Arnoud van Doorn woest op komst Haagse 'Pim Fortuynstraat': "Binnenkort ook in Den Haag, Seys Inquartplein!"

Geen categoriejul 18 2019, 10:00
Deze man is werkelijk totaal van het padje. Wat een malloot.
Dat Arnoud van Doorn een knettergekke extremist is wisten we al langer, maar deze mafketel maakt het nu wel héél bont. In reactie op het nieuws dat Den Haag binnenkort een Pim Fortuynstraat krijgt reageert hij namelijk furieus als volgt:
https://twitter.com/ArnoudvDoorn/status/1151533343248441344?s=09
"Binnenkort ook in Den Haag: Rost van Tonningenplantsoen," begint Van Doorn zijn opsomming, "Seys Inquartplein, Adolfsteeg, Laan van Mussert en DrieVanBreda Avenue."
Dan ben je dus echt niet lekker. Dat iemand het oneens kan zijn met Fortuyns politieke denkbeelden, soit. Maar hem vergelijken me Inquart, Hitler, Mussert en Rost van Tonningen? Dat is ronduit gestoord.
De vraag is: Wat zegt het eigenlijk over Nederland anno 2019 dat deze gek in de Haagse gemeenteraad zit? Iedereen weet onderhand hoe radicaal hij is, en toch keerde hij er na de meest recente verkiezingen gewoon in terug. Hoe kan dat in vredesnaam?
Nou, ik ben bang dat we het antwoord allemaal weten. Het kon weleens iets te maken hebben met dit nieuws van vanochtend vroeg: "Haags jeugdwerk in handen van ‘Salafisten die ISIS-propaganda’ verspreiden."
Die ISIS-propagandisten zijn natuurlijk gewone stemmentrekkers voor Van Doorn en zijn radicale PvdE. Als de jonge Marokkaanse salafisten stemmen, dan op Van Doorn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten