Definitieve teloorgang van PVV: kijk hoe PVV Rotterdam-raadslid zichzelf episch voor paal zet met mislukte karaoke

maurice meeuws
Foto: Maurice Meeuwissen (PVV) probeert de karaoke. Bron: Meeuwissen / Twitter.

Het bewijs lijkt voor eens en altijd geleverd: veel kanslozer dan de PVV ga je het echt niet krijgen. Nooit meer. Kijk maar naar dit filmpje van het enige PVV-raadslid van Rotterdam. Zelfs een wereldbekend nummer meeblèren met de tekst op het scherm blijkt nog te moeilijk voor dit halfje.

https://twitter.com/Meeuwissen_PVV/status/1147492621125849088

Ik weet niet wie er afgelopen vrijdag allemaal bij de barbecue van de Gemeente Rotterdam bij het stadhuis waren, maar aan bovenstaande beelden af te lezen hoop ik vooral toch zo min mogelijk. Want wie al niet vond dat Maurice Meeuwissen – het enige PVV-raadslid in de gemeente – een ongelofelijk minkukel was, die vindt dat vast en zeker wel nu.

In de raadszaal zet hij zichzelf grandioos voor paal, door al dan niet te suggereren dat de gemeente een grote muur om Rotterdam moet bouwen om alle immigranten tegen te houden. Ook noemt hij peilingen die hem niet uitkomen “fake news” en laat hij het stelselmatig afweten bij debatten.

Om maar even te beginnen met de basics: ik houd van karaoke. Juist omdat het zo’n geweldig podium is voor mensen die heel erg houden van zingen, maar niet per sé de volgende Duncan Laurence zijn. Maar dan moet je – ook al win je er geen Eurovisie-bokalen mee – wel je best doen. Stap 1 is dus naar het scherm kijken als je liedje komt. Maar Mafklapper Meeuwissen vond het kennelijk een goed idee om met z’n rug naar het scherm te staan. Dat kan je doen als je het liedje goed beheerst, maar zo niet: loop niet cool te doen, en volg de tekst.

Helaas voor Rotterdam zijn er pas weer in 2022 Gemeenteraadsverkiezingen. Voorlopig zitten we dus nog wel even vast aan de genante capriolen van deze incapabele kwiebus. In de politiek, en in de wereld van de karaoke. Toch nog wel een beetje tekenend voor de PVV: gewoon je tijd vullen met de ene genante proefballon na de ander. Net zolang tot de laatste kiezer de overstap heeft gemaakt naar Thierry Baudet, of gewoon helemaal niet meer komt stemmen. Echt: Maurice Meeuwissen is in ieder opzicht een goedgemikte karikatuur over de typische PVV-politicus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

19 reacties

 1.   

  Goede journalist deze Tim.

 2.   

  filmpje van 10 seconden , enne wat moet daaruit geconcludeerd worden ?

  Dronken Junckers gedraagt zich schandelijker als Europees vertegenwoordiger

 3.   

  Inderdaad, een merkwaardig persoon. Wel jammer weer van de bits en bytes die hieraan besteed worden. Nu al komkommertijd?

 4.   

  Het is toch wat he, die PVV ers.

 5.   

  Dit artikel simpelweg negerende!
  Geert Wilders blijft een topper!

  1.   

   Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV.

   1.   

    santiago/
    Geert Wilders heeft veel overeenkomsten met Pegida,een samenwerking met deze club zou productief zijn.

 6.   

  Nog een D66 en FvD artikel dan zit Tim zijn shift er op.

  1.   

   top inhoud weer c ock

 7.   

  En, wat is er mis met dat filmpje?

 8.   

  Zeg Tim, wanneer toon je eens wat filmpjes van die hysterische Baudet als hij staat te juichen? Lijkt wel of hij dan net ontsnapt is uit het gekkenhuis!!!

  1.   

   Jetske:
   Meid neem een pilletje,daarna gaat het beter!

 9.   

  Ik geef het toe, je moet heel erg veel lef hebben om jezelf bij de PVV in te vechten. Maar ben je eenmaal binnen, dan kan je doen en laten wat je wil.

  1.   

   :)

  2.   

   lijkt de pvda wel dronken ho eren lopen is jaren goed gegaan bij onze Robje

 10.   

  Die man stond al voor paal toen hij zich tot de PVV “bekeerde” dus kan dit er ook nog wel bij.

  1.   

   Didi. Verstandige mensen zagen al jaren dat het niet goed kwam met Nederland. Teveel islam. Pim Fortuyn weet je nog? Die is er om vermoord.
   Toen kwam de PVV gelukkig en we sloten ons daar bij aan om gehoord te worden in de kamer.
   Natuurlijk werd de PVV ter zijde geschoven ondanks zijn zetels. Maar we gaan door. Wat tegenstanders ook bleren. Wij hoeven niet te zeggen wanneer het mis gaat “we hebben het niet geweten” Wij zagen het al aankomen. En dat is een kwestie van verstand gebruiken.

 11.   

  Nutteloos rukstukje weer, ga piepers bakken sukkel!

 12.   

  Tim gebruikt regelmatig koppen boven zijn artikeltjes van kinderachtig niveau.
  Suggereert er een hoop bij wat uit zijn eigen koker komt. Tim we weten al van jouw hetze tegen de PVV.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!