PVV-Kamerlid Lilian Helder: ‘Wat ik allemaal van moslims hoor als ik zonder hoofddoek door Nederland loop…!’

PVV-parlementariër Lilian Helder is niet te spreken over een actie van het Emmense PvdA-raadslid Ugbaad Kilincci. Kilincci gaat namelijk aangifte doen tegen de PVV Utrecht, omdat zij hun supporters zouden hebben opgehitst om de van oorsprong Somalische moslima te bedreigen en tot op het bot te beledigen. Helder vindt dat niet Kilincci, maar zij zelf het grootste slachtoffer is. Als zij door “bepaalde stadsdelen” loopt, krijgt ze van Killinci’s “mensen” het nodige te horen.

helder hoofddoek

PVV-Kamerlid Lilian Helder is niet blij met de PvdA Emmen. Raadslid Ugbaad Kilincci heeft namelijk een afspraak met de politie gepland om aangifte te doen tegen de PVV Utrecht. De partij plaatste namelijk een filmpje van het raadslid. Op zich opmerkelijk, want Emmen ligt in Drenthe, en niet in Utrecht. Maar goed: daar kwamen de nodige haatzaaiende en bedreigende reacties op, dus Kilincci spoedt zich naar het politiebureau: aanzetten tot haat, is de conclusie van de in Somalië geboren moslima.

Dat zet kwaad bloed bij Lilian Helder. Ook zij heeft niets te maken met Utrecht of Emmen (ze is geboren en werkt in de Limburgse Wilders-heimat Venlo). Maar ze heeft wel een mening over de aangifte tegen de provinciale afdeling van haar partij:

“Beste mevrouw Killinci, U moest eens weten wat ik allemaal van uw mensen te horen krijg als ik mijn werk doe in het parlement of als ik zonder hoofddoek door bepaalde stadsdelen in Nederland loop.”

U hoort het: een zware last rust op de schouders van de Emmense politica. Deze ene vrouw draagt kennelijk de verantwoordelijkheid voor het gedrag van alle moslims in Nederland. Het zijn allemaal “haar mensen”, volgens de Helder-doctrine.

Ook brengt Helder de PvdA’er in verband met het “politieke proces” dat gaande is tegen Geert Wilders, die in 2014 keihard Minder, minder, minder riep over Marokkanen in Nederland. Wat de lokale politica uit Drenthe precies te maken heeft met een zaak die dient bij het Gerechtshof in Amsterdam is niet helemaal duidelijk.

Eén ding is dat wel: PVV’er Lilian zal niet zo snel de slogan heerlijk, Helder, hoofddoek adopteren als motto voor een voorkeurstemmencampagne…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Jumping

  Inderdaad Lilian Helder.
  Wilders heeft bijna altijd gelijk.
  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Korporaal Monty

   “Nederland is een keiverrot land geworden.”

   Waar woon jij in Nederland dat je dit iedere dag zo ervaart?
   Kan of wil jij je niet ontwikkelen om je een beter leefsituatie te verkrijgen?
   Of blijf je liever iedere dag klagen dat het zo slecht met je gaat?

   1. santiago

    Monty monty, wat ben je toch een enorme vervelende dommerik.

    1. Bosche draak

     Korporaal?
     Latrine-graver past beter bij hem….

   2. Duke

    Als je in inrichting woont, merk je er niet zoveel van.

   3. Siemien

    Monty! maar vind jij er nou van dat mevrouw Helder zo aangesproken wordt in bepaalde wijken van Nederland…

  2. Lao Tse

   “Wilders heeft bijna altijd gelijk.”

   Ik zie dat zelfs Jumping daar niet meer zo zeker van is.

   1. Frets

    Aldus de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek

 2. Lao Tse

  Zou deze dame straks nog wel een aan een redelijk betaalde baan kunnen komen?

  1. Trien Knoppen

   ‘een aan een’… Je klinkt als een auto met sirene Rien! 🙂

  2. dario

   Ugbaad ???? zeker wel in verwegistan waar haar naam beter bekent is heeft ze zo weer werk met een goed hoofddoekje moet dat lukken ..

  3. Lao Tse

   eerste ‘een’ moet weg

   1. ZiggyStardust

    Eerste.

  4. toetssteen

   @LT
   Waarom zou een meester in de rechten geen baan kunnen vinden?

 3. dario

  Geloof er niets van die Nederlandse Ugbaad Kilincci… kuch…. doet zulke dingen niet …..

 4. Piet Patat

  Mevrouw Ugbaad Kilincci is een proffessioneel slachtoffer.
  Woont ( blijkbaar ) in Nederland maar kleedt en gedraagt zich alsof ze nog in Somalie woont. Misschien moet ze eens het lef hebben om die vormeloze lappen van zich af te gooien, zich inzetten voor het Nederlandse dan wel plaatselijke belang, integreren bijvoorbeeld. Je woont in Nederland vrouwtje, je HOEFT je hier niet te verbergen onder tafelkleden en dekbedovertrekken. Dat jij je zo als vrouw zo laat vernederen is triest en een klap in het gezicht van datgene waar de westerse vrouwen keihard voor gevochten hebben : vrijheid, respect, gelijkwaardigheid. Wie vertegenwoordig je eigenlijk ? De gemeente Emmen of een of ander Afrikaans shithole ? Emmen moest zich schamen met zo’n theemuts in het gemeentehuis.

  1. tailgunner

   @Piet Patat
   Wie ze vertegenwoordigt? Nou, die zit daar echt niet voor de autochtone Emmenaren. Die zit daar voor zichzelf en voor haar geloofsgenoten.

  2. Lao Tse

   Ze moet helemaal niks, Piet Patat, net zo min als vrouwen in Staphorst hun klederdracht moeten afleggen.

   Tolerantie is voor domme mensen lastig op te brengen.

   1. Bosche draak

    Laat jij prima zien met je intolerante gehinnik, duvel op niksnut!

   2. Frets

    Hij is de eeuwig gebande, de zuigende pisvlek

   3. Siemien

    Aldus onze islamknuffelaar Lao

 5. Heras

  Ik werd op straat ook uitgescholden voor Kech=h.o.e.r.
  Het jong schatte ik 13 jaar.
  Ze zouden elkaar eens moeten aanspreken op dit soort gedrag ipv gelijk weer’discriminatie’te roepen.

 6. peetjoh. k

  Van de Partij Van De Allochtoon. Te gek voor woorden dat zoiets in een raad zit. Je vraagt je zowat af in welk land we nu zitten.

 7. Beukman

  PVV Utrecht heeft een foto van Killinci op de eigen Facebooksite gezet met de duidelijke bedoeling om haatreacties op te roepen. Gezien de schuimbekkende reacties is dit prima gelukt.

  Of Killinci succes gaat hebben met haar aangifte wegens haat zaaien waag ik te betwijfelen, maar Helder haar reactie slaat zacht gezegd nergens op. Dat moslims dingen tegen haar zeggen, rechtvaardigt op geen enkele manier de foto-actie van de PVV.

  Als ik moest kiezen, zou ik me eerder aansluiten bij de islam dan bij de PVV. Wat een enge sekte, wat een nare mensen, bij die laatste!

  1. merlot

   “Als ik moest kiezen, zou ik me eerder aansluiten bij de islam dan bij de PVV. Wat een enge sekte, wat een nare mensen, bij die laatste!”

   Ik las hier gisteren dat de islam helegaar niet bestaat.

   1. Beukman

    @Merlot
    Er is in ieder geen centraal loket Inschrijving.

    1. merlot

     Een beetje ontwijkend antwoord, Beukman.

     Het bekende linkse smoesje dat DE islam niet bestaat dient slechts één doel, te weten het bij voorbaat trachten om de gerechtvaardigde kritiek op islam te saboteren.

     Het blijft verbazen dat links een religie cq ideologie die volkomen haaks staat op alles waar links in de jaren 60 en 70 voor heeft geknokt nu zo krampachtig uit de wind probeert te houden. Het is gewoon bizar.

     1. Beukman

      Ik ga me niet verantwoorden voor een uitspraak die ik niet gedaan heb, @Merlot.

     2. Lao Tse

      “Het bekende linkse smoesje dat DE islam niet bestaat dient slechts één doel, te weten het bij voorbaat trachten om de gerechtvaardigde kritiek op islam te saboteren.”

      Dat lijkt me niet, het is meer een advies om de kritiek alleen op die uitwassen van de islam te richten.

      We gaan toch ook niet HET christendom diskwalificeren door te wijzen op het kindermisbruik in de Katholieke Kerk of het racisme van de KKK?

     3. merlot

      “Dat lijkt me niet, het is meer een advies om de kritiek alleen op die uitwassen van de islam te richten.”

      Hier weer meer van dezelfde retoriek: de “uitwassen”. Dat wekt de valse schijn dat het om uitzonderingen gaat. Niets is minder waar. De islam is in z’n totaliteit een abject samenraapsel van leerstellingen dat precies past in de tijd en plaats waarin het is ontstaan: een poel van barbarij, geweld, vrouwenonderdrukking en ander onrecht.

      Er zijn weliswaar enkele zeer kleine stromingen die nog enigszins gematigd kunnen worden genoemd maar dat is getalsmatig compleet irrelevant. Daarom is de frase dat DE islam niet bestaat misleidend en kan derhalve niet anders dan beschouwd worden als een achterbakse poging om de discussie kapot te slaan.

     4. Lao Tse

      “ Dat wekt de valse schijn dat het om uitzonderingen gaat.”

      Dat is geen valse schijn, dit is het geval.

     5. ZiggyStardust

      Lao Tse, DE islam bestaat wel. Er is namelijk maar 1 versie van de Koran, en die is nog nooit veranderd. Van de bijbel zijn diverse versies in omloop. Maar alle religieuzen zijn gewoon mafkezen en horen eigenlijk in Den Dolder thuis, bij de rest van de viespeuken en tbs’ers. Moorden uit naam van een pedoprofeet of ruimtepapa, hoe achterlijk kun je zijn?

     6. Lao Tse

      “Van de bijbel zijn diverse versies in omloop. ”

      Op welke verschillende versies doelt, Ziggy?

     7. Frets

      Aldus de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek.

     8. merlot

      “Dat is geen valse schijn, dit is het geval.”

      Bovenstaande zwakke uitvlucht bevat geen enkel argument. Het is niet meer dan een laatste troosteloze poging van een incompetente trol om zichzelf staande te houden in een debat waarin hij afging als een gieter.

      Wat dat betreft is Beukman een tikkeltje slimmer. Hij koos al meteen het hazenpad in deze draad, wetende dat hij inhoudelijk geen schijn van kans had.

      Het blijft voer voor psychologen: linkse “progressieven” die het op proberen te nemen voor een abject ultraconservatief middeleeuws “gedachtengoed” dat haaks staat op de UVRM.

      Je zou bijna denken dat we ons hier bevinden in een absurdistiche roman van één of andere nieuwe gedaante van Kafka…

  2. Bosche draak

   Alsof je al niet een hielenlikker voor Islam was Beukjongetje.
   En je klinkt al net zo overdreven als die ramenlikker van een Brasil met je “schuimbekken”
   Wij mogen gerust ons ongenoegen uiten als weer zo’n “ingehuurd want divers” trol iedereen over een kant scheert terwijl ze zelf aan allen kanten wordt ingedekt.

   Dus ga maar lekker naar de dichtbijzijnde moskee op je knietjes liggen, heb je weer eens wat om handen.

   1. Beukman

    Probeer eens in gewoon Nederlands te schrijven @Draakmans, bespaar me je holle testosteronretoriek. Als je als een volwassene schrijft, krijgen we misschien nog eens een interessante discussie.

    1. Bosche draak

     Staat geen onduidelijk woord tussen, je bent gewoon een te grote lichtgewicht Beukjongetje, discussie met jou is als schaken met een duif.
     je mietert alles om, kakt op het bord om daarna met je borstje vooruit te geloven in je eigen overwinning.
     Je bent een zuigend stokertje dus
     kruip maar gauw terug je bedje in, misschien wil Lao nog wel wat voor je voorlezen lezen uit het pc-sprookjesboek.

  3. bifbof

   Altijd goed plan om aan te sluiten waar uw hart ligt , bedankt voor het melden

 8. DidiMadloba

  Lilian Helder ziet er beeldig uit in haar zalmkleurige mantelpakje. Jammer dat haar knappe gezichtje wordt ontsierd door haar sjachrijnige onderlip.

  1. Peter Oudshoorn

   DidiMadloba is een kasthomo die geilt op hoofddoekjes en mooie pakjes. Eigenlijk wilde hij dameskapper worden of mode-ontwerper, maar van zijn moeder moest hij een vak leren. Dus werd het maar rechten. Op de trap van de wetenschappelijke hierarchie net boven sociologie, wat onze oppertrol W.H. is. Wat een treurnis.

   1. bifbof

    Kijk naar de naam . Erger je niet , hij kan niet beter of meer

 9. Garland S. tucker

  Die Helder is zo slecht nog niet, maar om nu uitgerekend de lokale PVV uit Emmen te steunen?

  Ze wordt meegezogen het moeras in. Jammer nogmaals, het was een goed 2e kamerlid.

  1. Piet51

   Liliane Helder is toch dat PPV-fractielid van de PVV in de Tweede Kamer, die een tijd geleden zo briljant maar ook aandoenlijk ondeskundig wist uit te leggen, dat je met statistische onderzoeken (over recidives bij taakstraffen en vrijheidsstraffen) helemaal niets kunt aantonen, want het zou volgens haar hetzelfde zijn als appels en peren vergelijken. Ze kwam er niet uit. Bij een middelbare schoolleerling zou zoiets kunnen en zou de leraar dat stukje statistiek nog eens uitleggen.

   1. Peter Oudshoorn

    ‘PPV-fractielid’. Grappig. En dan nog durft Linkse Piet te klagen dat hij niet serieus genomen wordt.

    1. Piet51

     Ik klaag nooit! Ik vermaak me hier kostelijk.

     1. Bosche draak

      Tijd voor Piet52, deze is alweer stuk.

 10. Tman

  “bepaalde stadsdelen”
  In grote steden zijn genoeg islamitische `no go area’s`waar je absoluut niet moet komen.
  Uitgezonderd bekende moslimlovers,zoals Halsema en verdere soortgenoten van linkse kunne!
  Autochtoon uitziende mensen zijn daar de vijand,smerige ongelovige honden!

  1. Lao Tse

   “In grote steden zijn genoeg islamitische `no go area’s`waar je absoluut niet moet komen.”

   Kun je een voorbeeld geven van zo’n no-go area in Nederland waar mensen slachtoffer werden van islamitisch geweld?

   1. dario

    Zoek het maar op op google daar zwaai jij ook altijd mee kindervriend

    1. Frets

     Hij is de zuigende, stokende, eeuwig gebande pisvlek

    2. Lao Tse

     Dat was te verwachten. Die no-go area’s zijn verzonnen.

     1. logisch denken

      moet je tegen oom agent zeggen flapdrol. Minimaal twee autotjes per melding flapdrol. Wat zou er toch loos zijn om op de kleinste melding twee wagens te laten rijden flapdrol ?

     2. Bosche draak

      Nu al uit-gegoogled?

      Of ben je weer blijven steken in je ranzige porno sites?

   2. Willem Bever

    Sukkel de laatste jaren zeker nooit meer in een grotere stad geweest.
    P.S. De arrogantie om Lao Tse/ Confucius als nick te nemen zegt een heleboel; domkop

    1. Lao Tse

     Kun je een concreet voorbeeld van zo’n no-go area, waar blanke burgers slachtoffer werden van islamitisch geweld, noemen?

     1. Lao Tse

      En toen bleef het stil.

     2. logisch denken

      kom is kijken hier in Amsterdam west flapdrol. Je mag ook naar Utrecht , Den Haag of Rotterdam gaan. De keuze is aan jou flapdrol.

     3. Bosche draak

      Je zou toch googelen ?zwakkeling!

     4. Piet51

      Niet zo lang geleden had ik mijn kantoor op Kanaleneiland in Utrecht, Chrurchilllaan om precies te zijn. Één van die z.g. gevaarlijke buurten, maar ik heb nooit problemen gehad noch gezien, hoewel ik er ook vaak ’s avonds in de buurt rondliep. Die risicovolle buurten zullen er zijn, maar dat komt niet door de afkomst of religie van de bewoners, maar door de bewoners zelf, of ze nu wit, gekleurd of zwart zijn.

     5. Siemien

      Pietje stopt zijn hoofd gewoon nog dieper in het zand, doet heel gewichtig over een kantoorpandje maar heeft geen idee wat het is om niet normaal over straat te kunnen lopen..

     6. Lao Tse

      Dat logisch denken ook geen concreet voorbeeld van zo’n no-go area, waar blanke burgers slachtoffer werden van islamitisch geweld, kan noemen verbaast niet.

      Waar niet is valt niets te vinden.

     7. Siemien

      Moet je als Jood eens door de schilderswijk gaan lopen Lao of gewoon in een tram in Utrecht gaan zitten op een willekeurige dag..

      Lao je bent echt een gore islamhuichelaar..

   3. Siemien

    Schilderswijk is zo’n omgeving Lao, uiteraard vind jij, als islamknuffelaar, dat de islam te weinig ruimte krijgt, jij komt uit een schaamtecultuur..

    1. Lao Tse

     Zijn er in de Schilderswijk blanke Nederlanders slachtoffer geworden van islamitisch geweld?
     Mij zijn geen incidenten bekend, maar jou mogelijk wel.

     1. logisch denken

      jou is niets bekend flapdrol dat is mij bekent.

     2. Siemien

      “Zijn er in de Schilderswijk blanke Nederlanders slachtoffer geworden van islamitisch geweld?”

      Yep..

      Je bent een racist, tss blanke Nederlanders hoe durf jij..

      Zodra het over de islam gaat verdedig jij je het apelazerus

     3. Frets

      Hij is de eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker en kletsnatte pisvlek, met zoiets ga je toch niet gesprek?

 11. Ben-NIET-Groen-L

  Somaliërs zijn altijd toch broodmager ?

 12. Ben-NIET-Groen-L

  Minder -minder -minder Somaliërs dan ook maar ? LOL

 13. Jetske

  De rare reacties tegen Lilian Helder slaan nergens op, ze heeft groot gelijk
  Blijven jullie allemaal maar wegkijken van wat de toekomst ons gaat brengen, waarschijnlijk zitten jullie allemaal met je achterste op de bank te genieten van een uitkering en komen nauwelijks op straat, kijken geen TV en lezen geen krant.
  Wij blanke Nederlanders hebben nauwelijks nog iets te vertellen over onze eigen cultuur of gewoontes, er wordt van ons verwacht dat we ons aan passen aan allerlei culturen en gewoontes uit islamitische landen!
  Als je in die landen bent, hebben wij ons daar aan te passen, doe je dat niet, gooien ze je de bak in, steel je iets, wordt je hand er afgehakt, bega je een misdrijf, hakken ze je hoofd er af.
  Ooit zei een Amerikaanse vrouw die niet volgens hun voorschriften was gekleed,
  “Dat ze maar aan ons moesten wennen”
  Ze werd gestenigd, heb ik niet van horen zeggen, maar met mijn eigen ogen gezien!
  Fijne dag allemaal!

 14. Jean Nederland

  Er is maar 1 oplossing….Moslims ons land uitflikkeren, doen we dat niet dan zijn we ten dode opgeschreven, eerst onze rest Joden, dan Christenen, andere geloven en de atheisten. Het worden ZIJ of WIJ, ga ik toch voor WIJ. Dus zij eruit, voor altijd!

 15. rujoleki

  Wijven met hoofddoek oppakken en deporteren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.