Dappere moslima voorstander van verbod boerka en niqab: ‘Wordt alleen gedragen door halve straathoertjes!’

jihadvrouwoehlala
Foto:

Linkse partijen framen het boerkaverbod als een kwaadaardige maatregel van nóg kwaadaardigere rechtse partijen, die islamofoob zijn en vrouwen willen vertellen wat ze moeten dragen. Onzin, natuurlijk, maar wel breedgedragen onzin van deze zelfbenoemde whitey helpers. Het was alleen handig geweest als ze even hadden gecheckt wat moslims er zélf van vinden. Want de doorsnee islamiet heeft de boerka dus ook liever niet.

Nog maar twee nachtjes slapen, en dan voegt ook Nederland zich bij de vaart der volkeren. Dan hebben we een officieel boerkaverbod, iets waar in de Tweede Kamer door sommige partijen al meer dan een decennium voor gestreden wordt. De weerstand tegen de maatregel is desalniettemin nog altijd enorm. Voornamelijk bij roomblanke linkse partijen, die in al hun wijsheid menen dat ze wel weten wat goed is voor de moslims in ons land.

Heel nobel, natuurlijk. Maar ze hebben zich geen seconde afgevraagd wat moslims daar nu eigenlijk zélf van vinden. Gelukkig deed De Telegraaf dat wel. En – ja hoor – in die kringen wordt dus helemaal niet zo slecht gedacht over dat verbod. Check deze Jamila maar eens:

“Jamila praatte veel over de islam met meisjes die zich gingen bedekken. „Dat was bijna verloren moeite. Ze dachten heel rigide, betweterig bijna, ze deden of ze alles over het geloof wisten. De nikab werkte blijkbaar statusverhogend.”

Ze wist echter ook dat veel van die vrouwen vroeger een compleet ander leven hadden geleid. „Juist van de meisjes die hier het meest intensief mee bezig waren, wist ik dat die vroeger nogal onkuis waren geweest. Halve straathoertjes, eigenlijk.

“Die dames die op tv komen en de nikab hartstochtelijk verdedigen, willen wel profiteren van wat de Nederlandse samenleving hun biedt, tegelijkertijd maken ze zich hier onmogelijk. En ze hebben ook een effect op mijn leven, omdat ik ook in die hoek wordt gedrukt terwijl ik dat niet wil. Ik ben overtuigd moslima en draag uit vrije wil een hoofddoek, maar ben anti-boerka. Ik zou niet willen dat mijn kind les krijgt van een docent met een nikab. Omdat die voor meer staat dan alleen gezichtsbedekking””

Daar sta je dan, hè, als GroenLinkser of BIJ1’er. Een beetje te pleiten tegen een verbod op zeer extremistische kleding, omdat dat zogenaamd slecht zou zijn voor de hele moslimbevolking in Nederland. Zonder dus zelf even te gaan praten met diezelfde moslimbevolking om hun mening te peilen. Lol, oeps, inderdaad!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

44 reacties

 1.   

  De Burka is een symbool geworden, de overheid speelt symboolpolitiek om de PVV en FVD de wind uit de zeilen te nemen.
  Belangrijker is om te zorgen dat er geen burka,s meer gedragen worden in NL simpelweg omdat die mensen hier niet meer zijn.

 2.   

  Mooi, frankrijk volgen is een goed begin.

  Nu alleen de verwijzing van de foto nog, ik geloof niet dat dat 2x Tim is.

 3.   

  Eigenlijk wordt officieel alleen de Nikab verboden in openbaar gebouwen, en in openbaar vervoer. Met dit kleding is een compleet sluier die de hele hoofd en gezicht bedekt behalve een klein open stuk voor de ogen. Met de Nikab is identificatie onmogelijk.
  En de vraag is: zijn die vrouwen fanatieke Salafisten, of dragen ze een wapen onder hun meterslange kleding? Een jongeman kan ook zo rond lopen met een wapen onder zijn lange kleed.
  Daarom wordt overmorgen de Nikab eindelijk verboden. In Frankrijk is zowel de Nikab als de Burka totaal verboden. Hopelijk wordt er overal in openbare plaatsen biljetten geplaatst die duidelijk laten zien dat de Nikab nu verboden is in Nederland.

  1.   

   Fanatieke salawisme heeft ons laten zien hoe het met de rechten van de mens in S.A. gesteld is. Deze uiting wil men hier niet verbieden vanwege de vrijheid van bla bla. Hoe dom en blind zijn de tegenstanders van het boerka-verbod dan wel niet? Zij doorzien zogenaamd wel de plannen van Trump maar niet die van de lange arm van het centrum van de islam, de schurkenstaat Saudi Arabie.

 4.   

  We hebben meer dan een miljoen moslims waarvan er ongeveer 150 boerkadraagster zijn dat voor een deel uit westerse bekeerlingen bestaat. Dat zegt toch al genoeg wat voor sektarisch gestoord vrouwenclubje dat is die zelfs bereidt zijn om mee te vechten in Syrie en Irak tegen moslimvolkeren die ook de boerka afzweren.

  1.   

   “We hebben meer dan een miljoen moslims waarvan er ongeveer 150 boerkadraagster zijn”

   Dus we hebben een wet gemaakt om deze 150 vrouwen te bevrijden van hun burka?
   En de motorrijders moeten daar nu onder lijden.

   1.   

    Nee, Wij noemen dat ons bevrijden van salafisme. Een religieus ideologie dat mensenrechten schendt.

    1.   

     De koran roept op tot het schenden van mensenrechten, geen moslim die daar op tegen is.
     Dus denk niet dat als salafisten verdwijnen, de problemen verdwijnen. Nee, de ideologie blijft.
     Het streven naar islamitische vlaggen boven het binnenhof, blijft.

   2.   

    Nee bivakmuts mocht al lang niet.
    Dus de motorrijder lijd niet zoveel

   3.   

    Hoezo lijden motorrijders eronder? Je mag nog steeds bivak onder je helm hebben maar het kan worden gevraagd dat je hem af doet als je wordt aangehouden..

    Maar als jij motorrijder was, wat je overduidelijk niet bent dan wist je dat ze dat in principe altijd vragen of je de motor uit kan zetten en je helm en andere gezichtsbedekking af te doen.

    Daarnaast mocht je nooit een helm of bivakmuts dragen in de meeste winkels, tram en bussen dragen voor veiligheid van personeel.

    Je trekt weer een compleet verkeerde lijn en vergelijkt 2 verschillende dingen..

 5.   

  Ik vind het zelfs vervelend om naar die hoodfdoeken te kijken. Waarom moet ik weten of iemand in de koran gelooft. Dit soort doeken herinneren mij alleen maar aan de vele aanslagen en het geweld.

 6.   

  In dit keiverotte land, zit geen enkele vorm meer van overleg.

  Links Nederland maakt oorlog en drukt de anders denkenden, in de racisten hoek.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1.   

   “In dit keiverotte land”

   Zou een vakantie naar Trump je niet goed doen.
   Misschien mag je blijven.

   1.   

    @monty:
    Merk je het ook?
    Bijna niemand reaguurt op je!
    Hoe zou dat komen?

 7.   

  Als overtuigd moslima loop je achter iemand aan die een massamoordenaar is, een slavendrijver is, een leugenaar is (liegen mag voor je geloof), een plunderaar is, mensen uit de weg heeft laten ruimen, vaak oorlog heeft gevoerd, zijn tegenstanders heeft gemarteld.
  Dat is wat Mohammed heeft gedaan en voorgeleefd.
  Zijn praatjes, de koran, vullen geen gaatjes na wat hij heeft gedaan.
  Islam is onderdrukking.

  1.   

   De islam is niet op aarde gekomen om naast andere godsdiensten te bestaan, maar om wereldwijd te overheersen. De stichter van de islam was een moordlustige krijgsheer die verwikkeld was in 33 gewapende conflicten in zijn leven. Met het kromzwaard in zijn hand, heeft hij het hele Arabische schiereiland gezuiverd van alles wat christelijk en Joods was. Deze krijgsheer had twee karakters; De Mekka karakter en het Medina karakter. In Mekka was hij slechts een profeet en prediker maar sinds Medina werd zijn leven gekenmerkt met wraakzucht, moord en doodslag. Zo uiten haat-imams tegenwoordig ook zo uit. En wat dacht je van Osama Bin Laden die de ene dag preekt en de andere dag zijn wapen oppakt.

   1.   

    Daarom alle geloven verbieden in ons land.

    1.   

     Nee, alleen dat soort geloven. Maar goed..mensen zonder geloof kunnen ook hele gekke sprongen maken. Tenminste, dat is mij opgevallen.

     1.   

      islam is geen geloof

     2.   

      Onze staatsvorm is gebouwd op grond waar kerk en staat gescheiden zijn. De islamitische wereld -in mindere mate Tunesie en Turkije- kent dat niet. Daarom hoor je islamitische politieke leiders ook vaak over Allah spreken tijdens een speech of debat. Daarom zijn moslimpartijen gevaarlijk in ons land die het uitdragen van salafisme goed willen keuren.

     3.   

      De cristelijke geloven houden de leden tenminste nog enigzinds in het gareel,tenminste als het zo uitkomt,,,,kan ik NIET zeggen van de islam.

  2.   

   “Islam is onderdrukking.”

   Welk geloof geeft zijn volgelingen dan wel vrijheid?

   Ieder geloof legt aan zijn volgelingen bepaalde wetten op die niet mogen worden overtreden op straffen van hel en verdoemenis.
   Geen enkel geloof uitgesloten.

   1.   

    Wil ik wel uitleg geven Monty?
    Les 1 zij vieren hun geloof.
    Les 2 christenen belijden hun geloof.
    Einde les wat snap je niet?
    Ach laat aub ook maar zitten het heeft geen zin meer.

    1.   

     “Einde les wat snap je niet?'”

     Beide is hun een verhaal verteld waarin ze heilig geloven.

     Maar niet iedereen geloofd dit.
     Wat snap jij hier niet aan?

     1.   

      Ik snap dat jij perse het laatste word MOET hebben punt.
      Daarom snap jij er niets van.

   2.   

    Inderdaad. Ik noch mijn vrouw worden onderdrukt. Ik ben vrij om te staan en te zeggen wat ik wil. U vergeet dat de overheid, de uitbater of zelfs familieleden ook regeltjes en wetten uitdeelt. Want o wee als u wat verkeerds doet in de ogen van uw vader.

    1.   

     “U vergeet dat de overheid, de uitbater of zelfs familieleden ook regeltjes en wetten uitdeelt.”

     Maar deze regeltjes en wetten komen niet uit eeuwen oude sprookjesboeken.

     Vind ik een groot verschil?

   3.   

    Monty begrijpt er werkelijk geen reet van en dat is logisch als je met dé wet bent groot gebracht en genade niet begrijpt

  3.   

   Nou, Jantje, alles wat je noemt (moord, slavernij, liegen, plunderen, mensen opruimen, oorlog voeren, martelen) is normaal voor zn tijd, tot ca 1000 jaar later. Pas vanaf iets als 1750 zijn dat langzaamaan negatieve eigenschappen voor een leider geworden.

   Zelfs een zelfmoordterrorist krijgt nog straten naar zich vernoemd in Nederland. (Van Speijk)

   Het naar het heden halen van de genoemde kwaliteiten is natuurlijk niet de bedoeling in de volgelingen van de Mo.

 8.   

  1. We hebben godsdienstvrijheid, maar deze is ONDERgeschikt aan de bestaande democratisch gestemde wetten. In België mag niemand gemaskerd op straat lopen (behalve tijdens carnaval, mits aparte toestemming). Het lijkt me dus heel simpel, of je je masker nu boerka, gezichtssluier of niqab noemt: het mag niet. Wil je je inpakken? blijf dan binnen.
  2. Wil je dan toch pure vrome moslima zijn (die gewoon herkenbaar moet zijn zodat ze niet door eigen manvolk wordt verkracht, want dezen mogen dat blijkbaar doen met niet-moslimas – zie 33.59 koranvers), wie dus vrome zedige kuise moslima wil zijn, zou zich dan beter aan de echte islamitische verplichtingen houden: niet alleen zonder begeleiding van een mahram (= niet huwbare mannelijk persoon) op straat lopen, of minstens geen dagreis van een kameel maken zonder begeleiding. Wat doen als die inpakdames steeds op onze straten in feite? Voor niks nodig. Dat ze binnenblijven, kinderen baren en voor hun kinderen zorgen. Meer moet dat niet zijn.

  3. Ik mag toch hopen dat iemand die zich op die manier inpakt geen werkloosheidsvergoeding hoeft te krijgen? Deze dames zijn huwbaar en kunnen dus gerust met een werkende echtgenoot hun verplichting volbrengen.

 9.   

  Ik ben voor een verbod voor al de hoofdbedekkingen zoals:
  Boerka, Niqab, Chador, Hijab en de Shayla voor vrouwen.

  Want laten we eerlijk zijn, welke gezonde vent word er nou g e il?
  Van het zien van vrouwelijke hoofdharen?
  Geeneen kerel die zichzelf dan niet meer kan inhouden heeft hulp nodig.

  1.   

   “Van het zien van vrouwelijke hoofdharen”

   Sommige vrouwen met zo’n kort ‘pittig’ kapsel brrr.
   Maar dat is mijn mening.

   1.   

    logisch jij bent een islamverspreider

    1.   

     En een stuitende lafaard…

  2.   

   @Mariposa
   Grijns, ik moet elke morgen die meter invlechten….. En dan draait ze het nu ook nog eens in een knot vanwege de warmte….
   Ze wilde het tijdje terug doneren overigens, maar er zat een stukje (uiteinde ) onderin dus het werd geweigerd….

   1.   

    toetssteen Ik kan je volgen tot
    “maar er zat een stukje (uiteinde ) onderin dus het werd geweigerd….”
    Sorry nu niet meer.

    1.   

     @Mariposa
     Kankerinstituut weigert geverfd haar. Naar mijn idee ridicuul, want die pruiken worden geverfd in de gewenste kleuren.
     Eigen ervaring Mariposa, ik zie ze regelmatig op de afdeling oncologie. Kunstwerkjes overigens die er van de pruiken worden gemaakt, vandaar dat de missus mee wilde doen.

 10.   

  Om de zaak op scherp te zetten zouden we kunnen beginnen om alle Islamitische geschriften en de oran te verbieden en te verbranden. Dat vermaledijde slechte boek van Mohammed waar alles recht geluld wordt wat scheef is, is van nul en geen waarde. Alle aanhangers die het hier niet mee eens zijn kunnen per eerste trein, vliegtuig of boot vertrekken. Vrijgekomen woningen kunnen worden herverdeeld en wat over is slopen en er bomen voor planten. Zo dient het vertrek van deze bevolkingsgroep twee kanten. Had toch al een slechte nacht dus dit kan er ook nog wel bij. Wat lijkt het heerlijk om deze dwingelanden met hun grote muilen niet meer te hoeven helpen. Een hoop sociaal betaalde gezondheidszorg minder

 11.   

  Dacht je nu werkelijk met argumenten en feiten links of politiek te overtuigen.
  Het is een symbolisch verbod wat uit zou moeten stralen hoe gedegen wij voor onze westerse waarden en rechtssysteem staan. Maar in een aktivisme justitie van lik me vestje gebeurd er niks.
  De volgers van de religie van de pedo hoofdman zullen demonstratief de vrouwtjes binnenshuis houden om zo met een voor hen gekenmerkte dwingelandij toch weer hun zin te krijgen. De social justice warriors geleid door niet-echte-vrouwen en feministen met een baardje gaan demonstratief in boerka de straat op om solidariteit te tonen. Als in enkele jaren het demografisch valluik opent, worden ze natuurlijk als eerste van het Okura geflikkerd.
  Niks geen boerkaverbod.
  Wie moet dat handhaven? De politie? Die is te druk bezig met een lik-op-stuk beleid voor (beschaafde autochtone) foutparkeerders om de kas te spekken. Zetten ze hun uitnodiging om aan te schuiven voor het jaarlijkse suikerfeest op het spel?
  Dacht ‘t niet.

 12.   

  Het is alweer overduidelijk dat er in de islam geen scheiding is van kerk en staat.

 13.   

  ik ben voorstander van de boerka geworden ! wel alleen in de speelkamer dan :) :) :)

 14.   

  Indien de text van 07 junie 1975, Resolutie van Straatsburg, correct is wat ik er van heb
  kunnen uitmaken, verwacht niets vanuit de overheid.

  Zij vertegenwoordigen dan allang het volk niet meer en is de werkelijke staatsvijand.

  Verzamel geld……
  véél geld, en betaal, controleer een ploeg van juristen die eens de “onderste steen” gaan
  uitzoeken, eens kijken indien die handtekening wel geldig is.

  Chantage (Artikel 318 Wetboek van Strafrecht)
  Verraad, (Artikel 93 WvSR)

  Dan kan Nederland ook de dubbele nationaliteit aanpakken.

  Al heeft het volk de overheid die zij verdienen.

  Wat de Nederlandse overheid geflikt heeft is toch wel het laagste van het laagste een overheid
  zijn eigen bevolking heeft kunnen aandoen.

 15.   

  “iets waar in de Tweede Kamer door sommige partijen al meer dan een decennium voor gestreden wordt.”
  Tim kon het niet uit z’n strot krijgen dus doe ik het maar!
  “Waar Wilders en z’n PVV al meer dan een decennium voor hebben gestreden”

 16.   

  Het enige wat mij steeds weer opval is dat; de zg nieuwe moslima’s: zij die zich tot de Islam hebben bekeerd; dat die iedere keer maar weer het allerhoogste vd toren blazen is het om dit soort zaken gaat; het lijkt mij dat deze Dames denken dat ze de ‘wijsheid’in pacht hebben?

  Er is een nieuw wet doorgevoerd en iedere Nederlander behoort zich daaraan te conformeren; ongeacht, geslacht, huidskleur,geloof enz;daar zijn wetten en regels voor gemaakt;en laten we wel wezen ; als je bijvoorbeeld opgenomen wordt dan wil je toch graag spreken met een open vizier met diegene die je verzorgt; geloven doe je thuis,in de kerk, moskee, de tempel of waar dan ook; met de daarbij horende symbolen ( keppeltje, een kruis, een niqab of wat maar ook?) Nederland is een open land/ een liberaal land met daaraan wetten, regels, normen en waarden die voor iedereen gelijk moeten/ moesten zijn toch? laten we daar dan eens aan denken, en niet om het minste of geringst overal tegen in gaan?? Denk wel dat de vrijheden die iedereen hier kent in andere landen vaak met voeten wordt getreden: laten we blij zijn dat wat wij hier hebben!!!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!