FVD maakt gehakt van kersverse EU-bobo Ursula von der Leyen: ‘Meisje van Macron, federalist tot in het fanatieke!’

Het Forum voor Democratie is geen fan van de Duitse opvolger van Jean Claude Juncker, de Duitse brekebeenminister Ursula von der Leyen. Een zeer eurofederalistisch popje, die niet voor niets handpicked is door de Franse eurofiele president Macron, aldus FVD-europarlementariër Derk Jan Eppink.

Vandaag is dan eindelijk het Europese debuut van Ursula von der Leyen, die zogenaamd gekozen moet worden door het Europees Parlement maar haar benoeming tot Juncker 2.0 natuurlijk allang in de zak heeft zitten – met dank aan de achterkamertjesdeal van Merkel, Macron, Rutte en hun andere EU-vriendjes.

Desalniettemin was FVD-europarlementariër Derk Jan Eppink van de partij. Want hè: verslag doen van dit eurocircus is toch waarom hij gekozen is. En dus zat hij daar, in het eurofielenparlement. Maar wat hij zag was geen voorvrouw die heel Europa gaat vereniging met een prachtig consensus plan. Integendeel: deze vriendelijk glimlachende dame is een staalharde eurofederalist die ons allerlei ongewenste maatregelen door de strot gaat duwen. En tegelijkertijd ook nog even de staatskas leeggraait.

Eppink:

“Von der Leyen ontpopt zich als het ‘meisje van Macron’. Federalist tot in het fanatieke.

Meer EU: EU leger, EU taksen, EU werkloosheidsuitkeringen. Veto in buitenlands beleid opheffen en een EU klimaatwet. Dat terwijl EU op alle vlakken vastloopt omdat het model niet werkt.”

Pieter Cleppe van denktank Open Europe bevestigt de analyse van Eppink: “Ze zal pushen voor (1) wilde overdracht aan macht naar de EU, (2) harde EU-regulering, (3) onafgebroken overdracht van Europees belastinggeld en (4) EU-protectionisme.”

Dat belooft dus nog wat, met dit Duitse EU-popje. Doe je soevereiniteitsgordel dus maar stevig om, het worden weer vijf agressieve en ruige eurofiele jaren…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

106 reacties

 1. Agios

  Flinten Ushi gaat de definitieve downgrading van de EU vormen. Zij zal de laatste eurofiel zijn. Europa gaat ten onder aan de denkwijze van mensen die…om het in het Duits te zeggen…”Ins Gehirn gekackt ist”. De geschiedenis zal schrijven dat de Duitsers in meerder gevallen gezorgd hebben voor een ongemakkelijk gevoel in Europa. Het probleem met Duitsers is dat ze altijd en overal Meister willen zijn, zelfs in het veroorzaken van diep leed.

 2. Toverkol

  Goed nieuws !!!!!
  Nog eventjes het volk verder uitzuigen, en een beetje meer belasten met asielzoekers……
  En het laatste beetje draagvlak voor de EU is helemaal weg !!!!!
  Op naar de NEXIT !!!!!

  1. Cycle25

   Ze mag Duitsland’s trots gaan redden : https://www.rtlz.nl/beurs/artikel/4748481/deutschebank-badbank-sewing-bank-witwassen-panamapapers

   Het is niet voor niets dat een Duitser gekozen is.

 3. EU kok

  Ik snap het probleem niet.
  Malle Eppie van het FvD kan toch gewoon zijn veto uitspreken en dan gaat de hele benoeming van von der Leyen toch gewoon niet door.

  1. logisch denken

   ja malle eppie van de vvd zal het niet doen. die is meer eurofiel geworden dan d66 ooit was

  2. fockingworst

   @eu cock u verschijnt hier en het stinkt hier direct naar verbale trol diarree… Bah

   1. EU kok

    Pats, boem, geheel uit het lood geslagen door de verbale mokerslag van Sherlock Worst.

    1. logisch denken

     dat begrijp ik met de lucht die jij verspreidt, kan je niet aan boord kruipen bij carola rackete ? die vluchtelingen roeien spontaan terug 🙂 🙂 🙂

    2. Frets

     Ach guttegut, Jabba de Hut, de bejaarde 70-plusser trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

     1. Bosche draak

      Hij heeft eindelijk een broodje kaas weten te maken zonder zichzelf te beboteren danwel zichzelf met het botermes te verwonden.

      Dus is hij in zijn gedachten al gauw een kok!

    3. Bosche draak

     Is niet erg kokwaus, je mag terugkomen als je een fatsoenlijk punt kunt maken.

     Jou kennende kan dat natuurlijk even duren…

  3. werikke

   Malle Eppie ?

   U zit alleen achter uw pc te reageren ipv echt te werken. ik weet dan ook niet wie de werkelijke malle Eppie is hier. Ook onzin plempen mag hier en daar bent u wel goed in.

   1. Garland S. tucker

    Malle Eppie staat figuur voor al die geweldige bestuurders van FvD waar we zoveel plezier hebben in ons land.

    Ze hebben al veel bereikt!

    1. fockingworst

     @garland ’s tucker… U kunt uw nick veranderen maar de verbale diarree stinkt nog net zo hard:)

    2. Lao Tse

     🙂

     1. FlyingDutchman74

      Is dit alles, staat je ziekelijke breintje op uit…

 4. logisch denken

  Ik heb net haar speech gezien en gehoord. Wat een idioot. Zullen we ons tot de feiten beperken ?
  – open grenzen
  – 1 uitkering voor ww en andere uitkeringen door heeln europa
  – co2 neutraal voor heel europa in 2050
  – meer macht naar brussel vanuit de leden

  onbegrensde eurofiel en regent , verder niets

 5. Korporaal Monty

  “haar benoeming tot Juncker 2.0 natuurlijk allang in de zak heeft zitten”

  Maar FvD heeft met haar grandioze overwinning toch een behoorlijke vinger in de pap en vormt toch een sterk recht blok.

  Of geven zij zich zo snel gewonnen?

  1. EU kok

   Maar als FvD haar afwijzing te kennen heeft gegeven gaat de hele benoeming toch niet door.

   1. Agios

    Jij begrijpt dus echt niet hoe het werkt. Vlug terug in je schuttersputje!

 6. EU kok

  Quote: Want hè: verslag doen van dit eurocircus is toch waarom hij gekozen is. En dus zat hij daar, in het eurofielenparlement.
  .
  Dank voor deze onthulling.
  Eppink zit dus als verslaggever voor FvD in het EU parlement.
  Ook weer duidelijk.

 7. J.C.

  Eerst Rutte III flink over de knie,
  dan een, twee: Rutte III, weg ermee,
  volgende stap wordt rechtens pas echt goed,
  met Rutte en z’n trawanten in de politieke petoet,
  en tot slot, ik weet niet hoe het bij u zit,
  maar ik zeg: heel snel N E X I T

 8. Lao Tse

  Frans Timmermans tweede: “Addressing the climate crisis; minimum wage for all European workers; fair taxation; defending our values and upholding the rule of law: these are things I promised voters in the electoral campaign. Good to see they are part of @vonderleyen’s programme.”

  Von der Leyen zit inhoudelijk dus op de goede lijn. Dat blijkt ook uit het feit dat het FvD tegensputtert.

  1. logisch denken

   frans wie ? even de speech volgen van de regentes en je zult verbaasd staan met de gelijkenissen van frans. Afserveren dus

  2. Frets

   Hij is Dopper, Noppen, Tengo Kawana, Duijndam, Code134, F.C. Labrouste, Lao Tse en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf, een ondersoort met linksfascistische opvattingen, overtuigingen en standpunten. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

   Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

  3. DidiMadloba

   “Mindestlohn” is een Duits heet hangijzer. In NL is niemand serieus tegen het minimumloon.

 9. Rosasolis

  De reactie van de FvD over U. van der Leyen is niet verbazingwekkend. Dit partij houdt helemaal niet van intelligent vrouwen in welke hoge functie dan ook. Baudet heeft dit een aantal keer duidelijk vertelt. Domme, saaie kereltjes zoals Eppink kunnen alleen maar speculeren. Maar dat is typisch de traditie van de FvD: sensatie zoeken. Zij kunnen alleen met de SGP mannen-kliek samen werken. De radio van ochtend melde een aantal positieve punten van v.d. Leyen, waaronder meer kansen in het bedrijfsleven voor vrouwen. Natuurlijk zal dit plan van v.d. Leyen voor koude rillingen bij alle
  FvD en SGP mannen zorgen.

  1. Ego-non-solus

   Wat mij persoonlijk koude rillingen bezorgt zijn taalfouten en slordigheden. Heus, een mening is nooit zo relevant dat er geen tijd zou zijn ze eerst nog eens door te lezen. Bijkomend voordeel is dat de bijdrage serieuzer wordt genomen. Althans van hen die het door inhoudsloos geschrijf al niet eerder verloren hebben.

  2. dario

   Intelligent mmm … Hahaha ja daar houden we het maar op dan .En nou snel terug naar Canada daar is nog een hoop te doen heb ik gehoord .

   1. Rosasolis

    @Ego-non-solus. Let op: ik zal opletten op al uw taal en typ fouten!
    Wat is het zielig dat u aan koude rillingen lijdt van iemand die enkele taal foutjes af en toe doet! Wat u hierboven schrijft is niet te begrijpen. Wat heeft u in helemaal het over?

   2. Rosasolis

    @dario. Wat heeft u tegen Canada? Weet u niet dat de meeste immigranten die naar Canada in de 50er en 60er jaren NEDERLANDERS waren. En nog steeds
    immigreren veel Nederlanders naar Canada.

 10. Garland S. tucker

  Jaja, de gehaktmolen van Eppie maakt indruk in Europa, Frau von der Leyen wordt gewoon met een zeer ruime meerderheid gekozen.

  Weet ze ook meteen welke fracties ze de komende 4 jaar niet serieus hoeft te nemen….kan Eppie fijn zeiken op de EU, zijn eigen goedbetalende broodheer.

  1. Ts

   …ruime meerderheid…..
   383 stemmen, beneden de eigenlijk ” veilige” 400 grens.

 11. Garland S. tucker

  Of zou Eppie dan liever op Timmermans stemmen? Wat wil de FvD nou?

  1. Frets

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  2. Rosasolis

   @Garland. Eppie en de FvD zouden nooit en nimmer op welke vrouw dan ook stemmen.
   Zij ouden liever hun ziel aan de duivel verkopen…omdat die een mannetje is!
   U. v.d.Leyen is tot a.s. november minister van defensie van Duitsland. Dit briljante vrouw spreekt perfect Engels en Frans, behalve haar moedertaal Duits. Zij zal een aanwinst voor de EU zijn.

 12. Brennivin

  “Ze zal pushen voor (1) wilde overdracht aan macht naar de EU, (2) harde EU-regulering, (3) onafgebroken overdracht van Europees belastinggeld en (4) EU-protectionisme.”

  Ik ben hartstikke blij met deze duidelijkheid. Dan is het voor nog meer mensen duidelijk op welke partij ze moeten stemmen de eerstvolgende verkiezingen.

 13. DidiMadloba

  Een federalist is iemand die wil dat de lidstaten zo veel mogelijk onafhankelijk blijven! Duitsland is sinds 1949 een federatie (bonsdsstaat) en dat moet volgens de Duitse Grondwet altijd zo blijven! Nooit meer een nieuw Pruisen!
  België werd een federatie om de kibbelende Walen en Vlamingen meer zelfstandigheid te geven.

  Is DDS tegen een federatie? Dan krijgen we de gevreesde EUSSR, waarin alle touwtjes samenkomen bij een Opperste Sovjet in Brussel. Nee, zo werkt het nu dus niet.

 14. merlot

  Enerzijds is het te hopen dat dit vedergewicht weggestemd wordt, anderzijds weet je dat iedere kandidaat van de kartelpartijen (ook op Europees niveau is er sprake van kartelvorming) dezelfde agenda zal hebben. Het is lood om oud ijzer.

  DE VLOEK VAN HET GROEPSDENKEN.

  1. Lao Tse

   Ik hoorde zojuist haar toespraak en daar is inhoudelijk weinig mis mee, sterker, het is een wervend Europees verhaal.

   Ik begreep dat inmiddels de kans groot is dat ze het gaat halen. Samen met Frans Timmermans, die haar inhoudelijke inzet prees, kan dit heel goed gaan uitpakken voor de EU.

   Verheugend.

   1. fockingworst

    @lao Tse u stinkt weer enorm met uw verbale diarree..

    1. Lao Tse

     Fockingworst schijnt te tobben met zijn stoelgang.
     We wensen hem uiteraard een spoedig herstel toe.

     1. fockingworst

      @lao Tse ook begrijpend lezen gaat u niet goed af en incontinent zowel verbaal als rectaal…
      Mankementjes waar de huistrol niks aan kan doen…

     2. Lao Tse

      Ook last van tarrels, beste kerel?

     3. Frets

      Ongelooflijk hoe iemand zichzelf zo kan opdringen, hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

   2. logisch denken

    Dat wervende eu verhaal is nu precies wat er mis met deze regent

   3. Bosche draak

    Ze zou een scheet in een microfoon kunnen laten en dan was jij al lyrisch Lao, wie denk jij hier te kunnen overtuigen met je partijdige quatsch?

 15. Meriadoc Brandebok

  Eppink was tot 2018 een jongetje van de VVD en is sindsdien een meisje van Baudet.

  De draai van voor EU naar tegen EU was voor dat baantje natuurlijk snel gemaakt.

  1. fockingworst

   @meriadoc brandewijntrol of Lao… Uw diarree stank op dds helpt u niet met geloofwaardigheid als huistrol

   1. Lao Tse

    Misschien niet zo’n goed idee je berichtjes tijdens je stoelgang te typen, worst.

    1. Frets

     De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

  2. Lao Tse

   Het FvD is pas de derde politieke partij voor Eppink.

   Een trouwe man.

   1. Frets

    Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
    Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak.

    1. EU kok

     Frets, de absolute TOPper in het veroorzaken van Hits&Clicks.
     Zou de arme sloeber er voor betaald worden of is hij een geestdriftige in stand houder van dit blog en haar reageerders.
     In ieder geval levert hij op deze manier toch nog een positieve bijdrage.?

     1. fockingworst

      @eu slappe cock.. Uw rol als huistrol is hier uitgespeeld met uw verbale diarree.. Hahaahhha

     2. Frets

      Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

     3. EU kok

      Hahaahhha, u lacht hartelijk om uw eigen grapjes.

   2. Frets

    slap stinkend bejaard cockje, met ‘ck’

   3. Meriadoc Brandebok

    Eppink zou voor een baantje nog in zijn ondergoed over het Binnenhof dansen, Lao.

    1. fockingworst

     @meriadoc brandewijntrol met uw alterego @lao Tse aan het brabbelen?
     De verbale diaree van u de huistrol ruikt iedereen al van kilometers… Hahaha

    2. Erkenbrand

     En jij zou de dunne stront van Rutte gorgelen als hij het zou vragen.

     1. Lao Tse

      Erkenbrand en worst overgieten deze discussie met dunne stront.

      Iedereen zijn eigen favoriete onderwerp, zullen we maar zeggen.

     2. Frets

      Blaaskaakje, inderdaad, Blablabla. En verzin gewoon je eigen waarheid. Tiktaktiktok, en vooral tiktaktiktaktiktak.

     3. logisch denken

      ik weet jouw favoriete onderwerp tarrel

 16. Cycle25

  De EU is failliet, al deze maatregelen zijn bedoeld om grote Europese banken te redden.

  Engeland heeft dit heel goed door : https://youtu.be/3J4gvTVAUL4

 17. Kapitein Haddock

  Laatste nieuws!

  “Onze democratische EU” heeft met “vriendjes” beslist dat een Duitse Tante het baasje wordt!
  En de EU de bek vol over Amerika, waar open bloot verkiezingen worden gehouden!

  Und, …… wer hat sich entschieden? Der verlorene Krieg ist nie verloren!
  Kinderlose Tante hat entschieden!
  Merkel kennenlernen!

  1. Kretoloog

   Merkel is kinderloos. Maar Ursula heeft er anders mooi 7 uitgepoept. Wat een vrouw!

 18. Lao Tse

  Von der Leyen is gekozen tot voorzitter van de Europese Commissie met een helder pro-Europees, groen en links programma.
  Kernpunt van haar beleid is dat Europa in 2050 het eerste klimaatneutrale continent wordt.

  Ik ben om en zelfs enthousiast. Samen met Timmermans is hier veel van te verwachten.

  1. Frets

   Flikker toch op, eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

  2. Ts

   Geachte heer Lao Tse
   …kern van beleid is dat Europa in 2050 het eerste klimaat neutrale continent wordt….
   Nobel streven, echter zijn er enkele factoren welke U in acht dient te nemen:
   – handelsbalans EU is net in evenwicht, indien we te duur worden in export of de inkoop goedkoper wordt kan dit een negatief effect op onze mondiale positie veroorzaken.
   – wat we nodig hebben voor de door enkele zo geroemde energie transitie is een uitruil van grondstoffen: in plaats van olie en gas hebben we nikkel, zilver, tin en cobalt nodig. En laten wereldwijd er nu 2 partijen zijn welke deze markt het meest beheersen: China met zijn door de staat gecontroleerde bedrijven en Glencore, een Zwitsers bedrijf met een niet geheel vlekkeloze reputatie. ( beschuldigingen van uitbuiting in Kongo, schemerige overnames en fusies, onder andere met xstrata, enz) maakt dat we op deze wijze worden overleverd aan deze organisaties. Saillant detail is dat een van deze partijen in zijn meerjarenplan heeft staan dat groei in de huidige export regio’s ( onder andere Europa) een strategische prioriteit heeft.
   De verwachting is dat de prijzen van deze grondstoffen de komende jaren ( info voor de beleggers onder ons) significant zullen gaan stijgen…

  3. henk43

   @Lao Tse
   U bent 1 van de weinigen die hier iets zinnigs schrijft De rest is allemaal pulp overgoten met persoonlijke beledigingen en taal die op Joop.nl niet voorkomt.

   1. Frets

    Aldus sprak de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

   2. logisch denken

    lekker op joop blijven bij je linkse fascistische tuig met goedgekeurde reacties. Op joop posten tegen de multi en milieu kul is een garantie dat je bericht niet geplaatst wordt. Was joop vroeger niet stand.nl ? Precies hetzelfde verhaal. Anti links bericht plaatsen en een ban was de traktatie.

    Veel plezier bij joop henk. Wel netjes in het gelid blijven lopen anders vlieg je eraf 🙂 🙂

   3. fockingworst

    @henk53 ouwe stinktrol andere nick helpt niet jouw verbale diarree stinkt net zo hard

   4. fockingworst

    @henk 53 ga je zo je @piet51 nick nog gebruiken?
    Of word het @meriadoc brandewijntrol of @eu cock of @heinz of @sans rancune of @korporaal Monty of etc..
    Maakt niet uit.. Iedereen hier weet wie je bent.

    1. toetssteen

     @F.worst
     Trapte ik er echt weer in? Het lijkt hier wel een plaag te worden. Helaas, want er staan echt heel mooie artikelen en ik hoop dat men dit volhoudt.

     1. fockingworst

      @toetssteen fijn dat u er weer regelmatig bent..
      Het is hier inderdaad een plaag geworden….
      Maar zover ik kan zien zit hier slechts 1 zieke geest achter al die nicks…
      Er was een tijd dat ik deze nick gebruikte voor normale conversaties met normale en reaguurders die respectvol omgaan met elkaar… Zoals u en bv bes Tholen en goede personen die komen en gaan en het zat worden van de huistrol die de redactie maar niet hier permanent wegjorist.
      Soms reageer ik nog wel eens serieus maar op andere tijdstippen en een andere nick.
      Voor de rest pest ik de huistrol en meld aan nieuwelingen hier als de huistrol weer eens loopt te zuigen plagen ipv een discussie op basis van feiten en meningen die kunnen verschillen, maar die je wel van mekaar kan respecteren.
      Veel plezier en hoop u vaker hier te zien reageren.

   5. toetssteen

    @Henk
    Zelfs zonder één onvertogen woord krijgt u daar een ban aan de broek omdat de hoofdredacteur meent dat hij zijn knuffeltjes moet beschermen. Het neemt soms zeer lachwekkende vormen aan, die feitelijk ronduit gênant zijn.
    Ik heb er een dr. wiskunde afgeserveerd zien worden door een stel nitwits. Een statisticus en nog zo wat.

   6. Lao Tse

    Dank je wel, henk43.

    Ik ben er aan gewend geraakt dat de meeste reacties hier op mijn bijdragen niet inhoudelijk zijn. Uit de vaak hysterische reacties leid ik enerzijds af dat mijn argumenten hout snijden en anderzijds dat weinigen tot inhoudelijk weerwoord in staat zijn.

    1. logisch denken

     Zeg tarrel , nou niet schijnheilig in de slachtofferrol kruipen. Heb je soms marokkaans bloed ? Staan diverse vragen open aan je maar inhoudelijke antwoorden blijven uit. Als je weerwoord krijgt speel je kinderlijk op de man.

     Kennelijk heb je geen idee hoe je persoonlijkheid in elkaar steekt. Dat is best triest voor een volwassen tarrel.

     1. Beukman

      De tarrelkoning van DDS bewijst Lao’s gelijk, iets anders valt er niet van te maken.

     2. logisch denken

      je vergeet de inhoud beukman op mijn beschrijving van de persoonlijkheid tarrel. waarom gaan alle zeurdertjes niet fijn naar hun favoriete politiek correcte fatsoenlijke site joop. Iedereen tevree en al het gezeik opgelost. Niemand MOET hier zijn beukman ook jij niet

     3. Beukman

      Ik laat me echt niet door de eerste de beste tarreltrol wegjagen, kontkrabber. Als jij over mij wil zeuren, hoef je dat niet per se hier te doen.

     4. fockingworst

      @beuktrol weet niet eens wat een tarrel is…
      Hij is er wel veel voor uitgescholden..
      En zoals altijd voelt hij zich dan geplaagd en gaat hetzelfde terugdoen…
      @beuktrol #openlijkdommig

     5. logisch denken

      je hoeft je ook niet te laten wegjagen – en zeker niet door mij – maar ook jij bent hier dus louter en alleen om te trollen samen met trollenkoning tarrel ? Wie begon hier met zeuren trol ?

  4. logisch denken

   wat kan je zoal verwachten van deze salon socialisten ? nog meer macht naar brussel ? nog meer uitkeringsfraude ? nog meer gelukszoekers ? nog meer kosten ? nog hogere eu begroting ? nog meer regenten ? nog meer chantage praktijken ? oneigenlijk gebruik van ONZE pensioen gelden ? enz inderdaad veel rotzooi te verwachten. De fabrikant van gele hesjes wrijft in zijn handen en zal eerdaags wel met een positieve winstwaarschuwing komen. Toch nog 1 persoon die voordeel heeft

   1. logisch denken

    vreemd een inhoudelijk antwoord ontbreekt van de linkse vrindjes. Kennelijk willen ze enkel het eigenn gelijk ventileren in plaats de inhoud

    1. Beukman

     De tarreltrol heeft inmiddels over alles en iedereen zijn plas gedaan. Van gekkigheid begint hij nu maar tegen zichzelf aan te lullen.
     Niet vergeten om aan je vingers te ruiken nadat je aan je kont hebt gekrabt, kereltje.

     1. logisch denken

      je moet nog even googlen op tarrel want je hebt nog geen enkel idee hoe het werkt trol. Hoe dom moet je zijn ! Inhoudelijk weer niets te vertellen ? Waarom linkse stumperds enkel reageren om te trollen blijft voor mij een raadsel ? gelukkig zijn we van die idioot brzail verlost.

     2. fockingworst

      @beuktrol weet niet eens wat een tarrel is…
      Hij is er wel veel voor uitgescholden..
      En zoals altijd voelt hij zich dan geplaagd en gaat hetzelfde terugdoen…
      @beuktrol #openlijkdommig

  5. logisch denken

   wat is klimaatneutraal blaaskaak ?

   1. logisch denken

    zeg blaaskaak , komt er nog een antwoord op je bladieblabla , wat is klimaatneutraal , ben toch zo benieuwd hoe de linkse arrogantie het klimaat gaat neutraliseren.

    1. fockingworst

     @logisch denken je neemt die trol toch niet serieus…

     1. logisch denken

      nee ik neem hem zeker niet serieus omdat ie serieus nooit antwoord. Maar ik leer graag en hoor graag wat klimaatneutraal is. Ik heb in alle eerlijkheid geen enkel idee dus vraag ik het de auteur. Overigens een ieder andr mag het ook zeggen maar niet in de trend van ik denk maar wat het is.

      Dus voor de derde en laatste maal , wat is klimaatneutraal ?

 19. Lao Tse

  Interessant is dat de PvdA verklaard heeft dat ze om procedurele tegen Von der Leyen heeft gestemd maar inhoudelijk tevreden was over haar programma.

  1. Frets

   Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  2. logisch denken

   Als de pvda iets verklaard gaat aan de andere kant de doofpot open

   1. Lao Tse

    verklaart

    1. logisch denken

     nou en ?

     1. Frets

      Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

    2. fockingworst

     @lao Tse trol heeft geen inhoud… Dan gaat hij over de verpakking van een ander zeuren..
     Typisch trollen gedrag.
     Verbale diarree

  3. Beukman

   Dat is mooi en ethisch zuiver, en stemt tot tevredenheid.

   1. logisch denken

    wat zegt het hulpje van tarrel nou ? gaan we etnisch zuiveren ? die is politiek verkeerd zeg ! 🙂 🙂

   2. fockingworst

    @beuktrol verbale diarree…
    @beuktrol is #openlijkdommig

 20. plakband

  Dictator wordt je met liegen, bedriegen en frauderen.
  Eigenschappen die deze mevrouw op het lijf zijn geschreven.

  Hoeveel geld gaat het doordrukken van haar benoeming kosten voor de netto betalers van de EU. Ook bij de nederlandse belastingbetaler is weer flink de portemonne gegraaid.
  Rutte is niet te stuiten als Sinterklaas. Alleen van Zwarte Piet houdt hij niet.
  #stemhemweg zodra het kan.

 21. JFU

  Wie er ook zit…maakt niets uit. Ze hebben allemaal dezelfde ziekte n.l. honger naar macht. Allemaal Eurofielen,die de democratie hebben afgezworen. Met deze dame zal de teloorgang van Europa nog sneller gaan.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.