PVV’ers woedend over klachten homofobie Derksen: ‘Niet hij, maar Marokkanen zijn het probleem en gevaar!’

Verscheidene PVV’ers zijn woedend dat Veronica Inside-presentator Johan Derksen momenteel wordt gekielhaald om zijn vermeende ‘homofobie’, na een optreden in een documentaire van NPO-ster Ellie Lust. Derksen vond dat hij best wel eens een grapje kon maken, waarna hij door half Twitter voor ‘homofoob’ werd verslaten. PVV’ers doen nu ook een duit in het zakje.

derksenmarokkanen

De PVV-stemmende LHBTI-activiste Sasha is boos dat Johan Derksen sinds het begin van de week de boeman is in het homoseksuele smaldeel Nederland. De voetbalcommentator wordt gekielhaald vanwege z’n optreden in de AVROTROS-documentaire Ellie aan de verkeerde kant van Ellie Lust. Daarin werd Derksen bevraagd over zijn grappen ten koste van homo’s en transseksuelen, en de antwoorden van ‘de Snor’ werden ontoereikend geacht.

Sasha is het daar helemaal niet mee eens, en krijgt daarbij steun in de vorm van een ‘like’ van PVV-Kamerlid Fleur Agema:

“Ellie lust zou langs moeten gaan bij deze Marokkanen met haar nieuwe programma. Derksen is het probleem en het gevaar niet. #Ellielust #derksen. Zie in deze video hoe Marokkanen over homo’s denken”

In de video zien we vervolgens hoe een PowNed-verslaggever met de roze plofkap een ronde maakt langs diverse Marokkaanse jongeren. Eén jongen met immigratieachtergrond haalt z’n schouders op: “Allah, het interesseert me niet!” Een andere verkondigt: “Homo’s? Ik vind ze geen mensen.”

Het is een fragment uit het programma PowNews, dat al jaren van de buis is, maar de commentaren zijn er niet minder schokkend om. Zou de tolerantie voor homoseksualiteit inmiddels een beetje zijn toegenomen onder allochtone jongeren, en is anno 2019 Johan Derksen inderdaad de grootste sta-in-de-weg van homo-acceptatie? Hmmm. Op de één of andere wijze is dat dan ook weer lastig te geloven.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Bosche draak

  Die kijkt wel uit, een onderonsje met die lieve lieverdjes en dan is de Lust haar snel vergaan.
  Maar kritiekloos gaan liggen deugen daar Lust ze dan wel weer pap van.
  Haar lafhartige instelling daar Lust en de honden geen brood van.

  Okee ik stop nu 🙂

  1. Julian

   lafhartig? Wie is er lafhartig door op een forum als deze lekker iemand de maat te nemen?… Moet je doen in haar gezicht….

   1. Bosche draak

    Dat durf ik met gemak bijdehandje, regel jij een onderonsje voor ons?
    Je zal er niet veel punten mee scoren want de meeste vrouwen masturberen nog liever met een kaasrasp dan ’n misselijk miezerig kontenkussend kruipdier als jij een blik waardig te keuren.

    Gaat elders deugen kneus!

 2. van Urk

  Citaat:”Afwisseling maakt het leven veel leuker” DidiMadloba 43 min. ago

 3. Lao Tse

  PVV-ers zijn in een permanente staat van woede. Dus daar kijk ik niet van op.

  1. Frets

   en jij bent een pedopsychopaat. Dat zijn per definitie mensen zonder geweten, zonder enige empathie. Dus wat doen dergelijke ratten? Ze doen zich voor als exact het tegenovergestelde: barmhartig, medelevend, empathisch. Maar dat is niet meer dan een pose, een masker. De volgende stap is om vanachter dit masker anderen de maat te nemen. Sterker: om ze genadeloos de grond in te trappen en ze uit te maken voor racist en fascist. Daar kickt een psychopaat uiteraard op want hij doet niets liever dan zichzelf neerzetten als moreel superieur terwijl het absolute tegendeel waar is.

   1. Watcher

    Applaus voor Frets, hadden we allemaal maar zoveel zelfkennis. 🙂 🙂 🙂

    1. dario

     Het piemeltje kan goed om zichzelf lachten geestig ….

    2. Seneca

     He watcher, sinds wanneer voel jij je aangesproken als Mao Ze Dong een veeg uit de pan krijgt? ben je dan toch elkanders lieve vriendjes? dat wordt spannend met jullie tweetjes…

   2. van Urk

    Kenmerken en symptomen van een narcist.

  2. Bosche draak

   Jij bent wel zo’n zuiger, hoorde laatst Beukman tegen je zeggen dat je moest blazen daar het laken in z’n kont kwam vast te zitten…

 4. Marija

  Ook Johan Derksen kan vanaf nu niet meer veilig over straat.
  Ellie Lust heeft wel de gemakkelijke kant gezocht om dit probleem aan te kaarten.
  Het probleem is de Marokkaan, niet Johan.
  Wat is het toch een achter gebleven volk en zo dom als de neten.
  Ellie maak eens een interview met een Marokkaan hierover en het lachje zal je vergaan.
  @EL, Ik vind je nogal arrogant en Johan Derksen is de dupe, omdat je bij hem vantevoren weet dat hij geen blad voor de mond neemt, dat is dus makkelijk scoren.

  1. van Urk

   Ik dacht dat Nederlandse Marokkanen ook tot het Nederlandse bevolking behoorde? Waarom wordt nou juist alleen de witte Nederlander in haar programma belicht? Ook hier weer een voorbeeld van polarisatie op witte Nederlanders om ze af te beelden als onmenselijke monsters wat alleen maar voordelen schept voor de racisme schreeuwende minderheden die net zo onmenselijk kunnen zijn.

 5. logisch denken

  Dat is nu tekenend voor hypocriete linkse ubermenschen. Je kan twee kanten op met de huidige stelling. Beide kanten worden echter niet getolereerd door selectief verontwaardigd links Nederland.

  1. De uitspraken die gedaan zijn door die grijze mafklapper worden al jaren gedaan door de islamitische gemeenschap. Het getuigt daarom van weinig inzicht en kracht om Derksen hier op aan te vallen. Als je Derksen zo onder vuur ligt voor zijn idiote uitspraken moet je exact hetzelfde doen met de andere groep. Maar laffe linkse ubermenschen kruipen dan weer onder hun steen.

  2 Als je het woord homo’s nu eens vervangt door marokkanen blijft links selectief verontwaardigd Nederland dan nog steeds bij de uitspraak dat het gezegd moet kunnen worden of gaan dan alle registers open om je uit te maken voor racist en fascist ?

  Dit land is doodziek. Derksen zijn mening is er 1 van een mafklapper maar als je vervolgens een discussie over homogeweld wilt hebben zorg dan dat de juiste groep aan tafel hebt zitten. Wanneer gaat Ellie eens door Poelenburg , Amsterdam west , kanaaleiland of de schilderswijk heen ?

  1. Frets

   met keppeltje

 6. Ts

  Ok, we hebben een programma waar bijna niemand naar kijkt, de kijkcijfers vallen tegen, npo 3 zal gaan verdwijnen, je weet als kijkcijfers onder de maat zijn je programma zal verdwijnen, je kansen bij een commerciële omroep zijn er alleen als je goede kijkcijfers hebt. Dit overwogen hebbende op de bank ga je bedenken hoe kan ik dit veranderen? Wie kan mij helpen? De laatste vraag stellen is hem beantwoorden in een egocentrische omgeving als omroepland, niemand want het is ieder voor zich…
  Ok hoe kan ik dat dan veranderen? Eureka: ik neem een bekende Nederlander welke bekend staat om zijn scherpe en puntige mening en ga er naartoe met een stelling waarvan ik weet dat hij scherp zal reageren aangezien dit zijn handelsmerk is. Om het meer validiteit te geven neem ik een (on)bekende advocaat mee zodat het nog de schijn van validiteit krijgt. Dan ben ik er denk ik zeker van dat Nederland mijn naam gaat kennen en daarmee nemen mijn kansen op een voortzetting van mijn carrière in omroepland verzekerd…..
  Of dat zo is zal de tijd moeten leren, de kijkcijfers van het programma direct (166.000) geven geen reden tot optimisme. Ze hoopt nu op de effecten van de Social media. Wachten is nu op de talkshows met extra bijdragen van de “usual suspectst” als ondersteuning om te proberen deel uit te gaan maken van het lucratieve schnabbelcircuit. Een van de dingen waar ze in geslaagd is dat niemand haar als een echt onafhankelijke en kritische programmamaker zal zien aangezien ze niet tijdens haar programma alle betrokkenen heeft geïnterviewd maar een programma heeft gemaakt met enkel als doel te polariseren en tegenstellingen te framen waar deze niet zijn…..

  1. van Urk

   Ik vond haar vorige programma -Ellie op patrouille- wat meer overtuigender. Daar zie je wel beelden hoe buitenlanders opgepakt worden.

   1. victus

    Zou ze ook zo selectief zijn geweest bij de politie? Marokkanen in een gestolen Audi laten doorrijden en zich helemaal storten op oma die geen richting aangaf in haar boostertje?? Laat maar.. ik weet het antwoord al.
    Veel instanties zijn doodsbang voor moslims en trekken een stoere smoel open tegen de wat zwakkeren in de maatschappij.

    1. Freba

     Dat komt omdat de “leiding” van ons land wegkijkt. Lekker een schaaltje 3 in een camera autootje de hele dag foto’s laten maken op een weg waar je 300 km/u kunt rijden, maar waar je niet meer dan 100km/u mag rijden. Omdat anders de koophuizen langs de snelwegen teveel in waarde zakken. En dan verzin je een list. Co2 en nu weer stikstof. (A2 Abcoude en Vinkeveen etc.etc) Autootje levert lekker centjes op voor de gemeenten. Gaatjes op de begroting dichten. En dan een Arabier vervolgen, dat valt niet mee natuurlijk. Giuliano -oud burgemeester van NY- behaalde een reductie van 90 PROCENT in de misdaad in 4 jaar. Iets voor Femke -snuif- 020? No Guts no Glory

   2. Seneca

    @van Urk
    beste man, ik schat u hoger in. als ik die hyper politiek correcte kop van dat mens zie, moet ik een teiltje halen. ik heb een maal gekeken, een beetje flink in het buitenland lopen doen – had zij hier in NL moeten doen, maar had zij het lef niet voor – maar wel beschermd door de lokale politie en de filmcrew.

   3. Siemien

    Ik kijk geen van haar programma’s

 7. StanleyC

  We moeten al die linkse verraders opsluiten in concentratie kampen waar ze elke dag dwangarbeid moeten verrichten. Dan weet dat gajes ook eens wat werken is. Wat een waardeloze levensvormen zijn het.

 8. rujoleki

  Echt Nederlands.
  Meehuichelen en wegkijken.

 9. Jean Nederland

  En weer heeft Wilders gelijk, Marokkanen zijn het schuim der aarde met vlak erachter aan de Turken. We moeten zorgen dat we van die Islam afkomen, ooit, zullen ze in de meerderheid zijn en waarlijk ons land (geheel democratisch) over nemen. Lekker dan, zijn we gelijk failliet en teruggeworpen naar 1399. De UK gaat ons al voor, is een voorbeeld hoe het niet moet, wellicht kan Johnson het tij keren, en ook in de USA gaat het de verkeerde kant op, tenminste als ene Trump daar niet meer zal zijn. Linksen zijn bewust bezig met het kapot maken van hun moeder landen. Wij moeten ons realiseren dat we dat NU nog kunnen tegenhouden, dus laten we dat dan ook doen.

  1. Bolkestein

   Heeft knettergekke advocaat Sidney Smeets al gereageerd op dit filmpje?

 10. tonna

  Indien men openlijk en wettelijk door de overheid verklaard wil hebben dat homo’s en transgenders de norm zijn,en hetero’s een met moeite getolereerde buiten de norm vallende groep,dan klopt elk lulverhaal haha!
  Daar wil men klaarblijkelijk heen!

 11. RvdBe

  homo,s zijn als de dood voor Marrokanen,
  om hun frustratie nog enigzins kwijt te kunnen wordt vol ingezet op de witte man die veelal geen problemen heeft met homo,s maar ook niet enthousiast op een gaypride boot rond gaat dobberen.

 12. dario

  Ellie Lust … er wel pap van de ene doos likt de andere doos uit hahahaha tja anders kom je niet bij de teeleeviesie he haahahahah

 13. Vliegenvanger

  Triest dat opblazen van een Ellie Lust. Ik zou me kapot schamen als ik haar was. Snap goed dat ze niet meer bij de politie werkt. Daar hebben ze zulk achterlijk volk niet nodig. De boel verdraaien is lekker makkelijk.
  Maar Ellie durft niet voor de waarheid uit te komen, bang voor haar hachje bang dat de Marokkanen bij haar op de stoep staan.
  Nederland is en wordt kapotgemaakt door de linkse wegkijkers. Voorheen had ik respect voor Ellie Lust, maar dat is voorgoed voorbij.

 14. Siemien

  Johan heeft helemaal gelijk, sterker nog, en dat verwoorde hij ook even duidelijk hij is niet het geweten van Nederland, hij heeft een heerlijk duidelijke mening…

 15. Bolkestein

  Wie heeft het filmpje bekeken? Het was wel moeilijk te verstaan omdat er geen ondertiteling in aanwezig was. 🙂 Maar het is volkomen juist. Waarom ontwijken dat het probleem de Marokkaanse jongeren zijn? En waarom de pijlen richten op de autochtone soft targets die niet eens homofoob zijn? Dit alles kenmerkt weer het politiek correcte laffe klimaat wat nog steeds alom heerst. En daarom stem ik ook onder geen enkel beding op de kartelpartijen VVD, D’66, CDA, CU, PvdA, GL stem. Zij zijn fout en moeten vervolgd worden. Want zij vernietigen ons land. Er mag wat mij betreft ook wel wat meer jacht op linkse trollen worden gemaakt. Ik wil dat die linkse trollen hier geen podium krijgen. Op Radio Oranje sprak HM Wilhelmina eens “Voor hen die met de buitenlandse bezetter hebben geheuld zal in een bevrijd en soeverein Nederland geen plaats zijn.”. In deze geest moet er hier op dit informatieve blog ook geen plaats zijn voor linkse trollen.

 16. trutje

  Denk niet dat alleen PVV’ers er zo overdenken. Gisteren nog gelezen transgender stel huis uit gepest door Marokkanen. Zo gaat dat met alles de verkeerde mensen beschuldigen van homofobie. Net als het bericht een paar maanden geleden dat extreem -rechts het gevaar is i.p.v. extreem-links of extreem-moslim.

 17. Drollevanger

  Ik ben een PVVer, maar ik ben helemaal niet boos op Derksen.
  Je kunt als Linksmens deugend ook te ver doorslaan in tolerantie.
  Ik ga pas naar een parade als er ook een aantal blote lekkere meiden in meelopen. Blote kerels interesseren mij niks. Misschien omdat ik vroeger in de bouw heb gewerkt.
  Ik heb trouwens wel medelijden met homo,s, maar ik heb ook medelijden met mensen met een bult, of 1 been.

 18. Drollevanger

  Ik ben trouwens niet homofoob, als men dat ervan wil maken.
  Men doet maar wat men niet laten kan, zolang anderen er maar geen last van krijgen.

 19. Freba

  42 jaar bij de politie gewerkt. Werd bijna in 1984 verwijderd van een recherchecursus. Ik voorspelde n.l. Nederland zoals het er nu voorstaat. Gedomineerd door onbenullen en klaplopers met een verknipte Leer. “Geloven” zijn bedacht om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen. Vrouwen veel kinderen te laten baren. Immers veel kinderen betekent veel soldaten, teneinde het geloof “uit te venten”. En als je geloof je wijsmaakt dat je Uitverkorene zult zijn en je gelooft dit, dan is het hek van de Dam. Dat vindt het Ego zo lekker. Kun je je n.l. straffeloos uiterst arrogant gedragen. Heb met Ellie gewerkt. Blijft een zoekende vrouw. Boeddha: ” Vereenzelviging Is De Grote Zonde.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.