Moet je zien! Wilders kledderstraalt Marokkaanse vlag het water in: ‘Stop de zwembadterreur!’

Uit protest tegen de aanhoudende zwembadterreur in Nederlandse badhuizen heeft PVV-voorman Geert Wilders de vlag van het Koninkrijk Marokko in het water gegooid op Twitter. “Pak het overlastgevende tuig eindelijk eens keihard aan,” schrijft hij er met veel bombarie bij.

Geert Wilders is er absoluut niet over te spreken dat verschillende zwembaden in Nederland te lijden hebben onder rondtrekkende groepen kansenparels die er de recreatie van meiden, vrouwen, en zelfs hele gezinnen onmogelijk maken. Zwembaden zelf durven nauwelijks op te treden tegen het vandalisme en het asociale gedrag – of stellen aparte zwemmiddagen in om de allochtonen te ‘beschermen’ tegen die gezinnen.

Voor PVV’er Wilders is het nu echt de hoogste tijd om op te treden, en probeert nog maar eens een relletje te starten. Ditmaal deelt hij een foto van de Marokkaanse vlag die in het tropische zwemwater is gekeild. Een zware belediging voor Marokko, maar het lijkt de PVV-leider niets uit te maken – hij wil gewoon dat de ‘zwembadterreur’ zo snel mogelijk stopt. Of de oproep gericht is aan de zwembaden zelf, de gemeentes die ze exploiteren of de Rijksoverheid is niet duidelijk. Maar de maatregelen die genomen moeten worden naar de mening van Wilders zijn dat wel:

“We willen onze zwembaden terug! Weer veilig voor onze vrouwen en dochters. Pak het overlastgevende tuig eindelijk eens keihard aan!”

Die teksten kan ik natuurlijk alleen maar beamen. Maar of het helpt om een diplomatieke rel met heel Marokko uit te lokken vanwege het onteren van hun vlag? De tijd zal het moeten uitwijzen, maar volgens mij kan de Marokkaanse regering hierin niets betekenen. De Nederlandse (lokale én landelijke) overheid moet zélf paal en perk durven stellen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

83 reacties

 1. Jumping

  Laat mij dat filmpje eens zien, waarop te zien is, dat Wilders deze vlag in het water kledderstraalt.

 2. santiago

  Alleen maar de vlag. Pleur die etters er zelf in. Als mijn kinderen niet meer veilig konden zwemmen zou ik met een aantal vaders toch een middagje vrij nemen om een en ander te controleren. De overheid(daar heb je ze weer) doet er helemaal geen flikker aan. De jongens en meisjes in blauw hebben geen tijd en de rest kijkt de andere kant op dus..

  1. Bolkestein

   Voor het massaal bezoeken van de Iftar hebben de jongens en meisjes in blauw wel alle tijd hoor. Het zijn weer eens de verkeerde prioriteiten.

  2. Bolkestein

   En moeten we nu gaan janken dat die zielige Marokkaantjes in hun goede naam en rechten zijn aangetast?

   Hoe komt het eigenlijk dat er niemand is die meer Marokkanen wil?

 3. Lao Tse

  Geert pakt zijn media-momentje.

  1. Frets

   flikker toch op smerige reuzelkop, vieze vette speklap en natte pisvlek, niemand moet je, niemand wil je, gebande smeerlap

  2. Peter Oudshoorn

   En wat vindt Lao Tse van de zwembadterreur zelf? Marokkanen die hun media-momentje opeisen?

   1. Frets

    Doe geen moeite, want met deze levensvorm, valt niet te debatteren. Stelt altijd zijn eigen waarheid als leidend. Soms geholpen door zijn ‘trolmatties’, die zelf ook maar lege briefjes invullen. Als je dan de inbreng van de trollen, op deze site tot je neemt, heb ik toch het gevoel van ‘wat zonde’, een parasitaire levensvorm, die nu met uitkering in vrijheid leven, schoppend, bijtend en spuwend, naar de ‘hand die hen voed’ en er graag gewag van maken, dat ze het allemaal beter weten. De wetenschap, dat er tussen mijn tenen, meer intelligentie te vinden is, dan in de gehele familie van ‘ons trollenlegertje’. Geeft mij een goed gevoel.

   2. Siemien

    Nou Peter Lao vindt het echt verschrikkelijk voor die jonge islamitische jongetjes van Marokkaanse afkomst, sterker nog, Lao vindt dat de badmeesters, gezinnen en de jonge meisjes hun excuses aan moeten bieden aan deze jonge islamitische Marokkaantjes

   3. Lao Tse

    Ik verafschuw zwembadterreur, Oudshoorn. Ik meen dat de politie op dit punt ferm moet optreden tegen de onruststokers.

    1. van Urk

     Lao Tse verafschuwt zwembadterreur en dat de politie ferm moet gaan optreden..Wat is dan de reden dat hij altijd op een flauwe manier reageert als Geert en de rest dezelfde mening daar over hebben? We kunnen het helaas niet helpen dat uit de cijfers blijkt dat het overwegend meestal Marokkaanse jongeren zijn die het meeste overlast bezorgen in zwembaden.

  3. logisch denken

   media monentje ? rifratten die al tientallen jaren het zwemplezier van vele verzieken ?

   je mist kennelijk weer de gehele essentie

  4. santiago

   Laotse. Ze zouden jou eens een momentje moeten pakken met je grote mond.

  5. Peter Loosduinen

   Geert pakt zijn media-momentje.
   En terecht !
   Het Marokkanentuig moet worden aangepakt !

 4. ikweetwatikwil

  De Marokkaanse vlag in het zwembad een beledeging????? Wat is dan die ongein van Marokkanen in het zwembad. Je probeert weer Wilders onderuit te halen.

  1. santiago

   Wilders onderuit halen gaat echt niet lukken. Daar zijn ze al een jaar of 12 mee bezig, maar Geert wordt er alleen maar sterker van. Wereldgozert.

  2. Julian

   In de Moslim wereld is spelen met de vlag een ontheiliging.. Daarom zie je ook altijd dat ze de Amerikaanse vlag verbranden of een andere westerse vlag… Het is gewoon een vaststelling van de schrijver.. Daarmee geeft hij aan dat Wilders daarmee de Marokkaanse gemeenschap pijn wil doen…Ik blijf alleen zeggen pak het tuig/daders flink aan. Maar laten we niet alle Marokkanen nu als tuig gaan behandelen.

   1. Siemien

    “dat ze de Amerikaanse vlag verbranden of een andere westerse vlag”

    “Ik blijf alleen zeggen pak het tuig/daders flink aan. Maar laten we niet alle Marokkanen nu als tuig gaan behandelen.”

    Ik zeg in de fik met die Marokkaanse vlag..

   2. Mars020

    Als Marokkanen zelf altijd westerse vlaggen ontheiligen, dan mag het andersom toch ook?. Ze ontwrichten onze samenleving en woongenot, door hun gedrag. Door hun gedrag, verdienen ze het om teruggepakt te worden. Willen de goede Marokkanen van hun slechte naam af is het misschien handig om gasten, die zich misdragen eens aan te pakken. Laat ze eerst eens beginnen met het opvoeden, van hun koters. Dat is voor die koters ook handig voor later, want met dit asociale gedrag komen ze nooit aan een baan.

 5. Fortiori

  Geert helpt ons verder in de vaart der volkeren. Op zijn eigen manier…

 6. Peter Oudshoorn

  De vraag is, waarom alleen de PVV reageert en het bij alle andere partijen oorverdovend stil is over de zwembadterreur.

  Oh ja, het zomerreces staat voor de deur.

  Politici hebben hun koffer al gepakt en Nederland kan de komende acht weken doodvallen.

  1. Lao Tse

   Er zijn een paar lokale incidenten waar de politie stevig optreedt. En terecht, zou ik zeggen.

   Dit opblazen tot een nationale ‘zwembadterreur’ is te krankzinnig voor woorden.

   1. Peter Oudshoorn

    Lao Tse is een domme jongen en volgt blijkbaar de landelijke en regionale dagbladen niet en evenmin het internet. Van Elsevier tot de Telegraaf en van Facebook tot Twitter wordt erover bericht.

    Ook op de eigen website spreekt de VVD zich duidelijk uit over dit hot issue.

    1. Lao Tse

     Niets belet plaatselijke veldwachters op stevig op te treden tegen overlast veroorzakende jongelui in zwembaden.

     Dit gaat helemaal nergens over.

     1. Frets

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.
      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak. Je hebt hem financieel al 24/7 op je rug zitten.

     2. dario

      Veldwachters hahahaha hilarisch gewoon

     3. Kretoloog

      ‘Koddebeiers’ was nog mooier geweest.

     4. Peter Oudshoorn

      Lao, je nadert de grens van het belachelijke. Denk je echt dat de ‘plaatselijke veldwachter’ het gaat en kan opnemen tegen een meute goede getrainde Marokkaanse jongeren die allemaal op kickboksen zitten en voor de duvel niet bang zijn? Zelfs een peloton ME heeft daar grote moeite mee.

      Je bent echt knettergek jij. Ook aan bagatelliseren zit een ondergrens, maar als Duning Kruger-patient besef jij dat niet, hofnar.

     5. Roughwood

      Tuurlijk tsetse vlieg.

      Duitsland
      – Het Reihnbad te Dusseldorf-Stockum, zowel afgelopen zaterdag als zondag ontruimd wegens geweldplegingen. Zo’n 400 jongeren belaagden een gezin. Dat gezin was overigens Turks, en dat is meteen de enige afkomst die formeel vermeld werd.
      – Een buitenzwembad in Essen, vorige week maandag. Acht “jonge mannen” mishandelen twee badmeesters en een meisje van 12, geen spoor van de daders.
      – Het Wellen-Freibad te Dorum. Twee meisjes (10, 14) aangerand door Iraniër.

      Frankrijk
      – Zwemparadijs te Châtellerault, afgelopen zaterdag. 600 badgasten geëvacueerd na een een vechtpartij waarbij 20 jongeren betrokken waren.
      – Zwembad Corbeil-Essonnes, ook afgelopen zaterdag. 1000 badgasten geëvacueerd nadat “een dozijn jongeren” het water betrad, badmeesters beledigden en “déféqué dans le grand bassin”, oftewel, in het water poepten (wtf?).
      – Zwembad te Draveil, afgelopen vrijdag. Twee tienermeisjes betast door drie “twintigers”. Gearresteerd, maar snel daarna weer vrijgelaten.

      Nederland (met deelname van België)
      – Buitenbad Koewacht, Zeeland, afgelopen weekend. Intimidatie, mishandeling en aanranding. Bonuskwoot: “,,Een moeder stond met haar kinderen van acht onder de douche. ‘Zo, dat zijn mooie kinderen’, zeiden een paar gasten. Ze is met de shampoo nog in het haar naar huis gegaan.”
      – Zwembad De Fakkel te Ridderkerk, afgelopen zaterdag. Tweeduizend gasten geëvacueerd. “Meer dan een handvol jongeren” maken zich schuldig aan vechtpartijen. “Opstootjes, dieven die hun gang konden gaan. Onveilige situatie voor jong en oud! (…) Volgens een oud-medewerker van het zwembad heeft de directrice het personeel van De Fakkel verboden om met de media te praten.”

      Volgens kenner Paul Andersson Toussaint is het culturele natuurgeweld deze zomer extra erg omdat “de afgelopen jaren de ramadan precies in de zomer viel. „Dat is nu niet het geval.””

     6. Sprookjesfiguur

      @ Peter

      “Voor de duvel niet bang zijn”

      Nee, die aanbidden ze..

     7. Bosche draak

      En waarom doen ze het dan niet kletsmajoor?

      Omdat dan het gejank van links weer begint, met etters als jij voorop!

   2. Blanke Sjors en Zwarte Sjimmie

    Onze oom agent die stevig aan het optreden is??? In welke droom zit jij?

    In Amerika treden agenten op ..pakken de lange lat en slaan tot bloedens toe de dader of pakken de taser en leggen die neusjes strak en in sommige gevallen een stukkie lood de knie…

    Maar lulletje agent hier moet eerst 23 rapporten invullen vooraf wat hij gaat doen en dat hij zeker niet etnisch zal profileren

    1. santiago

     De overheid zou er iets aan moeten doen. Ze vinden het belangrijker dat een idioot door de friese wateren zwemt of een aantal idioten die met z’n allen als dwazen een berg op fietsen om de farmaceutische industrie een paar armzalige miljoentjes te spekken. Allemaal goed bedoelt hoor, maar slaat nergens op. Laat de msm(overheid) eens aandacht besteden aan de werkelijke problemen, de veiligheid en leefbaarheid van onze kinderen, maar ja dat levert geen goeie televisie op.

     1. santiago

      Nog even ter verduidelijking, want anders krijg ik weer half correct Nederland over me heen, want het zijn helden die de ridderorde door de koning zelf opgespeld moeten krijgen. Allemaal prima, maar die paar miljoen voor de farma industrie gaat ons ook niet redden.
      Ik vind het verschrikkelijk dat ouders een crowd fundings aktie in de buurt op touw moeten zetten om hun kind in het buitenland te laten behandelen omdat nederland dat niet vergoedt voor gewone mensen en dan gaat het vaak maar om 60/70.000 euro.

     2. santiago

      Zag van de week in het langszappen sbs 6 alis mensentuin met ali b als presentator. Even gekeken wat het was, ongelofelijk slecht, hoe kan je het bedenken, wat moet er van Nederland overblijven als ze dit soort geestelijk beperkte rif apen hun eigen programma’s geven. Wat bereik je ermee, alleen maar meer haat over en weer. Wordt tijd voor een paar echte onafhankelijke tv zenders voordat alle naar de kloten gaat. Onafhankelijk bedoel ik he, maar ja, dat is in Nederland onmogelijk. Alles wordt gecontroleerd door de WC eend overheid.

   3. Frets

    Aldus de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

   4. logisch denken

    dat stevige optreden heb ik dan kennelijk gemist hahahaha nitwit

   5. Bolkestein

    Weet jij waarom in 1998 Tropicana de deuren sloot?

    1. logisch denken

     ja , weet je waarom het miranda bad op slot ging ?
     Het sloterparkbad op slot ging ?

     enz enz

     Maar het is een incidentje, het is een klein groepje , we heben het onder controle 🙂 🙂 🙂

   6. AS210854

    L.T. Je hebt gelijk. Het is geen nationale zwembad terreurgroep maar een internationale zwembad terreurgroep.

   7. logisch denken

    hahahahahahha , lao is zo voorspelbaar ongehinderd door enige kennis in zijn linkse correctheid.

    In de voorgannde jaren werd het miranda bad , het sloterpark bad, de golfslag en onlangs de waterdam al belaagd door hordes opgeschoten bontkraagjes.

    – het zijn GEEN lokale incidenten
    – het zijn geen incidenten
    – de politie schitterd door afwezigheid
    – de politie treed niet op
    – zwembad terreur is te licht uitgedrukt want ook buiten het bad worden badgasten opgewacht.

    Het is een structureel probleem omdat de daders niet aangepakt worden , de dader groep niet benoemd mag worden , optreden achterwege blijft om escalatie te voorkomen en het hele gebeuren uiteraard op de links correcte politieke dooddoener ” discriminatie ” gegooid word.

    Helaas wordt de autochtone badgast die komt voor zwemplezier gediscrimineerd en gestigmatiseerd door politieke correctheid.

    Ik zeg minder minder minder. Zelf een meisje van 5 durven ze van top tot teen te betasten de rioolratten. Walgelijke krengen

    1. Marija

     Tropicana al vele jaren geleden geteisterd en daardoor gesloten door het agressieve gedrag van tuigjong uit Marokko, ja het wordt tijd die vorm van terreur ook aan te pakken want het houdt niet vanzelf op, integendeel.

  2. Vliegenvanger

   ++++++++
   Zo gaat dat in dit naar de kloten geholpen Nederland. Met dank aan dat stelletje lafbekken in Den Haag.

 7. Arafat

  Ach! Het bewijs is WEER geleverd!

  HOEgroter de FVD des te radicaler de PVV!
  Hahaha!

 8. victus

  Waar zijn de tijden gebleven dat we dit zelf “ regelden” ?
  Met 2 klassen opgeschoten LTS’ers het zwembad opschonen en verwijderen van overbodige en handtastelijke Antilianen. Nooit meer terug gezien die tropische verassingen daarna!

  1. victus

   Dat het allemaal kickboksers zijn valt ook vies tegen. Schijthuizen die alleen met 12 man tegen 1 grietje durven. Moet je eens kijken wat er gebeurt als je met 5 maatjes erop los begint te meppen. Dan smeken ze om genade én de politie. Dat heeft mijn toen 17 jarige zoon meegemaakt toen die etters klasgenootjes aan het tergen waren en eisten dat de meisjes topless gingen. Na het meppen werden een paar kansparels zonder zwembroek het kinderbadje in gesmeten. Hoezo pedo???

 9. Agios

  Nederland is een gedoogland. In Nederland wordt alles door de vingers gezien, de problemen onder de mat gekeerd. Het is de slapheid in optima forma. Om dan nog te beweren dat het nergens over gaat? Het tuig pakt zijn moment. ‘Ze doen toch niets’, ‘ze durven niet’. En daarin hebben ze gelijk. We zijn een volk van slapjanussen, slampampers, vermeende deugers, goedpraters, angsthazen, bakfietsmoeders en boomknuffelaars. En waren wij nog een beetje trots op onze voorouders, zoals de geuzen en onze admiraals, dan wordt ons deze herinnering aan demomenten dat we ons sterk waanden van alle kanten ontnomen. We moeten nog slapper worden, buigzamer, kruiperig en alles gehoorzamend dat ons vaderland naar de bliksem helpt. Wij zijn de tepelzuigers, broekschijters en jankers onder alles wat leeft. Nederlanders zijn de angstige jongetjes in de klas die onder dreiging van een pak slaag van de grootbekken dagelijkse een appeltje stelen voor de grootbekken.
  Links is er warempel in geslaagd de Nederlander te ontmenselijken. Links is onmenselijk…

  1. Marija

   En dat krijg je allemaal door een linkse opvoeding.
   Paal en perk stellen aan al die idioterie van buitenlanders die hier met de vuist op tafel slaan en Nederlanders hun wil gaan opleggen, moet inderdaad vanuit de overheid komen.
   Dat gaat niet gebeuren, zijn ook knijterlinks, dusss……
   Sterke mannen van Nederland grijpen jullie in en geef die gasten een koekje van eigen deeg, waar dan ook.

   1. logisch denken

    dan hebben die sterke mannen straks een hijgend OM in hun nek. Ik heb dit al meegemaakt als ervaringsdeskundige toen een aantal rifratten zaten te graaien bij een meisje van 5. De rifratten krijgen geen zwemverbod hoor maar als sterke man krijg je duidelijk te horen dat er verbaal wordt opgemaakt voor openbare geweldpleging en dat je nooit het recht in eigen hand mag nemen.

    Dit land is verrot door linkse hersenspinsels

  2. Ab Infinitum

   Als Opperbevelhebber of Landvoogd zou u het goed doen. Het moet afgelopen zijn met woorden met woorden te bestrijden in de 2e kamer. Terplekke moet de discussie fysiek uitgevochten worden wie het gelijk heeft. Dan de rest van de maatschappij… Geen geldig plaatsbewijs in het OV ? Ok, we vechten het wel even uit.

   1. logisch denken

    moet je roepen als je dochter gestript wordt door tien van die rifratten bijgoochem

 10. RvdBe

  Rutte heeft inmiddels ook ingegrepen door te zeggen dat ze zich fatsoenlijk moeten gedragen.
  Kijk dat is nog eens ingrijpen!
  Wat een gaaf land, wat een gave mp!

  1. santiago

   Haha, ja, dat zal ze leren. Ik zei eens op een verjaardag dat ik een autoinbrekertje overliep en hem in het wegrennen een paar flinke trappen voor zijn flikker kon geven. Lucht op hoor. Zei een VVDer dat hij het daar niet mee eens was. Op mijn vraag wat hij dan had gedaan zei hij:”Nou, ik had geroepen, zeg knaap, wil je dat wel eens laten.” Ik was die verjaardag vroeg weg.

   1. Vit

    Er is één kansenparel die zich voortaan zal bedenken om een oudere jongere te zeggen bij een flappentap dat hij een kanker ouwe is en hem geld moest geven, de stakkerd kwam te dichtbij. Isis wat voelde dat goed!!!

    1. Marija

     Applaus ++++++

  2. logisch denken

   Ja die rutte is niet makkelijk. 🙁 🙁

 11. Heras

  Laar Wilders maar lekker provoceren. Ik geef hem groot gelijk. Onderhand wordt iedereen belaagd door dat tuig. Om voor eens en altijd af te rekenen met dit soort dingen moet de M.E oproepbaar zijn, en erop los slaan. Maar dat is zielig hé, discriminerend zelfs, dus blijft het maar dooretteren. Het geweld is daardoor verviervoudigd; er wordt om de 15 minuten ergens ingebroken, gestolen goederen betalen wij met zn allen door verzekeringen, die zijn verhoogd. Maar dit soort gegevens komt niet in de media, want het gaat zo goed met nederland…

  1. santiago

   Heeft niets met provoceren te maken. Gewoon duidelijk zijn.
   Wilders is de grote held van Nederland. Als die oranjes dan toch ergens een ridderorde op mnoeten plakken doe het dan op Geert.

  2. Aaldering

   Akkefietjes werden vroeger bij ons met de hooivork opgelost of met de bats (platte schep)

   1. santiago

    Moet je nu nog eens proberen. Dan discrimineer je en ben je een facist en ga je zo maar een paar jaar de lik in. Maar je hebt helemaal groot gelijk Aaldering. Verstandige en fatsoenlijke mensen stemmen PVV. Alleen dan krijgen we misschien ooit onze democratie terug en hebben we zelf weer iets te vertellen.

 12. Veteraan

  Het enige wat helpt is een bomgordel.
  Oftewel oog om oog en in dit geval bomgordel om bomgordel.
  Men neme een bomgordel en een bejaarde Trol van DDS en voege die samen in een rolstoel. Laat dan een gsm of iets kostbaars [glimmende kettinkjes werken ook, het blijven tenslotte apen] zichtbaar liggen.
  Bij voldoende belangstelling van de Marokkaanse kansenparels de bomgordel op veilige afstand laten detoneren.
  Ik wil het knopje wel indrukken, ben ook de beroerdste niet.
  Of ben ik nu te hard ?

  1. santiago

   Goed idee. Heb je nog een bepaalde ouwe trol van DDS op het oog? Ik stel Brazil voor.

   1. Bosche draak

    Heb hier een lijstje:

    -Lao Tse
    -Beukman
    -Peter Oudshoorn
    -Arafat
    -Julian

    Kunnen we er even mee vooruit

 13. Duckday

  De PVV heeft gewoon gelijk DE politiek kijkt gewoon de andere kant op en doet niks Men is al 4 jaar bezig om het gezegde minder minder maar dat mensen aangerand worden in elkander geslagen worden gaat de doofpot in daar kan men niks aan doen Pak iemand zijn paspoort gewoon af ze hebben er meestal twee en stuur ze terug Het is niet meer normaal met dat slappe politieke beleid veel poe ha in de 2e kamer maar wantrouwen is niemand thuis en komen met de slapste verhalen PVDA GROENLINKS CDA VVD CU D66 en ga zo maar door zolang het hun zelf niet aangaat hoor je ze niet

 14. Dreverhaven

  Ja, op Twitter, daar kan je veel doen. Op Twitter kun je alles neertiefen. Het zijn allemaal grootmuilen. Lost alleen niks op, hè ?

 15. Rosasolis

  Waar is er een foto van Wilders toen hij bezig was met het gooien van de Marokkaanse
  in de zwembad? En als hij een Marokkaanse vlag kon krijgen, waarom ook niet meerdere vlaggen uit andere moslim landen? Er zijn ook veel moslim Turken in Nederland. Wanneer heeft Wilders dit grapje uitgevoerd? Hij zou nog steeds weinig in het openbaar treden?

  1. logisch denken

   door de ideologie van de vrijheid is de vrijheid van wilders uitermate beperkt 🙁 🙁

 16. Bolkestein

  De fatsoensnormen overschreden? Een belediging voor Marokkanen? Ach gut ach gut. Wat mij betreft krijgen die kut-Marokkanen een gebiedsverbod voor heel Nederland. Dus Nederlands paspoort invorderen en enkele reis naar Marokko. Ik ben dat vuilnis meer dan zat.

  1. Korporaal Monty

   “Dus Nederlands paspoort invorderen en enkele reis naar Marokko”

   Kijk dat is nog eens duidelijke taal.
   Was Wilders maar zo duidelijk.

   Maar die komt niet verder dan, willen jullie meer of minder Marokkanen,

   1. Mars020

    Die enkele reis Marokko heeft hij al meerdere malen aangeboden, maar de linkse nichten liepen gelijk te steigeren.

 17. Siemien

  In fik die vlag samen met de Turkse vlag

  1. Peter Loosduinen

   samen met de Turkse vlag??
   Wat een onzin !
   Het betreft MAROKKANEN lul !

 18. Marija

  Weer een zeer interessant artikel gelezen op OpinieZ van Katania Kayvantash dd 27 juni 2019:
  “Wilders is in de linkse val getrapt”
  Echt een aanrader om te lezen.

  Hoop dat Wilders het ook onder ogen krijgt en er misschien zijn voordeel mee kan doen. Katania weet waarover zij het heeft.
  Mij kan zij overtuigen dat Geert Wilders zich wat beter kan opstellen tegen de Islam in ons land.
  Geert doe er je voordeel mee, als ik zo vrij mag zijn.

 19. H.Vaes

  Wilders Wilders toch……beste Geert…..Hoe durf je te vragen om dat Marokkaans tuig harder aan te pakken?
  Ik kan me nog goed herinneren dat…. ministers 15 jaar geleden al zeiden….dat tuig moeten we harder aan pakken….en ze hebben stand gehouden….nu nog steeds zeggen ze dat dat tuig harder aangepakt moet worden…..en ik durf te wedden dat ze dat over 10 jaar als alles islamitisch is waaronder veel Marokkaans tuig…..dat nog steeds zullen zeggen……MAAR DOEN>>>>>HO MAAR> .
  Maar ik begrijp je beste Geert…….Jij bedoelt te zeggen dat dat tuig opgesloten dient te worden en per omgaande naar Marokko gestuurd dient te worden. En ook ik wil minder….minder….minder van dat Marokkaans tuig. Alleen het OM wil dat niet en verzint idiote spinsels om je maar veroordeeld te krijgen.
  Het is niet te hopen voor de toestand van ONS land dat ook de hogere rechters daar in trappen.

 20. Bolkestein

  Giften kunt u overmaken aan:

  St. Vrienden van de PVV, Den Haag
  NL98 INGB 0670 4723 44

 21. Rud56

  Wijlen Janmaat en Fortuyn waarschuwden er al voor en nu Wilders al jarenlang: “Waar de moslim verschijnt, is het de veiligheid, vrede en vrijheid die verdwijnt!”

  Hoelang moet deze stelling nog worden bevestigd voordat men wakker wordt en niet meer op partijen zoals het CDA, D66, GL, PdvA, VVD zal gaan stemmen? Pas als Nederland op a l l e fronten onder islamistisch geweld lijdt?

 22. Bolkestein

  Ook in Frankrijk en Duitsland hevige zwemoverlast met allochtonen

  Door Jonas Naeyaert – 3 juli 2019 – 11:115821 4

  Ook in Frankrijk en Duitsland blijft de onrust met allochtone jongemannen in openbare zwembaden aanhouden, net als in ons land en Nederland. Het gaat veelal om jongemannen van Marokkaanse afkomst die meisjes betasten, ruzie zoeken en vechtpartijen starten. In Frankrijk werd zelfs een zwembad geëvacueerd nadat enkele amokmakers hun behoefte deden in het zwembad, zo schrijft Le Parisien. Ook aanranding van jonge meisjes blijkt een deel van de heibel in Frankrijk.

  De hittegolf die Europa heeft geviseerd, heeft ook de gemoederen verhit bij tal van allochtone jongemannen. Die zakten overheen West-Europa af naar allerlei openbare zwembaden, om verkoeling te zoeken, maar vooral om onrust te veroorzaken, zo blijkt het. Dat was onder meer het geval in het zwembad van het Franse Villecresnes in het departement Val-de-Marne. Een tiener raakte daar ernstig gewond na een gevecht. Afgelopen zaterdag moest dan weer een zwembad in Corbeil-Essonnes bij de Seine ontruimd worden. Jongemannen hadden er hun uitwerpselen ontlast in het zwembad.

  Scenario’s van amokmakende ‘Mocro’-jongens overal grotendeels hetzelfde

  De fecale bandieten waren het zwembad met een korte broek binnengekomen, zonder zwembroek of badmuts. Wanneer het zwembadpersoneel de jongeren probeerde aan te spreken, werden de amokmakers al snel boos. Ze begonnen de redders te beledigen en deden als wraak hun gevoeg in het grote zwembad. Hierna werd “de opdracht […] gegeven om [het grote zwembad] te evacueren om hygiënische redenen, omdat het vier uur duurt om water te regenereren”, zo verklaart de directie van het zwembad.

  De 1.000 andere bezoekers moesten dan maar noodgedwongen naar het kleine zwembad, wat niet gemaakt is voor zoveel mensen. Maar ook die halfslachtige oplossing bleek van korte duur. Een van de herrieschoppers kwam meermaals naar het kleine zwembad om ook daar onrust te stoken. “Gezien de sfeer en het hygiëneprobleem was het [volledig] weggaan van het publiek de verstandigste beslissing”, zo vertelt de zwembadleiding verder. De tientallen allochtone probleemmakers verdwenen echter snel vooraleer de politie arriveerde om de evacuatie in goeie banen te leiden.

  Vrijdag moest de Franse politie dan weer ingrijpen in het zwemcomplex van Draveil. Twee jonge tienermeisjes werden betast terwijl ze door het water peddelden. De daders waren drie dronken twintigers. De slachtoffers lichtten het zwembadpersoneel in. Toen de politie arriveerde en de verdachten werden verhoord, bagatelliseerden die echter de feiten. Het drietal is reeds vrijgelaten zonder gevolg. Vorige week vond ook een gelijkaardig incident plaats in Gent, zo ondervond SCEPTR.

  1. Bolkestein

   Rozebroeken (Gent, B)
   Weide (Kortrijk, B)
   Villecresnes (FR)
   Corbeil-Essonnes (FR)
   Davreil (FR)
   Châtellerault (FR)
   Düsseldorf (D)
   Essen (D)
   Dorum (D)
   Koewacht (NL)
   Den Haag (NL)
   Tilburg (NL)
   Ridderkerk (NL)

 23. Bolkestein

  Kinderen bij geslachtsdelen gegrepen in zwembad in Zeist

  Een nog onbekende groep jongens heeft in zwembad Dijnselburg in Zeist vier kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar seksueel geïntimideerd. Daarbij werden de kinderen onder water bij de geslachtsdelen gegrepen, aan de badkleding getrokken en werden ze ruw van zwembanden getrokken. Het zwembad heeft nog geen maatregelen genomen tegen de jongens.

  Jan Dankbaar 04-07-19, 06:00 Laatste update: 09:12

  Anneke uit Zeist, die niet met haar achternaam in de krant wil, was aanwezig in het zwembad waar het zaterdag vanwege de hoge temperaturen erg druk was. Ze hoorde al van de kinderen dat er een groep jongens was die zich vervelend gedroeg. „Ik ben maar mee gaan zwemmen. Een van de kinderen liep op een gegeven moment huilend naar de badmeester om te vertellen wat er was gebeurd. De badmeester sprak de groep jongens meteen aan. Natuurlijk reageerden ze met: ‘Ik heb niets gedaan.’ Het gebeurde ook allemaal onder water, dus was het niet goed te zien. Een van de kinderen is onder water getrokken en daar in zijn kruis gepakt.’’

  De kinderen van Judith uit Zeist hoorden ook bij de groep van belaagde kinderen. Zelf was ze er niet bij. „Ik voel me schuldig omdat ik heb gezegd dat je bij Dijnselburg veilig kon zwemmen. Mijn dochter van 13 heeft van zich afgetrapt toen ze werd lastiggevallen. Mijn zoon van 15 was al weg toen het gebeurde. Ik ben echt geschokt dat dit kan gebeuren. Je hoort van elkaar af te blijven en al helemaal van elkaars geslachtsdelen.’’

  AD

  1. Frets

   ‘Je hoort van elkaar af te blijven en al helemaal van elkaars geslachtsdelen.’

   Dat geldt niet voor kansparels, die mogen onze dochters naar eigen wens en inzicht consumeren, zo is dat bedacht in de islam

   1. Bolkestein

    Maar geen aangifte daarvan doen hoor, want dat schaadt de Marokkanen in hun rechten en in hun goede naam.

    1. Frets

     en het hindert de islamisering van ons land

     Op 27 oktober 2010 hebben de Kamerleden Femke Halsema (GL), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP) een motie ingediend van de volgende strekking: “Verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering GEEN doelstelling van beleid is.”

 24. Bolkestein

  Is er sinds 2017 ook maar iets veranderd in de linkse bestuurlijk laffe wegkijkpolitiek? Dacht van niet. De gevolgen, van kwaad tot erger, laten zich raden.

  Zwembadjihad. Deze kut. Deze stomme Rutgerskut

  Deskundige over ophef zwembad: ‘Er zijn onduidelijke gedragsregels’
  youtube.com/watch?v=FKjLTojkbMI
  De problemen worden volgens het personeel en oud-medewerkers van het
  Zuiderparkbad vooral veroorzaakt door jongens met een Marokkaanse of
  Turkse achtergrond. Hoe verander je het gedrag van deze jongens.
  Rutgers, het kenninscentrum op het gebied van seksualiteit, heeft een
  speciaal programma gericht op deze jongens….

  Zwembadjihad door Marokkaanse kutmarokkanen. Een verschijnsel dat al sinds vorige eeuw school maakt in de slag om de publieke ruimte. Iedereen weet het. Velen zagen het van dichtbij. Maar niemand verkondigt het, want voor je het weet ben je weer een RACISTISCHE XENOFOBE DIVERSITEITSHATER die ongetwijfeld met zijn ene vinger in de dijk zit en met de andere hand PVV stemt. Sta d’r eens bij stil dat er in dit vrije, democratische kutland anonieme medewerkers van een zwembad voor nodig zijn om anonieme brieven op anoniem papier aan quasi-anonieme lokaalpartijen te richten om dit probleem aanhangig te maken. En dan worden de raketschilden van de ontkenningsreflex weer opgetuigd. Natúúrlijk zegt die laffe kutwethouder van die laffe kut-PvdA dat er helemaal niks aan de hand is. En natuurlijk duikt de laffe lokale kutomroep een of andere laffe kut van een laffe kutstichting op om laffe wijze de schuld te verplaatsen naar mensen, instanties & complete culturen die geen enkele blaam treft. Alles om die Marokkaanse kutcultuur maar te kunnen sparen. Dus dan krijg je zulke citaten van de kutrutgersstichting, de postbus51 voor puistenpubers met kutvragen over witte afscheiding & pijpen:
  Rutgerskut: “Het probleem zit hem vaak in de cultuur van de sportvereniging of een zwembad. Dat er toch een soort sfeer is van ‘alles mag en alles kan’ en er zijn daar heel onduidelijke gedragsregels, waardoor jongeren niet weten waar ze zich aan moeten houden en wat de sancties zijn als je er overheen gaat.”
  GS: NEE KUT. Het probleem zit niet in “de cultuur van de sportvereniging of het zwembad” of in een sfeer van “alles mag en alles kan”. De gedragsregels in onze vrije westerse cultuur bestaan wél maar het zijn ongeschreven edoch algemeen bekende normen die niet-Marokkaanse kinderen gewoon van huis uit meekrijgen opdat ze niet bij de ingang van een zwembad eerst de tien geboden van ‘niet ongevraagd in tieten knijpen’ en ‘geen intimiderend groepsgedrag op andere zwembadbezoekers toepassen’ hoeven te lezen. Dat. Weten. Ze. Al. En ze weten dat er sancties volgen van badmeester, schoolmeester en/of ouders als ze zich daar niet aan houden. “Handen af van vrouwen die er niet om vragen om betast te worden” is een regel die in een ontwikkelde cultuur niet meer in veelvoud op kleedkamers & kassaloketten gespijkerd hoeft te worden. BEHALVE voor Marokkaanse kutmarokkanen.
  Rutgerskut: “Het is niet iets van 1 bepaalde culturele groep.”
  GS: JAWEL KUT. Het is voornamelijk & meestal iets van Marokkaanse kutmarokkanen, met her en der een uitzondering richting Turken, kampers en – vooruit – overmoedige roomblanke puistenpuberklootzakjes.
  Rutgerskut: “Het is heel belangrijk om te kijken naar jongens in de puberteit met name, hè, dat stuk waarin ze als groep naar elkaar kijken en dat ze dan weten ‘Hee, om een echte vent te zijn hoef je niet vrouwen lastig te vallen en hoef je niet over grenzen te gaan’.”
  GS: OMG KUT. Wat een enorme jaren 70 feminiestiese dooddoener met dikke plukken haar onder de meurende oksels. Wist-u-dat: moderne millennials tegenwoordig meestal zichzelf feminiseren? Knotjes in hun haar, enorm geëmancipeerd, snel huilen, u kent het wel. Maar in ieder geval is binnen de Nederlandse onderwijscultuur het ‘macho’ al lang uit de mannelijke machocultuur geciviliseerd. Maar de vraag is vooral: Hoe vaak heb je die zin op een groep elkaar opfokkende Marokkaanse kutmarokkanen losgelaten en indien überhaupt, hoe vond je het zelf gaan, mmmhhh?
  Rutgerskut: “Het is heel belangrijk dat het management van een zwembad, of van een sportvereniging, beleid ontwikkelt en zegt: ‘Wij staan hier voor, wij vinden veiligheid heel belangrijk’, en dat dan vervolgens ook via medewerkers en via gedragsregels doorgeeft.”
  GS: GOED PLAN KUT! Als je aan het einde van je argumenten bent, kaats je de bal gewoon door een hele gang vol open deuren terug naar degenen die óók niet verantwoordelijk zijn voor het gedrag van de Marokkaanse kutmarokkanen. Als er na decennia van toenemende kutmarokkanenterreur nog “beleid ontwikkeld” moet worden waarin open deuren een open deur genoemd worden, en dat in een samenleving waarvan het autochtone alsook het wél aangepaste deel van de nieuwkomers al die open deuren al lang een keer ingetrapt hebben, dan loop je *ietsje* achter in het maatschappelijke debat. De gedragsregels ZIJN er al, en bijna iedereen kent, herkent & érkent ze. Het gaat er om dat die ene specifieke groep van Marokkaanse kutmarokkanen hem ook een keer gaat snappen. En zo niet, dan kankeren ze maar op van het zwembad en de sportvereniging – om het eens in hun eigen dialect te zeggen. Maar ja. Rutgerskut trekt het liever breder en geeft iedereen de schuld en een stukje verantwoordelijkheid. Behalve de verantwoordelijke schuldigen. Want dat ies rassies. Bah. Nou ja. In dat geval wensen we je veel zwemgenot deze zomer. Kut. En sorry hoor, voor het vele smijten met vleeswaar. Niet netjes en zo zijn we niet opgevoed. Maar godverdomme wat hebben we het kotsbeu om dit moeras van opzichtige onwil om iets écht op te lossen keer op keer op keer door te moeten waden.

  Slachtoffer Zuiderpark zwembad gezoend, bij keel gegrepen en geslagen
  https://www.youtube.com/watch?v=mekx1skIONw
  ‘Hij zoende me, greep me bij m’n keel en sloeg me op mijn kaak.’ Dat
  is de ervaring van Sharon bij zwembad het Zuiderpark in Den Haag. ‘Ik
  ging naar de badmeester, maar die zei dat ik het zelf wel uitgelokt
  zou hebben.’

  Bron: GeenStijl
  @Van Rossem | 21-04-17 | 19:33 |
  geenstijl.nl/5116462/aaaargh/
  geenstijl.nl/5116462/aaaargh/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.