Sea-Watch mensensmokkelaar Carola Rackete eist dat Europa een HALF MILJOEN vluchtelingen uit Afrika haalt

De mensensmokkel-NGO Sea-Watch wordt met de week radicaler. Nu moet de EU verplicht maar liefst een half miljoen vluchtelingen uit Libië gaan opvangen, aldus de waanzinnige Sea-Watchkapitein Carola Rackete.

Vond u de vluchtelingenhype van 2015-2016 al een beetje veel, toen honderdduizenden Midden-Oostiërs en veiligelanders naar Nederland kwamen om hier asiel aan te vragen? Maakt u de borst maar nat, want als het aan de mensensmokkelaars van Sea-Watch ligt, komen er nog eens een half miljoen bij. Iedere vluchtelingen die zich in heel Libië bevindt moet namelijk naar Europa toegehaald worden, aldus de radicale kapitein Carola Rackete van Sea-Watch 3.

Ondanks de pogingen van de Italiaanse overheid om deze Duitse meid een beetje sense bij te brengen, volhardt ze in haar idee om zoveel mogelijk veerponten de Middellandse Zee te laten overvaren. Om dus een half miljoen mensen naar ons continent te brengen:

Tegen de Duitse media zegt Rackete:

“Sea Watch”-kapitein Carola Rackete heeft van Europa geëist dat ze de migranten opvangendie in handen zijn van smokkelaars of vluchtelingenkampen in Libië. “Degenen die in Libië zijn, moeten onmiddellijk weg naar een veilig land”, zei Rackete van de krant “Bild”. “We horen van een half miljoen mensen in handen van smokkelaars of in Libische vluchtelingenkampen die we daar moeten weghalen.” Ze moeten onmiddellijk worden geholpen bij een veilige doorgang naar Europa.”

De mening van Rackete is radicaal, maar absoluut niet uniek. Er zijn enorm veel van dit soort linkse stampvoeters. De vraag is natuurlijk: krijgen ze hun zin? Als het aan Thierry Baudet ligt, dan niet:

“Totale waanzin. Bevangen door  zelfhaat en weg-met-ons-gevoel storten gevestigde partijen, bestuurders, academici en journalisten ons in de afgrond. Doodsbang om voor “fascist” of “racist” te worden uitgemaakt, blijven de Europese bevolkingen op hen stemmen. Wat een tragiek.”

Maar ja. De kapitein van het Renaissanceschip heeft helaas niet zoveel gezag over de kapitein van de Sea-Watch 3. Dat wordt dus nagel bijten: komen de half miljoen, of komen ze niet…?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

36 reacties

 1. logisch denken

  K N E T T E R G E K

 2. Ben-NIET-Groen-L

  Van onze allerliefste CU mevrouw Stieneke van der Graaf.

  Vragen van de leden Van Dam (CDA), Den Boer (D66), Van der Graaf (ChristenUnie) en Laan-Geselschap (VVD) aan de Minister van Justitie en Veiligheid over leren van geweld (ingezonden 20 maart 2019).

  Vraag 1 Kent u het bericht «49 doden bij aanslagen op moslims Nieuw-Zeeland»?1

  Vraag 2 Geeft deze recente zeer trieste gebeurtenis aanleiding om het bestaande beleid ten aanzien van de beveiliging van moskeeën dan wel andere kwetsbare religieuze instellingen te herzien?

  Vraag 3 Bent u bereid om samen met de burgemeesters in reactie op deze vreselijke aanslag een actieve houding aan te nemen ten aanzien van moskeeën, moskeebesturen en andere relevante religieuze instellingen, juist om gevoelens van onveiligheid te verminderen of voorkomen?

  Vraag 4 Kunt u aangeven of de dreiging richting moskeeën of andere religieuze instellingen de afgelopen weken is toegenomen dan wel afgenomen? Kunt u uitleggen waarom.
  ————————————————————————————————

  Wat kunnen hieruit concluderen hier op DDS?

  1. logisch denken

   Ik heb al heel lang geleden de conclusie getrokken dat het geloof van de vrede de islam misbruik maakt van de grondwet door aanspraak te maken op vrijheid van geloof. Hun gelooof – de islam – beperkt immers vele groepen uit de samenleving in hun vrijheid. De basis beginselen van de islam zijn discriminerend doordat ze absoluut zijn en daardoor zou de islam al verboden moeten zijn. De opvattingen van de islam passen niet in de westerse samenleving en het is een grote denkfout om te denken dat dit voorbij gaat door integratie. De islam integreert niet maar lijft in. De islam is een veel grotere bedreiging voor een vreedzame westerse maatschappij dan de klimaat hysterie.

   Het is werkelijk ongelofelijk dat een groep mensen zoveel druk op een maatschappij kan zetten door hun geloof. Wanneer gaan de oogjes open in Den Haag ?

   Rastafari wordt toch niet erkent als geloof dus kennelijk zijn er juridische mogelijkheden een geloof de geloofstatus te ontnemen. Geloven mag je alles maar zonder privéleges. Wat zal Europa opknappen als de isalm zich moet schikken aan de westerse maatschappij

   1. Joshuak

    Elke westerse religie heeft hetzelfde dogma als kern in de religie.. dat geld voor jodendom christendom en islam

    Maar bij Islam is dat overduidelijk meer aanwezig dan de rest.. radicalisme van de rest wordt niet getolereerd maar van moslims schijnbaar wel..

    En daar moet een eind aan komen

   2. Kristalix

    Islam is wet, alleen al daarom hoort dit geloof verboden te worden. Moskeen en moslim scholen dicht en waar nodig afbreken.

    Islam aanhangers geven aan dat ze de Nederlandse wet niet erkennen. Waarmee moslims bevestigen dat ze geen plaats hebben in de Nederlandse maatschappij.

    Zo simpel is het!!!

    1. Decca

     Vraag me af of deze groep zg religie idioten wel enig recht hebben in onze maatschappij. Wanneer zij onze wetten niet erkennen, kunnen we stellen dat zij ook geen recht van bestaan hebben. Op basis van deze wetenschap hebben we toch de mogelijkheid om tot directe uitzetting over te gaan.

  2. fockingworst

   @bennietgroenl stieneke van der graaf is dat niet zo’n trutje die 50 studies gedaan heeft en alleen de weg weet van haar studentenkamer naar universiteit en onderweg naar de Albert heijn gaat en verder niks…
   Stieneke van der graaf zo eentje zonder sociaal leven, behalve haar kerkgenootschap…
   Stieneke van der graaf die laat zich heel juist informeren door radio 1 en de npo en een abbonamentje heeft op het nrc?
   Dat dit soort figuren uberhaupt gekozen kunnen worden is al krankzinnig…
   Dit mens hoort kinderen te baren en te koken dan vervult ze iig de functionele aspecten van haar leven, nu verpest ze mogelijk het leven van miljoenen Nederlanders.

 3. Duke

  Ze is een vijand van Europa, verban haar naar Afrika.

 4. Joshuak

  Als het aan mij ligt moet de overheid de uitzonderingen van regels die hun hebben namens die boten stopzetten.. Kunnen die lui opeens met een roeibootje op de Middellandse zee drijven of flinke bedragen aan belastingen betalen..

  Moet je zien hoe snel ze dan verdwijnen

 5. dario

  Man knal dat wijf af

  1. Vraagtekentje

   Da mag nie.

   1. dario

    Nee maar mag het wel zeggen want lopen lullen dat PVV ers doden mag dan mag dit ook toch hahah

   2. AS210854

    Als je wiet hebt gerookt mag het wel in Frankrijk. Net gelezen in de telegraaf.

 6. fusilier

  Kunnen wij die zogenaamde kapitein van sea watch niet even kiel halen in de lengte van het schip.Misschien verdwijnt dan die linkse kronkel in haar hoofd.

 7. logisch denken

  Zullen we het niet over kielhalen of afknallen hebben maar haar gewoon verplichten om met een handje vol (stuk of 10)van die hoog opgeleide pareltjes 3 maanden in een barak buiten de bewoonde wereld te verblijven ? Lijkt me ideaal

  1. dario

   Keur ik ook goed …

 8. Jumping

  Inderdaad Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  De Omvolking gaat vlgs Links niet snel genoeg.

  En Rutte die denkt alleen aan Brussel en laat de Autochtonen Nederlanders in de steek.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Korporaal Monty

   “Inderdaad Nederland is een keiverrot land geworden”

   Volg de raad van Trump op en vertrek naar een land waar het beter is.
   Hoef je ook niet iedere dag te klagen.

 9. Pescador

  Hoe gek/links kun je zijn?

 10. Agios

  Een mensensmokkelaar die ook nog eens extravagante eisen gaat stellen. Het is bij de wilde beesten af. Zij deugt en een ader moet dat gaan betalen. Wie denkt deze overjarige hippie dat zij is? Arrogant mens. Een stuk uitschot van de bovenste plank. Bevreemdt mij haar gedrag? Eigenlijk niet. Kneiterlinks en kenttergek… en u weet: Links bezorgt overal altijd problemen. Links is het grote probleem

 11. Ritter

  Het zijn geen “vluchtingen” maar illegale migranten die naar Noord/West Europa reizen vanwege de financiële/economische voordelen ( ons sociaal stelsel)

 12. Suidland

  Half miljoen? IK eis dat Nederland/Vlaanderen, Duitsland en Frankrijk drie miljoen van onze blanke bloedverwanten uit Suid- Afrika haalt. Onze mensen hebben geen leven daar, worden afgeslacht! Niks geen eco- zuignappen. Eigen volk eerst!

  Ons vir jou Suid-Afrika

 13. Brennivin

  “Degenen die in Libië zijn, moeten onmiddellijk weg naar een veilig land”, zei Rackete van de krant “Bild”

  Mee eens! Breng ze daarom naar de aangrenzende landen met dezelfde religie en cultuur. Bijvoorbeeld: Tunesië, Algerije, Niger, Tsjaad, Soedan en Egypte. Een keuze uit 6 landen, een korte route en ze hoeven ook niet te zwemmen. En buiten deze aangrenzende landen ligt ook nog de rest van Afrika aan hun voeten: Een keuze uit nog eens 48 landen.
  Succes! Dááág!

  1. fockingworst

   @brennivin 100x +

 14. Rosasolis

  Sea-Watch gaat geen illegale migranten uit Afrika halen, en niemand kan eisen dat de EU
  een half miljoen illegalen uit Afrika opneemt. C. Rackete is geen mensen smokkelaar, maar ziet zichzelf als humanitaire redder. Als de Sea-Watch boten willen Afrikaanse
  illegalen uit de zee halen, moeten zij zelf weten. Maar er zijn grote problemen.
  Vandaag in Trouw is er in een uitgebreide artikel, en ook heeft de radio nieuwsdienst veel aandacht hierover besteed. in het kort:
  1. Er bestaat een Internationaal Gedraag tussen kapiteinen: zij moeten drenkelingen redden en aan boord nemen…Maar wat is het verschil tussen een echte drenkeling in de zee, of een overvolle gebrekkige boot, of een overvolle kleine rubber boot met illegalen?
  2. Geen EU land kan alweer duizenden asielzoekers opnemen. Italie, Griekenland,
  en Malta hebben al weken geleden geweigerd deze illegalen te accepteren. Rackete werd in Italie gearresteerd, en voordat zij werd een dag later vrij gelaten, werd haar duidelijk verteld dat zij mag nooit meer proberen illegalen op Italie te zetten.
  3. Omdat de oorlog in Libie steeds doorgaat, kan de Sea-Watch boten deze mensen op dit land zetten. Dan worden ze vermoord door de terroristen.
  4. Als dit toenemende probleem wordt niet spoedig opgelost, dan wordt het steeds
  riskanter voor de koopvaardij boten in de middellandse zee. Een aantal zijn nu al aangevallen, omdat zij weigeren illegalen aan boord te halen.
  5. Vele problemen moeten opgelost worden opgelost, voordat het veel erger gaat worden. Allereerst moet de mensenhandelaren in Afrikaanse landen opgepakt worden,
  maar helaas velen werken geheim, en zijn niet te vinden. Er moet een speciale commissie binnen de EU opgericht worden, om dit enorme probleem te kunnen oplossen.

  1. Bosche draak

   Ze moeten ze gewoon weer terugzetten, ze hebben daar in die woestijn vast nog wel een tentenkamp voor mekka gangers of zo.

   Toch een kleine moeite voor moslim broeders onderling?

   1. Rosasolis

    @Bosche draak. Hopelijk zijn we weer vrienden. Zo denk ik ook. Daarom wil ik weten hoe het nu gaat met het terug brengen van al die mensen. Waarvan velen niet moslim zijn. Vele Afrikaners zijn ook Christenen. Wanneer kunnen wij een bericht krijgen van medewerking van vrachtvliegtuigen om deze mensen terug te brengen naar hun thuisland? Hoewel zij helemaal niet verplicht zijn, zou ik dit nog mals willen weten: zijn er vrachtvliegtuigen bereid om deze mensen veilig terug naar hun Afrikaanse landen te brengen? En als het wel zo is willen zij samen met onze regering samen werken? Ik heb het ook vorige week hierover geschreven. Onze Europese Vracht vliegtuigen kunnen nu misschien een zeer belangrijke doel krijgen, het veilig terug brengen van illegalen naar hun thuisland.
    Gaarne wil ik, en misschien vele anderen weten of het mogelijk is om deze mensen terug naar hun thuis land ter brengen, met samenwerking met vrachtvliegtuigen.

    1. Bosche draak

     Kijk maar uit, straks krijg je weer zo’n bloedend hart jankertje achter je aan die er aanstoot aan neemt dat je ze als “vracht” benoemt.

     1. Rosasolis

      Bosche draak. Ik heb ze illegale migranten genoemd, maar niet
      “vracht”.

 15. 3Bier

  Zou hier het woord “vluchteling” ook niet in “migrant” veranderd moeten worden?

 16. Likko

  De aap komt uit de mouw….. Gaat dus niet om drenkelingen redden. Maar het uit voeren van het Coudenhove Kalergi plan!

 17. Mar155

  Inderdaad de grootste waanzin. Zij wordt waarschijnlijk betaald vanuit de mensensmokkel bendes. Zij verdient de gevangenis !

 18. Bes Tolen

  Punt 3 van Rosa: is een verhaaltje van Sea Watch zelf. Onwaar. Punt 5: Laat ieder zich op de hoogte stellen van wie die mensenhandelaren zijn. Zo ja, dan zal men schrikken. Het is één doorgaande lijn tot de opname in Europa.
  Kijk, zoveel er vroeger al werd gefantaseerd. Paulus de man in het Nieuwe Testament van het christendom zou na Christus hebben geleefd en vele zendingsreizen in en om Grieks gebied hebben gemaakt Hij zou in Tarsus zijn geboren. Maar waar lag Tarsus? Volgens velen aan de zuidkust van wat nu Turkije is, Volgens anderen juist niet aan de kust maar pal veel noordelijker. Maar het zou ook Tarsis kunnen zijn geweest en dat lag zo aan de kust in de omgeving van Valencia In Spanje. Het zou ook Zarzis kunnen zijn en dat ligt nogal zuidelijk aan de kust van Tunesië. Strategisch uitstekend gelegen ten opzichte van Italiaanse eilanden als met name Lampedusa, het dichtste bij, en het wat noord oostelijker gelegen Malta, dat nota bene een zelfstandige staat is. Dat Zarzis is de haven van waaruit vluchtelingen oversteken. Tunesië en West Lybië vormden in de tijd van de bijbelse Paulus de Romeinse provincie Africa. Maar om nu eens aan te geven hoe we over al die christelijke verhalen moeten denken. Paullus (met dubbel l) was de veroveraar van de Griekse gebieden in Europa voor zover ze aan de Middellandse Zee lagen en die in het huidige Turkije. Maar dat was wel 186 jaar voor Christus. Na die veroveringen maakte deze Paullus vele reizen door deze Griekse gebieden. Dezelfde routes dus zowat als die vnn Paulus in de bijbel. Er valt nog meer over te zeggen. De conclusie is dat de naam van de Paullus van het jaar 186 voor Christus bijna overal uit de verhalen over de Romeinse geschiedenis is verwijderd. Terwijl hij één van de belangrijkste personen was. Paullus was de familienaam en dus ook voor zijn afstammelingen die een belangrijke rol speelden en dat was vaak. De familienaam Paullus werd in Romeinse geschriften veel later dus ver na Christus, verwijderd. Er kwamen twee andere namen voor in de plaats. U duidejijk? Geschiedvervalsing dus. ”’De mensen zouden eens op een idee komen!”. Zie hier de manipulaties van het Romeinse Rijk.

 19. Lex

  Die opsluiting heeft Carola Rackete geen goed gedaan, die arme meid is helemaal doorgeslagen en loopt met idealistische waanvoorstellingen rond dat europa wel even een half miljoen vluchtelingen op wilt nemen?

  Zij denkt nog steeds dat Europa het walhalla is voor de gelukzoekers.

  Beste Carola Rackete Het grootste deel van de inwoners Europa wilt deze gelukzoekers helemaal niet. Nog meer luizen in de pels die parasiteren van onder anderen ons zuurverdiende en opgehoeste belastinggeld.

  Tip zoek een andere baan.

 20. Punt50

  Wat zit er eigenlijk allemaal achter dat Sea-Watch, wie financierde die zooi? Follow the money.

  1. Original NL

   Hoe zei Hans Teeuwen het ook weer??
   “Die moeten ze ook met haar kut over een kanon trekken”.
   En daar heeft Hans volkomen gelijk in!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.