PVV-voorman Wilders plaatst collage vol ‘zomerfanmail’: “Hoerezoon wilder k neuk jou dikke anale moeder!”

Buiten lopen de temperaturen op tot tropische hoogtes. Maar vandaag een kijkje in een plek waar de thermometer eigenlijk permanent roodgloeiend staat: de inbox van PVV-voorman Geert Wilders. De onafgebroken stroom lui die aankondigen hem te vermoorden of zijn moeder te verkrachten gaat namelijk maar dóór en dóór.

“Zomerfanmail,” aldus een uiterst sarcastische PVV-voorman Wilders. Voor de aardigheid heeft het Kamerlid op een verlopend blauw achtergrondje enkelen van de meest verschrikkelijke bedreigingen die hij ontvang bij elkaar gezet. Een beetje komisch wiebelend, om er nog een element van humor aan toe te voegen.

Maar eigenlijk is het natuurlijk diep- en dieptriest. De PVV verkondigt veel zaken die mijns inziens gewoon weerzinwekkend zijn, maar er is helemaal niets dat je het recht geeft om het leven van iemand zo’n hel te maken als dat van Wilders nu al anderhalf decennium is.

Ik bedoel, wat beziel je als je dit soort teksten gaat lopen schrijven?

“Hoerezoon geert wilder k neuk jou dikke anala moedet w8 als ik jou op straat zie dan schiet k jou neer met mij lul a kkr hoerezoon”

Of dit?

“JE KKR HOERE MDR NIKS WILLH BEN JE UITGEPERST UIT JE KKR HARIGE KUT MDR WILLH KKR BELG ALS IK JOU ZIE INSHALLAH WLLH INSHALLAH OP DE BOEK VAN KURAN IK KGA JOU EEN PAAR LAPPEN GEVEN TOT DAT JOU SCHROEF TERUG IN JE HOOFD KOMT AH KKR BELG NIKS GEWNNNNNN WJWJWJJW RAMMEL TE KORT”

Te dom om op een normale manier te reageren, en te dom om zelfs de meest elementaire Nederlandse taalregels toe te passen. En leestekens zijn kennelijk voor losers. Ik denk niet dat Geert Wilders daadwerkelijk hoeft te vrezen voor deze figuren: als ze nog niet eens normaal een toetsenbord kunnen hanteren, hoe moeten ze dan ooit begrijpen hoe je een geweer bedient? Deze lui zijn werkelijk te stom om te poepen.

Maar onaardig, grof, bezopen, lelijk, schandalijk, misdadig en – hopelijk – een toegangsbewijs voor de gevangenis? Dat dan allemaal weer wel, uiteraard.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

135 reacties

 1. Agios

  Een schrikbarend beeld van het IQ van moslims.

  1. Marija

   Moslims hebben geen IQ want zijn hersenloos, kunnen alleen een woord goed uitspreken en spellen: k.u..t.

   1. Vraagtekentje

    Nee hoor, kanker ook.

  2. EnDanDit

   Tja, inteelt doet nu eenmaal geen wonderen voor het IQ..

 2. ZiggyStardust

  Als deze figuren op DDS zouden zitten, zou Lao Tse het heel erg druk gaan krijgen met het verbeteren van spelfouten.

  1. Seneca

   test

 3. Sans Rancune

  Er is hier geen moderator aan het werk geweest, dat maak ik op uit de teksten.

  1. Frets

   Ach ja, Noppie/Tengo/Kawana/Dopper/Duijndam/Code134/Rancune/F.C. Labrouste/Lao Tse/Garland S. tucker/Vanduinen slaat altijd terug, met de kracht van een vlindervleugeltje. Niets om over na te denken. Het lijdt een armzalige leventje, waar zijn toekomst alleen maar zwarter wordt. Hij heeft altijd een pot vaseline binnen handbereik, want als oude PC-rukkertrol, is dat noodzakelijk voor hem, zit in de leeftijd.

  2. logisch denken

   vrijheid van meningsuiting despoot

 4. Lao Tse

  “Maar eigenlijk is het natuurlijk diep- en dieptriest. De PVV verkondigt veel zaken die mijns inziens gewoon weerzinwekkend zijn, maar er is helemaal niets dat je het recht geeft om het leven van iemand zo’n hel te maken als dat van Wilders nu al anderhalf decennium is.”

  Eens.

  1. Jantje

   Je brengt me volledig in de war, Lao.
   De PVV ageert precies tegen de zaken waarvan Wilders zijn maandelijkse bloemlezing geeft. Deze collage is namelijk 100% islam georiënteerd. Zij mogen, sterker zij moeten dit doen vanuit de koran geredeneerd.
   De moslims die niet doen zijn afvallig. Dit staat in de Koran.
   De islam is het enige geloof waarbij dit in deze mate mag, nee moet, gebeuren.
   Al 1400 jaar lang.
   Verdiep je eens in de koran en in de geschiedenis van de islam.
   Het is, voor een beschaafd mens, huiveringwekkend.
   Dus vertel nou eens welke zaken er, volgens jou, weerzinwekkend zijn, die de PVV verkondigd?

 5. Lao Tse

  “Te dom om zelfs de meest elementaire Nederlandse taalregels toe te passen. En leestekens zijn kennelijk voor losers.”

  Dit probleem blijkt, blijkens veel reaguursels op DDS, breder te liggen dan alleen bij laagopgeleide allochtonen.

  Beschaving begint bij taal.

  1. Top

   Wetenschap bewijst: taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid.

   “Scientists have found that people who constantly get bothered by grammatical errors online have “less agreeable” personalities than those who just let them slide.
   And those friends who are super-sensitive to typos on your Facebook page? Psychological testing reveals they’re generally less open, and are also more likely to be judging you for your mistakes than everyone else.”

   1. Frets

    top!

   2. Vraagtekentje

    “taalnazi’s zijn irritante moralistische idioten met onaangename persoonlijkheid”

    Dit wil ik in het geval van eventueel commentaar op de schrijvers van Wilders fanmail toch wel betwisten:-) Zo ziet men maar weer, uitzonderingen daargelaten.

  2. dario

   Let wel mensen dat lauwe thee graag verbetert ,maar dat heeft een reden hoor .
   Eigenlijk hoopt hij dat hij jouw daarmee kan afbluffen.
   Het is en blijft een zielig hoopje mens .

   1. Frets

    inderdaad want hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

  3. Original NL

   Pim Fortuyn!!

   1. Beukman

    Die had tenminste humor! Wat van veel Geertaanhangers niet kan worden gezegd.

    1. Vraagtekentje

     Ik beschouw mijzelf toch best als humoristisch hoor.

     1. Beukman

      Er zijn gelukkig uitzonderingen, @Tekentje. Fijn om te horen dat jij er daar een van bent!

  4. logisch denken

   kijk de berichten na die Wilders ontvangt, schone taak weggelegd voor je op islam.nl enz

  5. Ts

   Geachte Lao Tse,
   “Beschaving begint bij taal”
   Beweert U nu dat de mensen welke de getoonde reacties aan Geert Wilders hebben gestuurd onvoldoende of geen beschaving hebben, of wat bedoelt U hiermee???

   1. Lao Tse

    Ze tonen heel erg weinig beschaving, of twijfelt u daar aan?

    1. Ts

     Geachte Lao Tse,
     Ik twijfel er niet aan, maar we zijn het schijnbaar eens dat we in een land welk zich beschaafd noemt mensen in ons midden hebben die of hier geboren zijn of welke wij als gast vanuit welke omstandigheden dan ook in ons midden hebben opgenomen, vinden dat zij om welke reden dan ook het recht hebben zich onbeschaafd te gedragen. De vraag van alle tijden en zeker nu is dan ook: zijn wij in staat deze mensen beschaving bij te brengen, en wat doen we met deze mensen als ons dat niet lukt?

   2. Mars020

    Ben het niet vaak eens met Lao, maar hier heeft hij wel een punt. Als je iemand bedreigt, zorg er dan voor dat het leesbaar is voor het slachtoffer. Nu moet Geert iedere keer een Marokkaanse tolk inhuren om zijn fanmail te vertalen. In 020 sterft het van de tolken op straat, dus dat is geen probleem, maar wel een beetje omslachtig.

 6. Beukman

  Prachtig proza, en creatief ook hier en daar. Meer, meer, meer, Geert, je moet er veel meer hebben ontvangen!

  Misschien moet Wilders het voorbeeld van Tinkerbell volgen. Deze kunstenares hielp haar ernstig zieke kat Pinkeltje uit zijn lijden, maakte er een handtas van, en publiceerde daarover.
  Vervolgens kreeg ze duizenden haatmailtjes over zich heen, redelijk vergelijkbaar met die van Wilders.

  Wat deed Tinkerbell? Ze verzamelde deze mailtjes in een boek, met naam en toenaam, onder de titel Dear Tinkebell, ik hoop dat je sterft. Het verkocht lekker, lag gewoon bij Bruna. Er waren wel een paar scheldleipo’s die een proces aanspanden wegens schending briefgeheim, maar dat won Tinkerbell glansrijk.

  Als Geert hetzelfde doet, zal hij er zeker dertigduizend van verkopen, is mijn inschatting. De royalties zijn hem gegund. Titel: Ik ga je huis bomberderen (sic).

  1. Frets

   Aldus sprak de hypocriete parasiet en geniepige supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

  2. Peter Oudshoorn

   Boektitel: ‘Humor volgens Beukman’. Subtitel: grappen en grollen van een brugklasser

   1. Beukman

    Als ’t maar schuift, @Peter. Als Tinkerbells bloemlezing schuifde, waarom zou Wilders werkje dan niet schuiven? Of denk je soms dat het *alle* PVV-stemmers ontbreekt aan een gevoel voor humor?

    1. Peter Oudshoorn

     Ik kan niks grappigs in de bedreigingen aan Wilders ontdekken, Beukman. Het is reuze triest dat dit al jaren aan de gang is. Het is eveneens triest dat figuren als jij het wel grappig vinden.

     1. Frets

      hij is dan ook de hypocriete parasiet en supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     2. Beukman

      @Peter
      Tinkerbell en Geert zagen wél ook een lollige kant in bedreigingen aan hen gericht, en besloten ze te publiceren.
      In de inmiddels aardig wat bedreigingen die ik zelf op DDS heb ontvangen (waar tot nog toe zeer weinigen afstand hebben genomen) zie ik behalve een gebrek aan beschaving ook een grappige kant.

      Jij zet jezelf weer te kakken als een humorloze Geert-aanhanger. Geert zelf heeft gelukkig meer gevoel voor humor dan zijn aanhangers, reden waarom hij zijn bloemlezing plaatste als zomerfanmail.

      Ik neem aan dat je vindt dat hij die bedreigingen wel mag publiceren, maar er niet om mag lachen?
      Ontlokt pak hem beet ‘K neuk jou dikke anale moeder werkelijk geen glimlach aan jouw stalen smoelwerk? Ook niet een kleintje, desnoods onwillekeurig, omdat zelfs onbedoelde humor zich nu eenmaal niet laat ketenen door politieke correctheid?

    2. Lao Tse

     Opmerkelijk is dat ondanks de stroom van haatmail tegen Wilders hij bij mijn weten nog nooit echt fysiek is aangevallen. Het betreft dus meer verbale dan fysieke agressie.
     Gelukkig maar.

     1. ZiggyStardust

      Ik denk dat jouw conclusie niet de juiste is. De dader van de steekpartij op het cs in Amsterdam was op zoek naar Wilders. Dat Wilders nog niets is overkomen ligt puur aan de beveiliging die hij krijgt en dat hij iedere dag in een ander safehouse overnacht. Zijn eigen woning kan hij al tijden niet meer in.

     2. Frets

      Hij is de duizendmaal uitgekotste, niemand moet hem, niemand wil hem, niemand zit op hem te wachten, hij is de eeuwig gebande die zichzelf steeds opnieuw uitnodigt terwijl hij steeds opnieuw de deur uitgeschopt wordt.

     3. Vraagtekentje

      Zou dat niet komen door de extreme beveiliging denkt u? Theo van Gogh en Pim Fortuyn hadden deze beveiliging niet.

    3. Seneca

     @beuk
     het zijn meestal niet PVV stemmers die uitblinken in een gebrek aan humor.
     het beste bewijs bent u zelf; als dit uw opvatting van humor is, dan heb ik medelijden met uw omgeving die een dergelijke humor zouden moeten begrijpen.

    4. Mars020

     Gelukkig kan iedereen hier hartelijk om jou lachen.. Verder is het natuurlijk zeer vermakelijk om die teksten van 3 jarige kanspareltjes te lezen. De reacties van kanspareltjes en trollen verschillen niet zoveel van elkaar qua niveau op DDS. Dat natuurlijk ook de reden, waarom trollen zo positief zijn over die gasten.

     1. Lao Tse

      “De reacties van kanspareltjes en trollen verschillen niet zoveel van elkaar qua niveau op DDS.”

      Dat viel me ook op.

      Pijnlijk is het wel.

     2. Frets

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

  3. Lao Tse

   Als boektitel zal ‘K neuk jou dikke anale moeder’ wellicht ook hoge ogen scoren. Een zin die maar lastig uit je systeem is te krijgen.

   1. Beukman

    @Lao
    Met die titel krijg je het niet AKO of Bruna in vrees ik. Verder wel een pakkende titel. Ik wed trouwens dat 95 procent van Marokkaanse pubers afkomstig is.

    1. Lao Tse

     Er spreekt inderdaad veel seksuele nood uit. Eigenlijk is de belangstelling voor de moeder van Wilders groter dan die voor Wilders zelf.

     1. Frets

      De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

      Ik stel vast dat jij hier van 0 en gene waarde bent, jouw feiten boeien hier niemand iets. Ik weet niet of je het weet dramorgel, maar je zit op de verkeerde site. Niemand hier heeft enige interesse in jouw gelul. Jij hebt geen bord voor je kop maar een complete balk, dat jij hier na al die jaren nog steeds rondhuppelt, blablabla blaaskaak en eenzame speklap

     2. Lao Tse

      Ja, Frets, jouw seksuele nood is ook niet te onderschatten.

      🙂

     3. Frets

      Blablabla. Blaaskaak/pisvlek en eenzame laffe kale speklap.

     4. Beukman

      @Sterf hangt hem ’s avonds in een rijpe perzik. 🙂

     5. Frets

      Aldus sprak de nsb’r de hypocriete parasiet en geniepige supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

    2. ZiggyStardust

     Met het tentoonstellen van hun anale fixatie kunnen ze toch beter wat voorzichtiger zijn. Voor ze het weten worden ze van een gebouw afgeflikkerd.

  4. Erkenbrand

   Meer meer meer gilt Beukman maar als iemand wat over zijn kinderen zegt gilt hij als een speenvarken de hypocriete lul.

   1. Beukman

    Onzin @Erkerbrand. Haatberichtjes die ik op DDS ontvang publiceer ik hier ook, ter lering en vermaak. Ik heb nog niet genoeg voor een boek, maar wie weet.

    Hier alvast een kleine bloemlezing:

    Jouw ingewanden schop ik graag aan gort.

    Ik hoop dat je kinderen binnen kort doodgestoken worden door je islam buren
    kom ik je feliciteren

    Ik hoop, Beuk, met al mijn atomen in mijn lichaam, dat jouw zwangere dochter haar buik open gesneden wordt, en dat ik jou jakkend in een hoekje zie zitten…

    jij bent ongedierte wat moet worden uitgeroeid.

    Dat jullie de zelfde, de doodstraf waardige mentaliteit hebben is een ding wat zeker is, eigenlijk zou men voor jullie beiden een duo krukje dienen te ontwerpen, met een soortgelijke lus om jullie smerige kippennek.
    En jullie dan ophangen aan van die lantarenpalen met aan beide zijdes van die bogen met een lamp, opdat jullie doodstrijd goed wordt weergegeven op geenstijl…..smerige vieze landverraders!

    En wat je vriend paardepisnek betreft, kom eens langs in Rockanje, Tarzan in de hongerwinter die je bent, dan schop ik met plezier je organen aan gort en laat ze je opvreten met gebroken vingers, lullo.

    1. Erkenbrand

     Al die opmerkingen zijn geplaatst in een bepaalde context die jij er sneu buiten laat, tja als je constant de verkrachtingen die massaal plaats vinden gepleegd door moslims in Zweden downplayed gaan mensen wel eens door het lint evenzo met die zaak in GB en niet te vergeten Keulen.

     1. Beukman

      Nog zo’n goedprater.
      Ik neem aan dat je van degenen die Breivik vermoordde ook vindt dat ze het er zelf naar hebben gemaakt?

     2. Frets

      Aldus sprak de hypocriete parasiet en geniepige supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

    2. Bosche draak

     Schofterigheid trekt schofterigheid aan Beuk, haal je sympathie maar elders vandaan zwakkeling!

  5. Agios

   Dit vind ik daarentegen niet slecht van Beuk. Zou hij ook een gewoon mens zijn die zich dan wel tot het uitverkoren linkse volk vind horen?

  6. Ts

   Geachte heer Beukman,
   Als we het hebben over publiceren van Geert Wilders dan mag hij zelf bepalen wat er in zijn boek komt neem ik aan? Dit heet artistieke vrijheid.
   Eens kijken indien hij een bloemlezening geeft van de laatste bijvoorbeeld 15 jaar waarin hij zowel zijn eigen uitspraken en van de ontvangen berichten welke bedreigingen voor hem bevatten. Tevens neemt hij daarin op de antwoorden van het OM waarin zelfs na al die jaren men nog steeds niet tot vervolging over is gegaan, op zijn minst jegens enkelen van de afzenders. Verder, is ook artistieke vrijheid van de schrijver, zal hij, om de tekst nader te duiden, een en ander voorzien van tekeningen en afbeeldingen welke hij passend vind.
   We zullen dan samen gaan zien of de mate van satire en humor voor iedereen gelijk is…..

   1. Beukman

    Ik vind het prima, @Ts.
    Als hij echter ook wil dat het boek goed verkoopt, dan raad ik hem aan om zijn boek te vullen met louter de betreffende haatberichten, en het in november uit te geven. Reken maar dat daar een markt voor is. Zelf zou ik het ongetwijfeld mensen geven voor hun verjaardag of voor sinterklaas.

    1. logisch denken

     feitelijk zou je de vraag moeten stellen of we die dreigementen normaal vinden. Volgens het OM wordt Wilders nauwelijks nog bedreigd. Wileders laat dus zien dat dit anders is. Oliedomme beukman komt dan niet verder dan een verkooppraatje . Ziekelijk links heeft altijd iets om hun falen te verbloemen

     1. Beukman

      Ja @denkje, wij vinden die bedreigingen normaal. Althans wanneer ze tot mij en een paar andere potsers alhier worden gericht. Een bloemlezing vind je elders in deze draad.

      Ik snap best dat je me “oliedom” noemt, arrogant ventje. Het is een oliedom excuus om niet op de inhoud te hoeven afgaan. Ik kan je verzekeren dat ik niet “oliedom” ben. Daarom zou je er goed aan doen om me serieus te nemen.

     2. logisch denken

      voor mij ben je oliedom beukman , ga vooral door met je advies en verkooppraatje , 24 -7 bewaakt worden voor zo een best seller gaat menigeen iets te ver.

      De bewaking ansich is al een doodschande voor een democratie. Kennelijk hebben we 1 vrijheid al ingeleverd onder de absolute ideologie de is-lam maar dat is beukman nog niet opgevallen. Zoals gezegd oliedom

     3. Beukman

      Het is inderdaad betreurenswaardige dat mensen als Simons, Halsema en Wilders (de man zit in een safe house) beveiliging nodig hebben, @denkje, de eerste twee zelfs zonder dat ze bijzonder kwetsende dingen hadden gezegd. Gestoorde types heb je helaas overal, van links tot rechts.
      Verder is het uiteraard geen enkel probleem om dat boek uit te brengen. De man wordt toch al beveiligd, dus wat zou het. Beetje domme opmerking dus van jou, je doet je nick niet bepaald eer aan.

     4. merlot

      “Ik kan je verzekeren dat ik niet “oliedom” ben. Daarom zou je er goed aan doen om me serieus te nemen.”

      Nee Beukman, oliedom ben je niet. Je hebt alleen last van een bijzonder stugge roze bril.

      Ook ben je nogal hypocriet (een typisch links trekje). Je noemt anderen arrogant en beticht hen van tunnelvisie terwijl je zelf dezelfde tekortkomingen met grote regelmaat tentoon spreidt. En dan heb ik het nog niet eens over je aanmatigende betweterigheid.

      Over de inhoud gesproken: ook hier verwijt de pot de ketel. Als het inhoudelijk te lastig voor je wordt dan is jouw naam heel vaak haas.

     5. Lao Tse

      Merlot is weer geheel teruggevallen op zijn favoriete bezigheid, het diskwalificeren van de opponent die hij domheid, kwaadaardigheid of een psychische stoornis aanwrijft.

      Je moet natuurlijk doen wat je niet laten kan, Merlot, maar is het echt niet mogelijk een beetje bij de inhoud te blijven? Dit is nogal kleingeestig en bovendien erg vermoeiend.

      Je was het waarschijnlijk al vergeten, maar deze draad ging over de debiele manier waarop Wilders wordt bedreigd en uitgekafferd en die Wilders kennelijk de moeite waard vindt om publiek te maken.

     6. logisch denken

      beukman praat weer poep. valsema gaat op de fiets naar de stopera en woont gewoon in de ambtswoning. Je bent oliedom beukman , valsema heeft geen extra bewaking.

      Maar je kan de duvel en zijn ouwe moer erbij halen , het simpele feit dat iemand bewaakt moet worden voor zijn gedachten en opmerkingen of uitspraken in een democratie is een democratie onwaardig.

      helass stappen onze linkse adepten hier doodsimpel overeehn of komen met een onzinverhaal over anderen. Oliedom dus beukman

     7. Frets

      Hij is Dopper en is uit hetzelfde soort hout gesneden als Volkert van der Graaf, een ondersoort met linksfascistische opvattingen, overtuigingen en standpunten. Opruien opstoken beledigen en als het hem niet bevalt feiten verdraaien naar eigen gewin en als deze dan onderuit worden gehaald geen reactie meer geven. Het feit dat hij nog geen permanente ban heeft, omdat hij bij vrijwel elke post die hij hier plaatst complete onzin uitslaat en de boel opstookt, mag gezien worden als een wereldwonder.

     8. logisch denken

      toch heel knap van iemand dat hij/zij jouw tekortkomingen zo kort en direct kan samen vatten ” domheid, kwaadaardigheid of een psychische stoornis “. Je bent een gestoord persoon tarrel verder niets.

      Wilders vindt het niet de moeite waard zoals linkse guttmenschen hier presenteren , wilders geeft tegengas tegen de beweringen dat ie niet actief bedreigd word zoals linkse adepten ons willen doen geloven.

      Wilders laat zien dat het tegendeel waar is en dat de bedreigingen uit de islamitische hoek zijn weerga niet kent.

     9. Beukman

      @denkje, Halsema krijgt met enige regelmaat beveiliging.
      Job Cohen kreeg ook beveiliging, Sylvana Simons idem als lid van de TK, Pechtold, Rutte, Verdonk en nog een paar anderen kregen of krijgen beveiliging. Er lopen dus niet alleen linkse gekkies rond maar ook rechtse. Probeer eerst even na te denken voor je iets schrijft.

 7. plakband

  Ik ben een trouwe PVV stemmer. Iets weerzinwekkends in het partijprogramma is mij nooit opgevallen. Weerzinwekkend gedrag tref ik vooral aan in de 2e kamer (cordon sanitair en kudde-kartel-stemgedrag), bij justitie, advocatuur, liegende MP, no-go zones, relmarokkanen, we-are-here, KOZP, lanterfanterende Europarlementariers, ongebreidelde belastingverhogingen, loslopende tbs-ers, bijstandsfrauderende arbeidsmigranten, allah-akhbar roepende terroristen, gedogen op het boerkaverbod en ga zo maar door.

  1. Marija

   Duizend maal *** @plakband

 8. J.C.

  Dit zijn Nederlanders volgens de politici en andere linksliberalen, die hen hebben binnengehaald.

  1. J.C.

   Wat in feite dus een minachting is van de christelijk/Joodse identiteit van de autochtonen Nederlanders.

   1. J.C.

    Overigens vind ik het opvallend, dat de huilebalken van het partijkartel, die altijd lopen te jeremiëren over de toon van het debat, nu opvallend hypocriet stil zijn.

 9. Stopperspil

  “De PVV verkondigt veel zaken die mijns inziens gewoon weerzinwekkend zijn…..”. Noem er eens een paar dan weten we waar we het over hebben.

  1. Stopperspil

   Om het makkelijk te make, noem er eens 1.

   1. Stopperspil

    te maken dus…

   2. Beukman

    @pil
    “verbod koran” (ja, zo staat het er echt) vind ik behalve weerzinwekkend ook puberaal.

    1. ZiggyStardust

     Mijn kampf was toch ook lange tijd verboden? In de Koran komen joden en niet-gelovigen of anders gelovigen er niet veel beter van af hoor. Daarbij wordt in diverse moskeeen openlijk haat gepredikt naar moslims en anders/niet gelovigen. Fijn dat er nu eindelijk een keer aangifte tegen is gedaan, door sjiitische moslims nog wel.

     1. Beukman

      Mein Kampf was niet verboden; het alleenrecht om het boek te drukken lag een paar decennia bij de Nederlandse staat. Waardoor het dus al die tijd niet werd herdrukt.
      Lag, want vorige jaar is er een nieuwe kritische editie verschenen bij uitgeverij Prometheus.
      Uiteraard betreft het een nieuwe vertaling. Die vorige, uit ’39, van Steven Barends, was tamelijk slecht, en bovendien inmiddels zwaar verouderd.

    2. Erkenbrand

     Inderdaad Beukman de koran is weerzinwekkend en dient asap verboden te worden.

     1. Beukman

      Jij bent ook weerzinwekkend. Moet jij nu ook worden verboden?

     2. Lao Tse

      Is Erkenbrand niet degene die meent dat we alle moslims in Nederland in kampen moeten opsluiten en die al veel andersdenkenden op dit blog heeft gedreigd om ‘de ingewanden aan gort te trappen’ ?

      Ook behoorlijk weerzinwekkend, als je het mij vraagt.

     3. Erkenbrand

      Andersdenkenden, nee hoor die eer komt enkel jou toe trol en met plezier!

     4. Beukman

      @Lao
      Onze vriend @Enkelband kan gelukkig ook wel de lol zien in die dreigberichtjes richting Wilders. Zo consequent is hij nou ook weer wel.

     5. Frets

      Aldus sprak de hypocriete parasiet en geniepige supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

    3. Ben-NIET-Groen-L

     Beukman,

     De Koran is niet moeilijk te begrijpen. We weten allemaal dat er tientallen gewelddadige teksten in de Koran staan: “Al wie een vijand is van Allah en Zijn engelen en Zijn boodschappers en Gabriël en Michaël, waarlijk, Allah is een vijand van zulke ongelovigen.” (Koran, soera 2:98)… “Tussen ons en u is vijandigheid en haat voor altijd, totdat u gelooft in Allah alleen.” (Koran, soera 60:4)… “Doodt hen die niet in Allah en het hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en zijn Boodschapper verboden hebben verklaard.” (Koran, soera 9:29)… “Strijdt tegen hen. Allah zal hen door uw handen straffen en hen vernederen.” (Koran, soera 9:14)… “Allah zal de strijders boven de stilzittende doen uitblinken door een grote beloning.” (Koran, soera 4:95)… “De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld.” (Koran, soera´s 4:76, 60:4)… “Wie de Koran maar gedeeltelijk gelooft, zal naar de hel gaan.” (Koran, soera 2:85)… Volgens de Koran zijn moslims, die slechts een deel van dit boek geloven, in feite afvalligen en we weten wat er volgens de Koran met afvalligen moet gebeuren. Zij moeten gedood worden: “Geloven jullie in een gedeelte van het boek en in een ander gedeelte niet? Wie van jullie dat doet, verdient niet anders dan schande in het tegenwoordige leven en op de dag des oordeels zullen zij tot de zwaarste bestraffing veroordeeld worden.” (Soerat Al-Bakara, 86)… DUIDELIJK Beukman?!

     1. Beukman

      Bwah. Jij neemt de koran serieuzer dan de meeste moslims. Dat zien we wel vaker.

      Overigens staan er in het OT en de Tora ook vele oproepen tot en goedpratingen van massaverkrachtingen, genocide en landjepik. Nou en?

     2. Peter Oudshoorn

      Beukman, (die inderdaad tot de andere kant van het schoolplein behoort en daarmee de vijand is van de overige DDS-reaguurders en de warme vriend van trollen als Lao en EU kokkie) wint het altijd met bagatelliseren en downplayen – een ware kampioen.

      De koran is erg ja, maar weet je wat pas echt erg is: het Oude Testament.
      Moslims plegen geen aanslagen, op die paar incidenten in Bataclan en Nice na.
      De bedreigingen aan Wilders adres zijn een gebbetje joh, daar moet je om lachen.
      Het ‘meer, meer, meer’ van Wilders is schandaaaalig: die populist verdient gevangenisstraf.

      En nu Beukman zomervakantie heeft is ie ook nog niet weg te slaan van DDS. Heer, geef ons de kracht om deze humorloze, linkse gladjanus te overleven.

     3. Frets

      hij is de hypocriete nsb-parasiet en geniepige supporter van de speklap, steenpuist, smeerpijp, leugenaar, blaaskaak en pisvlek.

     4. Peter Oudshoorn

      Beuk mant: “Maar moeten Geert en ik nu werkelijk ‘K neuk jou dikke anale moeder’ serieus nemen als bedreiging, ongetwijfeld gedaan door een puberale snotMarokkaan?”

      Het gaat niet om de inhoud Beukman. Het grootste deel is inderdaad niet serieus te nemen. Wat niet betekent dat we moeten lachen om de nu al 15 jaar durende bedreiging die het leven van Wilders tamelijk onaangenaam maakt. Het is treurig dat die bedreigingen onophoudelijk voortduren en altijd uit dezelfde agressieve, kortelontjes, orthodoxe islamhoek komen.

      Je tweede punt. Ik weet dat er christelijk landen zijn waar ze fel op homo’s tegen zijn. Maar in welke christelijke landen ze ter dood gebracht worden is me onbekend. De website winq.nl geeft wel een lijst met 69 landen waarin gay verre van ok is. Maar de 10 landen waar op homoseksualiteit de doodstraf staat, zijn alle islamitische landen.

      Kortom, ik moet weer aannemen dat je je dikke duim gebruikte.

     5. merlot

      “Kortom, ik moet weer aannemen dat je je dikke duim gebruikte.”

      Yep, Beukman gleed weer eens uit over z’n eigengemaakte vlek.

      Het is altijd hetzelfde liedje: de weerzinwekkende teksten in de islamitische geschriften worden onder het tapijt geschoven met een jij-bak.

    4. Stopperspil

     Hoezo is een voorstel om de Koran te verbieden “weerzinwekkend”. Dat mag iemand toch wel vinden. Ik heb het boek in huis gehad plus een vertaling maar heb het heilige boek na lezing in de papierbak gelazerd. Het was weerzinwekkend.

     1. Lao Tse

      Ik vind de afschaffing van het Grondrecht van de vrijheid van meningsuiting inderdaad ‘weerzinwekkend’ en bovendien levensgevaarlijk, Stopperspil.

      Bent u wel goed snik?

     2. Peter Oudshoorn

      Lao is een grondwetsfetisjist, Stopperspil. Dat betekent dat hij alles weerzinwekkend, walgelijk en levensgevaarlijk vindt wat niet in zijn rigide geest past. En passant ontzegt hij daarmee ook een ander zijn persoonlijke mening. Dat dit keihard ingaat tegen de vrijheid van meningsuiting doet dan even niet ter zake.

      Lola is een doodzieke trol, maar dat weten we inmiddels.

     3. Frets

      Aldus, sprak de glibber, genaamd dopper/flopper of lul, die zelf weinig tot niets heeft bijgedragen aan de samenleving. Zit al jaren in het uitkeringscircuit en heeft een ieder, op dit forum, van zich vervreemd, door zijn pedante en vervelende wijze van reageren. Zit de laatste dagen van zijn leven geïsoleerd (wonend drie hoog achter) van de echte wereld. Een van huis uit, fout en antisemitisch stuk nageboorte, die ook niet schroomt, om het met onfrisse clubjes eens te zijn. Zijn familie heeft jaren geleden, de handdoek al gegooid, om zich nog enigszins om hem te bekommeren. Mijn reactie zal dan ook zijn ‘’blablabla blaaskaak’’. En vooral tiktaktiktaktiktak.

      Geef die aarsmade toch geen repliek! Behalve, Blablabla Blaaskaak

     4. Stopperspil

      @lao Vrijheid van meningsuiting is inderdaad een grondrecht en een groot goed. Als zou je dat tegenwoordig bijna vergeten. Vandaar ook dat De PVV een mening mag hebben over de Koran. Net als u en ik. Ik voel me overigens best goed snik. Dank u.

     5. Kristalix

      Zou een goede zaak zijn de koran te verbieden in Nederland. De koran schrijft wetten voor. Die conflicteren met de Nederlsndse wet. Sharia en het uitvoeren ervan hoort in het rifgebergte of zandbak.
      Islam aanhangers ten lande geven aan niets te hebben met de Nederlandse wet. Deze uitingen geven extreem goed weer waarom de koran verboden zou moeten worden.

  2. DidiMadloba

   De PVV zelf is allereerst “weerzinwekkend”. Wilders jaagt ons al jaren de stuipen op het lijf met bangmakerij over de “islamisering””

   1. Peter Oudshoorn

    ‘Ons’? Je bedoelt jezelf: je bange extreemlinkse zieltje dat zo makkelijk beschadigd is, Didiboy.

    Mij jaagt Wilders geen angst aan. Ik ben juist bang voor ultra-orthodoxe linkse idioten zoals jij die de hele maatschappij al verkankerd hebben.

    Rot lekker op naar je geile boerka-meiden, graftak.

   2. Kristalix

    Didi,
    Bangmakerij? Islamisering is al in volle gang.
    Dat is geen bangmakerij. Dat heet werkelijkheid.

   3. Bosche draak

    Didi doet het in z’n broekje omdat het nou eenmaal een watje is.
    Nee dan is goedpraten en afvlakken wel zo veilig…

 10. santiago

  En de rest van de politiek, zeker de gristelijke partijen, kijken de andere kant op.

 11. santiago

  Al die mooie berichtjes kunnen ze schrijven, omdat ze Nederlands hebben mogen leren op onze kosten. Toch mooi he zo’n verrijking.

  1. ZiggyStardust

   Ze kunnen beter op tekenles gaan, kunnen ze volgende keer ook aan de cartoonwedstrijd van Wilders meedoen.

   1. santiago

    Ik weet niet of de overheid voorziet in gratis tekenlessen.

   2. Rosasolis

    @ZiggyStardust. He interessant! Bedoel je dat deze moslims een Wilders cartoon wedstrijd zouden organiseren?

 12. DidiMadloba

  Op alle *originele* scheldpartijen berust auteursrecht, dus Wilders kan andermaal een rechtzaak tegemoet zien.
  Of heeft hij al dat scheldende volk om toestemming gevraagd?

  1. logisch denken

   hahahaha , linkse trol , die islamitische lafaardjes moeten zich wel melden om een zaak over auteursrecht te beginnen. Heb je nou werkelijk niet 1 hersencel over die begrijpt dat die klootzakken zich niet melden bwant dan jun je ze vervolgen. Je hebt echt shit for brains

 13. logisch denken

  Doen die vrede lievende moslims dat ? Die hebben toch respect voor iedereen ? De islam is volgens links goochelmeesters toch het geloof van de vrede.

  Dit moet in elkaar gezet zijn door Wilders voor zijn media momentje. sarcasm off

  Waarom worden die gasten aangepakt ? Mevrouw SS doet aangifte en direct wordt een groot ondrzoek gestart en mensen veroordeelt. Is het Om dan toch bezig met een dubbele agenda en is de vervolging van Wilders toch een politiek schouwspel ?

 14. Rosasolis

  Niet alleen Wilders krijgt deze beledigend, domme mails; andere politici krijgen ze ook.
  Er zal geen enkele bekende politicus zijn die ze niet krijgt. Het pesten wordt steeds erger.
  Omdat het wordt getolereerd op internet. Helaas gaat het ook door op DDS; er gaat geen dag voorbij dat abonnees die reageren op interessante artikelen, worden door de trollen aangevallen. Je moet altijd eensgezind zijn met dit kliek trollen die altijd precies hetzelfde denken, anders proberen ze je weg te werken. Vaak schrijven ze niet eens interessant commentaar omdat hun doel is alleen maar pesten.

  1. Beukman

   @Rosasolis
   Inderdaad.
   Niet alleen politici, ook kunstenaars, en zoals je al zegt, ook potsers op DDS die niet het verdommen om met de wind mee te waaien.

   Een eind hierboven voorbeelden daarvan inclusief een bloemlezing van de haatberichten die regelmatig op DDS worden geplaatst, maar waar die om de een of andere reden géén storm van verontwaardiging opleveren.

   1. Original NL

    Strontvlieg beukman gedijd prima met dit weer…de andere maden zullen ook wel weer de kop op steken.

    1. EU kok

     Helaas, slechts weinigen kunnen aan uw niveau tippen.

     1. Frets

      Ach guttegut, Jabba de Hut, trekt weer een slijmspoor op DDS. Als of iemand daar geïnteresseerd in is. Zijn sporen verdiend, met het schoonmaken van een of andere McDonald’s. En dan ben je ook gelijk een ”kok’, maar dan wel met ck.

     2. Bosche draak

      Hij heeft tenminste nog niveau, iets wat we van jou niet kunnen zeggen beukenootje

      Kruip maar vlug terug in je bubbeltje met Lao kunnen jullie lekker de hele dag knuffelen en de kop in het zand steken.

  2. Lao Tse

   Ik vrees, mevrouw Rosasolis, dat de mensen die zich hier presenteren onder de nickanames Frets, fockingworst en Siemien (en een waaier andere namen) het doel hebben DDS naar de kelder te jagen.

   Wat ze daarmee denken te bereiken is net zo raadselachtig als het feit dat de redactie van DDS kennelijk machteloos staat tegen deze terreur.

   1. Frets

    De eeuwig gebande met honderden versleten namen, de zuigende stoker. Niemand moet jou, niemand zit op jou te wachten, jij bent de ongenode gast die steeds weer opduikt, jij bent de eeuwige gebande, de pisvlek.

   2. merlot

    De tarrel heeft de les van Joseph Goebbels goed begrepen: beschuldig altijd anderen van wat je zelf doet.

    1. Frets

     inderdaad merlot, daarom zijn het allemaal racisten en fascisten

   3. logisch denken

    Ik vrees, mevrouw Rosasolis, dat de mensdie zich hier presenteert als lao tse ofwel de huistarrel het doel heeft DDS naar de kelder te jagen.

    Wat ze daarmee denken te bereiken is net zo raadselachtig als het feit dat de redactie van DDS kennelijk machteloos staat tegen deze terreur.

 15. Kristalix

  Het verstandelijke vermogen van moslims prachtig weer gegeven. Dat is gewoon naar verwachting overigens. In het rifgebergte en de gtote zandbak is dit normaal.

  En begrijpelijk ook dat ze wel eens een ander anaal hol willen. De hele week schaap in de kaplaarzen is ook saai. En dat is dan tegelijk het niveau waar we het over hebben met de Hassans en Achmeds.

 16. Heras

  Volgens mij is dit mocrotaal. Kinderlijk simpel.
  Wilders moet winnen, hij mag niet opgeven.

 17. Ben-NIET-Groen-L

  De onafgebroken stroom lui die aankondigen hem te vermoorden of zijn moeder te verkrachten gaat namelijk maar dóór en dóór.

  Maar zorgen de heren Tweede Kamerleden dan niet voor véél minder Marokkanen of hoe zit dat ?

  En inderdaad, een schrikbarend beeld van het IQ van moslims.

  1. Marija

   Geen IQ, geen hersens aanwezig.

 18. Seneca

  de heer Engelbracht schrijft: ‘de PVV verkondigt veel zaken die mijns inziens gewoon weerzinwekkend zijn’. nu ben ik toch nieuwsgierig naar wat zo weerzinwekkend is aan veel zaken die de PVV verkondigt. de heer Engelbracht, heeft huisregels opgesteld maar zodra er iets wordt gezegd – in dit geval door Seneca – dan wordt het bij voorbaat geband. overigens weet u heer Engelbracht, wat ik weerzinwekkend vind: ‘de ronduit anti-joodse uitlatingen op dit blog’. wat doet u aan dat weerzinwekkends? in mijn opinie niet veel om niet te zeggen: helemaal niets. u bent een typische doorsnee stukjes (brood) schrijver, zonder mening en u bevuilt uw broek als u maar denkt dat een moslim beledigd zou zijn. dat is weerzinwekkend, heer Engelbracht. splinter en balk weet u het nog?

 19. Mars020

  Ik kwam niet meer bij van het lachen, toen ik deze berichtjes las. Neem mijn woorden terug, want deze moslims hebben wel humor. Op deze manier proberen ze Lao bezig te houden met het opsporen van taalfoutjes. Lao zit nu zwetend achter zijn toetsenbord en met kromme tenen, deze taalkundige hoogstandjes te ontcijferen.

 20. Michael M

  Als men zulke haat dood verderf schrijft, dan ben je een gevaar voor jezelf, je vrienden, je eigen familie. Zo diep gewortelde kwaad der duivel heerst er in de geesten. Haat dood en verderf brengt ellende en vernietiging, het liefdeswapen is het overleven van de mensheid.

 21. Bosche draak

  Maar natuurlijk zal het niet lang duren voordat deze ernstige bedreigingen worden afgestraft.
  Simons kreeg een fractie van dit verbale geweld en die grove mondjes stonden in no time in de rechtszaal.

  Toch?

  Toch?

 22. pejoar

  Kun je niet tegen kritiek Tim?
  Of is er iets anders onwelgevallig in mijn reactie?

 23. Veteraan

  @ Tim
  ‘Ik denk niet dat Geert Wilders daadwerkelijk hoeft te vrezen voor deze figuren: als ze nog niet eens normaal een toetsenbord kunnen hanteren, hoe moeten ze dan ooit begrijpen hoe je een geweer bedient?’
  Nou Tim dat gaat niet op.
  Al die randdebielen die moorden plegen, verkrachten, haten, stelen en meer zijn niet al te slim. Daarnaast is het in dit wereldje cool om zo dom te praten, ABN is voor homo’s en mietjes en blanken en die mogen allemaal dood van dit gajes.
  Live fast and die young is hun motto.
  En liever de ander dood dan zijzelf en daar zijn ze goed in.

 24. Homo erectus

  Zou op zich best leuk zijn als die pigment gestoorde lulhannesen eens gewoon Nederlands leerden gebruiken. Kunnen we allemaal van hun proza meegenieten. Echt man wat een zielige figuren zijn dat.
  IQ van een dood plantje.

 25. Punt50

  Al dat uitschot levert zelf bewijs aan dat het hier niet thuishoort. Oppakken en eruit flikkeren.

  1. Siemien

   Precies, en keihard aanpakken tijdens hun staande houden natuurlijk, zowel verbaal als fysiek, dat ze gelijk heel klein worden…

 26. Loes

  Inteelt!!!!!ze zijn gek op k..ker roepen omdat ze dat al vanaf de geboorte al hebben,ook gek op k..kermoeders omdat hun eigen moeder er niet is..of was..om ze op te voeden..te druk met broeden,

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.