Islamistenpartij NIDA steekt middelvinger op naar Nederland, gaat boerkaboetes betalen: ‘Individuele vrijheid!’

55536511_2266193146930242_113669492059406336_n
Foto: Twee activisten van NIDA. Bron: NIDA / Facebook.

De islamistische partij NIDA – vertegenwoordigd in de gemeenteraden van Rotterdam en Den Haag – onderneemt weer een nieuwe actie om Nederland te ondermijnen. Het boerkaverbod gaat op 1 augustus in. De partij biedt aan de boetes die uit dit verbod voortvloeien eigenhandig te zullen vergoeden. Een kwestie van “vrijheid,” aldus de anti-westerse partij.

Ah, NIDA. Een soort DENK, maar dan kleiner en zonder de potsierlijke pretentie eigenlijk een ‘seculiere’ partij te zijn. NIDA strijdt voor het Kalifaat Holland, en maakt daar ook geen geheim van. Ze ontvangen de hartelijke steun van terreurclub Hamas, willen Kerstmis vervangen door Ramadan, en zijn ronduit racistisch naar onze bondgenoot Israël. Die zijn hetzelfde als ISIS, aldus hun Rotterdamse partijleider. Die ook fan is van een hoofddoekjespolitie.

Vandaag de volgende actie om de veiligheid in ons land mee te ondermijnen: de partij gaat kaarsrecht tegen het strafrecht in. Want over twee weken is er dan eindelijk een officieel boerkaverbod in Nederland. Maar niet dat NIDA zich er iets van aantrekt; ze gaan alle vrouwen die boetes krijgen voor het dragen van zo’n gevaarlijk gewaad persoonlijk schadeloos stellen:

“De regering beroept zich bij de wet onder meer op de veiligheid. Tegenstanders zien dat als stigmatiserend. Zo ook [Cemil] Yilmaz. “Er wordt gedaan alsof deze vrouwen de veiligheid in gevaar zouden brengen. Ik ken er twee – en ik kan je zeggen dat de manier waarop zij worden weggezet niet strookt met de werkelijkheid.” NIDA opent een speciaal rekeningnummer vanwaaruit de boetes kunnen worden betaald.”

Waar een lokale partij al die poen vandaan haalt? Driemaal raden. Maar zelf ontkennen ze centen aan te nemen van radicale oliesjieks of dubieuze Moslimbroederschap-achtige stichtingen:

“We waarderen zijn initiatief. Maar we vinden dat de verantwoordelijkheid hiervoor in Nederland zelf ligt.” Nida neemt voor het betalen van deze boetes überhaupt geen geld aan uit het buitenland, zegt Yilmaz. “Dit is een Nederlands probleem, en we gaan er gewoon van uit dat we dat hier met elkaar kunnen oplossen.”

En daar slaat Yilmaz natuurlijk de plank het allermeeste mis. Dit is namelijk helemaal geen Nederlands probleem. Dit is een probleem uit het Midden-Oosten, en de politici die er debet aan zijn dat we deze mallotige vrouwenonderdrukking naar hier hebben gehaald, moeten zich echt flink gaan schamen. Kunnen we hen niet ook een boerkaboete opleggen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

76 reacties

 1.   

  “De partij biedt aan de boetes vergoeden.”
  Een en ander is afhankelijk van het boetebedrag,dus een hoge boete zal deze gulle partij snel in het faillissement drijven!

 2.   

  “De partij biedt aan de boetes vergoeden.”
  Een en ander is afhankelijk van het boetebedrag,dus een hoge boete zal deze gulle partij snel in het faillissement drijven!
  Maar het linkse machtsblok zal de boete wel marginaal houden op circa 1€ !

  1.   

   Kijk, je haalt het nieuws van DDS en hangt de grote wijsneus uit.
   !50 euro is het boete bedrag.

   1.   

    Maak je maar niet druk kneus!
    De hel vriest nog eerder over voor iemand watcher en wijs in een zin zal noemen.

  2.   

   ton:
   De handhavers in die steden zullen wel van islamitische afkomst zijn,links Nederland denkt aan alles!

   1.   

    En de boete op een nikab,hoe hoog zou die zijn?
    Ik persoonlijk heb als voorkeur 400€!

 3.   

  Tja politiek is moeilijk, maar ik heb een oplossing; wie en boerka draagt of andere gezichts bedekking wordt het land uit gezet.

  Simpel toch?

 4.   

  Het boerkaverbod is loze symboolwetgeving die ook niet wordt gehandhaafd.
  Dit zal NIDA dus ook geen cent gaan kosten.

  In dit verband spreken over ‘ondermijning van Nederland’ is een beetje potsierlijk.

  1.   

   Als islamknuffelaar vind Lao dit symboolwetgeving, Lao vindt ook dat integreren niet hoeft en dat wij ons als Nederlanders niet genoeg aanpassen aan mensen die niet onze cultuur wensen te aanvaarden..

   1.   

    vindt

    1.   

     Ik vind ook dat Nederlanders zoveel mogelijk de taal moeten leren. Op dit punt schiet Siemien pijnlijk tekort.

     1.   

      Blijkbaar vindt onze taal Nazi en islamknuffelaar Lao dat integreren niet hoeft en dat wij ons als Nederlanders niet genoeg aanpassen aan mensen die niet onze cultuur wensen te aanvaarden..

     2.   

      Ik constateer dat Siemien gebrekkig Nederlands schrijft. Ik denk dat hij, net als veel allochtonen, beter integreert als hij de moeite zou nemen de taal tenminste te beheersen.
      Kennis van de Nederlandse rechtsstaat en het onderschrijven van de Nederlandse normen en waarden is ook belangrijk. Siemien ventileert hier aan de lopende band opvattingen die daarmee in strijd zijn.

      Er is dus nog veel te bereiken, Siemien. Doe je best de balk uit je eigen oog te verwijderen.

     3.   

      siemien:
      Je bent zijn klankbord,vindt hij heerlijk!
      Lugar had gelijk,linkerds links laten liggen.

     4.   

      Ik constateer dat Lao een islamknuffelaar is, die geen idee heeft als het gaat over de integratie van allochtonen in Nederland.
      Daarnaast is onze aller taal Nazi structureel bezig om uit een reactie een geschreven t of dt te halen en daar vervolgens net te doen alsof iemand analfabeet is.
      Ik constateer dat Lao structureel bezig is om te trollen en vooral niet op inhoudt
      De hypocrisie die Lao hier laat zien over onze rechtsstaat stuit een ieder normaal weldenkend mens tegen de borst natuurlijk, Lao meet altijd met 2 maten, aangezien Lao de wet aan de kant schuift wbt het boerkaverbod..

      Naast het feit dat Lao geestesziek is schermt hij altijd met “niet inhoudelijk” als verwijt naar anderen!

     5.   

      Zie je, Siemien, met een beetje moeite kun je een tekst fabriceren zonder taalfouten.
      Blijf oefenen, dan word je nog eens een geïntegreerde Nederlander.

     6.   

      flikker toch op pisvlekzuiger, donder op hier, je bent ongewenst en niet uitgenodigd. je bent de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

     7.   

      Lao Tse; “Ik vind ook dat Nederlanders zoveel mogelijk de taal moeten leren. Op dit punt schiet Siemien pijnlijk tekort“

      Knap bedacht hoor! Dus uw mening is dat Nederlanders zoveel mogelijk de taal moeten leren? Wat ik mis in deze zin, is dat u vergeten bent om onze zgn islamitische medeburgers, voor zover dat ze dat zijn, ook te benoemen.
      Alle niet moslim immigranten kun zich, ondanks dat ze al decennia lang in ons land wonen, nog niet eens woordelijk in het Nederlands uitdrukken laat staan schriftelijk, getuige de vele gemeentes die alles voor die “gasten” vertaald hebben in de brochures. Mede ook daarom doen deze moslims geen enkele moeite om onze taal te leren, immers….. de burgermeesters en raadsleden hebben ze grotendeels al gemanipuleerd. En u bent de mening toegedaan dat dit onze medeburgers zijn? Mooi niet, dat zijn alle andere, niet moslim zijnde, immigranten die bijna allemaal, zeker na een verblijf van een paar jaar in ons land, goed Nederlands in woord en geschrift kunnen, die zijn pas geïntrigeerd! De moslims willen dit niet omdat ze ervan uit gaan dat Europa binnen enkele decennia toch volledig islamitisch zal zijn.
      Wij zullen de door u gehate joden dan nodig hebben voor een eventuele veilige thuishaven!
      Aan alle anderen die reageren op de reacties van Lao Tse, ga niet schelden, het is zijn mening, ook al zijn we het niet met hem eens, maar probeer met feiten hem te laten inzien dat andersdenkenden, door het benoemen van deze feiten, ook een eigen mening hebben, de vraag zal zijn of hij deze respecteert, zo ja, dan zal hij waarschijnlijk niet zoveel aanwezig zijn om jullie de maat te nemen. Wie modder gooit kan niet verwachten dat je watten terug krijgt.

     8.   

      Wederom het bewijs dat jij je naam geen eer aan doet. Lao Tse.
      Maar even een quote van jou van een week oud. : “Zou deze dame straks nog wel een aan een redelijk betaalde baan kunnen komen?”

      Wilde jij nog iemand de maat nemen zonder zelf een fatsoenlijke zinsopbouw in vele berichten van je?

     9.   

      “Dus uw mening is dat Nederlanders zoveel mogelijk de taal moeten leren? Wat ik mis in deze zin, is dat u vergeten bent om onze zgn islamitische medeburgers, voor zover dat ze dat zijn, ook te benoemen.”

      Dat klopt, dat geldt dus voor alle Nederlanders.

      Denkt u daar anders over?

     10.   

      Lao Tse; “Dat klopt, dat geldt dus voor alle Nederlanders.

      Denkt u daar anders over?”

      Bent u toevallig ook een moslim? Lezen schijnt u ook moeilijk af te gaan, toch? Misschien toch nog even een herhaal cursus volgen?

      Dat geldt idd voor alle Nederlanders, behalve voor zgn Nederlanders die nog steeds geen Nederlands kunnen spreken noch schrijven! Dat zijn geen Nederlanders want om deze “titel” te mogen dragen, moet je, zoals u zelf schrijft, goed Nederlands in woord en geschrift kunnen spreken en schrijven.
      De conclusie is dus dat u moet leren lezen en dat een ieder die onze taal niet machtig is, beslist geen Nederlander is, maar een allochtoon die alleen gekomen is om onze sociale potten, zorg en toeslagen te plunderen en dan het liefst ook hiervoor niets te hoeven doe. Dat is een titel “Nederlander” niet waardig want dan zou je de “echte” Nederlanders erg te kort doen want dat zijn van nature zeer hard werkende mensen die dit land hebben opgebouwd, met uitzondering van de beroeps luiaards die gekozen hebben voor een beroep “beroeps werkloze”, maar dat kom je in ieder land tegen!
      Is deze uitleg voldoende voor u of moet ik het nog vertalen?

     11.   

      “ De conclusie is dus dat u moet leren lezen en dat een ieder die onze taal niet machtig is, beslist geen Nederlander is”

      Dit is feitelijk niet juist. Het Nederlanderschap wordt bepaald door het paspoort en niet door de mate van taalbeheersing.

      Ik kan wel meegaan met de stelling dat mensen die in staat zijn het Nederlands machtig te worden en dat niet doen (helaas zie je dat veel autochtone Nederlanders aan die omschrijving beantwoorden) niet kunnen worden beschouwd als goed geïntegreerde Nederlanders.

     12.   

      “Zie je, Siemien, met een beetje moeite kun je een tekst fabriceren zonder taalfouten.”

      Uiteraard geeft Lao hiermee stellig te kennen een islamknuffelaar te zijn, naast het feit dat Lao een taal Nazi is, houdt Lao ook van pedopartijtjes, Lao is wederom de zieke geest die, als inhoudelijk de vloer wordt aangeveegd met hem, hij gaat taal Nazieën, verder is het inhoudsloos..

    2.   

     De vieze rat Lao Tse denkt anderen weer de maat te kunnen nemen vanwege een klein, lullig taalfoutje.

     Je bent een minderwaardig gedrocht Lao: het wordt tijd voor een cordon sanitaire rond de smerige hoop stront die je bent.

     1.   

      Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

     2.   

      tja er lopen er hier nog teveel rond die dat niet willen begrijpen @peter .
      Terwijl het zooooooo simpel is doodzwijgen niet lezen wat ie neer plemt .

    3.   

     Een T meer of minder in een tekst vind(t) ik niet zo storend en is meestal gewoon te begrijpen. Mensen die 5 dagen in de bouw werken zullen een extra T in een woord daarom ook snel vergeten, maar iemand zoals u (lao) die dagelijks 10 boeken uitleest zal zo’n T niet meer uit zijn kop kunnen slaan. asielzoekers(islam) die de hele maatschappij verstoren vind ik zorgelijk en ik ben gelukkig niet de enige. Door types zoals jouw lao zal er eerdaags wel een derde wereld oorlog noodzakelijk zijn, om Nederland weer veilig te krijgen.

   2.   

    Siemien:
    Laotse schermt altijd met “niet inhoudelijk” als verwijt naar anderen!
    haha!

  2.   

   Uit de mond van een rechtsstaat-fetisjist als Lao Tse klinkt het nogal bizar het woord ‘symboolwetgeving’ te horen. De wet is de wet, toch islampleaser?

  3.   

   Zeg tarrel , top he van Wilders dat ie 14 jaar heeft moeten knokken voor dit stukje wetgeving. 14 jaar voor een lullig stukje wetgeving je kan duiidelijk zien hoe effectief de linkse politiek werkt.

   Valsema – je weet wel dat secreet van gl die ze gewoon doorgeduwd hebben als burgemeester – heeft al aangegeven de wet niet te handhaven. We kunnen vanaf 1 aug dus gewoon door rood rijden want gehandhaafd wordt er niet , gelijkemonikken gelijke kappen (wel open uiteraard)

  4.   

   In jouw andere reacties lees ik, dat je jezelf druk maakt om discriminatie op de arbeidsmarkt. Dat ze de kans moeten krijgen om te integreren en aan een baan geholpen moeten worden. Nu begin je weer de boerka’s te verdedigen, terwijl die figuren totaal niet zitten te wachten op een baan. Als die gasten zo graag willen werken, steek dan die tenten in de fik en koop normale kleding. Op moslimextremisten zitten werkgevers nou eenmaal niet te wachten.

   1.   

    Uiteraard betreft discriminatie niet de mensen die niet hun best doen zich goed op de arbeidsmarkt te presenteren.

    Dat geldt echter bepaald niet alleen voor allochtonen.

    1.   

     @lao Tse de huistrol zit weer paraat achter zijn toetsenbord 24/7
     Je moet toch wel gestoord zijn en niks anders in je leven hebben als je hier 24/7 zit te reageren zoals @eu slappe cock.
     @huistrol wat een kansloos leven heb je elke dag weer door hier te komen en werkelijk iedere minuut te reageren, op een werkelijk door iedereen hier ervaren als abjecte manier,
     en dat al zeker 10 jaar lang.
     U bent werkelijk niet goed bij uw hoofd

 5.   

  Het Nida doet een prins Bernhardje.
  Dat werd toen met gejuich ontvangen.

  1.   

   Beetje bagatelliseren en wegwuiven…

   1.   

    hij is Jabba de Hut, en trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

  2.   

   :)

 6.   

  Goed nieuws uit Marokko . DOODSTRAF voor moord op scandinavische toeristen,hopelijk word het ook daadwerkelijk uit gevoerd, en online gezet in het bijzijn van de moeder natuurlijk. Alleen al om een signaal af te geven aan dat woestijnvolk dat wij zoiets barbaars niet tolereren in een beschaafd Europa.

  1.   

   Fusilier spreekt over een beschaafd Europa en juicht de doodstraf toe.

   Opmerkelijk.

   1.   

    De doodstraf bestaat nog steeds in NL in militair recht. Gebaseerd op dat recht mocht Karremans en Rutte ter plekke zonder proces worden doodgeschoten. Lafheid in het aangezicht des vijands en landverraad

    1.   

     PHM van de Kletersteeg:
     Dan wordt het tijd dat Baudet en Wilders dit in de 2ekamer op de agenda zetten en bespreekbaar maken!

    2.   

     Volgens mij had Overste Karremans voor de veiligheid van zijn eigen manschappen gedaan wat hij had moeten doen.

     1.   

      6 keer luchtsteun aanvragen terwijl er manschappen gegijzeld waren door de Serven is alles behalve laf!

   2.   

    Als het aan de grote filosoof Lao Tse had gelegen, dan leefde massamoordenaar Saddam Hussein nog. En was NSB-leider Anton Mussert vredig in zijn bed gestorven.

   3.   

    Bovendien zijn er veel “mensachtigen”die geen mens zijn. Mens zijn wordt bepaald door (verfijning van moraal en standaarden; maar door meer dan 60 generaties inteelt (b.v. de Somalische krijs kip Omar in USA congres is getrouwd met haar broer, terwijl ze al getrouwd was met 3 koters) is dat gen bij grote groepen beschadigd of verdwenen; dit naast een laag IQ. Daarnaast zijn de kinderen in die groep geboren laag in kwaliteit, omdat de moeders (de broedkippen) ze te jong krijgen

    Deze groep zijn de moslims.
    Note: somalische mannen die vorig jaar in NL binnenkwamen: 20% schizofreen, totaal 48% psychische afwijking

    Proost

    Maar doodstraf voor MENSEN is discussiabel; voor mensachtigen niet

   4.   

    Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
    Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak.

  2.   

   fusilier:
   Klinkt in ieder geval moedgevend!
   De vraag is of het daadwerkelijk gaat gebeuren.

 7.   

  Maak ze failliet. Stel een vrouw loopt met een Boerka. Aanhouden; bekeuring.Loopt ze door met boerka. 10 meter verder een andere handhaver: weer bekeuring.En zo door…..

  Of meenemen nar bureau en daar eerst effe een uurtje laten wachten, dan boete…..

  Is simpel hoor; je hebt ze zo blut…

 8.   

  Sinds wanneer is het vrijheid om door een ideologie verplicht te worden om je te moeten laten inzwachtelen in afzichtelijke vodden welke staan voor onderwerping?

 9.   

  islam is nooit en nergens vrijblijvend, nederland graaft haar eigen graf

 10.   

  Ik ga (als witte man) eens zo’n maskertje opzetten waar je ze in Aziatische steden wel mee ziet rondlopen, tegen de luchtvervuiling. Dan ga ik mezelf aangeven, en als het OM seponeert start ik een “artikel 12″ procedure on het te dwingen mij toch te vervolgen. De boete betaal ik uiteraard zelf, dat zijn “onderzoekskosten”.

  1.   

   Zeg dan even waar je dat gaat doen dan kom ik het filmen leuk joh …

  2.   

   Jij ben niet blank.

  3.   

   Moet je hem wel op je ogen zetten! lol

  4.   

   Als jij zo graag de deugkneus wil uithangen leef je uit, doe je het wel van je eigen centen wilde weldoener?

 11.   

  Ik roep alle (echte) Nederlanders op om massaal een stinkende boerka te gaan dragen, en voorbij en rond de handhavers te gaan lopen. Kijken of ze dan ook de boetes gaan betalen…. Zo niet rasiizmme…. Als ze wel gaan betalen zijn ze zo failliet….. Ps… een zwart laken kost geen fuck

 12.   

  prima toch,maken we de boete 100 keer zo hoog kijken of ze dan nog lachen .

 13.   

  Allemaal dikdoenerij, de politie heeft geen agenten om te controleren.

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.
  NEXIT.

 14.   

  Ach dat NIDA begrijpt echt wel dat zoiets uit veiligheid wordt gedaan en niet om religieuze redenen, maar maakt er nu prachtig misbruik van om weer in de islamitisch slachtofferrol te gaan zitten.

  Als het NIDA echt serieus is en het NIET om de islam gaat, dan zouden ze ook zo eerlijk moeten zijn om de boetes die worden uitgedeeld aan motorhelmdragers en bivakmutsdragers te vergoeden. Ik bedoel maar…

  Overigens, we rollen wel ‘motorbendes’ op waarvan summier is aangetoond dat enkelen van hun misdaden begaan, maar een verderfelijke club, met aantoonbaar racistische, anti-Joodse kenmerken en banden met Hamas laten we gewoon met rust.

 15.   

  Als je een hekel wil krijgen aan Nederland en weet je niet meer waar Nederland voor staat, ga even boodschappen doen. Binnen 15 min. haat je het land waar je thuis hoort. Je komt zoveel van die zwarte schuifelende werkschuwe voddenhangers tegen en dan die vrouwen in hun zwarte jurken en gigantische hoofddoeken ( even een emmertje pakken ) dat je blij bent weer in je eigen omgeving te zijn en die mislukte samenleving waar ik deel van zou moeten uitmaken volgens D 66 en nog meer links gespuis achter me kan laten. Hoe het anders had kunnen zijn in Nederland als we net zoveel body hadden gehad als bv de Zwitsers.

 16.   

  Mooi , dan hebben we een nieuwe belasting gevonden waar de normale burger geen bijdrage aanlevert. Graag voor elke overtreding het boekje trekken net zoals bij 5 km te hard rijden.

 17.   

  Het is toch volkomen logisch dat je je inzet om de belangen te behartigen van de leden van je partij. Een “gevaarlijk gewaad” is stemming makerij. Daarbij zijn de lasten voor rekening van de leden. Niks mis mee, allemaal onzin die bezwaren.

  1.   

   Onzin? Wat is dit nou weer voor links gelul, Heinz. Of was de tomatenketchup bedorven dat je zulke rare praat doet?

   Het dragen van boerka’s wordt bij de wet verboden. Nida gaat nu de handhaving van de wet ondergraven. Dat is onwettig. Als Nida dit doorzet, loopt zij de kans als politieke partij door de rechter te worden ontbonden.

 18.   

  De wet tegen het dragen van de nikab in openbare gebouwen gaat door voor Nederland, vanaf 1 augustus. De nikab is de streng islamiet kleding voor vrouwen met een sluier dat het hele gezicht bedekt behalve een kleine deel voor de ogen. Identiteit is onmogelijk. De burka wordt niet verboden omdat het laat de hele gezicht vrij. Burgemeester Krikke van Den Haag heeft eerder de nikab in dit stad verboden. De boete voor het dragen van de nikab in alle openbare gebouwen en in openbare vervoer, wordt 150 Euro. De Haagse moslim Nida partij is van plan om al de boetes te betalen. Zij zijn van plan om een rekening nummer te openen voor donaties. En hoewel het verboden is dat de moskeeen geld ontvangen vanuit buitenlandse moskeeen of bedrijven, kan er wel geld gestuurd via een familie lid of kennis in het buitenland naar iemand in Nederland…Die weer geld kan doneren voor de Nida om de nikab boetes
  te betalen. Dit kleding stuk kan in vele landen besteld worden via internet.
  In Frankrijk is de wet veel strenger. De nikab mag ook niet op straat gedragen worden.

 19.   

  En zo gebruiken die islammeren ons geld tegen onze manier van leven. De subsidies die Hamas krijgt.. Het olie geld. Vandaar dat ik altijd zeg weg met subsidies, en van de olie af.

 20.   

  Het verbod op het dragen van gezichtsbedekkende kleding op openbare plaatsen is tot stand gebracht met brede steun van linkse en rechtse partijen in de Tweede Kamer. Het is ook een terecht verbod: in de Nederlandse samenleving moeten we elkaar recht in het gezicht kunnen kijken.

  Daarom was het kwalijk van Halsema dat zij het verbod toen niet bij de stad vond passen. En het is evenzeer kwalijk dat Nida aanbiedt boetes te vergoeden.

  1.   

   Niks aan toe te voegen, +1

  2.   

   Meriadoc, het betreft symboolwetgeving die in de praktijk nagenoeg onmogelijk is te handhaven.
   De wetgeving zit ook nog krom in elkaar door de handhaving in belangrijke mate op het bordje te leggen van vervoersbedrijven, openbare instellingen en scholen. Die zien niet het probleem waarvoor dit verbod een oplossing moet zijn en missen bovendien de handhavingsbevoegdheden.

   Deze wetgeving is een oplossing voor een niet bestaand probleem en zal derhalve stranden in de uitvoering.

  3.   

   En het is kwalijk dat het voorstel van Wilders en zijn PVV 14 jaar vertraagd is door de linkse wegkijkers.

 21.   

  Behalve boete moet de kleding ook direct ter plaatse uit anders blijven ze in overtreding en dat kan niet de bedoeling zijn van handhaven.

 22.   

  Lijkt me sportief als de gekken van NIDA ook de boetes voor de dragers van integraalhelmen gaan vergoeden.

  1.   

   Voor een verbod op integraalhelm en bivakmuts bestaat wel een goede reden.

   1.   

    Inderdaad. Zeker voor de bivakmutsen. Dat zijn altijd extreemlinkse actievoerders van het merk Antifa.

   2.   

    Voor het verbieden van een boerka zijn ook goeie redenen,

    1 je kunt de mishandelingen constateren, die schering en inslag zijn in de islamitische cultuur…….
    2 je haalt mensen (vrouwen) uit hun isolement, ik vind het overigens angstvallig stil bij de feministische vrouwenorganisaties..
    3 daarnaast vind ik èn wij Nederlanders dat wij elkaar aan moeten kunnen kijken als wij met elkaar spreken, dit heet fatsoensnorm.

 23.   

  Het is toch diep triest dat zij de wet aan hun laars mogen lappen moeten wij nederlanders eens proberen.
  Spelen zij het zo dan de gevangenis in, zij dienen zich aan de wet te houden daarmee uit.
  maar dat slappe zooitje hier in Nederland zij hebben er gewoon schijt aan en houden zich nooit aan de Nederlandse wetten.

 24.   

  Als hier niets tegen gedaan wordt dan leveren wij nu straks onze vrijheden in als die ruimte en haat wordt geboden en een podium wordt gegeven aan dit soort groeperingen. Om dit te voorkomen moeten we het de kop indrukken. Vrije Democratie en onze rechtstaat zal toch beschermd moeten worden. Neem aan dat ze dat wel doen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!