Salafist Arnoud van Doorn huilt: er blijkt meer islamitische dan extreem-rechtse terreur, en dat is niet eerlijk!

Het Haagse PvdE-raadslid Arnoud van Doorn is weer eens aan het stampvoeten omdat die gemene media zijn ‘waarheid’ nog altijd niet willen verkondigen. Er blijkt namelijk veel meer rechts-extremistische terreur te zijn dan islamitische. En dat is stom voor het wereldbeeld van Van Doorn. Daarom lanceert hij nu een semantische beklag bij het NRC.

doornnrcterro

En het was nog net allemaal zo heerlijk overzichtelijk in het wereldbeeld van terrorraadslid Arnoud van Doorn: radicale moslims goed, rechtsextremisten slecht. Radicale oslims: poeslief, geen gevaar. Extreem-rechts: nazi’s en moordenaars. Nu wil ik Van Doorn niet tegenspreken dat de extreem-rechtse scene vol mafklappers zit (is wel zo), maar wie er de hoogste body count heeft opgebouwd is evenens overduidelijk. Dat zijn niet de Breivikjes en de Christchurch-shootertjes. Dat zijn de vrienden van Abu Bakr al-Baghdadi. Aldus het recente NRC-artikel:

“Deze ontwikkelingen zijn terug te zien in het jaarlijkse terrorismerapport van Europol. „Het gewelddadige rechts-extremistische spectrum breidt zich uit, deels veroorzaakt door angst voor migratie en een vermeende islamisering van de samenleving”, aldus de Europese politieorganisatie vorig jaar.

In vergelijking met islamitisch terrorisme is nog altijd sprake van een relatief beperkt probleem. Net als in 2016 waren bijna alle dodelijke slachtoffers van terrorisme (68) in Europa in 2017 toe te schrijven aan jihadistisch geweld. Waar er 705 arrestaties plaatsvonden voor jihadistisch terrorisme, waren dat er 20 vanwege rechts-extremistisch terrorisme. Dat was wel bijna een verdubbeling ten opzichte van 2015. “

Dat is natuurlijk een hard gelag voor het wereldbeeld van Arnoud van Doorn, die graag “wen er maar aan” roept wanneer de maatschappij weer eens zucht over de toenemende islamisering. Vandaar dat de sneue lokale politicus uit Den Haag maar even een semantische discussie begint op Twitter. Het NRC schrijft over ‘geweld’ bij rechts-extremisme maar ‘terrorisme’ bij terreurdaden met een islamitische achtergrond. Niet eerlijk! Dubbele maat!

Gelukkig maar voor Van Doorn dat die dubbele maat vooral in zijn fantasiewereld leeft. Want of een daad terrorisme was of niet, wordt door de strafrechter aan de hand van dezelfde criteria beoordeeld – links, rechts, islamistisch, hindo-nationalistisch, seperatistisch, wat dan ook. Het gaat erom of een verdachte heeft gewild om naast schade aan te richten ook een boodschap te zenden aan de maatschappij. Als dat het geval is, kan je spreken van terrorisme. En dan maakt het – ondanks het opruiende geneuzel van Van Doorn – echt niet uit of de rechter een neonazi of een salafist voor z’n neus heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Brazil

  Arnoud van Doorn ( ex PVV ) nu held van Nederland.
  Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Duke

   Sapperdeflap wat een grap.

   1. Mars020

    Kom ook niet meer bij van het lachen… wat is hij toch grappig hé… Die trekt volle zalen in het verzorgingshuis…

  2. victus

   Het grootste terreur zijn de snorfietjes op de rijbaan die links blijven rijden! Geen helm op en de auto’s kunnen niet meer lekker doorgassen en door rood knallen!!

  3. dario

   niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)niet reageren op die trol , helemaal niet , soort cordon sanitaire

   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂 Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch

 2. EU kok

  Goed bezig Tim.
  Het vorige artikel was al 30 minuten oud.
  Zet hem op.
  Kunnen vanavond nog zeker 4 artikelen bij.

  1. fockingworst

   @eu cock is een zielig eenzaam figuurtje die hier 24/7 aanwezig is met zijn vele nicks om alleen te trollen en dat al 10 jaar lang.
   Of hij er nou voor betaald krijgt of niet, het is gewoon sneu als je de hele dag op dds aanwezig bent om voor gedachtenpolitie te spelen.
   De hele dag mensen treiteren plagen zuigen met de hier all om heersende mening express op een uitlokkende manier tegenspreken., gewoon super zielig.
   Blijkbaar heeft dit figuur gewoon echt niks anders te doen in zijn leven.. Lowlife

   1. EU kok

    Gelukkig weet ons allerliefste worstje nog wat clicks & hits per artikel te genereren.

    1. Frets

     slap cockje, met ‘ck’

  2. Sprookjesfiguur

   @Kok

   68-20
   En dan hebben we extreemlinkse moorden nog niet eens meegeteld, laat staan moorden gepleegd door niet moslim allochtonen. Balk, splinter…

  3. ZiggyStardust

   Kokkie, gelukkig weet Tim wel hoe ie centjes moet verdienen, tot in de late avonduren. Je zit zelf de hele dag op DDs, probeer eens iets zinnigs te schrijven, misschien wordt het gepubliceerd en kun je er wat aan verdienen. Wat heb je te verliezen? (Of je moet een uitkering hebben natuurlijk).

   1. Bosche draak

    Moet die ramenlikker wel iets boeiends te melden hebben.
    Oh wacht…….

   2. EU kok

    @Ziggy.
    Ik ben inderdaad uitkeringsgerechtigd, zoals elke Nederlander van boven de 66.
    Betreffende mijn inkomsten of financiële situatie hoeft u zich totaal geen zorgen te maken.

    1. ZiggyStardust

     Nou, tijd genoeg om een mooi stukje te schrijven dan!

 3. Mars020

  Een omgebouwde moslim is net zoiets, als een transseksueel. Hij is alleen een beetje laat uit de kast gekropen. Vind Allah het eigenlijk wel goed, dat hij met een laptop in de moskee zit?. Zo’n duivels apparaat…

  1. Brazil

   Volgens mij ben je een omgebouwde WC-pot, je praat de laatste tijd zoveel poep, vandaar ook die stank op DDS , BAHH!!!!.
   Hahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. Duke

    Sapperdeflap wat een grap.

   2. Ikbenhetbeu

    Poep!!!! )Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 4. toetssteen

  Ah joh, laat gaan. voor je het weet gaan gekken achter de libertariërs aan.

 5. logisch denken

  er zijn volgens mij meer doden door de islam dan door welke andere religie dan ook in de loop der eeuwen.

  links spant helemaal de kroon , rest in peace Pim.

  En maar zeiken over rechts en extreem rechts

  1. toetssteen

   @Logich
   Is ook. Zoek maar eens hoeveel miljoenen doden deze vredesreligie op zijn naam kan schrijven in India. Het is momenteel erg zoeken, maar als u volhoudt zult u vinden dat het over tientallen miljoenen gaat. Echt gruwelijk.

   1. Bolkestein

    1400 jaar islam, 270 miljoen lijken.

    De Studie van de Politieke Islam

    W. IJSGEER – 05 JANUARI 2010

    Het volgende artikel is een interview met Bill Warner door het blad FrontPageMagazine. Bill Warner is directeur van het Center for the Study of Political Islam (CSPI). Het doel van het CSPI is het onderwijzen van de doctrine van de politieke islam door middel van een reeks boeken over dit onderwerp. Bill Warner heeft deze reeks boeken niet zelf geschreven, maar hij treedt op als tussenpersoon van een groep wetenschappers die de auteurs van deze boeken zijn.

    FrontPageMagazine: Kunt u wat vertellen over het Center for the Study of Political Islam?

    Bill Warner: Het Center for the Study of Political Islam is een groep wetenschappers die zich wijdt aan de wetenschappelijke studie van de basisteksten van de islam: Koran, Sira (het leven van Mohammed) en Hadith (de overleveringen van Mohammed). Er zijn twee gebieden die men in de islam kan bestuderen, de doctrine en de geschiedenis of, zoals het CSPI het beschouwt – de theorie en de resultaten. Wij bestuderen de geschiedenis om de praktische of experimentele resultaten van deze doctrine aan te tonen.

    Het CSPI schijnt de eerste groep te zijn die statistieken gebruikt om deze doctrine te bestuderen. Eerdere wetenschappelijke studies van de Koran zijn voornamelijk gewijd aan studies van de Arabische taal.

    Ons eerste principe is dat Koran, Sira en Hadith als één geheel moeten worden beschouwd. Wij noemen dit de Islamitische Trilogie om de nadruk te leggen op de eenheid van de teksten.

    Onze belangrijkste intellectuele doorbraak is het inzicht dat dualisme de fundering en de sleutel is om de islam te begrijpen. Alles over de islam bestaat uit twee vormen, te beginnen bij de basisverklaring:

    (1) er is geen andere God dan Allah en (2) Mohammed is Zijn profeet. Daarom is de islam Allah (Koran) en de Sunna (de woorden en daden van Mohammed zoals aangetroffen in de Sira en Hadith).

    Er is eindeloos veel inkt verspild in een poging de vraag te beantwoorden over wat de islam eigenlijk is. Is de islam de religie van de vrede? Of is de ware islam een radicale ideologie? Is een gematigde moslim de echte moslim?

    Dit herinnert een wetenschapper aan de oude argumenten over het licht. Is het licht een deeltje of een golf? De argumenten gingen over en weer. De kwantummechanica gaf ons het antwoord. Het licht is dualistisch; het is zowel een deeltje als een golf. Het hangt af van hoe men het bekijkt. De islam functioneert op dezelfde wijze.

    Onze eerste aanwijzing met betrekking tot het dualisme bevindt zich in de Koran zelf, die in werkelijkheid twee boeken bevat, de Koran van Mekka (vroeg) en de Koran van Medina (later). Het inzicht in de logica van de Koran is afkomstig van het grote aantal tegenstrijdigheden die daarin voorkomen. Aan de oppervlakte lost de islam deze tegenstrijdigheden op door zijn toevlucht te nemen tot ‘abrogatie’. Dit betekent dat het vers, dat later is geschreven, het eerder geschreven vers vervangt. Maar omdat de Koran door de moslims wordt beschouwd als het perfecte woord van Allah, zijn beide verzen heilig en waar. Het later geschreven vers is ‘beter’, maar het eerder geschreven vers kan niet fout zijn omdat Allah perfect is. Dit is de grondslag van het dualisme. Beide verzen zijn ‘goed’. Beide kanten van deze tegenstrijdigheid zijn ‘waar’ volgens de dualistische logica. De omstandigheden bepalen welk vers wordt gebruikt.

    Voorbeeld:

    (Koran van Mekka) 73:10: Luister met geduld naar wat zij (de ongelovigen) zeggen, en verlaat hen met waardigheid.

    Van tolerantie gaan we naar een ultieme intolerantie, zelfs de Heer van het Heelal kan de ongelovigen niet uitstaan:

    (Koran van Medina) 8:12: Toen sprak uw Heer tot Zijn engelen en zei: ‘Ik zal met u zijn. Geef kracht aan de gelovigen. Ik zal panische angst sturen naar de harten van de ongelovigen, hun hoofden afhakken en zelfs de uiteinden van hun vingers!’.

    Alle westerse logica is gebaseerd op de wet van de tegenstrijdigheid: als twee zaken met elkaar in tegenspraak zijn, dan is ten minste één daarvan onjuist. Maar de islamitische logica is dualistisch; twee gegevens kunnen met elkaar in tegenspraak zijn en beide ‘waar’ zijn.

    Geen enkel dualistisch systeem kan worden beoordeeld aan de hand van één antwoord. Dit is de reden waarom de discussie over waaruit de ‘echte’ islam bestaat maar steeds voortduurt en nooit eindigt. Eén enkel juist antwoord bestaat niet.

    Dualistische systemen kunnen alleen worden beoordeeld aan de hand van statistieken. Het is volkomen zinloos om te beweren dat één kant van het dualisme ‘waar’ is. Ter vergelijking, de kwantummechanica geeft altijd een statistisch antwoord op alle vragen.

    Een voorbeeld van het gebruik van statistieken is de volgende vraag: wat is de échte jihad, de jihad van een innerlijke, geestelijke worsteling of de jihad van de strijd? Laten we kijken naar Bukhari (de Hadith) voor een antwoord, omdat hier keer op keer wordt gesproken over jihad. In Bukhari gaat 97% van de verwijzingen naar de jihad over strijd en 3% over innerlijke worsteling. Het statistische antwoord luidt dus dat jihad is 97% strijd en 3% innerlijke worsteling. Is jihad strijd? Ja – 97%. Is jihad innerlijke worsteling? Ja – 3%.

    Als u dus een artikel schrijft, kunt u in beide gevallen aantonen dat u gelijk hebt. Maar in werkelijkheid kan bijna elke discussie over de islam worden beantwoord met: alle bovengenoemde antwoorden zijn juist. Beide kanten van de dualiteit zijn juist.

    FrontPageMagazine: Waarom is er volgens u zoveel onwetendheid over de geschiedenis en de doctrine van de politieke islam in het westen?

    Bill Warner: Laten we eerst eens kijken hoe onwetend we zijn over de geschiedenis van de politieke islam. Hoeveel christenen kunnen u vertellen hoe Turkije of Egypte islamitisch zijn geworden? Wat gebeurde er met de Zeven Kerken van Azië die worden genoemd in de brieven van Paulus? Vind maar eens een Jood die u kan vertellen over de Joodse geschiedenis van de dhimmitude (tweederangs burgers die de islam dienen). Welke Europeaan weet dat blanke vrouwen de duurste slaven in Mekka waren? Iedereen weet hoeveel Joden Hitler heeft gedood, maar vind maar eens een ongelovige die u kan vertellen hoeveel er in de afgelopen 1400 jaar tijdens de jihad zijn gedood.

    We zijn al even onwetend wat betreft de doctrine van de islam. Een FBI agent krijgt een opleiding van twee uur over de islam en die gaat voor het grootste deel over hoe je een imam niet moet krenken. We vechten in Irak. Wie gebruikt de politieke, militaire doctrine van de islam om de strategie in kaart te brengen? Wie kan er ook maar één rabbijn of geestelijke vinden die de Koran, de Sira en de Hadith heeft gelezen? Welke gouverneur, senator, congreslid of militaire leider heeft enige kennis van de politieke doctrine van de islam? Ga eens na of er op een universiteit een cursus beschikbaar is over de politieke doctrine en de ethiek van de islam. Academici worden opgeleid in islamitische kunst, architectuur, dichtkunst, soefisme en een roemrijke geschiedenis die het lijden van onschuldige ongelovigen negeert. Academici lezen toelichtingen van de Koran en de Hadith, maar lezen niet over de werkelijke doctrine.

    FrontPageMagazine: Waar komt deze onwetendheid vandaan?

    Bill Warner: Laten we beginnen bij het begin. Toen de islam de grenzen van Arabië overschreed en de in verval geraakte Byzantijnse wereld binnenkwam, registreerden de ongelovigen dit als een Arabische invasie. Evenzo vond de invasie van Oost-Europa door de Turken plaats en de invasie van Spanje door de Moren. Onze geleerden konden de indringers zelfs niet bij hun naam noemen.

    Mohammed doodde elke intellectueel of kunstenaar die zich tegen hem verzette. Het was uit angst dat de overgrote meerderheid van de media de Mohammedcartoons niet herdrukte, niet de één of andere veronderstelde gevoeligheid. Angst is een absurde basis voor onwetendheid, maar dat is niet genoeg om dit allemaal te verklaren. Wat verklaart de bijna psychotische afschuw van kennis van de islam? Behalve angst is dit het besef dat de politieke islam onpeilbaar vreemd voor ons is.

    Laten we eens de ethische grondslag van onze beschaving bestuderen. Al onze politiek en ethiek is gebaseerd op een vorm van ethiek die het best wordt geformuleerd in de Gouden Regel:

    Behandel anderen zoals u zelf behandeld zou willen worden.

    De grondslag van deze regel is de erkenning dat wij in zekere zin allemaal hetzelfde zijn. Wij zijn niet allemaal gelijk. Elke sportwedstrijd zal aantonen dat wij niet dezelfde bekwaamheden hebben. Maar iedereen wil als een menselijk wezen worden behandeld. Wij willen vooral gelijk zijn voor de wet en als sociaal gelijken worden behandeld. Op basis van deze Gouden Regel – de gelijkheid van de mensen – hebben wij de democratie tot stand gebracht, de slavernij beëindigd en behandelen wij vrouwen en mannen als politiek gelijken. De Gouden Regel is dus een algemeen aanvaarde ethiek. Alle mensen dienen als gelijken te worden behandeld. Alle religies hebben de één of andere versie van de Gouden Regel – behalve de islam.

    FrontPageMagazine: Wat is in dit verband anders aan de islam?

    Bill Warner: De aanduiding ‘menselijk wezen’ heeft geen enkele betekenis binnen de islam. Er bestaat niet zoiets als humaniteit, alleen maar het dualisme van de gelovige en de ongelovige. Bekijk eens de ethische verklaringen die men aantreft in de Hadith. Een moslim mag niet liegen, bedriegen, doden of stelen van andere moslims. Maar een moslim mag wél liegen en bedriegen of een ongelovige doden als dit de islam bevordert.

    Er bestaat niet zoiets als een universele verklaring over ethiek in de islam. Moslims moeten op de ene manier worden behandeld en ongelovigen op de andere manier. De islam komt nog het dichtst bij een universele verklaring op het gebied van de ethiek bij de stelling dat de gehele wereld zich moet onderwerpen aan de islam. Nadat Mohammed een profeet werd, heeft hij nooit een ongelovige net zo behandeld als een moslim. De islam ontkent de waarheid van de Gouden Regel.

    Deze dualistische ethiek vormt overigens de basis voor de jihad. Het ethische systeem stelt de ongelovige voor als minder dan menselijk en daarom is het gemakkelijk om de ongelovige te doden, schade te berokkenen of te bedriegen.

    Nu is het een feit dat de ongelovigen vaak tekort zijn geschoten bij het toepassen van de Gouden Regel, maar wij kunnen op basis hiervan worden beoordeeld en schuldig worden bevonden. Ook al schieten wij tekort, het blijft ons ideaal.

    Er hebben andere dualistische culturen bestaan. Zo is de Ku Klux Klan een voorbeeld. Maar de KKK is een simplistisch dualisme. Een KKK-lid haat alle zwarte mensen te allen tijde; er is maar één keus. Dit is erg rechtlijnig en makkelijk te herkennen.

    Het dualisme van de islam is bedrieglijker en biedt twee keuzes wat betreft hoe de ongelovige moet worden behandeld. De ongelovige kan goed worden behandeld, op dezelfde manier als een boer zijn vee goed behandelt. De islam kan dus ‘aardig’ zijn, maar in geen enkel geval is de ongelovige een ‘broeder’ of een vriend. In feite zijn er ongeveer veertien verzen in de Koran die onbetwistbaar zijn – een moslim is nooit een vriend voor de ongelovige. Een moslim kan ‘vriendelijk’ zijn, maar hij is nooit een echte vriend. De mate waarin een moslim werkelijk een ware vriend kan zijn, is de mate waarin hij geen moslim is, maar een hypocriet.

    FrontPageMagazine: U merkte eerder op in welke mate de logica nog een punt is van een grondig verschil. Kunt u daar meer over zeggen?

    Bill Warner: Ik herhaal, alle wetenschap is gebaseerd op de wet van de tegenstrijdigheid. Als twee zaken met elkaar in strijd zijn, dan moet ten minste één daarvan niet kloppen. Maar binnen de islamitische logica kunnen twee tegenstrijdige verklaringen beide ‘waar’ zijn. De islam gebruikt dualistische logica en wij gebruiken unitaire wetenschappelijke logica.

    Aangezien de islam een dualistische logica en een dualistische ethiek heeft, is deze leer volslagen vreemd voor ons. Moslims denken anders dan wij en voelen anders dan wij. Onze afkeer is dus gebaseerd op angst en het verwerpen van de islamitische ethiek en logica. Deze afkeer zorgt ervoor dat wij niet graag kennisnemen van de islam. Zo zijn wij onwetend en blijven wij onwetend.

    Deze afkeer is ook gebaseerd op het besef dat er geen compromis is bij de dualistische ethiek. Er is geen middenweg tussen een unitaire ethiek en een dualistische ethiek. Als u een zakelijke transactie sluit met iemand die liegt en bedriegt, dan kunt u niet voorkomen dat u wordt belogen en bedrogen. Er is geen compromis bij een dualistische ethiek. Kortom, islamitische politiek, ethiek en logica kan geen deel uitmaken van onze beschaving. De islam assimileert niet, maar domineert. Er is nooit sprake van ‘omgaan’ met de islam. De eisen houden nooit op en de eisen moeten worden ingewilligd op de voorwaarden van de islam: de totale onderwerping.

    De laatste reden voor onze afkeer van de geschiedenis van de politieke islam is ons schaamtegevoel. De islam heeft meer dan één miljoen Europeanen tot slavernij gebracht. Aangezien moslims niet tot slaaf kunnen worden gemaakt, was het een blanke christen die de seksslaaf van de Turkse sultan was. Dit zijn dingen die we niet onder ogen willen zien.

    De Joden willen de geschiedenis van de politieke islam ook niet erkennen, omdat zij dhimmi’s waren, tweederangs burgers of semi-slaven, net zoals de christenen. De Joden willen zich graag herinneren hoe zij adviseur en arts waren voor machtige moslims, maar ongeacht wat de Jood deed of welke positie hij bekleedde, hij was en bleef een dhimmi. Er is geen compromis tussen gelijkwaardig zijn en een dhimmi zijn.

    Waarom zouden hindoes zich de schaamte van de slavernij en de vernietiging van hun tempels en steden willen herinneren? Nadat hindoe-vaklieden de Taj Mahal hadden gebouwd, liet de moslim heerser hun rechterhand afhakken zodat zij niet iets even moois voor iemand anders zouden kunnen bouwen. Het gebruik van suttee, de weduwe die zich op de brandstapel van haar overleden echtgenoot werpt, kwam tot stand als een reactie op de verkrachting en de gewelddadigheid van de islamitische jihad, die zich over het oude Hindoestan verspreidde.

    Zwarte Afrikanen willen niet worden geconfronteerd met het feit dat het moslims waren die hun voorouders bijeendreven om in het groot te worden verkocht aan de blanke slavenhandelaars. De Arabier is de werkelijke heerser over de Afrikaan. Zij kunnen de gemeenschappelijke band, die zij met de blanken delen, niet accepteren – dat zowel Europeanen als Afrikanen slaven waren onder de islam. Zij nemen liever aan dat de islam hun tegenwicht is tegen de blanke macht, niet dat de islam hen al 1400 jaar overheerst.

    Dualistische logica. Dualistische ethiek. Angst. Schaamtegevoel. Er is geen compromis. Dit zijn de redenen waarom wij niets willen weten van de politieke geschiedenis van de islam, de doctrines of de ethiek.

    FrontPageMagazine: Is er ook nog zoiets als de niet-politieke islam?

    Bill Warner: Niet-politieke islam is religieuze islam. Religieuze islam is wat een moslim belijdt om de hel te vermijden en naar het paradijs te gaan. Dit zijn de Vijf Zuilen – gebed, liefdadigheid ten opzichte van andere moslims, bedevaart naar Mekka, vasten en het verklaren dat Mohammed de laatste profeet is.

    Maar de Trilogie is duidelijk over de doctrine. Minstens 75% van de Sira (het leven van Mohammed) gaat over de jihad. Ongeveer 67% van de Koran, geschreven in Mekka, gaat over de ongelovigen of de politiek. Van de Koran van Medina is 51% gewijd aan de ongelovigen. Ongeveer 20% van Bukhari’s Hadith gaat over de jihad en de politiek. De religie vormt het kleinste deel van de islamitische stichtingsteksten.

    De bekendste dualiteit van de politieke islam is het opsplitsen van de wereld in gelovigen, dar al Islam, en ongelovigen, dar al harb. Het grootste deel van de Trilogie heeft betrekking op de behandeling van de ongelovigen, kafirs. Zelfs de hel is politiek. Er zijn 146 verwijzingen naar de hel in de Koran. Slechts 6% van degenen die zich in de hel bevinden, is daar wegens morele tekortkomingen – moord, diefstal, enzovoorts. De overige 94% van de redenen om in de hel te verkeren is vanwege de intellectuele zonde van het niet eens zijn met Mohammed, een politieke zonde. Dit verklaart dat de islamitische hel een politieke gevangenis is voor diegenen die zich tegen de islam uitspreken.

    in gelovigen, ualiteit van de politieke Islam is het vedelen van de wereld Mohammed predikte zijn religie gedurende dertien jaar en vergaarde slechts 150 volgelingen. Maar toen hij overging op politiek en strijd, werd hij binnen tien jaar de eerste heerser over Arabië door negen jaar lang gemiddeld eens in de zeven weken een gewelddaad te plegen. Zijn succes kwam niet uit religieus, maar uit politiek leiderschap voort. Om kort te gaan, de politieke islam omschrijft hoe men ongelovigen moet aanpakken en behandelen.

    FrontPageMagazine: Kunt u de geschiedenis van de politieke islam kort omschrijven?

    Bill Warner: De geschiedenis van de politieke islam begint met de immigratie van Mohammed naar Medina. Vanaf dat moment heeft de aantrekkingskracht van de islam voor de wereld altijd de dualistische optie gehad van het meedoen met een glorierijke religie of het onderworpen worden aan politieke druk en geweld. Na de immigratie naar Medina werd de islam gewelddadig wanneer overredingskracht niet baatte. De jihad werd geïntroduceerd.

    Na Mohammeds dood loste Abu Bakr, de tweede kalief, de theologische onenigheid over wat er moest gebeuren met diegenen die de islam wilden verlaten op door de politieke actie van de dood door het zwaard. De jihad van Umar, de tweede kalief, explodeerde in de wereld van de ongelovigen. De jihad vernietigde het christelijke Midden-Oosten en het christelijke Noord-Afrika. Niet lang daarna werden ook de volgelingen van de Pers Zarathoestra en de hindoes het slachtoffer van de jihad. De geschiedenis van de politieke islam is de vernietiging van het christendom in het Midden-Oosten, Egypte, Turkije en Noord-Afrika. De helft van het christendom ging verloren. Vóór de komst van de islam was Noord-Afrika het zuidelijke deel van Europa (een deel van het Romeinse rijk). Rond zestig miljoen christenen werden gedurende de jihadistische verovering afgeslacht.

    De helft van de glorierijke hindoebeschaving werd vernietigd en tachtig miljoen hindoes werden gedood.

    De eerste westerse boeddhisten waren de Grieken, afstammelingen van het leger van Alexander de Grote in wat nu Afghanistan is. De jihad vernietigde had al het boeddhisme langs de zijderoute. Ongeveer tien miljoen boeddhisten kwamen om. De onderwerping van het boeddhisme was het praktische resultaat van pacifisme.

    Het zoroastrisme in Perzië werd weggevaagd.

    De Joden werden dhimmi’s gedurende de gehele heerschappij van de islam.

    In Afrika zijn meer dan 120 miljoen christenen en animisten gedurende 1400 jaar jihad omgekomen.

    In de afgelopen 1400 jaar zijn in totaal ongeveer 270 miljoen ongelovigen omgekomen ter meerdere glorie van de politieke islam. Dit zijn de Tranen van de Jihad die op geen enkele school worden onderwezen.

    FrontPageMagazine: Hoe hebben onze intellectuelen op de islam gereageerd?

    Bill Warner: Het fundament van de denkwijze van alle ongelovigen stort ineen als zij worden geconfronteerd met de islamitische politieke denkwijze, ethiek en logica. Wij hebben al eerder aangegeven dat de eerste intellectuele waarnemers de indringers geen moslims wilden noemen. Wij beschikken niet over een analysemethode van de islam. Wij kunnen het niet eens worden over wat de islam is en hebben geen kennis van ons lijden als slachtoffer van de al 1400 jaar durende jihad.

    Kijk eens hoe christenen, Joden, zwarten, intellectuelen en kunstenaars zijn omgegaan met de islamitische doctrine en geschiedenis. In alle gevallen hebben hun primaire ideeën gefaald.

    Christenen geloven dat ‘liefde alles overwint’. Wel, liefde overwint de islam niet. Christenen vinden het maar moeilijk om de islam te beschouwen als een politieke doctrine en niet als een religie. De sektarische aard van het christelijke denken houdt in dat de gemiddelde niet-orthodoxe christen geen kennis heeft van of medeleven met het lijden van de christenen die aanhangers zijn van de orthodoxe kerken in het oosten.

    De Joden hebben een geloofsovertuiging die een unieke verwantschap veronderstelt tussen Joden en de schepper-god van het heelal. Maar de islam ziet de Joden als apen die het Oude Testament hebben gecorrumpeerd. Joden zien geen verband tussen de politieke doctrine van de islam en Israël.

    Zwarte intellectuelen hebben hun denkbeelden gebaseerd op de slaaf-/slachtofferstatus en hoe verkeerd het was van de blanke christenen om hen tot slaaf te maken. De islam heeft nooit ook maar iets erkend met betrekking tot de pijn en het lijden dat er in Afrika is veroorzaakt gedurende 1400 jaar slavenhandel. Maar zwarten doen geen poging om ook maar een verontschuldiging van de moslims te ontvangen en zwijgen ten opzichte van de islam. Waarom? Komt dit omdat de Arabieren hun meesters zijn?

    Het multiculturalisme is bankroet tegenover de eis van de islam dat elke beschaving zich hieraan moet onderwerpen. De cultuur van de tolerantie stort ineen in de aanwezigheid van de heilige intolerantie van de dualistische ethiek. Intellectuelen reageren hierop door dit falen te negeren.

    Onze intellectuelen en kunstenaars zijn al 1400 jaar misbruikt. Sterker nog, de psychologie van onze intellectuelen is geheel gelijk aan de psychologie van de mishandelde vrouw, het seksueel misbruikte kind of het slachtoffer van een verkrachting. Kijk maar eens naar de parallellen tussen de reacties van slachtoffers van misbruik en intellectuele mensen. Zie hoe geweld ontkenning veroorzaakt.

    De slachtoffers ontkennen dat misbruik heeft plaatsgevonden: Onze media berichten nooit over de grote omvang van de jihad over de gehele wereld. Onze intelligentsia praat niet over hoe al dit geweld is verbonden met een politieke doctrine.

    De dader maakt gebruik van angst om het slachtoffer in bedwang te houden: Wat was de reden dat kranten de Mohammed cartoon niet wilden publiceren? Op Salman Rushdie rust nog steeds een doodvonnis wegens zijn boek. Welke vooraanstaande kunstenaar vervaardigt een artistieke impressie over de islam? Angst regeert onze intellectuelen en kunstenaars.

    De slachtoffers vinden een manier om zichzelf de schuld te geven: De aanvallen van 11 september 2001 zijn onze schuld. Als we dat maar blijven beweren, dan zullen moslims aardiger reageren. Wij moeten ons aanpassen aan hun behoeften.

    De slachtoffers worden vernederd: Blanken zullen niet praten over hoe hun voorouders door de islam tot slaaf werden gemaakt. Niemand wil genoegdoening eisen voor de slachtoffers van de jihad. Waarom willen wij geen genoegdoening eisen voor het lijden van onze voorouders? Waarom betreuren wij niet het verlies van culturen en volkeren? Wij zijn té beschaamd om ons erom te bekommeren.

    Het slachtoffer voelt zich hulpeloos: ‘Wat zijn wij van plan om te doen?’ ‘Wij kunnen toch geen 1,3 miljard mensen doden?’ Niemand vertoont ook maar enig begrip of optimisme. Niemand heeft ook maar een idee wat hieraan gedaan kan worden. Het enige voornemen is om ‘aardiger’ te zijn.

    Het slachtoffer richt de boosheid naar binnen: Wat is het meest tweedracht zaaiende onderwerp in de hedendaagse politiek? Irak. En waar gaat het hier in werkelijkheid om? De politieke islam. Op het web is een video te zien over hoe de CIA en Bush de aanslagen van 11 september 2001 hebben voorbereid en uitgevoerd. Culturele zelfhaat is de slogan van onze intelligentsia en kunstenaars.

    Wij haten onszelf omdat wij psychisch zijn gemolesteerd en misbruikt. Onze intelligentsia en kunstenaars hebben gereageerd op het misbruik van de jihad op dezelfde wijze als een seksueel misbruikt kind of een slachtoffer van een verkrachting zou reageren. Wij zijn intellectueel doodziek en niet meer in staat om helder te denken.

    FrontPageMagazine: Vat eens samen waarom het voor ons van cruciaal belang is om kennis te nemen van de doctrine van de politieke islam.

    Bill Warner: De politieke islam heeft elke cultuur vernietigd die het is binnengedrongen of waarheen het is geïmmigreerd. De totale duur van deze vernietiging kan eeuwen zijn maar wanneer de islam eenmaal dominant is, faalt hij nooit. De cultuur van het gastland verdwijnt en sterft uit.

    Wij moeten kennisnemen van de doctrine van de politieke islam om te kunnen overleven. Deze doctrine is zeer duidelijk en stelt dat alle vormen van drukmiddelen en overredingskracht mogen en moeten worden gebruikt om ons te veroveren. De islam is een zelfverklaarde vijand van alle ongelovigen. Van de briljante Chinese oorlogsfilosoof Sun Tsu is de volgende uitspraak: ‘Leer je vijand kennen’. Wij moeten de doctrine van onze vijand leren kennen of onze eigen vernietiging onder ogen zien.

    Anders gezegd: als wij niet kennisnemen van de doctrine van de politieke islam, dan zal onze beschaving worden vernietigd op dezelfde wijze als de koptische beschaving in Egypte ten onder ging.

    Omdat ongelovigen kennis moeten nemen van de doctrine van de politieke islam om te kunnen overleven, heeft het CSPI al haar boeken in eenvoudige taal geschreven. Deze boeken zijn wetenschappelijk, maar eenvoudig te begrijpen. Iedereen die een krant kan lezen, kan A Simple Koran lezen en begrijpen. Dit boek is niet aangepast aan de minder ontwikkelde lezer en bevat alle tekst van het origineel.

    Niet alleen is de tekst eenvoudig, maar er is logica gebruikt om te sorteren en te categoriseren. Samenhang en chronologie zijn hersteld. Het resultaat is een Koran die een heroïsche geschiedenis toont en die eindigt met een overwinning over alle vijanden van Allah. Alle boeken en de filosofie daarachter zijn te vinden op de website van het CSPI.

    De islam stelt dat wij de vijanden van Allah zijn. Indien wij geen kennis nemen van de politieke doctrine van de islam, dan eindigen wij net zoals de eerste slachtoffers van de islam – de tolerante, polytheïstische Arabieren van Saoedi-Arabië die de Wahabbi’s (een zeer strenge afsplitsing van de islam) van vandaag werden, de meest intolerante cultuur op aarde.

    The Study of Political Islam

    Vertaald uit het Engels door:

    W. IJsgeer

    hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10316

    1. 007

     @Bolkestein kun je de link naar dit artikel geven? Ik kan het niet vinden op hun website

 6. Mars020

  Nu hij is omgebouwd tot moslim, heeft hij natuurlijk ook een geit als vriendin.

 7. J.Rademaker

  -Vermeende islamisering- Leuk die taalspelletjes in de overheidsrapporten, betekenis van vermeend is, vermoedelijk, mogelijk, verondersteld.
  Ik hou het even op mogelijk hoewel waarschijnlijk waarschijnlijker is.

 8. dario

  kan iemand in de buurt een nekschot geven ik zit 3000 km verderop

 9. Ikbenhetbeu

  Kijk eerst maar eens naar Antifa. Oh en Brazil: )Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :)v)Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch :))Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 10. Lao Tse

  De vergelijking is een beetje problematisch.
  Rechts-extremisten zijn autoctonen die gewelddadige acties uitvoeren.
  Islamitische jihadisten zijn strijders uit landen waarmee we in oorlog zijn.

  1. Lao Tse

   autochtonen

  2. logisch denken

   quote Islamitische jihadisten zijn strijders uit landen waarmee we in oorlog zijn. end

   Wederom onzin trol. We zijn niet in oorlog met belgie , frankrijk enz

   Overigens zit ik nog steeds te wachten op een voorbeeld van dat rechtse geweld. Kennelijk erg moeilijk voor linkse herrieschoppers die een beperkte blik hebben omdat de integraal helm in de weg zit.

   Fascisme is voorbehouden aan links al decennia lang. toedeledokie trol

   1. Lao Tse

    Onze F16’s hebben de afgelopen jaren heel wat af gebombardeerd in Afghanistan, Irak en Syrië, logisch denken.
    Het terrorisme vindt dus plaats in de context van een oorlogssituatie.

    Dat is wat anders dan verveelde neo-nazi’s die hier geweld plegen.

    1. logisch denken

     sukkeltje lao , je jihadisten komen uit europa en reizen af naar het beloofde land wat ze nog moeten roven.

     terrorisme is terrorisme en heeft niets met een oorlog te maken. Dat is het verveelde met linkse gutmenschen. Ze gebruiken altijd oneigenlijke argumenten en koppelingen

     kom je nog met voorbeelden of volhard je in beweringen die niemand kan staven ?

     1. Lao Tse

      Niet schelden, logisch denken, daarmee haal je alleen maar jezelf omlaag en verlies je elke discussie bij voorbaat.

      Google eens op: ‘Niet 63, maar 849 racistische moorden in Duitsland’

      Voorts verwijs ik naar Breivik.

     2. Siemien

      Toch wel heel zielig hoor hoe Lao de islam steeds probeert te verdedigen, sterker nog dat doet hij ook op z’n islam’s “ja maar hullie doen het ook”

     3. Lao Tse

      De islam is een wereldgodsdienst waar ik niets mee heb. Godsdiensten voeren ook geen oorlogen.

      Wij doen dat helaas wel op grote schaal en daarvoor geldt dat wie kaatst de bal mag verwachten.

     4. Siemien

      Nee hoor Lao dit lieg jij, wat overigens is toegestaan door de koran omwille van de islam, de islam is een ideologie die zijn weerga niet kent.

      Zoals eerder gezegd, de islam is geen religie, het is een moordlustige, vrouwen onderdrukkende, ondemocratische, Joden hatende, middeleeuwse ideologie en kan in één adem genoemd worden met Hitlers Nationaal Socialisme ten tijde van WWII.

      De islam is een systeem, een ideologie met componenten:
      1 – religieus (koran) de religieuze component is niet los verkrijgbaar..
      2 – justitieel (sharia, wetgeving)
      3 – militair (jihad)
      4 – economisch (uitlenen zonder rente)

     5. Siemien

      De islam is de enige religie die zijn gelovigen opdracht geeft niet-gelovigen te doden.
      De islam is de enige religie die oproept tot het doden van apostaten.
      De islam is de enige religie die totalitarisme ondersteunt.
      De islam is de enige religie die kindbruiden/pedofilie ondersteunt.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft mensen te onthoofden.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen opdracht geeft vrouwen te doden door steniging.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen de opdracht geeft vrouwen aan zich te onderwerpen.
      De islam is de enige religie die tegen de vrijheid van meningsuiting is.
      De islam is de enige religie dat geen kritiek verdraagt.
      De islam is de enige religie met een eigen volksrecht. (Islamitische sharia rechtbank)
      De islam is de enige religie waarbij religie in het huwelijk belangrijker is dan liefde.
      Islam is de enige religie waar slachtoffers van verkrachtingen in staat van beschuldiging worden gesteld als zij geen vier mannelijke getuigen kunnen leveren.
      De islam is de enige religie die tegen de democratie is.
      De islam is de enige religie die tegen de universele mensenrechten is.
      De islam is de enige religie die zijn volgelingen oproept tot onverdraagzaamheid naar niet-islamitische godsdiensten.
      De islam is de enige religie waar de twee belangrijkste sekten al 1400 jaar en met tussenpozen een heilige strijd tegen elkaar voeren.
      De islam is de enige religie die zijn eigen voedsel heeft. (Halal en Haram).
      De islam is de enige religie met een eigen islamitische Bank.
      De islam is de enige religie met een eigen gebedsrichting.[Ka’aba]
      De islam is de enige religie die opdracht geeft de baard te laten staan.
      De islam is de enige religie waarvan de aanhangers gruwelijk gewelddadig, gevaarlijk en barbaars zijn.
      De islam is de enige religie die tijdelijke huwelijken toestaat.
      De islam is de enige religie met de opdracht te regeren over de mensheid op aarde.
      De islam is de enige religie die de mensheid in twee groepen verdeeld.
      Islam is de enige religie waarvan volgelingen de Koran lezen om hun onmenselijke daden te rechtvaardigen.
      De islam is de enige religie dat slavernij toestaat.
      Islam is de enige verkeerd begrepen religie op aarde met fatale gevolgen.

     6. logisch denken

      schelden doe ik niet ik wil dat je je woorden invult onbenul. kom met je rechts geweld hier in nederland . Van jou kan ik niet verliezen hoeveel oneigenlijke argumenten je ook aandraagt onbenul.

      Kom met je rechtse geweld in nederland. Nederland kent geen rechtse politiek , geen extreem rechtse politiek en al helemaal geen rechts geweld. Daar gaat de discussie hierover.
      Over dit blog , over nederland , over nederlandse politiek

      Je vrindjes in het zwart met hun motorhelmpje op tegen herkenning zijn toch allemaal links. Snap je nu waarom je een stuk onbenul bent ? ongehinderrd door enige kennis iets blaten. Nou heb weer genoeg tijd besteed aan je zieke geest . laterzzzzzzzzzzzzz

     7. Lao Tse

      De bewering dat de islam een politieke ideologie is vind ik zo onnozel en heb ik al zo vaak weerlegd dat ik het nu maar laat rusten.
      Het stupide verhaal is door malle Geert in de wereld gebracht en veel mensen zijn er in gaan geloven. Het zet ze hopeloos op achterstand bij het begrijpen van de politieke problematiek in het Midden Oosten die niet door de islam maar door Westerse koloniale machten is veroorzaakt en in stand wordt gehouden.

     8. Frets

      pisvlek en bejaarde speklap

     9. Siemien

      Nee hoor dit heeft Lao nog nooit kunnen weerleggen, sterker nog, Lao verdedigd de islam met alles wat in hem zit, als je het al hebt over onnozel en bewust onwetend dan is Lao wereldkampioen.
      Het bewust verdedigen van de satanische totalitaire ideologie genaamd de islam zegt genoeg natuurlijk..
      Lao is hier dé islamknuffelaar..

     10. Lao Tse

      @ Siemien, hierbij een onderbouwing uit onverdachte bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/2014/02/de-islam-is-een-godsdienst-geen-ideologie/

     11. Lao Tse

      @ Siemien, hierbij een onderbouwing uit onverdachte bron: h**ps://w*w.dagelijksestandaard.nl/2014/02/de-islam-is-een-godsdienst-geen-ideologie/

     12. logisch denken

      slechts een ideologie schrijft de levensstandaard voor.

      De levensstandaard van de islam is op alle facetten vast gelegd en daarmee is het een ideologie. Het leven van de moslim is gebaseerd op idealen die voort komen uit een boekje. De voorschriften gaan in de volle breedte van het leven en daarmee is het een ideologie.

      Een geloof beperkt zich tot het aanbidden van een “meester” . Je kan je dus afvragen of niet nog meer geloven zijn opgeschoven naar een ideologie

     13. Siemien

      Lao stond niet voor in de rij toen nuchter en slim denken werd uitgedeeld, Lao leest ook niet maar speciaal voor Lao..

      De islam is een systeem, een ideologie met componenten:
      1 – religieus (koran) de religieuze component is niet los verkrijgbaar..
      2 – justitieel (sharia, wetgeving)
      3 – militair (jihad)
      4 – economisch (uitlenen zonder rente)

      Dit ontkent Lao, aangezien de koran zegt dat je omwille van de islam mag liegen, is dit een logisch gevolg..

     14. logisch denken

      lao probeert intellectueel over te komen maar om dingen te begrijpen is de betere bagage vaak een goed stel hersens gekoppeld aan een helder analytisch vermogen. Meerdere facetten ontbreken bij de roeptoeter

     15. Frets

      Hij is de pisvlek en masochist , een zelfkastijder. Hij ervaart het gekweld worden als prettig. Nadeel van die aandoening is dat de vele klappen en beledigingen die hij hier krijgt alleen maar stimulerend werken. Daarnaast, en dat is ook al vele malen genoemd, zit er een parafile kant aan dit gezwel. Als er door deze parafilie grote problemen ontstaan tussen de masochist en de omgeving, is er sprake van een psychische aandoening. Deze aandoening of stoornis is psychotisch van aard en gaat in zijn geval gepaard met narcisme.

  3. Peter Oudshoorn

   Kleine correctie: Islamitische jihadisten zijn terroristen uit landen die in oorlog met ons zijn.

   1. Lao Tse

    De vijand is in oorlogen altijd de ander.
    Dat wij actieve participanten waren in de invasies in landen als Afghanistan, Libië en Irak vergeten we dan maar even.

    1. logisch denken

     We zijn niet in oorlog met een land. ISIS heeft geen land

     Wat heb je toch een ontzettend stomme demagogen in het linkse kamp

     1. Lao Tse

      Het formele argument dat ISIS geen land is wordt niet gebruikt als het gaat om terugkerende jihadisten. Dan is ISIS ineens een land waar ze maar een verblijfsstatus moeten vinden.

      Dat er echter sprake was van participatie in (burger)oorlogen in Afghanistan, Syrië en Irak wordt niet ontkend.

      Waar komt de naïviteit vandaan volgens welke we honderden burgerslachtoffers kunnen maken in landen waar we niks te zoeken hebben en we verbaasd zijn dat strijders uit die landen hier verhaal komen halen?

     2. Siemien

      Toch wel heel zielig hoor hoe Lao de islam steeds probeert te verdedigen, sterker nog dat doet hij ook op z’n islam’s…

     3. logisch denken

      man lul niet zo slap , uit europa zijn moslims vertrokken richting een verzwakt syrie om daar te vechten voor een islamitische staat.

      terroristen proberen (misdadige) regiems omver te werpen om zelf een totalitaire te vestigen onder de sharia.

      Er is geen oorlog , er is enkel terrorisme. jihadisten moet je helemaal niet laten terugkeren. jihadisten zijn geradicaliseerde onderkruipsels .

     4. Lao Tse

      “Er is geen oorlog , er is enkel terrorisme.”

      Het betreft burgeroorlogen waarin Westerse landen zich mengen.
      In die oorlogen bedient de onderliggende partij (de rebellen die geen vliegtuigen, tanks en artillerie hebben) zich van terroristische methoden. Dat noemen we ook wel guerrilla-oorlogsvoering.

     5. Frets

      blablabla blaaskaak, vette speklap en drassige pisvlek

    2. logisch denken

     man lul niet zo slap , europese moslims reizen af

     er is geen burgeroorlog , europese moslims misbruiken een onrustige situatie in een regio om de islamitische staat te stichten. puur terrorisme

     Ben je nou werkelijk zo dom ?

     1. Siemien

      “Ben je nou werkelijk zo dom ?”

      Dit is een understatement LD, Lao is immers onzer aller islamknuffelaar, Lao zal er alles aan doen om dit te verdedigen..

   2. Siemien

    “Islamitische jihadisten” dit is pleonasme

 11. Jantje

  En dat te bedenken dat ze nog lang niet alle islam- en linkscriminelen oppakken.
  Anders zou de islam nog vaster op 1 staan en de linkse terreur met stip op 2.

 12. StanleyC

  Er blijkt namelijk veel meer rechts-extremistische terreur te zijn dan islamitische. Ik neem aan dat je het tegenover gestelde bedoelt.

 13. StanleyC

  Ik ben nieuw hier. Ik ben pro PVV en FvD. Maar toch is het idee dat een PVV er moslim wordt op zich wel lachwekkend. Het tart elke logica.

  1. toetssteen

   @Stanley
   Sommige mensen hebben een labiele geest, kan soms beïnvloed worden door een gebeurtenis in het persoonlijke leven. En zulks is niet partijgebonden.

 14. Michael M

  Een goed plan zou zijn om Salafist Arnoud van Doorn over te brengen naar het Midden oosten en hem tussen de sjieten, alafieten, soennieten, en ook nog eens tussen een aantal extremistische fundamentalistische groepen als Al-sjabaab, IS, Al-Quida te plaatsen zodat hij daar zelf kan benoemen wie slecht en goed is. Die Arnoud heeft in zijn schedeldak nog minder hersens zitten dan een wijs paard. Wat een flaplul flapsukkel is dat toch. Je wordt toch ziek van die man.

 15. Anders55

  Ik mag niet oordelen maar deze man is zo on echt zo stiekum zo achterbaks!!!
  zo de wind waait waait m’n jasje??
  u kent het gezegde?
  het zou hem sieren om eens echt te zijn/ echt te tonen hoe hij is??
  maar ja dat blijft een wens
  in de ogen en gedachtengang van de man ligt het allemaal aan de ander ( lees niet-moslim) die veroorzaakt alle ellende die hem is of wordt aan gedaan?
  een schande!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.