‘Hoofdpiet’ Erik van Muiswinkel: kassameisjes met hoofddoekjes zijn altijd beleefd, maar meisjes zonder…

muiswinkel-supermarkt
Foto: Een artistieke uitvoering van Erik van Muiswinkels supermarktervaring. Bron: Shutterstock / AVROTROS.

Cabaretier en de voormalige hoofdpiet van Sinterklaas heeft ook zijn licht laten schijnen op de door rechtse partijen gehekelde islamisering van Nederland. Erik van Muiswinkel lijkt er niet zoveel kwaad in te zien, en als voorbeeld haalt hij z’n eigen supermarktervaringen erbij. Geen probleem, aldus Van Muiswinkel: kassameisjes met hijabs zijn altijd beleefd en vriendelijk! Meisjes zonder, wel, daar zwijgt de komiek veelbetekend over: “Het tweede deel van deze bekentenis kunnen jullie zelf wel aanvullen.”

muiswink

Vroeger, weet u nog? Toen de publieke omroep nog enige autoriteit had, en hun VARA-huiskomieken zoals Erik van Muiswinkel nog grappig waren. Zeg maar: voordat het politiek-correcte circus in dit land op hol sloeg en alle humor uit de openbare ruimte zoog. Erik van Muiswinkel er achteraan, die anno 2019 alleen nog maar Antifa-platitudes de wereld in helpt. U weet wel: Thierry Baudet is een NSB’er, Wierd Duk fikt kerken af en islamisering brengt Europa betere gezondheidszorg.

Vandaag kunnen we daaraan toevoegen: de hoofddoek, die tienduizenden meiden in ons land verplicht moeten dragen van hun omgeving (want anders volgt uitsluiting), is helemaal zo erg nog niet! Geen Tom Zwart-achtig djimmie-betoog in een nationale krant, maar iets simpeler: putten uit eigen ervaring. Zoals het bezoek dat Van Muiswinkel regelmatig doet aan z’n lokale supermarkt.

Zo’n hoofddoek maakt je kennelijk een beleefder persoon, denkt Van Muiswinkel. Want altijd als hij z’n voorraad wijnflessen afrekent bij een moslimmeisje, dan leidt dat tot een prettige ervaring:

“Ik ben nog nooit in mijn hele leven onbeleefd bejegend door een meisje of vrouw met wat voor type hoofddoek dan ook.”

Met meisjes die gewoon hun haar los hebben hangen, heeft hij een stuk slechtere ontmoetingen gehad:

“Het tweede deel van deze bekentenis kunnen jullie zelf wel aanvullen, jongens en meisjes “

Zo zien we maar weer: hoofddoeken werken louterend. Die ayatollahs die in de jaren ’80 de hijab verplicht stelden voor vrouwen waren hun tijd dus ver vooruit!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

101 reacties

 1.   

  Dit is mijn persoonlijke ervaring ook: moslima’s zijn veel vriendelijker dan de getatoeëerde blonde mokkels die je vaak treft.

  Ik kies altijd voor de kassa’s met een beschaafde moslima.

  1.   

   Beschaafde moslima’s dragen geen kopvodden!

   1.   

    Klopt, beschaving zit van binnen. Ook zonder hoofddoek tonen ze zich nagenoeg altijd beschaafder en vriendelijker.

    Het zou ons aan het denken moeten zetten.

    1.   

     Ik koop niet bij moslims, socialiseer er niet mee en trek hen nog niet uit de sloot als zij dreigen te verzuipen.

     1.   

      Dit soort zieke moslimhaat komt voor in Nederland, Erkenbrand.

      Ik heb met je te doen.

     2.   

      Als het je troost bied, ook jou trek ik niet uit de sloot je bent namelijk in mijn ogen net zo verrot als moslims.

     3.   

      Sterkte hoor.

     4.   

      +1

     5.   

      Hij staat jou te beledigen tot en met heb je dat niet door of wil je dat niet zien ??????

     6.   

      Dat klinkt als je opa, die zei het vroeger ook al…

      “Ich kaufe nicht bei Juden en lass Sie verrotten.

      De overeenkomsten zijn schokkend in hun eenvoud

     7.   

      We hebben ook met precies dezelfde racistische mentaliteit te malen, Garland. De Jodenhaters van vroeger zijn de moslimhaters van vandaag.

      Over een tijdje nemen ze weer een andere minderheid op de korrel. De mentaliteit is dezelfde, alleen de doelgroep varieert.

     8.   

      Lao Tse; uw bericht….”We hebben ook met precies dezelfde racistische mentaliteit te malen, Garland. De Jodenhaters van vroeger zijn de moslimhaters van vandaag”

      U moet wel eerlijk blijven! U vergeet n.l. nog een groep te benoemen die openlijk en zeer agressief antisemitisme in het openbaar verkondigen, dat zijn toch die fijne, door u opgehemelde, moslims die wekelijks met een bekende vlag op de Dam protesteren met steun van de politiek correcte politici in Amsterdam en alle andere partijen in Den Haag. Op FVD en PVV na dan. Volgens mij zijn deze lui op de Dam met toestemmingen van GL het nieuwe kwaad dat ervoor zal zorgen dat Joden zich niet meer veilig voelen in in land.
      Helaas getuigd het van grote hypocrisie dat notabene het B&W van Amsterdam en alle politici in Den Haag, tijdens de WOll herdenking, voorop lopen om te laten zien dat antisemitische nooit meer in ons land mag voorkomen terwijl hetzelfde zooitje openlijk toestaat dat het steeds vaker en agressiever voorkomt.
      Helaas benoemt u dit niet, maar dat komt u ook niet uit omdat uw lievelingetjes dan ineens niet meer zo beleefd zijn.
      Kortom….. u moest zich diep schamen om zo’n eenzijdig bericht te plaatsen en vervolgens, zonder schaamrood op de kaken, anderen de maat te nemen door hen moslimhaters te noemen. Daarbij komt dat Joden niet het gevaar voor onze wereld zijn, maar wel de islamieten! Joden hebben nog niet 0,0000000001 procent aan problemen op hun geweten, terwijl nu de hele wereld door islamieten onveilig is gemaakt. Kortom, de moslims zouden geen enkel recht mogen hebben om in ons land te mogen zijn. Of aanpassen of vertrekken!

     9.   

      “U moet wel eerlijk blijven! U vergeet n.l. nog een groep te benoemen die openlijk en zeer agressief antisemitisme in het openbaar verkondigen, dat zijn toch die fijne, door u opgehemelde, moslims ”

      Ik ontken niet dat onder moslims antisemitisme voorkomt, hoewel helaas niet minder dan onder niet-moslims. Van eerstgenoemde kan tenminste overigens nog worden gezegd dat ze een politiek motief hebben.

      Het gaat me hier echter om moslimhaat, die uit dezelfde racistische bron komt als het antisemitisme.

     10.   

      Je bent nog steeds uitgenodigd om met een keppeltje op door Amsterdamm west te lopen om te zien hoe antisemitistisch je riftuig is. Bestel even een ambulance voordat je aan de wandeling begint

     11.   

      antisemitisch

     12.   

      wedrom schendt je een belofte tarrel, je geloofwaardigheid daalt per minuut.

    2.   

     Lao Tse

     Je verwoord het juist : nagenoeg “altijd” “beschaafder”…..alleen de twee laatste woorden, die kloppen niet.

     En even herhalen wat ik eerder hier plaatste (met een kleine toevoeging) : Mijn onderdanige kopvodden-meisje bij AH, zit meestal schaamteloos te geeuwen met rode kleien oogjes, maakt geen oogcontact en zegt weinig.

    3.   

     hahaha ze hebben de beschaving van een nietsontziende crimineel
     waar is die beschaving als ze oude vrouwen thuis beroven ?

    4.   

     Nou begin eens met denken dan. Voorlopig lijkt het erop of dat je echt totaal geen idee hebt hoe het leven op straat is. Ik vraag me ook af waar je woont. Waarschijnlijk in een roomblank dorpje zodat je niet eens weet wat je verdedigd.

     1.   

      Hij woont in den Haag moet je zijn adres???

    5.   

     Hoe herken jij de moslima, zonder hoofddoek?

  2.   

   wat jij echter vergeet is dat dezelfde moslima thuis er flink van langs krijgt
   omdat ze heeft gelachen na die landverrader van witte piet
   ik ga nog liever in een rij van een uur staan om door een normale vrouw geholpen
   te worden dan dat ik gelijk aan de beurt ben bij zo,n zittende vuilniszak waarvan je
   maar moet afvragen ofdat je wel echt geld terug krijgt van der

   1.   

    DDS geeft ons een inkijkje in de onderbuik van Nederland.

    1.   

     Dagelijkse praaktijk als onderbuik bestempelen bewijst wederom het linkse wegkijken van de echte problemen.

     Goed om te weten dat de westerse vrouwen onvriendelijk zijn. Gaan jullie lekker in de rij staan bij die moslima die niets zegt , je niet aankijkt en je behandeld als een nummer(op een enkeling uitgezonderd ) ga ik in de korte rij bij die westerse ongesluierde ongelovige h oe r .

     Zo kan iedereen zijn eigen keuze maken. Het is wel leuk om te lezen dat de linkse oppergoden het kassa personeel zonder hoofddoek bestempelen als onvriendelijk.

     Merk ik nou terecht op dat onze linkse vrienden aan het stigmatiseren , discrimineren en segreteren zijn ? verschil maken op uiterlijk is toch not done in de linkse cultuur of mag het wel als het uitkomt in je linkse statement om het wat vorm te geven ?

     Hypocriet volk die linkse struisvogels

    2.   

     Lao Tse; mijn vraag aan u is, waarom u nog telkens reageert op DDS. U bent het met niemand, behalve uzelf, eens. Mensen reageren op een bericht, u reageert op de berichten van deze mensen waarbij ik een vermoeden heb, dat u zich erg opwind over zoveel onterechte haatzaaierij van uw medelanders! Bespaar u toch de moeite en ga lekker een terrasje pakken of iets anders doen.
     Ik moet er niet aan denken om de hele godganselijke dag al deze reacties te volgen, lezen en becommentariëren! Is uw leven inhoudelijk zo leeg?

     1.   

      “U bent het met niemand, behalve uzelf, eens.”

      Nee hoor, gelukkig plaatsen hier veel verstandige mensen bijdragen waar ik me heel goed in kan vinden.

      Ik geef toe dat het aantal trollen dat hier nietszeggende bijdragen plaatst toeneemt, maar die negeer ik zoveel mogelijk.

     2.   

      flikker op vuile zuigstoker, je bent de eeuwige gebande, de stinkende pisvlek

     3.   

      Je bent toch ook al heel vaak geband, Frets?

    3.   

     Alsmede in de lege hersenpan van jou.

  3.   

   Logisch, die dames met hoofddoek zijn afgericht. Die halen het niet in hun hoofd om misschien iemand tegen te spreken of onvriendelijk te zijn of ten ‘schande’ te maken, uit angst voor een flink pak slaag of eerwraak. Leuk dat van Muiswinkel graag meewerkt aan de onderdrukking van vrouwen, ik vind hem een min persoon en een eikel. En jij Rien, met je denigrerende opmerking ‘blond getatoeëerd mokkel, jij bent ook een lul.

   1.   

    Lao Noppen is anti-westers. Een fellow-traveller met de vijfde colonne van mohammedanen en uitvreters uit Afrika.

    1.   

     Merlot woont al 30 jaar niet meer in Nederland, heeft ook geen goed woord over voor zijn vaderland en meent dat ik anti-westers ben.

     Ingewikkeld.

     1.   

      pisvlek, ongenode eeuwig gebande, vette eenzame speklap

   2.   

    Antwoord toch niet op die zaadstengel alleen de zin blonde mokkels met tattoos zegt al genoeg over de provocatie.

   3.   

    “jij bent ook een lul.”

    Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod.

    1.   

     Lao. Maar hij heeft wel gelijk. Een lul is nu eenmaal een lul en dat ben je of dat ben je niet en jij bent er toevallig eentje en dat heeft niets met schelden te maken.

    2.   

     Blond getatoeëerd mokkel was als compliment bedoeld zeker? Pfff zoek het uit man. Ik ga bbq’en. En zeker geen halal vlees. Fijne avond.

     1.   

      Fijne barbecue toegewenst, Ziggy.

     2.   

      zuigstoker en pisvlek

    3.   

     Zwakker dan jij gaan we zo snel niet vinden, verspilling van koolstof-moleculen

  4.   

   Ook als ze een nikaab aan hebben, want dat is natuurlijk de volgende stap om te provoceren. Als dat ook weer gewoon is zetten ze een klein isis vlaggetje op de kassa en zo blijven we bezig.

  5.   

   Geachte heer LaoTse
   Onderstaand 2 van uw citaten bij dit artikel door U geplaatst:
   moslima’s zijn veel vriendelijker dan de getatoeëerde blonde mokkels die je vaak treft…
   Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod..
   Zo onder elkaar geplaatst best wel opvallend…

   1.   

    ben je wel helemaal goed bij de tijd Ts? als er hier eentje niet ‘geacht’ is dan is het de eeuwig gebande pisvlek en zuistoker

  6.   

   ‘getatoeëerde blonde mokkels’… Nou nou Pathet Lao, de beschaving druipt er weer vanaf. Het huisreglement

  7.   

   ‘Getatoeëerde blonde mokkels’… Nou nou Pathet Lao, de beschaving druipt er weer eens vanaf. Het huisreglement geldt namelijk alleen voor reageerders met een u onwelgevallige mening nietwaar? Maar een stukje verderop wordt het nog gekker: ‘De Jodenhaters van vroeger zijn de moslimhaters van vandaag’. En deze flagrante onzin wordt dan over ons uitgestort door u, met afstand de grootste extreemlinks hypocriete antisemiet alhier! Pak uw koffers en stap samen met die aan lager wal geraakte caberetier alstublieft op het vliegtuig naar Iran. Het barst er van de aardige meisjes en Jodenhaters. Dat moet jullie, als nestbevuilers onder elkaar, toch gelukkig stemmen!

  8.   

   Ja logisch, die zijn onderdrukt en gewend om zich onderdanig te gedragen!

 2.   

  Erik van Pielemuiswinkel heeft z’n plasje weer gedaan.
  Next!

 3.   

  Mijn onderdanige kopvodden-meisje bij AH, zit meestal schaamteloos te geeuwen, maakt geen oogcontact en zegt weinig.

 4.   

  Wie onbeleefd tegen mij is krijgt van mij de wind van voren, met of zonder hoofddoek. Wat is het probleem, heer van Muiswinkel?

 5.   

  Zogenaamde beschaving volgens sommigen zit van binnen bij de moslima, Isis vrouwen als voorbeeld.Die kinderen van Jezidi als slaaf uithongerden en lieten omkomen van de dorst.

  1.   

   Fusilier wijst er terecht op dat beschaving soms binnen niet is te vinden. Deze mensen noemen wij onbeschaafde mensen. Je komt ze overal tegen, ook op DDS.

   1.   

    En de onbeschaafdste van allemaal is een gluiperige narcist die zich Lao Tse noemt.

    1.   

     Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod.

     1.   

      De waarheid moet gezegd worden, vieze rat.

     2.   

      Sterkte, beste man.

     3.   

      Hangt ervan af tegen wie het gezegd wordt zwakkeling!
      In jouw geval moeten ze vooral zo door gaan, misschien dat je eindelijk eens weggaat en wegblijft.

    2.   

     Hij is pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig, hij geniet ervan en vindt het heerlijk. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

 6.   

  Bij de kopvodmeisjes staat geen rij, dat is wel een voordeel.

  1.   

   Ook ik kies altijd een kassa met een kopvodloos meisje. Ik groet ze ook altijd. De namen van de kopvodden krijg ik niet over mijn lippen.

 7.   

  Van muiswinkel houd er wel van als de meisjes gehoorzaam zijn …

  1.   

   Van muiswinkel kan gewoon niet goed overweg met goedgebekte vrouwen uit de lagere klasse die natuurlijk niet in de deftige Spaarnwouderbuurt wonen.

 8.   

  Dat komt vast omdat de meisjes met hoofddoek weten dat hij een salafist is. En dat is ook gelijk de reden dat de meisjes zonder hoofddoek hem niet aankijken. Zon salafist steekt je zo dood als je hm verkeerd aankijkt. Dat weten de Nederlanders inmiddels.

 9.   

  Verhuisd lekker naar hoofddoeken land!
  enge van Muiswinkel dan val je ons niet meer lastig met jou onzin.

 10.   

  Ik ben alleen maar beleefd tegen kassameisjes die er fatsoenlijk uitzien en geen kopvod op hebben en het maakt me dan niet uit welke nationaliteit ze hebben of van welk ras ze zijn. Ik ben beleefd tegen iedereen die zich gedraagt en aanpast.

 11.   

  Hoe je het ook bekijkt, de enorm succesvolle en gevierde komiek Erik van Muiswinkel is grappiger en maakt meer los dan de op lager wal geraakte nepkomiek Hans Teeuwen.

  1.   

   Garland. Laat je nichtje wens vakantiewerk doen in marokko. Moet je haar zonder hoofddoek ergens in een supermarkt in Casablanca achter de kassa zetten.
   Snap je het verhaal een beetje of ga ik te snel.

   1.   

    Nee..dat snapt het broertje van lauwe thee totaal niet santiago..immers naïef en een plaat kruppstaal voor de kop!!

 12.   

  Mag politiek correct Erikje wel zo stigmatiseren. Hij is toch de man van iedereen gelijk. Zo valt ook deze stront hommel door de mand als iemand die graag discrimineert en segregeert.

  Een flapdrol dus en verder niets. Gaat ericje toch lekker in de islamitische supermarkt boodschappen doen. Geen enkel probleem. Daarvoor hoef je anderen niet te beschimpen.

 13.   

  “De mentaliteit is dezelfde, alleen de doelgroep varieert.”
  Alleen missen we de braun,zwart hemden en de gestapo mbt de opruimwerkzaamheden!
  Tja, de geschiedenis herhaald zich steeds weer!

 14.   

  Klopt en alle Nederlanders lopen op klompen en zijn gierig, Surinamers kunnen allemaal dansen maar zijn lui, Marokkanen stelen, alle Friezen zijn stug. Aub hou op met generaliseren

  1.   

   Het zijn voornamelijk Zeeuwen van het voormalig eiland Walcheren die gierig zijn tot op het bot…
   Maar het zuinig zijn zodat je niet afhankelijk bent van anderen en niet steeds bij aderen hoeft aan te kloppen voor steun is zowel een taboe maar ook vooral een deugd!

 15.   

  Logisch dat een kassameisje zonder hoofddoek niet netjes gedraagt tegenover de “De weg met ons en anti-Zwarte Piet” mijnheer Muiswinkel. Maar goed..Ik heb meer het gevoel dat de heer Muiswinkel voor het eerst in aanraking is gekomen met een moslima dat toevallig heel vriendelijk tegen hem was. Die ervaring heb ik ook meermaals gehad. Maar uit andere ervaringen weet ik ook dat er bij dit soort meisjes ook secreten tussen kunnen gaan zitten. Dus het maakt geen ene drol uit of zij een hoofddoek op hebben of niet.

 16.   

  In de gemeente waar ik mijn boodschappen haal zijn geen kassameisjes of dames met hoofddoek actief of in ieder geval nog niet gezien, wel zijn deze dames zonder hoofddoek allemaal zeer correct en beleefd!
  Conclusie: het wel of niet dragen van een hoofddoek heeft helemaal niks te maken met of een kassadame wel of niet beleefd is…
  Muiswinkel kraamt weer onzin uit en kan beter zwijgen.

 17.   

  Meiden en jonge vrouwen met een hoofddoek kunnen echt sekreten zijn; daar heb ik ruime ervaring mee. Dit hangt nogal samen met hun sociaal-maatschappelijke achtergrond. In dit opzicht verschillen ze niet van anderen.
  Muiswinkels verslag deed me wel beseffen dat inderdaad cassières met een hoofddoek door de bank goed gemanierd en vriendelijk zijn, meer nog dan anderen. Ik moet er eens over nadenken hoe dit komt, maar ik vermoed dat dit hetzij door de “zeef” van de supermarkt/winkel komt, hetzij omdat deze vrouwen weten dat ze nog iets meer hun best moeten doen dan anderen, juist vanwege alle vooroordelen over hoofddoeken.

 18.   

  Erik van Muiswinkel, de hoofd Piet….en nu opeens niet meer.
  Hypocriet.

 19.   

  Helemaal met Jv eens. Moslims zijn iedere dag in het nieuws helaas altijd negatief. Joden en anderen bevolkingsgroepen hoor je nooit iets van. Aankomende week wordt het weer heel heet zullen de zwembaden wel weer geterroriseerd worden door weer dezelfde groep mensen. Moslims voelen zich gediscrimineerd maar ze doen ook geen moeite om er bij te horen.

 20.   

  er is nog nooit een meisje met een hoofddoek geweest die een scheet in mijn gezicht liet, maar erik van muiswinkel…

 21.   

  Dan moet ie zélf eens een weekje achter de kassa gaan werken. Wat een huichelende zak dixi water is t toch…

 22.   

  Dit is het aanzetten van haat tegen ieder kassameisje zonder hoofddoekje. Pak hem op!

 23.   

  Islamisering is wel wat anders dan of iemand aardig bij de kassa is. Snapt die dombo dat niet? Een oplichter die je vriendelijk te woord staat, is nogsteeds een oplichter. En waar die hoofddoek voor staat, ik snap niet hoe iemand, met een klein beetje gezond verstand, hier iets in zou kunnen zien? Echt niet.

  1.   

   Ik sprak ook niet over islamisering, Dennis, dat is een mythe die Wilders probeert uit te venten.

   Een verstandig mens weet dat dit nergens op slaat.

 24.   

  Hier wordt onderdanigheid verward met vriendelijkheid.
  Moslimvrouwen worden onderdrukt en komen daardoor wellicht vriendelijker over.

 25.   

  Een kassa met zo’n kopvodtype er achter mijd ik, laat ik links liggen. Ook al heeft ze niemand en moet ik elders in een rij aansluiten.

  Als teken dat ik dat niet moet, uit protest tegen die ideologie, de islam!

  1.   

   @rud56 hier nog een…
   Weiger bij die beesten in de rij te gaan staan..
   Je ziet ook die minder aardige behandeling naar autochtone klanten vaak geen gedag zeggen of tot ziens met een minderwaardige blik.

   Het is nunislamisering door de baarmoeder…
   Wij autochtonen zijn als kikkers die langzaam gekookt worden… Een enkele kikker (jij en ik) hebben het door en springen uit de pan.

 26.   

  En die Muiswinkel? Die wordt met de dag gestoorder en gestoorder!

 27.   

  Het gaat hem niet over beleefde kassadames of onbeleefde kassadames. Er zijn namelijk ook beleefde kassadames zonder de vlag van islam op hun hoofd. Het probleem zit hem niet in het stukje stof dat ze persé als vlag willen tentoonspreiden, maar de betekenis die erachter zit. En die betekenis staat in vers 33.59 van de koran.
  Daarin staat dat ze zich als moslima moeten herkenbaar maken zodat ZE NIET WORDEN LASTIGGEVALLEN (door hun eigen achterban natuurlijk). Als vrouw voel ik me dus ongemakkelijk bij mensen die mensen ze als volgelinge van een roverhoofdman te moeten kenbaar maken, terwijl ze het dan maar heel normaal vinden dat ik of mijn dochters wèl worden lastiggevallen (lees: verkracht, aangerand, vermoord…. voorbeelden zijn legio).
  Nee, ik ga niet langs een kassa waar men me – mét de glimlach – wil laten verkrachten of vermoorden door hun broers of ooms.

 28.   

  Meisjes zonder hoofddoek weten wat voor een løllebehanger het is. Die spreken gewoon Nederlands.

 29.   

  Waarom niet naar een islam land van muiswinkel kun je altijd genieten van die schattige lieve moslim vrouwtjes.

 30.   

  Nou Lao ,ik en vele in mijn omgeving vinden dit niet,als de kassameisjes met hoofddoek al wat tegen je zeggen versta ik dr meestal niets van,en de woorden goedemiddag ,aub
  en fijne dag komen al helemaal niet in hun woordenboek voor.en moet je hun kop eens zien als ik met mn varkensvlees of biertje voor hun neus sta dan gunnen ze je helemaal geen blik nee hoor als dr een hoofddoekje achter de kassa ziet ga ik in de andere rij staan.

  1.   

   Interpunctie lijkt me niet je sterkste punt, Flip, maar als je je er even in verdiept is het zo op te pikken.

   Voor het overige moet je maar doen wat je prettig vindt: als je moslima’s kunt vermijden zou ik dat doen, dat is voor die moslima’s ook veel prettiger.

   1.   

    Tarrel is weer eens de inhoud vergeten zoals een waar links struisvogel betaamt .

    Hij snapt niet dat je in Nederland niet meer om de islam heen kunt . Een echte flapdrol

  2.   

   @Flip
   Trol negeren a.u.b.

 31.   

  Misschien moeten we islamitische mannen dan ook maar een hoofddoek omdoen. Als de hoofddoek je beleefder en vriendelijker maakt. Wat zal de criminaliteit en moorden afnemen in Nederland.
  Trouwens doe Erik ook maar een hoofddoekje om, ben benieuwd of hij het dan nog zo enig vindt

 32.   

  Erkenbrand je kunt het niet winnen van nsbers.!

 33.   

  Hoe benadert meneer muiswinkel deze cassieres dan? Want daar horen we niets over. Hij zal de hoofddoekigen waarschijnlijk vriendelijker benaderen, overcompensatie voor (onterecht) schuldgevoel. Dus het onderzoekje zegt eigenlijk maar weinig.

 34.   

  Hoofddoeken in landen waar ze blij zijn, dat ze hoofddoeken kunnen maken. Dat was niet altijd en niet overal zo maar toen de sebarabieren voor het eerst met hoofddoeken in aanraking kwamen, waren ze jaloers. Waarom? Omdat bij hevige regens die hoofddoeken ineens zo maar te voorschijn werden gebracht in vreemde oorden. Door vrouwen. Bij hevige regens. Toen verzonnen de sebarabieren een list. Ze verplichtten hun vrouwen hoofddoeken te dragen want dan zouden de sebarabieren ook volop hevige regens krijgen. Naar zij dachten. Maar er kwamen geen hevige regens. En toen waren hun vrouwen de pineut, immers schuldig. Dat zij niet voor die hevige regens konden zorgen. Als straf moesten hun vrouwen nu voor altijd buitenshuis hoofddoeken dragen. [Aldus kennis Has].

 35.   

  Breaking News,,,,,,,,

  Morgen ga ik naar Amerika, kom ik gelukkig weer normale mensen tegen!
  Ook mijn opzienbarende reacties zullen jullie een tijdje missen.

 36.   

  Bij aantreffen van kopvodden aan de kassa laat ik mijn boodschappen in de kar staan en haast mij de winkel uit. Reken niet af en doe elders de boodschappen

 37.   

  Kaasmeisjes met hoofddoek verkopen kamelenkaas.

  Het is ernstig.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!