Sneu CDA smult van trieste eurofielenhumor: ‘De retoriek van Nigel Farage komt uit z’n reet!’

Allemaal weer even lachen met het CDA, dat de nieuwe zittingstermijn van het Europese Parlement direct begint door groffe opmerkingen te maken over Nigel Farage. Kennelijk kan de partij zich niet op een andere manier relevant maken?

jeroenlena

Net zoals ze in Londen nog geen vooruitgang hebben geboekt met de Brexit, hebben ze in Brussel en Straatsburg nog geen enkele vooruitgang geboekt met het accepteren dat de Britse bevolking écht weg wil uit de Europese Unie. En dat vertaalt zich nog altijd in een hoop onbeschoft gedrag of parmantige vingerwijzingen.

CDA-europarlementariër Jeroen Lenaers maakte het wel bijzonder bont vandaag, door zogenaamde “Britse humor” in stelling te brengen tegen de Britten zelf. In dit geval tegen Nigel Farage, de leider van de Brexit Party. Samen met z’n partijgenoten draaide hij zich om tijdens het spelen van het – proest! – Europese volkslied. Lenaers heeft wel een verklaring waarom de partijleider z’n rug toonde. Vertaald naar het Nederlands zei hij:

“Nigel Farage draaide zich niet om voor het Europese Volkslied uit respectloosheid, maar simpelweg om zijn reet dichter bij de microfoon te krijgen, want het meeste vna zijn retoriek lijkt uit die plek van zijn lichaam te komen.”

Nou jongens, wat een ongelofelijk hilarische grap is dat weer van de eurofiele europarlementariër Jeroen Lenaers, die niet eens het fatsoen heeft om z’n collega’s op normale wijze te behandelen. En maar klagen over die vreselijke populisten van een eurosceptici, hè? Gelukkig dan maar, dat we zo gezegend zijn met integere eurofielen die de aloude waarde van fatsoen en respect wél hooghouden. Kuch…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. logisch denken

  Zo komt de gehele riedel van het partijkartel uit de onderbuik. Waar zit het grote verschil ?

  1. Brazil

   Het verschil zit in dat je poep praat poepdoos.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. fockingworst

    @ Tim en @michael en@ teunis dokter zijn luie kneusjes…
    Kunnen niet eens een paar trollen wegsturen per dag…
    Of zijn ze zelf de trollen voor de hits?
    Wie zal het zeggen

    1. Brazil

     Een kneusje is iemand die 24/7 zit te huilen bij de redactie
     of mensen die gebruik maken van de vrijheid van meningsuiting verwijderd kunnen worden.
     Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Kristalix

      Brazil,
      “Offtopic”
      Werkelijk niemand hoeft de redaktie te mailen. Die hebben uw bezigheden allang gezien. Het probleem doet zich hierbij voor dat dom en stupide geen verwijdering opleveren. Hetgeen echter wel gewenst zou zijn. Maar wees gerust, dit moment komt vanzelf 🙂

    2. Original NL

     Idd worst..dds is een farce geworden..kom hier nog slechts zelden.
     Haha hilarisch..??? Zoek het maar uit.

   2. Jv

    Brasil, uw geestelijk vermogen staat volgens mij ter disscussie! Z’on ziekelijke brein is toe aan zelfvernietiging! Zelf hier stinkt dit brein als de hel, gelijk een gierkelder waar een bacterie nog niet eens in wil zwemmen!

 2. Brazil

  Gelukkig krijgen de Britten 900 miljoen pond per week die naar
  de zorg gaat, of niet Nigel Farage .
  Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  1. Ts

   Geachte heer Brazil,
   Zoals reeds meerdere malen aangeven door mij aan u, graag in dit soort discussies inhoud en feiten. Dit komt een echte discussie ten goede.
   Maar vooruit maar weer ik zal u helpen:
   Het leave kamp heeft tijdens de campagne voorgespiegeld dat de EU 350 miljoen pond per week kost. Nu is dit cijfer lastig te onderbouwen maar ook de EU heeft dit feitelijk (nog) niet kunnen weerleggen. (350 miljoen is iets lager dan de 900 miljoen welke vaak wordt geroepen). Nu heeft het leave kamp al de dag na het referendum dat het teruggeven van zulk een bedrag slecht een “aspiratie” was. Maar ze heeft de stelling van 350 miljoen niet teruggetrokken, waarom zou men ook als zelfs de EU geen exacte cijfers kan geven.
   De waarde van GB in de EU kon ons allen wel eens geld gaan kosten, los van het feit of het een goed idee is: leave is de uitslag van een referendum en het is aan de bevolking aldaar hier invulling aan te geven. Maar even terug waarom het ons misschien wel geld gaat kosten: de assets van de EU zijn gezamenlijk eigendom van de leden naar rato van bijdrage en datum van toetreding. Dit kan met de vele gebouwen, niet alleen in Brussel maar ook elders, wel eens tot verrassingen leiden. Er is namelijk niets geregeld in artikel 50 wat te doen met deze rechten: vervallen deze (onwaarschijnlijk vlgs juristen), worden deze naar rato verrekend met de uitrede vergoeding of, en dat is een echt horror scenario als dat kan, mag GB deze rechten ook aan derden verkopen.
   Voor de rest wil ik zonder waardeoordeel nogmaals benadrukken dat het volk van GB middels referendum heeft gekozen, gezien het aantal stemmen op de partij van de heer Farage en overige leavers, en het derhalve het democratische recht heeft hier zelf een besluit over te nemen en dan past het niet, zeker niet door een lid van het parlement of wie dan ook, op deze manier iemand in persoon te benaderen. Dit getuigt van onvolwassen gedrag en belooft (zegt) veel over de toekomst van de EU…..

 3. Hans Brusselmans

  Groot gelijk die Farage, ik schijt ook een emmer stront op het EU volkslied alsmede op al die pro EU fascisten, een gruwelijke dood gun ik hen!

  1. Brazil

   Kijk onze racist is ook weer in town.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

  2. Lao Tse

   “ik schijt ook een emmer stront ”

   Je zegt het.

   1. logisch denken

    en uw toegevoegde inhoud is ? …………………….

    waarschijnlijk de inhoud van de emmer want verder dat bent u nog nooit gekomen

 4. EU kok

  Was hier enige tijd geleden niet een discussie over retweeten, mee eens zijn en er niet verantwoordelijk voor zijn?

  1. fockingworst

   @ Tim en @michael en@ teunis dokter zijn luie kneusjes…
   Kunnen niet eens een paar trollen wegsturen per dag…
   Of zijn ze zelf de trollen voor de hits?
   Wie zal het zeggen

   1. EU kok

    Sorry worstje, ik vond je vorige multi-posting veel beter.
    Kun je die speciaal voor mij nogmaals plaatsen ?

    1. Frets

     slap cockje, prostaatkockje met ‘ck’

  2. logisch denken

   reettweeten ? 🙂 🙂 🙂

   1. Brazil

    Poepdoostweeten :):):)
    Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 5. tonna

  Een respektabel aantal Britten bewierookt Nigel Farage,het is dan ook een man die precies de waanzinnige immigranten/klimaat politiek van de EU weet te fileren!
  De EU zal na de Brexit merken dat veel lidstaten óók tabak hebben van de dictatoriale EU praktijken,de superlinkse lul en eurofiel,klimaatmafketel Frans Timmermans is niet voor niets figuurlijk afgeschoten door meerdere lidstaten!

  1. Brazil

   U trapt dus in de leugens van Nigel Farage.
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

   1. tonna

    @Brazil
    De waarheid is hetgeen je oren willen horen,en jij wilt klaarblijkelijk alleen onzin horen!

    1. Brazil

     Dus krijgen de Britten wel die 900 miljoen pond per week voor de zorg, stond toch echt op die propaganda-bus.
     Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

     1. Ts

      Geachte heer Brazil,
      Ik zal u wederom helpen:
      Op de bus stond:
      We send the EU £350 million a week
      Let’s fund our NHS instead… Vote leave

      Ik mag helaas de foto niet plaatsen maar zoek maar op als U hem niet heeft.

  2. logisch denken

   afgeschoten ? echt ? 🙂 🙂 🙂

 6. dario

  Er bestaat geen Europees volkslied

  1. Brazil

   Daar heb je gelijk in Europeaan .
   Hahahahaha geweldig gewoon hilarisch 🙂

 7. Piet Klein

  Het meest bijzonder aan de VVD en het CDA is de steun aan Timmermans. Timmermans die zich als politieke hork opstelde richting de Oost Europese landen, richting de Britten, richting de VS. Domme uitspraken deed. Verantwoordelijk is voor veel fout beleid. Het is super merkwaardig dat ze deze hork van de PvdA steunen en niet zelf met een kandidaat naar voren zijn gekomen. Bijvoorbeeld de huidige fractievoorzitter van het CDA zou het tenminste 100 X beter doen dan Timmermans. Hoe kan het dat het CDA noch de VVD hun kwaliteiten naar voren schuiven wat een verademing zou zijn geweest. Kennelijk is de volledig seniliteit bij deze partijen toegeslagen.

 8. J.Rademaker

  Betaal ik echt voor dat niveau parlement.
  Dat parlement regelt het leven en welzijn van europa.
  CDA niveau dat wel.

  1. Ts

   Ik kan wel constateren dat er iets mis is met de prijs – kwaliteit verhouding in Brussel …

 9. Jumping

  Nederland is een keiverrot land geworden.
  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.
  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 10. Westerling 1

  De pacifist ds Nico van der Veen zei in juli 1960 dat een zogenaamd Verenigd Europa te karakteriseren valt als een “dekmantel voor fascisme”.
  Deze man zei dus dat alle voorstanders van een Verenigd Europa fascisten zijn en aangezien linkse idioten voorstander zijn van een Verenigd Europa zijn het dus fascisten.

  PS

  Nico van der Veen was de eerste fractievoorzitter van de PSP in de Tweede Kamer

 11. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Eurofielen hebben geen humor, Nigel Farage daarentegen wel. Het zal in het Europees parlement straks stil en saai worden. Voor de Brusselse zuipschuiten is dit natuurlijk een opluchting want die houden natuurlijk van saai. Gelukkkig hebben we You-tube dan kunnen we altijd nog na genieten als Farage de duimschroeven weer aandraaide in het Europees parlement.

 12. Augustus

  Met de nieuwe extreem corrupte aanstellingen aan de top van de EU deze week krijgt Nigel gewoonweg weer gelijk. De EU en de eurofielen doen er nu alles aan om de VK te slopen als voorbeeld, Amerika en Azië staan al klaar om wel eerlijk handel te doen met een soeverein land.

 13. victus

  Holland, gekke henkie en PIN automaat van de EU.

  1. C.A.Barstow

   @Victus:

   +1

 14. Kees

  Wat gaat deze site toch enorm achteruit, jammer. Zit er nergens een moderator, of doet die stiekem mee met deze ellende? En dan staat er nog ergens het woord “huisreglement” , waarom in godsnaam?

 15. Kristalix

  Nigel doet goed werk.
  Hij heeft Brussel op een haartje na gesloopt.
  Die Brexit komt er. Keiharde Brexit. Waarmee het eerste domino steentje gevallen is. Eurofielen in Brussel zijn niet echt de wakkerste. Het VK staat aan het hoofd van de Common Wealth. Die markt opzich is een poepie groter dan de Europese. De verliezende partij is de EU. Dit wordt huilie huilie in Brussel.

 16. C.A.Barstow

  Brussel veracht landen die zakkenvullende machtswellustelingen niet erkennen.
  Hitler liet zijn tegenstander gewoon afmaken en opruimen, in hedendaagse dictaturen gebeurt dat nog steeds.
  Brussel is hierop (nog) een gunstige uitzondering hoewel zij haar tegenstanders op alle mogelijke andere manieren probeert af te maken.

 17. Bolkestein

  Heeft het CDA weer eens last van een te grote broek aan? Me dunkt dat de Judassen en Farizeeërs gelet op hoe ze bij de verkiezingen andermaal gedecimeerd zijn beter een toontje lager kunnen zingen. De Brexit Party heeft meer zetels dan heel Nederland en de Brexit Party heeft meer zetels dan Merkel & Co. En wie heeft er meer zetels, het CDA of Fidesz van onze grote Europese held Victor Orban?

 18. Cesare

  Mijnheer Tim, als die Farage zulke stomme grappen maakt, moet je niet verwachten dat een ander serieus blijft. Wie kaatst en zo.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.