Dhimmi-prof Tom Zwart werkt samen met Werkgroep Blijf Van Mijn Niqaab Af om boerkaverbod te killen: ‘Mensenrechten!’

De meest islamiserende professor van heel Nederland begint maar weer eens een lobby tegen het boerkaverbod, dat over anderhalve week ingaat. Samen met de islamistische club “Blijf Van Mijn Niqaab Af” roept de knecht van Saoedi-Arabië dat de Nederlandse reputatie op het gebied van mensenrechten op het spel staat… LOL!

Een langgekoesterde wens van iedereen die wil dat Nederland een prettig en open land blijft gaat volgende week donderdag eindelijk in vervulling: het boerkaverbod wordt van kracht. Dat houdt in dat dames die mensen zich te moeten verplaatsen in zwarte tenten omdat mannen zulke viezerikken zijn, een boete kunnen krijgen. Een goede zaak, natuurlijk, want respect hebben is elkaar aankijken en elkaars gezicht kunnen zien. Of in ieder geval in Nederland. Hoe ze dat bij ISIS-achtige regimes doen, moeten ze daar maar uitzoeken.

Dat verschil tussen Nederland en Arabische normen en waarden heeft één iemand niet begrepen: “professor” Tom Zwart van de nepleerstoel “cross-cultureel recht aan de Universiteit Utrecht. Deze sprookjesprofessor is geen academicus, maar een vermoeiende linkse activist. Vandaag is hij weer aan het gillen tegen het boerkaverbod op de webstek van DENK – Republiek Allochtonië.

Dat doet Zwart niet alleen, want alleen als oude blanke man is ook maar alleen. Dus heeft hij een dame van kleur en van kleurloze lappen stof meegenomen. Dat eerste nemen we trouwens maar aan, want Karima Rahmani vindt dat ze in zo’n verstikkend niqaabgewaad over straaf moet stiefelen. Met z’n tweeën beweren ze dat in Nederland de mensenrechten op het spel staan, als we straks echt via de wet de radicale islam een voetje dwars proberen te zetten.

Als het niet zo serieus bedoeld was, zou je terstond in lachen uitbarsten:

“Tenslotte heeft iedereen met deze actie zijn schaapjes op het droge weten te krijgen, behalve de draagsters van de niqaab. Het verbod zal vanaf 1 augustus deel uitmaken van de Nederlandse wetgeving. Hoewel er niet actief zal worden gehandhaafd, lopen zij permanent het risico toch door een overijverige conducteur te worden geconfronteerd. Dit schept onzekerheid en heeft een verkillend effect op de bewegingsvrijheid van deze groep landgenoten. Bovendien beschouwen sommige personen het boerkaverbod als een legitimatie om de vrouwen te beschimpen en agressief te bejegenen.

Het is duidelijk dat het geduld met de antimoslim retoriek, die in de Haagse bubbel dominant is, begint op te raken. Zo krijgt Nederland er genadeloos van langs in een in juni gepubliceerd rapport van de European Commision against Racism and Intolerance van de Raad van Europa vanwege het islamonvriendelijke politieke en maatschappelijke klimaat. Het boerkaverbod wordt daarbij nadrukkelijk opgevoerd als een teken aan de wand. Nederland  verliest hierdoor zijn trotse reputatie als voorloper op het terrein van de mensenrechten.”

Inderdaad: knetter- en knettergek. Yo @UniUtrecht, wordt het niet eens een keer tijd deze fopprofessor ander werk te laten uitzoeken? Dit is toch een blamage voor iedereen met ook maar een universitair propedeusediploma?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. logisch denken

  die volledig bedekte pinguins horen niet in de westerse maatschappij die ze verfoeien. Beter zo snel mogelijk lekker naar huis daar waar ze elke vakantie te vinden zijn.

  1. hans-e-pans

   Pinguins horen op het uiterst zuidelijke deel van het zuidelijk halfrond en niet in onze voormalige gematigde streken.

   Hoewel ik nog nooit eenkleurig, en anderskleurige, pinguins gezien heb. Misschien een nieuwe soort, ze schijnen als soort ongeveer 1400 jaar voor het eerst ontdekt te zijn.

 2. merlot

  “Dit is niet het enige negatieve signaal dat op internationaal niveau is uitgezonden. Het is duidelijk dat het geduld met de antimoslim retoriek, die in de Haagse bubbel dominant is, begint op te raken. Zo krijgt Nederland er genadeloos van langs in een in juni gepubliceerd rapport van de European Commision against Racism and Intolerance van de Raad van Europa vanwege het islamonvriendelijke politieke en maatschappelijke klimaat.”

  Het staat er echt: “islamonvriendelijke politieke klimaat”.

  Het tegenovergestelde is het geval, dus de activisten die dit uit hun strot hebben weten te persen kunnen gevoeglijk als leugenaars worden bestempeld.

 3. Kapitein Haddock

  Dhimmi-prof Tom Zwart gestudeerd op Nederlandse staatskosten. Nijmegen/Amsterdam? Huidig inkomen ook van de belastingbetaler.
  Wordt, uiteraard, gesteund door Volkskrant, Hilversum, NRC, Ministeries en vele andere gesubsidieerde instellingen/organisaties, welke als doel hebben Nederland weg te vagen!
  En Den-Haag? Mondje dicht; Nederland moet in opdracht Brussel Islamiseren! Links-of rechtsom.

 4. Mars020

  Die Tom Zwart promoot die haatpakken, omdat hij door zijn lelijke harses gedwongen wordt om ook zo’n tapijt te dragen.

 5. Heras

  De bevolking wil dit soort verpakking niet zien. Ga emigreren naar het M-o ofzo.
  Dit hoort niet in europa.
  Maar de islamitische wereld kennende: willen ze ook dit weer door onze strot duwen. En d66, groenlinks, pvda duwen mee…

  1. merlot

   “En d66, groenlinks, pvda duwen mee…”

   En de rest van het kartel, niet te vergeten.

   Het is geen wonder dat deze politieke slappelingen met de NSB worden vergeleken.

 6. tonna

  De mening mbt het dragen van een niqaab of boerka zal in Nederland supersnel wijzigen na een eerste bomaanslag met vele doden en gewonden,gepleegd door een drager van zo’n masker!
  Ik zie het al in het nieuws komen “dader(s) voortvluchtig,er zijn géén aanknopingspunten of videoregistraties met herkenbare beelden”!

 7. Kees

  Zielig voor die vrouwen die dit moeten dragen, op straffe van……..en zonde dat er geen feministen meer zijn in NL.

 8. Pescador

  islamiserende professor en weer zo´n lul die de titel van professor heeft gekregen en hij weet niet eens waar hij over lult

  1. Mars020

   Professor in de boerkalogie met als specialisatie besnijdenissen.

   1. Pescador

    🙂

 9. PHM van de Kletersteeg

  Boerkaverbod moet.Niks rechten van de mens. Moslims zijn geen mensen.

 10. C.A.Barstow

  Dat verbod moet natuurlijk keihard gehandhaafd worden, helpt dat niet dan terug naar de woestijn waar zij thuis horen weg met die kopvodden.

  Is die man prof? kan niet met zo’n laag IQ.

 11. trutje

  Waarom lukt het andere Europese landen wel om een boerkaverbod in te voeren en in Nederland niet. Gelijk weer over mensenrechten beginnen. Wie zijn dat trouwens de European Commision against Racism and Intolerance van de raad van Europa waarom zeiken ze altijd op Nederland. Landen met een boerkaverbod zijn Denemarken, Frankrijk, Belgie, Oostenrijk, Australie, zelfs Marokko, Duitsland, Spanje, Italie, Bulgarije. Sommige zeggen het zijn er minder dan 200 maar voor je het weet zijn het er opeens 200.000.

 12. Veteraan

  Ik hoop toch wel dat er een paar het loodje leggen met 40 graden.
  Misschien dat er dan wat gezond verstand opdaagt.
  Maar denk het niet want Allah heeft het gezegd hé.
  Bij de meeste vind ik het niet erg dat ze wat bedekt over straat lopen want knap zijn ze nu ook niet gemiddeld.
  Maar het druist in tegen alles waar wij als Nederlanders voor geknokt hebben.

  Tom Zwart, je bent een loser.
  Maar dat wist je toch al ?

  1. Joshuak

   Wat denk jij nou, ze zitten de hele dag thuis omdat ze geen werk kunnen vinden te genieten van ons belastinggeld..

   Zorg wordt betaald islamitische scholing.. waarschijnlijk zelfs huisvesting..

   Dus waar moet ze in godsnaam oververhitting van krijgen

 13. Jumping

  Prachtig geen extra aanvulling nodig.
  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 14. Cesare

  Die Zwart hoort net zoals Lucassen tot het clubje moslimlovers die geregeld aan het woord komen in volkskraant, nrc en meer van dat soort media. Daar geven we nou geld aan uit.

  Overal waar moslims verschijnen
  zullen vrede, vrijheid en verdraagzaamheid verdwijnen

 15. logisch denken

  quote
  Imam Fares Mokiem heeft bij de politie toegegeven dat hij tijdens een moskeedienst in Den Haag andersdenkenden varkens heeft genoemd. Maandag stond de 50-jarige voorganger voor de rechter vanwege groepsbelediging. De imam heeft verklaard dat hij alleen heeft gepreekt wat andere moslims ook onderschrijven.
  end

  wederom een bewijs dat de islam niets maar dan ook niets heeft te zoeken in het westen tussen al die ongelovige varkens. Lekker allemaal terug naar huis , u wel daar waar ze tijdens de vakantie verblijven ofwel het land waaruit ze gevlucht zijn. Ik wil minder minder minder.

  1. Ts

   Marokkanen zijn een ras, dus Nederlanders, incl de andersdenkenden, zijn dan ook een ras: dus geen aanklacht wegens groepsbelediging maar wegens groepsbelediging en aanzetten tot haat!
   Uitspraak copy/paste??

 16. Decca

  En als het je hier niet aanstaat in dit land, dan lazer je maar op met heel je rot handel. Ga dat spelletje maar in Mekka spelen idioot.

 17. Vrijedenkert

  Het zal mij niks verbazen dat gezichtsbedekking voor autochtonen gehandhaaft blijft maar politiek-correct en wegkijkend landsbestuur voor Moslims een uitzondering gaat maken en burka,nicab en chador dragen in het openbaar gaat toestaan!

  Moslima’s mogen immers ook een hoofddoek op foto voor paspoort en rijbewijs, autochtonen met vergiet op hoofd wordt door rechter keihard afgewezen en als onzin bestempeld….

 18. Kristalix

  Tis zo simpel, niet aanpassen? Terug naar Patria. Erg snel. Weg met dit geindoctrineerde gespuis.

 19. Agios

  Met dat voortdurende gezeik dat we racisten zijn, die het slechtste met de wereld voor hebben, werkt links en groen er heel hard aan te zorgen dat het ook zover komt. Dat voortdurende gedram werkt alleen maar negatief. Dat de deugers daar niet aan willen, maakt wel duidelijk dat ze van de mens als wezen totaal niets, maar dan ook niets, begrepen hebben. Val dus ons als ‘racisten’ niet lastig met dom gewauwel.

 20. fusilier

  Met een aangebroken blikje bier over straat lopen als toerist , dan zijn ze er als de kippen bij, 95 euro boete. En reken maar dat er dan wel handhaving is van onze voormalige w.w handhavers.

 21. DidiMadloba

  En nu hopen ruziezoekers dat er daadwerkelijk een vrouw in niqab of burqa voorbij komt, wat nog een tijd kan duren, want ze zijn heel schaars.
  De grootste kans is nog op Schiphol, en omdat veel marechaussees de PVV aanhangen zal daar wel scherp gehandhaafd worden.
  Op vliegvelden in het Midden-Oosten zag ik ze wel: oosterse prinsessen met prachtig geborduurde gewaden. Ik denk dat ze tot een bovenlaag behoren, dus als ze op Schiphol van die vrouwen verlangen dat ze zich uitkleden (want zo voelen ze dat) zal dat een internationale rel geven – die de benzineprijs meteen verdubbelt! Want het zijn vrouwen van oliesheiks, en die draaien dan lekker de oliekraan dicht.

  Dan is het eind van het liedje dat je niet meer auto kunt rijden maar met het plebs in de bus moet gaan zitten omdat doodsbange Hollanders bij DDS die islam vrezen, de schijtluizen.

  1. peetjuhhhh

   Kan jij niet oppleuren naar een land waar je geliefde pinguïns horen.

  2. Bosche draak

   Klets toch niet zo’n onzin mafketel, die tenten die bij ons rondwaggelen zijn alles behalve prinsessen.
   Wil je nou echt het kriebeltje in je kruisje dat je van zo’n wandelende parasol krijgt als argument gebruiken?
   Ik zou kunnen uitleggen waarom dat compleet stompzinnig is maar ik krijg waarschijnlijk nog eerder een duif schaken geleerd dan een idioot als jij te doen inzien hoe niet relevant je gezwemel is.

   Hoog tijd dat de auto op water er komt dan kan heel die bende daar in de woestijn de rambam krijgen, olie is het enige waar die idioten goed voor zijn en zelfs dat hebben ze met onze hulp moeten delven.

 22. EnDanDit

  Tom Zwart is uiteindelijk ook gewoon een kuffar in de ogen van de moslim. Hij is op dit moment een zogenaamde ‘useful idiot’, maar een kuffar blijft een kuffar.

 23. Ron

  Het is vrij simpel.
  Bivakmuts mag niet. Ok snap ik.
  Dus iemand die met bivakmuts op straat loopt heeft voorbedachte rade. Dus extra strafbaar.
  Waarom doet de boef dan geen boerka aan?
  Kan hij niet gestraft worden voor voorbedachte rade.
  Als alle boeven dat eens gaan doen is het zo opgelost.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.