutieve begrip is tweevoudig. Ten eerste is het bedoeld voor moslims om in de slachtofferrol te kruipen. Dit is niet iets nieuws. De ‘profeet’ Mohammed deed dit namelijk ook. Als je de Hadith erop naslaat kun je zien dat Mohammed op deze manier macht verkreeg in Medina. Dit slachtoffer-complex is een kenmerk van een anti-sociale persoonlijkheidsstoornis, oftewel, een psychopaat. In Mekka, waar Mohammed begon met zijn ideologie te verspreiden, was hij niet succesvol. Daarom ging hij naar Medina en mat zichzelf een slachtoffer-complex aan waardoor hij meer voor elkaar zou krijgen en zo meer macht kon vergaren.

    Dit is precies de tactiek die de moslims tegenwoordig toepassen. Het is dan ook niet voor niets dat moslims opgedragen wordt een wapenstilstand te handhaven zolang zij in de minderheid zijn. Zodra ze zijn gegroeid in aantallen en in de meerderheid zijn is een voortzetting van de jihad verplicht. Tijdens deze wapenstilstand worden zij geacht ‘taqiyya’ toe te passen. Dit is het misleiden van de niet-moslims om zo meer macht te vergaren. Je zou kunnen stellen dat dit door de deugmensjes aangemoedigde slachtoffer-complex een vorm van taqiyya is.
    Islamcritici de mond snoeren

    Een tweede reden van het gebruik van de foutieve term ‘islamofobie’ is om islam-critici de mond te snoeren. Op elke vorm van kritiek op de islam wordt dit label namelijk geplakt. Het is zelfs zo erg dat er in Canada een paar maanden geleden een wet is aangenomen, motion 103, die islamofobie strafbaar stelt zonder dat islamofobie hierin gedefinieerd wordt. Als het daadwerkelijk over een fobie zou gaan, zou dit een erg dubieuze wet zijn. Het stelt een psychische aandoening strafbaar. Dat is net zoiets als een depressie strafbaar stellen. Natuurlijk gaat het hier niet om een fobie, maar om kritiek op de Islam.

    We zijn er intussen al wel achter dat rechters tegenwoordig een betekenis van een woord compleet kunnen veranderen. Net zoals de rechters in Nederland die de Marokkanen tot ras hebben benoemd in de rechtszaak tegen Wilders. Daarbij doet Facebook tegenwoordig aan censuur over kritiek op de islam. Regelmatig worden islam-kritische posts van bijvoorbeeld Tommy Robinson en Paul Joseph Watson door Facebook verwijderd. De Facebook-pagina van Imam Tawhidi, de Wilders-achtige Imam waar ik eerder over schreef, is door Facebook in zijn geheel verwijderd vanwege zijn islam-kritische posts. Openlijke doodsbedreigingen aan islam-critici zijn daarentegen geen enkel probleem voor Facebook. Die laten zij gewoon staan.

    Naast Facebook-censuur zijn er tegenwoordig steeds meer vormen van censuur, denk bijvoorbeeld ook aan de gecensureerde tweet van Geert Wilders in Duitsland. En natuurlijk niet te vergeten zijn de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh de meest lugubere vormen van censuur geweest. Nee, kritiek op de islam wordt niet getolereerd, ook niet door de deugmensjes.
    Angst voor kritiek

    Maar waar komt deze angst voor kritiek vandaan? Als we de DSM-IV erop naslaan zien we dat een angst of intolerantie voor kritiek in hoge mate voorkomt bij een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Narcisme is niet aangeboren, maar een aanleg hiervoor wel. Veel mensen denken dat narcisme inhoudt dat iemand van zichzelf houdt, maar het is in werkelijkheid veel breder en complexer. Narcisten ervaren elke vorm van kritiek als een nederlaag en een persoonlijke aanval op hen. Ze kunnen hier dan ook vrij agressief op reageren. Zij leven namelijk met het idee dat zij superieur zijn aan alles en iedereen. Ze denken boven de wet te staan en dat heel de wereld om hen draait. Ze verzamelen alleen mensen om hen heen die hen aanbidden en gelijk geven. Mensen die de narcist durven te bekritiseren worden uitgesloten of zelfs vermoord.

    Narcisme is een opvallend terugkomend thema binnen de islam. Als je de Koran en de Hadith erop naslaat is narcisme erg vaak terug te vinden bij Mohammed zelf. Dit zou een verklaring kunnen zijn voor de hoge mate van antisemitisme in de islam. De joden hebben Mohammed destijds veel bekritiseerd en zelfs gepest om zijn beweerde profeetschap. De joden kwamen met talloze argumenten waarom Mohammed een fraudeur zou zijn. Als reactie hierop kwam Mohammed met antisemitische verzen en onthoofdde hij eigenhandig in een dag tijd 800 joodse mannen. Dit alles hoogstwaarschijnlijk omdat hij geen kritiek kon verdragen.
    Nooit geleerd zelf te denken

    Zijn alle moslims dan meteen narcisten? Niet direct nee, maar ze worden wel gevoed met deze eigenschappen. Aangezien Mohammed de perfecte persoon is volgens de islam, zijn er veel moslims die dit narcistische gedrag niet alleen kopiëren, maar dit ook van jongs af aan met de paplepel ingegoten krijgen. Veel moslims hebben nooit geleerd kritisch te zijn of zelf na te denken. Het verbod op kritiek is precies de reden waarom de islam nooit heeft kunnen hervormen en bijvoorbeeld het Christendom wel.

    Maar waarom doen instanties als Facebook en de Canadese overheid mee aan deze overdreven intolerantie jegens kritiek op de islam? Je zou bijna denken dat hun motieven vanuit angst zijn. Angst voor de islam? Zonder kritiek, hebben we gemerkt, is er namelijk geen vooruitgang. Kijk naar alle landen waar censuur heerst en waar het een grote bende is. ‘Islamofobie’, oftewel, kritiek op de islam, komt in de praktijk dus eigenlijk neer op culturele vooruitstrevendheid, iets dat in de islam onbekend is.
    Islamofobie is de angst voor islamkritiek

    Vrijheid van meningsuiting en kritiek zijn een van de belangrijkste grondrechten van de vrije samenleving. Belangrijker dan het ‘recht om niet gekwetst te worden’ door middel van ‘islamofobie’. En iedereen die hier te intolerant voor is moet maar eens bij zichzelf nagaan of hij/zij wel past in een vrije samenleving. Kritiek leveren op een moordlustige ideologie is namelijk geen uiting van angst, maar iets waarvoor je ballen nodig hebt en waar je recht op hebt. De enige angstigen hier zijn de deugmensjes die geen kritiek durven te leveren en anderen de mond willen snoeren. Als je dan per se over islamofobie wil spreken, is dat het ten voeten uit: de angst om de islam te bekritiseren.

    1. Watcher

     Zo zo Dolle D, je begint weer een beetje op te krabbelen.

    2. Tman

     Bolk:
     Juist!

    3. Cesare

     Lijkt wel een afstudeerscriptie.

   2. Lao Tse

    Het woord bestaat wel degelijk, volgens mij staat het in de de Grote van Dale maar in elk geval in de Oxford.

    Semantisch wijst het op een irrationele dan wel fobische angst voor moslims maar in het gewone taalgebruik is het een synoniem voor moslimhaat.

    1. dario

     DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE

     EN O JA .VOOR IK HET VERGEET
     DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE DROP DEAD ASSHOLE

     1. Lao Tse

      Dank voor deze sterke inhoudelijke reactie, Dario. Je bent best wel goed in de inhoudelijke discussie.

      🙂

     2. santiago

      Lao. Kun je ook eens op niveau lullen met een soortgenoot.

    2. Niemandalletje

     “volgens mij staat het in de de Grote van Dale”

     Noop!
     Maar niet getreurd, islamistisch staat er ook niet in.
     Islamitisch weer wel (al geeft spellingcontrole aan dat het fout is, door de hoofdletter) zoals ook sharia en ras er in staan.

     1. Lao Tse

      Je hebt gelijk, ik heb het gecheckt. Daar hoort het wel thuis, het is een ingeburgerd woord en wordt vaker gebruikt dan het synoniem moslimhaat.
      Het blijkt wel voor te komen in de Oxford.

     2. Niemandalletje

      Dat wordt dan fout gebezigd.
      fobie = ongefundeerde vrees niet een ongefundeerde haat.

      Tevens kan islamofobie niet verboden worden.
      Dat zou dan net zoiets zijn als een aandoening verbieden.

      Wel grappig dat islamisme er weer wel in staat.
      Dat bestaat dus wel degelijk. 😉

     3. Niemandalletje

      “Het blijkt wel voor te komen in de Oxford.”

      Dat zou dan voor zoeken op de Oxford dictionary zijn: Islamophobia.

      Geen resultaat.
      Even verdere verbasteringen toegepast: geen resultaat.
      Amerikaanse dictionary ook maar even geraadpleegd: Geen resultaat.
      Misschien heeft u meer succes.

    3. peetjoh. k

     In wie zijn gewone taal? Moslimhaat is zon verzonnen woord. In onze gewone taal is dat een synoniem voor mensen kennis.

  2. tonna

   @laos
   `Naar de beste Amsterdamse traditie`???
   Haar handelen is tégen de A’damse traditie!
   Ik heb nog nooit zo’n gigantische oetlul meegemaakt als Noppen alias Laos,houdt die stomme praatjes aub voor jezelf!

   1. EU kok

    Quote:Ik heb nog nooit zo’n gigantische oetlul meegemaakt
    .
    Dat zegt veel over u.

    1. dario

     DROP DEAD ASSHOLE

    2. Bosche draak

     Aldus oetlul EU KOKhals

    3. Tman

     kok:
     Aha,je denkt laotse te moeten helpen? zoenen jullie?
     Volgens mij kan jij ook niet op tegen tonna,jullie zijn een niveau te dommig en softy!

    4. peetjoh. k

     Ja voor jou iets raars maar rechtse mensen gaan om met rechtse mensen en daar ontmoet je dus niet gauw een oetlul.

   2. tonna

    @laos
    laos denkt een intellectueel te zijn?
    Enkele reaguurders op DDS zijn werktuigbouwkundig ingenieur en hebben hun intellect niet gebruikt om de NL taal perfect te beheersen,zoals leraartje groep3 BO laos!
    Maar die oetlul denkt aldus vanwege zijn vakgebiedje,inhoudelijk (copieren/plakken) op hoog niveau mee te kunnen lullen,man val even dood!

    1. Tman

     ton:
     +++++

  3. dario

   DROP DEAD ASSHOLE

  4. peetjoh. k

   Pas hoorden we nog dat slavernij een traditie was van Amsterdam. Ook maar weer invoeren dan Lao?.

 3. Jumping

  Wie stopt deze tsunami van onzin, van dit Linkse Demoniserende wegkijkende Groen Links figuurtje.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is er NIET voor de Nederlandse bevolking, maar voor zijn vrienden in Brussel.

  1. Watcher

   ”Wie stopt deze tsunami van onzin”

   Dat is er meer één, – de kiezer…

 4. Tman

  Het kan bijna niet anders,Halsema loopt genietend achter een nikab verscholen door Amsterdam,vals kijkend naar de échte Amsterdammers!
  Wat er ook in die geheime samenkomst beproken wordt,de burgemeester en wethouders moeten in elk geval onder curatele en mogen géén handelingsbevoegdheid meer hebben!
  Die walgelijke trut pleegt samen met haar moslim aanhangers landverraad!

 5. Ritter

  Het gelijk van Geert Wilders.

  Hiervoor waarschuwt Geert Wilders al jaren.

  Het is helaas niet alleen in Amsterdam. Hetzelfde kan gezegd worden van vele grote steden in Nederland ( en in Europa)

  Europa islamiseert. Maar de politiek en media blijven ziende blind en horende doof voor dit feit.

 6. Benny

  DIT IS DUS OPENHEID EN DEMOCRATIE IN NL. GL IS HET ZELFDE GIF ALS ISLAM ALLEEN EEN ANDERE FORMULE. Daarom gaan zij hand aan hand. alleen snappen die tofu vreters niet dat als die schapen vreters ooit de macht krijgen, dat zij als eerst de sjaak zijn……

 7. dario

  De ene keer Geert en Baudet affakkelen. De andere keer Heel Amsterdam jij weet niet wat je wilt Engelbart .Meelopen voor de clicks alleen is niet meer genoeg hoor, een kleurtje bekennen hoort er ook bij …….

 8. Lao Tse

  Ook de Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Pieter-Jaap Aalbersberg is aanwezig bij het overleg.
  Mag een burgemeester niet meer overleggen met maatschappelijke groeperingen als voorbereiding op democratische besluitvorming in de Raad.

  Dit verhaal slaat helemaal nergens op.

  1. Tman

   laotse:
   Rustig aan,dadelijk walst tonna weer over je heen!

   1. Bosche draak

    Gewoon laten gebeuren, Laos is te stom om voor de duvel te dansen dus elke oorwassing die die kneus te verdragen krijgt is nou eenmaal niet anders.

  2. santiago

   Pieter Jaap zou ik nog niet een middagje op mijn hond laten passen.

 9. hansjagt

  k blijf het herhalen: DENK IS AL JARENLANG EEN RAMP M.B.T. ONZE NEDERLANDSE DEMOCRATIE. denk dat het juist goed is, dat deze mannekes van Denk, een A-Sociaal en PRIMITIEF GEDRAG LATEN ZIEN. Bij de provinciale verkiezingen en de Europese verkiezingen, heeft Denk geen enkele, dus 0 zetels behaald, (de mannekes van Denk dachten wel 3 zetels binnen te harken) dat kwam stevig over, m.n. dat de achterban van Denk, voor een groot gedeelte niet zijn gaan stemmen, m.b.t. schaamte, voor de 3 mannekes. Het zal nog generaties duren, voordat deze culturen redelijk met elkaar om kunnen gaan. MET DE OPKOMST VAN DENK IS DE POLARISATIE STERK ONTWIKKELD,
  maar dat hebben deze kereltjes absoluut niet door.
  Waarschijnlijk krijgt Denk ook 0 zetels m.b.t. de 2e kamer verkiezingen, reden: KINDERLIJK PRIMITIEF GEDRAG en daardoor is NEDERLAND mooi VAN DIT PARTIJTJE AF.
  Een groot gedeelte van de Denk achterban, wil ook niets meer met deze jochies te maken hebben.

 10. Punt50

  020 is toch al jaren totaal de weg kwijt? Ze willen daar blijkbaar naar de klote..

 11. Pescador

  Dat mens is niet goed wijs , ik snap ook werkelijk niet hoe ze daar terecht is gekomen

 12. Beukman

  Leuk stukkie weer, Tim. Ik heb me kostelijk vermaakt.

  Het belangrijkste nieuws eruit: Annabel is jaloers dat ze ergens niet bij mag zijn.

  Meid, je hebt het al druk zat als baantjesstapelaarster, in de Gemeenteraad, in de Provinciale Staten Noord-Holland, in de Provinciale Staten Utrecht, én in de Eerste Kamer! We hebben er allemaal reuze begrip voor als jij je neus een keertje ergens niet laat zien.

 13. monach

  Islam heeft politieke ambities, wil politiek macht. Het wil de grootste worden, het wil de president leveren en daarna de sharia invoeren.
  Daar hoort politiek overleg bij.

 14. peetjoh. k

  Halsema had in de 2e wereld oorlog vast een Duits vriendje gehad. Die is over dus coloborateerd ze met de nieuwe vijand. Nog even dan scheren we dr kaal en verven we een sikkel op dr kop.

  1. Niemandalletje

   Het eerste lijkt me onmogelijk. Femke is geboren in 1966 te Haarlem. 😉

   1. peetjoh. k

    Staat ook, had in de oorlog, die is over dus ze.

 15. Kristalix

  Is Halalsema nog steeds bezig Islamsterdam te creeeren? Wanneer krijgt deze icompetente muts eindelijk een schop onder haar achterzijde?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.