Humorloze Sylvana Simons pakt politie aan voor grapje over schoonmoeders: ‘Uitsluiting en discriminatie!’

Ja hoor, het is weer eens raak in het nationale hoofdkwartier van het pruttelende azijnzuur. Bij BIJ1 mag de politie geen grapjes meer maken, want dan zijn ze schuldig aan ‘seksisme, racisme, uitsluiting’ en als kers op de taart ook nog eens aan ‘discriminatie’! Ze hebben het er bij de politie nogal druk mee. Volgens Sylvana Simons dan, hè.

sylvanapolitie

Yup, daar gaan we weer! Humor moet weer eens verboden worden, en ditmaal komt er zelfs geen Johan Derksen of vermadelijde Zwarte Cross-bordje aan te pas. Nee, het enige wat we nodig hebben is de politie van Rotterdam die mensen waarschuwt dat dit weer echt ongeschikt is om kinderen of huisdieren achter in de auto achter te laten – ook als het maar voor eventjes is.

Daar valt natuurlijk niets op af te dingen. Toch doet de Amsterdamse politica Sylvana Simons dat wél, omdat de veiligheidsdienaren er een grapje bij maakten: “Je schoonmoeder is overigens best prima .”

En ja. De zero tolerance policy van Sylvana Simons tegen humor kennen we (check, check, check), dus wat dat betreft is het ook geen toeval dat het Rotterdamse schoonmoedergrapje het eveneens moet ontgelden:

“Je verwacht het niet hè, van een organisatie die er alles aan doet om seksisme, racisme en andere uitsluitings- en discriminatievormen intern tegen te gaan.”

Gaaaap. Lekker belangrijk, Sylvana. Niemand die nu de moeder van zijn of haar partner levend gaat koken naar aanleiding van een flauw Facebook-gebbetje. Doe dus maar rustig: want racisme bestaat, maar dit is het zeker niet. Gewoon even dimmen, dus.

Een nog een laatste commentaar: schoenmaker Sylvana, blijf bij je leest. We weten dat je je graag inbeeldt dat je een politiek leider van een landelijke partij bent, maar de waarheid is nu eenmaal dat BIJ1 buiten onze knettergekke SJW’ershoofdstad Amsterdam helemaal niet bestaat. Je bent dus een raadslid in 020, en verder reikt je bestuursgebied niet. Laat die wetsdienders in Rotterdam dan ook gewoon lekker met rust, joh.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. goedisfout

  Tim, deze mevrouw moet je geen podium geven.

 2. Rud56

  Tim, het is wel goed als jij dit zwarte gesjeesde mormel nader belicht.
  Bij de NPO en andere deugmedia krijgt ze ook alle aandacht en podia.
  En haar waanideeen kunnen (en zijn?) misschien al door ambtenaren in Den Haag opgepakt. Want veel van haar aanhang zit in de ministeries!

 3. Ben-NIET-Groen-L

  Waarom geeft DDS überhaupt nog aandacht aan deze onooglijke negerin met een reet die misvormd is, haar lippen die eruit zien als dikke naaktslakken, zoals dit bij alle negerinnen het geval is…Bah ik kan er niks anders van maken.

  Laatst stond ik de rij bij de AH kassa en voor me stond z’n misvormde…dikke reet.
  Enfin, ze deed een stap of 5 omdat ze aan de beurt was, dus ik deed ook 5 stappen zodat ik 1 meter achter haar stond om haar privacy te gunnen…..

  FOUT ! Ik had mij misrekend dat er nog zo’n 20cm aan dikke reet aan vast zat, dus als ik een biertje in mijn hand had…kon ik deze neerzetten om even aan m’n hoofd te krabbelen ….bijv. LOL

  1. Jynx

   Leuk!!!!!

 4. Jynx

  Ze mag ook wel voor een paar uur in mijn auto zitten,als ze maar niet stinkt!

  1. van Urk

   @Jynx, Daar zijn die grote dakkoffers toch voor bedacht? 😉

 5. Suidland

  Mijn hond slaat aan bij het zien van een foto van haar. Ze laat dan haar grote, valse tanden zien en begint vreselijk te grommen. Laat ik vervolgen een foto van Karlien van Jaarsveld dan komt ze tot rust.

  1. Veteraan

   @ Suidland
   Slimme hond

 6. van Urk

  Slecht integreerde Surinamers begrijpen onze Hollandse humor weer niet. Sylvana moet gewoon vertrekken waar zij in het programma van Tim den Besten naar eigen zeggen “thuis” voelt.

 7. Cycle25

  Bij deze gefeliciteerd met je nieuwe naam : Sylvana Slachtoffer.

 8. peetjuhhhh

  Ik snap niet dat dit zo door kan gaan. Mevr simons heeft het overal over behalve waar ze voor is. De stad leiden, het afval probleem begint nu landelijk te worden door Amsterdams beleid. Nu de rest van Nederland in de problemen komt lijkt het me dat de regering in moet grijpen. Deze linkse domme mensen moeten zo gauw mogelijk vervangen worden voor capabel volk. Zij maken zich druk over slavernij over weet ik veel wat en de stad verpaupert. Weg met groen niks , het geld verdwijnt naar belachelijke dingen ipv van waar men voor betaald, een goede vuil service.

 9. Agios

  Ik vind het verfrissend dat de politie nog in staat is iets van humor te produceren. Vooral doorgaan jongens! Chapeau!

 10. logisch denken

  Ach SS poept weer even op het bureau. De schoonmaker ruimt wel op

 11. DennisEijs

  “je verwacht het niet”, je reactie daarintegen, verwachten we wel, we kennen je onderhand. En het minste geringste triggered je al om je zuur te spuwen. Zolang het over (echte?) Nederlanders gaat dan. Over andere zaken horen we je weinig. Zodra het niet over (blanke) mannen gaat, in negatief daglicht, dan blijft het erg stil.

  1. Bosche draak

   Ik heb het drie keer gelezen maar kan er nog steeds geen touw aan vastknopen.
   Wat bedoel je nou eigenlijk?

 12. Veteraan

  Die paaldanseres met een zwart verleden begint me te irriteren.
  Wat een geldbeluste slet is dit met een verleden van uitmelken van witte mannen [waar ik op zichzelf me niet aan stoor, want dom zijn kost je geld] tot het aanmeten van een zwart Moeder Theresa complex.
  En ze gelooft er zelf ook steeds meer in, eerst was het maar fake om [politieke] aandacht te krijgen maar ze is tot alles in staat voor wat aandacht.
  Een mediageile stoep…. noem ik dat.

 13. Decca

  Hoe krijgt ze bedacht. Dat mokkel heeft niet eens een moeder gehad. Laat staan een schoonmoeder.

 14. Nye

  SS ziet zichzelf als schoonmoeder al sudderen op de achterbank, net zo onmachtig als een baby of hond om eigenhandig het portier te openen.
  Mijn schoonmoeder is 75 jaar en lacht zich dubbel om het grapje van de R’damse politie. Zij is geen verzuurde ouwe pr… uh bes maar een sterke realistische vrouw zonder ziekelijke hoogmoedswaanzin.

 15. Rogerio

  Humor wordt begrepen vanuit werkende hersencellen; aangezien SS slechts 1 zwartgeblakerde hersencel heeft kan van haar niet verwacht worden dat zij humor onderkent.

 16. Cesare

  Wat heeft DDS toch met die griet? Zwijg d’r dood. Behalve DDS is er geen mens die naar dat gekakel van dat mens luistert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.