Kijk dan! Met dit filmpje recruteert DENK jongelui om hun wraakzuchtige hetzevideo’s te monteren

vlcsnap-2019-07-15-18h54m42s376
Foto: Een DENK-stagiair verknipt een filmpje van Farid Azarkan, zodat het net lijkt alsof hij zijn Kamerdebat glansrijk 'wint'. Bron: Screenshot DENK / Facebook.

Komt dat zien: DENK is op zoek naar jonge mensen die voor een “riante stagevergoeding” bereid zijn om hun kenmerkende hatelijke DENK-propagandavideo’s in elkaar te komen draaien. Kuzu is kennelijk operaties aan het opschalen en zoekt een hoop nieuwe stagiaires om z’n egovideo’s in elkaar te komen zetten en debatfilmpjes te verdraaien.

Altijd al een DENK-filmpjesknipper willen worden? Nee, ik weet ook niet waarom een zelfrespecterende burger van Nederland zich daarvoor zou lenen. Maar kennelijk is het een belangrijke carrièrekans die je niet aan je neus voorbij moet laten gaan. Aldus DENK dan. Je krijgt er zelfs een “riante stagevergoeding” voor, aldus de in Istanbul geboren Rotterdammer. Toe maar!

Om aan te geven hoe ongelofelijk gaaf het is om filmpjes te maken van Khadija Arib die vanwege haar Marokkaanse achtergrond verdacht wordt gemaakt, Henk Bres te pesten, of gewoon om de inwoners van onze Schotel City’s te mobileren om op ze te stemmen, heeft DENK nu een filmpje over filmpjes bakken gemaakt. Lekker, meta, ja. “Hoe is het om stage te lopen bij DENK?” is de lekker catchy vraag erbij. Poe! Ik krijg het er nu al heet van.

Kennelijk was het voor DENK dus nodig om deze echte ‘carrièrekans’ nog eens onder de aandacht te brengen. Een stukje tekst van afgelopen mei heeft vermoedelijk dus niet écht het gewenste resultaat opgeleverd. En daarom maar een filmpje, over hoe je ook filmpjes kan gaan maken.

Dus, heb je geen ziel, kan je omgaan met Windows Movie Maker én heb je een hekel aan Kamerleden die weliswaar allochtoon zijn maar niet voldoende ‘allochtoons’ doen… geef je dan vooral op bij Tunahan Kuzu! En wie weet mag jij dan ook wel je stempel zetten op een video met Sadet Karabulut, Arib of misschien zelfs Tunahan Kuzu himself. Spannend hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

7 reacties

 1.   

  nog even en dan is de groep zo groot dat die drie zeteltjes 30 zeteltjes zijn.

  Erg ongewenst haatclubje

 2.   

  Ik ga mij morgenochtend vroeg gelijk aanmelden :-)

 3.   

  Stage bij DENK staat alleen goed op je C.V. als je ooit wil overstappen naar BIJ1.

  1.   

   Stage bij DENK staat alleen goed op je C.V. als je ooit wil overstappen naar IS….

 4.   

  Ik volg alle debatten van DENK! Ze knippen NOOIT zinnen en plakken die in elkaar om een totaal andere conversatie te presenteren die er niet is geweest! Ze Plakken WEL Fragmenten van een debat! Dat doen de NOS of NPO en andere nieuws zenders OOK maar dan heet het EDITEN!!!!! Je wordt met de dag slechter TIM!!!! Zoek een amdere baan AUB@ Journalistiek is de laatste tijd niet echt jouw ding! Vooral omdat 9 van de 10 artikelen alleem over DENK gaan! Geen inspiratie meer? Of toch gewoon haat jegens DENK? jij bent precies hetzelfde waar jij ze van beticht! Zelfde laken één pak!

 5.   

  Denk hoort in turkije thuis niet in nederland

 6.   

  Heel verstandig ooit nam iemand Riefenstahl aan en als je ambitie hebt moet je ook een voorbeeld hebben.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!