Camera’s met deurbel steeds populairder onder Nederlanders

De deurbel gaat, maar helaas ben je precies niet thuis. Erg is dat niet, want de video deurbellen van Ring houden op slimme wijze je huis in de gaten als je net even buiten de deur bent. En mocht er iets aan de hand zijn dan stuur de smart home beveiligingsoplossing je gewoon een berichtje. Niet voor niets maken steeds meer mensen gebruik van de Ring camera’s met deurbel. Met Ring kun je zelfs nog een stap verder gaan dan alleen de ring camera. Met een speciale app kun je namelijk een compleet Ring ecosysteem inrichten om zo steeds te weten wat er om je huis gebeurt.

Wie staat er voor je deur?

De deurbel van Ring wint nadrukkelijk aan terrein en dat is niet voor niets. Ring levert je een deurbel met camera die je live kan laten zien wie er voor je deur staat en die het zelfs mogelijk maakt om met de meneer of mevrouw voor je deur te communiceren ook al ben je niet thuis. Je kunt vervolgens zelfs iets met het bezoek voor je deur afspreken; een nieuwe afspraak maken.

Slimme IP’ camera’s nemen elke beweging haarscherp waar

De deurbellen van Ring beschikken over een bewegingssensor. Je krijgt meteen een melding als er beweging opgemerkt wordt. Op dat moment beginnen de opnames die je later ook terug kunt kijken. Behalve de innovatieve deurbellen heeft Ring heel wat meer te bieden. Revolutionair zijn ook de slimme IP-camera’s die zowel op batterij als bedraad beschikbaar zijn. Deze camera’s merken alles wat er in en rondom je huis gebeurt feilloos op.

Onmiddellijk een melding naar de speciale Ring-app

Ook de IP-camera’s beschikken over de beste bewegingssensoren. Als ze beweging waarnemen sturen ze onmiddellijk een melding naar de speciale Ring-app. Vervolgens is het aan jou wat te doen. Je kunt altijd communiceren en je kunt er zelfs voor kiezen om felle schijnwerpers aan te doen om zo mensen af te schrikken. Je hebt de slimme camera’s van Ring in verschillende uitvoeringen. Daarvan zijn de Ring Spotlight, de Ring Floodlight en de Stick-up Cam de meest gebruikte en de meest bekende. Met de slimme systemen van Ring voel jij je ook buitenshuis veilig. Je weet wie er bij je voor de deur staan. Meestal zijn het vrienden of bekenden, maar soms kunnen het ongenode gasten zijn. Ring waarschuwt je daarvoor. En dat is een geruststellende gedachte.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. Original NL

  S.T.E.R.

 2. ikweetwatikwil

  Wat de deurbel betreft, één mep er op en weg deurbel.
  Iedereen heeft een mobieltje. Als ze voor de deur staan gebruiken ze even het mobieltje.
  Persoonlijk zou ik me er niet op blind staren wie zich in mijn huis bevind als ik er niet ben. Je hebt dan toch geen leven meer.

 3. merlot

  Zeurpiet maakt z’n nick volledig waar.

  Ik zou zeggen: zoek je heil elders als je het hier niks vindt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.