Journalisten: wij noemen afkomst daders niet, want wellicht gaan rechtse politici dat meteen ‘misbruiken’

shutterstock_257412721
Foto: Journalisten. Bron: Shutterstock.

Duitse journalisten geven het nu schoorvoetend toe: ze verdoezelen een deel van de feiten, omdat ze bang zijn dat rechtse politici hun informatie gaan ‘misbruiken’. Het publiek wordt dus onvolledig geïnformeerd, omdat veel Duitse redacteuren niet willen dat een politieke stroming waarmee ze niets op hebben er nog wel eens zou wat baat bij zou kunnen hebben.

Het staat er echt. In het Algemeen Dagblad. Ja, van de burgerarrestaties voor boerkadragers. Maar kennelijk ook van de Duitse journalisten die hun taak deels verzaken omdat ze niet willen dat rechtse politici garen spinnen bij informatie over de werkelijkheid. Hallucinant:

“Maar de meeste traditionele media laten de discussie die de AfD probeert aan te zwengelen maar mondjesmaat toe in hun berichtgeving. ,,Alles wat ze schrijven over de afkomst van een dader wordt door rechtse politici meteen gebruikt op sociale media”, zegt Wiebke Pittlik van het Duitsland Instituut in Amsterdam. ,,Daar willen journalisten zich niet voor laten lenen.”

Daarbij speelt ook het beladen oorlogsverleden van Duitsland een rol. Veel meer nog dan hun Nederlandse collega’s beschouwen Duitse journalisten zich als hoeders van de democratie, in de zin dat rechts-populistische of discriminerende geluiden letterlijk buiten de krantenkolommen en tv-uitzendingen worden gehouden.”

Het is al de tweede keer binnen één week dat we leren dat Europese journalisten de werkelijkheid bewust met een iets linkser frame beschrijven, omdat ze zich te goed voelen voor alles dat riekt naar ‘rechts’. Voor diverse groeperingen ongunstige criminaliteitscijfers worden minstens al sinds de jaren ’90 ook uit de publiciteit gehouden, zo leren we van klokkenluiders binnen Nederlandse linkse media.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

49 reacties

 1.   

  Westerse cultuur is laffe suïcidale cultuur.

 2.   

  Europese journalisten, USA journalisten, op een enkeling na, zijn geen knip voor de neus waard. Nederlandse journalisten doen zelf totaal geen onderzoek meer, en als ze het wel doen, inderdaad, bepaalde conclusies maar niet noemen, want het komt hun effe niet uit. Een andere groep neemt het nieuws over van CNN, CNN die tegenwoordig alleen nog maar het doel heeft om Trump down te krijgen. Neen, kijk dan gewoon naar onafhankelijk nieuws als TR met Avi, BlazeTV, RebelTV (Canada), deze mensen doen werkelijk onderzoek, ze gaan de straat op en praten met IEDEREEN en geven excact weer wat er speelt, zelfs als het anders is als waar ze zelf voor staan. NPO en RTL zouden hier in Nederland gezuiverd moeten worden, net als bepaalde kranten, en vervangen door journalisten die de waarheid verkondigen, objectief zijn en niet in hun broek schijten voor AFA gasten, Islam Nazi’s en extreme figuren als NEO Nazi’s en communisten en socialisten.

 3.   

  De journalisten van de AD schromen er anders er niet voor om iedere keer hetzelfde dorp in hun artikel te gaan gebruiken als er dr*gs problemen in heel Nederland ten sprake komt. Kennelijk heeft dat ook te maken dat dit dorp transparanter is en bereidt is om gevoelige zaken openbaar te maken aan instanties zoals RIEC ten opzichte van andere gemeentes die liever de exacte cijfers verzwijgen. Op die manier wordt ook informatie misbruikt waardoor het lijkt dat dit dorp als enigste gemeente van Nederland een dr*gs probleem heeft.

 4.   

  Fatsoenlijke journalisten wensen niet te collaboreren met racisten die hun berichten wensen te misbruiken voor racistische propaganda.

  Dat is verstandig en beschaafd.

  Tim moet dat ook kunnen begrijpen.

  1.   

   Idd lauwe thee, de waarheid dient voor het gepeupel weggehouden te worden anders worden ze lastig en daar zit natuurlijk niemand in zn pluche zetel op te wachten.

   1.   

    Het gepeupel moet je inderdaad niet opstoken met irrelevante informatie.

    1.   

     zit je nu ook hier weer ?

     1.   

      Waar moet die kansloze stakker anders zitten?

    2.   

     Welk gepeupel? De racismeroepers?

     1.   

      Nee, untermenschen, links degradeert net zo lang totdat rechtse gedachten op het schavot komen.

      Links wil maar één ding, het uitroeien van conservatief/rechts…zowel Amerika als Europa.

      Ze halen alles uit de kast, antifa, black matters, klimaat, en sinds het Oekraïne gezeik ook Rusland.

      Feitelijk is links ruzie aan het maken met de hele wereld.

      Amerika stevent af op een burgeroorlog zodra het counter rapport naar buiten komt en alle corrupties op straat liggen.

      Want deze corrupties gaat de EU democratie schaden, en niet zo’n beetje ook.

    3.   

     Moet jij niet rukken onder het genot van kinder sites ??? of is je handbalsem op .
     Tja als je vrouw lekker ligt te rampetampen met die grote neger daar wordt je niet vrolijker van ik begrijp het .
     Neem nog een jongetje of twee vent goed voor jouw .

    4.   

     Precies Lauwe thee, wat relevant is moet bepaald worden door de pluchezitters en niet door het gepeupel, en ondertussen gaan de eu pluchezitters de Poolse overheid aanvallen over de staatbemoeienis van de vrije pers.

   2.   

    Voorafgaand aan de Kristallnacht werd het Duitse gepeupel ook geïnformeerd met ‘ware en actuele’ informatie over de Joden.

    Journalisten hebben een verantwoordelijkheid.

    1.   

     LT, u heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Hier past slechts medelijden met een in-en intriest persoon.

    2.   

     Dat klopt toen werd links wakker gemaakt en begon de ellende en nu snel weer naar je pedositjes viepeuk .

    3.   

     Breek me de bek niet open, media Nederland was erg gretig met de nazi’s.

     Met je journalistieke verantwoordelijkheid…ga toch weg.

    4.   

     VHl GTSSDM, wat ben jij een enorm liegebeest.
     Je verdraaid hier nogmaals de waarheid, ik dacht dat je niet nog lager kon zakken maar het dieptepunt is nu wel bereikt.

     ps ik ben niet gauw voor een ban, maar deze antisimiet mag van mij nu wel een ban krijgen.

    5.   

     QUOTE Journalisten hebben een verantwoordelijkheid. END

     KLOPT , de verantwoordelijkheid ONAFHANKELIJK nieuwsfeiten te onderzoeken en te rapporteren. Niet om het nieuws te manipuleren hufter.

     Gaat u maar rustig slapen , wij waken , ik wou dat er 1 journalist de ballen had gehad om onderzoek te doen tarrel. Slechts ware hufters halen te pas en te onpas WO II uit de kast om andere mensen te beschimpfen.

    6.   

     Ah nu is het echt duidelijk.
     Jij wil geen discussie, jij wil geen inhoudelijk gesprek enzovoort. Enigste dat jij wil is duidelijk continu het tegenovergestelde prediken ondanks dat je er wel of niet achter staat. Jij wil alleen maar ophitsen.
     Een ban is teveel eer.
     Mensen totaal geen reactie meer op dit geval, ook geen gescheld of wat dan ook gewoon niets.

  2.   

   Moet jij niet rukken onder het genot van kinder sites ??? of is je handbalsem op .
   Tja als je vrouw lekker ligt te rampetampen met die grote neger daar wordt je niet vrolijker van ik begrijp het .
   Neem nog een jongetje of twee vent goed voor jouw .

   1.   

    Nee Dario, omdat zijn vrouw aan de Surinamer zit, zit hij tegenwoordig aan de kleine negertjes want zelfs SS wil niks van hem weten.

   2.   

    In linkse mediakringen ben je namelijk expert op basis van wat je gelooft, niet vanwege de feiten.

    1.   

     precies dat is een waar woord volkomen met je eens .

  3.   

   Daarom ben je een hufter , het verdoezelen van de waarheid

   QUOTE Dat is verstandig en beschaafd. END

   Het is volksverlakkerij om niet aan te geven wie de dadergroepen zijn. Het linkse imperium staat op instorten hufter. Kanspareltjes die grossieren in misdaad en hordes gelukszoekers die nog altijd bijstand genieten in luilekkerland

   minder minder minder hufter

   1.   

    Schelden is natuurlijk altijd een zwaktebod.

    1.   

     waar wordt gescholden dan hufter ?

     “” Hufter is een informele aanduiding voor iemand die zich bij herhaling niet conformeert aan de geldende sociale regels en omgangsvormen en zich daarmee schuldig maakt aan asociaal gedrag. “”

  4.   

   Het publiceren van de waarheid is volgens Lao ‘racistisch’. Daarentegen is het toepassen van censuur ‘fatsoenlijk’ en ‘beschaafd’. Jij bent echt niet lekker in je hoofd. Uiteraard heeft Lao ook de onuitgesproken pretentie dat dit niet erg is zolang het maar zijn geloofsgenoten zijn die bepalen wat beschaafd is en wat weg gecensureerd moet worden.

   1.   

    dat noemen we nou links politiek correct populistisch gel**.

    elk argument ,feit , andere mening of gedachte dan het linkse heil EU propaganda smoren we in de kiem

  5.   

   Fatslenlijk journalisten behoren neutraal en onafhankelijk njeuws te doen dat is echte journalistiek. En wat u schrijft is de grootste linkse onzin.
   En collaberen met racisten, alles wat niet in uw links gedachtengoed past kwalificeert u als slecht, en dat is een gevaarlijk misselijk makend gedachtengoed.
   Het is namelijk een van de begrippen van het fascisme en dat zegt genoeg over uw personage en die vind ikmisselinkmakend en walgelijk en neutral bent u niet maar eerder zeer links

 5.   

  Dan mag je jezelf geen journalist noemen, maar een politicus. Mensen willen nieuws en geen mening. Een journalist is objectief, rapporteert zonder politieke voorkeur of mening. Doet hij dat wel dan maakt hij zich schuldig aan indoctrinatie en manipulatie.

  1.   

   Journalisten hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid en als ze kunnen voorzien dat extreem-rechts tuig aan de haal gaat met de boodschap houden ze daarmee zoveel mogelijk rekening.

   DDD en GeenStijl houden zich overigens niet aan die fatsoensnormen.

   1.   

    Jaja, propaganda bedoel je, media zakt verder en verder door het ijs want het is geen 1940 meer. Dankzij 2019 en ontwikkelingen heeft media niet meer het gewilde effect zoals vroeger.

   2.   

    Lugenpresse is het . Niemand heeft jou mening gevraagt ,niemand wil jou.niemand mag jou,inhoudelijk heb niets te melden,het enige wat jij doet is op elk draadje een beetje onrust stoken en dan op je kamertje met je geslagsdeel spelen,een beetje zieken zuigen en dan weer naar je Hcpk terug om verder te rukken,geth a live.

   3.   

    Daarom ben je dus een hufter pure sang

    QUOTELao Tse 1 uur ago Beantwoorden
    Journalisten hebben een maatschappelijke verantwoordelijkheid en als ze kunnen voorzien dat extreem-rechts tuig aan de haal gaat met de boodschap houden ze daarmee zoveel mogelijk rekening. END

    daarom ben je een minderwaardig mens. Anderen de maat nemen en in een hokje plaatsen wat jou schikt. Een volleerd hufter

   4.   

    Als leugens voort voor fatsoen moeten doorgaan, dan is het geen fatsoen meer.

   5.   

    jouw fatsoennormen zijn geen geen breed gedragen normen tarrlel. Jouw normen zijn die van een hufter

   6.   

    Als die kansparels zich nu eens aan fatsoensnormen gaan houden, komen ze ook niet negatief in de media. En als jij jezelf zo stoort aan de fatsoensnormen op bepaalde sites, waarom ben je dan de hele dag aanwezig?. Krapuul en Joop, zijn veel gezelliger en leerzamer voor jouw kromme gedachten.

 6.   

  Journalisten zijn tegenwoordig (vaak verkapte) activisten met een linkse agenda.

  Helaas spelen deze gevestigde media nog altijd een belangrijke rol bij de beeldvorming van de meeste mensen.

  Dus het is een enorm nadeel als je de media tegen je hebt; en uiteraard een groot voordeel als je steun heb van de de media.

  In de VS zijn de meeste gevestigde media een spreekbuis van de Democratische partij.

  Vandaar ook dat Trump terecht deze media de “opposite party” noemt.

  1.   

   Bijna de gehele Nederlandse pers is pro Bilderberg, pro Rutte dus pro Links.

   NOS IS FAKE NEWS.

 7.   

  En dan gaat Links Nederland kompleet los, als men de feiten benoemd.
  Vertrek uit Nederland, jij snodaar.

  Dit stukje is de waarheid als een koe.
  Ongunstige criminaliteitscijfers worden al sinds de jaren ’90 uit de publiciteit gehouden.

  Dit Nederland is keiverrot.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 8.   

  “Het is al de tweede keer binnen één week dat we leren dat Europese journalisten de werkelijkheid bewust met een iets linkser frame beschrijven, omdat ze zich te goed voelen voor alles dat riekt naar ‘rechts’.”

  Mooie tegenhanger dan voor hetgeen de ‘rechtse lui’ produceren.

 9.   

  In Duitsland houdt de pers het ook stellig vol dat de treinduwer zo wit als een laken was.

  1.   

   Grapje van Urk. U heeft humor.

   In dit Duitse artikel alle informatie over de man
   welt.de/politik/deutschland/article197700245/Toter-Junge-am-Bahnhof-Frankfurt-Mutmasslicher-Taeter-seit-Tagen-gesucht.html

   “Eine Hausdurchsuchung hätte keine Hinweise auf eine Radikalisierung erbracht oder ideologische Hintergründe der Gewalttaten. Der Mann sei Mitglied der christlich-orthodoxen Glaubensgemeinschaft.”

 10.   

  “rechtse politici informatie gaan ‘misbruiken”
  Het is niet mogelijk ware en actuele informatie te misbruiken!
  Waarheid is wat het is,en kan enkel gebruikt worden!
  De bevolking heeft het democratisch recht elke informatie ZELF te beoordelen en naar waarde te schatten!
  Het is politiek subjectief en selectief ongewenst gemanoeuvreer!

 11.   

  Hoeders van de democratie ????????? hahaahahahaahahahahahahahahahahhahhahaah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhahahahhahahaahhaahahahahahahahahah
  hahahahahahaahhahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahha
  hahahahahahahhahaahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhaahhahhahahahahahahaha
  hahahahahahahahahahhahhahahhahahahahahahahahhhahahahahahhahahah
  hahahahahahahhhahahahahahahahhaha

 12.   

  En dat doen niet alleen journalisten. Ook de politie werkt daar aan mee. Maar uiteindelijk wordt hun informatie weer misbruikt om anderen in een kwaad daglicht te stellen. Extreem-rechts is voor de Duitse politie een soort bak “overig” geworden wanneer zij geen duidelijk motief of dader hebben kunnen vinden. Zodat het lijkt alsof extreem-rechtsgeweld toeneemt. Opvallend vaak worden moslims door ooggetuigen als dader aangewezen. Niet zo raar dus dat Duitsland en de Duitse politie moeite heeft met correct documenteren van cijfers, ze zijn natuurlijk doodsbang weer in de racistische hoek te worden gedrukt door deug-links.

 13.   

  Uiteraardd mogen we de herkomst niet meer weten. De kanspareltjes en de nieuwe aanwas gelukszoekers grossieren in misdaad. De cijfers bestaan in hoge mate uit de twee genoemde groepen die 1 ding gemeen hebben. Allen aanhangers van de islam. U twijfelt nog steeds ? Het cbs houd de cijfers bij.

 14.   

  Er zijn voor mij een aantal ijkpunten die de stelling, Nederland is een keiverrot land geworden, van voeding voorzien.
  Bernhard 1954 Bilderberg.
  Janmaat 1986 Kedichem.
  Fortuyn 2002 Hilversum.

  Hier is de stelling ontstaan.

 15.   

  @Ritter:
  Inderdaad. Weinig objectiviteit. Alleen verdachtmakingen, tendentieuze berichtgeving en vooral ‘framing’ van andersdenkenden en mensen met een andere politieke voorkeur.

  De journalist is geen politicus en zeker geen moraalridder die een volk een niet-meetbare ‘fatsoensnorm’ op wil leggen. Hij hoort FEITEN te geven. Als een politieke mening wil dan vraag ik daar wel om.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!