Moordlustige Afrikaanse haatdebiel duwt 8-jarig jongetje voor de trein, overlijdt ter plekke

Het was vandaag een treurige dag in de Duitse stad Frankfurt, waar een compleet gestoorde 40-jarige man uit Eritrea een vrouw met een jong kind voor de trein duwde. De moeder overleefde de gruweldaad wonderwel, maar het kind was dood.

Het komt in de westerse wereld helaas vaker voor dat mensen worden geschept door treinen in volle vaart. Alhoewel dat altijd verdrietige bedoeningen zijn, is het echter zelden zo dat die mensen een “aanrijding met een persoon” veroorzaken doordat één of andere geflipte idioot uit Eritrea ze er voor duwde.

Toch is dat laatste precies wat er vandaag gebeurde in de Duitse stad Frankfurt. Een hogesnelheidstrein maakte daar een einde aan het leven van een jongetje van nog maar acht jaar oud. Triest:

“Op het Centraal Station in Frankfurt heeft een man een moeder en haar kind voor de trein geduwd. Ze werden voor een binnenrijdende ICE geduwd. De jongen werd door de trein overreden en overleed ter plaatse. De 40-jarige vrouw raakte gewond maar wist zichzelf op tijd in veiligheid te brengen.

Volgens de politie is de dader een 40-jarige man van Eritrese afkomst. Hij zou nog een derde persoon van het perron af hebben proberen te duwen. Na zijn daad vluchtte hij, maar hij kon korte tijd later door de politie worden gearresteerd.”

Wat de motieven van deze kerel zijn, is nog niet duidelijk. Of het gaat om een aanslag of om een “””verwarde man”””, evenmin. We zullen het hele schouwspel wel vernemen uit de media, de aankomende tijd. Maar het jongetje van acht is in ieder geval voorgoed dood, dankzij deze bandiet uit Eritrea.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Jumping

  Ik begrijp nu, wat die Dokters zonder grenzen in Afrika en het Midden-Oosten doen.
  Die selecteren in de thuislanden en op de gratis veerboten, de geflipte gelukszoekers.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. Frets

  Een 8-jarige jongen is maandagochtend om het leven gekomen nadat hij op het centraal station van Frankfurt voor een trein was geduwd. Een 40-jarige Afrikaan (Eritrea) is als verdachte aangehouden, meldde de politie.

  angela adolf merkel, had je nog wat?

  1. hans-e-pans

   Links zal wel beweren dat het perongeluk was.

   Misschien dat hij al op het knopje wilde drukken om die open te doen.

   1. Frets

    fascistisch links geeft ons de schuld en vraagt alvast excuses aan de treingooier, alleen jammer dat zijn harses niet op de rails lag

  2. Lampje

   Hij kwam uit Zwitserland sufkop, waar hij gezocht werd omdat hij stevig psychische problemen heeft.

   1. Siemien

    ” stevig psychische problemen heeft.”

    Ah daar hebben we er weer 1 dan zal het wel, omdat er natuurlijk psychische problemen zijn, een werkstrafje uitkomen..
    Ik zeg terugsturen

    1. Ron

     Wat ben jij mild

     1. Siemien

      Er zijn hier mensen die dit graag wensen te omschrijven als deporteren..
      Dit zijn met name diegene die de islam heel hoog hebben zitten en vooral de dader(s) uit de windt wensen te houden…

 3. RvdBe

  Zwart is beschermd diersoort, met dank aan de Verenigde Nazi,s en de eu.

 4. Duke

  Wir Schaffen Das-slachtoffer +1.

 5. Kretoloog

  Een Eritreer, die was vast boos omdat hij geen unit in de tuin kreeg en zijn landgenoten in Apeldoorn wel. Dus duw je gewoon wat mensen voor de trein. Achterlijk volk.

 6. knabbel-001

  Haal ze maar binnen; Wir Shaffen Dass….

 7. JFU

  De reactie van de politiek is al voorspelbaar: een verwarde man, de vrouw en kind hebben gewoon pech gehad….kan gebeuren…toch?

 8. Confucius

  Ook die Duitsers zullen die zwarte niet terugsturen naar Afrika dus wat kan die asielzoekers gebeuren?

  Maak alles maar af wat je tegenkomt en het gevoel van de stammenstrijd komt zo weer terug.

 9. Toverkol

  Dader ter beschikking aan familie(s) slachtoffer(s) stellen, zij mogen bepalen wat er met de dader moet of gaat gebeuren.

 10. Bolkestein

  Lang leve de Wilkommenskultur. Wir schaffen das.

 11. tailgunner

  Ach, cultuurdingetje hè? Niks aan de hand, gewoon doorlopen.

 12. victus

  25 jaar zitten en daarna gelijk dumpen in dat apenland waar hij vandaan komt.

 13. Veteraan

  Bandiet is erg voorzichtig omschreven.
  Ik haat dit soort tuig.

 14. Tman

  de Eritreeër gaat de dans niet ontspringen!
  Hij krijgt eerst een psychologisch onderzoek,indien vervolgens blijkt dat hij getraumatiseerd is door het oorlogsgeweld in het thuisland krijgt hij toepasselijke medicatie en een traject met kalmerende sessies om zijn geest tot rust te laten komen!
  Na het langdurig herstel wordt door een onderzoeksrechter gekeken naar mogelijkheden tot resocialisatie!
  Nee,men gaat dit serieus nemen!

 15. Mars020

  Waar blijft die nepchinees met zijn commentaar?.. Hij zal wel lovende woorden spreken in het voordeel van deze Afrikaanse kansparel.

 16. FJ

  Dit had ook zomaar een kind van Asscher, Klaver of Halsema kunnen zijn.
  Waarom altijd onschuldige slachtoffers?

  1. Caesar Lion Cachet

   LS…

   Zijn de kinderen van Halsema, Klaver of Asscher dan wel schuldig ???

 17. Jv

  Moeder heeft volgens Bild, het kind gepakt zien worden door de trein.
  Dit vreselijke beeld zal zij altijd bij zich houden.
  Dus heeft levenslang een trauma door het verlies van een totaal onschuldig kind! Kun je nagaan wat voor beesten we binnen de grenzen halen.
  Dat beest wordt waarschijnlijk opgenomen in een kliniek omdat een “vogel” heeft gezegd dat hij dit moest doen. Kortom dus een psychose!
  Zo ontlopen deze beesten hun straf. Mijn voorstel zou zijn, voer de doodstraf in voor dit soort beesten. Deze beesten mogen niet loslopen want ze zijn erger dat pitbulls!
  Maar helaas, de politiek wil deze mensen niet kwijt omdat het allemaal hoger opgeleiden zijn, niet VVD, D66, GL, CDA en PVDA.
  Hopelijk treft het nu eens een keer iemand uit jullie familie.
  Kijken hoe er dan gereageerd wordt?

  1. Giovi

   @Jv. Psychose of gewoon een ordinaire terroristische aanslag, that’s the question. Als iemand met 20 glazen bier achter het stuur kruipt en iemand aanrijdt komt hij niet gedraaid met een paar uren werkstraf. Wanneer het een alcohol verafschuwende, achterlijke, analfabetische Afrikaan of Aziaat betreft, was het ineens een wanhoopsdaad, ingegeven door traumatische ervaringen uit het thuisland en/of de overtocht over de Middellandse Zee. Vervolgens sturen Somalische vluchtelingen -eenmaal in het bezit van een Nederlands huis, paspoort en uitkering- hun dochters naar hun (ontvluchte) thuisland terug om daar besneden te worden. En de Gutmensch stond erbij en keek ernaar. En daar betaal ik belasting voor om prehistorische, mensonterende tradities in stand te houden. En dan heb ik het nog niet over de nieuwste klucht; het Boerkaverbod dat niet gehandhaafd gaat worden. Pure symboolpolitiek. 🙁

 18. Mars020

  Het is wel lekker rustig hier zonder trollen, want normaal gesproken zouden Beukman en Lao, het weer goed komen lullen. Dat er racistische dingen geroepen worden over kansparels en wij wat liever moeten zijn, voor criminelen en moordenaars. Verder heeft het natuurlijk totaal niets met de afkomst van de dader te maken, want het had net zo goed een kakker uit het Gooi kunnen zijn. Het is maar een incidentje en we moeten er niet zo’n drama van maken, want 99,9% is volgens onze huistrollen de goedheid zelve.

  1. Hetzalwelweer

   @Mars020, jij komt echt uit 020?

   1. Mars020

    Ja klopt… en wat heeft het met het onderwerp te maken?.. Dat Amsterdam een grote teringzooi is geworden, door links klopt ook… En dat je je nek breekt over de kansparels klopt ook.. Dat Amsterdam een kutburgemeester heeft klopt ook.. Dat de gemeenteraad een corrupt zooitje is klopt ook… Dan heb je alvast wat antwoorden op jouw eventuele vragen…

    1. rujoleki

     Volkomen gelijk. Ik als Amsterdammer wil NOOIT meer in die islam en asielzoekerstad wonen. Amsterdam is opgegeven door linkse debielen zoals Halsema de grootste nsber van Nederland.

 19. Giovi

  Dit was/is gewoon een smerige, terroristische aanslag op een moeder met kind. Vluchten uit Eritrea om hier vervolgens onschuldige mensen voor de trein te duwen. Hoe verzin je het. Dit zijn praktijken waarmee we net als zuuraanvallen, groepsverkrachtingen, zelfmoordaanslagen en bejaarden in elkaar slaan tot voor 10 jaren geleden in Europa/Nederland nooit mee werden geconfronteerd. Het is helaas de nieuwe werkelijkheid. Wat mij betreft mag deze hersenloze terrorist linea recta over de Middellandse Zee terug zwemmen naar zijn zandbak in de hoop dat hij onderweg door een haai wordt opgevreten.

 20. DidiMadloba

  Als de man echt debiel is kan hij niet in staat zijn tot haten.
  De kop geeft trouwens de indruk dat de man er zelf het leven bij liet, dat moet de redactie toch even rechtzetten.

 21. rujoleki

  De Duitse landverraders krijgen wat ze willen.
  Meer asielzoekers meer dood en verderf. Vooral op muttie Merkel blijven stemmen.
  Wij hebben in Nederland onze eigen verraders.Alle partijen behalve PVV en het Fvd zijn allemaal gore landverraders.

 22. Pescador

  en die Afrikaner heeft nu een mooi huis gekregen?

 23. Bes Tolen

  Dit hoort tot de onverdraaglijke prijs, die Merkel al heeft ingerekend bij haar dictaat. Een typisch extreem christelijk dictaat omgeven door de m.i. fascistische partij CDU, die dit soort moorden mogelijk maakt. Gewetenloos moet je zijn anders tel je blijkbaar niet mee in het Duitsland van Merkel zelf afkomstig uit een opportunistische kliek goed voor zichzelf. Het soort in Duitsland aan de macht. Wanneer grijpen de autoriteiten daar eindelijk in om te proberen haar rechtens te doen veroordelen? Dat heeft de mensheid nodig. Nodig om te zien of er nog enig reëel normaal geweten is in Duitsland. Dwazen en idioten aan de macht. Dat verkracht de mensheid.

  1. Frets

   en vergeet marrakesh niet, de moffen hebben dat vod ook ondertekent:

   Media krijgen een nieuwe ideologische taak toebedeeld: ‘Promote awareness-raising campaigns targeted at communities of origin, transit and destination in order to inform public perceptions regarding the positive contributions of safe, orderly and regular migration, based on evidence and facts, and to end racism, xenophobia and stigmatization against all migrants.’ (Bevorderen van bewustmakingscampagnes gericht op gemeenschappen van herkomst, doorreis en bestemming om het publiek te informeren over de positieve bijdragen van veilige, ordelijke en regelmatige migratie, op basis van bewijs en feiten, en een einde te maken aan racisme, vreemdelingenhaat en stigmatisering van alle migranten.)

   Dit is geen journalistiek meer, maar een despotische propagandamachine. Vreemd dat de Nederlandse journalisten nog geen bezwaar hebben gemaakt, tegen deze ernstige inbreuk op hun persvrijheid.

 24. Punt50

  Je mag er niks van zeggen.., het is allemaal KOELTOERRRR bij dat tuig.

  1. Lao Tse

   Je mag er wel wat over zeggen, maar met cultuur heeft dit weinig te maken.

   1. Frets

    een achtjarig jongetje…

    De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [Lao Tse] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
    ~Lao Tse ~

    1. Lao Tse

     Frets heeft zijn favoriete onderwerp weer opgepakt: seks met kinderen.

     Verbazingwekkend dat DDS deze pedofiel geen strobreed in de weg legt.

     1. Frets

      de tekst veranderd niet zuigstoker en draaier:

      De heer Oudshoorn heeft gelijk als hij zegt dat ik [Lao Tse] warme gevoelens koester jegens kleine kinderen.
      ~Lao Tse ~

     2. fockingworst

      @lao Tse is een hier op het blog bewezen pedofiel,(waar hij niks aan kan doen)
      Eerst onder de nick Simon brouwenstein en nu onder Lao Tse.
      Hij heeft de pedoclub van Martijn verdedigt en verheerlijkt alsof zijn leven er van af hing.
      Iedere dag weer.
      En nu probeert hij zichzelf schoon te praten door een ander van pedofilie te beschuldigen.
      Dit betekend dat hij door de jaren heen toch een beetje heeft doorgekregen dat pedofilie beoefenen toch niet helemaal OK is.
      @lao Tse je gevoelens kan je moeilijk onderdrukken, net als ik.
      Ik val op vrouwen rond de 1.70 meter slanke taille dikke kont en kleine tieten.
      Het verschil is wel dat ik val op iig( in mijn geval op vrouwen) 9
      Op iemand die zelfstandig keuzes kan maken en dus ook kiest om door mij genomen te worden.
      @lao Tse verkracht kinderen of die kinderen beïnvloed je zo dat ze denken dat ze zelf keuzes maken.
      @lao is en blijft een opperste smeerlap.

 25. C.A.Barstow

  Standrechtelijk executeren is in dit geval natuurlijk de oplossing, laat daar zo’n afschrikwekkend voorbeeld van uitgaan dat de rest van die hersenloze zwarte idioten het wel uit hun hoofd laat ook maar één vinger naar een blanke uit te steken.

  Erg grof natuurlijk, maar het wordt tijd om de doodstraf opnieuw in te voeren.

 26. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Als je 1000 Nederlanders naar waar dan ook laat emigreren zitten er naast een oververtegenwoordiging van randdebielen ook een paar gestoorde moordenaars bij. Naar maar waar !

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.