Bwahaha! Peter R. de Vries: ‘Ik hoef niet nodig op tv! Ik sta echt niet te springen om in programma’s te zijn!’

Het is weer eens dikke tranen met tuiten lachen met onze Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever turned talkshowschnabbelaar beweert namelijk dat hij helemaal niet zo nodig op tv hoeft. Ondanks dat hij elke dag staat mee te babbelen over irrelevante koetjes en kalfjes bij RTL Boulevard en bij iedere ‘serieuzere’ talkshow aanschuift om te praten over ieder willekeurig onderwerp. Zelfs bij Jensen is hij andermaal langsgeweest.

Sinds Peter R. de Vries het einde van z’n beroemde misdaadshow op SBS6 aankondigde, is De Vries gek genoeg niet van de buis te timmeren. Pauw, Jinek, alle geflopte RTL-talkshows en natuurlijk bijna dagelijks achter de desk bij RTL Boulevard. Peter R. de Vries is overal – zelfs bij Jensen. Hij staat zelfs een klas vol kinderen uit te leggen waarom hij van z’n vrouw ook andere dames mocht bevruchten.

En wat lezen we nu? Nou, dat de altijd bescheiden gebleven De Vries he-le-maal niet zo’n aandrang heeft om iedere avond de beeldbuis te sieren. Nee hoor, het zijn altijd juist de anderen die hem zouden “smeken” om z’n tronie weer te vertonen op televisie. Gelooft u het zelf?

“Ik had al gezegd dat het voor mij niet zo hoefde. Mensen denken altijd dat ik sta te springen om aan programma’s mee te werken. Dat is helemaal niet zo. Zij hebben moeten bidden en smeken of ik alsjeblieft wilde komen en waar ik dan inderdaad wel narrig van kan worden, is dat als je dan komt, dat mensen gaan vragen: ‘Waarom zit je altijd in programma’s?’ Dat deed hij ook. Dat vond ik wel een hypocriete gang van zaken, ja.”

Om vervolgens ook nog even te klagen over diverse media die hem hadden uitgenodigd. Hij klaagt dat hij niet de behandeling van een vorst krijgt, maar wordt “afgezeken” en dat presentatoren de “knipselmap” over zijn leven hebben doorgenomen, om hem daarover kritisch te ondervragen.

Het is maar weer eens duidelijk: Peter R. de Vries geeft wél graag z’n gepeperde mening over allerlei onderwerpen en personen, maar ligt hij zelf eens onder het vergrootglas dan staat hij direct te wenen als een klein kindje. Overigens niet bekend bij welke maitresse dat kindje dan verwekt zou zijn door onze schnabbelsmeerlap, maar dat is een zorg voor een andere keer. Voor nu: hahahaha, Peter!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Duke

  Dat hij niet op de tv hoeft, komt hij graag op de tv uitleggen.

 2. Kapitein Haddock

  Uitstekend: dit is de 2e reactie en daar moet het bij blijven.
  PrdV zit nerveus alle commentaren te bekijken.
  Dus,…………….0,0 reageren!

 3. tonna

  “Zij hebben moeten bidden en smeken of ik alsjeblieft wilde komen”
  Dat zou best kunnen,want de man heeft een geliefde superlinkse status bij programma’s van het NPO en het linkse kijkpubliek!
  Elk woord dat bij die man uit z’n strot komt is zo vreselijk links dat de kijkcijfers goed groeien,het draait gewoon om kijkcijfers!

 4. Lao Tse

  De man wordt inderdaad steeds narriger. Hij maakt een ontevreden en eenzame indruk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.