Bah! Mediakartellist Hans Laroes (ex-NOS) pest PVV-meisje van Twitter, maar vindt *zichzelf* nu het slachtoffer

snapshot
Foto: Hans Laroes. Bron: Screenshot NCRV.

Het was een prachtig weekend voor menigeen, maar niet voor PVV-aanhangster Els. Zij maakte een video ter ere van Geert Wilders, en werd daarvoor bijkans online gelyncht. Nu moet ze onderduiken, mede dankzij de hetze die op poten werd gezet door voormalig NOS-hoofdredacteur Hans Laroes. Maar wie is het echte slachtoffer volgens Hans? Hans zelf, natuurlijk!

Dat menig redacteur van De Dagelijkse Standaard niet zo’n fan is van Geert Wilders, dat had u vermoedelijk inmiddels wel door. Maar feit is dat de PVV nog altijd niet op 0 zetels staat (behalve in het Europese Parlement dan), en óók dat de partij nog altijd niet door de rechter verboden is. Het is dus gewoon toegestaan om fan te zijn van de partij en van leider Geert Wilders, hoe vervelend sommigen dat ook vinden. Het is dan ook precies wat ene Els is: PVV-fan. Op Twitter noemt ze zich “@Wildersthebest” en op YouTube vertelt ze dat Wilders “gewoon fantastisch” is en premier moet worden.

Nou, dan zijn de rapen wel gaar hoor. Een knappe jongedame die met eigen naam en gezicht uit de kast komt als PVV-fan, daar weten zure oude blanke linkse mannen wel raad mee. Eind vorige week begon men dus een heksenjacht – lees dit uitstekende blog op Saltmines.nl maar. Els werd met naziplaatjes bekogeld, en kwaadwillende kerels die beter moeten weten achterhaalden haar adres. Haar hele doopceel werd gelicht, als straf voor het zijn van PVV’er. Hans Laroes (oud-hoofdredacteur bij de NOS en KRO) deed vrolijk mee:

“Moet Els niet naar school? Ze heeft Asperger! (of iets anders)! Ze wordt gemanipuleerd door haar ouders! Ze kan nog niet zelfstandig nadenken! Er zit een duur pr-buro achter!”

Dat werd na enkele dagen schouders rechthouden toch te kwaad voor Els: ze gaat zich terugtrekken uit het publieke domein. Weggepest door rancuneuze babyboomers en hun snowflake-millennialvolgelingen:

“Mensen,

Door hele extreme bedreigingen moet ik Twitter verlaten. Mijn leven staat op zijn kop en die van mijn omgeving ook!
Dit gaat te ver!
Politie heeft dit in onderzoek!
Sorry mensen, jullie zullen me wel een watje vinden, maar ik loop nu gevaar!!!

Groet Els.”

En wie is dan het echte slachtoffer? Els? Ben je mal? Hans Laroes natuurlijk, die door veel twitteraars kreeg aangewreven of hij nou z’n zin had. “Ik heb t hier gehad, zeker voor ‘n maand,” aldus de NOS’er:

“Ik gebruik, om de hypocrisie in reacties te tonen, dezelfde zinnen over het Wildersmeisje als die over het klimaatmeisje werden gebruikt.
Vervolgens is dat ‘n heksenjacht (hoezo?), landverraad (?) en kom je op lijstjes (afrekenen).
Ik heb t hier gehad, zeker voor ‘n maand”

Heel zielig hoor, Hans, dat mensen nu boos op je zijn. Echt ontzettend sneu. Wellicht ook eventjes vandaag van het mooie weer gebruik maken om naar de plaatselijke spiegelboer te lopen. Voor een spiegel. Je weet wel, voor de zelfreflectie. Lijkt me nogal belangrijk dat jij hier niet het weggepeste slachtoffer bent, maar PVV-meisje Els. Dus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

22 reacties

 1.   

  Wat moeten we nu nog zeggen over hans laroes . Meeloper, trekpop, farizeer en ga zo maar door. Ik wens dit soort mensen een naar leven toe, want als je altijd bezig bent geweest om de mensen te belazeren en je er ook nog dik voor hebt laten betalen, ben je echt helemaal niets waard.

 2.   

  Dat is altíjd zo met links, eerst alles ophitsen en als ze er niet meer uitkomen dan is het zielige huilie huilie aan de beurt.

  1.   

   Laf links gedrag van dat figuur. Ze naaien eerst de hele zooi flink op, maar als het uit de hand loopt, dan smeren ze hem snel.

 3.   

  In 1991 werd Laroes in de buurt van het Haagse Binnenhof door een verwarde(?) man met een mes neergestoken. Laroes kwam ook in het nieuws door de controverse rond Charles Groenhuijsen, die bij de NOS vertrok vanwege onenigheid over arbeidsvoorwaarden en een e-mail waarin Groenhuijsen Laroes een ‘schnabbelgestapo’ noemt. Gestapo dat was toch de GEheile STAats POlizei in de naziperiode? Waarom zou een collega je zo noemen?

 4.   

  Laroes zou tbs moeten krijgen.
  Hij spoort totaal niet.

 5.   

  Volgens mij is dit aanzetten tot haat. Iets wat links goed kan. En dan wijzen naar een ander, triest volk. Maar ja weer 1 op de lijst.

 6.   

  ‘Mediakartellist’

  :)

  1.   

   @lao Tse de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
   Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
   @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
   en dat al zeker 10 jaar lang.
   U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

  2.   

   Blablabla. Blaaskaak!

  3.   

   u keurt het niet af kunnen we vast stellen ?

 7.   

  “Dat menig redacteur van De Dagelijkse Standaard niet zo’n fan is van Geert Wilders, dat had u vermoedelijk inmiddels wel door.” Volgens mij ben jij de enige Tim die Anti Wilders/PVV is. En waarom eigenlijk?

 8.   

  Links is een uitstekend leerling van hun vrienden bij de islam. 1 pot nat.
  Voor hun methodes waarschuwde Hirsi Aajaan al. Een moslim heeft volgens haar ook de gewoonte, om hun vijanden te beschuldigen van de misdrijven die hun club zelf heeft begaan.

 9.   

  Het is weer als van ouds: Greta Klimaatgek wordt de hemel in geprezen met haar waanzin, een PVV aanhangster de grond in geboord.
  Hamburg wordt verbouwd door “demonstranten” en Pegida mag nog niet eens een bbq organiseren.
  Links bestaat niet: Het zijn gewoon communisten, die hun oude praktijken weer oppakken.

 10.   

  In Nederland hoor je anti Wilders te zijn en je moet Trump een lul vinden en Boris Johnson een idioot. Dat zijn zo’n beetje de vereisten om in Nederland een fatsoenlijke maatschappelijke status te verkrijgen.
  Goeie journalisten hebben we niet meer in Nederland, die zijn dood of ergens ondergedoken. De rest noemt zich wel journalist, maar zeggen en schrijven alleen wat ze mogen en moeten schrijven, anders ben je af.
  Mooi he zo’n democratie.

 11.   

  Jumping krijgt het gelijk volledig aan zijn zijde.

  Deze Laroes is het toonbeeld van het gezegde.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  De Democratie is verdwenen.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 12.   

  Kan iemand Laroes even doen ?
  Dan heeft hij echt reden om te klagen.

 13.   

  Die linkse politiek correcte ventjes en vrouwtjes zijn allemaal van die betweterige zuurpruimen.

  1.   

   ”Binnenbroekse rukker”,noemden we zo’n viés manneke in mijn marineteid.

 14.   

  Kan links uitstekend hanteren die slachtofferrol.

  Wordt Fortuyn vermoord door een linkse kogel na het demoniseren is het uiteindelijk adje melkert , wimpie kok en vele anderen die zichzelf als slachtoffer benoemen.

  Selectief verontwaardigd links goed is tegenwoordig modern

 15.   

  Voor wat betreft de vergelijking met Gretha het zgn klimaatmeisje is er toch een groot verschil….de aantijgingen naar Gretha toe kloppen wel en die naar Els toe uiteraard niet…en die Laroes, loser, krijgt mooi z’n trekken thuis…

  1.   

   Wat een verschrikkelijke flapdrol is die zogenaamde journalist Laroes, een klaploper pur sang
   Vieze smerige linkse wegkijker en lafaard om een jong meisje van 20 te belagen en te belasteren ,smerig stuk links gajes.
   Hoop echt dat jij de juiste tegenkomt die je linkse rotkop verbouwt.
   En de msm doet graag mee met een hetze tegen een jonge vrouw die net als honderduizenden(!) mede…..echte Nederlanders Wilders de juiste man vinden om dit land weer leefbaar te krijgen….

 16.   

  Hansje doet tof tegen jonge meisjes, net als bontkraagjes.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!